سوسیس بندری
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:
.
سوسیس آلمانی (سعی کنید برای کیفیت بهتر از مارک مرغوب استفاده کنید من گوشتیران استفاده میکنم) ۵۰۰ گرم
پیاز ک توی دست جا بشه (متوسط) ۴ عدد خلالی شده (یک دست خلالی بشن ک همه با هم سرخ بشن و نسوزن)
فلفل دلمه ای نصف ۱ عدد ریز خرد شده (اصلا نگران نباشید طعم فلفل دلمه ای حس نمیشه، فقط ب عنوان طعم دهنده اس و ب دلیل ریز خرد شدن در حین سرخ کردن محو میشه)
رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق مرباخوری (میتونید طبق ذائقتون مقدار فلفل رو کم یا زیاد کنید)
زردچوبه نصف قاشق چایخوری (برای گرفتن بوی سوسیس)
.
اول از همه با مقدار خیلی کم روغن پیاز رو تفت میدیم در حد نرم شدن (نیاز نداریم ک سرخ بشن فقط نرم بشن) بعد زمانی ک حس کردیم پیازا داره نرم میشه فلفل دلمه ای رو اضافه میکنیم ک هر دو هم زمان آماده بشن. پیاز و فلفل دلمه ای رو حدودا ۳ دقیقه تفت میدیم بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم ک در حین تفت دادن بو و طعم ادویه ها خارج بشه (حواستون باشه ادویه ها نسوزن) در این مرحله رب گوجه رو اضافه میکنیم و حسابی تفت میدیم و مرتب هم میزنیم تا زمانی ک روغن نارنجی رنگ بشه. در این مرحله سس رو کنار گذاشته و سوسیس رو تفت میدیم نیاز حداریم خیلی سرخ بشه (سوسیس رو طبق کلیپی ک دیدین اریب ببرید هم سطح سوسیس بهتر سرخ میشه هم شکل بهتری میگیره). وقتی سوسیس سرخ شد به سس اضافه میکنیم و با هم ترکیب میکنیم و نصف لیوان آب بهش اضافه میکنیم ک سسمون باز بشه. (بیشتر از این مقدار آب اضافه نکنید).
حالا ی سوسیس بندری خوشمزه و خوش رنگ و لعاب داریم😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_بندری
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_کارامل
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
کرم کارامل
مواد لازم :
برای 6 نفر
شکر 1 و 1/4 فنجان
خامه پر چرب 300 میلی لیتر
شیر 1 و 1/2 فنجان
اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 6 عدد
روش تهیه :
برای تهیه این کرم کارامل خوشمزه ابتدا فر را روشن کنید و تا دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.
3/4 فنجان از شکر را به همراه یک فنجان آب در یک شیرداغ کن یا قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. به مدت 5 دقیقه آن را حرارت دهید و با قاشق مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
حرارت را زیاد کنید تا مایه به جوش بیاید. قاشق را کنار بگذارید و بدون آنکه مایه را هم بزنید اجازه دهید به مدت 5 الی 7 دقیقه بجوشد تا طلایی رنگ شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و 2 دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک بشود و از جوش بیفتد.
مایه کاراملی را به میزان مساوی در 6 ظرف رامکین یا 6 فنجانِ مناسب فر بریزید و آن ها را کناری بگذارید. در قابلمه دیگری خامه، شیر و اسانس وانیل را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. به مدت 6 الی 8 دقیقه آن را حرارت دهید و هم بزنید تا آنکه از کناره ها شروع به جوشیدن و حباب زدن کند. قابلمه را از روی حرارت بردارید.
تخم مرغ ها و باقیمانده شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن دستی یا برقی آنقدر هم بزنید تا کمرنگ و کرمی شود. مخلوط خامه ای را آرام به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
زمانیکه مایه یکدست و روان شد آن را به میزان مساوی در رامکین ها بریزید. سپس قالب های کرم کارامل را در یک سینی فر لبه دار بچینید.
کف سینی آب جوش بریزید تا حدی که تقریبا تا 2/3 رامکین ها را آب فرا بگیرد. سینی را به مدت 30 دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانیکه کرم کارامل
کمی سفت شد و به اصطلاح خودش را گرفت یعنی آماده است. سپس سینی را از فر خارج کنید.
