eitaa logo
آشپزی خاص
100.1هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خورشت بامیه مواد لازم: بامیه: ۳۰۰ گرم گوشت خورشتے: ۵۰۰ گرم گوجه فرنگے: ۶ عدد پیاز بزرگ: ۲ عدد لپه: ۳/۴ پیمانه اختیاری رب گوجه فرنگے: ۲ قاشق غذاخوری آب غوره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دمڪرده: به مقدار لازم طرز تهیه: بامےه ها را بعد تمیز ڪردن براے یک ساعت داخل آب یخ قرار مے دیم. پیاز ها را نگینے ریز ڪرده و داخل روغن تفت مے دیم، پس از ڪمے سبک شدن گوشت را اضافه و تفت مے دیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، لپه هاے خیس خورده، فلفل و زردچوبه را مے ریزیم و تفت مے دیم، پوره گوجه فرنگے را ریخته و هم مے زنیم، شعله رو زیاد مے ڪنیم تا آب پوره گوجه ڪشیده شود سپس رب گوجه فرنگے را اضافه و سرخ مے ڪنیم و خورشت را با چهار لیوان آب حدود دو ساعت مے پزیم. بامےه ها را از آب یخ درآورده با دستمال یا پارچه خشک مے ڪنیم و داخل روغن سرخ مے ڪنیم. پس از پخت گوشت و جا افتادن خورشت، نمک، زعفران دمڪرده، آبغوره و بامیه ها را اضافه مے ڪنیم و خورشت را براے نیم ساعت دیگر مے پزیم. نوش جان 😄😍 نڪات: ریختن لپه داخل این خورشت به ذائقه شما بستگے داره و مے توانید آن را حذف ڪنید. بامےه ها را همانند فیلم تمیز ڪنید و سر آن ها را زیاد نگیرید ڪه محتویات آن خارج‌ شود. چون باعث لزج شدن خورشت مے شود. موقع سرخ ڪردن بامیه ها به آرامے هم بزنید تا بدنه آنها صدمه نبینه. بعد از ریختن بامیه ها داخل خورشت، دیگر خورشت را هم نزنید. گذاشتن بامیه داخل آب یخ باعث ڪمتر شدن لزجے آن مے شود. نمڪ و آبغوره را طبق معمول بعد پخت گوشت اضافه ڪنید. می توانید به جاے آبغوره از آب لیمو ترش تازه استفاده ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته انداز مرغ بر خلاف ظاهرش اصلا خشک نیست فراوان خوشمزه ولذیذه تا دم میاد هرکی وارد خونه بشه میگه وااای عجب بوی دارید ؟ جوجه کباب درست میکنید.بخصوص اگه برنجشون ایرانی باشه که دیگه هیچی برای دم کشید ته انداز حتما از شعله پخش کن استفاده کنید تا مرغ نسوزه زمان پخت با شعله خیلی کم حدود یکساعته مرغ باید بپزه اما کامل نه بهتره از ساق مرغ ویا ران ویا کتف وبال استفاده کنید سینه کمی خشکه تکه های مرغ رو از شب تو پیاز ونمک وفلفل و زعفران وکمی زردچوبه کیک قاشق آب لیمو و چند قاشق روغن زیتون مزه دار میکنیم شب هم فرصت نکردید صبح زود چند ساعتی بزارید خوبه مرغ مزه دار شده رو میریزیم تو ماهی تابه درشو میزاریم با شعله کم تا پیاز آب بندازه وبا آب پیاز مرغ پخته بشه گاه گاهی هم بزنید که تهش نسوزه برنج رو که چند ساعتی خیس کردیم با آب ونمک جوشانده وابکش میکنیم تکه های مرغ رو از ماهی تابه خارج کرده عاری از پیاز باشه . چند کفگیر از برنج جدا کرده بهش زعفران دم کرده زده و مخلوط میکنیم کف قابلمه نچسب چند قاشق روغن گرم کرده وکمی زعفران دم کرده میریزیم وبا روغن قاطی میکنیم تکه های مرغ رو کف قابلمه چیده و برنج زعفرانی روش میریزیم وبا پشت قاشق فشار میدهیم اینجا میتونید مقداری زرشک وکشمش بریزید و برنج سفید روش من کشمش و زرشک استفاده نکردم همین کار رو ادامه بدید تا برنج تموم بشه هر مقدار برنجی که میریزیم با پشت قاشق کمی فشار بدید تا موقع برگردوندن وا نره دم کنی بزارید رو شعله گاز شعله پخش ' بزارید حرارت کم بزارید تا بخار ازش بلند بشه