#فرم_دادن_خامه_قنادی
خامه قنادے رو خریدید حتما توے فریز نگهدارے ڪنید و در زمان استفاده از یک ساعت قبل در یخچال بذارید تا ڪمے نرم بشه و حالت بستنے به خودش بگیره سپس به اندازه نیازتون ازش جدا ڪنید.
خامه قنادے شیرین هست و نیازے به اضافه ڪردن پودر قند یا اسانس نداره
خامه قنادے رو از لوازم قنادیها تهیه ڪنید.
.
واسه فرم دادن خامه قنادے نیازے به گذاشتن ڪاسه یخ زیر ڪاسه خامه نیست ولے من معمولا تابستون این ڪارو میڪنم تا خامه زودتر فرم بگیره و شل نشه
در مرحله اول ڪه تازه شروع به همزدن خامه میڪنید درجه همزن ڪند باشه تا خامه باز و یڪدست بشه و بعد سرعت همزن رو ڪاملا زیاد ڪنید.
اگه همزن رومیزے دارید حجم بیشترے خامه میتونید در ڪاسه همزن بریزید چون همزنهاے رومیزے قدرتشون از همزنهاے دستے بیشتره...در غیر اینصورت دقت ڪنید ڪم ڪم خامه رو توے ڪاسه ریخته و فرم بدید وگرنه خامه خوب فرم نمیگیره و شل میشه.
حجم خامه قنادے با اندازه پره هاے همزن تناسب داشته باشه،اگه بیشتر بریزید یا ڪاسه خیلے بزرگتر از سایز پره هاے همزن باشه خامه خوب فرم نمیگیره
.
برای فرم گرفتن خامه حدود 7_5 دقیقه باید با دور تند هم بزنید .
وقتی خامه شروع به فرم گرفتن میڪنه حفره هایے وسط خامه ایجاد میشه و وقتے خامه آماده ست ڪه به هیچ عنوان از پره همزن و ڪاسه نریزه و رد پره هاے همزن روے اون باقے میمونه
دو سه دقیقه اول بعد از همزدن اگه خامه هنوز خیلے یخ باشه فرم ڪاذب میگیره ڪه در این حالت اگه دو دقیقه صبر ڪنید میبینید ڪه خامه شل شده و فرمش رو از دست میده....بنابراےن حتما زمانے شروع به همزدن خامه ڪنید ڪه به حالت بستنے نرم دراومده باشه.
.
برای رنگ ڪردن خامه حتما حتما از رنگ خوراڪے ژله اے استفاده ڪنید...وقتی خامه فرم گرفت رنگ را اضافه و چند ثانیه با دور تند همزن بزنید تا یڪنواخت بشه.
به هیچ عنوان از رنگهاے مایع استفاده نمیڪنیم چون باعث شل شدن خامه میشه.
برای شڪلاتے ڪردن خامه،بعد از اینڪه خامه فرم گرفت ،پودر ڪاڪائو را در خامه الک و دوباره چند ثانیه با همزن بزنید تا یڪنواخت شڪلاتے شود.
خامه فرم گرفته رو در صورت اضافه اومدن میتونید در ظرف دربسته فریز ڪرده و براے داخل دسرهاتون استفاده ڪنید
من از خامه مارک گلرود استفاده میڪنم...هم خوب فرم میگیره هم در برابر گرما زود شل نمیشه
من اینجا از ماسوره آچارے بامیه(ستاره باز،ساےز بزرگ استفاده ڪردم)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیره_خرما
میتونید به جاے پیمانه استاندارد از لیوان دسته دار فرانسوے استفاده ڪنید
آرد سنگک 1 پیمانه
اگه در دسترس نداشتید آرد گندم از سوپرمارڪت تهیه ڪنید...آرد قنادے مناسب این حلوا نیست
شیره خرما یا انگور 3/4 پیمانه
اگر شیره خیلے غلیظ و شیرین بود میتونید 1/2 پیمانه بریزید
و اگه شیره رقیق و ڪم شیرین بود تا 1 پیمانه شیره میتونید استفاده ڪنید
آب 3/4 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
روغن جامد یا ڪره 1/4 پیمانه
میزان روغن مصرفے به جنس آرد بستگے داره بنابراین روغن رو یڪباره نریزید...ممڪنه روغن ڪمترے مصرف بشه
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
زعفران دمڪرده به دلخواه
شما میتونید از دارچین یا هر ادویه طعم دهنده دیگه اے بنا به ذائقه استفاده ڪنید و مقدارشو بنا به ذائقه تون زیاد و ڪم ڪنید یا ڪلا چیزے اضافه نڪنید.
