eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای ژله سفید: سه قاشق مرباخوری سرپر پودر ژلاتینو با نصف استکان آب مخلوط و کنار بگذارید حالا دوپیمانه شیرو با دوسوم پیمانه شکرمخلوط و روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا شکر حل و شیر کمی داغ بشه بعد مخلوط ژلاتین و نوک قاشق وانیلو اضافه و هم بزنید تاژلاتین کاملا حل بشه بعد بذارید کنار تا کاملا خنک بشه برای ژله ی رنگی یک بسته ژله آلوئه ورا با یکونیم پیمانه آب جوش خوب مخلوط کنید تا شفاف بشه بعد به چند قسمت تقسیم کنید، هر قسمت رو با نوک خلال دندان رنگ خوراکی مخلوط کنید و بذارید خنک بشه،تعداد رنگها و نوع رنگها به سلیقه خودتون بستگی داره من پنج تا رنگ داشتم و ژله رو پنج قسمت کردم قالبو با روغن مایع چرب کنید و شروع کنید لایه لایه ژله رو در قالب بریزید من از قطره چکان بزرگ استفاده کردم ولی شما از سرنگ هم میتونید استفاده کنید هر لایه رو که می‌ریزید ده دقیقه بره یخچال تا کمی بسته بشه هر لایه اگر زیادی در یخچال بمونه لایه ها خوب به هم نمیچسبن و موقع سرو از هم جدا میشن،و اگرم کم در یخچال بمونه و خودشو نگیره لایه ها باهم ترکیب میشن وقتی قالب پر شد هفت ساعت یا یک شب بذاریدیخچال تا کاملا خودشو بگیره بعد خیلی راحت مطابق فیلم از قالب خارج کنید اگر قالب مخصوص نداشتید تخم‌مرغ رو ‌از سر گردش سوراخ و خالی کنید ،سپس داخلشو خوب بشورید وبذارید کامل خشک بشه و همین مراحلو براش انجام بدین ،برای ثابت نگه داشتنش هم از شانه تخم‌مرغ استفاده کنید ،در آخر هم چند ثانیه داخل آب گرم بذارید و خیلی راحت پوست تخم مرغو کنده و ژله رو خارج کنید من لایه ها رونازک گرفتم،شما میتونید لایه ها رو ضخیم تر بگیرید و اینطوری زمان و حوصله کمتری رو براش صرف میکنید مواظب باشید موقع ریختن لایه ها ژله رو به دیواره قالب نپاشید چون بعدا ظاهر ژله رو بد می‌کنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو ۱ کیلوگرم شکر ۹۰۰ گرم البالوهاروبشوییدهسته البالوروجداکنید شکر رو لابه لای آلبالوها بریزید و بگذارید آلبالوها یک روز توی یخچال بمونن تا به آب بیفتند روز بعد مواد رو روی حرارت متوسط قرار بدید و بعد از اینکه 20 دقیقه جوشید حرارت رو خاموش کنید. آلبالو ها روجدا کنید و اگر آب آلبالو زیاد بود میتوانید بعنوان شربت استفاده کنید .مربا تا داغ هست داخل شیشه ها بریزید چون بعد که سرد می شه سخت تر می شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸اولین پنجشنبه تابستونیتون معطر به عطر خوش صلوات 🌸 بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 💖 و خاندان مطهرش 🌸 🍃 💗اللّهُمَّ ✨🌸صَلِّ ✨✨💗عَلَی ✨✨✨🌸مُحَمَّد ✨✨✨✨💗وَ آلِ ✨✨✨✨✨🌸مُحَمَّد ✨✨✨✨💗وَ عَجّلْ ✨✨✨🌸فَرجَهُمْ ✨✨💗وَ اَهْلِکْ ✨🌸اَعْدَائَهُمْ 💗اجمعین زندگیتون بیمه با ذکر صلوات🌸🍃 صبح بخیر عزیزانم 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۶عدد ران مرغ پخته و سرد شده ۵٠٠ گرم سیب زمینی آب پز و پوره شده نمک و فلفل به مقدار لازم ١ و نیم قاشق چایخوری پاپریکا ١ قاشق چایخوری کاری ۶٠ گرم آرد ۵٠ گرم پنیر رنده شده ٢ عدد زرده تخم مرغ تخم مرغ پودر سوخاری دستور تهیه: سیب زمینی ها را بجوشانید و آنها را رنده کنید. آنها را با نمک ، فلفل ، پاپریکا ، کاری ، آرد ، زرده تخم مرغ و پنیر مخلوط کنید. دستان خود را با روغن زیتون مرطوب کنید و بخش هایی از مخلوط را مانند ویدئو جدا کنید. آنها را دور ران های مرغ پخته شده قرار دهید. سپس آنها را دو بار در تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و به مدت ۵-٧ دقیقه در تابه سرخ کنید تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این میزان موادی که می نویسم برای حدود ۲۵ عدد ته