eitaa logo
آشپزی خاص
97.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک تک نفره ترکیه ای مواد لازم 2عدد تخم مرغ 1لیوان شکر(کمتر هم میتوانید بریزید) نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع 1لیوان سرپر آرد 1پنس نمک 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) 2قاشق غذاخوری کاکائو برای گاناش نصف پاکت خامه(100ml) 1بسته شکلات شیری طرز تهیه ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن برقی به مدت 5تا 6 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود .سپس روغن مایع و شیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود و در آخر مواد خشک الک کرده را اضافه کنید و هم بزنید . قالب های تارت کوچک را با اسپری روغن چرب کرده و از مایه کیک به اندازه 2/3قالب در آنها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه با کنترل بپزید. برای گاناش شکلاتها را در ظرفی خرد کنید و خامه را روی آنها ریخته و روی حرارت بنماری آب کنید وبا هم ترکیب کنید و روی کیکهای پخته شده (بعد از 5دقیقه) بریزید و مطابق آنچه در ویدئو میبینید روی انها را با شکلات سفید که به روش بنماری آب شده خط گرد و مارپیچ ایجاد کنید و در آخر با خلال دندان آنها را به شکل گل در آورید.نوش جان🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی پلو از اون پلوهایی که من خیلی دوسش دارم چه با ماهی ، چه تن ماهی ، چه گوشت و یا مرغ اما خود سبزی پلو چند روش پخت داره . یه عده سبزی رو تفت میدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده تفت نمیدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده مثل بنده درست می کنن . برای ۳ تا ۴ نفر سبزی پلویی نوبر سبز یک بسته حدودا ۴۰۰ گرم گوشت ۴۰۰ گرم برنج ۳ تا ۴ پیمانه ادویه پلویی به میزان لازم (عطاری ها و سوپری ها آماده من می گیرم ) نمک و زردچوبه و زعفران و چوب دارچین به میزان لازم سیر در صورت دلخواه یه حبه پیاز ۱ عدد برنج رو از قبل خوب شستم و بعد با نمک خیس کردم . برنج رو در قابلمه آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه تا برای آبکش‌کردن آماده بشه . من از سبزی آماده سبزی پلویی نوبر سبز استفاده کردم یک بسته رو باز کردم همون طور منجمد باید استفاده بشه در اواخر آبکش کردن کمی سبزی داخل آب و برنج می ریزم این کار باعث میشه که رنگ سبری در سبزی پلو بهتر بشه ، یه نقدار جزیی زردچوبه ریختم خودم خیلی علاقه به زردچوبه توی این پلو ندارم ابن بار ریختم گفتم امتحان کنیم ببینیم 😁😉 و بعد آبکش کردم . در قابلمه هر نوع ته دیگی بخواین می تونین استفاده کنین . برنج رو ریختم و لا به لاش سبزی و کمی ادویه پلویی ریختم یه حبه سیر هم اگه دوست داشتین از وسط به دونیم کنین لای پلو بزارین عطر و طعم خوبی بهش میده . و بعد دم کنی قرار دادم و گذاشتم دم بکشه . برای گوشت هم من اگه وقت داشته باشم گوشت رو با پیاز خرد شده میزارم چند ساعتی بمونه و مزه داره بشه و اگر وقت نداشته باشم دیگه هیچ 😉 یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و بعد گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه ریختم و مقداری اب و یک عدد چوب دارچین و گذاشتم ۴ تا ۵ ساعت روی گاز تا خوب بپزه . باز هم عجله دارین زودپز چاره کاره 👌 . اواخر پخت هم کمی نمک و زعفران ریختم و گاهی اوقات من رب گوجه هم تفت میدم و توش می ریزم و همچنین هویج و فلفل دلمه هم برای پخت گوشت عالیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین حلوا حلوا رو تا گرمه توی ظرف بریزید و با پشت قاشق چرب روی حلوا رو صاف کنید. کمی صبر کنید تا حلوا ولرم بشه و بعد در قیف بریزید. از دو ماسوره گل رز و گلبرگ برای تزئین حلوا استفاده کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستورش رامی نویسم هم داخل فربصورت لقمه ای قابل پخته وهم درون تابه برروی گاز،توضیح میدم براتون ،درضمن نحوه تزیینشم بصورت کلیپ داخل کانال میگذارم اینجا ظرف مدت یک دقیقه خیلی سخته همه اموزشها توضیح داده بشه، 1.