هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍥 #کیک_مرغ
✏️مواد لازم
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸خیارشور ریز خرد شده ۱/۲ لیوان
🔸پیازچه خرد شده ۱ لیوان
🔸جعفری خرد شده ۱ لیوان
🔸گردو خرد شده ۱ لیوان
🔸ماست خامه ای ۱/۲ لیوان
🔸سس مایونز ۱ لیوان
🔸تخم مرغ پخته ۲ عدد
🔸نان تست ۱۲ عدد
🔸سینه مرغ ۲ عدد
♨️طرز تهیه
🔹سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ های پخته ریز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
🔹حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی آن بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.
🔹پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود
🔹پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید.
🔸سایر نکات
🔸مقدار موادی که استفاده می کنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، می توانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد ؛ استفاده از تخم مرغ سلیقه ای می باشد
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#بستنی_موز_و_کره_بادام_زمینی
نصف یک موز بزرگ یخ زده به همراه سه چهارم لیوان خامه فرم گرفته و دو قاشق خامه صبحانه و یک قاشق سر پر کره بادام زمینی و یک قاشق شیر عسلی میکس کردم
گذاشتم فریزر تا یخ بزنه
خیلی خوشمزه و پر انرژیه
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#غوره_بادمجان
#خورشت.
یک عدد پیاز را تفت دادم تا طلایی بشه گوشت خرد شده را اضافه کردم وتفت دادم تا رنگ گوشت برگرده زردچوبه و فلفل زدم واب ریختم تا روی گوشت رو بگیره وبا حرارت ملایم گذاشتم تا گوشت خوب بپزه و اواخر پخت نمک زدم
بادمجونها رو پوست گرفتم ونیم ساعت تو آب نمک گذاشتم وبعد شستم وخشک کردم وسطش یه چاک زدم و سرخ کردم
یک عدد پیاز کوچیک را تفت دادم و سه عدد گوجه فرنگی را رنده کردم وبه پیاز اضافه کردم و یک قاشق رب زدم وتفت دادم
وبعد به گوشت اضافه کردم
کمی غوره اضافه کردم وچندتایی هم تو شکم بادمجونا قرار دادم
بعد بادمجون رو هم به گوشت اضافه کردم و چندتا گوجه فرنگی چیدم و با حرارت ملایم گذاشتم تا بپزه وخورش جا بیفته ولی دقت کنید که بادمجونا له نشه
و اواخر پخت نمک وابغورشو اندازه کردم
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_ماهي_شكم_پر
موادلازم:
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
گردو 50 تا 100 گرم
تمر هندی به میزان لازم
سیر 250 گرم - خرد شده
پیاز 1 عدد - خرد شده
ماهی 1 عدد
گشنیز 250 گرم - خرد شده
زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
✍طرزتهیه:
ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.
مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.
درب ظرف را می بندیم بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#مینی_کاپ_کیک_عسلی
مواد لازم:
تخممرغ دو عدد درشت
شکر 2/3 پیمانه
ماست 2/3 پیمانه
عسل 1/3 پیمانه
روغن مایع 2/3 پیمانه
آرد سفید 1 و1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
هل یک دوم قاشق چایخوری
گلاب یک ق غ
طرز تهیه:
ماست را دریک ظرف جداگانه می ریزیم و بکینگ پودر را روی ماست میریزیم و ی کوچولو هم میزنیم... وحالا شکر و روغن مایع را در ظرف دیگری میریزیم و با همزن برقی میزنیم فقط در حدی که مخلوط بشه، و بعد پودرهل و گلاب را به شکرو روغن اضافه می کنیم و با همزن برقی می زنیم و بعد تخم مرغها رابا فاصله اضافه می کنیم و هم میزنیم وبعد عسل را اضافه می کنیم و باز با همزن میزنیم و بعد ماست و بکینگ پودر را که مخلوط کرده ایم را به بقیه مواد اضافه میکنیم و یک کوچولو هم میزنیم و در نهایت آرد را که سه بار الک کرده ایم را اضافه میکنیم.. 2/3 کپسول ها را پر میکنیم و در فری که از قبل با دمای 180 درجه به مدت بیست و پنج دقیقه گرم کرده ایم قرار میدهیم
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#بیسکوییت_رزت_کره_ای
این کوکی خوشمزه رو برای عصرانه با چایی یا قهوه میل کنید. بافت نرمش عالیه و تو دهن آب میشه.
