هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_شکلاتی_بی_بی
مواد لازم:
آرد مخصوص شیرینی پزی 2 پیمانه
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
بکینگ پودر دو و نیم قاشق مرباخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق مرباخوری
نمک 1/4 قاشق مرباخوری
پودر نسکافه یک قاشق مرباخوری
پودر شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق مرباخوری
آب جوش 1/2 پیمانه
طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی:
ابتدا آرد را به همراه پودر شکر و کاکائو و نسکافه با نمک و جوش شیرین و بکینگ پودر در یک ظرف مناسب بریزید و باهم ترکیب کنید تا یک دست شوند.
فر را روشن کنید و در دمای 350 درجه فارنهایت بگذارید.
شیر و تخم مرغ و روغن و وانیل را در وسط همان ظرفی که مواد خشک را ریخته بودید بریزید.
همزن را روشن کنید و به مدت دو دقیقه با دور کند مواد را هم بزنید.
به تدریج آب جوش را به مواد کیک اضافه کنید.
در دو قالب 22 سانتی متری که کف آنها را چرب و آرد پاشی کرده اید، بیاورید و به طور مساوی از مایع کیک درون آن بریزید.
قالب ها را در طبقه وسط فر که از قبل روشن کرده ایم به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید.
تا بیست دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید چون پف کیک می خوابد.
بعد از سپری شدن تایم مورد نظر با فرو کردن یک خلال دندان در وسط کیک از پختن کیک شکلاتی خود اطمینان حاصل کنید.
اگر خلال دندان تمیز از درون کیک بیرون آمد، یعنی که کیک شما پخته است.
وقتی کیک را از درون فکر خارج کردی به آن ده دقیقه زمان بدهید تا خنک شود، سپس از قالب خارجش کنید.
بعد از خنک شدن کیک با سس شکلات و یا خامه مورد پسند خود وسط و روی کیک را تزیین کنید.
چند نکته مهم در پخت کیک شکلاتی بی بی:
در طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی از پودر شکر به جای شکر استفاده کنید تا مواد یک دستی داشته باشید. اگر مقدار شکر را کم کردید به همان نسبت از مقدار کاکائو هم برای جلوگیری از تلخ شدن کیک کم کنید. در نتیجه چون از حجم مواد خشک کم شده است برای رقیق نشدن مواد کیک شکلاتی باید میزان آب جوش را هم کم بفرمایید.
از کیک شکلاتی بی بی می توان به عنوان عصرانه، کیک تولد و دیگر مناسبت ها استفاده کرد و از طعم بی نظیر آن لذت برد
فوروارد فراموش نشه👌
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کراکر_کنجدی
مواد لازم:
💜125 گرم کره
💜نصف استکان روغن مایع
💜3 قاشق غذاخوری آب
💜2 قاشق غذاخوری سرکه (اختیاری)
💜1عدد تخم مرغ
💜1 قاشق مربا خوری نمک
💜1 قاشق مربا خوری شکر
💜3 لیوان آرد
برای رومال :
💜1 عدد تخم مرغ
💜1 قاشق چایخوری شیره ی انگور
💜4-5 قاشق غذاخوری کنجد بو داده
طرز تهیه:
بجز آرد بقیه مواد را باهم مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کنید خمیری که مثل نرمی گوش است به دست آورید خمیر را روی میز که کاغذ روغنی انداختید به شکل مستطیل در ابعاد20در28 سانتی متر با وردنه باز کنید. تخم مرغ را هم بزنید شیره ی انگور را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و با فرچه روی خمیر بمالید. به مقدار فراوان کنجد بپاشید با دست کمی فشار بدید تا کنجد ها به خمیربچسبد. یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید سپس خمیر را به شکل نوارهای یک سانتی برش بزنید. داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله دو سانت از هم بچینید و در فر 180 درجه که 15_20 دقیقه از قبل گرم کردید بذارید و تا وقتی که رنگش طلایی شود حدود 25_30 دقیقه بپزید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
3.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کراکر کنجدی
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#لیته_بادمجون
🔺بادمجون و باسركه بپزيد، بعداز صافی ردکنید و با سیر،نمک،فلفل، گلپر،سبزی معطر،تلخون و ریحون خرد شده مخلوط كنيد.