مرغ اب پزونگینی شده 250گرم _مرغ راباپیازداغ تفت داده نمک،فلفل وزعفران بزنیدوبااب خییلی کم بپزید پس ازپخت خییلی ریزنگینی کنید،ازهمه قسمتهای مرغ هم می تونید استفاده کنید ولی باسینه مرغ خیلی بهتره، 2.سیب زمینی ریزنگینی شده وتفت داده شده یاابپز 250 گرم 3.هویج رنده ریزشده خام 1عدد کوچک 4.ماست چکیده یاماست سفت 1/2لیوان 5.نمک،فلفل،نصف عصاره مرغ،زعفران ودارچین یااویشن_ یکی به دلخواه _ به اندازه کافی 6.تخم مرغ 3 عدد 7.پیازداغ نگینی 2ق غ موادخشک شامل مرغ ابپز نگینی شده وسیب زمینی نگینی ،هویج وپیازداغ راداخل ظرفی باهم خوب مخلوط کنید_مواد داغ وروغنی نیزنباشند_ تخم مرغها راداخل ظرف دیگری شکسته خیلی خیلی خوب هم بزنید _این مرحله خیلی مهمه که کوکوبوی تخم مرغ نگیره پس تخم مرغها راحسااابی هم بزنید_سپس زعفران دم کرده غلیظ ،نمک،فلفل ،عصاره دارچین وماست رااضافه کنید وکمی درحدیکدست شدن مخلوط کنید درنهایت مواد تخم مرغی راباموادخشک مخلوط کرده وهم بزنید، قالبهای سیلیکونی راباروغن جداکننده چرب کنید_این روغن درلوازم قنادیها موجوده _وبامایه کوکوپرکنیددرفر ازقبل گرم 180درجه به مدت حدود30_20دقیقه،باخلال دندون تست کنید. پخت برروی گاز: داخل تابه ای وباحرارت کم، روغن کم ریخته ومایه کوکو را پهن کنیددرب ان را بسته ،طی بیست دقیقه اول به هیچ عنوان درب تابه رابازنکنیدپس از بیست دقیقه سریع درب ان رابازکنید که اب داخل کوکونریزه وچک کنید که پخته وطلایی شده باشد، پس ازپخت وسردشدن برش بزنید. این کوکورا هم بصورت گرم میشه سروکرد که خییلی خوشمزه تره وهم اینکه پس ازسردشدن با تزیین کردوسرونمود ولی گرمش خوشمزه تره، یا پنیرخامه ای یک قوطی کوچک یاپنیرلبنه _حدود 180گرم _ سس مایونز 1ق غ سس خردل 1ق چ نمک وفلفل به میزان لازم همه راباهم مخلوط کنید ودرحدیکدست شدن باچنگال هم بزنید،زیادهم نزنید که شل بشه. پس ازسردشدن کوکوها با این کرم تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خب حالا نکاتش: زبون رو حتما خوب بپزین با حرارت ملایم تا نرم بشه و حتی اگه احتیاج داشت بیشتر از سه ساعت تا آخر پختش بهش نمک نزنین تا گوشتش سفت نشه... دارچین و سیر و پیاز خیلی خوش طعمش میکنه... اگه بذارین زبان سرد بشه پوستش راحت کنده میشه ... تو سسش نمک هم بریزین من تو فیلم یادم رفت پشت صحنه ریختم 😉😉😉 هر چقدر زبان بیشتر تو سس بپزه (حتی تا یه ساعت) خوشمزه تر میشه فقط مواظب باشین اگه زبانتون خیلی نرم و پخته اس یهو وا نره ... بذارین سسش خوب قوام بیاد... من از آب خود زبان برای سسش استفاده کردم، شما میتونین از آب گوشتم استفاده کنین ... میتونین داخل سسش از قارچ یا هر چیز دیگه ای که دوست دارین هم استفاده کنین ... حالا بگین ببینم هنوزم زبان دوست دارین؟؟ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سس گوجه فرنگی 😋🍅🍅🍅 فصل وفور گوجه و فلفله میتونید تو ایم فصل سس های خوشمزه برای زمستون تهیه کنید .