eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ آرد ۵۰۰ گرم تا جایی که خمیر لطیف شود ارد اضافی دوناتتون رو سفت میکنه نمک نوک ق م خمیر مایه ۱ ق غ شکر ۵۰ گرم کره ۵۰ گرم شیر ولرم ۱ لیوان + سه چهار ق غ ( تا زمانی که خمیر خودشو جم کنه) شیر خشک ۱ ق غ وانیل ۱/۴ق چ بهبود دهنده اس ۵۰۰ (۳گرم) تخم مرغ ۱ عدد درشت روغن سرخ کردنی طرز تهیه؛ آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ بهبود دهنده+ شیرخشک+ شکر رو باهم مخلوط کنید . داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو با کمی وانیل با همزن دستی مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جم کنه( بستگی به میزان آب خور آردتون داره) شاید از یک لیوان کمتر یا بیشتر از یک لیوان شیر ببره. بعد که خمیر خودشو جم کرد بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید خمیر رو رو سطح کار یا داخل همون کاسه ، یه پلاستیک چرب شده بکشید روش و بزارید یه ربع استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از یه ربع خمیر رو به چونه های ۶۰ گرمی بگیرید و باز پلاستیک بکشید روی چونه ها و حدود یه ربع دیگه استراحت بدید. بعد استراحت دوم پلاستیک رو از روشون بردارین همونطور که چونه هستن رول های بلند درست کنید و مول طناب بپیچین و روشونو بپوشونید و اینبار بزارید جای گرم تا حجمشون دوبرابر شه( یک ساعت) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید . . نکته: میتونید شیرخشک و حذف کنید ولی روی رنگ دونات خیلی تاثیر داره. . . . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم شیر:3 پیمانه خامه صبحانه :یک پاکت 200 گرمی زرده تخم مرغ :4 عدد شکر:1پیمانه شکلات تلخ:200 گرم ژلاتین:3 ق غ خ يك بسته بيسكويت پتى بور وانیل مقداری(1/3ق چ خ) طرز تهیه .زرده و وانیل و شکر را با همزن بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود شیر رو خامه رو اضافه و همزده و بعد ژلاتين اضافه را روی حرارت بزارید تا بجوشد و خامه در شیر حل شودشكلات رو خرد و بن مارى كرده خامه و شیر را كه در حال جوشه ،مخلوط زرده و وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید ،شكلات بن مارى شده رو اضافه ،تا غلیظ شود. مواد را از روی حرارت برداريد و با همزن بزنید تا یکدست شود.صبر کنید تا مواد سرد شود، سپس مواد را داخل قالب مورد نظر بریزید و بزاريد يخچال تا نيم بند بشه و بيرون اورده يه رديف بيسكويت روش چيده و لايه لایه ادامه تا آخر ، سپس دسر را 7/8 ساعت داخل بخچال قرار دهید. و بعد بیرون آورده و ۲۰ دقیقه در دمای محیط آشپزخانه گذاشته و از قالب جدا و برگردانده : بیسکویت را طوری درون دسر قرار دهید که از هر طرف 1 سانت با دیواره های قالب فاصله داشته باشد. به جای بیسکویت از کیک هک میتونید استفاده کنید این دسر میتونید ساده بدون کیک و بیسکویت باشه دسر رو اول مطمئن شوید که از قالب جدا میشه بعد برگردانید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم مرغ :۴ تکه ران و سینه هویج : ۳ عدد پیاز : ۲ عدد متوسط سیر : یک حبه نمک به میزان لازم برگ بو : ۲ عدد زعفران : ۱/۲ ق غ خ روغن مایع به میزان رب گوجه: ۲ ق غ اول مرغا رو پاک کرده و شسته و در قابلمه ای مناسب گذاشته و یک عدد پیاز نگینی شده و برگ بو و نمک و اب به مقدار کافی روش میریزیم و به مدت یک تا ۱/۵ ساعت میزاریم بپزه ( ابش زیاد چکیده نشه یک لیوان تهش باقی بمونه) در این فاصله هویج را به دلخواه خرد که من حلقه ای خرد کردم و با اب گذاشتم جدا بپزه 💢حالا پیاز داغ رو اماده میکنیم💢 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به اندازه ۸۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز درشت چرخ شده و نصف پیمانه آرد سوخاری و نمک و فلفل خوب ورز دادم و به