ابتدا شیره را آماده ڪنید.
آب+شیره+گلاب+زعفران+هل را با هم مخلوط و روے حرارت ملایم قرار دهید تا شیره در آب حل و یڪدست شود.
نیازی نیست شربت بجوشد همینڪه گرم شود ڪافے ست...حرارت را خاموش و شربت را ڪنار بگذارید.
آرد را در تابه با حرارت ملایم 30 تا 40 دقیقه تفت دهید تا ڪمے طلایے شود.
اینکه چقدر آرد طلایے بشه به سلیقه شما بستگے داره...من دوست دارم این حلوا تیره بشه بنابراین آرد را تفت دادم تا طلایے شد...اگر خواستید حلوا روشن بشه،آرد رو ڪمتر تفت بدید.
سپس آرد را الک و ڪنار بگذارید
الک ڪردن آرد مانع گلوله شدن اون در حلوا میشه.
در تابه روغن+ڪره بریزید و روے حرارت ملایم قرار داده صبر ڪنید تا روغن گرم شود.سپس آرد را اضافه و هم بزنید تا آرد و روغن یڪدست شوند و یڪے دو دقیقه روے حرارت ملایم باهم تفت بخورند.
سپس شربت را در سه مرحله اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا شربت به خورد آرد و روغن برود.
دقت ڪنید در این مرحله حرارت ڪاملا ملایم باشد وگرنه شربت سریع تبخیر و حلوا خشک و ترک دار میشود.
در آخر روے حرارت ملایم آنقدر هم بزنید تا حلوا جمع و گهواره شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_فری
مواد لازم :
گوشت_چرخکرده : یک کیلوگرم
پیاز : دو عدد
تخم_مرغ : دو عدد
گوجه_فرنگی : یک عدد
پیازچه : ده شاخه
تره_فرنگی : یک شاخه
رب_گوجه_فرنگی : دو قاشق غذاخوری
خامه_ترش : دو قاشق غذاخوری
سیب_زمینی : یک کیلوگرم
نمک و فلفل_سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت و پیاز رنده شده و گوجه له شده و پیازچه و تره فرنگی ریزشده و تخم مرغ ها و نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. کتلت های خود را درست می کنیم.
سیب زمینی ها را در ظرف فر آغشته به یک قاشق خامه ترش و نمک و فلفل می کنیم و کتلت ها را قرار می دهیم.
رب گوجه را با نمک و فلفل سیاه و یک قاشق خامه ترش مخلوط کرده ، روی کتلت ها و سیب زمینی ها می ریزیم. ظرف را با فویل پوشانده داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه ۳۰ دقیقه می پزیم ، فویل را برداشته بیست دقیقه دیگر می پزیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪیک شڪلاتے قالبے :
موادلازم :
3عددتخم مرغ به دما محیط رسیده+1لیوان پودرشڪرسرخالی+یک بسته وانیل5 گرمے ترک یا (وانےل ایرانے ڪمی)همگی راباهمزن زده تا حجم مواددوبرابروسبک شود وبه نوبه یک لیوان شیر ولرم وروغن نصف لیوان ریخته ودرحد مخلوط شدن هم میزنیم و 2/5لیوان آرد راڪه بایک قاشق مرباخورے بیڪینگ پودر ویک پنس نمڪ(مابےن دو انگشت) مخلوط وسه بار الک ڪرده ایم ڪم ڪم به مواداولیه اضافه وبالیسک هم میزنیم وقالب سلیڪونے راڪمے چرب ڪرده وازموادریخته ودرفر از قبل گرم شده بادماے 175درجه به مدت 40تا45درجه پخته وبعد پخت میزاریم ڪیڪها خنک شده واز قالب خارج ڪرده وقالبها راشسته وڪمے چرب ڪرده وشڪلات آب شده به روش بن ماری(بخار آب) رادرقالبها ریخته وڪیڪها رادرقالب گذاشته وڪمے فشار داده ومیزاریم تا شڪلاتها بسته شوند
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل دمپختک گوجه 👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء چهاردهم قرآن(تندخوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.85M
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت بامیه
مواد لازم:
بامیه: ۳۰۰ گرم
گوشت خورشتے: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگے: ۶ عدد
پیاز بزرگ: ۲ عدد
لپه: ۳/۴ پیمانه اختیاری
رب گوجه فرنگے: ۲ قاشق غذاخوری
آب غوره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دمڪرده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
بامےه ها را بعد تمیز ڪردن براے یک ساعت داخل آب یخ قرار مے دیم.
