سلامِ صبح ☕️
طلایے ترین کلیــد🗝
براے ورود بہ قلبهاست..
پس صمیمےترین سلام
تقدیم بہ شمامهربان ها..
امید کہ طلـوع امروز☀️
آغاز خوشے هایتان بــاشد
با آرزوی شنبہ و اول ⛱
هفتہ ای زیبا برای شما عزیزان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_مشهدی
یکی از شیرینی های خشک خوشمزه ویژه عید نوروزاست. این شیرینی گاهی به نام آلمانی نیز خوانده می شود.
"مواد لازم:
پودر قند ........................ 100 گرم
روغن جامد .................... 300 گرم
شربت بار یا عسل گرم ..... 60 گرم
شير ............................. 60 گرم
وانيل ............................ مقداری
تخم مرغ ....................... 1 عدد
آرد ............................... 600 گرم
مارمالاد يا ژله مغزي ........ به مفدار لازم
دمای فر:150 درجه سانتیگراد
زمان : 20 دقیقه
طرز تهيه:
* روغن و پودر قند را ميزنيم تا نرم و پوك شود. (من از روغن جامد لادن معمولي استفاده كردم)
* به ترتيب شربت یا عسل، تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ميكنيم و مواد را مخلوط ميكنيم. (نبايد مواد را زياد هم بزنيم. در حد مخلوط شدن و يكدست شدن)
* بعد از اون آرد رو اضافه ميكنیم و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن كامل هم ميزنیم نه بيشتر.
* خمير كمي حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در يخچال درست ميشه.
* خمير را در نايلون در يخچال گذاشته تا خنك شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت)
* بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و قالب بزنيد. براي قالب زدن هم ميتونيد به مقدار خيلي كم ارد زير خميرت بپاشي (بازم تاكيد ميكنم خيلي كم )
* در سيني فر چيده به مدت 20 دقيقه با حرارت 150 درجه بپزيد. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها اين زمان ممكن است تغيير كند) بايد كمي تغيير رنگ دهد.
* بعد از خنك شدن مابين شيريني ها مارمالاد گذاشته و رويش را تزيين كنيد.
*با رويه نارگيل و كنجد بوداده خيلي خوشمزه ميشه. در ضمن براي چسبيدن مواد به رويه از عسل گرم استفاده كنيد.
دستورات شيريني آلماني متفاوت را امتحان كردم ولي هيچكدام را نپسنديدم به اين خاطر كه بيسكوييت ميشدند ولي اين يكي بافت نرم و پودري دارد مخصوصا اگر چند روز در ظرف درب دار بماند (البته اگر به ماندن برسد) خيلي خيلي خوشمزه ميشه حتما امتحان كنيد."نیکان :با درست کردن این خمیر شما میتونید سه نوع بسکویت با طعم و بافت عالی داشته باشید... بسکویت آلمانی با تزیین شکلات و مغزیجات.. بسکویت مشهدی و بسکویت با تزیین رویال آیسینگ 😍
نکته های مهم :
1: این دستور بسیار راحت تهیه می شود و نکته خاصی ندارد جز اینکه خمیر ورز داده نشود و فقط در حد مخلوط شدن جمع شود.اگر این خمیررا ورز دهیم سریع به روغن می افتد و شیرینی بی کیفیت می شود.
2: برای این شیرینی از روغن نیمه جامد هم توان استفاده کرد . فقط باید خمیر را کم کم از یخچال بیرون آورد تا گرم نشود و قالب زدن آن راحت باشد.
3: این شیرینی پایه بسیار خوبی برای انواع شیرینی های مربایی است.
4: برای نگهداری این شیرینی می توان بیسکویت ها را آماده کرد و بدون مارمالاد میانی خیلی خوب و محفوظ بسته بندی کرد و در فریزر گذاشت . حداقل 12 ساعت قبل از سرو باید مارمالاد یا مغزی را بین شیرینی ها گذاشت تا مارمالاد یا مغزی به خورد بیسکویت ها برود.
5: با مارمالاد میانی هم می توان فریز کرد ولی روش بالا بهتر است . از هر نوع مارمالاد دلخواه می توان استفاده کرد.