اندازه نارنگی گلوله کردم تودستم و به اندازه یه نعلبکی پهن کردم و توی روغن سرخ کردم و بعد روش پنیر آمریکایی سفید گذاشتم و نون ها رو از قبل کمی تست کردم و روی نون همبرگر کمی سس تارتار زدم و همبرگر رو گذاشتم روش و روش گوجه حلقه ای و پیاز حلقه ای و کاهو گذاشتم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥒🥒 حالتون چطوره اینم دستور یه خیارشوره ترد و فوق العاده . مواد و اندازه کاملا داخل فیلم مشخصه سبزی های معطر به دلخواه خودتونه میتونید زیاد و کم کنید حتما از خیارهای رسمی یا به قولی خیار بوته ای استفاده کنید نکته: اگه از خیار گلخونه ای استفاده کنید وسط خیارشورهاتون آب میندازه و بد میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعریه یک بسته کره ۵۰ گرم شکر ۳ ق غ پر گردوی نگینی شده یا خلال پسته کمی 🧡💚مواد لازم برای شیر۴ لیوان شکر ۱پیمانه نشاسته ذرت ۳ ق غ آرد سفید ۲ ق س هل و وانیل کمی خامه صبحانه ۱۰۰گرم . 💚🧡طرز تهیه ابتدا کره رو در ماهی تابه تقریبا بزرگ بریزید تا ذوب شه بعد رشته ها رو با دست کمی خورد کنید و سپس به همراه شکر به کره ذوب شده اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سرخ بشن . بعد که رشته ها طلایی شد از روی حرارت بردارید و بزارید کنار . 🧡💚حالا میریم سراغ محلبی 👇 آرد و نشاسته ذرت رو الک کنید به همراه شیر درون یه قابلمه بریزید و هم بزنید تا گلوله های آرد باز شن. ( با همزن دستی این کار رو بکنید) بعد شکر ، پودر هل و گلاب رو اضافه کنید و قابلمه رو بزارید روی گاز و هم بزنید تا مواد غلیظ بشن بعد از روی حرارت بردارید و خامه رو اضافه کنید و هم بزنید و بزارید کمی خنک بشه بعد داخل جام رو کمی از شعریه ، گردوی نگینی شده روی رشته ها بعد محلبی باز دوباره رشته های سرخ شده بذارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر بوراتوس شیر ۱ لیوان بستنی لیوانی وانیلی ۱ عدد (۳ ق غ) پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم( یک بسته) پودر ژلاتین ۲۰ گرم ( ۲ ق غ) دسر دنت ۲ عدد (با هر طعمی دوست داشته باشین ، من از توت فرنگی استفاده کردم) ( هر عدد ۱۰۰ گرم هست مجموع ۲۰۰ گرم) شکر ۱ تا ۳ ق غ ( میزان شکر ریختن نریختن بسته به دایقه خودتون داره) نصف لیوان آب سرد و پودر ژلاتین رو داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و شفاف بشه (به روش بن ماری). توی یه ظرف دیگه شیر و بستنی رو ریختم و روی شعله قرار دادم تا گرم بشه و مخلوط دیگه نیازی به جوشیدن نداره ، من یک قاشق شکر ریختم چون شیرین زیاد دوست ندارم کلا دست خودتونه تا سه قاشق شکر هم جا داره و عالیه وقتی شیر و بستنی گرم و مخلوط شد ، ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و از حرارت برداشتم ، گذاشتم کنار که از دما بیفته . دنت و پنیر ماسکارپونه رو توی یه ظرف دیگه جداگانه مخلوط و با همزن دستی زدم تا یکدست بشه ، خوب بزنین تا یکدست بشه و بعد هم داخل موادم ریختم و خوب هم زدم تا یکدست بشه . من دو قطره رنگ خوراکی هم برای خوش رنگ تر شدنش ریختم نیازی هم نداره ، یعنی دل به خواهی هست دیگه داخل قالب مورد نظر ریختم ، نیاز به چرب کردن نداره (نهایتا با یکی دو قطره روعن مایع چرب کنید) قالب رو توی یخچال الی ۸ ساعت قرار دادم تا دسرم بسته بشه و بعدش دورش رو با کارد آزاد کردم و بعد داخل دیس برگردوندم . نکات : جای پودر زلاتین ، پودر ژله نمیشه . میزان شکر واقعا بستگی به ذایقه خودتون داره من خودم همیشه چیز کم شیدین دوست دارم خیلی کم شکر ریختم . دست خودتونه هر چه قدر بخواید . پنیر ماسکارپونه ترجیحا استفاده بشه پنیرهای خامه ای نمک دارن و طعم دسر رو تغییر میده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور اصیل سس سزار هست ،البته من فقط در این سس از ماهی