#کوکی_کرمدار_نارگیلی
کره ۱۰۰گرم
روغن مایع ۲ق غ(من اینسری نزدم)
تخم مرغ ۱عدد
آرد ۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم حدود یک ویک سوم لیوان(کم کم ریخته میشه تاجایی که خمیر کاملا لطیفی شکل بگیره)
بیکینگ پودر ۱ق چ
شکر دانه ریز ۵۰ گرم حدود یک چهارم لیوان (پودرقندهم میشه زد)
وانیل کمی
کره نرم شده در دمای محیط ( یا روغن جامد) وروغن مایع را با شکر ووانیل باهمزن خوب خوب بزنید تا کاملا پفکی وکرم رنگ وسبک بشه،سپس تخم مرغ همدمای محیط (تخم مرغ سردنباشه،اگر سردباشه موقع اضافه کردن به کره ،کره حالت بریده میشه)راافزوده خوب هم بزنید تا تخم مرغ کاملا مخلوط شود،درنهایت مخلوط الک شده ارد وبیکینگ پودر را کم کم ریخته،ابتدای کار با لیسک ودرنهایت کممی با نوک انگشتان دست خمیر را یکدست کنید،ارد زیادی نریزین خمیر کاملا لطیف هست،
خمیر رادر نایلون و محیط کمی استراحت دهید حدود یک ساعت،
سپس طبق فیلم یا به شکل گل یا به شکل ساده بگیرید،
فقط برای درست کردن گل گوله های خمیر راخیییلی کوچک بگیرین چون داخل فر هم کمی پف می کنه به همین خاطر بیش ازاندازه بزرگ نشوند،
در فر ازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۰دقیقه، کمی زیر اونها طلایی بشه کافیه،زیاد بمونه داخل فرخشک میشه،چک کنید که مغز اونها هم پخته باشه وخمیر نباشه،
برای خمیر شکلاتی هم کمی ازخمیر ساده برداشتم وبا مقداری پودر کاکائو مخلوط کردم،
پس از سرد شدن بین آنها کرم شکلاتی یا نوتلا یا کرم کاکائو و.....بگذارید،
کرم شکلاتی:
۵۰ گرم کره نرم شده در دمای محیط راباهمزن خوب بزنید سپس ۱/۴لیوان پودرقندریخته خوب مخلوط کنید درنهایت ۱ق غ پودرکاکائو و۱ق غ پودرنسکافه،خوب هم بزنید تا کرم منسجم شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_کرمدار_نارگیلی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دلمه_کلم_برگ
مواد لازم:
کلم برگ بزرگ یک عدد
سرکه نصف فنجان + نمک یک قاشق
پیاز یک عدد
روغن به میزان لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سویا نصف لیوان در صورت تمایل
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
برنج یک پیمانه
لپه نصف پیمانه
سبزی مخصوص دلمه خرد شده یک لیوان
فلفل سیاه و قرمز ، نمک ،زرچوبه ، پودر گشنیز، پودر زنجبیل
مواد سس: روغن+ زرچوبه+ رب گوجه سه چهار قاشق+ سرکه سه چهار قاشق + شکر یک قاشق
طرز تهیه:
ابتدا قسمت انتهایی کلم یا همون مغز کلم برگ را بصورت مخروطی درآورده و درسته در ظرف آب در حال جوش که سرکه و نمک ریخته اید قرار دهید تا بجوشد و کاملا نرم شود. سپس به راحتی برگ ها را جدا کنید.(سرکه بوی کلم را از بین میبره)
پیاز را تفت داده و به آن گوشت و سویا را اضافه کنید(سویا را داخل آب داغ یک ربع خیس کنید بعد آبکشی کنید و کاملا فشار بدید تا آب اضافیش گرفته بشه) و سپس ادویه ها و سبزی را اضافه کنید و کمی که تفت خورد برنج و لپه را که از قبل نیم پز کردید و اضافه نمایید (لپه را حتما از یک شب قبل خیس کنید و به همراه چند دونه هل و چوب دارچین بپزید بوی بدش از بین میره) و در آخر رب گوجه را اضافه کنید مواد که از دما افتاد داخل برگ ها بریزید و خوب برگ ها را بپیچید و فشرده در کنار هم قرار دهید. و در آخر روی دلمه سس را بریزید (مقداری رب گوجه در روغن و زرچوبه تفت دهید کمی سرکه کمی شکر برای ملس شدن طعم آن و زعفران درصورت تمایل و مقداری آب اضافه کنید وقتی به جوش آمد روی دلمه ها بریزید) با در بسته بزارید تقریبا یک ساعت بپزه.
