eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ✅کراکر نمکی کنجدی😋 ✍موادلازم: کره نرم ۱۲۵گرم روغن مایع ۶۰گرم شکر۶گرم نمک۴گرم سرکه۱۷گرم آب۲۰گرم تخم مرغ۱عدد ✍برای رومال: زرده تخم مرغ ۱عدد شیره انگور ۱ق چ کنجد به میزان لازم آرد۳۶۵گرم(نوع آردها باهم متفاوته لطفا بتدریج اضافه کنید شایدکمتر یا بیشتر نیاز بشه) 🍲طرز تهیه: تمام موادبه غیر از آرد را باهم مخلوط وبا همزن بزنید تا یکدست شود دقت کنید کره باید نرم وهم دمای محیط باشه. آرد راکم کم اضافه کنیدتاجایی که خمیر نرم ولطیفی به وجود بیادبادست کمی ورز دهید تا منسجم شد (بیش از حد ورز ندهید). روی خمیرراپوشانده ودردمای محیط ۳۰دقیقه استراحت دهید. سصح کار را آردپاشی کنیدوخمیر رابه قطر یک سانت باوردنه بازکنیدوباکاتر دالبری نوارهایی به عرض ۱سانت وطول۱۰سانت برش دهید.داخل سینی فربچینید. برای رومال زرده وشیره انگور راباهم مخلوط وبافرچه روی شورینی را رومال بزنید. داخل فرازقبل گرم شده بادمای۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت ۲۵الی۳۰دقیقه تا زمانی که زیروروی آنها طلایی شه بپزید.از فرخارج کنید واگر دوست داشتید میتونید تاداغه روشون عسل بمالید یا همونطور ساده نوش جان کنید . ⚠️سرکه قابل حذف نیست. ⚠️این دستور خمیر مایه وبیکینگ پودر نداره وخمیرتوفر پف چندانی نمیکنی پس قطر شیرینی بستگی به اندازه ای داره که خودتون کاتر میزنید. ⚠️از شیره خرما یا انگور برای رومال میتونید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کراکر_نمکی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_پنیری_خوشمز_ههه😋 یک بسته نان تست ۲ عدد سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد فلفل دلمه پنیر پیتزا برای سس: ۱ ق غ پنیر ماسکارپونه ۱ ق غ سس مایونز ابتدا پیاز و سینه ی مرغ رو تفت داده سپس هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و داخل ظرف مورد نظر نان اسنک رو چیده و روش پنیر پیتزا و موادمون و دوباره نان اسنک و سس و بعد با پنیر پیتزا روشو میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه یکربع میذاریم😋 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷یکشنبه تون شاد و بینظیر 🌼ان شاءالله امروز 🌷بهترین روز 🌼زندگیتون باشه 🌷پرازخیر و برکت 🌼سرشار از شادی و آرامش 🌷لبریز از موفقیت و لبخند 🌼الهی زندگیتون پراز خوش خبری و 🌷دلتون پراز شادی باشه 🌼روزتون زیبـا و در پنـاه خدا ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1/4 پیمانه آب ولرم 1قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری مارک رضوی، از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید. شکر 1 قاشق مرباخوری شکر را در آب ولرم حل کرده و خمیر مایه را اضافه کمی هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند. آب باید گرم باشه ولی دست رو نسوزونه کره نرم 90 گرم(یا مارگارین) شکر 1/2 پیمانه برای داخل خمیر تخم مرغ دمای محیط 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شیر دمای محیط 3/4 پیمانه آرد سه صفر (آرد همه منظوره کیک و نان و شیرینی که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید) 3/5 تا 4 پیمانه بسته به جنس آرد میزان آرد مصرفی متغیر هست کره نرم+شکر+تخم مرغها+وانیل و شیر را با هم مخلوط کتید. خمیر مایه فعال را اضافه و آرد را به تدریج اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود.در این مرحله هنوز خمیر چسبناک است روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را روی سطح آرد پاشی 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد. ابتدای ورز دادن چسبندگی خمیر خیلی زیاد است لازم است کم کم آرد اضافه و ورز دهید. دقت کنید آرد را خییلی کم کم اضافه کنید و بیشتر چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید وگرنه خمیر سفت و خشک شده و نان در فر سنگین شده و پف نمیکند. خمیر را در کاسه چرب قرار دادهدروی آنرا پوشانده و 2 ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید. خمیر را روی سطح آردپاشی به ابعاد 40×60 سانت باز کنید. 1پیمانه شکر قهوه ای (میتوانید میزان شکر را کمتر کنید) شکر قهوه ای طعم نهایی نان را عالی میکنه ولی اگه در دسترس ندارید از شکر سفید دانه ریز استفاده کنید. 1 تا 2 قاشق چایخوری دارچین 60 تا 90 گرم کره یا مارگارین مذاب برای کاور داخلی خمیر روی سطح خمیر باز شده را با کره مذاب خنک شده در محیط بپوشانید و سپس از مخلوط شکر و دارچین روی نان بپاشید. شروع به رول کردن خمیر کنید. خمیر را به 12قسمت تقسیم کنید. کف ظرف به ابعاد 20×30 یا 25×35 سانت را کاغذ انداخته خمیر را با فاصله بچینید .روی ظرف را پوشانده و 2 ساعت دیگر در محیط استراحت دهید تا خمیر دوبرابر شود سپس در فر 190 درجه 20 تا 25 دقیقه بپزید. برای حفظ لطافت خمیر کف فر ظرف آب جوش بگذارید. آیسینگ خامه ای=100گرم پنیر خامه ای+100 گرم خامه صبحانه+2 تا 3 قاشق پودر قند+1 قاشق شیر+1/4 قاشق چایخوری وانیل...با همزن بزنید تا یکدست شود و روی نان داغ بمالید و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_رول_دارچینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥕🥕👌👌 سلام این پلوی زیبا رو به شما دوستان تقدیم میکنم من برای ۴ نفر رسپی مینویسم: روغن: ۴ قاشق‌غذاخوری برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج ۵ عدد بزرگ زرشک ۸ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق‌غذاخوری ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری) نمک شکر ۱ قاشق غذاخوری زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست) یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقه‌ی آخر بریزید. برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو_ناب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور شیرینی مربایی مخصوص‌ عیدتون😋‌ ‌ مواد لازم📝✏✏‌ ‌ آرد: ۱ لیوان و ۱/۳ کره: ۱۰۰ گرم پودر قند: دو ق غ زرده تخم مرغ: یک عدد شیر: ۳ ق غ عسل: ۲ ق غ‌ وانیل: یک ق چ‌ ‌ 💜ابتدا آرد الک شده+ کره+ پودر قند رو با هم زن برقی‌ می زنیم به مدت دو دقیقه، سپس زرده+شیر+ عسل و وانیل اضافه و باهم یک دقیقه‌ میزنیم. ‌ خمیر با نوک‌ انگشت ورز بدین و یک ساعت داخل پلاستیک داخل یخچال‌ استراحت بدین.‌ ‌ حالا خمیر بین دو پلاستیک با وردنه صاف کنین و با قالب‌ دلخواه‌ کات کنین و نصف قالب ها رو یک دایره‌ از وسط خمیر دربیارین‌. ‌ روی سینی‌ فر کاغذ روغنی بندازین‌ و شیرینی‌ ها رو بچینین‌ روش، ۱۷۰ درجه دمای فر به مدت ۱۵ دقیقه. ‌ شیرینی‌ ها خنک شدن، روی شیرینی‌ های کامل، مارمالاد یا همون‌ مربای سفت شده بریزین و یک قالب‌ شیرینی که وسطش‌ خالی هست روش قرار بدین. ‌ داخل دایره ژله‌ غلیظ شده بریزین و روی شیرینی رو با شهد آغشته کنین و داخل‌ پودر نارگیل یا پسته و شکلات‌ بزنین. یک ساعت داخل یخچال‌ بذارین و بعد نوش جان.‌ ‌ 💜 مارمالاد: همون مربای‌ غلیظ شده با شکر هست، آماده فروشگاه ها دارن یا مربای مورد علاقه تون روی حرارت‌ بذارین با شکر تا غلیظ بشه.