کره 175 گرم نرم شده و هم دما با محیط
پودر شکر 40 گرم
عصاره وانیل یک چهارم ق چ
آرد الک شده 175 گرم
آرد نشاسته ذرت 40 گرم
کره و پودر شکر را با هم زن زده تا کرم رنگ و پوک شود. وانیل را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید. آرد و نشاسته ذرت را الک کرده و به مواد اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. خمیر آماده شده را در قیف ریخته و با ماسوره ستاره درشت در سینی فرکه کاغذ روغنی انداخته اید به شکل گل رزقالب بزنید. برای اینکه خمیر بهتر شکل خود را حفظ کند به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. کوکی ها را به مدت 12 دقیقه یا تا زمانی که کف آنها طلایی شود در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قراردهید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_قارچ_سوخاری_پفکی
موادلازم:
۵۰۰ گرم قارچ
۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر ریز شده
۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱٫۵ فنجان آرد۱ قاشق سوپخوری آرد ذرت
۱٫۵ فنجان آب
۱/۲ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل۱/۲ قاشق چایخوری
پودر کاری۱/۲ قاشق چایخوری
پکینگ پودردستورالعمل
✍طرز تهیه:
آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگپودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید .
آب را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذاریدسیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچها کاملا با خمیر پوشانده شوند.
در همان حال ، روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید . قارچها را درون ماهیتابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی – قهوهای شوند.
قبل از سرو کردن ، قارچها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آنها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر صبح گلدانی خالیست🌸
و هر گلدان را گلی واجب
و امروز هم مثل همیشه🍃
وجود شما گل گلدان است
سلام زیبا ترین گل خدا🌸
#صبحتون_بخیر🌸🍃🌸
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_شیفون_شکلاتی
آرد ۲۲۵ گرم
شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم (من ۱۷۰ ریختم)
زرده ۶ عدد
شیر ۱۸۰ گرم
روغن مایع ۱۲۰ گرم
ب پ ۱ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر کاکائو تیره ۲۵ گرم
سفیده ۶ عدد
شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم (من ۸۰ گرم ریختم)
کرم تار تار ۱/۲ ق چ
قالب شیفون قطر ۲۴ با ارتفاع ۱۱
ابتدا آرد ، وانیل ، نمک ، کاکائو ، ب پ ، رو در کاسه ایی الک کنید بعد شکر (۲۰۰گرم) رو بهش اضافه کرده و با مفتول دستی هم زده تا یکدست شود بعد زرده ها ، شیر و روغن رو اضافه کرده و باز با مفتول دستی هم زده تا مواد به خورد هم روند و یکی شوند (در حد یکی دو دقیقه) بعد مواد رو کنار میگذاریم و میریم سراغ سفیده . سفیده رو کمی زده بعد تار تار رو بهش اضافه کرده تا پف کنه و از ظرف نریزه بعد شکر رو کم کم روش میپاشیم و به زدن ادامه میدیم تا جاییکه سفیده سرهمزن قله ایی و نوک تیز شود ، سفیده رو کم کم به زرده اضافه و با لیسک آرام و دورانی هم میزنیم تا مواد یکدست شود خیلی هم نزنید که سفیده پفشو از دست بده بعد در قالب بدون اینکه چربش کنیم میریزیم ، روشو صاف میکنیم ، چند بار به سطح کابینت کوبیده تا حبابهاش خارج بشه بعد در فر برقی ۱۵۰ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۶۵ دقیقه میگذاریم بعد از اینکه از فر درآوردیم قالب رو روی توری برگردانده (سطح کیک با توری تماس نداشته باشد) البته میتونید دوتا لیوان رو وارونه کنید و لبه های قالب رو روی لبه های لیوان بزارین به مدت حداقل دو ساعت تا کیک کاملا خنک شود ، بعد دور و ته کیک رو با یه چاقو آزاد کنید و در ظرف سرو بزارین .