🔺تو این ترشی نباید زیاد سرکه بریزید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziy
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
4.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله تزریقی
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
طرز تهیه ژله رولی رنگین کمانی
سر بطری کوچک نوشابه یا آب معدنی را بریده تا شکل لیوان بشه و توی اون ژله های خرده شیشه رنگی رو بریزین.
روش ژله سفید که با بستنی و ژله آلوئه ورا تهیه کردین رو ریخته و بگذارین یخچال تا ببنده.
بعد از قالب کوچک خارج کرده داخل بطری بزرگ نوشابه بگذارید (البته از قبل قسمت بالاش رو ببرین) .
ژله خرده شیشه باید وسط قالب بزرگ قرار بگیره و اطرافش رو لایه لایه ژله های رنگی ریخته و بگذارین ببنده و باز لایه بعد تا انتها … مثل تهیه ژله رنگین کمان.
بعد از اینکه لایه آخری هم بست ژله رولی را از قالب خارج کرده و سرو کنید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پشت_زیک
دو لیوان کنجد سفید
یک لیوان شکر
دو ق غ عسل(خیلی از دستورا عسل ندارن ولی من طعم عسل رو داخل این شیرینی خیلی دوست دارم و فکر میکنم به تردی مواد کمک میکنه)
کره50 گرم
مغز گردو و بادام در صورت دلخواه
خب برای شروع کارمون؛کنجد ها رو داخل تابه میریزیم و به مدت10دقیقه نهایتا 15 دقیقه روی حرارت کم تفت میدیم.این کار رو تا جایی ادامه میدیم که دونه های کنجد تغییر رنگ بدن و بوی خوبی ازشون بلند بشه.این کار برای اینه که خامی کنجد گرفته بشه.
توجه:با قاشق چوبی این کار رو انجام بدین و مدام کنجد ها رو زیرو رو کنین و مواظب باشین تا نسوزند.
در مرحله دوم شکر رو داخل قابلمه متوسطی میریزیم و روی حرارت کم رو به متوسط قرار میدیم.اجازه بدین شکر کاملا داغ بشه.به محض اینکه دیدین شکرتون از زیر کم کم داره آب میشه قاشق رو کنار بذارین و دیگه هم نزنین.زیر شعله حتماااا کم باشه وگرنه میسوزه و طعم سوختگی میده😕
شکر که کاملا آب شد و به صورت کاراملی در اومد کره و عسل رو اضافه کنین و سپس کنجد و تند تند مخلوط کنین تا یکدست بشه...! کف سینی مورد نظر رو از قبل حسابی چرب کنین. مواد رو سریعا به داخل سینی منتقل کرده با وردنه از قبل چرب شده و گوشت کوب حسابی صاف و یکدست کنین.دوستان این مرحله خیلی مهمه باید سرعت عمل داشته باشین و در عرض یکی دو دقیقه انجام بدین.چون مواد سریعا سفت میشه!!
نکته خیلی مهمی که وجود داره اینه که بهتره مواد رو خیلی نازک پهن کنین.بیشتر ازینم میشد نازکش کرد ولی چون خیلی سریع میبنده نشده که بشه🤪
تا مواد گرمای خودش رو از دست نداده و سرد نشده با چاقو برش های مکعبی روش بندازین و اجازه بدین مواد کاملا سرد بشه.بعد به راحتی میتونی از کف سینی جدا کنین و قسمت هایی که با چاقو خط انداختین بشکنین و داخل ظرف بچینین.
توجه:دوستان اگه از مغز گردو داخل پشت زیک استفاده میکنین همزمان با کنجد داخل مواد بریزین.
توجه:میتونین به جای کره از روغن جامد استفاده کنین.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