‌ ‌ 💜 ژله غلیظ: یک پاکت ژله رو فقط داخل نصف لیوان آب جوش حل کنین‌ تا غلظت‌ داشته باشه. ‌ 💜 شربت بار یا شهد: نصف لیوان آب جوش زعفرانی با نصف لیوان شکر حل شود. ‌ تزیین: شکلات آب شده، پودر پسته، نارگیل که با رنگ های قنادی رنگ کنین و خشک بشه، پودر گل محمدی، انواع ترافل‌ های قنادی و پودر قند یا پودر کاکائو‌ ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_مربایی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: بادمجان متوسط: ۶ عدد لیموترش: ۱ عدد گوجه فرنگی: ۵ عدد سیر: ۱ بوته تخم مرغ: ۳ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید. پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید. بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید. سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید. نوش جان 😄😍 نکات: طعم اصلی این غذا به سیر و دودی بودن بادمجان ها می باشد، با توجه به ذائقه می توانید بجای سیر از پیاز استفاده کنید و به جای کباب کردن بادمجان ها، آنها را سرخ کنید. بادمجان ها رو می توانید با غذاساز له کنید و گوجه ها رو رنده یا پوره کنید. توی ریختن روغن خساست به خرج ندهید. ریختن روغن حیوانی باعث طعم بهتر غذا میشه. ریختن آب لیموترش داخل این غذا به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید کنار غذا با مخلفات دیگر سرو کنید. ریختن‌ رب گوجه اختیاری هست ولی طعم و رنگ بهتری به میرزاقاسمی می دهد. در صورت مهیا بودن شرایط، بهتر است بادمجان ها را روی زغال کباب کنید. بادمجان ها را پس از کباب کردن می توانید داخل آب یخ ریخته تا پوست آن راحت تر گرفته شود. قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها، حتما آب غذا گرفته و غذا به روغن افتاده باشد. قبل مخلوط کردن تخم مرغ ها به غذا کمی صبر کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته و داخل غذا معلوم شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میرزاقاسمی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان امروزم دستور یه مرغ راحت وخوشمزه را واستون دارم اول اینکه مرغ باید با پوست باشه اگر پوست مرغ را جدا کنید سطح مرغ موقع گریل کردن خشک می شه مرغ من وزنش 1600بود از روز قبل نمک زدم وخوب شستم بعد پنج قاشق روغن را با یک قاشق مرباخوری زردچوبه ونصف قاشق مرباخوری ادویه کاری ویک قاشق چایخوری پودر زیره ویک قاشق رب گوجه وفلفل سیاه ورنده شده یه قرص عصاره مرغ خوب مخلوط کردم نیاز به نمک نداره چون عصاره شور است ومرغ را طبق فیلم مهره پشت مرغ را جدا کنید وتمام سطح داخلی وبیرونی مرغ را به این سس آغشته کنید حتی زیر پوست سینه هم بزنید وبهتره یه شب بمونه ولی اگر وقت نکردین حداقل 4تا6ساعت توی این مواد مزه دار شده بمونه بعد توی ظرف مناسب فر اگر سر دار بود که بهتر وگرنه فویل بکشید وچند سوراخ روی فویل ایجاد کنبد ودر طبقه وسط فر با دمای 180درجه واسه من حدود دونیم ساعت شد بستگی به دمای فرتون داره بعد پخت کامل مرغ خودش اب می اندازه وبابرس چربی توی ظرف را روی سطح مرغ بمالید وروش را گریل کنید تا کاملا طلایی بشه سسی که ته ظرف می مونه فوق العاده خوشمزه است ومیتونید در کنار مرغ سرو کنید نکته..... دوستان اگر خواستید میتونید هویج ویا پیاز ویا قارچ وهر چیزی که مایلید در همون اول کنار مرغ بریزید تا پخته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بریان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: گوشت چرخ کرده 1 کیلوگرم سیب زمینی 5-6 عدد پیاز 1 قطعه گوجه فرنگی 2 عدد خامه 33٪ یا خامه ترش 100 گرم پنیر موزارلا 150 گرم دستور پخت اول از همه مطابق فیلم سیب زمینی رو برش میدیم و درون یابلمه میریزیم حالا نمک،گوشت،پیاز و گوجه رو خورد و به سیب زمینی ها اظافه میکنیم.💓 دست اخرم خامه رو کاملا رو بهش اظافه میکنیم. حالا قابلمه رو بردارید بزترید داخل فر دماش رو هم بزارید روی 220 و به مدت 40 الی 45 دقیقه صبر کنید. موادمون که خوب پخته شد پنیر رو بهش اظافه کنید وبزارید  5 دقیقه دیگه داخل فر بمونه. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای شیک و خوشمزه مواد لازم: سینه مرغ 1 قطعه روغن سرخ کردنی پنیر 150 گرم ،  آرد 2 قاشق غذاخوری  گوجه فرنگی 4 عدد ، سیر 2 میخک  خامه کم چرب نمک فلفل  سبزیجات تازه دستور پخت: ابتدا مرغ را خورد و برش داده سپس پنیر را بصورت خلالی دراورده و آرد را به آن اظافه و مخلوط میکنیم. حال نمک و فلفل را به مرغ اظافه و مخلوط میکنید. حال تیکه های مرغ را درون پنیر مخلوط میکنید و درون روغن سرخ میکنید. حال درون ظرفی دیگر گوجه و سیر را به همراه نمک ریخته و کاملا سرخ میکنید سپس تکه های مرغ سرخ شده را به آن اظافه میکنید. حال خامه را به ان اظافه و درب ظرف را ببندید تا کامل پخت شوند #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گل_بادمجان خوشگلل و خوشمزه😋 ۲ عدد بادمجان بزرگ ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز متوسط نصف دسته جعفری ۲ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ زیره نمک برای سس: ۱ ق غ رب ۲ حبه سیر نصف فنجان روغن ۲ لیوان آب ابتدا بادمجان هارو نصف کنید و مطابق فیلم برش بزنید و برای مواد گوشتی پیاز نگینی و گوشت چرخکرده و جعفری خورد شده و نمک و‌فلفل و‌زیره رو باهم مخلوط کنید و تفت بدین و داخل شیار بادمجان ها قرار بدین و برای سس, رب و تفت بدین و روغن و آب و سیر رنده شده بریزین و روی حرارت بذارین تا غلیظ شه و روی بادمجان ها ریخته و در فر ۱۸۰ درجه بذارین بعد یکساعت ببینید اگه سس کم بود مقداری اب اضافه و ۵ دقیقه دیگه بذارین #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده- داشته باشید) زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه. گلپر ,زردچوبه فلفل_سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ زیره_سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله پودرگل_محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه ادویه پلویی و مقداری دارچین بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو دارچین ,زیره سبز،پودر گل محمدی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رول پیتزایی این رول پیتزایی که امروز آموزشش رو گذاشتم خیلی خوشمزه است و فوری درست میشه و می تونید به عنوان یک وعده ی غذایی و یا صبحانه میل کنید . اصلا هم نگران نپختن لایه ی های بین نباشید حتما خوب میپزه و چون این ویدیو تند شده به نظر خام می یاد ولی اگر به آخر کار توجه کنید همه ی لایه ها خوب پخته شده ، فقط کافیه کمی زمان بدید تا لایه ای که پهن کردید خودش رو بگیره بعد رول کنید مواد لازم _سوسیس یا کالباس یک پیمانه پنیر پیتزا یک پیمانه _تخم مرغ ۵ الی ۶ عدد _شیر نصف استکان _نمک ، فلفل و آویشن برای تهیه ی این غذا فقط کافیه تخم مرغ ها رو با کمی نمک و فلفل و شیر رو با هم در یک ظرف کاملا مخلوط کرده و مثل ویدیو با اضافه کردن پنیر و کالباس رول کنید پ.ن : اگر سوسیس یا کالباس دوست ندارید می تونید از کمی مرغ پخته شده یا قارچ استفاده کنید پ.ن : اگر دوست داشتید می تونید کمی فلفل دلمه ای یا قارچ و... به موادتون اضافه کنید پ.ن : می تونید ادویه های دیگه ای هم مثل پاپریکا یا پودر سیر و... اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از  آشپزی خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_پیتزایی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد خمیر کیک گوشت: آردگندم الک شده: ۲ لیوان تخم مرغ: ۴ عدد روغن مایع: ۱/۲ لیوان ماست: ۱ لیوان بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم مواد داخل کیک گوشت: گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم قارچ: ۳۰۰ گرم فلفل دلمه ای: ۱ عدد پیاز: ۲ عدد پنیرپیتزا: به مقدار لازم رب گوجه فرنگی: ۲-۱ قاشق غذاخوری زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: قارچ ها را ریز کرده و داخل روغن با شعله بالا سرخ می کنیم و برمی داریم. پیاز های نگینی خرد شده را داخل روغن تفت داده، پس از کمی طلایی شدن، گوشت چرخکرده را اضافه می کنیم تا آب آن کشیده شود و تفت بخوره، رب گوجه، ادویه ها و نمک را اضافه می کنیم و تفت می