🍅 در این پست طرز تهیه یک نوع سس گوجه فرنگی رو بهتون آموزش میدم کع میتونید از اون در کنار وعده های غذاییتون، سس ماکارونی و یا حتی با نان استفاده کنید. سس آماده شده رو در ظرف های شیشه ای که هوایی درونشون نمونده نگهداری کنید‌. . مواد لازم برای تهیه شش عدد ظرف کوچک گوجه فرنگی 2 کیلوگرم فلفل سبز تند نیم کیلو (اگر دوست دارید مخلوط استفاده کنید تا کمی شیرین باشد) فلفل قرمز نبم کیلو 6 تا 7 حبه سیر 1 استکان کمر باریک چای خوری روغن زیتون نصف استکان کمر باریک سرکه 2 قاشق غذاخوری نمک سرخالی 1 قاشق چای خوری آویشن 1 قاشق چای خوری نعناع 1 قاشق چای خوری نمک لیمو 1 قاشق چای خوری زیره (شما می توانید ادویه جات ترشی جات را طبق سلیقه خود کم یا زیاد کنید) یک دسته جعفری ساطوری . طرز تهیه: گوجه فرنگی ها پوست کنده و با گوشت کوب یا غذا ساز له کنید و ادویه جات ، روغن زیتون و سرکه و سیر رو بهش اضافه کنید روی اجاق قرار بدید تا جوش بیاید. فلفل ها رو خرد کنید و آن را بعد از پخت اولیه گوجه اضافه کنید تا کامل بافت خودشون رو از دست ندن بعد از گذشت حدود 15 دقیقه ، جعفری خرد شده اضافه شده و اجازه کمی پخت و مواد را در حالی که به جوش و روی حرارت است درون شیشه های تهیه شده بریزید. شیشه ها را کنار بگذارید تا سرد بشن و در صورت وجود فضا در یخچال قرار بدید در غیر این صورا یا در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید. توجه: مطمئن شوید که درپوش ها محکم باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات خونگی😋 مواد لازم🔻 ڪره: ۵۰ گرم خمیر مایه:یڪ قاشق غذاخوری نمڪ : یڪ پنس شیرولرم: نصف لیوان آب ولرم: نصف لیوان شڪر:۲_۳قاشق غذا خوری تخم مرغ:یڪ عدد وانیل :یڪ قاشق چایخوری آرد:حدود ۲_۳لیوان پودر قند یا پودر شڪر برای روی دونات یا پیراشڪی مقداری 👇طرز تهیه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه دونات🔻 ابتدا خمیر مایه+آب ولرم+شڪر را مخلوط و ڪناربگذاریدتاعمل بیاد،تخم مرغ+وانیل راهمزده بعدڪره ی ب دمای محیط رسیده رو اضافه ڪنید وهم بزنید بعد شیر رو اضافه ڪنیدوهمزده بعدهم خمیر مایه ی عمل اومده رو اضافه ڪنید و خوب هم بزنید،بعد آرد+نمڪ را مخلوط وسه بارالڪ ڪنید و ڪم ڪم ب مواد اضافه ڪنید،و خوب همزده ،تا جایی ڪه خمیر به دست نچسبد،آردها آبخورشون متفاوت هست پس ڪم ڪم اضافه ڪنید،ممڪن هست ڪمی آرد اضافه بیاد یا همش مصرف بشه، بعدخمیررو ورز داده حدود ده دقیقه،بعد ظرف بزرگی را ڪمی چرب ڪنید و خمیرراحدود بیست دقیقه ڪناربذارید روشو بپوشونیدتا حجمش دوبرابر بشه،بعد دوباره خمیررا مجدد پنج دقیقه ورز داده و مجدد استراحت دوم دهید حدود ده دقیقه بذارید بمونه ،بعد روی سطح ڪار،ڪمی آرد پاشیده خمیررا پَهن ڪنید با ته لیوان یا ڪاتِر اندازه بزنید و در قابلمه ای ڪوچڪ یا ماهیتابه باید در روغن داغ وشناور روغن مایع بهتره ، با حرارت متوسط سرخ ڪنید بعدبذارید روی دستمال تمیز تا روغن اضافی خارج بشه بعددرپودرقند یا پودر شڪر بغطانید،میتونید از شڪلات آب شده هم برای تزیین استفاده ڪنید.اگر شیر نداشتید مهم نیست بجاش همون مقدار آب اضافه ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_شیرین عسل مواد لازم: عسل ... یک قاشق غذاخوری بیسگوییت گرد ساده... حدود ۲۴ عدد (مارکش فرقی نداره فقط گرد باشه زیادم ضخیم نباشه) شکلات تخته ای .... ۱۵۰ گرم+ سه قاشق غذاخوری روغن مایع ژله ی الوورا.... یک بسته+ یکسوم پیمانه آب معمولی (من ژله مارک گلها استفاده کردم) طرز تهیه: 🍥آب رو‌ روی ژله بریزید و پنج دقیقه صبر کنید 🍥سپس روی حرارت بنماری بگذارید و مدام هم بزنید تا ذرات ژله کاملا حل شود (حدود ۲۵ دقیقه) 🍥حالا عسل را اضافه و مخلوط کنید وبعد از روی حرارت بردارید 🍥دو سه دقیقه صبر کنید بعد با همزن بزنید تا فرم بگیرد مطابق فیلم 🍥بعد داخل قیف با ماسوره ی ساده