کلوچه شکلاتی
فنجان 200 میلی لیتری 125 میلی لیتر فنجان چای .
.مواد لازم
3 تخم مرغ کره ذوب شده (150 گرم)
125 میلی لیتر شیر
125 گرم پودر قند
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 بسته شکر وانیلی یا نصف قاشق چای خوری وانیل ساده
400 گرم آرد
2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
نوک قاشق چای خوری نمک
200 گرم شکلات تخته ایی خورد شده
در کل 12 عدد کلوچه بدست میاد
طرز تهیه
ابتدا مواد خشک ، آرد ، کاکائو ، نمک را در یک کاسه مخلوط کنیم. .
سپس در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ، شکر ، کره ذوب شده ، شیر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم
سپس مواد خشک را به باقی مواد اضافه کرده و کاملاً هم نیزنیم تا بکدست بشن و نصف شکلات تکه ایی را اضافه کنید. .
مواد کیک رو داخل کپسول های کاپ کیک ریخته و نصفی از شکلات تخته ایی رو روشون میریزیم و
در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه به مدت 15-18 دقیقه میزاریم تا بپزه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین حلوا
حلوا رو تا گرمه توی ظرف بریزید و با پشت قاشق چرب روی حلوا رو صاف کنید.
کمی صبر کنید تا حلوا ولرم بشه و بعد در قیف بریزید.
از دو ماسوره گل رز و گلبرگ برای تزئین حلوا استفاده کردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹روزگارت خوش باد
و دلت سرخوش تر
خانه ات مثل هوا
پــُر زِنور و نفسِ گرم خدا
که به هر رهگذری میدمد
شوقِ خوشِ زیستن و بودن را🌹
🌹 #سلام_روزتون_بخیر_و_نیکی
امروز تون سراسر مهر و آرامش و نیکبختی🌹
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_آلمانی
از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
.
مواد لازم:
150 میلی لیتر شیر ولرم(یا 3/4 لیوان)
.
50 گرم کره ذوب شده
.
2 قاشق غذاخوری پر شکر (35تا40 گرم)
1 عددتخم مرغ نصف پاکت خمیر مایه خیس 20گرم(یا 1قاشق مرباخوری پر خمیر مایه خشک)
نصف بسته5گرمی وانیل شکری ترک(یا کمی وانیل ایرانی)
یک پنس نمک(نوک قاشق چایخوری) 2 لیوان آرد (در کل 250 گرم) (بسته به نوع آرد استفاده شده و اندازه تخم مرغ دارد امکان دارد کمتر یا بیشتر آرد استفاده شود) .
برای غلطاندن دونات:
2 قاشق غذاخوری شکر
کمی وانیل(نوک قاشق چایخوری)
برای پر کردن دونات:
مارمالاد توت فرنگی،یا هرنوع کرم وانیلی ویا شکلاتی
. طرز تهیه:
ابتدا شیر ولرم ، خمیر مایه خیس (یاخشک)، یک قاشق غذاخوری شکر و 4 قاشق غذاخوری آرد را با هم مخلوط کنید و بزارید 15 دقیقه تا عمل کند .
بیشتر آردرا در یک کاسه بزرگ بریزید ، مخلوط تخمیر شده (خمیر مایه آماده شده)و بقیه مواد خمیر را اضافه کنید و ورز دهید تا که خمیر به دست نچسبد واکه لازم شد مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. روی خمیر را پوشانده وبگذارید خمیر40-50 دقیقه استراحت داده شود تا حجم خمیر دو برابر شود.
