eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: ▪️شير ١ل ▪️بستني١ل ▪️نشاسته ذرت ١ ق م ▪️پودر ژلاتين ١/٥تا٢ ق غ ▪️آب ٤تا٥ ق غ براي بن ماري كردن ژلاتين شكر٨ ▪️تا١٠ق غ ( بسته ب ذائقه خودتون) ▪️خامه٣ ق غ ▪️ژله طالبي ١ بسته ▪️طالبي ب ميزان لازم طرز تهيه: اندازه قالب كمربنديم هم ٢٣ سانت هستش شير و شكر و نشاسته رو روي حرارت بزاريد تا فرني شُل مانندي بشه، بعد ژلاتين بن ماري مخلوط كرده و كاملا هم ميزنيم بعد بستني و خامه رو اضافه ميكنيم.من چون تو قالب كمربندي درست كردم لايه زير اين دسرو نصفي از اين مواد ريختم گذاشتم داخل يخچال تا نيم بند بشه براي لايه بعدي از ژله طالبي استفاده كردم ، داخل ژلم طالبي خرد كرده ريختم و دوباره گذاشتم يخچال درباره ك نيم بند شد مابقي موادي ك درست كردمو ريختم و اين سري گذاشتم ٢،٣ ساعت داخل يخچال بمونه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر طالبی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
: مواد لازم: سينه مرغ درشت: ١ عدد كامل پنير صبحانه:٥٠ گرم سبزي( تلخون، مرزه، جعفري، نعناع) :٢٠٠ گرم ابليمو، نمك ، فلفل و پودر سير : مقداري نكته؛ يه جاي سبزي ميتوان از هويج استفاده كرد. طرز تهيه: گوشت سينه مرغ را بدون اينكه قسمتي از أن جدا شود با كمك چاقو برش زده و پهن كنيد ( بايد برش جوري بأشد كه بدون تكه كردن سينه أن را نازك كنيم ) و روي كيسه فريزر باز كنيد و نمك و فلفل ، ابليمو بزنيد بعد پنير رنده شده را با سبزي ( يا هويج اب پز و پوره شده ) مخلوط كرده و روي مرغ ميريزيم و روي أن پودر سير ميپاشيم سپس با كمك كيسه فريزر تمام گوشت را لوله ميكنيم ته و سر رولت را با استيك كوب محكم ميكنيم و براي اينكه رولت باز نشود از خلال دندان استفاده ميكنيم و مرغ را ( بدون كيسه فريزر) داخل ظرف پيركسي قرار ميدهيم و در ماكرو ويو ٥٤٠ وات ٨ الي ١٠ دقيقه زمان ميدهيم ( در دستگاه سولاردام از ٦٠٠ وات ماكرو ٨ الي ١٠ دقيقه زمان ميدهيم ) و بعد رولت را به كمي كره و زعفران اغشته كرده و روي سه پايه بلند ٨ دقيقه گريل بدون درپوش قرار ميدهيم ( در سولاردام gr-1 روي سه پايه بلند ٨ دقيقه بدون در پوش) نكته : ١: ميتوان در صورت تمايل از تكه هاي ژانبون مرغ داخل رول مرغ استفاده كرد ٢- براي اينكه رولت ما باز نشود ميتوان خلال دندان از سلفون استفاده كرد و كل رولت را سلفون پيچ كرد و سر و ته أن را بپيچانيم خوب گره بزنيم و با چاقو چند سوراخ روي سلفون إيجاد كنيم كه هوا خارج شود اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
رولت مرغ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔴جلوگیری از وارفتن كوفته 🔹برای اینكه كوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به آن بیافزائید و حرارت آتش را زیاد كنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
كوكي طرز تهيه: ابتدا ٨٠گرم كره را با١/٢پيمانه پودر قند(نثار) با همزن ميزنيم تا حالت خميري بشه بد زرده ي تخم مرغ رو بهش اضافه ميكنيم و در حد مخلوط شدن ميزنيم حدود١٥٠گرم(١پيمانه+١/٤پيمانه) آرد رو با١/٤ق چ بكينگ پودر روي مواد الك كرده و با نوك انگشتان خميرو ورز ميديم بد داخل نايلون گزاشته به مدت ١-٢ ساعت در يخجال استراحت ميديم بد قالب دلخواه رو زده و در فر با دماي ٢٢٠به مدت ١٥دقيقه ميزاريم نكته: كره حتما بايد كاملا سرد باشه نكته: فقط با نوك انگشتان خميرو حالت نيشكوني ورز بدين اصلا كف دست با خمير برخورد نكنه اگه موقع قالب زدن خمير شُل شد دوباره ي نيم ساعت بزاريد يخجال بد به فر منتقل كنيد زياد تو فر نمونه❌❌چون خشک و سفت میشه بد از در آوردن از فر حتما بزارین کاملا خنک بشه بد جابجا کنید رویال آیسینگ به ازای ۱سفیده تخم مرغ ۱/۵پیمانه پودر قند کاملا ریز و الک