بریزید 🍥تو این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید چون زود سفت میشه 🍥سپس روی بیسکوییت پایپ کنید و بعد یک بیسکوئیت دیگر روی ان قرار دهید مطابق فیلم 🍥سپس حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید 🍥شکلات تخته ای و روغن مایع را روی حرارت بنماری ذوب کنید 🍥بعد بیسکوئیت های آماده را مطابق فیلم داخل شکلات بزنید 🍥و روی پنل فلزی یا کاغذ روغنی بگذارید بعد یکساعت در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود 🔴 نکته ها : 🔴 مقدار آب دستور مهمه اگه زیاد بریزید مارشمالو وسط مواد فرم نمیگیره ،اگرهم کم بریزید، سفت و لاستیکی میشه 🔴 اضافه کردن عسل ضروریه نباید حذفش کنید👌 🔴 وقتی مارشمالو فرم گرفت سریع داخل قیف بریزید و روی بیسکوییت ها پایپ کنید چون زود سفت میشه 🔴 اول کار قیف و ماسوره رو اماده کنید بذارید کنار 🔴 با این مقدار مواد ۱۲ تا شیرین عسل دارید😚 🔴 شیرین عسل چند ساعت که میمونه مارشمالو وسطش،کمی رطوبتش رو به بیسکوییت میده و واقعاً لذیذ و خوشمزه میشه😋 🔴 من همیشه شکلات تخته ای مارک کارات استفاده میکنم که بسته ی یک کیلویی هستش خیلی با کیفیته، راحت و روون ذوب میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان همبری شکم پر برای 20عدد نان 50گرمی . مواد لازم خمیر: 500 گرم آرد(اندازه هر لیوان فرانسوی دسته دار 150گرم هست) . 50 گرم شکر (حدود 2ونیم قاشق غذاخوری) . 1 قاشق مرباخوری نمک . 25 گرم شیر خشک قنادی(حدود 3ق غ) 20 گرم خمیر مایه تر( یا 8گرم خمیر مایه خشک که با 3قاشق آب ولرم مخلوط کرده تا عمل تخمیر انجام شود) 1و1/4 لیوان آب ولرم(300میلی لیتر ) 80 گرم کره نرم شده در دمای اتاق . لازم . طرز تهیه: ابتدا دریک کاسه بزرگ آرد،،شکر،نمک و شیر خشک و خمیر مایه (خمیر مایه را با 3قاشق آب ولرم و1ق شکر مخلوط و 10دقیقه استراحت دهید تا عمل کند)ریخته و آب ولرم را کم کم وبا کنترل اضافه و ورز بدید حدود 5 دقیقه بعد 8گرم کره نرم شده را اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر از طرف جدا شود(کمی چسبندگی دارد). دستتون را چرب کنید وخمیر را جمع کنید وبزارید دریک کاسه که چرب شده و روی کاسه را سلفون بکشید و 1 تا 2 ساعت استراحت بدید. در این زمان مواد میانی را آماده کنید. مواد میانی: 300 گرم گوشت چرخ کرده فلفل دلمه رنگی 1عددپیاز (یا پیازچه) 1قاشق کنستانتره فلفل یا پوره گوجه فرنگی نمک،فلفل،پاپریکا، زنجبیل روغن زیتون در یک تابه پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت بدید سپس فلفل دلمه رنگی خرد شده را اضافه و 2دقیقه تفت بدید و گوشت چرخی را اضافه کنید تا آب گوشت کشیده وسرخ شود ودر آخر هم نمک و ادویه جات و کنستانتره فلفل ویا پوره گوجه فرنگی را اضافه ومخلوط کنید تا همه مواد خوب سرخ شده وآب نداشته باشد و به دلخواه کمی گشنیز خرد شده بریزید واز روی حرارت بردارید تا خنک شود. بعد استراحت خمیر ،روی میز کار کمی آرد بپاشید وخمیر را کمی ورز دهید تا هواگیری شود سپس به اندازه یک نارنگی (50گرم)از خمیر بردارید و خمیر را باز کنید ومقداری از مواد گوشتی بزارید وخمیر را خوب ببندید تا مواد بیرون نزند وبا فاصله بزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته آید وروی سینی را بپوشانید و40 دقیقه دیگر استراحت بدهید. روی خمیرها را با زرده تخم مرغ و1قاشق غذاخوری شیر رومال کنید وکمی کنجد بپاشید وسینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه تا نانها پخته شوند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ ️بورگ کایتاز 🍔 ‌ مواد خمیر:👇 ️آب ولرم 3 لیوان