چین به سایزی که در کلیپ هست کافیه،وبرای قالب یا ظرف سایز ۲۲ اگر نخواستین تک نفره باشه😉 برنج خشک 2 لیوان منظورم همون لیوانهای فرانسوی دسته دارهست برنجم هم برنج هندی بود، ماست سفت یاچکیده 1ونیم لیوان ماست شل وآبکی نباشه ،ماست شل باشه ته چین حالت خمیری میشه، تخم مرغ یک عددکامل ویک عددفقط زرده زعفران دم کرده غلیظ 1/4لیوان روغن مایع 5 ق غ پر گلاب درصورت دلخواه 1ق غ نمک وفلفل سیاه وزرشک به مقدارلازم سینه مرغ پخته به مقدارکافی درابتدا سینه مرغ تکه شده رابه همراه پیازونمک وفلفل وزعفران یازردچوبه وکمی دارچین باکمی روغن خوب تفت دهیدوبپزید می تونید ازقبل مرغها راهم مزه دارکنید، برنج رامثل همیشه یاکمی زنده ترابکش کنید برنج خیلی سفت یاشل نباشه اگر برنج هندی بود مثل همیشه که ابکش می کنید اگر ایرانی کمی زنده تر بردارین، من ازقسمتهای استخوانی مرغ هم بعضی مواقع استفاده می کنم اونها راباپیازونمک وفلفل وزردچوبه وبااب کم می پزم بعدازپخت قسمتهای گوشتی راازاستخوون جدامی کنم،باکمی روغن یه سرتفت کوتاه میدم که خوشمزه تربشن ونمک وزردچوبه وفلفل ودارچین میزنم، تخم مرغها راداخل ظرفی بشکنید وخوووووب باچنگال هم بزنید این مرحله خیلی مهمه که ته چین بوی تخم مرغ نده پس خوب خوب هم بزنید بعد فلفل سیاه ،زعفران ودرصورت دلخواه گلاب راهم اضافه کنید وهم بزنید،سپس ماست چکیده راافزوده ودرحدیکدست شدن هم بزنید ماست رازیادنمیخوادهم بزنید اب میفته درحدیکدست شدن کافیه،برنج ابکش شده رابه مایه اضافه کنیدمخلوط کنید روغن راهم بریزید وخوب مخلوط کنید ،دست اخر نمک وفلفل را میزان کنید،می تونیدبه موادکمی هم استراحت بدید،سپس کف تابه یاقابلمه تفلون راروغن بریزید روغن زیادبریزیدکم نباشه نصف کمتربرنج راکف تابه پهن وفشرده کنید،مرغهای خردشده یاریش شده وزرشک راروی ان بریزیدومابقی برنج،خیییلی خوب باکفگیریادست برنج رافشرده کنیدوبادربسته برروی حرارت کم باشعله پخش کن به مدت یک ونیم تادوساعت قراربدیددورته چین که برشته شدکافیه، یاداخل فر180 درجه به مدت نیم تا یک ساعت فقط فویل بکشیدوسوراخ بزنید برای تک نفره بودن قالبهای مافین رابا کره سرد خوب خوب چرب کنید وته چین راخوب فشرده،اگر ازقالبهای سیلیکونی استفاده کردید این قالبها بهتره با روغن جدا شونده خوب چرب شوند در لوازم قنادیها موجوده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قیمه نثار گوشت که استفاده میکنید بهتره گوسفندی باشه شسته وخشک کرده وبه قطعات کوچکتر از خورشتی خرد کنید. مواد لازم این مقدار واسه ۵ الی ۶ نفره گوشت ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم پیاز یک عدد بزرگ رب گوجه فرنگی یک قاشق پر خلال بادوم یک چهارم لیوان خلال پسته دوقاشق از بس که گرونه نداشتید نریزید😩 نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز وپودر دارچین وزعفران دم کرده به میزان لازم زرشک یک دوم پیمانه برنج ۴ پیمانه گلاب چند قاشق برای خیس کردن خلال بادوم و پسته پیاز رو با روغن تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه گوشت خرد شده بهش اضافه کرده وباهاش تفت بدید. تفت که خورد ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید. آخر سر رب بزنید چند ثانیه تفت بدید و آب جوش بریزید .جوش که اومد درشو بزارید با شعله کم بزارید یکساعتی بپزه خلال بادوم رو که قبلا با چند قاشق گلاب خیس کردیم یک قاشق پر میریزیم ودوباره درشو میزاریم تا گوشت کاملا بپزه پانزده دقیقه آخر زعفران دم کرده ونمک میزنیم دوباره درشو بزارید تا جابیفته باید کم آب وغلیظ وقوام اومده باشه. برنج رو به صورت چلو آبکش کرده وبزارید دم بکشه وبه جای چلو میشه کته هم درست کنید ولی چلو مجلسیتره زرشک رو بشورید وبا کمی کره تفت بدید دوست داشتید ترش وشیرین باشه یک قاشق شکر بریزید وباهاش تفت بدید. خلال بادوم و خلال پسته رو هم با همون گلاب که خیس کردیم بزارید .