فنجان ها را از داخل سینی بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند. حتی بهتر است آن ها را قبل از سرو یک شبانه روز در یخچال قرار دهید. سپس با استفاده از یک چاقوی نازک دور تا دور کرم کارامل را از قالب جدا کنید. قالب را روی یک بشقاب کمی گود برگردانید و این کرم کارامل خوشمزه را بلافاصله سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربا_پرتقال
الان دیگه فصل پاییز و فصل مرکبات هس و انواع اقسام دسر ها و ... واقعا عطر بهشتی دارن و مدهوش کننده
مربای پرتقال هم که من میگم شاخ همشون هس
طرز تهیه اش هم آسونه فقط کمی صبر و حوصله میخواد
براى اين مربا پرتقال از نوع معمولیش باید استفاده کنینو منظور تامسون نباشه و حدالامکان پوستش هم نازک باشه خونی هم باشه که دیگه محشر
با رنده اسلایس کن یا به صورت دستی حلقه های یکدست برش زده و داخل ظرف پیرکس مرغ خوری چیده و روشو آب سرد میریزیم داخل یخچال میزارم به مدت ۲۴ ساعت تو این مدت آبشو اقلا ۵ الی ۶ بار عوض میکنیم
بعد این مدت تو قابلمه آب جوش میاریم و پرتقالها رو با کفگیر داخل آب جوش ریخته اجازه میدیم ۵ دیقه با حرارت ملایم بجوشه تا هم تلخیگیری بشه هم پوستشون حدودا بپزه حتما تست کنین که تلخ نباشه و بعدش به آرامی با کفگیر جمعشون میکنیم تا آبشون خارج بشه
پرتقالها رو داخل قابلمه ترجیحا لعابی یا استیل چیده و لابه لاشون شکر میپاشیم
البته به ازای هر ۱ کیلو پرتقال ۱ و نیم کیلو شکر لازم داریم
میزاریم ی شب داخل یخچال تا آب بندازه
بعد قابلمه رو روی شعله متوسط میزاریم تا جوش بزنه و شربت قوام بیاد میتونین داخل مربا آب ی عدد پرتقال رو هم بگیرین و اضافه کنین ولی مرباتونو کدر میکنه من به جاش و به جای جوهر لیمو که مانع از شکرک زدن مربا میشه
آب نصف ی لیمو ترش رو میگیرم و زمانی که مربا زیرشو خاموش میکنم اضافه میکنم
نکته ؛ وسط پخت اضافه کنین سفت و تلخ میشه
مربا رو اگه سفت بردارین و آب لیمو ترش اضافه کنین شبیه عسل میشه که اینجوری قابل نگهداری تو بیرون از یخچال هم هست و شبیه عسل میشه
البته پیشنهاد میدم تا دستتون به قوام مرباها عادت نکرده این کارو نکنین تا قلق دستتون بیاد
موفق باشید🌹
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_سیب_زمینی 🥔 😋
🔸در ابتدا حدود 5 عدد سیب زمینی متوسط را آبپز کردم.بعد با پشت چنگال له کردم.بزارید کمی خنک بشه.اگه دوست دارید کمی جعفری خرد شده اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و یک عدد تخم مرغ بهش اضافه کنید.خوب مخلوط کنید.بعد برای وسطش می تونید از مایع ماکارانی یا سوسیس و کالباس با پنیر استفاده کنید.من کمی سوسیس خرد شده با پنیر پیتزا مخلوط کردم.وسط سیب زمینی ها گذاشتم.سپس داخل تخم مرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم.بزارید یخچال کمی خودشو بگیره بعد در روغن غوطه ور و داغ سرخ کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ســـلام🌸
صبح بخیر
آرزو می کنم🌸
در این روز زیبا
دلتون پر از محبت🌸
روزتون پُر از رحمت
زندگیتون پـر از بـرکت 🌸
لحظههاتون پر از موفقیت
و عاقبتتون ختم به خیر باشد🌸