خمیر مایه 1 ق م سر پر نمک 1 ق م شکر 1 ق م ️آرد به مقدار لازم‌ ‌ مواد رومال:👇 کره 100 گرم روغن ️زیتون 1,4 لیوان ‌ ‌ ️مواد داخل خمیر:👇 ‌️گوشت چرخ کرده نیم کیلو‌ پیاز رنده شده 1 عدد ‌ گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد ‌ سیر 2 حبه ‌ ️فلفل دلمه ای نگینی خرده شده 2 عدد ‌ ️رب انار نصف 1,4 لیوان روغن مایع 1,4 لیوان ️ارده 3 ق غ ️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرزتهیه:👇 اول خمیر رو درست کنید و بپوشونید در محیطی گرم قرار دهید تا حجمش چند برابر شود ، همه مواد میانی رو در ظرفی بریزید و مخلوط کنید ، برای باز کردن خمیر کره رو روی حرارت آب کنید و روغن زیتون رو هم اضافه کنید ( کره و روغن زیتون باعث میشه بورگ ترد بشه ) در ظرف بزرگی طبق فیلم مخلوط روغن و کره رو ریخته و از خمیر به اندازه ی بزرگیه گردو برداشته روی روغن کنار هم بچینید کمی روی خمیر فشار دهید گرد کنید و روی سطح مورد نظر گذاشته و خمیر رو با با دست و یا وردنه باز کنید مثل خمیر یوفکا خیلی نازک شود از دو طرف خمیر داخل شده تا یه خمیر دراز تشکیل بشه ( میتونید بعد از اینکه خمیر رو باز کردید 1 ق غ مخلوط کره و روغن رو به همه جاش با فرچه بمالید ) مثل حلزون بپیچونید و در سینی فر ورق روغنی گذاشته و در سینی فر خمیر هایی را که درست کردید بچینید و با دست وسط خمیر رو کمی فشار داده مواد داخلی رو با قاشق وسط خمیر گذاشته روش کمی با قاشق فشار دهید با دمای200 درجه در فر به مدت 50 الی1 ساعت بپزید تا روش طلایی بشه نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با این دستور 4 تا 6 عدد پیده خواهید داشت آرد 3 پیمانه(حدود 400 گرم) خمیرمایه فوری 2 قاشق چایخوری استاندارد نمک 1/2 قاشق چایخوری استاندارد شکر 1 قاشق چایخوری استاندارد روغن مایع 2 قاشق غذاخوری استاندارد 1 عدد زرده تخم مرغ+کمی کره+کمی زعفران+کنجد برای رومال آب ولرم نصف لیوان برای عمل آوری+کمی بیشتر برای خمیر شدن آرد . گوشت چرخکرده 200 تا 250 گرم پیاز نگینی شده 1 عدد درشت گوجه فرنگی ریز نگینی شده 2 عدد درشت جعفری ساطوری 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده 2 حبه یا مقداری پودر سیر فلفل دلمه ریز نگینی شده 1 عدد . خمیرمایه فوری+شکر+آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید تا عمل بیاید. آرد+نمک را با همزن دستی مخلوط و سه بار الک کنید. خمیرمایه عمل آمده+روغن مایع را به آرد اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید و کم کم آب ولرم اضافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود. روی سطح کار خیلی کم آرد بپاشید و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شود. خمیر را در کاسه چرب قرارداده و 1/5 تا 2 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. . در این فاصله مواد گوشتی را آماده کنید پیاز را خیلی ریز نگینی کرده با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود،سپس فلفل دلمه ریز نگینی شده را هم اضافه و تفت داید تا نرم شود و بعد گوشت چرخکرده را اضافه و تفت دهید. کمی زردچوبه+فلفل+نمک+سیر له شده یا پودر سیر اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی ریز نگینی شده را هم اضافه کنید و کمی که آب گوجه فرنگی کشیده شده رب گوجه را اضافه و تفت دهید. مواد گوشتی را کنار بکذارید تا خنک شود. . بعد از استراحت پف خمیر را بخوابانید و به 4 تا 6 قسمت تقسیم کنید. روی سطح کار آرد پاشیده و هر چانه خمیر را به صورت کشیده باز کنید . سپس خمیر را به کاغذ روغنی داخل سینی فر منتقل کنید. بهتره