نوش جان🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چلو گوشت درباری
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ گرم (تیکه های درشت)
پیاز نگینی ۴ عدد متوسط
هویج ۱ عدد حلقه شده
فلفل دلمه ای ۱ عدد خلال شده
چوب دارچین ۱ تیکه
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشف
رب گوجه ۲ قاشق
کره ۱ قاشق
نمک ب مقدار کافی
ابتدا پیاز رو تفت میدهیم (لازم نیست سرخ بشه)
بعد هویج ک نسبت به بقیه سبزیجات بافت سفتی داره رو اضافه میکنیم. بعد از تفت دادن هویج، گوشت رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا زمانی رنگ گوشت تعییر کنه بعد زعفران و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم . توی ی ماهیتابه کره رو میزاریم آب بشه بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم با شعله کم تفت میدیم تا زمانی کره نارنجی رنگ بشه. بعد ب گوشت اضافه کرده مواد رو مخلوط میکنیم. ۴ لیوان آب جوشیده داغ اضافه میکنیم ( ب این دلیل آب داغ اضافه میکنیم ک گوشت سفت نشه و راحت پخته بشه). میزاریم گوشت پخته بشه و در آخر نمک رو اضافه میکنیم ک گوشت در زمان پخت سفت نشه. ۴۰ دقیقه زمان میدیم تا گوشت کاملا پخته بشه و سس غلیظی داشته باشیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_گوشت_درباری
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کراکت_سیب_زمینی
اول بگم که مواد بین کراکتها کااملا سلیقه ای هست ومی تونه،پنیر موزارلای تنها،یا پنیرپیتزاوجعفری خردشده،یا پنیرپیتزا وذرت،مواد گوشتی،مرغی،مایه ماکارونی،سوسیس،کالباس رنده شده وهرچیزی به سلیقه و دلخواه خودتون باشه،من اینجا از مرغ پخته و ریش شده که با کمی پیاز وفلفل دلمه ای تفت دادم نمک وفلفل واویشن وکمممی رب زدم بعلاوه پنیر پیتزا استفاده کردم،
پس هرچی دوست داشتین بریزید،
اما دستور +نکات:
۶۰۰_۵۰۰ گرم سیب زمینی یا حدود ۵_۴ عدد سیب زمینی درشت راابپز کنید،پس ازپختن پوست آنها را گرفته و تا داغ هستن خوووب بکوبید،سپس اجازه دهید تا سیب زمینی کوبیده شده کمی خنک شود،یک عدد تخم مرغ
(البته تخم مرغ سیب زمینی را شل و چسبنده میکنه و باید با افزودن آرد شل بودن خمیر را رفع کنید می تونین کلا نزنید وتخم مرغ را حذف کنید که کار براتون راحتترباشه الان گفتم که بعد نگین نگفتی پس حذفش کنید که موقع بستن سیب زمینی اذیت نشین) مقدار کافی از نمک،فلفل سیاه،کمی زردچوبه،پاپریکا وپودرسیر اضافه کنید مقداری جعفری یا پیازچه خردشده نیز بریزید وخووب هم بزنید،درنهایت یکی دو قاشق پر آرد سفید ،سیب زمینی راخوب یکدست کنید،
اجازه دهید تا سیب زمینی کااملا سرد وسفت شود ومیزان چسبندگی آن کم،می تونین داخل یخچال هم بگذارید، ازیخچال خارج کنید دوباره اگر دیدین خییلی چسبندست ارد اضافه کنید تا منسجمترشود،
درنهایت با دست خوووب چرب شده گلوله هایی از ان کف دست پهن کنید ازموادمیانی بگذارید وخییییلی خوب فشرده کنید وشکل دهید(کاملا منسجم وبدون هیچ درز وشکافتگی،چون دراین صورت داخل روغن ازهم متلاشی خواهندشد)
