eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک سیبیل اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ‍ 🔴مواد لازم 👇 ✨کاهو یک عدد ✨تخم مرغ 4 عدد ✨ آرد یک قاشق ✨نمک و فلفل به میزان لازم ✨روغن سرخ کردنی به میزان لازم ✨گردو 50 گرم 🔴طرز تهیه 👇 🔆کاهو را بشویید و سپس خرد کنید. 🔆تخم‌مرغ‌ها را با کاهو مخلوط کنید و خوب​ هم بزنید. گردوها را اضافه کنید و سپس آرد و نمک و فلفل را بیفزایید. روغن را داغ کنید و مواد را داخل آن سرخ کنید. بعد از این‌که یک طرف کوکو سرخ شد طرف دیــگر را هم سرخ کنید و در نهایت آن را با گوجه و چند عدد زیتون یا سبزیجات دیگر تزئین کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کوکو کاهو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
طرز تهیه: ۱. حتما از بادام خام استفاده کنید مطمئن شوید که بادام حتما ساده و خام است از بادام های شور و بوداده و روغنی استفاده نکنید ۲. مقدار کمی آب را جوش بیاورید یک ماهیتابه کوچک را آب کرده و جوش بیاورید اندازه ی ماهیتابه نسبت به مقدار بادامی که میخواهید پوست بکنید انتخاب کنید ۳. دقیقا ۱ دقیقه بادام را داخل ماهیتابه قرار دهید ماهیتابه را از روی گاز برداشته و بادام ها را داخل آن بریزید اگر بیشتر از ۱ دقیقه بادام در آب جوش بماند تردی آن از دست خواهد رفت ۴. بادام ها را آبکشی نماید به وسیله آبکش بادام را با آب سرد آبکشی نموده و بگذارید تا به اندازه ای شود که آن را در دست گرفت خنک باشد ۵. بگذارید بادام خنک شود و آن را خشک کنید چند عدد دستمال کاغذی یا تکه ای پارچه بردارید و بادام ها را روی آن بگذارید سپس آن ها را خشک کنید در این مرحله پوست بادام باید مقداری چروک شده باشد ۶. به دقت پوست بادام را بکنید بادم را بین دو انگشت و اشاره خود قرار داده و مقداری فشار دهید تا پوست به سادگی جدا شود در این هنگام دست دیگر خود را جلوی بادام قرار دهید تا بادام داخل اتاق پرت نشود بعضی اوقات پوست بادام به سادگی کنده نمی شود که باید با انگشت شصت خود پوست باقی مانده را تراش دهید. اگر پوست کندن بادام ها بعد از جوشاندن باز هم سخت بود زمان بیشتری آن ها را داخل آب جوش قرار دهید. ۷. بادام ها را خشک کنید با توجه به دستور پخت کاری که می خواهید انجام دهید ممکن است نیاز به بادام خشک بدون وست داشته باشید بادام ها را روی کاغذ پخت و پز در داخال ماهیتابه قرار دهید و چند روز بذارید تا بماند و خشک شود در طول این مدت ماهی تابه را مقداری تکان دهید تا هر دو طرف بادام خشک شود از قرار دادن بادام در فر و ماکروفر اجتناب کنید زیرا در این صورت بادام ها را می پزید. ۸. نوش جان بادام ها آماده است اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
طرز تهیه: ۱. حتما از بادام خام استفاده کنید مطمئن شوید که بادام حتما ساده و خام است از بادام های شور و بوداده و روغنی استفاده نکنید ۲. مقدار کمی آب را جوش بیاورید یک ماهیتابه کوچک را آب کرده و جوش بیاورید اندازه ی ماهیتابه نسبت به مقدار بادامی که میخواهید پوست بکنید انتخاب کنید ۳. دقیقا ۱ دقیقه بادام را داخل ماهیتابه قرار دهید ماهیتابه را از روی گاز برداشته و بادام ها را داخل آن بریزید اگر بیشتر از ۱ دقیقه بادام در آب جوش بماند تردی آن از دست خواهد رفت ۴. بادام ها را آبکشی نماید به وسیله آبکش بادام را با آب سرد آبکشی نموده و بگذارید تا به اندازه ای شود که آن را در دست گرفت خنک باشد ۵. بگذارید بادام خنک شود و آن را خشک کنید چند عدد دستمال کاغذی یا تکه ای