ابش کشیده بشه وتفت بدید. بو وعطر گلاب رو دوست ندارید با کمی آب خیس کنید مقداری از برنج رو زعفرونی کرده برنج سفید رو دیس کشیده وبا گوشت وزرشک وبرنج زعفرانی و مخلفات تزیین میکنیم. خلال بادوم دوست ندارید نریزید داخل گوشت که باهاش بپزه عزیزان این غذا خلال پوست پرتقال هم داره پوست پرتقال رو قسمت سفید شو جدا کنید وخلالی برش بزنید چند دفعه بپزید و آبشو دوربریزد تا تلخیش گرفته بشه آخر سر تفتش بدید با خلال خشک هم همین کار رو انجام بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا تابه ای در 🔟 دقیقه🍕🍕🍕 مواد لازم برای خمیر 2 عدد تخم مرغ 6 قاشق غذا خوری روغن 6 قاشق غذاخوری ماست یک قاشق چای خوری سر خالی نمک 1 قاشق چای خوری مخمر 3 فنجان آرد برای تهیه سس؛ 1 قاشق چای خوری رب گوجه 1 قاشق چای خوری سس کچاپ 1 قاشق چایخوری آویشن 1 حبه سیر له شده.. به دلخواه اگه سیر میزنید حدود یک قاشق هک روغن زیتون اضافه کنید برای روی پیتزا پنیر چدار یا موزارلا سوسیس زیتون قارچ فلفل ذرت و .. . طرز تهیه: مواد خمیر شامل، ماست، مخمر، نمک، روغن، تخم مرغ را خوب با هر مخلوط کنید به مایع بدست اومده آرد رو‌ اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا خمیر یکدست بدست بیاد به خمیر مهلت استراحت بدید تا خمیر پف کنه خمیر رو بسته به سایز تابتون تقسیم کنید و اون رو‌ کف تابه ای که روغن ریختید پهن کنید به روی خمیر سسی که از ترکیب مواد ذکر شده بدست اومده رو بزنید و سپس سوسیس ، زیتون، قارچ ، فلفل و .. و در نهایت پنیر رنده شده چدار یا موزارلا رو روی مواد بریزید و درب تابه رو بگذارید. هراز گاهی با کفگیر یا ابزار مناسب خمیر رو تکون بدید و چک کنید همین که خمیر پخته شد و کف اون طلایی شد پیتزای شما آماده است. پیشنهاد میکنم مواد خام روی پیتزا رو‌ از قبل یک‌ مرحله پخته باشید.. مطمئنا خوش طعم تر خواهد شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاپسیکلز ‌ پاپسیکلز کیک های چوبی هستند که بنام کیک مگنوم نیز شناخته میشوند و میتوانید آنها را در رنگ ها و طعم های متنوع با دیزاین های شیک و جذاب برای مناسبت های مختلف آماده کنید. ‌ ‌ پاپسیکلز مواد لازم : کیک شکلاتی شکلات سفید خامه صبحانه چوب بستنی تزیینات فوندانت ،ترافل،شکلات طرز تهیه : کیک دلخواه را در قالب مستطیل بپزید. شکلات ها را بن ماری کنید. در هر خانه قالب دو سه قاشق از شکلاتی که از داغی افتاده بریزید و با قاشق به دیواره بمالید، قبل از اینکه شکلات سفت شود چند مرتبه شکلاتی که در کف جمع میشود را با قاشق به دیواره ها بمالید تا ضخامت مناسبی داشته باشند و در نهایت با تکان دادن و ضربه زدن به قالب، شکلاتی که در کف جمع شده را صاف کنید و زمان دهید تا سفت شود. چوب بستنی را در محل قرار دهید تا جای سوراخ با شکلات پوشیده نشود. کیک ها را مطابق با ابعاد قالب برش دهید به نحوی که از قالب بیرون نزنند. به دو روش میتوانید کیک را در قالب قرار دهید: ابتدا چوب بستنی را خارج کنید سپس... 1 : کیک را در قالب گذاشته، مقداری از مرکز کیک برش بزنید و فضای خالی را با سس شکلاتی، کاراملی یا هر سس و مغزی دلخواهی پر کنید و برش کیک را در جای خود فیکس کنید. 2 : کیک هر قالب را با دست پودر کنید و با یکی دو قاشق خامه مخلوط کنید تا خمیری شکل شود و با این خمیر قالب را پر کنید و با قاشق فشرده و صاف کنید تا سطح یکدستی داشته باشد. در نهایت چوب بستنی را در قالب و درون کیک فرو کنید. بعد از پر کردن قالب ها، مقداری شکلات روی کیک بریزید و با قاشق روی سطح کیک پخش کنید و با ضربه زدن و تکان دادن قالب، شکلات را صاف