جمعه تون سراسر عشق و خوشبختی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شربت_پرتقال
15 پرتقال متوسط رو خوب با مسواک بشورید و با دستمال خشک کنید
بعد همه پرتقالهارو به ترتیب به یک کله قند بکشید تا سطح کله قند به رنگ نارنجی پرتغال در بیاد
بعد آب این 15 پرتغال رو بگیرید
بعد کله قند رو داخل یه ظرف بزرگ بزارید و آب پرتغالی که گرفتیدرو به همراه 7/5لیوان
آب جوشیده سردشده بریزید روی کله قند و به
مدت 14_15ساعت درمحیط آشپز خونه بزارید بمونه
بعداز این مدت، خوب مایع رو هم بزنید ووقتی از حل شدن کامل قند در محلول مطمئن شدید
مایع شربت رو داخل ظرف مناسب بریزید
حالا شما حدودا 5لیتر شربت غلیظ دارید که دریخچال به مدت طولانی قابل نگهداریست
وبه نسبت شیرینی دلخواهتون با آب مخلوط میکنید و نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دلمه_پاشا
مواد لازم:
۲۵۰گرم تل کادایف
۳عدد یوفکا
۱لیوان گردو درشت خرد شده
۱۰۰گرم کره گیاهی اب شده
برای شربت:
۳لیوان اب
۳ونیم لیوان شکر
چند قطره اب لیمو
طرز تهیه:
ابتدا شربت را اماده کنید.شکرو اب را در قابلمه بریزید و ۱۵دقیقه بجوشانید و بعد اب لیمو را اضافه کنید۵دقیقه دیگر بجوشانید و بعد کنار بگذارید تا سرد شود.
در کاسه ای بزرگ کادایف را با دستتون ریز کنید و گردو را روش بریزید و هم بزنید.
یوفکا هارا به شکل مثلث به ۸قسمت برش دهید .از یوفکاهای مثلث شکل یکی بردارید با فرچه خیلی کم کره بمالید. قسمت پهن مثلث از مواد بریزید مثل بورک سیگاری بپیچید. تمام یوفکاهارا به همین روش بپیچید.بعد از تمام شدن داخل قابلمه ای گود روغن فراوان بریزید بعد از داغ شدن روغن شیرینی ها را داخل روغن سرخ کنید.شیرینی های سرخ شده را با کفگیر بردارید و داخل شربت سرد شده بندازید.شیرینی هایی که شربت به خوردشون رفته را جدا کنید و هر جور مایلید تزیین و سروکنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_کفگیری
مواد لازم:
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
آرد نخودچی ۱ لیوان
پودر قند (نثار) ۲ لیوان
روغن جامد یا نیمه جامد ۲/۳ لیوان
کره ۵۰ گرم
پودر هل ۲ قاشق سوپخوری
بادام یا گردوی خرد شده نصف لیوان
گلاب در حدی که حلوا یکم چسبندگی پیدا کنه
طرز تهیه:
آرد سفید رو الک کرده با حرارت خیلی ملایم حدود 40 دقیقه تفت بدید، حرارت باید خیلی کم باشه تا آرد کاملا خامیش گرفته بشه و در ضمن رنگش هم زیاد تغییر نکنه.
آرد نخود چی رو داخل آرد سفید الک کنید. دوباره روی شعله بگذاریدو 5 الی ۱۰ دقیقه هم با این آرد تفت بدید.
آرد ها رو الک کنید.
روغن و کره رو اضافه کنیدباز ۵ دقیقه تفت بدید.
(کره محلی باید گرفته شده از خامه باشه چون این کره نمک نداره و مناسب برای حلوا هس والی استفاده از کره ای که نمک داره و مخصوص روغن کشی هس حلوا رو شور خواهد کرد)اگه نداشتین همون کره پاستوریزه استفاده کنید
تابه رو از رو شعله بردارید و بگذارید تا خنک بشه
در این حین هل رو آسیاب کنید. بهتره هل رو همون لحظه آسیاب کنید تا عطرش از بین نره.
ریخته و هم میزنیم
آرد که خنک شده پودر قند رو داخل مواد الک کنید. اگه نثار رو الک نکنیم توی حلوا گلوله میشه.