پارچه بردارید و بادام ها را روی آن بگذارید سپس آن ها را خشک کنید در این مرحله پوست بادام باید مقداری چروک شده باشد ۶. به دقت پوست بادام را بکنید بادم را بین دو انگشت و اشاره خود قرار داده و مقداری فشار دهید تا پوست به سادگی جدا شود در این هنگام دست دیگر خود را جلوی بادام قرار دهید تا بادام داخل اتاق پرت نشود بعضی اوقات پوست بادام به سادگی کنده نمی شود که باید با انگشت شصت خود پوست باقی مانده را تراش دهید. اگر پوست کندن بادام ها بعد از جوشاندن باز هم سخت بود زمان بیشتری آن ها را داخل آب جوش قرار دهید. ۷. بادام ها را خشک کنید با توجه به دستور پخت کاری که می خواهید انجام دهید ممکن است نیاز به بادام خشک بدون وست داشته باشید بادام ها را روی کاغذ پخت و پز در داخال ماهیتابه قرار دهید و چند روز بذارید تا بماند و خشک شود در طول این مدت ماهی تابه را مقداری تکان دهید تا هر دو طرف بادام خشک شود از قرار دادن بادام در فر و ماکروفر اجتناب کنید زیرا در این صورت بادام ها را می پزید. ۸. نوش جان بادام ها آماده است اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پوست گرفتن بادام اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
طرز تهیه : برای سه پیمانه برنج ، نیم کیلو هویج رو رنده ی درشت بزنین. با یه قاشق کره و یه قاشق روغن و نصف لیوان شکر و کمی نمک و زعفران تفت بدین. آخر سر دو سه قاشق پیاز داغم بهش بزنین. وقتی برنجو آبکش کردین هویجو بدین لابلای پلو. یک عدد چوب دارچین هم بذارین وسط برنج. وقتی پلو دم کشید روی پلو کره یا روغن حیوانی داغ شده بریزین و با گوشت قلقلی یا مرغ یا تخم مرغ نوش جان کنین.😍 از سالاد شیرازی کنار این غذا غافل نشین 😊💖 ‍ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
هویج پلو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد ) اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اسنک گوشت اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: جوجه کبابی خرد شده یک کیلوگرم رب انار نصف پیمانه پیاز رنده شده نصف پیمانه گردو آسیاب‌ شده دو قاشق سوپخوری سیر له شده چهار حبه سبزی معطر ریز خرد شده دو قاشق سوپخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم روغن زیتون دو قاشق سوپخوری آبلیمو ۱/۳پیمانه آب انارطبیعی نصف استکان مقداری پودر زنجبیل وآویشن ✍️طرز تهیه: جوجه‌ها را شسته و پس از این که آب آنها گرفته شد، تمام مواد را در کاسه‌ای ریخته و سه الی چهار دقیقه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا خوب مواد به خورد جوجه‌ها برود. بهتر است سبزی را کاملا له کنیم و هر چقدر مواد مرینیت این کباب ریز و له باشد کیفیت کباب بالاتر است. پس از دو ساعت استراحت در یخچال، جوجه‌های سس اناری را به سیخ کشیده و روی آتش ذغال، بدون باد زدن کباب می‌کنیم، چون باد زدن باعث سوختن این کباب می‌شود.اما من توی ماهیتابه باروغن زیتون چرب کردم وباحرارت کم پخته وبعدسرخ کردم توی فرهم میشه گذاشت می‌توانید این کباب را با نان، چلو و سبزی‌پلو سرو کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
جوجه اناری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