کمی روغن گرم کرده با قاشق روش بریزید کره خیلی عالی میشه بجای روغن من از روغن حیوانی استفاده کردم حدود یکساعت زمان میبره تا مرغ برشته بشه فقط مواظب باشید شعله زیاد نباشه که مرغ بسوزه ته انداز رو هم میتونید ورق آلومینیومی روش بکشید وبزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه بعد از اینکه دم کشید برگردونید رو سینی مورد نظر وبا زرشک تفت داده شده تزیین کنید. اگه خانواده با سس دوست دارن اون پیازی که سرخ کردیم بهش یکی دو قاشق رب بزنید و باهاش تفت بدید یکی دو لیوان اب جوش بریزید روش بزارید با شعله کم نیم ساعتی آروم جوش بزنه وسس غلیظ بشه .سسی که تو پیاله س همین سسه ته انداز ماهی رو با سبزی پلو به زودی میزارم به جای برنج ابکش شده میتونید از کته استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته..... دوستای گلم مواد داخل برگر کاملا سلیقه ایه میتونید فلفل دلمه رنگی نریزید بجاش قارچ خیلی ریز خوردشده وتفت داده بدون روغن را بریزید با اینکه هردو باشه میتونید از جعفری هم استفاده کنید ولی من این روش درست می کنم هم خوشرنگه هم هم خوش طعم مواد لازم ...... مرغ که میتونه هم سینه هم ترکیب با ران باشه 500گرم دنبه اندازه ای که چربی لازم را برگر بده تا موقع سرخ کردن خشک نشه پیاز بزرگ یه عدد سیرپنج حبه می شه کمتر یا بیشتربشه فلفل دلمه رنگی از هرکدوم نصف فلفل اگر فلفل بزرگ بود یک سوم باشه گرانول فلفل سیاه یعنی فلفل نیمکوب نه پودراگر نبود ازپودرفلفل سیاه باشه فلفل سیاه وقرمز وپودرزیره وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریکا به میزان دلخواه پودرانبه نصف قاشق چایخوری عطاریها دارن پودرسوخاری از دوتا پنج قاشق غذاخوری که انسجام لازم را بهتون بده طرز تهیه..... مرغ وپیاز وفلفل دلمه ها وسیر ودنبه را با هم چرخ کنید ادویه جات را اضافه ونمک واردسوخاری خوب ورز داده تا بکدست بشه حداقل یکساعت توی یخچال استراحت داده بعد اندلزه صدتا صدوبیست گرم یا یه مشت بسته از مواد را برداشته بین دوتا نایلکس باز کنیدوبا دست فرم گرد بهش بدین اگر هم قالب دارین که قالب بزنید تابه حتما نچسب باشه کمی روغن بریزید وبرگرها را از دوطرف سرخ کنید تا طلایی بشه بعد درصورت تمایل پنیر ورقه ای روش بذارید با هر طعمی دوست دارین من با طعم چدار گذاشتم کمی که اب شد کافیه نان گرد را نصف کمی توی تابه تست کنید از سس دلخواه بریزید من سس کنجد تند ریختم بعد سیب زمینی سرخ شده که عالیه حذفش نکنید بعد کاهو وگوجه وپیاز حلقه شده گذاشتم میتونید ازخیار شور هم استفاده کنید ودراخر برگر وپنیر را بذارید ونوش جان واقعا خوشمزه واینکه میدونید چقد سالمه وبا اطمینان مصرف می کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهے سوخاری این مدل ماهے خیلے خوشمزه اس و ڪاملا بوے ضخمش گرفته میشه. من از ماهے قزل استفاده ڪردم. از هر ماهے اے ک مناسب سرخ ڪردن باشه میشه استفاده ڪرد. مواد مورد نیاز👇 ماهے (از هر ماهے اے میتونید استفاده ڪنید) سےر ۲ حبه روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آرد ۱ فنجان زعفران ب مقدار لازم نارنج یا آبلیموے تازه نمک ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری نعنا خشک ۱ قاشق غذاخورے پر تخم مرغ ۱ عدد اول از همه ب ماهے آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ ڪوبیدن سیر. سیر رو نیمڪوب میڪنیم بعد بهش ۲ قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میڪوبیم تا ڪاملا له بشه و روے قسمت داخلے ماهے رومال میڪنیم و ب مدت ۱ ساعت استراحت میدیم تا مواد ڪاملا ب خورد ماهے برن (روی ماهے برش هاے اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهے هم سرخ بشه). بعد از گذشت ۱ ساعت ماهے رو توے آبڪش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توے ے ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگے در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم ڪردیم مخلوط میڪنیم. ماهے رو ابتدا توے تخم مرغ آغشته ڪرده بعد توے آرد میزنیم. همه جاے ماهے هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتڪونیم تا در زمان سرخ ڪردن روغنمون نسوزه . توے تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شڪل ماهے ب هم میریزه و امڪان متلاشے شدنش زیاده.) بعد دو طرف ماهے رو با حرارت ملایم سرخ میڪنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ رو به نوارهاے باریڪے برش میزنیم ورول میڪنیم وبه سیخ میڪشیم نگران تڪه وتڪوهاے ڪه از سینه باقے میمونه نباشید همه رو به اضافه یڪے دوتڪه ران چرخ ڪردم میشن ڪوبیده مرغ😉دستور اونم میزارم🙂 میتونید با تڪه ها اضافے پیتزاے مرغ/پیراشڪی/ماڪارونی.... درست ڪنید خیلے هم خوشمزس😋 مقدارے زعفران دم میڪنیم وبا برس به مرغاے سیخ ڪشیده شده میمالیم. یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میڪنیم یڪے دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل ڪمے زردچوبه یک حبه سیر رنده شده ڪمے آب لیمو رو با هم قاطے میڪنیم ومرغاے زعفرانے رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومے تڪونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میڪنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم 😋😋 گوجه فرنگے وفلفل دلمه اے هم با همون سیخاے چوبے سرخ ڪردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگے ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ ڪنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولے هنوز مرغ پخته وسرخش نشده) در ماهے تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعے ڪه داره ڪم ڪم سرخ میشه 🙂سیخ فلزے ندارید اشڪال نداره همون سیخاے چوبے عالییے (سیخای چوبے وفلزے پلاستیک فروشا دارن) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش لقیمات🍓 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام به شنبه 20 اردیبهشت خوش آمدید🌷 شنبه مبارک🌸 سرتون سبز🌺 لبتون گـــل🌼 چشماتون نور🌸 کامتون عسل🌺 لحنتون مهر🌼 حرفاتون غزل🌸 حستون عشق🌺 دلتــون گــرم🌼 لبتون خندان🌸 حالتون خوب🌺 خوب، خوب🌼 🌹روز زیبای شما عزیزان به خیر و شادی🌹 🌼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۳ عدد سیب زمینی ۱/۵ لیوان پنیر کاشار رنده شده(پنیر پیتزا) ۱ دسته کوچک جعفری ۱۵-۲۰ ساقه ۲ عدد تخم مرغ ۱قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه مواد برای مایه گوشت: ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۳۵۰-۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ عددپیاز ۱ عدد فلفل سبز ۲ عددفلفل دلمه قرمز ۱قاشق رب گوجه فرنگی ۱ لیوان آب گرم ۱ق مرباخوری نمک ۱ ق مرباخوری پودر فلفل قرمز فلفل سیاه برای رویش: رنده پنیر کاشار (پیتزا ) جعفری