eitaa logo
آشپزی خاص
94.9هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مغزدار تبریز یا ایچلی کوک طرز تهیه نصف پیمانه آب ولرم , سه ق م شکر و یک ق غ خمیر مایه رو با هم مخلوط می کنیم و روش رو می پوشونیم تا کف کنه. ۱۲۰ گرم کره آبکرده , یک عدد تخم مرغ و نصف پیمانه ماست رو با چنگال می زنیم و خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه می کنیم. یک و نیم ق غ زنجبیل و یک ق م نمک رو با هم مخلوط می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم و چهار پیمانه آرد سفید سه بار الک شده را افزوده خوب ورز می دیم، آرد رو تا جایی اضافه می کنیم که خمیر نرم و لطیفی بهمون بده.روش رو با سولیفون می پوشونیم جای گرم می ذاریم تا دوساعت حجمش دوبرابر بشه. برای مواد میانی یک پیمانه آرد۱۰۰ گرم کره آبکرده رو می ذاریم رو حرارت کم مرتب هم زده تا بوی خامی آرد بره و در آخر یک ق م زنجبیل و یک ق غ زرچوبه رو اضافه می کنیم و خوب همه رو با هم مخلوط می کنیم و زیر حرارت رو خاموش می کنیم. نانوایی های تبریز , زردچوبه می زنن ولی می تونین زعفرون بجاش بزنین. خمیر رو به ده چونه تقسیم می کنیم و در دست باز می کنیم از مواد میانی داخلش ریخته دو طرفشو می چسبونیم گرد کرده روی کاغذ روغنی که در سینی فر گذاشتین با کف دست پهن می کنیم و با سرلیوان یا مهر شکل می دیم البته من با کارد شکل دادم، ۲۰ دقیقه استراحت می دیم و با زرده و یک ق م شیر کمی زعفران و یک ق م کره آبکرده رومال می زنیم کنجد ریخته در فر از قبل گرم شده حرارت ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت می پزیم تا طلایی بشه. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نان مغز دار تبریز اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خمیر پیراشکی به شکل ماهی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از عباس
تست تشخیص قدرت جنسی و روابط عاطفی شما 🔮 ⁉️ در نگاه اول در تصویر (👆) چه دیدید؟ 💭 سنگ 💭 زوج جوان 💭 یک زن یا یک مرد جواب تست👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1845624838C8cc8b35009
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم  لوبیا چیتی  1 لیوان نخود  1 لیوان عدس  1 لیوان  لوبیا سفید 1 لیوان آرد گندم  1 قاشق غذاخوری  رشته آش  600 گرم پیاز داغ  1 لیوان سیر داغ  1/2 لیوان نعنا داغ  به مقدار لازم برای تزیین کشک  1 کیلو گرم  سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج) 2 کیلو گرم طرز تهیه آش رشته حبوبات را خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید دور بریزیدو بپزیپد پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت دهید.نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد نکات مهم در پخت آش رشته  سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید. پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.  رشته آش حتماً باید از نوع خانگی تهیه شود. روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند. کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌ شود کشک ببرد. می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود. کشک حتماً باید ۲۰ دقیقه بجوشد حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد. برای درست کردن نعنا داغ ۲ قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد  زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد. در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی نوع رشته داره ❤❤❤ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