خمیر را حدوداً به 20 چانه تقسیم کرده وگرد کنید و (اگر به دست شما چسبیدکمی به دست خود آرد بزنید)، و بعد چانه خمیر را در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته وبا دست ملایم روی چانه خمیر فشار دهیدو دوباره به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
روغن را در قابلمه بریزیدتا گرم شود (اگر دماسنج دارید داغی روغن 170 درجه باشد) ,با حرارت متوسط دونات ها را در روغن انداخته وبعد چند ثانیه پشت رو کنید (طبق ویدئو) , بعضی از دونات ها خودشون میچرخن😁 بعد سرخ شدن روی حوله کاغذی گذاشته و سپس آنها را درون مخلوط شکر ، وانیل آغشته کنید. بعد از آماده شدن همه آنها بامربای توت فرنگی پر کنید. (بیش از حد پر نکنید) آن را درون بشقاب سرو قرار دهید ،وبا پودرشکر تزیین و سرو کنید. از خوردن این دونات لذت ببرید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت
مواد لازم:
گوشت چرخ شده نیم کیلو
تخم مرغ یک عدد
جعفری خورد شده
پیاز بزرگ رنده شده یک عدد
خمیر نان باگت
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
سیب زمینی
روغن
رب
گوجه فرنگی رنده شده یا کنسروش
مواد رو مخلوط کنید روش رو بپوشونید نیم ساعت استراحت بدید بعد رول کنید. سیب زمینی ها رو در روغن سرخ کنیدنه این که زیادی سرخ بشن و روی دستما برارید تا روغنش کشیده بشه و بعد گوشت رول شده رو سرخ کنید و در همون روغن رب رو بریزید و تفت بدید و بعد پوجه فرنگی رنده شده و نمک و آب اضافه کنید بزارید سرخ بشن.در انتها بریزید رو گوشت و سیب زمینی ها تو سینی فر. مجدد مقداری آب اضافه کنید و بزارید تو فر دمای 190 درجه نیم ساعت. تو ماکرو و آون هم میتونید بزارید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_آچما
شیر ولرم ۱۲۵ میلی (نصف لیوان)
ماست ۶۰ گرم (۳ ق غ)
شکر ۵۰ گرم (۳ ق غ)
روغن مایع ۲۰ میلی (۲ ق غ)
تخم مرغ ۱ عدد
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
آرد سفید حدودا۳۵۰ گرم (دو و یک سوم لیوان)
نمک نصف ق چ
وانیل کمی
بدای مواد میانی : گردو پودر شده ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان) ، ارده ۷۰ گرم (۴ ق غ) ،شکر ۱۰۰ گرم (کمتر از نصف لیوان) ، کره ذوب شده ۵۰ گرم
یک قاشق شکر داخل شیر ولرم ریختم ، خمیر مایه رو هم اضافه کردم و درش رو گداشتم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد به عمل بیاد .
داخل یه ظرف بزرگتر تخم مرغ ،شکر ، ماست ، روغن مایع ، نمک و وانیل رو اضافه کردم و مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد رو هم الک کردم و کم کم ریختم . همیشه آرد توی نون ها تقریبیه ممکنه برای شما از این کمتر و یا از این مقدار بیشتر به کار بره آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه کل خمیر قسمتی چسبنده باشه ایراد نداره . خمیر باید خوب ورز دادم . ۳ دقیقه ورز دادم و ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیدم یا ۱۰ دقیقه خوب ورز بخوره . باز تاکید می کنم آرد زیادی نریزین لطافت نون هاتون با این کار می گیرین .
خمیر رو داخل ظرف تمیز که یه کم جرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم جای نسبتا گرم یکساعت استراحت قرار دادم بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۳ الی ۴ قسمت تقسم کردم و هر کدوم رو با وردنه باز کردم و یه ظرفی روش قرار دادم حدودا به قطر ۲۳ سانت و دایره برش دادم .
مواد میانی رو همش رو با هم مخلوط کردم .
بین لایه ها از این مواد قرار دادم و بعد برش به درازا دادم و هر برش رو دور خودش تاب و پیچ دادم .
داخل یه ظرف دایره ای به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانت . کفش کاغذ روغنی انداختم و دوروار این ها رو پیچیدم . دوباره روش یه دستمال تمیز انداختم ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه .
و بعد رومال یه زرده تخم نرع و زعفران رو مخلوط و رومال زدم .
و در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم .اخر هم یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو ردشن کردم تا خوشرنگ بشه .
روش هم یه کم عسل رقیق شده زدم که براق بشه .
راستی ظرف حاوی آب داخل فر فراموش نشه .