شده و ۱ق چ آبلیمو و رنگ ژله ای دلخواه با همزن سفیده رو بزنید تا فرم بگیره بد پودر قند رو‌بهش اضافه کنید و دوباره بزنید در پایان آبلیمو رو اضافه کنید حالا رنگ دلخواه رو اضافه کنید و هر چه سریع تو ظرف در بسته بریزید چون به سرعت خشک میشه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کوکی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تزیین پنیر و گوجه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم بيسكوئيت ترد نمكى 200گرم كره85 گرم پنيرخامه اي 350گرم ماست خامه اي 200 گرم پنيرپارمزان 2ق س فلفل دلمه رنگي 1پيمانه ژامبون خرد شده 100گرم پيازچه خردشده 3ق س سيررنده شده 1حبه سس مايونز 1/2 پيمانه پودرژلاتين 2ق س آب سرد 1/2 پيمانه مثل چیز کیک درست میشه کاملا...ترد و پودر میکنید با کره ورز میدید ته قالبتون پرس میکنید و باقی موادم مخلوط میشه واسه رویش.نوش جان.. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سالاد پنیر قالبی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#دسر_بیسکوییتی 🔺١/٢لیوان شکر و 3 ق غ نشاسته و رو در٢لیوان شیر حل کرده و بذاريدبه غلظت فرنی برسه و بعد گلاب و يا شكلات بریزید. 🔺در آخر به صورت لايه لايه با بيسكوييت سرو كنيد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#آش_آلو لوبیا چیتى با مقدارى نخودو عدس بپزيدبهش پیاز داغ فراوان بازردچوبه و يه ق غ رب اضافه کنید،وقتی حبوبات پخته شد آلو رو اضافه کنیدبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تزیین حصیری هات داگ و خمیر پیراشکی😍 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#آبدوغ_خيار خيار خرد شده+گردو خرد شده+كشمش+كمي سبزي خوردن خرد كرده+نعناع خشك+پودر موسير+پودر گل محمدي+ماست ترش+نمك همرو با هم مخلوط كنيد بعد آب اضافه كنيد و مقداري يخ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
شربت ،هم تخم شربتی و خاکشیر یه کم شستنش سخته و زمان می‌بره برای همین خیلی راحتره که وقتی تشنمونه وهوس شربت میکنیم اینارو آماده داشته باشیم برا اینکار باید مقدار زیادشو بشوریم و بعد داخل قالب یخ بریزیم و بعد از اینکه منجمد شد در بسته بندی مناسب فریز کنیم و تو این روزای گرم خیلی سریع و راحت یه شربت خنک درست کنیم و به قول معروف جیگرمون حال بیاد همون‌طور که میدونید در طب سنتی خاکشیر مقویه کبد هستش و حرارت کبد رو تعدیل می‌کنه پس برای این روزای گرم خیلی مناسبه تخم شربتی هم برای متعادل نگه داشتن فشار خون و لاغری خیلی موثره 🔴نکته ای که داره: بعد از شستن خاکشیر بذارید خوب ته نشین بشه و بعد آب روشو کامل خالی کنید و بعد خاکشیرو در قالبای یخ بریزید، شربت🍹 خاکشیر و تخم شربتی با اضافه کردن آبلیمو و گلاب خیلی خوش‌طعم تر میشن 🔴نکته ی تخم شربتی هم اینه که برای شستن ،مقدارش زیاد نباشه چون سریع باد می‌کنه و حجمش چند برابر میشه وشستنش سخت میشه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نکات خانه داری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تزیین میوه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
طرزتهیه: استخوانهای سینه مرغ کامل جداکردم هر سینه به دو‌قسمت تقسیم کردم و روی سینه مرغ با یه چاقوی تیز برش های عرضی عمیق نزدیک به هم زدم طوری که برش ها ازهم بازنشن.بعد فیله مرغ توی پیازخلالی،زعفران،نمک،فلفل به مدت دوساعت خابوندم.داخل یک‌ظرف یک عدد تخم مرغ بادوقاشق شیرباچنگال خوب میزنیم.داخل یک‌ظرفم آردمعمولی وداخل یک ظرفم پودر سوخاری من هم ازپودرسوخاری معمولی استفاده کردم هم پودرسوخاری پانکو که تمامی هایپرمارکتادارن آماده کردم اول فیله مرغ داخل آردسفید،بعدتخم مرغ بعدآرد سوخاری میغلتونیم وداخل روغن شناور سرخشون کنید.