eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله رولی رنگین کمانی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دو لیوان کنجد سفید یک لیوان شکر دو ق غ عسل(خیلی از دستورا عسل ندارن ولی من طعم عسل رو داخل این شیرینی خیلی دوست دارم و فکر میکنم به تردی مواد کمک میکنه) کره50 گرم مغز گردو و بادام در صورت دلخواه خب برای شروع کارمون؛کنجد ها رو داخل تابه میریزیم و به مدت10دقیقه نهایتا 15 دقیقه روی حرارت کم تفت میدیم.این کار رو تا جایی ادامه میدیم که دونه های کنجد تغییر رنگ بدن و بوی خوبی ازشون بلند بشه.این کار برای اینه که خامی کنجد گرفته بشه. توجه:با قاشق چوبی این کار رو انجام بدین و مدام کنجد ها رو زیرو رو کنین و مواظب باشین تا نسوزند. در مرحله دوم شکر رو داخل قابلمه متوسطی میریزیم و روی حرارت کم رو به متوسط قرار میدیم.اجازه بدین شکر کاملا داغ بشه.به محض اینکه دیدین شکرتون از زیر کم کم داره آب میشه قاشق رو کنار بذارین و دیگه هم نزنین.زیر شعله حتماااا کم باشه وگرنه میسوزه و طعم سوختگی میده😕 شکر که کاملا آب شد و به صورت کاراملی در اومد کره و عسل رو اضافه کنین و سپس کنجد و تند تند مخلوط کنین تا یکدست بشه...! کف سینی مورد نظر رو از قبل حسابی چرب کنین. مواد رو سریعا به داخل سینی منتقل کرده با وردنه از قبل چرب شده و گوشت کوب حسابی صاف و یکدست کنین.دوستان این مرحله خیلی مهمه باید سرعت عمل داشته باشین و در عرض یکی دو دقیقه انجام بدین.چون مواد سریعا سفت میشه!! نکته خیلی مهمی که وجود داره اینه که بهتره مواد رو خیلی نازک پهن کنین.بیشتر ازینم میشد نازکش کرد ولی چون خیلی سریع میبنده نشده که بشه🤪 تا مواد گرمای خودش رو از دست نداده و سرد نشده با چاقو برش های مکعبی روش بندازین و اجازه بدین مواد کاملا سرد بشه.بعد به راحتی میتونی از کف سینی جدا کنین و قسمت هایی که با چاقو خط انداختین بشکنین و داخل ظرف بچینین. توجه:دوستان اگه از مغز گردو داخل پشت زیک استفاده میکنین همزمان با کنجد داخل مواد بریزین. توجه:میتونین به جای کره از روغن جامد استفاده کنین. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پشت زیک اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: خرما 200گرم کنجد بنا به سلیقه 1ق س گردو بقدارلازم کره 20گرم دارچین 1/2ق چ بیسکویت پودر شده شکلاتی یا ساده 10تا 12عدد پودر پسته و نارگیل و کنجد بوداده و....به دلخواه برای تزیین طرز تهیه : گردو را پوست گرفته کره را بگذارید روی حرارت ذوب شود خرما را افزوده به همراه کنجد و دارچین و ده دقیقه تفت دهید تا وسط ظرف جمع شود از روی حرارت کنار آورده خنک شود پودر بیسکوییت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر شکل شود اگر شل بود میتوانید باز هم پودر بیسکوییت اضافه کنید به اندازه دلخواه از خمیر را برداشته وسط آن یک تکه گردو قرار دهید و خمیر را جمع کنید و در پودر پسته یا پودر دلخواه بغلطانید در شکلات ذوب شده هم میتوانید بغلطانید و تزیین نهایی را انجام دهید.🌹🌹 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
توپک خرمایی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم شیر 1 لیتر پودر کاسترد 4 قاشق س پودر کرم کارامل 1 بسته شکر 1 پیمانه سرخالی کره 50 گرم طرز تهیه ابتدا شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله کم میگذاریم تا کم کم کاراملی شود شیرو پودرکارامل و پودرکاسترد رو باهمزن دستی کاملا مخلوط کرده سپس به شکرکاراملی شده میفزاییم کره را نیز اضافه کرده مرتب بهم میزنیم تا غلیظ شود(هنگام اضافه کردن شیر شکر سفت میشود که مشکلی نیست با هم زدن دوباره مخلوط میشود اگه تا غلیظ نشده احساس کردید که شکر سفتی داخل مایه باقیمانده ،مخلوط رو از صافی رد کنید بعد بگذارید روی حرارت و مرتب بهم بزنید تا زمانی که غلیظ شود بعد از روی حرارت برداشته و میزاریم تا از داغی بیوفتد و بعد در قالب ریخته وبه مدت 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل ببندد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر حلوا کاراملی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ # سوفله موز مواد اولیه : شکر دو قاشق سوپخوری تخم‌مرغ ۳ عدد وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری موز (خردشده) ۲۵۰ گرم خامه ۲۵۰ گرم ژلاتین ۲ورق آب سرد ۱/۲ پیمانه پودر قند ۲ قاشق غذاخوری طرزتهیه : ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر و وانیل خوب با همزن می‌زنیم تا سفت و غلیظ شود. سفیده‌های تخم‌مرغ را با پودر قند می‌زنیم تا کاملا سفت شود. حالا خامه را به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه کرده ژلاتین را هم با آب سرد مخلوط کرده و به صورت بن‌ماری حل می‌کنیم و به مخلوط زرده و خامه می‌افزاییم. سفیده تخم‌مرغ را به مواد افزوده و هم می‌زنیم. سپس موزهای خردشده را اضافه می‌کنیم. پس از آماده شدن مواد، آن را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار می‌دهیم تا بسته شود. در انتها سطح سوفله را با پودر پسته ، پودرگردو و … تزیین می‌کنیم. نکته: به جای دو ورق ژلاتین می‌توانید از دو قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سوفله موز اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
موادلازم 📝🔰 پنیرماسکارپونه ۴۰۰ گرم(دو بسته) خامه صبحانه یاقنادی ۴۰۰ گرم(خامه صبحانه پاکت صورتی دوبسته) شکر ۸ قاشق غ ژله با ۴ طعم مختلف (از هرطعم نصف بسته لازم داریم) ژلاتین دو قاشق غ طرز تهیه📖🔰 ✍📝پنیر روباهمزن بزنین تاسبک بشه.ژلاتین رو باهشت قاشق غ اب مخلوط کنین بزارین کف کنه بعدبزارین روی بخار کتری در حال جوش هم بزنین تا یک دست بشه سرد شد بریزین تو مایه پنیری وخامه و شکر رو هم اضافه کنین وهمه رو با همزن هم بزنید. 🔸مایه پنیری رو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنین. 📝✍حالا میرسیم به ژله(هر چهار طعم فقط نصف بستشو لازم داریم) هر نصف پاکت ژله رو با یک چهارم لیوان اب جوش مخلوط میکنیم میزاریم روی بخار کتری درحال جوش هم میزنیم تا تمام ذراتش حل بشه کنارمیزاریم تاسرد بشه بعدبا مایه پنیری مخلوط میکنیم(هرچهار طعم روبه همین صورت اماده کنین یعنی بایک چهارم لیوان اب جوش مخلوط کنین سردشد با مایه پنیری مخلوط کنین). 🔸حالا ما چهار مایه پنیری با چهار رنگ وطعم مختلف داریم. ✍📝کیک که اماده شدبه پنج قسمت برش بزنین(اگه دوست دارین تعداد رنگهاکمتر باشه برش کیکوکمتر کنین)همون قالبی که داخلش کیک درست کردید رو خیس کنین و کف و دیوارشو پلاستیک یاسلفون بکشین اگه قالب کمربندی هست نیازبه پلاستیک نداره لایه اول کیکو بزارین داخل قالب یکی از طعمهای مایه پنیری رو بریزین دوباره کیک بزارین طعم بعدی مایه پنیری دوباره کیک و طعم بعدی مایه پنیری همین طور ادامه بدید تا تموم بشه لایه اخر بایدکیک باشه بزارین یخچال چند ساعت بمونه تاکامل سفت بشه. ◀️✅ من ازقالب بیست سانت درارتفاع ده استفاده کردم ◀️✅مایه پنیری دوبرابر دستورهای قبلیم هست ◀️✅میتونین از قالب کوچیک تر استفاده کنید و اندازه کیک و مایه پنیری رو نصف کنید یامیتونین تعداد لایه هارو کمتر کنین اختیاریه ◀️✅ خانمها این چیز کیک سخت نیست فقط دردسرش زیاده راحت میتونین درستش کنین ◀️✅ ژلاتین رو برای اطمینان بیشتر بریزی ◀️✅در مورد دیواره چیز کیک من کاری نکردم چون کیک بعدسرد شدن کمی قطرش کمتر میشه داخل قالب که میزارین کمی دیواره ها فضای بازداره که این مایه پنیری خودش این فضا رو پرکرده ب ما بپیوندید👇 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 نوش جان😋😋