💫آموزش آشپزی خاص 💫 آب..............6 پیمانه گلاب..........1پیمانه شکر............3پیمانه نشاسته گُل........1پیمانه روغن مایع..........1/3پیمانه زعفران.........به میزان لازم جوهر لیمو........1/4قاشق چایخوری مواظب باشید اگه جوهر لیمو زیاد بریزید مسقطی ترش میشه پس با احتیاط اضافه کنید... در غیر اینصورت مجبورید شکر بیشتری اضافه کنید تا ترشی مسقطی متعادل بشه. به جای جوهر لیمو از همون مقدار آبلیمو استفاده کنید. ابتدا 4پیمانه از آب +1 پیمانه گلاب+شکر+جوهر لیمو را با هم مخلوط و روی حرارت بگذارید در حدی که شکر حل شود. 2 پیمانه باقی مانده از آب را با نشاسته مخلوط کرده و کنار بگذارید تا نشاسته باز شده و در آب حل شود سپس از صافی رد کنید و به مخلوط آب و شکر و گلاب اضافه کرده و مواد را روی حرارت قرار دهید. سپس روغن را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. وقتی شروع به علیظ شدن کرد زعفران دمکرده غلیظ را هم اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم مدام با قاشق ترجیحا چوبی هم بزنید. زمان پخت مسقطی باید کاملا طولانی باشه تا مسقطی در پایان شفاف بشه و به هیچ عنوان طعم نشاسته در اون معلوم نباشه،اصطلاحا نشاسته باید خوب پخته بشه... معمولا حداقل زمان پخت مسقطی بین 3_3/5ساعت باید طول بکشه و البته هر چه طولانی تر بهتر در این سه ساعت باید مدام همزده بشه حتما از جوهر لیمو استفاده کنید چون در کیفیت نهایی مسقطی بسیار دخیلِ...مانع از شکرک زدن شده و کمک به شفافیت مسقطی میکنه پس حذفش نکنید. ولی مواظب باشید زیاد نریزید که مسقطی ترش میشه و باید شکر بیشتری اضافه کنید تا ترشی اون متعادل بشه. وقتی مواد کمی قوام آمد میتوانید مقداری خلال بادام تفت داده شده (به دلخواه)به مسقطی اضافه وهم بزنید ولی از خلال پسته استفاده نکنید چون روی رنگ و طعم مسقطی تاثیر میذاره.  بعد از پخت تا مواد داغ است در سینی فلزی بریزید و با پشت قاشق چرب خوب صاف کنید و برای 5 تا 6 ساعت در محیط آشپزخانه قرار بدید تا ببنده و بعد برش بزنید.نیازی به چرب کردن ظرف نیست و مسقطی بعد از بسته شدن راحت از ظرف جدا میشه. در پایان به صورت مربع یا لوزی برش زده و با پودر یا خلال پسته تزیین و سرو کنید. وقتی مسقطی آماده ست که شما موقع هم زدن کف ظرف رو ببینید و اگه مقداری از مسقطی رو در قاشق بریزید و قاشق رو کج کنید به صورت تکه تکه از قاشق بریزه مسقطی رو در جای خنک و در ظرف دربسته تا یک هفته میشه نگهداری کرد اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مسقطی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: فلفل دلمه ای 8 عدد گوشت چرخ کرده 500 گرم سبزی دلمه 500 گرم برنج 200 گرم پیاز سرخ شده 2 تا 3 قاشق سوپ خوری روغن مایع به مقدار لازم رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری آبلیمو به میزان لازم شکر (در صورت تمایل) 1 قاشق سوپ خوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: داخل یک تابه مناسب، گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز داغ تفت می دهیم تا حدی که آب گوشت جمع شود. سپس یک لیوان آب، به همراه نمک و فلفل به همراه نصف قاشق رب گوجه به آن اضافه می کنیم. حرارت را ملایم کرده تا آب آن جمع گردد. سبزی ها را (تره، جعفری، نعناع، ترخان و پیازچه) پس از شستن، ریز خرد می کنیم و آن را داخل کمی روغن سرخ می کنیم. سپس گوشت را به سبزی های سرخ شده اضافه می کنیم و آن ها را مخلوط کرده و از روی حرارت بر می داریم. برنج را به همراه 2 لیوان آب و کمی نمک داخل یک قابلمه ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا یکی دو جوش زده و کمی نرم شود. سپس آن را آبکش می کنیم و به مخلوط سبزی و گوشت اضافه می کنیم. سر فلفل ها را به شکل دایره برمی داریم و دانه های داخل آن را خالی می کنیم. فلفل ها را با