‌ 😋نوش جون😋 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مرغ سوخاری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ دلمه_گوجه_فرنگی ساده و خوشمزه . مواد لازم: برنج نصف فنجان روغن نصف فنجان شوید یک کاسه ماست‌خوری گوجه‌فرنگی ۱۵ عدد باقلا خردکرده یک کاسه ماست‌خوری نمک و زردچوبه به میزان لازم پنیرپیتزا پنج قاشق غذاخوری پیاز یک عدد زعفران نصف قاشق چای‌خوری گوشت چرخ‌کرده یک کاسه ماست‌خوری با این مقدار مواد لازم به اندازه ۱۵ عدد از «دلمه گوجه‌فرنگی» خواهیم داشت. طرز تهیه: نصف فنجان برنج و یک کاسه ماست‌خوری باقلا خردکرده را با سه فنجان آب و کمی نمک می‌پزیم تا یک کته باقلا نسبتاً شل به دست آید. یک عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ‌کرده، کمی زردچوبه اضافه می‌کنیم سپس یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده را در پیاز داغ تفت می‌دهیم. کته باقلا و زعفران آب کرده را اضافه کرده، تفت می‌دهیم. سپس یک کاسه ماست‌خوری شوید خردکرده و کمی نمک را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه دلمه آماده شود. گوجه‌فرنگی‌ها را شسته، وسط آن را مطابق شکل با چاقو و یک قاشق کوچک در می‌آوریم. سپس کمی نمک به داخل گوجه‌ها زده و با مایه دلمه وسط آن‌ها را پر می‌کنیم. در نهایت کمی پنیر پیتزا روی هر کدام می‌ریزیم. دلمه‌ها را حدود یک ساعت در طبقه وسط فر با شعله متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) قرار می‌دهیم تا دلمه‌ها پخته و بوی دلمه در بیاید. بعد از پخت دلمه، حدود نیم ساعت صبر می‌کنیم تا دلمه‌ها کمی خنک و سفت شوند. اکنون آن‌ها آماده پذیرایی می‌باشند. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دلمه گوجه فرنگی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍉یه تابستون گرم و پست خنک هندوانه ای🍉 😄ساده ست ولی کمی طولانی ⚀لایه ی اول: اول چند تا کیوی رو خرد کرده، با کمی آب و ۴ الی ۵ ق غ شکر روی حرارت گذاشته و اجازه بدید شکر به خورد کیوی بره (چون کیوی خام باعث بسته نشدن ژله میشه؛ البته خود من مربای کیوی داشتم و از همون استفاده کردم؛. حالا کیوی ها رو از آب خارج کرده و داخل ظرف مورد نظر ریخته و پودر ژله سبز رنگ (ترجیحا کیوی؛ منم نداشتم و لیمو زدم) رو با ۱/۵ لیوان آبجوش حل کرده (بن ماری) و وقتی از حرارت افتاد، روی کیوی ها بریزید؛ تو یخچال قرار بدید تا ژله ببنده (من تو فریزر گذاشتم ولی باید چک کنید تا یخ نزنه یه وقت). ⚁لایه ی دوم: نصف پودر ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان آبجوش بن ماری کرده و بعد از خنک شدن، نصف یه بستنی لیوانی وانیلی کوچک بهش اضافه کنید؛ کاملا مخلوط کرده و به قطر حدودا ۱ سانت روی ژله کیوی بریزید؛ مجدد تو یخچال قرار بدید تا ببنده. ⚂لایه ی سوم: هندوانه رو خرد کرده، داخل مخلوط کن ریخته و از صافی درشت رد کنید و تو یخچال بذارید تا خنک شه (حدودا ۱/۵ لیوان آب هندوانه ی زلال نیازه). پودر ژله قرمز رنگ (ترجیحا هندوانه، منم چون نداشتم انار زدم) رو با ۳/۴ لیوان آبجوش بن ماری کرده و بعد از خنک شدن با آب هندوانه مخلوط کنید. 🍉قبل از اضافه کردنش به بقیه ی ژله، حدود ۳۰ گرم شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کرده و داخل سرنگ بدون سوزن بریزید و روی جداره ظرف شکل تخمه هندوانه رو بکشید، تو یخچال بذارید تا سرد شه و ببنده (من چون سرنگ نداشتم تو پلاستیک ریختم و گوشه ی پلاستیک رو قیچی کردم). حالا مخلوط هندوانه و ژله رو داخل ظرف ریخته و باز تو یخچال قرار بدید؛ بعد از چند ساعت دسر شما آماده است. 😄نوش جان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر هندوانه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