پیاز ها را نگینے ریز ڪرده و داخل روغن تفت مے دیم، پس از ڪمے سبک شدن گوشت را اضافه و تفت مے دیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، لپه هاے خیس خورده، فلفل و زردچوبه را مے ریزیم و تفت مے دیم، پوره گوجه فرنگے را ریخته و هم مے زنیم، شعله رو زیاد مے ڪنیم تا آب پوره گوجه ڪشیده شود سپس رب گوجه فرنگے را اضافه و سرخ مے ڪنیم و خورشت را با چهار لیوان آب حدود دو ساعت مے پزیم.
بامےه ها را از آب یخ درآورده با دستمال یا پارچه خشک مے ڪنیم و داخل روغن سرخ مے ڪنیم.
پس از پخت گوشت و جا افتادن خورشت، نمک، زعفران دمڪرده، آبغوره و بامیه ها را اضافه مے ڪنیم و خورشت را براے نیم ساعت دیگر مے پزیم.
نوش جان 😄😍
نڪات:
ریختن لپه داخل این خورشت به ذائقه شما بستگے داره و مے توانید آن را حذف ڪنید.
بامےه ها را همانند فیلم تمیز ڪنید و سر آن ها را زیاد نگیرید ڪه محتویات آن خارج شود. چون باعث لزج شدن خورشت مے شود.
موقع سرخ ڪردن بامیه ها به آرامے هم بزنید تا بدنه آنها صدمه نبینه.
بعد از ریختن بامیه ها داخل خورشت، دیگر خورشت را هم نزنید.
گذاشتن بامیه داخل آب یخ باعث ڪمتر شدن لزجے آن مے شود.
نمڪ و آبغوره را طبق معمول بعد پخت گوشت اضافه ڪنید.
می توانید به جاے آبغوره از آب لیمو ترش تازه استفاده ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته انداز مرغ بر خلاف ظاهرش اصلا خشک نیست فراوان خوشمزه ولذیذه تا دم میاد هرکی وارد خونه بشه میگه وااای عجب بوی دارید ؟ جوجه کباب درست میکنید.بخصوص اگه برنجشون ایرانی باشه که دیگه هیچی
برای دم کشید ته انداز حتما از شعله پخش کن استفاده کنید تا مرغ نسوزه
زمان پخت با شعله خیلی کم حدود یکساعته
مرغ باید بپزه اما کامل نه
بهتره از ساق مرغ ویا ران ویا کتف وبال استفاده کنید سینه کمی خشکه
تکه های مرغ رو از شب تو پیاز ونمک وفلفل و زعفران وکمی زردچوبه کیک قاشق آب لیمو و چند قاشق روغن زیتون مزه دار میکنیم شب هم فرصت نکردید صبح زود چند ساعتی بزارید خوبه
مرغ مزه دار شده رو میریزیم تو ماهی تابه درشو میزاریم با شعله کم تا پیاز آب بندازه وبا آب پیاز مرغ پخته بشه گاه گاهی هم بزنید که تهش نسوزه
برنج رو که چند ساعتی خیس کردیم با آب ونمک جوشانده وابکش میکنیم
تکه های مرغ رو از ماهی تابه خارج کرده عاری از پیاز باشه .