6: برای راحتی کار ، نیمی از بیسکویت ها رادر سینی بچینید . به طوریکه سمت کف آن رو به بالا باشد.مارمالاد را درقیف ساده بریزید وسر آن را خیلی ظریف ببرید . حالا روی هرکدام از بیسکویت ها مارمالاد بریزید . نهایتا بقیه بیسکویت ها را روی این ها بچسبانید . به این روش خیلی سریع و یکنواخت کار انجام می شود.
7: شیرینی مشهدی معمولا دو سه روز بعد از پخت جاافتاده تر و خوشمزه تر می شود.
🍩نوش جون🍩
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خمیر_کیک_پیتزایی
این میزان خمیر برای تقریبا ۳ عدد پیتزای متوسط میشه،
خمیر مایه ۳ق چ اندازه گیری(بیشتر از نان فانتزی فروشیها بصورت فله ای میخرم بسته بندی هم مارک فریمان استفاده کردم خوب بوده)
شکر ۳ ق چ اندازه گیری
اب ولرم ۱/۴لیوان
شیر ولرم ۱لیوان(باشیر خمیر خوشمزه تری خواهید داشت ،ولی میشه از آب یا ماست شیرین رقیق استفاده کرد)
روغن مایع ۶ق غ پر
نمک ۱ق م
تخم مرغ ۱عدد
آرد سفید ۳ تا ۴ لیوان حدود ۵۰۰گرم(کم کم ریخته میشه تا خمیر لطیفی شکل بگیره شاید کمتر مصرف بشه )
برای تهیه خمیر پیتزا بهتره ارد از نان فانتزی فروشیها تهیه کنید البته ارد مخصوص کیک پزی هم میشه ولی ارد نون فانتزی بهتره،
خمیرمایه+یک ق چ از شکر +اب ولرم رامخلوط کرده ، درب ان را گذاشته وجای تاریک مثلا داخل کابینت حدود ده دقیقه ای قرار دهید تا خمیرمایه پف کرده وبه اصطلاح عمل اید،
درون ظرفی دیگر یک عدد تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا ازلختی دراید روغن مایع،شیر ولرم،نمک،مابقی شکر ومایه خمیر عمل امده را اضافه کنید کمی هم بزنید،
ارد الک شده را کم کم افزوده تا جایی ممکن باقاشق ودرنهایت با دست مخلوط کنید،خمیر چسبنده را روی میز کار اردپاشی شده انتقال دهید وحدود ده دقیقه ای ورز دهید کم کم اردبپاشید وخمیر را ورز دهید تا کاااملا لطیف ویکدست شود،
بیش از اندازه ارد به خورد خمیر ندین که خمیر سفت بشه ودرنهایت نون خشک،خمیر کمی چسبندگی هم داشت مشکلی نداره با دست چرب شده یا اردی خمیر را ورز بدین چسبندگی خمیر رفع میشه،
خمیر راداخل ظرف چرب شده با پوشش ودرجای گرم حدود ۲ ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود،پس ازورامدن پف ان راگرفته به ضخامت حدود نیم سانت پهن کنید،و کف ظرف کمی چرب شده قرار دهید،مواد پیتزا راطبق کلیپ وبا مواد دلخواه بچینید وخمیررا
در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست تاسی دقیقه پخت دهید، دست آخر کمی روی پنیر رابرای خوشرنگ شدن گریل کنید،
یک کاسه آب داغ هم درون فر بگذارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_کیک_پیتزایی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پیتزایی
👈عزیزان موادداخلش درفست فودیها همینی هست که من گذاشتم حالا بعضی مواده سلیقه ایه دیگه هم هست مثلا برگر و......وکیلویی وبه قیمت بااالا فروخته میشه،شما می تونید برحسب ذائقه خودتون موادش را تغییر بدین مثلا مرغ بریزید یا گوشت،بینش هم لایه های خمیر نیست ولی اگر ارتفاع قالبتون زیاده می تونید چندلایه خمیر را به سایز قالبتون برش گرد بزنید ونیم پز کنید و بین مواد قرار بدین ولی در کل روش تهیه ش همینی هست که گذاشتم ،امیدوارم تهیه کنید ولذت ببرین
کف قالب دلخواه رابا کمی روغن مایع چرب کنید،خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید وداخل قالب بیندازید وخوب داخل قالب یکدست ویکنواخت کنید تا خمیر فرم قالب را بگیرید،سپس به همه قسمتهای خمیر سس کچاب بزنید یک لایه پنیر پیتزا،سیب زمینی سرخ شده، ژامبون خردشده،فلفل دلمه ای خردشده،
دوباره پنیر،سیب زمینی،قارچ تفت داده شده،فلفل دلمه ای،سوسیس ضخیم کمی سرخ شده ودرنهایت پنیر پیتزای فراااوان ریخته،
روی پنیر پیتزا کمی پودراویشن ،ذرت پخته شده وفلفل دلمه ای رنگی بریزید واضافه های خمیر دور قالب رابگیرید،