آش رشته اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم📝 تخم مرغ 5 عدد شکر : 1/5پیمانه روغن مایع : 1 پیمانه شیر : 1 پیمانه آرد : 2/5پیمانه وانیل : 1/4ق چ بکینگ پودر : 1ق غ خ گردو ،کشمش،کنجدو کاکایو در صورت تمایل ✍️طرز تهیه: زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده رو خوب با همزن میزنیم که با برگردوندن ظرف ازش نریزه،زرده +وانیل+شکر باهمزن میزنیم تا کرم رنگ شه،روغن رو اضافه و دوباره با همزن میزنیم،شیر و آرد رو طی دو مرحله به مواد اضافه و هم میزنیم+ مواد دلخواه مثه گردو و .... در آخر سفیده های زده شده رو به موا د اضافه و هم زده،قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد رو داخل صالب ریخته ،بهتره قالب گرد باشه،در فر 175درجه به مدت 50تا 60 دقیقه داخل فر قرار میدیم، پیمانه ها بر اساس لیوان دسته دار فرانسویه،اگه کاکایو خواستی بزنی میتونی چنتا قاشق از آرد رو آخر با کاکایو مخلوط و روی مایع کیک بریزی ،آرد رو هم با بکینگ پودر الک میکنی دو بار بجای یه لیوان شیر هم چون نداشتم یه لیوان ماست ریختم پ.ن ؛ من دو ق س خ زعفران ابکرده و یک قاشق پودر هل هم بهش اضافه کردم که زعفرانی شد اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک صخره ای اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ✅آش کشک😋 🍜طرز تهیه اول از همه نخود و لوبیا,لوبیا چیتی و عدس,از هر کدوم نصف لیوان رو از شب قبل خیس میدیم تا نفخش از بین بره,بعد یدونه چغندر کوچیک رو نگینی ریز میکنیم,کدو حلوایی رو هم ریز میکنیم و همه ی مواد رو با یک کاسه ابگوشت خوری اب میذاریم بپزه. وقتی حبوباتمون پختن,نصف لیوان برنج از قبل خیس داده شده و شسته شده رو به مواد اضافه میکنیم و میذاریم خوب بپزه تا برنج نرم بشه بعد هم سبزی اش که شامل گشنیز,شوید,تره و برگ چغندر یا اسفناجه رو خوب ریز کرده و به موادمون می افزاییم.حالا تو این مرحله باید اب مواد تموم شده باشه. میریم سراغ حساس ترین و مهم ترین قسمت اش مقدار چهار کیلو دوغ و یا اگه از ماست میخایین استفاده کنین,مقدار دو کیلو ماست و همون اندازه یعنی دو لیتر اب رو با هم مخلوط کرده و از صافی رد میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا یکدست بشه. حالا سه قاشق کشک رو با یخورده اب رقیق میکنیم و خوب هم میزنیم تا یک دست بشه. حالا میریم سراغ دیگ اشمون اول شعله گازو حسابی زیاد میکنیم و دوغ اماده شدمون رو میریزیم و همینطور کشک اماده شده رو, و حسابی شروع میکنیم به هم زدن و لحظه ای دستمونو ول نمیکنیم,و یک جهت و مدام و تند هم میزنیم تا اش,جوش بیاد و غل غل بکنه.تنها و مهمترین نکته مهم تو اش درست کردن همین هم زدن خوبه که باعث میشه کشک و دوغ نبره و اش یکدستی داشته باشیم.وقتی اش جوش اومد,شعله گازو کمتر میکنیم و بعد پنج دقیقه نصف بسته رشته اشی رو خورد کرده ومیریزیم وصبر میکنیم تا رشته نرم بشه.بعد هم پیاز داغ و نعناو اش جاافتاده. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
آش کشک اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔷 مواد لازم: گوجه گیلاسی سیصد گرم سیر یک بوته ترخون خشک یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سیب به میزان لازم فلفل سبز طرز تهیه: گوجه را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود سیر ها را خلالی خرد میکنیم سر گوجه ها را چاک کوچک میدیم و یک خلال سیر توی گوجه میزاریم گوجه ها را در ظرف تمیز و خشک میریزیم و یک قاشق چایخوری نمک وترخون خشک وفلفل سبز را اضافه وبعد تا اندازه ای که روی گوجه ها پوشیده شود سرکه اضافه کنید سر شیشه را محکم بسته و توی یخچال نگهداری کنید تا بعد از دو یا سه هفته آماده استفاده بشه. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ترشی گوجه گیلاسی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