eitaa logo
آشپزی خاص
100.1هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
. دلمه فلفل مواد لازم ( ٥ نفر) فلفل دلمه >> ٥ عدد گوشت چرخ كرده >> ٢٥٠ گرم برنج >> ١ پيمانه لپه >> ١ پيمانه ترخون >> ١ قاشق چ خ مرزه >> ١ قاشق چ خ رب >> ١ قاشق غ خ گوجه >> ١ عدد . . مواد سس پياز ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ نمك و فلفل و زردچوبه غوره >> ١ قاشق غ خ فلفل شيرين >> ٣ عدد . . چطور درست كنيم 👨🏻‍🍳 پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم ١ ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از ٤٥ دقيقه آمادست❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 4 بادمجان 3 فلفل دلمه ای قرمز 1 پیاز متوسط 3-4 قطعه فلفل سبز 4-5 سیر 3 گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی روغن نباتی یا کره پودر فلفل قرمز نمک دستور پخت: ابتدا بادمجان و فلفل دلمه ای قرمز را درون ماهیتابه قرار دهید و با چاقو کمی سوراخ کنید سپس درب قابلمه را ببندید تا کامل پخت شوند ،پوستشان را جدا و کاملا لهشان کنید. حال در ظرفی دیگر پیاز، روغن ، فلفل سبز ، سیر و رب گوجه فرنگی را ریخته و کاملا سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی خورد شده را اظافه نمایید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید کاملا پخت شود. حال بادمجان و فلفل دلمه ای پخت شده از مرحله قبل را به همراه نمک و فلفل قرمز به مواد اظافه میکنیم و درب قابلمه را می بندیم اجازه میدهیم 10 الی 20 دقیقه تا کامل پخت شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون به این خوشمزگی عمرا اگه خورده باشی😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بارها گفتم☺بازم میگم...معمولا در کیکهای میوه ای برای جلوگیری از خمیری شدن کیک به دلیل آب انداختن میوه حین پخت از جوش شیرین استفاده میکنیم تا کیک خوش بافت بشه... شما میتونید به جای جوش شیرین در این دستور از 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید ولی ترجیح من در کیک میوه ای استفاده از جوش شیرین هست😇 اصول پایه قنادی اینو میگه😉 حتما از ماست استفاده کنید...اگه شیر بریزید میوه تهنشین میشه(من همیشه از ماست سون استفاده میکنم) کپسولها رو تا نصف پر کنید ،نه بیشتر!!!! چون کیک پف زیاد داره و کیکتون سرریز میشه از من گفتن با این میزان 16 تا 18 عدد کاپ کیک خواهید داشت...اگه فرتون جا نداره میتونید یک سری بپزید و سری دوم رو بعدش...مشکلی پیش نمیاد... مجموعا 1 پیمانه توت فرنگی خرد شده استفاده میشه،1/3 رو داخل مواد کیک بریزید و مخلوط کنید و 2/3 باقی مانده را روی کاپ کیک بچینید فر برقی یا توستر دما روی 160 تنظیم بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خامه قنادے رو خریدید حتما توے فریز نگهدارے ڪنید و در زمان استفاده از یک ساعت قبل در یخچال بذارید تا ڪمے نرم بشه و حالت بستنے به خودش بگیره سپس به اندازه نیازتون ازش جدا ڪنید. خامه قنادے شیرین هست و نیازے به اضافه ڪردن پودر قند یا اسانس نداره خامه قنادے رو از لوازم قنادیها تهیه ڪنید. . واسه فرم دادن خامه قنادے نیازے به گذاشتن ڪاسه یخ زیر ڪاسه خامه نیست ولے من معمولا تابستون این ڪارو میڪنم تا خامه زودتر فرم بگیره و شل نشه در مرحله اول ڪه تازه شروع به همزدن خامه میڪنید درجه همزن ڪند باشه تا خامه باز و یڪدست بشه و بعد سرعت همزن رو ڪاملا زیاد ڪنید. اگه همزن رومیزے دارید حجم بیشترے خامه میتونید در ڪاسه همزن بریزید چون همزنهاے رومیزے قدرتشون از همزنهاے دستے بیشتره...در غیر اینصورت دقت ڪنید ڪم ڪم خامه رو توے ڪاسه ریخته و فرم بدید وگرنه خامه خوب فرم نمیگیره و شل میشه. حجم خامه قنادے با اندازه پره هاے همزن تناسب داشته باشه،اگه بیشتر بریزید یا ڪاسه خیلے بزرگتر از سایز پره هاے همزن باشه خامه خوب فرم نمیگیره . برای فرم گرفتن خامه حدود 7_5 دقیقه باید با دور تند هم بزنید . وقتی خامه شروع به فرم گرفتن میڪنه حفره هایے وسط خامه ایجاد میشه و وقتے خامه آماده ست ڪه به هیچ عنوان از پره همزن و ڪاسه نریزه و رد پره هاے همزن روے اون باقے میمونه دو سه دقیقه اول بعد از همزدن اگه خامه هنوز خیلے یخ باشه فرم ڪاذب میگیره ڪه در این حالت اگه دو دقیقه صبر ڪنید میبینید ڪه خامه شل شده و فرمش رو از دست میده....بنابراےن حتما زمانے شروع به همزدن خامه ڪنید ڪه به حالت بستنے نرم دراومده باشه. . برای رنگ ڪردن خامه حتما حتما از رنگ خوراڪے ژله اے استفاده ڪنید...وقتی خامه فرم گرفت رنگ را اضافه و چند ثانیه با دور تند همزن بزنید تا یڪنواخت بشه. به هیچ عنوان از رنگهاے مایع استفاده نمیڪنیم چون باعث شل شدن خامه میشه. برای شڪلاتے ڪردن خامه،بعد از اینڪه خامه فرم گرفت ،پودر ڪاڪائو را در خامه الک و دوباره چند ثانیه با همزن بزنید تا یڪنواخت شڪلاتے شود. خامه فرم گرفته رو در صورت اضافه اومدن میتونید در ظرف دربسته فریز ڪرده و براے داخل دسرهاتون استفاده ڪنید من از خامه مارک گلرود استفاده میڪنم...هم خوب فرم میگیره هم در برابر گرما زود شل نمیشه من اینجا از ماسوره آچارے بامیه(ستاره باز،ساےز بزرگ استفاده ڪردم) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میتونید به جاے پیمانه استاندارد از لیوان دسته دار فرانسوے استفاده ڪنید آرد سنگک 1 پیمانه اگه در دسترس نداشتید آرد گندم از سوپرمارڪت تهیه ڪنید...آرد قنادے مناسب این حلوا نیست شیره خرما یا انگور 3/4 پیمانه اگر شیره خیلے غلیظ و شیرین بود میتونید 1/2 پیمانه بریزید و اگه شیره رقیق و ڪم شیرین بود تا 1 پیمانه شیره میتونید استفاده ڪنید آب 3/4 پیمانه گلاب 1/4 پیمانه روغن مایع 1/4 پیمانه روغن جامد یا ڪره 1/4 پیمانه میزان روغن مصرفے به جنس آرد بستگے داره بنابراین روغن رو یڪباره نریزید...ممڪنه روغن ڪمترے مصرف بشه پودر هل 1/4 قاشق چایخوری زعفران دمڪرده به دلخواه شما میتونید از دارچین یا هر ادویه طعم دهنده دیگه اے بنا به ذائقه استفاده ڪنید و مقدارشو بنا به ذائقه تون زیاد و ڪم ڪنید یا ڪلا چیزے اضافه نڪنید. ابتدا شیره را آماده ڪنید. آب+شیره+گلاب+زعفران+هل را با هم مخلوط و روے حرارت ملایم قرار دهید تا شیره در آب حل و یڪدست شود. نیازی نیست شربت بجوشد همینڪه گرم شود ڪافے ست...حرارت را خاموش و شربت را ڪنار بگذارید. آرد را در تابه با حرارت ملایم 30 تا 40 دقیقه تفت دهید تا ڪمے طلایے شود. اینکه چقدر آرد طلایے بشه به سلیقه شما بستگے داره...من دوست دارم این حلوا تیره بشه بنابراین آرد را تفت دادم تا طلایے شد...اگر خواستید حلوا روشن بشه،آرد رو ڪمتر تفت بدید. سپس آرد را الک و ڪنار بگذارید الک ڪردن آرد مانع گلوله شدن اون در حلوا میشه. در تابه روغن+ڪره بریزید و روے حرارت ملایم قرار داده صبر ڪنید تا روغن گرم شود.سپس آرد را اضافه و هم بزنید تا آرد و روغن یڪدست شوند و یڪے دو دقیقه روے حرارت ملایم باهم تفت بخورند. سپس شربت را در سه مرحله اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا شربت به خورد آرد و روغن برود. دقت ڪنید در این مرحله حرارت ڪاملا ملایم باشد وگرنه شربت سریع تبخیر و حلوا خشک و ترک دار میشود. در آخر روے حرارت ملایم آنقدر هم بزنید تا حلوا جمع و گهواره شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : گوشت_چرخکرده : یک کیلوگرم پیاز : دو عدد تخم_مرغ : دو عدد گوجه_فرنگی : یک عدد پیازچه : ده شاخه تره_فرنگی : یک شاخه رب_گوجه_فرنگی : دو قاشق غذاخوری خامه_ترش : دو قاشق غذاخوری سیب_زمینی : یک کیلوگرم نمک و فلفل_سیاه : به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا گوشت و پیاز رنده شده و گوجه له شده و پیازچه و تره فرنگی ریزشده و تخم مرغ ها و نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. کتلت های خود را درست می کنیم. سیب زمینی ها را در ظرف فر آغشته به یک قاشق خامه ترش و نمک و فلفل می کنیم و کتلت ها را قرار می دهیم. رب گوجه را با نمک و فلفل سیاه و یک قاشق خامه ترش مخلوط کرده ، روی کتلت ها و سیب زمینی ها می ریزیم. ظرف را با فویل پوشانده داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه ۳۰ دقیقه می پزیم ، فویل را برداشته بیست دقیقه دیگر می پزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪیک شڪلاتے قالبے : موادلازم : 3عددتخم مرغ به دما محیط رسیده+1لیوان پودرشڪرسرخالی+یک بسته وانیل5 گرمے ترک یا (وانےل ایرانے ڪمی)همگی راباهمزن زده تا حجم مواددوبرابروسبک شود وبه نوبه یک لیوان شیر ولرم وروغن نصف لیوان ریخته ودرحد مخلوط شدن هم میزنیم و 2/5لیوان آرد راڪه بایک قاشق مرباخورے بیڪینگ پودر ویک پنس نمڪ(مابےن دو انگشت) مخلوط وسه بار الک ڪرده ایم ڪم ڪم به مواداولیه اضافه وبالیسک هم میزنیم وقالب سلیڪونے راڪمے چرب ڪرده وازموادریخته ودرفر از قبل گرم شده بادماے 175درجه به مدت 40تا45درجه پخته وبعد پخت میزاریم ڪیڪها خنک شده واز قالب خارج ڪرده وقالبها راشسته وڪمے چرب ڪرده وشڪلات آب شده به روش بن ماری(بخار آب) رادرقالبها ریخته وڪیڪها رادرقالب گذاشته وڪمے فشار داده ومیزاریم تا شڪلاتها بسته شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل دمپختک گوجه 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء چهاردهم قرآن(تندخوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.85M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت بامیه مواد لازم: بامیه: ۳۰۰ گرم گوشت خورشتے: ۵۰۰ گرم گوجه فرنگے: ۶ عدد پیاز بزرگ: ۲ عدد لپه: ۳/۴ پیمانه اختیاری رب گوجه فرنگے: ۲ قاشق غذاخوری آب غوره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دمڪرده: به مقدار لازم طرز تهیه: بامےه ها را بعد تمیز ڪردن براے یک ساعت داخل آب یخ قرار مے دیم. پیاز ها را نگینے ریز ڪرده و داخل روغن تفت مے دیم، پس از ڪمے سبک شدن گوشت را اضافه و تفت مے دیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، لپه هاے خیس خورده، فلفل و زردچوبه را مے ریزیم و تفت مے دیم، پوره گوجه فرنگے را ریخته و هم مے زنیم، شعله رو زیاد مے ڪنیم تا آب پوره گوجه ڪشیده شود سپس رب گوجه فرنگے را اضافه و سرخ مے ڪنیم و خورشت را با چهار لیوان آب حدود دو ساعت مے پزیم. بامےه ها را از آب یخ درآورده با دستمال یا پارچه خشک مے ڪنیم و داخل روغن سرخ مے ڪنیم. پس از پخت گوشت و جا افتادن خورشت، نمک، زعفران دمڪرده، آبغوره و بامیه ها را اضافه مے ڪنیم و خورشت را براے نیم ساعت دیگر مے پزیم. نوش جان 😄😍 نڪات: ریختن لپه داخل این خورشت به ذائقه شما بستگے داره و مے توانید آن را حذف ڪنید. بامےه ها را همانند فیلم تمیز ڪنید و سر آن ها را زیاد نگیرید ڪه محتویات آن خارج‌ شود. چون باعث لزج شدن خورشت مے شود. موقع سرخ ڪردن بامیه ها به آرامے هم بزنید تا بدنه آنها صدمه نبینه. بعد از ریختن بامیه ها داخل خورشت، دیگر خورشت را هم نزنید. گذاشتن بامیه داخل آب یخ باعث ڪمتر شدن لزجے آن مے شود. نمڪ و آبغوره را طبق معمول بعد پخت گوشت اضافه ڪنید. می توانید به جاے آبغوره از آب لیمو ترش تازه استفاده ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته انداز مرغ بر خلاف ظاهرش اصلا خشک نیست فراوان خوشمزه ولذیذه تا دم میاد هرکی وارد خونه بشه میگه وااای عجب بوی دارید ؟ جوجه کباب درست میکنید.بخصوص اگه برنجشون ایرانی باشه که دیگه هیچی برای دم کشید ته انداز حتما از شعله پخش کن استفاده کنید تا مرغ نسوزه زمان پخت با شعله خیلی کم حدود یکساعته مرغ باید بپزه اما کامل نه بهتره از ساق مرغ ویا ران ویا کتف وبال استفاده کنید سینه کمی خشکه تکه های مرغ رو از شب تو پیاز ونمک وفلفل و زعفران وکمی زردچوبه کیک قاشق آب لیمو و چند قاشق روغن زیتون مزه دار میکنیم شب هم فرصت نکردید صبح زود چند ساعتی بزارید خوبه مرغ مزه دار شده رو میریزیم تو ماهی تابه درشو میزاریم با شعله کم تا پیاز آب بندازه وبا آب پیاز مرغ پخته بشه گاه گاهی هم بزنید که تهش نسوزه برنج رو که چند ساعتی خیس کردیم با آب ونمک جوشانده وابکش میکنیم تکه های مرغ رو از ماهی تابه خارج کرده عاری از پیاز باشه . چند کفگیر از برنج جدا کرده بهش زعفران دم کرده زده و مخلوط میکنیم کف قابلمه نچسب چند قاشق روغن گرم کرده وکمی زعفران دم کرده میریزیم وبا روغن قاطی میکنیم تکه های مرغ رو کف قابلمه چیده و برنج زعفرانی روش میریزیم وبا پشت قاشق فشار میدهیم اینجا میتونید مقداری زرشک وکشمش بریزید و برنج سفید روش من کشمش و زرشک استفاده نکردم همین کار رو ادامه بدید تا برنج تموم بشه هر مقدار برنجی که میریزیم با پشت قاشق کمی فشار بدید تا موقع برگردوندن وا نره دم کنی بزارید رو شعله گاز شعله پخش ' بزارید حرارت کم بزارید تا بخار ازش بلند بشه کمی روغن گرم کرده با قاشق روش بریزید کره خیلی عالی میشه بجای روغن من از روغن حیوانی استفاده کردم حدود یکساعت زمان میبره تا مرغ برشته بشه فقط مواظب باشید شعله زیاد نباشه که مرغ بسوزه ته انداز رو هم میتونید ورق آلومینیومی روش بکشید وبزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه بعد از اینکه دم کشید برگردونید رو سینی مورد نظر وبا زرشک تفت داده شده تزیین کنید. اگه خانواده با سس دوست دارن اون پیازی که سرخ کردیم بهش یکی دو قاشق رب بزنید و باهاش تفت بدید یکی دو لیوان اب جوش بریزید روش بزارید با شعله کم نیم ساعتی آروم جوش بزنه وسس غلیظ بشه .سسی که تو پیاله س همین سسه ته انداز ماهی رو با سبزی پلو به زودی میزارم به جای برنج ابکش شده میتونید از کته استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته..... دوستای گلم مواد داخل برگر کاملا سلیقه ایه میتونید فلفل دلمه رنگی نریزید بجاش قارچ خیلی ریز خوردشده وتفت داده بدون روغن را بریزید با اینکه هردو باشه میتونید از جعفری هم استفاده کنید ولی من این روش درست می کنم هم خوشرنگه هم هم خوش طعم مواد لازم ...... مرغ که میتونه هم سینه هم ترکیب با ران باشه 500گرم دنبه اندازه ای که چربی لازم را برگر بده تا موقع سرخ کردن خشک نشه پیاز بزرگ یه عدد سیرپنج حبه می شه کمتر یا بیشتربشه فلفل دلمه رنگی از هرکدوم نصف فلفل اگر فلفل بزرگ بود یک سوم باشه گرانول فلفل سیاه یعنی فلفل نیمکوب نه پودراگر نبود ازپودرفلفل سیاه باشه فلفل سیاه وقرمز وپودرزیره وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریکا به میزان دلخواه پودرانبه نصف قاشق چایخوری عطاریها دارن پودرسوخاری از دوتا پنج قاشق غذاخوری که انسجام لازم را بهتون بده طرز تهیه..... مرغ وپیاز وفلفل دلمه ها وسیر ودنبه را با هم چرخ کنید ادویه جات را اضافه ونمک واردسوخاری خوب ورز داده تا بکدست بشه حداقل یکساعت توی یخچال استراحت داده بعد اندلزه صدتا صدوبیست گرم یا یه مشت بسته از مواد را برداشته بین دوتا نایلکس باز کنیدوبا دست فرم گرد بهش بدین اگر هم قالب دارین که قالب بزنید تابه