هر سری دستتون را خوب خوب چرب کنید که سیب زمینی به دست نچسبه،
سپس هر کراکت را ابتدا در آرد سفید، بعد در ۲ عدد تخم مرغ خوب زده شده ودرنهایت اردسوخاری خوب بغلطانید، سعی کنید خیییلی خوب پوشش بدین(هم با ارد هم ارد سوخاری) که موقع پخت وا نرن،
اگر به شکل کلیپ انجام بدین کار براتون راحتتره وشکل کراکتها کمتر بهم میریزه،
همه کراکتهای اماده شده را به مدت نیم ساعتی داخل فریزر بگذارید تا خوب یخ وسفت شوند،وبعد در روغن داغ باحرارت ملایم سرخ کنید،
بسیاارخوشمزه
اگر خواستین کراکتهارا برای مهمانی تهیه کنید بهتره اونها رااماده کنید وچند ساعت قبل از سرو سرخ کنید تا حالت تردی اونها باقی بمونه،
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کراکت_سیب_زمینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیکن_برگر
من از ترکیب نیم کیلو قلوه گاه و یک کیلو ششصد گرم سینه و ران مرغ استفاده کردم
گوشتا روباهم دوبار چرخ کردم . بهتره قلوه گاه رو برش نازک بدین و نیم ساعتی داخل فریزر بذارید تا براحتی چرخ بشه.
من از این مقدار گوشت ۴۰۰ گرم گوشت روبرداشتم بقیه موادروبدون ادویه و پیازداخل فریزبسته بندی کردم
گوشت چرخ شده قلوه گاه گوسفندی و مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز کوچیک یک عدد
پودر سیر نصف ق چ
نمک و فلفل ب میزان لازم
قارچ بلانچ شده ۵ عدد
جعفری ساتوری یک ق چ
پودر سوخاری دو ق غ
برای#بلانچ قارچ رو خرد کنیدوروی حرارت بذاریدتاپخته بشه وابش کامل کشیده بشه سپس کاملا ساتوریش کنیدیاازهمون اول رنده کنید وروی حرارت بذاریدقارچ بلانچ شده روازستاد نمازی دیدم تو ساندویچاشون استفاده می کنن منم ازتجربه ایشون استفاده کردم
تمام موادرو باهم مخلوط کنیدحسابی ورزبدین یه گلوله ازگوشت روته نایلون پهن کنیدونیم ساعتی داخل فریزربذاریدسپس سرخ کنید اواخر پخت درصورت تمایل پنیرگودا بذاریدهمبرگرارومیتونیداماده توفریزرداشته باشیدموقع مصرف سرخ کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیکن_برگر
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_مرغ_قارچ
#کلیپ
قارچ ورقه شده و تفت داده شده
سینه ی مرغ پخته شده و ریش شده
پنیر پیتزا رنده شده
فلفل دلمه ای سبز یک عدد
خمیر نون بربری یک عدد
سس مخصوص
پودر آویشن مقداری
اول از همه فر رو روشن کنید تا گرم بشه. بعد قارچ ها رو خوب بشویید وخرد کنید و بریزید داخل تابه و تفت بدید تا آب قارچ ها خوب تبخیر بشه.
کف سینی فر رو کمی چرب میکنیم و خمیر رو پهن میکنیم. حالا سس رو با برس به خمیر میمالیم بعد کمی پنیر پیتزا میپاشیم روی خمیر. مرغ ها رو هم میریزیم با قارچ های تفت داده شده و کمی پودر آویشن. دوباره پنیر پیتزای فراوان میریزیم و سطحش رو میپوشونیم. میره داخل فر به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه.