برای فرهای گازی دما رو بین ۱۰ تا ۲۰ درجه بالاببرین .
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_شیفون_شکلاتی
آرد ۲۲۵ گرم
شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم (من ۱۷۰ ریختم)
زرده ۶ عدد
شیر ۱۸۰ گرم
روغن مایع ۱۲۰ گرم
ب پ ۱ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر کاکائو تیره ۲۵ گرم
سفیده ۶ عدد
شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم (من ۸۰ گرم ریختم)
کرم تار تار ۱/۲ ق چ
قالب شیفون قطر ۲۴ با ارتفاع ۱۱
ابتدا آرد ، وانیل ، نمک ، کاکائو ، ب پ ، رو در کاسه ایی الک کنید بعد شکر (۲۰۰گرم) رو بهش اضافه کرده و با مفتول دستی هم زده تا یکدست شود بعد زرده ها ، شیر و روغن رو اضافه کرده و باز با مفتول دستی هم زده تا مواد به خورد هم روند و یکی شوند (در حد یکی دو دقیقه) بعد مواد رو کنار میگذاریم و میریم سراغ سفیده . سفیده رو کمی زده بعد تار تار رو بهش اضافه کرده تا پف کنه و از ظرف نریزه بعد شکر رو کم کم روش میپاشیم و به زدن ادامه میدیم تا جاییکه سفیده سرهمزن قله ایی و نوک تیز شود ، سفیده رو کم کم به زرده اضافه و با لیسک آرام و دورانی هم میزنیم تا مواد یکدست شود خیلی هم نزنید که سفیده پفشو از دست بده بعد در قالب بدون اینکه چربش کنیم میریزیم ، روشو صاف میکنیم ، چند بار به سطح کابینت کوبیده تا حبابهاش خارج بشه بعد در فر برقی ۱۵۰ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۶۵ دقیقه میگذاریم بعد از اینکه از فر درآوردیم قالب رو روی توری برگردانده (سطح کیک با توری تماس نداشته باشد) البته میتونید دوتا لیوان رو وارونه کنید و لبه های قالب رو روی لبه های لیوان بزارین به مدت حداقل دو ساعت تا کیک کاملا خنک شود ، بعد دور و ته کیک رو با یه چاقو آزاد کنید و در ظرف سرو بزارین .
برای فرهای گازی دما رو بین ۱۰ تا ۲۰ درجه بالاببرین .
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سلام عزیزانم وقتتون بخیر🌼
از اونجایی که مربای پوست هندوانه جزو مرباهای مورد علاقمون هست هر سال درست می کنم .