چند کفگیر از برنج جدا کرده بهش زعفران دم کرده زده و مخلوط میکنیم
کف قابلمه نچسب چند قاشق روغن گرم کرده وکمی زعفران دم کرده میریزیم وبا روغن قاطی میکنیم تکه های مرغ رو کف قابلمه چیده و برنج زعفرانی روش میریزیم وبا پشت قاشق فشار میدهیم اینجا میتونید مقداری زرشک وکشمش بریزید و برنج سفید روش من کشمش و زرشک استفاده نکردم
همین کار رو ادامه بدید تا برنج تموم بشه هر مقدار برنجی که میریزیم با پشت قاشق کمی فشار بدید تا موقع برگردوندن وا نره
دم کنی بزارید
رو شعله گاز شعله پخش ' بزارید حرارت کم بزارید تا بخار ازش بلند بشه کمی روغن گرم کرده با قاشق روش بریزید کره خیلی عالی میشه بجای روغن من از روغن حیوانی استفاده کردم حدود یکساعت زمان میبره تا مرغ برشته بشه فقط مواظب باشید شعله زیاد نباشه که مرغ بسوزه ته انداز رو هم میتونید ورق آلومینیومی روش بکشید وبزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه
بعد از اینکه دم کشید برگردونید رو سینی مورد نظر وبا زرشک تفت داده شده تزیین کنید.
اگه خانواده با سس دوست دارن اون پیازی که سرخ کردیم بهش یکی دو قاشق رب بزنید و باهاش تفت بدید یکی دو لیوان اب جوش بریزید روش بزارید با شعله کم نیم ساعتی آروم جوش بزنه وسس غلیظ بشه .سسی که تو پیاله س همین سسه
ته انداز ماهی رو با سبزی پلو به زودی میزارم
به جای برنج ابکش شده میتونید از کته استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برگر_مرغ
نکته..... دوستای گلم مواد داخل برگر کاملا سلیقه ایه میتونید فلفل دلمه رنگی نریزید بجاش قارچ خیلی ریز خوردشده وتفت داده بدون روغن را بریزید با اینکه هردو باشه میتونید از جعفری هم استفاده کنید ولی من این روش درست می کنم هم خوشرنگه هم هم خوش طعم
مواد لازم ...... مرغ که میتونه هم سینه هم ترکیب با ران باشه 500گرم
دنبه اندازه ای که چربی لازم را برگر بده تا موقع سرخ کردن خشک نشه
پیاز بزرگ یه عدد
سیرپنج حبه می شه کمتر یا بیشتربشه
فلفل دلمه رنگی از هرکدوم نصف فلفل اگر فلفل بزرگ بود یک سوم باشه
گرانول فلفل سیاه یعنی فلفل نیمکوب نه پودراگر نبود ازپودرفلفل سیاه باشه
فلفل سیاه وقرمز وپودرزیره وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریکا به میزان دلخواه
پودرانبه نصف قاشق چایخوری عطاریها دارن
پودرسوخاری از دوتا پنج قاشق غذاخوری که انسجام لازم را بهتون بده
طرز تهیه.....
مرغ وپیاز وفلفل دلمه ها وسیر ودنبه را با هم چرخ کنید ادویه جات را اضافه ونمک واردسوخاری خوب ورز داده تا بکدست بشه حداقل یکساعت توی یخچال استراحت داده بعد اندلزه صدتا صدوبیست گرم یا یه مشت بسته از مواد را برداشته بین دوتا نایلکس باز کنیدوبا دست فرم گرد بهش بدین اگر هم قالب دارین که قالب بزنید
تابه حتما نچسب باشه کمی روغن بریزید وبرگرها را از دوطرف سرخ کنید تا طلایی بشه بعد درصورت تمایل پنیر ورقه ای روش بذارید با هر طعمی دوست دارین من با طعم چدار گذاشتم کمی که اب شد کافیه
نان گرد را نصف کمی توی تابه تست کنید از سس دلخواه بریزید من سس کنجد تند ریختم بعد سیب زمینی سرخ شده که عالیه حذفش نکنید بعد کاهو وگوجه وپیاز حلقه شده گذاشتم میتونید ازخیار شور هم استفاده کنید ودراخر برگر وپنیر را بذارید ونوش جان واقعا خوشمزه واینکه میدونید چقد سالمه وبا اطمینان مصرف می کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهے سوخاری
این مدل ماهے خیلے خوشمزه اس و ڪاملا بوے ضخمش گرفته میشه. من از ماهے قزل استفاده ڪردم. از هر ماهے اے ک مناسب سرخ ڪردن باشه میشه استفاده ڪرد.
