eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سالاد پنیر قالبی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#دسر_بیسکوییتی 🔺١/٢لیوان شکر و 3 ق غ نشاسته و رو در٢لیوان شیر حل کرده و بذاريدبه غلظت فرنی برسه و بعد گلاب و يا شكلات بریزید. 🔺در آخر به صورت لايه لايه با بيسكوييت سرو كنيد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#آش_آلو لوبیا چیتى با مقدارى نخودو عدس بپزيدبهش پیاز داغ فراوان بازردچوبه و يه ق غ رب اضافه کنید،وقتی حبوبات پخته شد آلو رو اضافه کنیدبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تزیین حصیری هات داگ و خمیر پیراشکی😍 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#آبدوغ_خيار خيار خرد شده+گردو خرد شده+كشمش+كمي سبزي خوردن خرد كرده+نعناع خشك+پودر موسير+پودر گل محمدي+ماست ترش+نمك همرو با هم مخلوط كنيد بعد آب اضافه كنيد و مقداري يخ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
شربت ،هم تخم شربتی و خاکشیر یه کم شستنش سخته و زمان می‌بره برای همین خیلی راحتره که وقتی تشنمونه وهوس شربت میکنیم اینارو آماده داشته باشیم برا اینکار باید مقدار زیادشو بشوریم و بعد داخل قالب یخ بریزیم و بعد از اینکه منجمد شد در بسته بندی مناسب فریز کنیم و تو این روزای گرم خیلی سریع و راحت یه شربت خنک درست کنیم و به قول معروف جیگرمون حال بیاد همون‌طور که میدونید در طب سنتی خاکشیر مقویه کبد هستش و حرارت کبد رو تعدیل می‌کنه پس برای این روزای گرم خیلی مناسبه تخم شربتی هم برای متعادل نگه داشتن فشار خون و لاغری خیلی موثره 🔴نکته ای که داره: بعد از شستن خاکشیر بذارید خوب ته نشین بشه و بعد آب روشو کامل خالی کنید و بعد خاکشیرو در قالبای یخ بریزید، شربت🍹 خاکشیر و تخم شربتی با اضافه کردن آبلیمو و گلاب خیلی خوش‌طعم تر میشن 🔴نکته ی تخم شربتی هم اینه که برای شستن ،مقدارش زیاد نباشه چون سریع باد می‌کنه و حجمش چند برابر میشه وشستنش سخت میشه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نکات خانه داری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تزیین میوه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
طرزتهیه: استخوانهای سینه مرغ کامل جداکردم هر سینه به دو‌قسمت تقسیم کردم و روی سینه مرغ با یه چاقوی تیز برش های عرضی عمیق نزدیک به هم زدم طوری که برش ها ازهم بازنشن.بعد فیله مرغ توی پیازخلالی،زعفران،نمک،فلفل به مدت دوساعت خابوندم.داخل یک‌ظرف یک عدد تخم مرغ بادوقاشق شیرباچنگال خوب میزنیم.داخل یک‌ظرفم آردمعمولی وداخل یک ظرفم پودر سوخاری من هم ازپودرسوخاری معمولی استفاده کردم هم پودرسوخاری پانکو که تمامی هایپرمارکتادارن آماده کردم اول فیله مرغ داخل آردسفید،بعدتخم مرغ بعدآرد سوخاری میغلتونیم وداخل روغن شناور سرخشون کنید.‌ 😋نوش جون😋 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مرغ سوخاری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ دلمه_گوجه_فرنگی ساده و خوشمزه . مواد لازم: برنج نصف فنجان روغن نصف فنجان شوید یک کاسه ماست‌خوری گوجه‌فرنگی ۱۵ عدد باقلا خردکرده یک کاسه ماست‌خوری نمک و زردچوبه به میزان لازم پنیرپیتزا پنج قاشق غذاخوری پیاز یک عدد زعفران نصف قاشق چای‌خوری گوشت چرخ‌کرده یک کاسه ماست‌خوری با این مقدار مواد لازم به اندازه ۱۵ عدد از «دلمه گوجه‌فرنگی» خواهیم داشت. طرز تهیه: نصف فنجان برنج و یک کاسه ماست‌خوری باقلا خردکرده را با سه فنجان آب و کمی نمک می‌پزیم تا یک کته باقلا نسبتاً شل به دست آید. یک عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ‌کرده، کمی زردچوبه اضافه می‌کنیم سپس یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده را در پیاز داغ تفت می‌دهیم. کته باقلا و زعفران آب کرده را اضافه کرده، تفت می‌دهیم. سپس یک کاسه ماست‌خوری شوید خردکرده و کمی نمک را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه دلمه آماده شود. گوجه‌فرنگی‌ها را شسته، وسط آن را مطابق شکل با چاقو و یک قاشق کوچک در می‌آوریم. سپس کمی نمک به داخل گوجه‌ها زده و با مایه دلمه وسط آن‌ها را پر می‌کنیم. در نهایت کمی پنیر پیتزا روی هر کدام می‌ریزیم. دلمه‌ها را حدود یک ساعت در طبقه وسط فر با شعله متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) قرار می‌دهیم تا دلمه‌ها پخته و بوی دلمه در بیاید. بعد از پخت دلمه، حدود نیم ساعت صبر می‌کنیم تا دلمه‌ها کمی خنک و سفت شوند. اکنون آن‌ها آماده پذیرایی می‌باشند. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دلمه گوجه فرنگی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍉یه تابستون گرم و پست خنک هندوانه ای🍉 😄ساده ست ولی کمی طولانی ⚀لایه ی اول: اول چند تا کیوی رو خرد کرده، با کمی آب و ۴ الی ۵ ق غ شکر روی حرارت گذاشته و اجازه بدید شکر به خورد کیوی بره (چون کیوی خام باعث بسته نشدن ژله میشه؛ البته خود من مربای کیوی داشتم و از همون استفاده کردم؛. حالا کیوی ها رو از آب خارج کرده و داخل ظرف مورد نظر ریخته و پودر ژله سبز رنگ (ترجیحا کیوی؛ منم نداشتم و لیمو زدم) رو با ۱/۵ لیوان آبجوش حل کرده (بن ماری) و وقتی از حرارت افتاد، روی کیوی ها بریزید؛ تو یخچال قرار بدید تا ژله ببنده (من تو فریزر گذاشتم ولی باید چک کنید تا یخ نزنه یه وقت). ⚁لایه ی دوم: نصف پودر ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان آبجوش بن ماری کرده و بعد از خنک شدن، نصف یه بستنی لیوانی وانیلی کوچک بهش اضافه کنید؛ کاملا مخلوط کرده و به قطر حدودا ۱ سانت روی ژله کیوی بریزید؛ مجدد تو یخچال قرار بدید تا ببنده. ⚂لایه ی سوم: هندوانه رو خرد کرده، داخل مخلوط کن ریخته و از صافی درشت رد کنید و تو یخچال بذارید تا خنک شه (حدودا ۱/۵ لیوان آب هندوانه ی زلال نیازه). پودر ژله قرمز رنگ (ترجیحا هندوانه، منم چون نداشتم انار زدم) رو با ۳/۴ لیوان آبجوش بن ماری کرده و بعد از خنک شدن با آب هندوانه مخلوط کنید. 🍉قبل از اضافه کردنش به بقیه ی ژله، حدود ۳۰ گرم شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کرده و داخل سرنگ بدون سوزن بریزید و روی جداره ظرف شکل تخمه هندوانه رو بکشید، تو یخچال بذارید تا سرد شه و ببنده (من چون سرنگ نداشتم تو پلاستیک ریختم و گوشه ی پلاستیک رو قیچی کردم). حالا مخلوط هندوانه و ژله رو داخل ظرف ریخته و باز تو یخچال قرار بدید؛ بعد از چند ساعت دسر شما آماده است. 😄نوش جان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر هندوانه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
آیتی ازخداست معصومه لطف بی انتهاست، معصومه جلوه ای از جمال قرآنی چهره ای حق نماست، معصومه میلاد حضرت معصومه (س)مبارک باد 🎉🎊 صبح بخیر عزیزان 🌷🌷🌷 @ashpaziykhs
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
. 🌸 سلام دوستهای گلم🤗 کیک شنی یک کیک سبک و خوشمزه موادلازم آرد دولیوان دسته دار فرانسوی +دوقاشق غ شکر یک لیوان شیر یک لیوان داغ روغن یک لیوان سر خالی تخم مرغ 4 عدد وانیل نصف قاشق چ بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری پودر هل یک قاشق مرباخوری برای روی کیک بعد از پخت نصف قوطی شیر عسلی پودر نارگیل بو داده نصف لیوان دوستان نارگیل رو توی تابه بریزید و هم بزنید تا شیری رنگ بشه ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر شش تا هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید. وانیل و هل رو اضافه کنید و دو دقیقه بزنید.روغن مایع رو اضافه و دو دقیقه بزنید شیر داغ رو بریزید و دو دقیقه بزنید ( همش با دورتند همزن ). بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کنید و در سه نوبت به مایع اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و زیر و رو کنید تا گوله ای نباشه(من توی قالب گرد ۲۳ پختم).توی قالب مستطیلی 23×35یا قالب 20 ×39 هم مناسبه حتی تابه های پیرکس.