دستور خودمو براتون میزارم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🌼#مربا_پوست_هندوانه
مواد لازم
پوست هندوانه :1 کیلو
شکر :1 کیلو
آب: 2 لیوان
آهک 250 گرم
اسانس هندوانه یا وانیل دو قطره
مغز هل به مقدار لازم
آبلیموی تازه یک ق.غ
طرز تهیه
ابتدا پوست هندونه رو تمیز کرده وبطوری که کمی قسمت صورتیشم باشه پاک کرده و قسمتهای راسبز هم با چاقو گرفته و قالب بزنیدسپس آهک را در ظرفی ریخته با آب خیس کرده کاملا هم میزنیم بعد از ته نشین شدن آب زلال آهک را صاف کرده و روی پوست هندوانه آماده شده تا جایی میریزیم که روی هندوانه ها را بگیرد وبمدت یکساعت داخل آب آهک گذاشتم بعد آنها را خارج کرده با آب زیاد شستم و برای اینکه کاملا تمیز بشه و از اهک اثری نمونه دو بار به مدت نیم ساعت هندوانه ها را توی اب قرار دادم و با اب خوب شستم و بعد آبشون را خالی کردم با دو لیوان آب با شعله کم پختم بعد از پختن اگه آب داشت بریزید داخل ابکش ابشون خشک بشه شکر را با سه لیوان آب در ظرف لعابی ریخته و می جوشانیم وقتی شربت قوام آمد پوست هندوانه واسانس وهل و آب لیموی تازه رو داخل شربت ریخته تا جا افتادن شربت و مربا با حرارت کم میجوشانیم مربا باید کاملا شفاف و شکننده باشد خیلی هم خوشمزه شده مزه مربای کدو تنبل داره
#اسموتی_هندوانه
یک چهارم هندوانه کوچک
بستنی نصف لیوان
خامه یک ق.غ
یخ خرد شده
هندوانه را قاچ کنید وداخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تایک دست شود سپی داخل پارچ بریزید ودرفریزر چند ساعتی بگذارید تابرفی شود مثل یخ در بهشت.
ازفریزر که درآوردید دوباره داخل مخلوط کن بریزید ویک لیوان بستنی وخامه رو اضافه کنید تا خوب مخلوط شود.
اگر هندوانه شیرین بود شکرشو کمتر کنید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#خورشت_بوقلمون
موادلازم
پیاز خلال شده
هویج خردشده
فلفل دلمه ای خردشده
سیر خردشده
ترخان
رب
ابلیمو
زردچوبه
نمکوفلفل
اودیه کاری
ران ویا سینه بوقلمون تمیز شده
طرز تهیه
سبزیجات را کف تابه یا قابلمه بریزید وبوقلمون را روی سبزیجات بزارید و اب اضافه کنید طوری که نصف بیشتر بوقلمونها زیر اب باشه وبعد تو ظرفی ادویجات و اب را مخلوط کنید وروی بوقلمون بریزید و به مدت 3الی 4 ساعت با حرارت ملایم بزارید بپزه تا خوب مغز پخت بشه وبعد اب ان را بکشید وبا اب بوقلمون سس دوم درست کنید وروی انها بریزید وحتما درب تابه یا قابلمه را نیم باز بزارید وتوجه داشته باشید نباید بعد از سس دوم زیاد سس روی بوقلمون خشک بشه
سس دوم
پیاز را خلال کرده وتفت بدید وبعد رب را اضافه کنید و تفت بدید واب را اضافه کنید وحدود 5دقیقه بزارید بجوشه وبعد ابلیمو بزنید وروی بوقلمون بریزید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_موهیتو
کیک موهیتو درست کردم برای اولین بار به نظرم خیلی خوشمزه شده
شربت موهیتو 100گرم
آرد گندم 250 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پوست لیمورنده شده یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
تخم مرغ چهار عدد
روغن مایع صد گرم
پودر شکر صد و پنجاه گرم
چهار عدد تخم مرغ را باوانیل وپودر شکر (150 گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی حدود 5 دقیقه می زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.
روغن را اضافه کرده، هم می زنیم سپس آرد گندم (250 گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، نصف آن را با یک الک به تخم مرغ های زده شده اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد شربت موهیتو و پوست لیمو رنده شده را اضافه کرده هم می زنیم و بعد بقیه آرد را اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه کیک اماده شود
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (180 درجه سانتی گراد) روشن می کنیم. قالب را در طبقه وسط فر برای مدت45دقیقه قرار میدهیم سپس کیک را از فر درآورده تا سرد شود.روی ان را با شکلات لیمویی تزیین کردم
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