7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله حلزونے
مواد لازم :
پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده ڪردم)
بستنی وانیلے آب شده براے هر رنگ دو قاشق غذاخوری
آب جوش براے هر رنگ نیم پیمانه
دستور تهیه :
اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میڪنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه.
وقتی سرد شدن به هر ڪدوم دو قاشق غذاخورے بستنے وانیلے آب شده اضافه میڪنیم و هم میزنیم.
حالا قالب حلزونے (ےا هر قالب دیگه اے ڪه داشتید) رو چرب میڪنیم و داخل پیچ هاے قالب رو با رنگ ها پر میڪنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه)
وقتی نیم بند شد ژله بستنے آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتے میخواهیم از قالب خارج ڪنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه.
حالا به ترتیب هر رنگ ژله اے رو ڪه دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سرے میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی.
وقتی قالب پر شد براے سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده.
اےن قالب هاے پلاستیڪے براے ژله خیلے راحتن و به آسونے از قالب خارج میشن.
من این قالب رو از لوازم قنادے خریدم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دو پیازه دل مرغ
موادلازم :
3تا4 عدد پیاز متوسط
300 گرم دل مرغ
2 قاشق غذاخورے رب گوجه
1 عدد فلفل سبز وبرگ بو ولیمو عمانی
نمک وفلفل وزردچوبه و پودر لیمو عمانے به میزان لازم
2 لیوان آب جوش
روغن
طرز تهیه :
اول ڪار من با قیچے آشپزخونه تمام چربے و پرتے دل مرغ رو میگیرم وخوب پاک ڪه شد، میشورم ومیزارم دل مرغ خوب خشک بشه.
من همیشه این غذا رو توے زودپز میپزم تا خوب غلیظ شه.
پیازها رو نگینے خرد میڪنم وتوے روغن ڪم سرخ میڪنم چون دل خودش چربے داره بعد فلفل سبز خرد شده به همراه ادویه جات رو اضافه ومیزاریم همگے تفت بخورن و بعد دل مرغ رو اضافه وباز ڪمے تفت دادم وآب دل مرغ ڪه ڪشیده شد رب گوجه زدم وگذاشتم رب هم ڪمے تفت بخوره ورنگ رب باز بشه و اینجا آب جوش اضافه ڪردم وگذاشتم تا به مدت تقریبے 1 ساعت در زود پز پخته بشه.
اےن غذا باید ڪم آب باشه.
زمان پخت بستگے به قابلمه یا زود پز شما داره.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنی_شکلاتی
آرد برنج ونشاسته رو با آب یا گلاب حتمااا خیس کنید سه،چهار ساعت آنوقت میفهمی طعم فرنی یعنی چی😋
من الانه سه لیوان شیر ➕دو قاشق آرد برنج ➕یک قاشق نشاسته ذرت( سفید رنگ )هست➕یک قاشق پر کاکائو ➕شش قاشق شکر ➕شش قاشق گلاب استفاده کردم آرد برنج ونشاسته رو با چند قاشق اب یا گلاب خیس کردم وکنار گذاشتم تا خوب خیس بخوره. بعدا همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم حتما با همزن دستی بزنید وبزارید رو گاز با شعله کم مدام هم بزنید تا بجوش بیاد. چند دقیقه بعد از جوشیدن گاز رو خاموش کنید وتو ظرف سرو بکشید. اگه نشاسته ذرت نداشتید اشکال نداره همون آرد برنج بریزد (انوقت مبشه ارد برنج سه قاشق)توجه کنید نرید با کلی گلاب یا اب خیس کنید فقط در حدی که مثل ماست شل بشه کافیه آب روش بگیره در ضمن از همون گلاب دستور استفاده کنید گلاب اضافه نزنید
شعله حتما خیلی کم باشه عزیزان نمیشه به جای آرد برنج آرد گندم بریزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شوید باقلا👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر 🌸 🍃
دراین صبح زیبا☀️
امیدوارم🌸🍃
💕نگاه پرمهرخدا
همراه لحظه هاتون…🌸🍃
💞سلامتے ونیڪبختی
گواراے وجودتون…🌸🍃
🌸بارش برڪت ونعمت
جارے در زندگیتون…🌸🍃
✨ونور وعشق الهی💕
مهمون دلتون باشه…💞
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گوش_فیل_پنیری
دستور تهیه :👇
توی میکسر یامخلوط کن نصف لیوان اب ولرم دوقاشق غذاخوری روغن مایع وسه قاشق غذاخوری شیر خشک قابل حذف نیست ویک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری و نصف قاشق چایخوری وانیل و یه دونه تخم مرغ و پنیر که می تونه هم پنیر لیوانی باشه هم کیبی باشه هم مثلثی باشه هم پنیر خامه ای باشه که اندازه سه قاشق غذاخوری پر می شه یا سه تا پنیر مثلثی یا کیبی باشه همه را با مخلوط کن خوب بزنید تا مثل سس یکدست بشه .