حتما نچسب باشه کمی روغن بریزید وبرگرها را از دوطرف سرخ کنید تا طلایی بشه بعد درصورت تمایل پنیر ورقه ای روش بذارید با هر طعمی دوست دارین من با طعم چدار گذاشتم کمی که اب شد کافیه نان گرد را نصف کمی توی تابه تست کنید از سس دلخواه بریزید من سس کنجد تند ریختم بعد سیب زمینی سرخ شده که عالیه حذفش نکنید بعد کاهو وگوجه وپیاز حلقه شده گذاشتم میتونید ازخیار شور هم استفاده کنید ودراخر برگر وپنیر را بذارید ونوش جان واقعا خوشمزه واینکه میدونید چقد سالمه وبا اطمینان مصرف می کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهے سوخاری این مدل ماهے خیلے خوشمزه اس و ڪاملا بوے ضخمش گرفته میشه. من از ماهے قزل استفاده ڪردم. از هر ماهے اے ک مناسب سرخ ڪردن باشه میشه استفاده ڪرد. مواد مورد نیاز👇 ماهے (از هر ماهے اے میتونید استفاده ڪنید) سےر ۲ حبه روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آرد ۱ فنجان زعفران ب مقدار لازم نارنج یا آبلیموے تازه نمک ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری نعنا خشک ۱ قاشق غذاخورے پر تخم مرغ ۱ عدد اول از همه ب ماهے آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ ڪوبیدن سیر. سیر رو نیمڪوب میڪنیم بعد بهش ۲ قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میڪوبیم تا ڪاملا له بشه و روے قسمت داخلے ماهے رومال میڪنیم و ب مدت ۱ ساعت استراحت میدیم تا مواد ڪاملا ب خورد ماهے برن (روی ماهے برش هاے اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهے هم سرخ بشه). بعد از گذشت ۱ ساعت ماهے رو توے آبڪش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توے ے ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگے در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم ڪردیم مخلوط میڪنیم. ماهے رو ابتدا توے تخم مرغ آغشته ڪرده بعد توے آرد میزنیم. همه جاے ماهے هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتڪونیم تا در زمان سرخ ڪردن روغنمون نسوزه . توے تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شڪل ماهے ب هم میریزه و امڪان متلاشے شدنش زیاده.) بعد دو طرف ماهے رو با حرارت ملایم سرخ میڪنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ رو به نوارهاے باریڪے برش میزنیم ورول میڪنیم وبه سیخ میڪشیم نگران تڪه وتڪوهاے ڪه از سینه باقے میمونه نباشید همه رو به اضافه یڪے دوتڪه ران چرخ ڪردم میشن ڪوبیده مرغ😉دستور اونم میزارم🙂 میتونید با تڪه ها اضافے پیتزاے مرغ/پیراشڪی/ماڪارونی.... درست ڪنید خیلے هم خوشمزس😋 مقدارے زعفران دم میڪنیم وبا برس به مرغاے سیخ ڪشیده شده میمالیم. یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میڪنیم یڪے دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل ڪمے زردچوبه یک حبه سیر رنده شده ڪمے آب لیمو رو با هم قاطے میڪنیم ومرغاے زعفرانے رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومے تڪونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میڪنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم 😋😋 گوجه فرنگے وفلفل دلمه اے هم با همون سیخاے چوبے سرخ ڪردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگے ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ ڪنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولے هنوز مرغ پخته وسرخش نشده) در ماهے تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعے ڪه داره ڪم ڪم سرخ میشه 🙂سیخ فلزے ندارید اشڪال نداره همون سیخاے چوبے عالییے (سیخای چوبے وفلزے پلاستیک فروشا دارن) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