5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله
طرز تهیه:
ابتدا ژله آلوئه ورا رو تو یه لیوان و نصفی اب داغ حل کنید من تو مایکروویو میذارم تا خوب حل بشه که بعدا کاملا شفاف بشه بعد که سرد شد از داغی افتاد لایه لایه بریزید بذارید خودشو بگیره هر لایه نباید خیلی سفت بشه یه کوچولو روش چسبناک باشه که بعدا که از ظرف جدا میکنید لایه ها از هم جدا نشه ژله تون وا بره 😊برای اون قسمت سفیدی هم الورا رو با نصف لیوان اب داغ همون جوری که گفتم حل کنید سرد شد نصف لیوان شیر و اضافه کنید بستنی هم میشه ولی شیر یا شیرعسل بهتره اینجا اب و شیر خیلی نریزید که شل بشه غلیظ بهتره هم گوزن هاتون خوب قالب میگیره هم قسمت زمین برفی قاطی نمیشه هر دو تا رنگ کامل باید سرد شده باشن اخر سر هم ژله بلوبری و اضافه کنید😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
52.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
#کوکوی_رولی
یه کوکوی خوشگل و شیک و خیلی راحت توفیلم مراحل درست کردنش هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
نان
1 لیوان شیر گرم
1 لیوان آب گرم
1 قاشق غذاخوری شکر
1قاشق پر خمیر مایه خشک فوری
نصف فنجان روغن
1 سفیده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق چایخوری نمک
4-4.5 فنجان آرد
برای موارد فوق؛ 1 عدد زرده تخم مرغ را با مخلوط روغن کمی مخلوط کنید
کنجد ، سیاه دانه
تهیه: شیر گرم ، آب ، شکر و مخمر را داخل کیسه فشرده Koroplast اضافه کنید ، زیپ را ببندید و مخلوط کنید. سپس زیپ را باز کنید ، مایعات را اضافه کنید ، زیپ را ببندید و دوباره تکان دهید. زیپ را باز کنید و نمک و آرد را اضافه کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید و مخلوط کنید. می توانید با دست خود ان را بررسی کرده و لمس کنید. این یک خمیر نرم خواهد بود که کمی به آن می چسبد. زیپ را به مدت 1 ساعت بسته کنید. سپس خمیر را آردی جمع کرده و درون سینی می چرخانیم. ب یک لیوان را در وسط خمیر قرار داده و آنها به همان روش چاقو ، برشهایی بر روی لبه ها ایجاد می کنند. زرده تخم مرغ را به م د روی سینی تخمیر کرده و با دانه کنجد بپاشید۲۰ دقیقه دوباره ان را استراحت دهید و. در فر 190 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. پس از بیرون آمدن از فر ، آن را با پارچه بپوشانید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک سیب
مواد لازم:
برای سس کارامل:
1 فنجان شکر
1 و نیم قاشق غذاخوری کره
1 بسته خامه 200 میلی لیتری
برای کیک:
3 عددتخم مرغ
1 فنجان شکر
1 فنجان آب گرم
1 فنجان روغن
1 قاشق چایخوری دارچین
1 ق چ بیکینگ پودر
همچنین می توانید نصف فنجان بادام تفت داده شده یا گردو نیز
اضافه کنید.
طرز تهیه کیک:
(برای تهیه کیک ، تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید. ابتدا روغن مایع را به آن اضافه کنید و سپس آرد الک شده و بیکینگ پودر را اضافه کرده و آنرا مخلوط کنید ).