پ.ن اگه آرد از داغی نیفته نثار داخل حلوا گلوله خواهد شد و زیر دندون حس خواهد شد
چون به محض اضافه کردن نثار بایستی ورز داده بشه اگه از داغی نیفته دستتون خواهد سوخت
بادام یا گردو رو اضافه میکنیم
گردو و یا بادام رو هم بریزید تو آسیاب و فقط در حد اینکه کمی خرد بشن آسیاب کنید،(با هاون این کار و میکنم تا کمی زیر دندون بیاد)
این مرحله یه مقدار قدرت دست میخواد که حسابى پودر قند رو با پشت قاشق به خورد آرد بدیم و یا تونستین ورز بدین
با دست حلوا رو فشار میدیم تا منسجم بشه
حلوا رو کنار تابه جمع میکنیم
دیواره ماهی تابه بلند باشه بهتر هس
کفگیر مدل صاف داخل حلوا فرو میکنیم حلوا رو با کفگیر بلند کنید
هر چقدر کفگیر رو لایه لایه تو حلوا فرو ببرین اونقدر شکستگیهای روش بیشتر و زیباتر خواهد بود
پ.ن در دو شرایط این چین خوردگیها کم هست
در حالت اول روغنش زیاده حد هست که در این صورت هم حلوا بسیاااار نرم هس
در حالت دوم این که کفگیر رو تیکه تیکه تو حلوا فرو نکرده باشبن
(کاری نداره به مرور عادت خواهین کرد)
بشقاب سروتون رو روی حلوا برگردونید. و حلوا رو توش برگردونید.
روی حلوا رو با پودر پسته یا فوندانت تزیین کنید.
اگه دیدین روغن حلواتون کم هس یکی کره ذوب کنین و اضافه کنین
اگه روغنش زیاده از حد هس
کمی آرد نخودچی تفت کوچولو بدین و اضافه کنین(اگه میگین رنگش تیره میشه آرد خالی تفت بدین)
پ.ن آرد نخودچی بسیار بافت عالی براش میده و خوشمزه میکنه ولی رنگشو یک کم تیره میکنه میتونین حذف و یا کمش کنین
میتونین این حلوا رو قالبی کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_پرتقالی
برای این دسر من نسبت ب اندازه قالبم یک بسته ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کردم،گزاشتم کمی از حرارتش کم شه، توی ی ظرف نصف پاکت خامه صبحانه(از این صورتیا 200 گرمی) رو با 50 گرم (بستنی وانیلی کوچیکا) ترکیب کردم تا یکدست شه بعد بهش یک لیوان آب پرتقال طبیعی اضافه کردم و ب ژله پرتقال اضافه و خوب میکس کردم تا با هم مخلوط شن، ریختم تو قالب و گذاشتم یخچال تا نیم بند شه، برای لایه روش شما میتونید از رنگ ژله ای استفاده کنید من یک بسته ژله آلوئورا رو با دو لیوان آب جوش بن ماری کردم گزاشتم از حرارت بیفته(اگه گرم باشه ژله میبره و ظاهر جالبی نداره) و بهش چن قاشق بستنی وانیلی(یا خامه قنادی یا شیر) اضافه و خوب ترکیب کردم تا بستنی ب خورد ژله بره، خنک ک شد ریختم روی ژله پرتقالی دوباره گزاشتم یخچال تا کامل خودشو بگیره،برای بیرون آوردنش دور تا دور ژله رو با چاقو از قالب جدا کنید بهش ی شوک آب گرم بدید راحت جدا میشه.
پ.ن:: مواظب باشید ک ژله اول باید نیم بند باشه اگه کامل ببنده ژله موقع بیرون اومدن ممکنه دو لایه شه
نکاتی درباره #ژله
🌺 آماده سازی قالب:
برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید .
اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.
🌺 نحوه خارج کردن ژله از قالب:
ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است.
قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.
قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.
این کار را چند بار تکرار می کنیم.
نکته ۳: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر در قرار بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد.
🌺 جدا کردن ژله از قالب های پیرکس:
صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و بعد ظرف سرو را روی دهنه قالب پیرکس خود گذاشته و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید .
🌺 تذکرات مهم:
برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید.
بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست.
قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
24.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
#ویدیو_بامیه_عربی🥖🥨
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔴 نه، هیچوقت خون شهید هدر نمیرود،
خون شهید به زمین نمیریزد.