بعد از این زمان شعله ی بالای فر روشن میکنیم به مدت دوالی سه دقیقه تا پنیر ها طلایی بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅کراکر نمکی کنجدی😋
✍موادلازم:
کره نرم ۱۲۵گرم
روغن مایع ۶۰گرم
شکر۶گرم
نمک۴گرم
سرکه۱۷گرم
آب۲۰گرم
تخم مرغ۱عدد
✍برای رومال:
زرده تخم مرغ ۱عدد
شیره انگور ۱ق چ
کنجد به میزان لازم
آرد۳۶۵گرم(نوع آردها باهم متفاوته لطفا بتدریج اضافه کنید شایدکمتر یا بیشتر نیاز بشه)
🍲طرز تهیه:
تمام موادبه غیر از آرد را باهم مخلوط وبا همزن بزنید تا یکدست شود دقت کنید کره باید نرم وهم دمای محیط باشه.
آرد راکم کم اضافه کنیدتاجایی که خمیر نرم ولطیفی به وجود بیادبادست کمی ورز دهید تا منسجم شد (بیش از حد ورز ندهید).
روی خمیرراپوشانده ودردمای محیط ۳۰دقیقه استراحت دهید.
سصح کار را آردپاشی کنیدوخمیر رابه قطر یک سانت باوردنه بازکنیدوباکاتر دالبری نوارهایی به عرض ۱سانت وطول۱۰سانت برش دهید.داخل سینی فربچینید.
برای رومال زرده وشیره انگور راباهم مخلوط وبافرچه روی شورینی را رومال بزنید.
داخل فرازقبل گرم شده بادمای۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت ۲۵الی۳۰دقیقه تا زمانی که زیروروی آنها طلایی شه بپزید.از فرخارج کنید واگر دوست داشتید میتونید تاداغه روشون عسل بمالید یا همونطور ساده نوش جان کنید .
⚠️سرکه قابل حذف نیست.
⚠️این دستور خمیر مایه وبیکینگ پودر نداره وخمیرتوفر پف چندانی نمیکنی پس قطر شیرینی بستگی به اندازه ای داره که خودتون کاتر میزنید.
⚠️از شیره خرما یا انگور برای رومال میتونید استفاده کنید.
#کراکر_نمکی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_پنیری_خوشمز_ههه😋
یک بسته نان تست
۲ عدد سینه مرغ
۱ عدد پیاز
۱ عدد هویج
۱ عدد فلفل دلمه
پنیر پیتزا
برای سس:
۱ ق غ پنیر ماسکارپونه
۱ ق غ سس مایونز
ابتدا پیاز و سینه ی مرغ رو تفت داده سپس هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و داخل ظرف مورد نظر نان اسنک رو چیده و روش پنیر پیتزا و موادمون و دوباره نان اسنک و سس و بعد با پنیر پیتزا روشو میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه یکربع میذاریم😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷یکشنبه تون شاد و بینظیر
🌼ان شاءالله امروز
🌷بهترین روز
🌼زندگیتون باشه
🌷پرازخیر و برکت
🌼سرشار از شادی و آرامش
🌷لبریز از موفقیت و لبخند
🌼الهی زندگیتون پراز خوش خبری و
🌷دلتون پراز شادی باشه
🌼روزتون زیبـا و در پنـاه خدا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_رول_دارچینی
1/4 پیمانه آب ولرم
1قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
مارک رضوی، از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید.
شکر 1 قاشق مرباخوری
شکر را در آب ولرم حل کرده و خمیر مایه را اضافه کمی هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند.
آب باید گرم باشه ولی دست رو نسوزونه
کره نرم 90 گرم(یا مارگارین)
شکر 1/2 پیمانه برای داخل خمیر
تخم مرغ دمای محیط 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شیر دمای محیط 3/4 پیمانه
آرد سه صفر (آرد همه منظوره کیک و نان و شیرینی که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید) 3/5 تا 4 پیمانه
بسته به جنس آرد میزان آرد مصرفی متغیر هست
کره نرم+شکر+تخم مرغها+وانیل و شیر را با هم مخلوط کتید.