کمی نمک و آب داخل یک قابلمه می ریزیم و آن ها را چند جوش می دهیم تا کمی نرم شوند. فلفل ها را با مایه دلمه پر می کنیم. در آن ها را می گذاریم و کمی فشار می دهیم تا نیفتد. دلمه های آماده شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می چینیم و کمی آب روی آن ها می ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به آرامی بجوشد ولی دلمه ها له نشود. پس از این که دلمه ها کامل پخت و آب آن جمع شد، آن ها را از قابلمه خارج کرده و داخل ظرف مناسب می چینیم و داغ سرو می کنیم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دلمه فلفل دلمه ای اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم : زرده تخم مرغ : ۲ عدد کره : ۱۲۵ گرم پودر قند : ۱۵۰-۱۰۰ گرم ( اگه کم شیرین دوست دارید می تونید ۱۰۰ گرم استفاده کنید ) شیر : ۳ قاشق سوپخوری آرد : ۲۵۰ گرم وانیل : یک قاشق چایخوری کاکائو : یک قاشق مرباخوری طرز تهیه : نکته : می تونید از یه خمیر دیگه که قبلا" درست کردیم ، هم استفاده کنید . فقط لزومی نداره بکینگ پودر اضافه کنید . کره و پودر قند رو با هم زن هم می زنیم تا روشن و کرم رنگ بشه . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و هم می زنیم . نکته : اگه بعد از اینکه شیرینی های عیدتون آماده شدن ، حس کردید که شیرینی بوی کره می ده . دو دلیل می تونه داشته باشه : ۱ - کره و پودر قند رو خوب هم نزدید . ۲- مقدار وانیل تون کم بوده یا کیفیت خوبی نداشته . نکته : اگه بعد از اینکه شیرینی های عیدتون آماده شدن ، حس کردید که شیرینی طعم تلخی می ده . دلیلش اینه که مقدار وانیلی که استفاده کردید ، زیاد بوده . شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم . آرد رو کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم . وقتی مواد سفت شدن دستگاه همزن رو می ذاریم کنار و با دست مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر به دستمون نچسبه. لزومی نداره خمیر رو زیاد ورز بدین .فقط در حدی که مخلوط بشن . نکته : ورز دادن زیاد شیرینی رو سفت می کنه . برای اینکه بدونیم خمیر شیرینی عیدمون برای فرم دهی خوبه یا نه . با یه چنگال روی خمیر رو کمی فشار میدیم بایستی جای چنگال کاملا" روی خمیر بمونه . خمیر رو یک ساعت در یخچال قرار بدین خمیر رو سه قسمت می کنیم و به دو قسمت از اون کاکائو اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . زیاد کاکائو نریزید چون خمیر رو کمی سفت می کنه تقریبا" یک چهارم از خمیر کاکائویی رو جدا کرده و بقیه خمیر کاکائویی رو روی یه دونه نایلون فریزر با وردنه بصورت مستطیل باز می کنیم ( نایلون فریزر رو از وسط با قیچی باز کنید ) عرض این مستطیل رو تقریبا" ۱۵ سانتیمتر در نظر می گیریم . از خمیر سفید و خمیر کاکائویی باقیمانده ، نوارهایی به قطر یک سانتیمتر درست کرده و روی خمیر کاکائویی ( به ترتیبی که من قرار دادم ) بذارید . این خمیر خیلی راحت با دست فرم می گیره ، پس سعی کنید سطح مقطع نوارهاتون مربع باشه تا موقع برش دقیقا" شکل شطرنج رو بهتون بده . ردیف دوم رو بچینین و بعد هم ردیف سوم رو . بوسیله نایلون فریزر خمیر کاکائویی رو دور نوارها بپیچید . طوریکه در نهایت سطح مقطع اون شکل مربع باشه . اگه از خمیر کاکائویی شیرینی تون اضافه اومد ، می تونید با چاقو برش بدین . بعد سمت دیگه رو روی بقیه بپیچید و با دست کمی محل رسیدن دو طرف خمیر کاکائویی به همدیگه رو هموار کنید . نایلون رو دور خمیر بپیچید و در یخچال بمدت ۱ ساعت قرار بدین ( اگه عجله دارید می تونید داخل فریزر بذارید ) . خمیر رو از یخچال در بیارید و نایلونش رو جدا کنید . با یه چاقوی تیز خمیر رو با عرض نیم سانت برش بدین . نکته : ضخامت کم شیرینی ها هم باعث سفت شدن اونا می شه . سطح سینی فر رو چرب کنید . شیرینی ها رو به سینی منتقل کنید . اگه از مکروفر استفاده می کنید : ابتدا پیش گرمایش ۲۰۰درجه سانتیگراد بعد دوباره دستور ۲۰۰درجه سانتیگراد convection و زمان 15 دقیقه ( امیدوارم توضیحاتم واضح باشه ) . روی سه پایه کوتاه قرار دهید . اگه از فر استفاده می کنید : فر رو از قبل گرم کنید بعد ۱۶۰ درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه نکته : با توجه به اینکه درجه حرارت فرها مثل هم نیستن . بنابر این ممکنه این زمان برای فر شما زیاد یا کم باشه . پس زمانیکه زیر شیرینی ها کمی طلایی شد یعنی زمان پخت کافیه . زیاد پختن شیرینی ها باعث سفت شدن اونا می شه . بعد از اینکه شیرینی ها سرد شد می تونید توی ظرف در بسته بذارید و داخل یخچال یا فریزر نگهداری کنید . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 🌻🌻🌻🌻🌻🌻
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
شیرینی شطرنجی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#کمپوت_آلبالو 🍒 آب و شکر رو مخلوط میکنم.شکر که حل شد با آلبالوهاى شسته میزارمش رو حرارت تاغلیظ بشه. داخل شیشه میریزم.سردکه شد میزارم یخچال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد آرد ۲ لیوان سرخالی شکر یک لیوان زردآلو ۶ عدد روغن سه چهارم لیوان ماست سه چهارم لیوان پودرنارگیل ۴ قاشق غذاخوری سر پر بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری سرخالی شکر برای روی کیک مقداری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودر قند مقداری طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ،وانیل و شکر را با همزن میزنیم تا شکر حل بشه و موادمون غلیظ، کرم رنگ و کشدار بشه ،بعد روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر هم میزنیم سپس ماست و پودر نارگیل را اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم ،آرد و بیکینگ پودر را که از قبل با هم الک کردیم را به مواد اضافه و با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه . مواد رو داخل قالب های تارت میریزیم و زردآلوهای اسلایس شده رو روشون میچینیم و روی کیک و زردآلوها مقداری شکر میپاشیم ،حتما از زردآلو شیرین و رسیده استفاده کنید تا کیکتون خوشمزتر بشه😋😋😋 میتونید بین موادتون هم زردآلو بچینید ، یعنی قالب رو تا نصف مواد بریزید و روی مواد زردآلو بچینید و بعد بقیه موادرو بریزید و دوباره روی مواد زردآلو بچینید ،این دیگه سلیقه ای هست. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت با درجه ۱۶۰ میذاریم. من بعد از پخت و خنک شدن یه مقدار پودرقند روشون الک کردم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
پای زردالو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍆 مواد لازم: بادمجان : یک و نیم کیلو پیاز :‌ سه عدد سیر (ترجیحاً تازه): 5 حبه ریز (سیر کاملاً سلیقه ای می باشد ) کشک: به میزان لازم روغن مخصوص سرخ کردن (برای سرخ کردن بادمجانها): به میزان لازم کره (برای تفت دادن سیر): یک یا دو قاشق غذاخوری 4نمک و کمی دارچین : به میزان لازم (به میزان نمک دقت شود، چون بادمجانها و کشک ممکن است شور باشند) مواد لازم برای تزئین:نعنا، گردو پیش از تهیه: مهمترین فوت کوزه گری این غذا داشتن بادمجانهای مرغوب می باشد. بادمجان‌های براق، سنگین و بلند با پوستی کشیده و سفت و بدون آثار ضرب خوردگی، اغلب خوشمزه‌ تر و بهتر هستند.   