در فر دست ساز هم می تونید درست کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_سبزیجات
طرز تهیه.... شما با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید ماهی شمال وجنوب نداره من خودم همیشه با هامور درست می کنم اینبار با ماهی کوپه درست کردم طعم اصلی این خوراک با سس ان است
طرز تهیه سس...... دوقاشق رب گوجه و دوقاشق روغن مایع یا زیتون با اب یک لیموی تازه و زردچوبه وادویه ماهی اگر نبود ادویه مخلوط و نصف قاشق چایخوری پودر زیره و یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز و رنده پوست لیمو وپودر سیر وپودر پیاز و زعفران دم کرده همه را خوب مخلوط کنید
ادامه کار..... ظرف مناسب فر را کمی چرب کنید کف ظرف را پیاز حلقه شده بچنید بعد فلفل دلمه سبز حلقه شده روی پیاز بچنید وبعد گوجه حلقه شده وبعد سیب زمینی حلقه شده را اول به سس آغشته کنید وبعد روی گوجه بچنید طبق فیلم در اینجا اگر دوست دارید یک عصاره سبزیجات را روی هر لایه مواد رنده کنید هر دفعه کمی از عصاره البته دلخواه است ودر اخر ماهی را هم به کاملا به سس آغشته کنید وروی سیب زمینی بذارید وحدود نصف لیوان اب جای ظرف سس بزنید و یه گوشه ظرف بریزید و اگر ظرف شما در دار است که هیچ وگرنه فویل بکشید وجند تا سوراخ ریز روی فویل ایجاد کنید ودر طبقه دوم فر از پایین بمدت حدود ۲ساعت با دمای ۲۰۰درجه البته شما اگر فرتون زیاد داغ می کنه ۱۸۰بذارید وبعد چک کنید با چنگال اگر مواد پخته اماده است میتونید بعد پخت روی ماهی را با شعله بالا گریل کنید تا طلایی وبرشته بشه البته من اینکارو نکردم وبه نظر من نیازی نداره بازم دلخواه است
نکته..... شما میتونید این خوراک را روی گاز درست کتید بازم خیلی عالی می شه اگر نمک به سس زدید عصاره را حذف کنید یا بر عکس
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک دو رنگ
طرز تهیه
اندازه هر پبمانه در این دستور ۲۰۰ میلی لیتر هست عزیزای دل
یک پیمانه اب ولرم
یک پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن مایع
تخم مرغ ۳ عدد متوسط
وانیل نوک قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری سرخالی
ارد ۲ پیمانه
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
خب اول از همه تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی یا دستی اینقدر میزنیم تا رنگش روشن بشه بعد اب و روغن رو اضافه میکنیم و مجدد چند لحظه هم میزنیم،ارد رو از قبل چند بار الک میکنیم تا کاملا هوادهی بشه و بعد کم کم به موادمون اضافه میکنیم ،وانیل و بکینگ پودر رو هم اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تو این مرحله کم هم بزنید و بیشتر حالت دورانی داسته باشه(فولد کردن) تا مواد فقط مخلوط بشن،خب بعد مواد رو دوقسمت میکنیم و به یکی یک قاشق ارد و به دیگری یک قاشق پودر کاکائو اضافه میکنبم و مخلوط میکنیم.حالا طبق فیلم مواد رو همزمان تو قالب میریزیم،و بعد چند مرتبه به سطح کار میکوبونیم تا مواد یکدست پخش بشه بعد تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم تا زمانی که تست خلال انجام شد و تمییز بیرون اومد
اون موقع کیکتون پخته شده👍
فقط توجه کنید دما تو فرهای مختلف باهم فرق دارن پس هروقت دیدید روی کیکتون پخته با سیخ چوبی یا خلال چک کنید اگه تمییز بیرون اومد یعنی کیکتون پخته اگه نه به تایم بیشتری برای پخت نیاز داره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزای کره ای
مواد لازم:
نصف استکان شیر (استکان کمر باریک ترک، 50 گرم)
یک چهارم استکان آب (25 گرم)
1 قاشق غذاخوری پر کره آب شده
1قاشق مربا خوری خمیر مایه خشک فوری
1 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
آرد به مقدار لازم (به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر مثل نرمی گوش شود)
مواد لازم برای داخل پیتزا:
زیتون
سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
سالام (یا کالباس)
نصف قوطی کنسرو ذرت
پنیر پیتزا رنده شده
فلفل سبز
مواد لازم برای روی پیتزا:
1عدد زرده تخم مرغ
مواد لازم برای سس:
1 قاشق غذاخوری پر سس کچاپ
1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری نمک،آویشن،پودرسیر
طرز تهیه:
شیر ، آب ، شکر و خمیر مایه خشک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (اگر خمیر خشک معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند)سپس نمک و آرد با کنترل اضافه کنید و ورز بدید در آخر کره را اضافه کنید و ورز بدید روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت بدید. بعد از عمل آمدن خمیر آن را به 9 قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل چانه درست کنید. چانه ها را شکل پیتزا بدید و از سس روی خمیر ها بمالید و پنیر رنده شده بپاشید سوجوک ، کالباس ،فلفل سبز ، زیتون ، کنسرو ذرت بذارید. روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید . 30 دقیقه داخل سینی استراحت بدید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده بپزید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا پاکتی...😋😍
دستور مواد گوشتی لازانیا رو که مطمئنا آشنایی دارید.در این مطلب طرز تهیه سس سفید لازانیا رو براتون میگذارم
🍶سس مخصوص لازانیا
مواد لازم
آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۴ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
سبزی (معطر) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا خوب هوا خورده و سبك شود.سپس آن را داخل تابه ای نچسب ریخته و با حرارت بسیار ملایم كمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین رفته و رنگ آن كمی تغییر كند
۲- سپس كره را به آن افزوده و آن را خوب تفت دهید تا طلایی شود.
۳- بعد از تفت خوردن آرد،شیر را كم كم به آن افزوده و مدام هم میزنیم تا شیر نبرد.
۴- وقتی شیر تمام شد سس را تا حد غلیظ شدن روی حرارت قرار میدهیم و بعد آن را برداشته و صبر میكنیم تا خنك شود و بعد به دلخواه مقداری سبزی معطر به آن اضافه میكنیم و برای سرو آماده میكنیم.
سایر نکات
1)در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مخلوط آرد و كره اضافه كنید.
2)توجه داشته باشید كه این سس مخصوص استفاده در لا به لای لازانیا میباشد ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری میکند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود.
3)بهتر است برای تهیه این سس از انواع كره طعم دار استفاده شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_سالمون_با_سبزیجات
ماهی رو با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید.
داخل تابه گریل اونو سرخ کنید
سبزیجات رو هم داخل همون تابه سرخ کنید
روغن لازم نداره همون مقداری که به ماهی زدین کافیه.
دوستان ماهی سالمون ادویه لازم نداره
اما اگه با ماهی های دیگه خواستین درست کنین و دوست دارین مزه دار باشه
از پودر تخم گشنیز، ادویه ماهی، پودر زنجبیل، سیر و پیاز، فلفل، زیره یا هر ادویه دلخواه میتونید استفاده کنید
در نهایت حتما ماهی رو اب نارنج یا لیموترش تازه نوش جان کنید👍👍👍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردوی_با_شیره_انگور
آرد یه پیمانه
۱/۵پیمانه شیره انگور
یه قاشق غذا خوری نشاسته
یک قاشق مربا خوری دارچین
۲ تا پیمانه آب سرد
اول آرد.شیره انگور..نشاسته رو مخلوط کردم هم زدم گلوله نشه دارچین رو اضافه کردم بعد آب با همزن دستی هم زدم گلوله نشه بعد روی حرارت ملایم گذاشتم قوام که آمد گردوهایی رو که با سوزن توی نخ کرده بودم توی باسلوق گذاشتم تا همه جاش آغشته بشه بعد آویزان کردم بعداز یک ربع دیگه دوباره توی مواد باسلوق زدم و گذاشتم چند روز بمونه و خشک بشه....من یه مقدارش رو هم توی ظرفی که پلاستیک ته ظرف بود ریختم و گذاشتم یخچال سفت بشه بعد برش زدم و پودر نارگیل روش پاشیدم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.#سبد نان
#سبد_نان
درود دوستان همراهم ✋ یه ویدیوی زیبا از درست کردن #سبد_خمیری یا سبد نان براتون آوردم
ازرسپی #خمیر_جادویی که همیشه براتون گذاشتم استفاده کنید . دمای فر صد وهشتاد درجه به مدت سی دقیقه یا کمی بیشتر . در آخر هم دور تا دورشو خوب گریل بدید 👍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_مرغ_آلو_تو_فر
مواد لازم
مرغ :4 تكه
سيزمينى :2 عدد متوسط
پياز :1 عدد بزرگ
آلو ى سياه :6 عدد
هويج :2 عدد كوچيك
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
زعفران دم كرده
طرزتهيه
اول ته ظرف فرمون نصف پياز رو ميچينيم و مرغا روش ميچينيم و زعفران و نمك ميزنيم و سيبزمينى و هويج رو به دلخواه خرد و همراه آلوها بهش اضافه ميكنيم و بقيقه ى پيازا روى مرغا ميچينيم و با فويل درش رو بسته و در فرى كه از قبل گرم كرديم به مدت يك ساعت ميزاريم بپزه و بعد بيرون آورده و سسى كه درست كرديم روش ميريزيم و دوباره نيم ساعت در باز تو فر تا جا بيافته و با پلو نوش جان
.