خمیر مایه فعال را اضافه و آرد را به تدریج اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود.در این مرحله هنوز خمیر چسبناک است
روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را روی سطح آرد پاشی 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد.
ابتدای ورز دادن چسبندگی خمیر خیلی زیاد است لازم است کم کم آرد اضافه و ورز دهید.
دقت کنید آرد را خییلی کم کم اضافه کنید و بیشتر چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید وگرنه خمیر سفت و خشک شده و نان در فر سنگین شده و پف نمیکند.
خمیر را در کاسه چرب قرار دادهدروی آنرا پوشانده و 2 ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید.
خمیر را روی سطح آردپاشی به ابعاد 40×60 سانت باز کنید.
1پیمانه شکر قهوه ای (میتوانید میزان شکر را کمتر کنید)
شکر قهوه ای طعم نهایی نان را عالی میکنه ولی اگه در دسترس ندارید از شکر سفید دانه ریز استفاده کنید.
1 تا 2 قاشق چایخوری دارچین
60 تا 90 گرم کره یا مارگارین مذاب برای کاور داخلی خمیر
روی سطح خمیر باز شده را با کره مذاب خنک شده در محیط بپوشانید و سپس از مخلوط شکر و دارچین روی نان بپاشید.
شروع به رول کردن خمیر کنید.
خمیر را به 12قسمت تقسیم کنید.
کف ظرف به ابعاد 20×30 یا 25×35 سانت را کاغذ انداخته خمیر را با فاصله بچینید .روی ظرف را پوشانده و 2 ساعت دیگر در محیط استراحت دهید تا خمیر دوبرابر شود
سپس در فر 190 درجه 20 تا 25 دقیقه بپزید.
برای حفظ لطافت خمیر کف فر ظرف آب جوش بگذارید.
آیسینگ خامه ای=100گرم پنیر خامه ای+100 گرم خامه صبحانه+2 تا 3 قاشق پودر قند+1 قاشق شیر+1/4 قاشق چایخوری وانیل...با همزن بزنید تا یکدست شود و روی نان داغ بمالید و سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_رول_دارچینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هویج_پلو_ناب🥕🥕👌👌
سلام این پلوی زیبا رو به شما دوستان تقدیم میکنم
من برای ۴ نفر رسپی مینویسم:
روغن: ۴ قاشقغذاخوری
برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۵ عدد بزرگ
زرشک ۸ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی : ۱ قاشقغذاخوری
ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری)
نمک
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست)
یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقهی آخر بریزید.
برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایهلایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه.
.#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو_ناب
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_مربایی
دستور شیرینی مربایی مخصوص عیدتون😋
مواد لازم📝✏✏
آرد: ۱ لیوان و ۱/۳
کره: ۱۰۰ گرم
پودر قند: دو ق غ
زرده تخم مرغ: یک عدد
شیر: ۳ ق غ
عسل: ۲ ق غ
وانیل: یک ق چ
💜ابتدا آرد الک شده+ کره+ پودر قند رو با هم زن برقی می زنیم به مدت دو دقیقه،
سپس زرده+شیر+ عسل و وانیل اضافه و باهم یک دقیقه میزنیم.
خمیر با نوک انگشت ورز بدین و یک ساعت داخل پلاستیک داخل یخچال استراحت بدین.
حالا خمیر بین دو پلاستیک با وردنه صاف کنین و با قالب دلخواه کات کنین و نصف قالب ها رو یک دایره از وسط خمیر دربیارین.
روی سینی فر کاغذ روغنی بندازین و شیرینی ها رو بچینین روش، ۱۷۰ درجه دمای فر به مدت ۱۵ دقیقه.
شیرینی ها خنک شدن، روی شیرینی های کامل، مارمالاد یا همون مربای سفت شده بریزین و یک قالب شیرینی که وسطش خالی هست روش قرار بدین.
داخل دایره ژله غلیظ شده بریزین و روی شیرینی رو با شهد آغشته کنین و داخل پودر نارگیل یا پسته و شکلات بزنین.