آنچوی استفاده نکردم که در سس ووستشایر ماهی آنچوی وجود داره. در کاسه 1 عدد زرده تخم مرغ+کمی نمک+کمی فلفل سیاه+2قاشق غذاخوری آبلیمو+1قاشق سرکه سفید+1قاشق سس وُستشَیِر+1قاشق مرباخوری سس خردل را مخلوط و 2 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا مخلوط و یکدست شود. 150 سی سی یا حدود 2/3 لیوان روغن زیتون رو در ظرفی با دهانه باریک بریزید تا بتونید ریزش روغن رو کنترل کنید. همزن با دور تند روشن باشه و شروع کنید به ریختن روغن به صورت قطره قطره(روغن رو مداوم و قطره قطره بریزید و اصلا همزن رو یک لحظه هم خاموش نکنید وگرنه سس خراب میشه) نصف روغن رو که ریختید باقی مانده روغن رو به صورت یک خط باریک اضافه و مدام هم بزنید تا جایی که سس سفت شده و فرم بگیره. در انتها 1قاشق مرباخوری پنیر پارمزان رنده شده اضافه و مخلوط و سس رو در یخچال بذارید تا خنک و سفت تر بشه. سس را میتوانید غلیظ سرو کنید یا با کمی آب یا آبلیمو رقیق و استفاده کنید. بلافاصله بعد از فرم گرفتن سس،دست از همزدن بردارید وگرنه سس رقیق و خراب میشه. میتونید مواد رو در مخلوط کن بریزید و تمام این مراحل رو توسط مخلوط کن انجام بدید...در طول مراحل باید مخلوط کن مدام روشن باشه. به جای روغن زیتون از روغن کانولا یا آفتابگران میتونید استفاده کنید. دور قهوه ای نان تست رو بگیرید و نانها رو به صورت مربعی برش بزنید. در کاسه یک حبه سیر رو له یا ورقه کنید و با مقداری روغن زیتون مخلوط و صبر کنید تا سیر عطر خودش رو به روغن بده.بعد مقداری از روغن سیر رو روی نانها ریخته و مخلوط کنید.نانها را در تابه روی حرارت قرار داده و مدام پشت و رو کنید تا طلایی و یکدست شوند. سینه مرغ رو بین دولایه کیسه فریز قرار داده و با بیفتک کوب بکوبید تا باز و نرم بشه.کمی روغن زیتون+سیر ورقه+نمک+فلفل روی آن ریخته و ماساژ بدید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا خوب مزه دار شود.سپس در تابه دو طرف آن را با شعله زیاد سرخ کنید وقتی کمی رنگ آن تغییر کرد میتونید برای طعم و عطر بیشتر کمی سس وُستشَیِر روی استیک بریزید. کف ظرف رو با برگهای خورد شده و جوان کاهو پر کنید.استیک مرغ رو برش زده و روی کاهو بچینید.کروتان را روی سالاد پخش کنید و در انتها مقداری از سس روی سالاد ریخته و کمی پودر پنیر پارمزان بپاشید و سالاد را سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅دسر مگنولیا توت فرنگی 🍨 ✍مواد لازم: شیر یک لیتر(اگر قوام کرم غلیظ شده دو لیوان دیگه اضافه کنید،من اضافه کردم) نشاسته نصف استکان آرد نصف استکان شکر یک لیوان زرده تخم مرغ دو عدد وانیل نوک قاشق خامه یک پاکت بیسکوییت خرد شده یک پاکت(خیلی شیرین نباشه بهتره) توت فرنگی یا موز 🥣طرز تهیه: شیر،آرد نشاسته،شکر،زرده تخم مرغ،خوب بزنید تا یکدست شه و زیر اجاقو روشن کنید،و با هم زن بعد پخت کامل خوب میزنیم،یکدست که شد،بزارید کنار خنک شه،بعد در کاپها از بیسکوییت پودر شده بریزید،توت فرنگی هارو از وسط برش بدید و کناره های کاپها بچینید،و کرم بریزید و در لایه آخر بیسکوییت پوره شده بریزید،و با توت فرنگی روشو تزیین کنید و ۳-۲ ساعت در یخچال بزارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅سوپ مرغ فوری😋 ✍ مواد لازم : روغن زیتون یک ق غ پیاز خرد شده یک پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم آب مرغ 8- 6 پیمانه سینه مرغ بدون استخوان یک عدد هویج خرد شده سه پیمانه ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه جعفری خرد شده نصف پیمانه 🥣 طرز تهیه: دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید سوپ را به صورت داغ میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅کرم سوپانگل 😋 ✍مواد لازم: ۱ لیتر شیر ۵ ق غ آرد ۴ ق غ پودر کاکائو ۶ ق غ شکر ( بعد از پخت زمانی که هنوز گرمه طعمش رو بچشید و اگر خواستید شکر رو بیشتر کنید) ۱ عدد زرده تخم مرغ ۸۰ گرم شکلات ساده یا شکلات شیری نصف ق چ وانیل نصف لیوان آب سرد به جز آب سرد 🥣طرز تهیه: شکلات، وانیل ، بقیه ی مواد را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا آرد گلوله نشه و روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید و بپزید ، وقتی یکی دو تا قل زد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید. شکلات و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. سپس آب سرد را اضافه کنید و با همزن به حداقل به مدت ۵ دقیقه بزنید ( بهتره که ۱۰ دقیقه بزنید) . سپس در ظرف مناسب سرو بریزید و ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید و بعد از اینکه سرد شد سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅کیک نسکافه بهمراه کارامل پنیری😋 ✍ مواد لازم : ۴ تخم مرغ همدمای اتاق وانیل ۱ پیمانه شکر کمی بیشتر از نیم پیمانه ، روغن مایع ۱ پیمانه شیر ولرم ۲ پیمانه آرد ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ پنس نمک ۲ قاشق چایخوری نسکافه گردو درشت خرد شده (اختیاری) 🥣 طرز تهیه: برای کیک، تخم مرغ ها ، شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنین تا پفی شه، بعد روغن و مخلوط شیر و نسکافه رو اضافه و مخلوط کنین ، در طرفی ، آرد ، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و به مواد اضافه کنین و خیلی کم با دور کند همزن هم بزنین تا یکدست شه بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و حدود ۴۵ دقیقه یا بیشتر، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین . برای کارامل پنیری، ۳ فنجان قهوه خوری، شکر رو روی حرارت ملایم-کم گذاشته و بدون هم زدن اجازه بدین کاملا حل و کاراملی شه، عجله نکنین وگرنه کاراملتون شکرک میبنده، بعد ۲۰۰ گرم خامه رو اضافه و مخلوط کنین بعد حدود ۱۳۰ گرم پنیر خامه ای اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد روی کیک سرد شده بریزین و تزیین کنین . ✔️نکته: میتونین مقدار کارامل رو نصف کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅شامی گیلانی😋 ✍مواد لازم : گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم پیاز: 1 عدد سیب زمینی: 2 عدد نخود 300گرم لپه: 250 گرم مغز گردو: در صورت تمایل سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم به جای این سبزیها میتونید فقط از جعفری هم استفاده کنید تخم مرغ: 5 تا 6 عدد میتونید کمتر هم استفاده کنید روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل: به میزان لازم 🥣طرز تهیه: گوشت، پیاز و لپه و نخود را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تهیه پودر پاپریکا احتیاج داریم به فلفل دلمه ای قرمز خوشگرنگ مثل فلفلای من که وقتی تو مغازه چشمم بهشون خورد فکر کردم مصنوعین اینقدر که خوشگل بودن اینقدر دلبری کردن تا خریدمشون این ادویه برای مرغ ناگت مرغ انواع خورشت ها انواع سالاد ها سس ها ماکارونی انواع کو کو ها و کتلت استفاده میشه و خیلی خوشمزش میکنه تو فروشگاه ها میشه امادش رو هم پیدا کرد ولی چیزی که خوده ادم ادرست کنه یه چیز دیگست امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد فقط دوسه روز طول میکشه که خشک بشه و بعد از خشک شدن باید سریع اسیاب بشه چون تو محیط بمونه دوباره نرم میشه بعد از اینکه پودر شد هم یک روز بمونه تا کامل خشک بشه بعد تو هر شیشه ای که دارید میتونید نگه داری کنید نوش جان 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی ترخون چند شاخه گوجه سبز سرکه ۱ونیم لیوان آبجوش ۴لیوان نمک دریا ۲ونیم قاشق غ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