eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم ...... ارد سفید یا گندم یاسنگک هر ڪدوم باشه اشڪالے نداره ڪلا هر نوع اردے من سه لیوان استفاده ڪردم هر لیوان دوتا نان بشما مے دهد نمڪ... یک قاشق چایخوری بیڪینگ پودر.... یک قاشق مرباخورے روغن مایع... سه قاشق غذاخورے آب ولرم .... به میزان لازم ماست هرنوعے باشه..... هم دماے محیط نصف لیوان طرز تهیه......ارد ونمک وبیڪینگ پودر را یڪبار الک ڪنید ویه دور مخلوط ڪنید بعد روغن را اضافه ومخلوط ڪنید اگر همزن برقے دارین بهتره تمام مراحل با همزن انجام بشه بعد ماست را اضافه ومخلوط ودراخر اب ولرم را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیر جمع بشه ویڪدست خمیر در این مرحله سفت است ولے با ورز دادن حدود پنج دقیقه وحتے بیشتر گلوتن ارد ازاد وخمیر لطیف ونرم مے شه وچسبندگے خیلے ڪمے داره خمیر را بیست دقیقه استراحت بدین حجم خمیر مثل زمانیڪه خمیر مایه زده باشیم دوبرابر نمے شه فقط خمیر ڪمے سبک مے شه با بیڪینگ پودر بعد به شش چونه تقسیم ڪرده وبا وردنه باز ڪنید به اندازه یه بشقاب میوه خورے نباید نازک بشه چون بعد مرطوب شدن خمیر بازتر مے شه و موقع برداشتن اذیت مے شین بعد باز ڪردن روے سطح خمیر را با دست ڪاملا مرطوب ڪنید حتے لبه ها را حتما حتما تابه نو استفاده نڪنید تابه قدیمے وڪار ڪرده باشه اگر تابه نو باشه خمیر نمے چسبه ومے افته امتحان ڪردم ڪه میگم تابه تفلون قدیمے خوبه تابه با حرارت بالا ڪاملا داغ داغ باشه اگر نباشه بازم نون مے افته خمیر را از طرف مرطوب توے تابه انداخته اگر چروک افتاد اصلا صاف نڪنید نان مے افته وبا حرارت بالا صبر ڪنید چند تا حباب بزنه سطح نان بعد تابه را برعڪس ڪنید ومرتب بچرخونید تا سطح نان پخته بشه ثابت بگیرید مے سوزه بعد با ڪفگیر نان را از تابه جدا ڪنید اگر دیدین برشته است ڪه بردارید اگر نه بذارید ڪمے بیشتر طلایے بشه سریع لاے دستمال یا حوله بذارید نون ڪاملا نرم مے مونه خوشمزه ترین نونے است ڪه تا الان امتحان ڪردین فقط نڪاتے را ڪه گفتم حتما انجام بدین با چند بار درست ڪردن قلق ڪار دستتون میاد ویه نانواے تمام عیار مے شین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براے حلوا زعفرانے میزان آرد، شڪر و مخلوط آب و گلاب یڪسانه، مخلوط روغن و ڪره نصف میزان آرد. بنابراین از هر ظرفے ڪه دوست دارید میتونید به عنوان پیمانه استفاده ڪنید. آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولے از آرد قنادے هم میتونید استفاده ڪنید. مواد لازم آرد ۲ لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب نصف لیوان روغن جامد+روغن مایع+ڪره ۲۰۰ گرم معادل یک لیوان شڪر ۲ لیوان (اگه دوست دارید ڪم شیرین باشه میتونید یک لیوان+۲/۳ لیوان بریزید) زعفران غلیظ با میزان لازم(بد دست و دلبازے زعفران بریزید) پودر هل ۱/۴ ق چ (دلخواه) طرز تهیه اول شهد رو آماده میڪنم شڪر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روے حرارت بزارید بعد از اینڪه شروع با جوشیدن ڪرد وشڪر حل شد زیرش رو خاموش ڪنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یڪے دو تا قل بزنه ڪافیه. آر رو داخل تابه الک ڪنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامے آرد گرفته بشه و بوے خوبش بلند بشه(من حدود یڪساعت با شعله خیلے ڪم تفت دادم) آرد رو از تابه خارج ڪنید و دوباره الک ڪنید. مخلوط روغن و ڪره رو اضافه ڪنید و هم بزنید تا یڪدست بشه. با شعله ملایم تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه بعد شهد گرم رو ڪم ڪم اضافه ڪنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا جمع بشه. حتما شهد رو طے چند مرحله اضافه ڪنید تا آرد ڪم ڪم خودش رو باز ڪنه و حلوا لطیف بشه. بعد از اینڪه همه شهد رو اضافه ڪردید روے حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسه و بعد تابه رو به چپ و راست تڪون بدید یا صطلاحا گهواره ڪنید. اگه قصد دارید حلوا رو از ماسوره رد ڪنید نذارید خیلے سفت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا زعفرانی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو حبه سیر (اختیارے. من نزدم) روغن زیتون ۲ق غ آبلیمو نصف استڪان نعنا خشک یک ق غ دو شاخه ڪرفس ۱ عدد هویج ڪاهو ۱ عدد ڪوچڪ خیار ۱ عدد بزرگ ۱ تیڪه سینه مرغ آویشن آبلیمو پودر پاپریڪا ابتدا من مرغ رو با ڪمے نمک آبلیمو تازه فلفل سیاه و آویشن مزه دار ڪردم (آویشن ے گزینه عالے براے گریل و ڪبابے ڪردن مرغ هست. بعد سس سالاد رو تهیه میڪنیم براے سس دو حبه سیر رو له میڪنیم (من استفاده نڪردم) نصف استڪان آبلیمو و یک قاشق غذاخورے نعنا خشک، مقدارے نمک و دو قاشق روغن زیتون ترڪیب میڪنیم و زمان میدیم تا طعم ها ب خورد هم برن. اول از همه ڪاهو رو برش هاے متوسط خورد میڪنیم و ڪف ظرف قرار میدهیم بعد هویج رو ب وسیله رشته ڪن یا رنده، رشته میڪنیم، گوجه و خیار و ڪرفس رو برش هاے منظم میبریم ( برش سبزیجات خیلے مهمه. باعث میشه ک طعم یڪے بر دیگرے غالب نشه). توے تابه گریلمون خیلے ڪم روغن زیتون اضافه میڪنیم و اجازه میدیم تا داغ بشه و وقتے مرغ رو اضافه میڪنیم آب پس نده. مرغ رو در تابه میزاریم تا یک طرفش ڪاملا اماده بشه (علامت اماده شدن مرغ اینه ک لبه هاے مرغ سفید میشه ) بعد طرف دیگه رو گریل میڪنیم‌. حرارت متوسط باشه، اگر ڪم باشه مرغ آب پس میده. بعد از سرخ شدن زمان میدیم تا از دما بیفته بعد با چاقوے تیز برش میدیم ( اگر گرم باشه تیڪه تیڪه میشه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو حبه سیر (اختیارے. من نزدم) روغن زیتون ۲ق غ آبلیمو نصف استڪان نعنا خشک یک ق غ دو شاخه ڪرفس ۱ عدد هویج ڪاهو ۱ عدد ڪوچڪ خیار ۱ عدد بزرگ ۱ تیڪه سینه مرغ آویشن آبلیمو پودر پاپریڪا ابتدا من مرغ رو با ڪمے نمک آبلیمو تازه فلفل سیاه و آویشن مزه دار ڪردم (آویشن ے گزینه عالے براے گریل و ڪبابے ڪردن مرغ هست. بعد سس سالاد رو تهیه میڪنیم براے سس دو حبه سیر رو له میڪنیم (من استفاده نڪردم) نصف استڪان آبلیمو و یک قاشق غذاخورے نعنا خشک، مقدارے نمک و دو قاشق روغن زیتون ترڪیب میڪنیم و زمان میدیم تا طعم ها ب خورد هم برن. اول از همه ڪاهو رو برش هاے متوسط خورد میڪنیم و ڪف ظرف قرار میدهیم بعد هویج رو ب وسیله رشته ڪن یا رنده، رشته میڪنیم، گوجه و خیار و ڪرفس رو برش هاے منظم میبریم ( برش سبزیجات خیلے مهمه. باعث میشه ک طعم یڪے بر دیگرے غالب نشه). توے تابه گریلمون خیلے ڪم روغن زیتون اضافه میڪنیم و اجازه میدیم تا داغ بشه و وقتے مرغ رو اضافه میڪنیم آب پس نده. مرغ رو در تابه میزاریم تا یک طرفش ڪاملا اماده بشه (علامت اماده شدن مرغ اینه ک لبه هاے مرغ سفید میشه ) بعد طرف دیگه رو گریل میڪنیم‌. حرارت متوسط باشه، اگر ڪم باشه مرغ آب پس میده. بعد از سرخ شدن زمان میدیم تا از دما بیفته بعد با چاقوے تیز برش میدیم ( اگر گرم باشه تیڪه تیڪه میشه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشفیل توجه ڪنید اگر به شهد چند قاشق گلوڪز اضافه ڪنید عالے میشه گلوڪز باعث میشه شهد غلیظ تر بشه وروے بامیه وزولبیا وگوشفیل براق بمونه من چون دستور شهد بدون گلوڪز گذاشتم گلوڪز در دسترس عموم نیست. شهدهاے قنادے گلوڪز میریزن گلوڪز لوازم قنادیا دارن توجه ڪنید شهد باید مثل عسل روان باشه عزیزان آرد تو شیرینے گوشفیل مشخص نیست باید خودتون با ورز دادن وڪم ڪم آرد پاشیدن خمیرے بدست بیارید نرم ولطیف در حین حال به دست نچسپه آرد زیادے به خوردش بدید گوشفیل سفت میشه حتما از زرده تخم مرغ استفاده ڪنید . زرده دو عدد شیر نصف لیوان یک ذره ڪمتر ماست سفت وشیرین دو قاشق روغن جامد یا ڪره دو قاشق بیڪینگ پودر یک قاشق مرباخورے پر آرد سفید شیرینے پزی(قنادی)به میزان لازم حدود دو نیم لیوان آرد میبره شاید ڪمے ڪمتر ویا ڪمے بیشتر بستگے به آب خورے آرد داره وانیل چند قطره میتونید به جاے وانیل نصف قاشق چایخورے پودر هل بریزید. ماست و بیڪینگ پودر رو مخلوط ڪنید تا ماست پف ڪنه وبالا بیاد زرده رو خوب بزنید.وانےل بزنید شهد. روغن وشیر وماست همه رو با هم زن دستے دودقیقه میزنیم سپس آرد رو ڪم ڪم اضافه میڪنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