هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#دسر_پلمبير
براي اين سايز قالب
تخم مرغ ٣ عدد
وانيل خيلي كم
شكر ٣ قاشق غ
خلال پسته
پودر ژلاتين ١/٥ قاشق سوپخوري
پودر ژله دلخواه ( من با توت فرنگي درست كردم ، اما پيشنهاد ميدم ژله موز يا آناناس استفاده كنيد ) ( نصف يك بسته ژله را احتياج داريم )
خامه قنادي ٣٠٠ گرم
ميوه و خلال را كف قالب به سليقه خودتون بچينيد و نصف ژله مورد نظر رو با ٣/٤ پيمونه آب جوش حل كنيد و روي ميوه ها بريزيد ، تا حدي كه ميوه ها حركت نكنن ، قالب رو داخل يخچال بذاريد تا ژله نيم بند بشه ، يعني وقتي به ژله دست ميزنيد جاي انگشت بمونه ، بعد بقيه ژله رو روش بريزيد و بذاريد نيم بند بشه ، تو اين فاصله پلمبير رو درست كنيد
زرده و سفيده را از هم جدا كنيد
زرده را با ٢ قاشق شكر و وانيل با همزن بزنيد تا سفيد و كشدار شود ، هرچه بيشتر بزنيد بهتر است .
سفيده ها را با ١ قاشق شكر باقيمانده بزنيد تا فرم بگيرد .
ژلاتين را به روش بن ماري آماده كنيد ، ١ ق سوپخوري ژلاتين را داخل ١/٤ ليوان آب سرد بريزيد و بعد داخل مايكروفر يا روي بخار كتري قرار بديد تا ژلاتين كاملاً حل شود .
زرده ها و سفيده ها و خامه و ژلاتين را با هم مخلوط كنيد .
داخل مواد پلمبير ميوه اي كه از ژله اش استفاده كرديد را خرد كنيد و بريزيد ، خلال پسته هم بريزيد و با قاشق به هم بزنيد تا ميوه و خلال با پلمبير مخلوط بشه .
بعد پلمبير رو داخل قالب روي ژلتون ريخته ( حواستون باشه ژله بايد نيم بند باشه ) و داخل يخچال بذاريد تا خودش رو بگيرد .
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله دلستر
مواد لازم:
ژله برنگ دلستر(آناناس،انبه،..)
سیخ چوبی
ژله آلوورا
✍طرز تهیه:
ابتدا جامهایی که میخواهید ژله را در آن سرو کنید با ژلههایی به رنگ دلسترهای موجود ( آناناس ، انبه، لیمو و... ) تا نیمه پر کنید.
وقتی ژلهها نیم بند شدند، یک عدد سیخ چوبی تمیز را داخل ژلهها بصورت نامنظم حرکت دهید تا طرح گازدار بودن را تداعی کنند.
حالا برای کف روی ژله میتوانید از همان نوع ژلهای که درست کردید و مایعش باقی مانده یا ژلهی آلوئه ورا که بیرنگ است، استفاده میکنیم. مایع را داخل مخلوط کن ریخته میشود و حسابی میزنیم تا کف کند و حجمش زیاد شود و این مایع را روی ژلههای داخل جام ریخته میشود که بصورت کف دلستر میشود و به همان شکل میبندد.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔷 #تر_حلوا_نشاسته
مواد لازم:
نشاسته ذرت: 1 پ، آرد برنج: نصف پ، شکر: 2 پ، شیر : 5 پ، آب سرد: 3 پ، گلاب: نصف پ، زعفران و هل : به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته ، آب سرد و آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن.
سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، شیر و شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره.)
سپس مواد رو دو قسمت کرده و به نیمی از مواد زعفران اضافه کرده و داخل قالب میریزیم و بلافاصله مواد سفید رنگ رو روش میریزیم .(اگر فاصله بین ریختن دو رنگ بیفته بهم نمیچسبن). سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل میکنیم.
*میشه مواد رو داخل ظرف های پیرکس مستطیل یا مربع شکل ریخت و به روش سنتی لوزی برش زد.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کباب_کوبیده_های_تپلی_و_خونگی 🍗
من برای یک کیلو گوشت مخلوط گوسفند و گوساله و قلوه گاه گوسفند میزنم از هر کدوم تقریبا سیصد گرم. آب دوتا پیاز بزرگ و رنده شده رو میگیرم و به همراه نمک و زعفرون و یک عدد زرده تخم مرغ حسابی ورز میدم و میزارم فریزر و تا موقع سرو چند باری میارم گوشتارو بیرون و ورز میدم و دوباره میزارم داخل فریزر.
🔸آب پیاز دور نمیریزم موقع سیخ گرفتن برای صاف کردن سیخ ها ازش استفاده میکنم.
🔸من همیشه و همیشه گوشتمو برای اینکه نریزه رو اتیش سه بار چرخ میکنم.
🔸مهمترین نکته پخت کباب کوبیده اینکه حرارت خیلی زیاد نباشه و اول کار تند تند سیخ هارو پشت و رو کنیم
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