یک ساعت داخل یخچال بذارین و بعد نوش جان.
💜 مارمالاد: همون مربای غلیظ شده با شکر هست، آماده فروشگاه ها دارن یا مربای مورد علاقه تون روی حرارت بذارین با شکر تا غلیظ بشه.
💜 ژله غلیظ: یک پاکت ژله رو فقط داخل نصف لیوان آب جوش حل کنین تا غلظت داشته باشه.
💜 شربت بار یا شهد: نصف لیوان آب جوش زعفرانی با نصف لیوان شکر حل شود.
تزیین: شکلات آب شده، پودر پسته، نارگیل که با رنگ های قنادی رنگ کنین و خشک بشه، پودر گل محمدی، انواع ترافل های قنادی و پودر قند یا پودر کاکائو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میرزاقاسمی
مواد لازم:
بادمجان متوسط: ۶ عدد
لیموترش: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
سیر: ۱ بوته
تخم مرغ: ۳ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید.
پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید.
بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید.
سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید.
نوش جان 😄😍
نکات:
طعم اصلی این غذا به سیر و دودی بودن بادمجان ها می باشد، با توجه به ذائقه می توانید بجای سیر از پیاز استفاده کنید و به جای کباب کردن بادمجان ها، آنها را سرخ کنید.
بادمجان ها رو می توانید با غذاساز له کنید و گوجه ها رو رنده یا پوره کنید.
توی ریختن روغن خساست به خرج ندهید. ریختن روغن حیوانی باعث طعم بهتر غذا میشه.
ریختن آب لیموترش داخل این غذا به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید کنار غذا با مخلفات دیگر سرو کنید.
ریختن رب گوجه اختیاری هست ولی طعم و رنگ بهتری به میرزاقاسمی می دهد.
در صورت مهیا بودن شرایط، بهتر است بادمجان ها را روی زغال کباب کنید.
بادمجان ها را پس از کباب کردن می توانید داخل آب یخ ریخته تا پوست آن راحت تر گرفته شود.
قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها، حتما آب غذا گرفته و غذا به روغن افتاده باشد.
قبل مخلوط کردن تخم مرغ ها به غذا کمی صبر کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته و داخل غذا معلوم شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میرزاقاسمی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_بریان
دوستان امروزم دستور یه مرغ راحت وخوشمزه را واستون دارم
اول اینکه مرغ باید با پوست باشه اگر پوست مرغ را جدا کنید سطح مرغ موقع گریل کردن خشک می شه
مرغ من وزنش 1600بود از روز قبل نمک زدم وخوب شستم بعد پنج قاشق روغن را با یک قاشق مرباخوری زردچوبه ونصف قاشق مرباخوری ادویه کاری ویک قاشق چایخوری پودر زیره ویک قاشق رب گوجه وفلفل سیاه ورنده شده یه قرص عصاره مرغ خوب مخلوط کردم نیاز به نمک نداره چون عصاره شور است ومرغ را طبق فیلم مهره پشت مرغ را جدا کنید وتمام سطح داخلی وبیرونی مرغ را به این سس آغشته کنید حتی زیر پوست سینه هم بزنید وبهتره یه شب بمونه ولی اگر وقت نکردین حداقل 4تا6ساعت توی این مواد مزه دار شده بمونه بعد توی ظرف مناسب فر اگر سر دار بود که بهتر وگرنه فویل بکشید وچند سوراخ روی فویل ایجاد کنبد ودر طبقه وسط فر با دمای 180درجه واسه من حدود دونیم ساعت شد بستگی به دمای فرتون داره بعد پخت کامل مرغ خودش اب می اندازه وبابرس چربی توی ظرف را روی سطح مرغ بمالید وروش را گریل کنید تا کاملا طلایی بشه
سسی که ته ظرف می مونه فوق العاده خوشمزه است ومیتونید در کنار مرغ سرو کنید
نکته..... دوستان اگر خواستید میتونید هویج ویا پیاز ویا قارچ وهر چیزی که مایلید در همون اول کنار مرغ بریزید تا پخته بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