دیم، فلفل دلمه ای ریز شده و قارچ های سرخ شده را اضافه کرده، مخلوط می کنیم. برای تهیه خمیر، تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل هم می زنیم، ماست، روغن مایع و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم می زنیم، آرد الک شده را کم کم اضافه و مخلوط می کنیم تا خمیر روان و یکدستی داشته باشیم. کف و اطراف قالب را با کمی روغن چرب کرده، کاغذ روغنی را کف قالب قرار می دهیم، نصف خمیر را داخل قالب ریخته، تمام مواد مخلوط گوشت و مقداری پنیرپیتزا را روی خمیر ریخته، بقیه خمیر و پنیرپیتزا را اضافه می کنیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۴۵ دقیقه می پزیم. نوش جان نکات: قبل گذاشتن کیک گوشت داخل فر، فر از یک ربع قبل با دمای مورد نظر گرم کنید. بعد از قرار دادن کیک گوشت داخل فر نه دما رو کم و زیاد کنید و نه در فر رو باز کنید. مقدار رب گوجه سلیقه ایست. بعد از آماده کردن مواد گوشت بزارید کمی سرد شود و بعد داخل خمیر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قرابیه کشمشی مواد لازم:(حدود 18 عدد) 100 گرم کره نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک، ‌40 گرم) نصف لیوان پودر قند (لیوان 200 میلی، حدود 50 گرم) 1عدد تخم مرغ 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) آرد (حدود 2 الی 2.5 لیوان) نصف لیوان کشمش (کشمش ها را با چاقو در اندازه های کوچک ببرید) نصف لیوان گردوی خرد شده طرز تهیه: کره نرم شده در دمای اتاق ، روغن مایع ، تخم مرغ و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و با قاشق ، یا همزن دستی یا با دست خوب هم بزنید سپس وانیل و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. کشمش و گردو را به خمیر اضافه کنید و ورز بدید تا کاملا با خمیر مخلوط شود(مقدار کشمش و گردو را میتوانید کمتر از مقدار گفته شده بریزید) داخل مخروط آب مرکبات گیر سلفون یا کیسه فریزر بذارید و مقداری از خمیر را داخل آن بذارید و خوب فشار بدید تا شکل قالب را بگیرد و سپس برگردانید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. میتوانید هر شکلی دوست دارید بدید مثلا تکه هایی از خمیر بردارید و گرد کنید و چون بکینگ پودر ندارد و موقع پخت شکلش تغییر نمیکند میتوانید روی میز با وردنه باز کنید و با هر قالبی که دوست دارید برش بزنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر و روی قرابیه تغییر رنگ دهد بپزید.(حدود 30_25 دقیقه ، زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد. قرابیه داخل فر نرم است و بعد از سرد شدن سفت تر میشود دقت کنید که خیلی در فر نماند چون قرابیه خشک و سفت میشود) بعد از اینکه قرابیه ها سرد شد روی قرابیه ها پودر قند بپاشید. نوش جان . میتونید با دو برابر مواد درست کنید تمام مواد را دو برابر کنید برای دو برابر مواد تخم مرغ یه دونه کافی هست (در ظرف در بسته داخل یخچال به مدت 10 روز و در فریزر به مدت زیاد میشه نگه داشت). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرابیه_کشمشی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خیس پرتقالی فندقی مواد لازم: لیوان استفاده شده 200 میلی=چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر (میتوانید مقدار شیر را کم کنید و به جای آن آب پرتقال بریزید) 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 1 لیوان پر آرد(مقدار آرد کم نیست ، قوام مایه کیک غلیظ نمیشود) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 4_3 قاشق غذاخوری فندق خرد شده پوست رنده شده 1 عدد پرتقال برای سس: نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر نصف لیوان شکر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند با همزن برقی خوب هم بزنید. روغن و شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. در آخر آرد ، پودر کاکائو ، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و باز در حد مخلوط شدن هم بزنید. فندق و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. داخل قالب چرب شده(سایز 20) بریزید. یک دو بار قالب را روی زمین بزنید تا حباب های هوا خارج شود.