برای اطمینان از نچسبیدن پیده،کاغذ روغنی رو کمی چرب و بعد خمیر پیده را روی آن قرار دهید. روی خمیر از مایه گوشتی پهن کنید و لبه های خمیر را تا بزنید. میتوانید به دلخواه کمی پنیر پیتزا روی میده بپاشید. دور تا دور خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران(به دلخواه)+کمی کره رومال کرده و کنجد بپاشید. پیده را در فر با حرارت 200 درجه قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. در فر برقی دما 20 درجه کمتر پیده را در تابه روی گاز میتونید بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهيه دسر كنافه تركيه اي 🥘🥘🥘🥘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸یکشنبه تون زیبا 🍀و پر از انرژی مثبت 🌸از خدا میخوام 🍀روزتون بدون غم 🌸روزگارتون بدون مشکل 🍀لحظه هاتون بدون دلتنگی 🌸عمرتون بدون مریضی 🍀و زندگیتون بدون 🌸حسرت باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
200 گرم کره رو در دمای محیط بذارید تا نرم بشه و بتونیم با همزن بزنیمش. میتونید به جای کره از مارگارین یا روغن جامد استفاده کنید به خصوص اگه برای عید درست میکنید...چون ماندگاری شیرینی با روغن جامد بیشتره. در صورت استفاده از روغن جامد ،160 گرم روغن جامد استفاده کنید. در کاسه ای کره نرم شده +یک لیوان فرانسوی سرخالی پودر شکر یا پودر قند را با دور تند همزن برای 7 دقیقه بزنید تا سبک و روشن شود. سپس 1 عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده+1/4قاشق چایخوری وانیل را اضافه و دوباره برای 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن شود. حتما در بین کار دور تا دور کاسه را تمیز و مواد رو وسط کاسه جمع کنید تا همه جای مواد خوب همزده بشه. برای این شیرینی حدود 2/5تا 3 لیوان آرد(آرد سه صفر) الک شده احتیاج دارم...مقدار آرد کاملا تقریبیه ولی حدود 2 لیوان آرد حتما استفاده میشه. حالا مایه شیرینی سبک و روشن شده ،کم کم آرد اضافه و هم بزنید،وقتی کمی مایه شیرینی جمع شد ،3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با الک به مواد شیرینی اضافه و خوب مخلوط کنید. وقتی پودر کاکائو به خورد خمیر رفت ,اگه خمیر هنوز چسبنده بود دوباره قاشق قاشق آرد بریزید و مخلوط کنید. در نهایت خمیر کاملا لطیف شده و به دست نمیچشبه...ولی خشک و ترک خورده نیست...دقت کنید اگه زیاد آرد بریزید خمیر توی فر ترک میخوره و شیرینی سفت میشه. از خمیر گلوله های کوچکی بردارید و گرد کنید مواظب باشید هیچ ترکی نداشته باشه وگرنه توی فر ظاهر شیرینی بد میشه و ترک میخوره،بعد گوله های خمیر را در شکر بغلتانید. در آخر با هر وسیله ای یا نوک انگشت وسط خمیر را گود کنید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد برای 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. وقتی شیرینی پخته باشه راحت از کف سینی جدا میشه. سینی نیازی به چرب کردن یا انداختن کاغذ روغنی نداره. بعد از پخت صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند بعد داخل اونها رو با نوتلا یا شکلات ذوب شده پر کنید. من 100 گرم شکلات تلخ+1 قاشق کره را روی بخار کتری قرار دادم تا شکلات ذوب بشه و بعد با اون داخل شیرینی ها رو پر کردم. اگه برای عید درست کردید بهتره حتما از روغن جامد یا روغن قنادی استفاده کنید تا ماندگاری بالا بره و بعد از اینکه از فر در آوردید و شیرینیها خنک شدند در ظرف در بسته بچینید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید و چند ساعت قبل از سرو داخل اونها رو با شکلات پر کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