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک بدون فر اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‌‌ طرز تهیه پیراشکی گوشت ‌ دستور خمیر مواد لازم برای خمیر آرد : ۳ لیوان خمیر مایه : ۳ قاشق چای‌خوری تخم مرغ : ۱ عدد شیر یا آب : ۱ لیوان روغن : ۶ قاشق غذاخوری نمک : ۱ قاشق چای‌خوری شکر : ۴ قاشق چای‌خوری ‌ طرز تهیه خمیر : 🔻 ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) و ۱ قاشق چای‌خوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ - ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند (کف کند). 🔻 ۲- تخم مرغ، باقی مانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. 🔻 ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید)، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. 🔻 ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. ‌ طرز تهیه پیراشکی (مواد داخل پیراشکی) : 🔻 ۱- اول پیازو تفت بدین بعد گوشت چرخ شده و دلمه نگینی رو اضافه کنین وقتی گوشت یه مقدار تفت خورد قارچ اضافه کنین و در آخر یک قاشق رب بهش اضافه کنین. نمک و ادویه رو یادتون نره. 🔻 ۲- از خمیر اندازه یه نارنگی بردارید روی سطح کار با وردنه باز کنین از مواد گوشتی داخلش بریزین روش خمیر پیتزا بریزی و به سلیقه خودتون بپیچین روشو با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفرون رومال کنین بزارین تو فر با دمای ۱۶۵ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه.
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پیراشکی گوشت اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
🔷 #ایده رنگهای طبیعی برای غذا بنفش کلم+آبلیمو=صورتی بنفش کلم+بکینگ پودر=آبی رنگ آبی+زردزعفران=سبز رنگ آبی+صورتی=بنفش پررنگ صورتی+زردزعفران=نارنجی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼دوباره صبح شد 🍀یک شروع تازه 🌼زمانی برای با هم بودن 🍀مهرورزی را دوره کردن 🌼از زندگی لذت بردن 🍀گل خنده به یکدیگر هدیه دادن 💜صبحتون بی نظیرامروزتون 💜پراز خبرهای خوب، خوب اشپزی خاص
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تزیین اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ‍ طرزتهیه براى درست كردن اين مدل كوكو كه اتفاقاً خييييلى هم خوشمزه شد،٤ عدد سيب زمينى متوسط خام رو رنده ى ريز كردم،يه پياز متوسط هم رنده كردم، آبشون رو گرفتم، بعد يه دونه سيب زمينى آب پز متوسط هم رنده كردم و به مخلوط سيب زمينى و پياز خام اضافه كردم، ادويه جات و نمك و فلفل زدم، كمى پودر سير زدم، كمى سبزيجات خشك معطر بهش اضافه كردم، يه دونه تخم مرغ و يكم آرد سوخارى زدم. اون مرغ پخته هم كه از قبل داشتم، رنده كردم و به مواد اضافه كردم ،آخر كار هم تو روغن داغ سرخ كردم. به همين راحتى دركنار سبزى خوردن و خيارشور و گوجه ، حتماً امتحان كنيد اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کوکوی مرغ و سیب زمینی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله عروسکی ژله اولی که بست دومی را می ریزیم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
شیر و الورا شیر سرد الورا را با یک لیوان آب جوش حل می کنیم خوب که سرد شد نصف لیوان شیر می ریزم‌ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
به این صورت می چینیم روش اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله عروسکی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله عروسکی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
يك پيمانه ارد پنیر کیبی یک بسته يك پيمانه سميد روغن يك چهارم پيمان يك قاشق شكر نصف قاشق بكينگ پودر نصف قاشق خمير مايع همه رابا هم مخلوط كن تا خمير نرمي بدست بياد ده دقيقه استراحت بدیدشكل كبه درست کنید و وسطش پنیر بزارین من از پنیر کیبی استفاده کردم و به سه قسمت تقسیم کردم دیگه سلیقه خودته هر طور دوست داشتین درست کنید سعی کنید همه رو هم اندازه هم شکل درست کنید تا شکل زیبا تری داشته باشه بعد داخل روغن ملایم سرخ کنید تا مغز پخت کنید و بعد از پخت داخل شربت ولرم که قبلا اموزش دادم بریزین 1 دقیقه داخل شربت بمونه بعد داخل ظرف مورد نظرتون بزارین و 1 ساعت بعد میل کنید تا شربت به خورد شیرینی بره این شیرینی بافت دورش کرانچی و داخلش نرم هست خوشمزه امید وارم درست کنید راضی باشید . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