و فلفل قرمز برای تزئین طرز تهیه: ابتدا سیب‌زمینی ها را پوست گرفته ،شسته ورنده درشت کنید. آبشو بگیرید ودر ظرف مناسبی بریزید. پنیر رنده شده ، جعفری خرد شده،تخم مرغ ها ،نمک وفلفل سیاه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بعد مایه سیب زمینی آماده شده را روی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده اید بریزید و به ضخامت ۱ سانتیمتر به شکل مستطیل پهن کنید. سینی را در پنجره پایین فر قرار دهید و در ۱۸۰ درجه تا زمانی که سرخ شود بپزید. در این فاصله مایه گوشتی را آماده کنید. به همین خاطر در ماهیتابه مناسبی روغن زیتون و گوشت چرخ کرده را بریزید وتفت دهید.بعد پیاز خرد شده وفلفل های خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و مخلوط کنید سپس آب گرم را هم اضافه کنید. نمک و پودر فلفل قرمز و سیاه را هم اضافه کرده و اجازه دهید تا زمانی که آب گوشت کشیده بشه بپزد. زیر و روی سیب‌زمینی که سرخ شد از فر خارج کنید. مایه گوشت را به طور یکدست و یکنواخت روی سیب‌زمینی پخش کنیدو سپس به کمک کاغذ روغنی از طرف طول با دقت شروع به رول کردن سیب زمینی بکنید.در انتها روی رول سیب زمینی پنیر رنده شده بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه تا زمان سرخ شدن قرار دهید بعد از طلایی شدن رول سیب زمینی را در ظرف سرو گذاشته و به عرض ۵ سانتیمتر برش دهید وبا فلفل قرمز وجعفری تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_پیاز ۱ عدد متوسط _قارچ ۸ الی ۱۲ عدد _سینه ی مرغ پخته شده ۱ عدد _خامه ۲ قاشق غذاخوری _پنیر ۲۰۰ گرم _پودر سیر یک قاشق چایخوری _نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا قارچ ها را پوست کنده و ساقه ی آن را جدا کرده و بشویید ، سپس پیاز خرد شده را به همراه ساقه ی های قارچ تفت داده و به آن سینه ی مرغ و ادویه ها را اضافه کنید . کمی که تفت خورد خامه را اضافه کنید و کاملا با مواد مخلوط کنید ، وقتی شعله را خاموش کردید نصف پنیر را به آن اضافه کنید . سپس داخل قارچ ها را با مخلوط تهیه شده و پنیر پر کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار داده قارچ بافت اسفنجي داره،نبايد در آب بمونه وگرنه پر از آب ميشه.بهتره با يك چاقوي تيز،لايه ي نازك روي قارچ(پوست قارچ) رو برداريد كه خيلي خيلي راحته. بعد زیر آب بشورید.فر بايد كاملاداغ باشه.فر رو قبل از پخت با بيشترين دما داغ كنيد و وقتي قارچ رو داخلش گذاشتيد حرارت رو روي ۲۰۰ تنظيم كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسرطالبی😃 مواد لازم : یک عدد طالبی نیم کیلویی شیر نصف لیوان خامه صبحانه ۲ ق غ شکر ۲ ق غ (این مقدار شکر بستگی به مقدار شیرینی طالبی شما داره) پودر ژلاتین ۳ ق غ آب ۱ لیوان طرز تهیه : طالبی رو از وسط نصف میکنیم ، دونه ها و پوستشو میگیریم و تکه تکه میکنیمش،بعد داخل آبمیوه گیری میریزیمش ، خامه و شکر و شیر رو اضافه یدور هم میزنیم ، بعد یک لیوان آب رو با ۳ق غ ژلاتین بن ماری میکنیم و بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم ، قالب پلاستیکی ساده رو با روغن مایع قشنگ همجاشو چرب میکنیم و مواد دسر رو توش میریزیم و ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده ، وقتی بست ، دسر رو از کناره ها جدا میکنیم و داخل بشقاب برمیگردونیم. آشپزی ایرانی آموزش رایگان همراه با فیلم 👇👇👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلوچه شکلاتی فنجان 200 میلی لیتری 125 میلی لیتر فنجان چای . .