خون شهید هر قطرهاش تبدیل به صدها قطره و هزارها قطره،
بلکه به دریایی از خون می گردد و در پیکر اجتماع وارد می شود #شهیدمطهری
🏴 عروج سردار بزرگ اسلام شهید قاسم سلیمانی، که خلوص و پاکی او بیش از این تحمل کالبد جسمانی او را نداشت،
تبریک و تسلیت عرض میکنیم.🥀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🏴🏴🏴انالله و انٌاالیه الرٌاجعون
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
گرگها خوب بدانند در این ایل غریب
گر پدر مُرد،تفنگ پدری هست هنوز
گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند
توی گهواره چوبی پسری هست هنوز
▪️وطن با حضور نوابغ زندگی می کند
و با خون شهدا زنده می ماند.
شهادت بزرگ مرد جهاد و فداکاری و سرباز میهن سردار قاسم سلیمانی بر تمام دوستداران ایران تسلیت باد🏴🇮🇷
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_کوهی
موادلازم:
تخم مرغ دو عدد درشت اگه کوچیکه 3 عدد
آرد به مقدار لازم تقریبا 1 کیلو بازم بستگی به کیفیت آرد و اندازه تخم مرغ داره
شکر 1 لیوان
کره نصف لیوان
ماست 1لیوان
خمیر مایه دو ق غ
آب ولرم یک لیوان و نصف
اول خمیر مایه رو با یه قاشق شکر توی آب میریزیم سرشو میذاریم تا عمل بیاد
تو این فاصله تخم مرغ، ماست کره، شکر، کمی وانیل، و با هم زن دستی مخلوط میکنیم مایه خمیر وقتی خوب پف کرد ب مواد اضافه میکنیم و آرد و کم کم بهش اضافه میکنیم توجه کنید که آرد نون کوهی باید کمی به دست بچسبه کمی ک ورز دادین یه ساعت بذارین استراحت کنه تا دو برابر شه چسبندگی خمیرو هم میتونی موقع کار کمی روغن به دستت بزنی تا نچسبه
مواد میانی
رازیانه یا همون واتک، هل، گردو نگینی، کنجد آسیاب شده، کمی وانیل، پودر زنجبیل،
از خمیر اندازه یه گردو برمیداری وسطشو گود میکنی یه قاشق پر از مواد بریز توش توجه کن تا خوب خمیرو ببندی تا موقع پخت نزنه بیرون
رومال هم زعفرون، زرده تخم مرغ و ی پنس نمک
موادلازم:
تخم مرغ دو عدد درشت اگه کوچیکه 3 عدد
آرد به مقدار لازم تقریبا 1 کیلو بازم بستگی به کیفیت آرد و اندازه تخم مرغ داره
شکر 1 لیوان
کره نصف لیوان
ماست 1لیوان
خمیر مایه دو ق غ
آب ولرم یک لیوان و نصف
اول خمیر مایه رو با یه قاشق شکر توی آب میریزیم سرشو میذاریم تا عمل بیاد
تو این فاصله تخم مرغ، ماست کره، شکر، کمی وانیل، و با هم زن دستی مخلوط میکنیم مایه خمیر وقتی خوب پف کرد ب مواد اضافه میکنیم و آرد و کم کم بهش اضافه میکنیم توجه کنید که آرد نون کوهی باید کمی به دست بچسبه کمی ک ورز دادین یه ساعت بذارین استراحت کنه تا دو برابر شه چسبندگی خمیرو هم میتونی موقع کار کمی روغن به دستت بزنی تا نچسبه
مواد میانی
رازیانه یا همون واتک، هل، گردو نگینی، کنجد آسیاب شده، کمی وانیل، پودر زنجبیل،
از خمیر اندازه یه گردو برمیداری وسطشو گود میکنی یه قاشق پر از مواد بریز توش توجه کن تا خوب خمیرو ببندی تا موقع پخت نزنه بیرون
رومال هم زعفرون، زرده تخم مرغ و ی پنس نمک
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_با_مغزی_کرمفیل
وکرم کاکائو
مواد لازم:
تخم مرغ: 2 عدد
شکر: نصف لیوان
ماست یا شیر: نصف لیوان
کره یاروغن :۵ قاشق غذاخوری سرپر
آرد: 1 لیوان
بکینگ پودر: نصف ق غ
طرز تهیه:
دو تا تخم مرغ و نصف لیوان شکر رو حدود پنج دقیقه با همزن بزنید و بعد نصف لیوان ماست یا شیر و پنج قاشق کره آب شده رو به مواد قبلی اضافه کنید و یک لیوان آرد و نصف ق غ پکین پودر رو مواد الک کنید و هم بزنید. دستگاه رو گرم کنید و کمی چرب کنید و داخل هر خونه اندازه ی یک ملاقه بریزیدورویش کرمفیل ویاکرم کاکائوبریزیدوبعدباکمی ازموادکیک رویش رابپوشانیدو حدود پنج دقیقه زمان بدین تا بپزه...