توی ظرفی یک ونیم لیوان یکبار ارد بکبار الک شده بریزید وبعد از سس پنیری بریزید روش ومخلوط کنید خیلی چسبندگی داره کم کم ارد دم دستتون باشه وبهش اضافه کنید تا خمیری لطیف با حداقل چسبندگی باشه کاملا نیاز نیست چسبندگی خمیر رابگیرید.
روی سطح کار خمیر را بقطر نیم سانت باز وبا هر قالبی با هر سایزی که دوست دارید قالب بزنید بهتره سایز کوچک باشه یا بصورت مربع یا لوزی برش بزنید وتوی روغن داغ سرخ کنید طلایی شد بردارید وتا داغه توی شهد سرد بیندازید خوب به شهد آغشته شد توی سبد توری بذارید تا اضافه شهد خارج بشه
نکته :
اصلا توی ظرف سربسته نذارید تا نرم بشه
طعم این گوش فیل بخاطر پنیر بسیار لذید ودلچسبه واز خوردنش سیر نمی شید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد فوق العاده خوشمزه مناسب برای مهمونی ها عزیزان این سالاد زیاد پر سس نیست اگر میخواید رژیمی درست کنید از ماست پرچرب به جای سس مایونز ویا از مخلوط ماست وسس مایونز استفاده کنید. به جای کالباس میتونید از سینه مرغ پخته ونگینی خرد شده استفاده کنید.
عزیزان بهتره هویج رو هم رشته ای خرد کنید تا تو سالاد آب نندازه اگر رشته خرد کن ندارید با رنده درشت رنده کنید.
سایز خیار شور و کالباس و فلفل دلمه ای به اندازه دونه های ذرت باشه.
کلم قرمز تو این سالاد اختیاریه مقدار کمی برای زیبای رنگ سالاد بریزید .
کلم نواری باریک برش داده شده یک کاسه پر
هویج یک عدد نسبتا بزرگ
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
خیار شور سه الی چهار عدد
کالباس یک پیاله پر
ذرت پخته ویا کنسروی نصف پیاله
سس مایونز سه قاشق
نمک,وفلفل سیاه آویشن و آب لیمو به مقدار لازم
طبق فیلم مواد رو خرد کرده.وهمه رو باهم مخلوط کرده و آماده سرو😋نوش جان میتونید از نخود فرنگی هم استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪتلت_مغزدار
یک بسته گوشت چرخڪرده
سیبزمینے استامبولی(ڪوچڪ)ےڪ ڪیلو
جعفرے یک دسته
رب ۲ ق غ
آرد سوخارے ۵ ق غ
پیاز یک عدد
تخم مرغ ۱ عدد
روغن نصف فنجان
نمک و زیره و پاپریڪا
براے سس:
۲ ق غ رب
یک ڪاسه پوره گوجه
۲ حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل
پنیر پیتزا
ابتدا سیبزمینے هارو با آب جوش و نمک میذاریم بپزه بعد مواد ڪتلت رو مخلوط و ورز میدیم داخلش رو گود میڪنیم و سیبزمینے پخته قرار میدیم داخل ظرف مورد نظر میچینیم و براے سس پوره گوجه و رب و سیر رنده شده رو تفت میدیم بعد روے ڪتلت میریزیم و سیبزمینے مونده رو وسطش میچینیم سس رو میریزیم و روش پنیر پیتزا ریخته و ڪاغذ روغنے رو مرطوب میڪنیم روش میذاریم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدیم😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪلم_پلو_شیرازی
برنج 4 پیمانه
سبزے ڪلم پلو خورد شده 500گرم
گوشت چرخڪرده 300گرم
پیاز 1 عدد رنده شده
ڪلم خورد شده 1 ڪیلو
نمک، فلفل، زردچوبه
ڪمے آبلیمو یا آبغوره
اول از همه باید بگم ڪه اصل این غذاے خوشمزه و خوش عطر و زمان بر شیرازی با ڪلم قمری(سر) درست میشه ولے با ڪلم برگ هم قابل جایگزینے هست.