#ماهی_سوخاری
مواد مورد نیاز👇
ماهے (از هر ماهے اے میتونید استفاده ڪنید)
سےر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ فنجان
زعفران ب مقدار لازم
نارنج یا آبلیموے تازه
نمک ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخورے پر
تخم مرغ ۱ عدد
اول از همه ب ماهے آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ ڪوبیدن سیر. سیر رو نیمڪوب میڪنیم بعد بهش ۲ قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میڪوبیم تا ڪاملا له بشه و روے قسمت داخلے ماهے رومال میڪنیم و ب مدت ۱ ساعت استراحت میدیم تا مواد ڪاملا ب خورد ماهے برن (روی ماهے برش هاے اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهے هم سرخ بشه). بعد از گذشت ۱ ساعت ماهے رو توے آبڪش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توے ے ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگے در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم ڪردیم مخلوط میڪنیم. ماهے رو ابتدا توے تخم مرغ آغشته ڪرده بعد توے آرد میزنیم. همه جاے ماهے هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتڪونیم تا در زمان سرخ ڪردن روغنمون نسوزه . توے تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شڪل ماهے ب هم میریزه و امڪان متلاشے شدنش زیاده.)
بعد دو طرف ماهے رو با حرارت ملایم سرخ میڪنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_حلزونی
سینه مرغ رو به نوارهاے باریڪے برش میزنیم ورول میڪنیم وبه سیخ میڪشیم نگران تڪه وتڪوهاے ڪه از سینه باقے میمونه نباشید همه رو به اضافه یڪے دوتڪه ران چرخ ڪردم میشن ڪوبیده مرغ😉دستور اونم میزارم🙂 میتونید با تڪه ها اضافے پیتزاے مرغ/پیراشڪی/ماڪارونی.... درست ڪنید خیلے هم خوشمزس😋
مقدارے زعفران دم میڪنیم وبا برس به مرغاے سیخ ڪشیده شده میمالیم.
یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میڪنیم یڪے دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل ڪمے زردچوبه یک حبه سیر رنده شده ڪمے آب لیمو رو با هم قاطے میڪنیم ومرغاے زعفرانے رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومے تڪونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میڪنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم 😋😋
گوجه فرنگے وفلفل دلمه اے هم با همون سیخاے چوبے سرخ ڪردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگے ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ ڪنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولے هنوز مرغ پخته وسرخش نشده)
در ماهے تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعے ڪه داره ڪم ڪم سرخ میشه 🙂سیخ فلزے ندارید اشڪال نداره همون سیخاے چوبے عالییے (سیخای چوبے وفلزے پلاستیک فروشا دارن)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام به شنبه 20 اردیبهشت خوش آمدید🌷
شنبه مبارک🌸
سرتون سبز🌺
لبتون گـــل🌼
چشماتون نور🌸
کامتون عسل🌺
لحنتون مهر🌼
حرفاتون غزل🌸
حستون عشق🌺
دلتــون گــرم🌼
لبتون خندان🌸
حالتون خوب🌺
خوب، خوب🌼
🌹روز زیبای شما عزیزان به خیر و شادی🌹
#صبح_بخیر🌼
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رول_سیب_زمینی_گوشت
مواد لازم:
۳ عدد سیب زمینی
۱/۵ لیوان پنیر کاشار رنده شده(پنیر پیتزا)
۱ دسته کوچک جعفری ۱۵-۲۰ ساقه
۲ عدد تخم مرغ
۱قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه
مواد برای مایه گوشت:
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳۵۰-۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عددپیاز
۱ عدد فلفل سبز ۲ عددفلفل دلمه قرمز
۱قاشق رب گوجه فرنگی
۱ لیوان آب گرم
۱ق مرباخوری نمک
۱ ق مرباخوری پودر فلفل قرمز
فلفل سیاه
برای رویش:
رنده پنیر کاشار (پیتزا )
جعفری و فلفل قرمز برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینی ها را پوست گرفته ،شسته ورنده درشت کنید. آبشو بگیرید ودر ظرف مناسبی بریزید.