مواد لازم 3 تخم مرغ کره ذوب شده (150 گرم) 125 میلی لیتر شیر 125 گرم پودر قند 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 بسته شکر وانیلی یا نصف قاشق چای خوری وانیل ساده 400 گرم آرد 2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ نوک قاشق چای خوری نمک 200 گرم شکلات تخته ایی خورد شده در کل 12 عدد کلوچه بدست میاد طرز تهیه ابتدا مواد خشک ، آرد ، کاکائو ، نمک را در یک کاسه مخلوط کنیم. . سپس در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ، شکر ، کره ذوب شده ، شیر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم سپس مواد خشک را به باقی مواد اضافه کرده و کاملاً هم نیزنیم تا بکدست بشن و نصف شکلات تکه ایی را اضافه کنید. . مواد کیک رو داخل کپسول های کاپ کیک ریخته و نصفی از شکلات تخته ایی رو روشون میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه به مدت 15-18 دقیقه میزاریم تا بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ زعفرونی مرغ زعفرونے پخت بدون آب این مرغ هم با نون سرو میشه هم با برنج من خودم با نون وسبزے دوست دارم پیازش زیاد نیست با حرارت ڪم ڪه پخت میشه پیاز آب میشه آخر سر ڪه پیازها سرخ وڪاراملے میشه بسیار خوشمزن میگید ڪاشڪے ڪمے بیشتر میزدم😍 روغن رو گرم ڪرده من از مخلوط ڪره و روغن استفاده ڪردم عااے میشه پیاز هاے خلال شده رو ڪف ماهے تابه میریزیم تڪه هاے مرغ رو روے پیازها میچینم درماهیتابه رو بزارید شعله خیلے ڪم مثل وقتے ڪه برنج دم میزارید یڪساعت دست نزنید تا پیازها آب بندازه ومرغ نیم پز بشه بعد از یڪساعت فلفل سیاه و قرمز ونمک بزنید من به این نوع مرغ زردچوبه نمیزنم باز درشو بزارید بعد از یک ربع مرغ رو برگردونید طرف دیگه اینجا چند چند خلال فلفل دلمه اے وچند حبه سیر درسته بزنید. باز درشو بزارید تا یک طرف مرغ سرخ بشه. مرغ ڪه سرخ شد برگردونید زعفران بزنید. چند قاچ گوجه فرنگے بچینید. باز درشو بزارید تا عطر زعفران بلند بشه گوجه و پیاز ها سرخ بشن آخر سر ڪمے آب لیمو ویا آبغوره بزنید گاز رو خاموش ڪنید در ڪنارش سیب زمینے سرخ ڪرده بزارید با برنج ویا با نون نووووش جان ڪنید براے افطار درست ڪنید ولذتشو ببرید. به جاے گوجه فرنگے میتونید هویج و آلو بزنید سطرهاے درسته موقع سرو درشون بیارید. این مرغ چون زعفرون زدیم زردچوبه لازم نداره من زعفران دم ڪرده نداشتم. هر چه پیازش بیشتر خوشمزه تر شعله تا آخر پخت باید خیلے ڪم باشه با شعله بالا آب پیاز زود تبخیر ومرغ خام میمونه به این مرغ آب اضافه نڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک بلدرچین🍗 مواد لازم: بلدرچین: ۴ عدد ڪره: ۵۰ گرم سس سویا: ۱۰۰ میلے لیتر سیر: ۳ حبه پاپریڪاے قرمز: ۱ قاشق چایخوری زردچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری گوجه فرنگے گیلاسے و ڪاهو: براے تزئین طرز تهیه: بلدرچےن ها رو بعد شستن ڪاملا خشک ڪنید (با حوله هاے ڪاغذی)چاشنی ها را به سس سویا به همراه نمک و سیر اضافه و همه را خوب مخلوط ڪنید. مخلوط فوق را روے بلدرچین ها بریزید و با دست به تمام قسمت هاے بلدرچین بمالید و روے بلدرچین ها رو با نایلون بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار بشه. ڪره را به پنج قسمت مساوے