هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی مينى_پيتزا
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_موزاييك_هويج
مواد لازم:
١كيلوهويج
١/٥ليوان شكر
٤ق غ نشاسته ذرت
وانيل كمي
زعفران
اب ليمو١ق چ
بيسكويت پتي بور
✍طرزتهیه:
هويج روبايك مقداراب ميپزيم بعد هويج و پوره ميكنيم من ريختم توي غذا ساز،نشاسته روبايك ليوان اب هم زدم ريختم روي هويج ها گذاشتم روي شعله وشكر هم ريختم روش زعفرون هم اضافه كردم وقتي قوام اومد وانيل و اب ليمو رواضافه كردم واز روي شعله برداشتم در ظرف مورد نظربيسكويت پتي بورچيدم وروش رواز موادم ريختم ودوباره بيسكويت و بعد مواد اين كارو در چند مرحله تكرار كردم وگذاشتم تو ي يخچال يك روز موند موقع سرو هم تزیین کنید به سلیقه خودتون
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نان روغنی زنجبیلی 🥖🥖
یک نان خیلی خوشمزه و نرم ولطیف
ارد۵پیمانه
تخم مرغ ٢عدد که زرده یکی رو برای رومال نگه میداریم
خمیرمایه فوری١ق غ
شکر١ق غ
روغن(مخلوط کره و روغن مایع)کمی بیشتر ازنصف پیمانه
نمک ١ق چایخوری
شیر ولرم١پیمانه کامل و یک چهارم پیمانه
زعفران اب شده غلیظ ١ق غذاخوری
پودرزنجبیل١ق غ
اول شیر ولرم رو با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده میزاریم ده دیقه استراحت کنه تا عمل بیاد البته من شیر نداشتم اب جوشیده ولرم استفاده کردم .بعد ارد رو الک کرده و موادرو اضافه میکنیم (شایدارد ٢/٣ق بیشتر از مقدار شده استفاده بشه به خاطر بزرگی تخم مرغ ها).
یک خمیر بسیار لطیف و نرم و نچسب به دست میاد.روش مشماو یک دستمال میندازید و میزارید جای گرم تا خمیر پف کنه و دوبرابر بشه.(تقریبا١یا١/۵ساعت).
بعد به هر شکل که دوست داشتید در بیاریدو بچینید توی سینی و دوباره یک استراحت نیم ساعته بدید و بعد روش زرده تخم مرغ و زعفران و کمی روغن مایع رو مخلوط و روش بمالید و کنجد بپاشید و بزارید توی فر که از قبل گرم شده زیرش حتما یه ماهیتابه ابجوش بزاریدتا نون خشک نشه. تقریبا۵٠دقیقه طول میکشه بپزه با درجه١٧٠.....
روش که کمی طلایی شد یعنی پخته برای اینکه بیشتر رنگش طلایی بشه کمی قسمت گریل(بالای فر)رو روشن کنید.
بعد از اینکه از فر در اوردید.روش کمی کره اب شده بزنید و روش رو بپوشانید تا از گرمایه اولیه بیافته و بعد نوش جان کنید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#نان_شیرین_صبحانه
موادلازم
آب ولرم یک و یک چهارم پیمانه
مخمر (خمیرمایه): دو قاشق چایخوری
شکر هفت قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آرد نون فانتزی چهار تا پنج پیمانه (تا جایی که خمیر به دست نچسبه)
طرزتهیه📝📌
✍📝آب ولرم (آبی که دست رو نسوزونه) همراه با یک قاشق غذاخوری شکر و پودر خمیر مایه مخلوط کنید و درش رو بزارین تا پنج دقیقه که عمل بیاد بعد شش قاشق غذاخوری شکر، روغن مایع، تخم مرغ همزده و پودر هل اضافه کرده و مخلوط کنید.
✍📝بعد آرد الک شده همراه با نمک رو کم کم به مواد اضافه کنید و ورز بدین، آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد حواستون باشه بیش از حد آرد اضافه نکنید که نون شما خشک نشه خمیر رو حسابی ورز بدین (مثل رخت شستن با کف دست ورز بدین یا خمیر رو صدبار بکوبین کف ظرف)
✍📝بعد خمیر رو در ظرفی که کمی چرب شده با درپوش در جای گرم به مدت دو ساعت استراحت بدین(من معمولا در این مواقع از قبل فر رو روشن میکنم وقتی حسابی داغ شد خاموش میکنم و ظرف رو داخل فرخاموش گرم شده میزارم) و وقتی حجیم شد روی سطح صافی که آردپاشی شده کمی ورز داده اونو سه قسمت کنید لوله کنید و به شکل گیس بافت ببافید روی کاغذ روغنی اینکار رو انجام بدین ( یا به هرشکلی که دوست دارین)
✍📝 بعد درون سینی فر بذارین و مجددا استراحت بدین تا حجم بگیره روشو با یک عدد تخم مرغ کامل و یه قاشق آب رومال کنید. من همیشه برای اینکه نونا بوی تخم مرغ نگیره از کمی وانیل داخل رومال استفاده میکنم.
✍📝بعد در صورت تمایل کنجد، سیاه دونه یا تخم خرفه بپاشید.خمیر رو بزارین در فر که از قبل با حرارت 175 درجه گرم شده به مدت تقریبا 30 دقیقه.
نکته : ⬇️
🔺برای پخت نانها سعی کنید یه ظرف آب برای روطوبت نان بزارین داخل فر
🔸بعد از این مدت روی نون طلایی میشه بیارین بیرون و وقتی کاملا خنک شد برش بزنید.
🔻این نون شیرینه و بوی هل عطر خوبی بهش میده برای صبحانه همراه با پنیر عالیه
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تزیین ژله زیرش الورا با شیر توش ژله رولی 👌👌
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