پنیر رنده شده ، جعفری خرد شده،تخم مرغ ها ،نمک وفلفل سیاه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بعد مایه سیب زمینی آماده شده را روی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده اید بریزید و به ضخامت ۱ سانتیمتر به شکل مستطیل پهن کنید. سینی را در پنجره پایین فر قرار دهید و در ۱۸۰ درجه تا زمانی که سرخ شود بپزید.
در این فاصله مایه گوشتی را آماده کنید. به همین خاطر در ماهیتابه مناسبی روغن زیتون و گوشت چرخ کرده را بریزید وتفت دهید.بعد پیاز خرد شده وفلفل های خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و مخلوط کنید سپس آب گرم را هم اضافه کنید. نمک و پودر فلفل قرمز و سیاه را هم اضافه کرده و اجازه دهید تا زمانی که آب گوشت کشیده بشه بپزد. زیر و روی سیبزمینی که سرخ شد از فر خارج کنید. مایه گوشت را به طور یکدست و یکنواخت روی سیبزمینی پخش کنیدو سپس به کمک کاغذ روغنی از طرف طول با دقت شروع به رول کردن سیب زمینی بکنید.در انتها روی رول سیب زمینی پنیر رنده شده بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه تا زمان سرخ شدن قرار دهید بعد از طلایی شدن رول سیب زمینی را در ظرف سرو گذاشته و به عرض ۵ سانتیمتر برش دهید وبا فلفل قرمز وجعفری تزئین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قارچ_شکم_پر
_پیاز ۱ عدد متوسط
_قارچ ۸ الی ۱۲ عدد
_سینه ی مرغ پخته شده ۱ عدد
_خامه ۲ قاشق غذاخوری
_پنیر ۲۰۰ گرم
_پودر سیر یک قاشق چایخوری
_نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا قارچ ها را پوست کنده و ساقه ی آن را جدا کرده و بشویید ، سپس پیاز خرد شده را به همراه ساقه ی های قارچ تفت داده و به آن سینه ی مرغ و ادویه ها را اضافه کنید . کمی که تفت خورد خامه را اضافه کنید و کاملا با مواد مخلوط کنید ، وقتی شعله را خاموش کردید نصف پنیر را به آن اضافه کنید . سپس داخل قارچ ها را با مخلوط تهیه شده و پنیر پر کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار داده قارچ بافت اسفنجي داره،نبايد در آب بمونه وگرنه پر از آب ميشه.بهتره با يك چاقوي تيز،لايه ي نازك روي قارچ(پوست قارچ) رو برداريد كه خيلي خيلي راحته. بعد زیر آب بشورید.فر بايد كاملاداغ باشه.فر رو قبل از پخت با بيشترين دما داغ كنيد و وقتي قارچ رو داخلش گذاشتيد حرارت رو روي ۲۰۰ تنظيم كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_طالبی
دسرطالبی😃
مواد لازم :
یک عدد طالبی نیم کیلویی
شیر نصف لیوان
خامه صبحانه ۲ ق غ
شکر ۲ ق غ (این مقدار شکر بستگی به مقدار شیرینی طالبی شما داره)
پودر ژلاتین ۳ ق غ
آب ۱ لیوان
طرز تهیه :
طالبی رو از وسط نصف میکنیم ، دونه ها و پوستشو میگیریم و تکه تکه میکنیمش،بعد داخل آبمیوه گیری میریزیمش ، خامه و شکر و شیر رو اضافه یدور هم میزنیم ، بعد یک لیوان آب رو با ۳ق غ ژلاتین بن ماری میکنیم و بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم ، قالب پلاستیکی ساده رو با روغن مایع قشنگ همجاشو چرب میکنیم و مواد دسر رو توش میریزیم و ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده ، وقتی بست ، دسر رو از کناره ها جدا میکنیم و داخل بشقاب برمیگردونیم.
آشپزی ایرانی
آموزش رایگان همراه با فیلم 👇👇👇👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