تقسیم ڪنید، یک قسمت را ذوب ڪنید و بلدرچین ها رو با آن چرب ڪنید چهار تڪه دیگر را در شڪم هر بلدرچین به همراه یک قاشق از سس تهیه شده بریزید بلدرچین ها را در نایلون پخت یا همون تنور پخت قرار بدید و با خلال دندان یا سوزن چند سوراخ روے نایلون ایجاد ڪنید، بلدرچین ها را در ظرف مناسب مخصوص فر قرار بدید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دماے ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید بعد از‌ ۵۰ دقیقه نایلون رو باز ڪنید اگر آب نداشت یک لیوان آب اضافه ڪرده و بگذارید ده دقیقه دیگر در فر بماند تا طلایے شود. یا اگر گریل دارید بدون اضافه ڪردن آب روے آن ها را گریل ڪنید. بلدرچین ها را روے برگ هاے ڪاهو بزارید و با گوجه هاے گیلاسے تزئین ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۱ عدد پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) آب ولرم ۶۰ گرم (۱/۴ لیوان) شکر ۵۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ) روغن مایع ۶۰ گرم (۱/۴ لیوان) ماست ۶۰ گرم( ۱/۴ لیوان) نمڪ ۱/۴ ق چ بهبود دهنده ۱ ق چ( قابل حذف) آرد سفید یا آرد نان فانتزے تقریبا۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ لیوان یک ڪم بیشتر) برای به عمل آوردن خمیرمایه ، داخل آب ولرم یک ق م شڪر ریختم و بعد خمیر مایه رو اضافه ڪردم در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه به عمل بیاد. توے ظرف دیگه تخم مرغ و مابقے شڪر و روغن مایع و ماست و نمک رو اضافه ڪردم . خمیر مایع به عمل اومده رو هم ریختم . (بهبود دهنده هم اگر ندارید قابل حذفه ، بهبود دهنده در افزایش ڪیفیت نان عالیه) آرد الک شده رو ڪم ڪم ریختم . اول با قاشق مخلوط ڪردم و بلد از دست ڪمک گرفتم. میزان آرد تقریبے هست . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم . حواستون باشه آرد زیاد نریزید ڪه نونتون رو سفت مے ڪنه . داخل خمیر چنگ نزنید خمیر رو ورز بدید و چسبندگے رو با ورز بگیرید . خمےر رو داخل ظرفے ڪه ڪمے چرب ڪردم قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم محیط نسبتا گرم یک تا دو ساعت قرار دادم تا حجم خمیر بیشتر بشه . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . دو قسمت ڪردم یک قسمت رو بیشتر از قسمت دیگه است . داخل ظرفے ڪفش ڪاغذ روغنے انداختم و دیواره هاش رو چرب ڪردم . خمیر بیشتر رو داخل ظرف قرار دادم و پهن ڪردم .( اگر قالب گرد دارید به قطر ۲۰ تا ۲۲ سانت خوبه) از خمیر دیگه به هر طرح و شڪل ڪه دوست دارید طرح بدید و روش بزارید . من به این صورت طرح گل و ڪناره ها برگ (تقریبا ☺️😁) در آوردم . دوباره روے ظرف یک پارچه تمیز ڪشیدم و ۲۵ دقیقه استراحت دوم قرار دادم . فر هم از یک ربع قبل روشن ڪردم . برای رومال از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران و خیلے ڪم روعن مایع استفاده ڪردم و رومال زدم . داخل فر ۱۹۰ درجه حدودا ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوے اب هم از ابتدا ڪه فر رو روشن ڪردم قرار دادم تا مرطوب بشه و براے لطافت نون هاخوبه . بعد اگر دوست داشتید مے تونید روے نون ڪمے عسل رقیق شده هم بزنید. می تونید هر نوع مغزے هم روے نون بزارید . این رو هم بگم داخل خود خمیر هم هر نوع مغزے و هر چے دوست داشته باشید مے تونید قرار بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