کفشو با دو تاسه قطره روغن چرب کنید و بعد کاغذ روغنی روش بزارید مواد رو بریزید داخلش و در فر از یک ربع گرم شده دمای 180 بزارید البته مواظب باشید دمای فرها باهم متفاوته .به مدت 35 تا40 دقیقه با یک سیخ چوبه تست کنید اگه بهش نچسبید کیکتون اماده هست. نکته مهم 🌹تمام مواد کیک باید به دمای محیط برسه 🌹نکته دوم:فر از قبل روشن و باشه . 🌹نکته سوم: موفع پخت روی کیکتون بایدطلایی رو به سرخ باشه.) بهد از اینکه کیک رو از فر درآوردید تا کیکتون داغ داغه شیر عسلی سرد رو روش بریزید نصف قوطی کافیه با پشت قاشق به همه جا برسونید بعد پودرنارگیل بوداده رو روش بریزید مثل شن به همه جا بپاشید بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید وبا پودرپسته تزیین کنید. دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک شنی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: پودر بیسکوییت 1 پیمانه ماست 1 پیمانه کره 60 گرم شکر 1 پیمانه ژله کیوی 1 بسته تخم مرغ 2 عدد خامه 160 گرم پنیر خامه ای 210 گرم ✍طرز تهیه: پودر بیسکوییت و کره را مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیارید. مخلوط بیسکوییت را در سطح قالب بریزید و فشار دهیدفر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهیدماست، پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کنید و خامه را اضافه کنید، سپس تخم مرغ ها را جدا جدا اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را روی قالب بریزید و به مدت 30-40 دقیقه در فر قرار دهیدزمان دهید تا کیک در فر سرد شود سپس به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهیدپودر ژله را با ½ لیوان آبجوش حل کنید و سپس ½ لیوان آب سرد بریزید. مخلوط را روی کیک بریزید. در یخچال قرار دهید. میتونید با خامه کیک را تزئین کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
چیز کیک کیوی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سلام دوستان نازنین امروز فقط وقت کردم عکس و رسپی شربت البالو رو آماده کنم مربای آلبالو موند برای یکی دو روز دیگه برای شربت آلبالو من بعد اینکه هسته ی البالو ها رو جدا کردم و لایه لایه شکر ریختم بیست و چهار ساعت میزاریم داخل یخچال تا حسابی آب بندازه سپس مربا رو روی حرارت گذاشته و وقتی جوش اومد بعد هفت دقیقه مقداری از شربت ش رو جدا کرده و توی قابلمه ی دیگه ای می‌ریزیم نیم کیلو هم شکر بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میزاریم تا قوام بیاد و سپس از روی حرارت بر میداریم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
شربت آلبالو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔷 ارد:دو لیوان نشاسته ذرت: یک ق غ ب ک پ: یک ق م شکر : یک پیمانه آب گرم :دو سوم پیمانه نسکافه گلد یا هر نوعی که داشتید :یک ق غ سرخالی( میتونید از نسکافه فوری بسته بندی ها هم استفاده کنید اگر اون صورت یک بسته کامل رو بریزید )روغن مایع : نصف پیمانهوانیل:یک چهارم ق چ تخم مرغ : چهار عدد میتونید بجای خود نسکافه از پودر نسکافه های آماده استفاده کنید یک بسته رو با آرد مخلوط کنید دو لیوان آرد و یک ق مربا خوری بکینگ پودر به همراه یک ق غذاخوری نشاسته ذرت سه بار الک کردم یک ق غ سرخالی نسکافه گلد رو با دوسوم پیمانه آب گرم و دو ق شکر مخلوط کردم و گذاشتم خنک بشه چهار عدد تخم مرغ با همره یک چهارم ق چ وانیل و یک پیمانه شکر و با همزن برقی زدم تا حجیم وکشدار بشه بعد نفر پیمانه روغن مایع و مخلوط نسکافه رو اضافه کردم و در حد مخلوط شدن زدم در آخر آرد و اضافه کردم بعد مخلوط شدن ریختم تو قالب و روش گردو خرد شده ریختم گذاشتم تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 45الی 60دقیقه حتما بعد چهل دقیقا چک کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک نسکافه گردو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