براى تهيه سس : پياز داغ درست كرده كمى زردچوبه و فلفل سياه و يك قاشق غ خ رب گوجه بهش ميزنيم و تفت ميديدم و نصف ليوان اب بهش اضافه ميكنيم و روى مرغ پخته ميريزيم
پخت مرغا بستگى به نوع مرغ داره اگر با يك ساعت پخته نشه نيم ساعت ديگه هم اجازه بديدن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_گوشت
#کتلت اصیل ایرانی با سیب زمینی آب پز تهیه میشه ولی میتونید سیب زمینی ها رو خام رنده کنید و بشوئید تا نشاسته اونها گرفته بشه...خوب فشار بدید تا آب اضافی نداشته باشه و بعد بقیه مراحل رو انجام بدید.
نکته خییلی مهم که حتما باید رعایت بشه این هست که سیب زمینی رو که آبپز میکنید در حدی پخته بشه که له و زیاد نرم نشه...
پوست سیب زمینی رو بگیرید و حداقل دو ساعت کنار بذارید تا خوب خنک بشه و بعد با رنده درشت رنده کنید.
خنک شدن کامل سیب زمینی هم باعث جذب کمتر روغن میشه و هم امکان پاشیدن کتلت رو بسیار کم میکنه.
حتما پیاز متوسط رو با رنده درشت رنده و آبشو بگیرید
در کتلت گوشت ادویه های اصلی نمک و فلفل و زردچوبه هستن
علاوه برا اونها میتونید بنا به سلیقه از ادویه کتلت که عطاریها دارن هم استفاده کنید.
به مواد کتلت 1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا پودر سوخاری اضافه کنید هم کتلت رو ترد میکنه و هم در انسجام بیشتر کتلت موثره
بسته به جنس سیب زمینی و ریزی و درشتی تخم مرغها...بین 1 تا 2 عدد تخم مرغ برای این میزان لازمه...اول یدونه از تخم مرغها رو اضافه و خوب مواد رو ورز بدید اگه بافت مواد یکدست و لطیف و منسجم شد کافیه...در غیر اینصورت تخم مرغ دوم را اضافه کنید.
اگه زمان دارید بهتره مواد کتلت که آماده شد 1 ساعت روشو بپوشونید و بذارید یخچال تا کمی استراحت کنه وبعد شروع به سرخ کردن کنید...این نکته در حفظ انسجام کتلت بی تاثیر نیست و از طرفی طعم مواد کاملا به خورد هم میره و کتلت خوشمزه تر میشه.
هر بار مقداری از مواد رو بردارید و کمی در دست بچرخونید تا درز و شکافی نداشته باشه و بعد در آرد سوخاری بغلتانید در حدی که فقط یک لایه نازک آرد سوخاری روشو بپوشونه نه بیشتر...
در تابه مقداری روغن بریزید حرارت متوسط باشه و صبر کنید تا کاملا روغن داغ بشه و بعد کتلتها رو سرخ کنید.
روغن نباید کم باشه وگرنه کتلت یکدست طلایی نمیشه...زیاد هم نباشه که کتلت زیاد چرب و روغنی نشه
برای اطمینان از وا نرفتن کتلت میتونید اول یدونه از کتلتها رو در روغن سرخ کنید،اگر از دور شروع به پاشیدن کرد تخم مرغ دوم را به مواد اضافه و خوب ورز بدید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