کنید و با پالت یا چاقو اطراف قالب را تمیز کنید. زمان دهید تا شکلات سفت شود. کیک ها را به سمت بالا و جلو بکشید و از قالب خارج کنید. پاپسیکلز را با تزیینات شکلاتی، فوندانتی و انواع ترافل دیزاین کنید. تزیینات را با شکلات بن ماری شده بچسبانید و سرو کنید. اگر قالب پاپسیکل ندارید، کیک ها را مستطیل برش بزنید چوب بستنی در آنها قرار دهید و در لیوان شکلات فرو ببرید یا با قیف روی کیک، شکلات بریزید و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا سفت شود. میتوانید فندق، گردو یا بادام خرد شده با شکلات مخلوط کنید تا کیک ها شبیه بستنی مگنوم شوند. ‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم چیز فراستینگ دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ... پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید.... فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه👌 بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد... ◀مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم... پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه قنادی 200 گرم پودر قند به میزان دلخواه ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود. 200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود. ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋يك ايده خوشمزه براي : ✍چهار ليوان سيب زميني رنده شده(با دستمال آب اضافشو بگيريد)+يك ق غ روغن زيتون+نمك+يك ليوان پنير موزارلا.مخلوط و در قالب پِرِس كنيد(قالب از قبل كمي چرب شده)،در فر دويست درجه بيست دقيقه بپزيد.بعد توي هر كدوم يدونه تخم مرغ بريزيد و يكم موزارلا و در فر صد و هشتاد درجه حدود يكربع بپزيد. اگه تخم مرغ سفت دوست داريد بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسایی که به خوردن صبحانه علاقه ندارن و یا بچه ها را برای خوردن صبحانه مشتاق صبحانه میکنه...‌ ‌ ‌ 🍕☕🍴‌ ‌ ‌ ابتدا نان لواش یا تافتون رو گرد برش بزنید کره را روی نانها با قلم مو بمالید و پنیر و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا را روی نیمی از نان بریزید نیمه دیگر نان را روی پنیر و جعفری بکشید و در تابه که با کره چرب کرده اید سرخ کنید و برش بزنید و در ظرف تزیین کنید . نکته🌸شما میتوانید مواد داخلی این غذا رو با توجه به ذائقه تون تغییر بدین .نوش جان🌸‌ ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ کیلو گوشت چرخکرده ۲ عدد پیاز متوسط ۱۰ گرم بکینگ پودر ۴ قطره آب لیمو ۱ ق چ نمک همه ی مواد رو ده دقیقه ورز بدین سپس و داخل کیسه بریزین و شکل بدین یا اینکه با دست حالت بدین و درون فریزر بذارین تا منجمد شه و بعد در مقداری روغن داغ همراه گوجه و فلفل سرخ کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برنج دوپیمانه سینه مرغ نواری برش داده شده نصف عدد هویج خلالی شده چهار عدد متوسط سیب زمینی مکعبی خرد شده دو عدد متوسط پیاز خلالی خرد شده یک عدد شوید خشک یک قاشق سرپر زعفران دم کرده یک قاشق پر رب یکی دوقاشق نمک و فلفل ودارچین وروغن به میزان لازم برنج روبشورید یکی دو ساعت خیس کنید پیاز رو خلالی خرد کنید. ماهی تابه رو بزارید رو گاز کمی روغن بریزید.پیاز رو اضافه کرده سینه مرغ رو با هم اضافه کنید .درشو بزارید تا پیاز اب بندازه .هویج خلال شده هم بهش اضافه کنید درشو بزارید تا با هم بپزن وتفت بخورند زعفران.فلفل قرمز وفلفل سیاه ونمک رو اضافه وباهاش تفت بدید .سیب زمینی نیم پز ،رب،شوید،و هم اضافه کرده، همه رو با هم تفت بدید وگاز رو خاموش کنید .آب وقتی جوش اومد برنج رو اضافه کرده نمک بزنید .هر وقت برنج از کنار های قابلمه داره بالا میاد اونموقع باید آبکش کنید .ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ ووسپس مابقی ...مواد رو لابلای برنج میریزیم وقابلمه رو روی شعله متوسط گاز میزاریم وقتی بخار برنج ازش بلند شد کمی روغن روش بریزید . شعله رو ملایم کنید ودم کنی بزارید تا برنج دم بکشه از شوید تازه هم میتونید استفاده کنید میتوانید سیب زمینی رو سرخ کنید ومخلوط نماید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیپس سیب زمینیها رو نازک ورقه کنید و بشوئید تا نشاسته اضافی اونها گرفته بشه. یک کاسه را پر از آبِ یخ کنید. 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر+کمی نمکی+یک قاشق غذاخوری سرکه اضافه و هم بزنید تا در آب حل شوند. نمک رو زیاد نریزید چون چیپس رو نرم میکنه. بهتره بلافاصله بعد از سرخ شدن وقتی چیپسها رو از روغن در آوردید نمک رو به همراه ادویه دلخواه روی چیپسها بپاشید. سرکه باعث سفید شدن چیپس و تردی اون میشه و اثری در طعم اون نداره،اگه خواستید چیپس طعم سرکه بگیره مقدار بیشتری اضافه کنید بیکینگ پودر بافت چیپس رو سبک و پفکی و حباب دار میکنه مثل چیپسهای بیرون حالا سیب زمینی ها را در آب ریخته و تکه های یخ را اضافه کنید. هر چی آب یخ تر باشه بهتره و کیفیت چیپس شما بهتر میشه. یک تا دو ساعت استراحت دهید و بعد در آبکش بریزید ولی به هیچ عنوان آب روی سیب زمینیها نریزید. سیب زمینی ها رو روی دستمال آشپزخانه پهن کنید تا آب اضافی اونها گرفته بشه. حالا روغن رو در ظرف مورد نظرتون بریزید و بذارید خوب داغ بشه. دانه دانه سیب زمینی ها رو در روغن بندازید. مواظب باشید سیب زمینی ها رو ،روی هم نریزید که در اینصورت چیپس شما نرم میشه. چیپسهای سرخ شده را روی دستمال بذارید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه. اگه خواستید طعم دار کنید به هیچ عنوان ادویه رو مستقیم در روغن نریزید چون میسوزه و روغن بد بو میشه،میتونید بعد از سرخ شدن وقتی چیپسها رو روی دستمال گذاشتید کمی ادویه دلخواه اضافه کنید(مثل پودر موسیر یا پودر چیلی) برای نازک ورقه کردن سیب زمینی از رنده آلمانی استفاده کنید یا به وسیله پوست کن به راحتی سیب زمینی ها رو نازک ورقه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ۳.۵ لیوان پودر ژلاتین ۳۵ گرم (۳.۵ ق غ سر صاف) شکر ۷۰ ، ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) پودر گل محمدی ۲ ق م خامه صبحانه یا خامه قنادی ۲ تا ۳ ق غ گلاب ۲ تا ۳ ق غ پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد پاشیدم . روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . ۳ لیوان شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم . پودر گل محمدی ( خود گلبرگ های خشک شده رو من آسیاب کردم و بعد از صافی خیلی ریز رد کردم) داخلش ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . ژلاتین حل شده رو هم بهش اضافه کردم و یه کم هم گلاب (وانیل هم می تونین بریزین) و از حرارت برداشتم . وقتی که از دما افتاد خامه رو با چنگال کمی نرم بشه و داخلش ریختم . یکی دو قطره هم من رنگ خوراکی ریختم تا خوشرنگ تر بشه . مواد دسر رو داخل قالب (چون مواد خامه داره و خامه چربی داره نیاز به چرب کردن نیست اما برای راحتی کار می تونین قالب رو با دو قطره روغن مایع چرب کنین) ریختم و داخل یخچال حداقل ۶ ، ۷ ساعتی قرار دادم . وقتی دسر بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی دیدم که آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . نکات : جای پودر ژلاتین پودر ژله نمیشه . میزان شکر دل به خواهی و بسته به ذایقه داره . اگر خامه قنادی استفاده میشه چون شیرین هست این خامه به میزان شکر هم توجه بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