وخمیر را درفر ازقبل گرم شده ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید تا خمیر طلایی وپخته شود،
داخل فر دست ساز یا قابلمه برروی گاز نیز قابل پخت است،
پس از کمی خنک شدن ازقالب خارج کرده وبرش بزنید،
میزان خمیر گفته شده برای حدود سه عدد کیک پیتزایی سایز کوچک قابل استفاده است،داخل فر یه کاسه آب داغ برای ایجاد رطوبت بیشتر وخشک نشدن نان قرار دهید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پیتزایی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سارما پادشاه
مواد لازم:
شیر ۴لیوان
شکر۵ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد ۳ ق غ پر
80 گرم شکلات تلخ ۸۰ گرم
وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
کره ۱ ق غ
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
پودر کرم شانتی ۱ پاکت که با 1 لیوان یا کمی کمتر شیر هم زده شده( پودر کرم شانتی 75 گرمی است همان پودر خامه است که با شیر هم زده میشود و فرم میگیرد، میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید )
طرز تهیه:
بیسکوییت پتی بور را در غذاساز پودر کنید و داخل سینی فر بریزید و در تمام قسمتها به طور یکنواخت پخش کنید
شیر، شکر،پودر کاکائو و آرد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود. اجاق را خاموش کنید و شکلات ، وانیل و 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید و 4_3 دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید. محلبی (منظور همان مواد پخته شده) که با همزن برقی هم زدید و گرم است را آرام و به طور یکنواخت روی بیسکوییت بریزید و با لیسک آرام بمالید. حداقل 4_3 ساعت در یخچال بذارید(میتوانید یک شب در یخچال بذارید) سپس کرم شانتی را به طور یکنواخت و با دقت داخل سینی بریزید و بمالید. سپس مثل فیلم برش بزنید و با لیسک از زیر برداشته و رول کرده و سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سارما_پاشا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مچبوس مرغ
اول از همه یک عدد پیاز درشت رو نگینی خورد میکنیم. بعد با روغن تفت میدیم. وقتی طلایی شد ادویه های عربی ک شامل نصف قاشق چایخوری پودر هل، نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری کاری، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، سه عدد برگ بو، پنج عدد میخک، یک تکه چوب دارچین، نمک را اضافه کرده و تفت میدیم تا بوش خارج بشه. بعد مرغ را اضافه کرده و تا جایی ک آب روی مرغ رو بگیره آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه، حدودا چهل دقیقه، بعد پختن مرغ را خارج کرده. و برنج خیس شده ای ک شستیم رو اضافه میکنیم. توجه کنید آب باید یک بند انگشت بالای برنج باشد. اگر بیشتر بود ازش جدا کنید، در غیر اینصورت شفته میشود. در این فاصلا یک پیاز رو نگینی کرده و تفت میدیم و بعد بهش نخود لپه پخته شده اضافه میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_قالبی
همون طور که تو فیلم معلومه درست کردن این کوکو خیلی راحته ولی چند نکته داره که اگه رعایت بشه نتیجه مطلوبتری میده
یه نکته که باید بگم اینکه روغن رو داغ کنید و قالب رو چند لحظه داخل روغن بذارید تا داغ بشه بعد مایه کوکو رو تو قالب بریزید
حرارت زیر ماهیتابه رو کم کنید تا کوکو مغز پخت بشه
قالب رو آروم تکون بدید اگه دیدید کوکو خودشو گرفته آروم کناره هاشو جدا کنید و قالب رو خارج کنید اگه کوکو خودشو کامل نگیره بعد خارج کردن قالب بد فرم میشه و موقع برگردوندن وا میره ( پس دقت کنید با حرارت کم پخته بشه و کاملا خودشو گرفته باشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فيله
استريپس
👈طرز تهیه...