در فر 180 درجه از قبل گرم شده 45 دقیقه بپزید. زمان پخت در فرهای مختلف میتوانید تغییر کند(پخت کیک را با خلال چوبی تست کنید) 25_20 دقیقه بعد از اینکه کیک را در فر گذاشتید سس را بپزید.مواد سس را داخل ظرف کوچکی بریزید و هم بزنید و روی اجاق تا وقتیکه از کناره ها شروع به جوشیدن کند بپزید و از روی اجاق بردارید. وقتی کیک پخت از فر بیرون آورید و 7_6 دقیقه بعد که کیک سرد شد سس را روی کیک بریزید(سس باید ولرم نزدیک به گرم باشد.) ابتدا مقداری از سس را روی کیک بریزید وقتی سس را جذب کرد بقیه سس را بریزید. هر چقدر بیشتر بماند خوشمزه تر میشود اگر وقت دارید کمی صبر کنید بعد سرو کنید حتی روز بعد خوشمزه تر میشود.وقتی سس را جذب کرد کمر قالب را باز کنید و کیک را برش بزنید و تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خیس_پرتقالی_فندقی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فسنجون رو با سینه مرغ پختم با ران مرغ هم خیییلی خوشمزس این روش برای گوشت گوسفندی وبوقلمون...هم استفاده میشه گردوی که برای فسنجون استفاده میکنید حتماااا گردوی محلی باشه گردوی خارجی خوشمزه نیست گردوی دوبار چرخ شده ۳۰۰ الی ۳۵۰گرم سینه مرغ تکه ای چهار تا پنج تکه رب انار حدود پنج قاشق غذاخوری پیاز یک عدد من جز نمک وکمی فلفل هیچ ادویه ای نمیزنم روغن یکی دو قاشق برای تفت دادن گردو بیشتر از این روغن نریزید آب سرد چهار تا پنج لیوان شکر یک قاشق دوست دارید ترش مزه باشه شکر نریزید گردو رو دوباره چرخ کنید من یک عدد پیاز رو همراه گردو چرخ کردم (هم حوصله رنده کردن پیاز نداشتم هم با چرخ کردن پیاز گردوهای ته چرخ گوشت هم بیرون اومدن😉)آگه چرخ گوشت ندارید از دستگاه آسیاب مخلوط کن ویا از غذا ساز استفاده کنید (دوست ندارید پیاز رو همراه گردو چرخ کنید جداگانه رنده کنید وبا یکی دو قاشق روغن تفت بدهید وگردو رو بهش اضافه کنید ) یکی دوقاشق روغن میریزیم بیشتر نه روغن که داغ شد گردو وپیاز چرخ شده رو بهش اضافه میکنم ودوسه دقیقه ای تفت می دهیم نزارید سرخ شن تفت که خورد یک قاشق چایخوری نمک ویک قاشق شکر رو بهش اضافه و چند ثانیه تفت،میدهیم رب انار هم اضافه میکنیم اونم چند ثانیه تفت میدهیم واب سرد بهش اضافه میکنیم درشو میزاریم تا گردو بپزه وروغن پس بده هر نیم ساعت یکبار هم بزنید که ته نگیره حدود دوسه ساعت گردو باید بپزه با شعله خیییلی کم شعله زیاد باشه آبش زود تبخیر میشه تا گردو بپزه مرغ رو جداگانه میپزیم من از سینه مرغ تکه ای استفاده کردم شما میتونید از سینه درسته وران استفاده کنید مرغ رو همراه یک عدد پیاز چهار قاچ وکمی نمک و فلفل و زردچوبه پختم بعد از سرخش کردم عزیزان نزارید مرغ زیاد پخته شه که بافتش از هم جدا بشه چون باید با گردو هم پخته شه، بعد از حدود سه ساعت پخت گردو مرغ پخته شده رو بهش اضافه میکنم ودوباره درشو میزاریم تا یکساعت دیگه خورش روغن پس بده وجا بیفته اواخر پخت نمک وترشی خورشت رو مزه کنید آگه رب انار لازم بود یک قاشق بزنید شکر دلبخواهیه دوست ندارید نریزید گردوی نگینی واسه این زدم موقع خوردن دونه دونه زیر دندون بیاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فسنجون #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی #پاناکوتا_پرتقالی مواد لازم آب پرتقال دو پيمانه ژلاتين چهار بسته كوچك شير دو پيمانه پودر شكر يك پيمانه وانيل و نمك كمي خامه نصف پيمانه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