طرز تهیه: 1- ابتدا بادمجانها را خوب می شوئیم. و پوست گرفته و به صورت طولی برش می زنیم. 2- سپس بادمجانها را در آب نمک رقیق (میزان نمک کم باشد) قرار می دهیم (آب نمک باعث می شود هم تلخی بادمجانها گرفته شود ولی کم بودن نمک از طرفی باعث می شود که بادمجانها زیاد شور نشده و همچنین حین سرخ شدن رنگ بادمجانها در حد امکان سیاه نشود). 3- بیست دقیقه الی نیم ساعت بعد، بادمجانها را از آب نمک در می آوریم و می شوئیم و اجازه می دهیم درون آبکش یا روی یک دستمال تمیز کاملاً خشک شود.(یا با دست کمی فشار داده تا آبشان کشیده شود) 4- سپس با روغن داغ (مخصوص سرخ کردن) آنها را سرخ کرده و روی حوله کاغذی آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی اش خارج شود(اگر چرب دوست دارید اینکار را انجام ندهید) 5_پیازها را خلالی کرده و در همان روغن بادمجان سرخ میکنیم 6-اگر خواستید سیر هم در کشک بادمجان بریزید، سیرها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم و درون ظرفی با یکی دو قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم و کمی سرخ می کنیم با این کار هم بوی سیر به حداقل می رسد و هم خیلی خوشمزه می شود. البته دقت کنیم که سیر زیاد سرخ نشود، چون تلخ می شود. 7- سپس بادمجانها را درون قابلمه ای چیده و روی آن پیاز داغ و نعناع خشک می ریزیمو البته سیر داغ 8-کشک را با آب حل کرده و خیلی کم دارچین( در صورت تمایل) به کشک اضافه و به بادمجانها می افزائیم و روی گاز میگزاریم وقتی یک جوش خورد با گوشت کوب مواد را آهسته میکوبیم و یا با چنگال بادمجانها را له و ریش ریش میکنیم و دوباره روی حرارت ملایم میگزاریم تا جا بیفتد. 8- سپس حرارت را خاموش کرده و در ظرف سرو کشیده و به دلخواه تزئین می کنیم. من از پیاز داغ، گردو، پودر نعنا برای تزئین استفاده کردم. این پیش غذا چه به صورت سرد و چه گرم قابل سرو می باشد. نکته: در صورت تمایل وقتی غذا در حال جا افتادن است میتوانید مقداری گوشت چرخکرده را با کمی نعنا و نمک و فلفل خوب ورز داده و به صورت کوفته اضافه کنید تا با غذا پخته شود اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کشک بادمجون مجلسی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
موادلازم: سیب سالم 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آبلیمو 1 ق غذاخوری گلاب نصف فنجان آب 3-4 لیوان ✍طرزتهیه: برای تهیه مربای سیب روش‌های زیادی وجود داد اما از آنجا که ما قرار است مربای سیب درسته تهیه کنیم، ابتدا سیب‌ها را شسته، وسط آنها را با چاقوی مخصوص از زیر سیب خالی کنیدسیب‌ها را با پوست در قابلمه‌ لعابی بریزیدبا آب روی سیب‌ها را بپوشانید. سپس با حرارت ملایم، سیب‌ها را کمی بپزید، به اندازه‌ای که له نشود و پوست آنها نترکدوقتی سیب‌ها کمی پخته شد شکر را در آب ریخته، فرصت دهید تا شربت قوام بیاید (شکر را باید یک‌جا بریزیم که سریع قوام بیاید و سیب‌ها له نشوند). در آخر آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و گاز را خاموش کنیددر صورت تمایل وسط سیب‌ها را با بادام یا گردو پر کنیدبعد از پختن و سرد شدن کامل مربای سیب، مربا را داخل ظرف دلخواه بریزید و حتما در یخچال نگهداری کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مربای سیب درسته اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