البته اگردستگاه نداشتین میتونیدداخل قالب بریزیدوداخل فربادمای ۱۷۵درجه بپزیرد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :
روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
ران مرغ : ۶ عدد بدون پوست
عصاره مرغ : ۱ عدد حل شده در ۱ پیمانه آبجوش
رزماری : ۴ شاخه
سیر : ۴ حبه
سیب زمینی پخته : ۳ عدد
پنیرموزارلا : ۲۲۰ گرم
آردگندم : ۱.۵ پیمانه
فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری
پودرخردل : ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۴ عدد
پودرسوخاری : ۱۵۰ گرم پولکی
نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ تند به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا ران های مرغ را آغشته به فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه کرده و داخل روغن زیتون با شعله ملایم سرخ می کنیم.
ران های مرغ سرخ شده را همراه با عصاره مرغ و سیر و شاخه های رزماری برای حدود یک ساعت می پزیم تا کامل آب آن خشک بشه.
بعد سرد شدن ران ها، استخوان ها را درآورده و گوشت باقیمانده را ریش ریش می کنیم و با سیب زمینی پخته و پنیرموزارلا رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
و طبق فیلم دوباره روی استخوان های مرغ همراه با کمی پنیرموزارلا قرار می دهیم.
در نهایت آغشته به آردگندم و تخم مرغ و پودرسوخاری کرده و داخل روغن سرخ می کنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ واویشکا 😋
✍ مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیر دو حبه له شده
نارنج تازه یک عدد
پیاز رنده شده دو عدد متوسط
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
گوجه نگینی خرد شده دو پیمانه
سیب زمینی دو عدد متوسط
🍲 طرز تهیه:
پیاز رو با روغن سرخ کنید وقتی کمی طلایی شد سیر رو اضافه کنید میتونید با پودر سیر هم جایگزین کنید سیر سریع میسوزه بلافاصله زردچوبه وگوشت و اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خوب سرخ بشه رب رو اضافه کنید و گوجه و فلفل قرمز رو اضافه کنید و خوب بگذارید سرخ بشن تا آب گوجه کامل جمع بشه آب نارنج و کمی پودر تخم گشنیز و پودر دارچین و نمک هم در آخر اضافه کنید سیب زمینی هم نگینی سرخ کنید و کنار مایه گوشتی بگذارید این غذا با برنج کته سرو میشود .
#واویشکا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_ژله:
یک بسته ژله با طعم شیرین رو توی یک لیوان سرخالی آب حل کنید,بزارید خنک شه,بریزیدش تو مخلوط کن و هشت ق غ خامه,دو عدد موز و ده دوازده دونه توت فرنگی یا یک پیمانه گیلاس(پس یا گیلاسو انتخاب کنید یا توت فرنگی) بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بریزید تو قالب.
من اینبار از ژله موز استفاده کردم و میوه هم از شلیل و موز,اما دفعه ی قبل با ژله توت فرنگی و میوه هایی که بالا براتون نوشتم درست کردم و بیشتر دوسش داشتم,خلاصه سلیقه ایه😀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_به_و_بادام😋
به1کیلو
شکر1کیلو
شکررابا2لیوان آب بزاریدجوش بیادتاشکرحل شه
روی به های تمیزشده بریزیدودریخچال بمدت یک شب بزارید بعدبزاریدروحرارت تاقوام بیادبادام واضافه ودرشیشه میریزیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