سبزے مورد استفاده در این پلو شوید،تره،ریحان،و ترخون هست ڪه هم به صورت تازه هم خشک قابل استفاده ست ڪه من ترجیحا زمستون از سبزے خشک استفاده میڪنم چون زمستون ریحان و ترخون تازه در دسترس نیست.
نسبت ترڪیب سبزیها به این صورت هست ڪه من معمولا براے یک ڪیلو سبزے ڪلم_پلو(چهارصد تا پانصد گرم ریحان+دویست گرم شوید+دویست و پنجاه گرم تره+صد و پنجاه گرم ترخون در نظر میگیرم)
ترخون اگه خیلے زیاد بشه ڪلم پلو تلخ میشه.
سبزیها را بعد از شستن خورد ڪنید.
همراه و پاے ثابت این غذاے معرڪه سالاد_شیرازی...اونم با نعناع خشک و آبغوره فراواااان و اجزاے سالاد هم باید ریز و یڪدست خورد بشن
.
برنج رو از قبل خیس ڪنید.
گوشت چرخڪرده+پیاز رنده شده+نمڪ+فلفل+زردچوبه+آرد نخودچی(به شیوه سنتے ترجیحا از آرد نخودچے استفاده میشه ولے میتونید آرد سوخارے هم استفاده ڪنید) رو مخلوط و خوب ورز بدید و سرخ ڪرده و ڪنار بگذارید.
ڪوفته ریزه ها باید اندازه فندق باشند.
در تابه مقدارے روغن بریزید و ڪمے فلفل و زردچوبه اضافه ڪنید و تفت دهید در حدے ڪه بوے خامے ادویه ها گرفته شود و بعد ڪلم ها رو اضافه و با حرارت متوسط تفت بدید و گاهے هم بزنید تا ڪلم ها خوب نرم شوند،در پایان نمک و مقدارے آبلیمو یا آبغوره اضافه ڪنید در حدے ڪه شیرینے ڪلم ها متعادل بشه ولے نباید زیاد ترش بشن و بگذارید ڪلمها ڪاملا سرخ شوند.
بعضی جاها دیدم به ڪلم سرخ شده پیاز داغ اضافه میڪنن...در صورتے ڪه ڪلم پلو اصیل شیرازے به هیچ عنوان پیاز داغ نداره...زعفران هم اصلا اضافه نڪنید چون طعم و عطر ڪلم پلو رو تحت تاثیر قرار میده.
حالا برنج را با ڪمے زردچوبه بجوشانید و آبڪش ڪنید،در صافے مقدارے سبزے خشک یا تازه با برنج مخلوط ڪنید.(پُر سبزے باشه چون عطر ڪلم پلو به مقدار سبزیش بستگے داره)
کف قابلمه روغن بریزید و تهدیگ مورد علاقه رو بذارید.حالا یک لایه برنج و یک لایه ڪلم و ڪوفته ریزه بریزید تا آخر و بذارید دم بڪشه.
میتونےد مقدارے ڪوفته قلقلے جدا بذارید و موقع سرو روے ڪلم پلو بچینید و تزئین ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