اول فيله هاي مرغ رو مرينيت ميكنيم ( سويا سس ، پاپريكا ، نمك ، ابليمو ، سركه بالزاميك ، پودرسير ) حدود سه ساعت ميزاريم توي يخچال تا طعم دار بشن . چاشني كي اف سي رو با اب مخلوط مي كنيم و مرغ ها رو نيم ساعت داخلش ميزاريم .
ارد سفيد رو با پودر اسپايسي كي اف سي مخلوط ميكنيم،
فيله ها رو دونه دونه اول توي ارد ميزنيم بعد به مدت ٢ ثانيه ميزنيم توي اب يخ ٣ بار تكرار ميكنيم اخرين بار بايد بزنيم توي ارد ( اين كار براي پولكي شدن فيله هاست ) بعد توي روغن به مدت ده دقيقه سرخشون ميكنيم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_الویه
طرز تهیه:
فیله پخته شده یک مرغ(سینه)
هفت عدد تخم مرغ ابپز شده
حدود پنج عدد سیب زمینی تقریبا درشت ابپز شده
یک عدد هویج ابپز شده
خیارشور ریز خرد شده به اندازه کافی(بسته به ذائقه)
همه مواد رو رنده کرده باهم مخلوط میکنیم
برای سس:
حدود شش قاشق سرپر سس مایونز دو قاشق ابلیمو کمی نمک و فلفل سیاه رو باهم خوب همزده تا روان شود به مخلوطمون اضافه کرد و سس را به خوردش میدیم 💐💐 پ ن:من سالادم رو تو قالب تکسچر درست کردم که عکسشوزیرهمین پست گذاشتم برا تزئین روش هم از پوره سیب زمینی استفاده کرده که فقط نکته مهمش پوره رو اصلا زیاد شل نکنین و قالب یک شب تو یخچال بمونه
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_دورنگ
#های_بای
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست 🛑🛑🛑
کره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین کره گیاهی هست که سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده می کنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو کلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولی برای این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞)
روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم)
پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم)
آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم)
نمک ۱/۸ ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۱ق غ سر پر
✔نشاسته ذرت، نمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید، آرد را نیز الک کنید،
✔کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا کاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیکینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یکدست وپفکی شود،
در نهایت ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیرد(همین که خمیر جمع بشه کافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدست ونرم بشه،ممکنه بسته به جنس اردتون کمی بیشتر یا کمتر آرد نیاز باشه،
پس دقت کنید
خمیر را دوقسمت کرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه کنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید،
سپس خمیرها را گوله کوچک کنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁)
مطابق کلیپ شکل دهید،
بین اونها می تونید شکلات عدسی شکل یا سکه ای یا تخته ای خرد شده بگذاریدالبته شکلاتش به روانی بازاریها نمیشه ،
فرم بدین ودرون سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید،
در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدی که زیر کوکیها طلایی بشه،دست بزنید نرم هستن ولی از فر خارج کنید وسرد بشن منسجم میشن،
زیاد پخت ندین که سفت وخشک شوند
پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهداری کنید،
در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینی خواهد شد،
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_دورنگ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماکارونی_در_فر
موادلازم
ماکارونی 1 بسته
قارچ
خامه صبحانه یک بسته 200 گرم
آب 6 لیوان
نخود فرنگی
روغن مایع
یک بسته سوپ آماده ( سوپ قارچ یا سوپ سبزیجات)
پنیر پیتزا
قارچهای ورقه شده را با یک ق روغن مایع تفت بدید و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای را اضافه و هم بزنید نمک و فلفل را هم بریزید
در ظرفی آب و سوپ قارچ و خامه را کمی بجوشونید
در ظرف پیرکس یک لایه ماکارونی نپخته و یک لایه از مایه قارچ بریزید تاتب قبل لیست
ظرف پر بشه بعد از سوپ و خامه آماده شده داغ روی ماکارونی ها بریزید و پنیر پیتزا بریزید و در فر 180 درجه تا زمانیکه ماکارونی بپزه و روی پنیر سرخ بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_در_فر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_سوپانگل_تركيه
من اين دسر رو بدون تخم مرغ درست كردم؛
شيرپنج پيمانه
شكريك پيمانه
نشاسته(مخلوطى ازنشاسته گندم وذرت)نصف پيمانه
وانيل يك ق چ
كره يك ق غ
پودر كاكائو چهار ق غ
شكلات تخته اى رنده شده صد گرم
بيسكوييت پودر شده به مقدار لازم(ميشه ازكيك خرد شده هم استفاده كرد)
ابتدا شير ونشاسته وشكر خوب مخلوط مى كنيم تا حل شوند بعد روى حرارت گذاشته مدام هم مى زنيم، وانيل وكره وپودر كاكا ئو هم اضافه مى كنيم تا حايي كه دسر غليظ بشه وخودشو بگيره هم زدن رو ادامه ميديم بعد زير شعله رو خاموش كرده وشكلات رنده شده رو اضافه مى كنيم.براى سرو من اول از دسر ريختم بعد بيسكوييت دايجستيو كرم دار رو كه پودر كردم ودرآخر باز دسر .روشو باهرچى دوست داشتيد تزيين كنيد
هم مى تونيد سرد هم گرم ميل كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋
یکشنبه پانزدهم دیماه
سلامی با عطرگلهای رز🌹🍃
به دوستان مهربون❤️
سلامی ازسر عشق❤️
و دوستی به همه دوستان نازنین🌹🍃
با آرزوی داشتن روزی زیبا 🌹🍃
شاد و پرخیر و برکت 🌹🍃
صبح زیباتون بخیر ☕️😊🌹
#بزن_رولینک👇🏴
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_تابه_ای_بدون_فر
مواد لازم:
شیر یا ماست1 لیوان(من از شیر استفاده کردم)
آرد سفید قنادی 2 لیوان
شکر یک قاشق مرباخوری(اگه نمیخواین شیرین باشه شکر رو حذف کنید بجاش یک قاشق مرباخوری نمک بریزید)
روغن مایع یک سوم لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
مواد برای رومال نون:
زرده تخم مرغ یک عدد،زعفرون آب شده دو قاشق غذاخوری،عسل یک قاشق غذاخوری،کنجد و سیاه دانه به میزان لازم
طرز تهیه:ابتدا شیر و شکر را با هم مخلوط کردم و با قاشق هم زدم تا شکر حل بشه بعد روغن،بکینگ پودر رو اضافه کردم و با هم مخلوط کردم و هم زدم تا یکدست شه آرد را اضافه کردم.کف تابه را دو قاشق روغن ریختم و چرب کردم بعد خمیر را داخل تابه پخش کرده.
روی مواد رومال مالیدم و کنجد و سیاه دانه را روی خمیر ریختم شعله پخش کن را با حرارت ملایم روی شعله متوسط گذاشتم تا داغ بشه بعد تابه رو گذاشتم چون با تابه معمولی درست کردم دم کنی گذاشتم و بمدت نیم ساعت گذاشتم تا اماده بشه با سیخ چوبی تست کردم وتمیز اومد بیرون آماده شد برای برشته شدن روی نان وقتی اماده شد برگردوندم تا طرف دیگرش هم برشته بشه.
اندازه تابه عمق ۸ و قطرش ۲۵ سانت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ران مرغ خامه ای
مواد لازم:
8 عدد ران مرغ
150 میلی خامه صبحانه
مقدار خیلی کم فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری نمک
3_2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
کمی آویشن
1 و یا 2 حبه سیر
4_3 عدد برش لیمو
طرز تهیه:
ران ها را بشویید و داخل ظرف بریزید تمام مواد سس را روی ران ها بریزید و هم بزنید در آخر برش های لیمو را روی مرغ بذارید. روی ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و حدود 30 دقیقه داخل فر 200_180 درجه بپزید. 10 دقیقه آخر کاغذ روغنی را بردارید و تا وقتی که کاملا سرخ شود بپزید (میتوانید شعله بالا را روشن کنید) هم راحت هم خیلی خوشمزه است حتما امتحان کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ران_مرغ_خامه_ای
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی_خاص
🔷#شکلات داغ سفید با طعم فندق
موادّ لازم :
شکلات سفید : ۲۰ گرم
شیر خشکِ قهوه : ۲ قاشق سوپخوری
فندق تست شده و پودر شده : ۲ قاشق سوپخوری
شکر : ۲ قاشق چایخوری
خامه : ۱۵ گرم
شیر : ۱/۲ لیوان
طرز تهیّه :
شکلات سفید را روی حرارت غیر مستقیم یا در مایکروویو به روش بن ماری آب کرده و خامه را به آن بیافزایید و مخلوط کنید. شیر را گرم کرده و شیر خشکِ قهوه ، پودرِ فندق تست شده و شکر را به آن بیافزایید. بیسکویت ها را با آسیاب پودر کرده و به شیر اضافه کنید. سپس این مخلوط را به مخلوطِ شکلات سفید و خامه اضافه کنید و روی شعله کم قرار داده و هم بزنید تا زمانیکه مواد خوب با هم مخلوط شوند. سپس در فنجان ریخته و داغ داغ سرو نمایید.
منظور از شیرخشک در قنادی ، شیرخشک هایی است که در لوازم قنادی ها به فروش می رسند ، از سایر شیر خشک ها استفاده نکنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اتریشی
😋یک شیرینی خوشمزه و دوست داشتنی 😋
مواد لازم برای۸ نفر :
آرد ۳ لیوان
ماست ۱ لیوان
تخم مرغ ۵ عدد
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۲ لیوان سرخالی
روغن مایع ۱ لیوان سرخالی
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
سیب ۲ عدد
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
وانیل کمی
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده را از همجدا کرده.زرده ها را با وانیل و شکر زده تا کرمرنگ شودبعد روغنمایع رو اضافه کرده و هم بزنید.
سپس ماست و رنده پوست پرتقال را نیز اضافه کرده و هم زده. آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید.
بعد سفیده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه زده تا کف کند و از ظرف نریزد.
سفیده ها را آهسته به خمیر کیک اضافه کنید
حالا سیب ها را پوست گرفته و نازکورقه کرده و داخل دارچین بغلطانید.
کاکائو رو هم در کمی آبجوش حل کرده. از مایه کیک به اندازه ۴ قاشق غذاخوری برداشته و با کاکائو مخلوط کنید.
بعدقالب گرد را چرب کرده و کاغذ انداخته و نیمی از مایه کیک را داخل قالب ریخته. روی آن مایع کاکائویی ریخته و سیب ها را روی خمیر بچینید.
سپس مانده مایع کیک را ریخته. کیک را بمدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار داده تا پخته شود. پس از اینکه کیک سرد شد روی آن را با عسل که کمی با آبجوش رقیق کرده ایم ( از شهد یا شربت آلبالو یا پرتقال هم میتوان استفاده کرد)با برس میزنیم و بعد با پودر نارگیل و پودر پسته (به دلخواه) تزیین می کنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب زمینی_سوخاری_رستورانی
🔸سیب زمینی ۳ عدد
🔸پودر سوخاری نصف پیمانه
🔸تخم مرغ ۲ عدد
🔸شیر ۲ قاشق سوپخوری
🔸نمک، فلفل و پودر آویشن ،مرزن جوش و رزماری
🔸روغن
📝ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته، خلال کنید و بشویید.
بعد به مدت ۶الی ۸ دقیقه سیب زمینی ها را در آب جوش بگذارید تا بجوشه و کمی پخته شوند.مقداری نمک هم اضافه کنید.
سپس سیب زمینی ها را آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
دو ظرف جدا گانه تهیه کنید.
در ظرف اول تخم مرغ و شیر را با هم ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.
در ظرف دوم، پودر سوخاری را با پودر آویشن و ادویه های مطبوع به خوبی مخلوط کنید.
در این مرحله سیب زمینی ها را ابتدا در تخم مرغ، سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
سپس سیب زمینی ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
سیب زمینی ها را سرخ کنید و آنها روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آنها گرفته شود.
سیب زمینی شما به صورت سوخاری، ترد و لذیذ آماده است. میتوانید با هر نوع سس دلخواهی که دوست داشتید نوش جان کنید😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