3 عدد سیب ، 2 عدد از آنها را پوست گرفته برش میدیم و یک عدد دیگه رو مکعبی شکل خورد کرده ، یک قاشق غذاخوری ارد رو بهش اضافه و میریزیم داخل خمیر کیک. (در کیک های میوه ای ، این عمل از ته نشین شدن آن جلوگیری می کند تا سیب ها در پایین جمع نشوند)
سس کارامل را به ظرف فر اضافه کرده و مواد کیک را روی آن بریزید و آن را بزاریدداخل فر تا کاملا در یک فر با دمای 180 درجه بپزد. حتماً برای تست از خلال دندان استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی گل
مواد لازم
1 قاشق غذاخوری شکر
۱ بسته مخمر
1قاشق چایخوری نمک
۱ لیوان شیر ولرم
۱ لیوان آب ولرم
3-4 قاشق غذاخوری روغن
۵ لیوان آرد
روغن فراوان برای سرخ کردن
اندازه هر لیوان 200 میلی لیتر
ابتدا نمک و مخمر و شکر و شیر و باهم مخلوط میکنیم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه و خوب ورز میدیم و روغن میریزیم تا خمیر به دستمون نچسبه و بعد درش رو میبندیم و در جای گرم یکساعت استراحت میدیم، ورز داده و به چانه های مساوی تقسیم و روی کاغذ روغنی میذاریم و با فنجان و چاقو مطابق فیلم شکل میدیم دوباره روشو با پارچه میپوشانیم و ده دقیقه دیگه استراحت داده و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم و روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغن جذب دستمال شه ، نووووش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین
روش من برای پخت ته چین
برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید
برای ته چین حتمااا از ماست خوش طعم وبدون آب استفاده کنید
تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید
حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید
این ته چین هم رو گاز پخته میشه هم تو فر وقتی میزارید تو فر حتما فویل بکشید روش
همیشه این مقادیر یادتون باشه
سه کفگیر برنج آبکش شده یک عدد زرده سه قاشق ماست چکیده
آگه میخواید تو زرده کمی گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیکنم
تکه های مرغ رو نواری برش بزنید همراه یک عدد پیاز وزعفران دم کرده ونمک وفلفل مزه دار کنید وچند ساعتی بزارید. ماست وزعفران وکمی نمک مخلوط کنید زرده های تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه اونم اضافه وقشنگ هم بزنید تا یکدست بشه .برنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید که برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید ونصف استکان روغن بریزید تا داغ شه سپس نصف از برنج مخلوط شده رو بهش اضافه کنید وبا پشت قاشق صاف کنید سپس تکه های مرغ وکمی خلال بادام زرشک وکمی کشمش ،کشمش اختیاریه دوست ندارید نریزید. روش میریزیم سعی کنید مواد کمی از کناره های قابلمه فاصله داشته باشه بعد مجددا برنج مخلوط رو بهش اضافه میکنیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدیم وروشو صاف میکنیم اگه کم روغن ریختید کمی روغن گرم کرده روش بریزید. آگه میخواید بزارید فر فویل بکشید با دمای صد وهشتاددرجه بستگی به دمای واندازه ته چینتو داره،که چقدر زمان میبره. هروقت دیدی لبه هاش داره طلایی میشه کافیه رو گاز هم دم کنی بزارید با شعله کم حدود یک ساعت
عزیزان اگر میخواید ته چین ترد باشه یک عدد سفیده هم باهاش بزنید اگر میخواید نیم باشه سفیده نزنید من واسه این مقدار سه زرده کیک سفیده زدم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_هندوانه
برای ژله قرمز 1 بسته پودر ژله با طعم دلخواه(من ژله هندوانه استفاده کردم)+3/4لیوان آب+1/2لیوان شیر
میتونید از نصف لیوان بستنی ذوب1 شده در دمای محیط استفاده کنید ولی من شیر ریختم چون نمیخواستم ژله قرمز زیاد مات بشه.
وقتی شیر رو اضافه میکنید دقت کنید شیر حتما به دمای محیط رسیده باشه و ژله هم تقریبا خنک شده باشه وگرنه شیر حالت بریده بریده پیدا میکنه.
برای ژله سفید 1 بسته ژله آلوورا+3/4لیوان آب روی حرارت ملایم بذارید تا ژله کاملا حل و شفاف بشه
بعد کنار بذارید تا کمی خنک بشه و بعد 1/2 لیوان بستنی ذوب شده در دمای محیط رو اضافه و هم بزنید تا یکدست بشه.
برای ژله سبز از 1بسته ژله طعم دلخواه(من ژله طالبی استفاده کردم)+3/4لیوان آب+1/2لیوان بستنی ذوب شده در دمای محیط استفاده کنید.
از سه سایز مختلف قالب گرد استفاده کنید و کف قالبها رو هربار کمی چرب کنید و مواد ژله رو در قالب بریزید.
هربار صبر کنید تا ژله ها خوب سفت بشه و بعد از قالب دربیارید و مطابق ویدئو مراحل رو انجام بدید.
قالبهای من سایز 15،18،22 سانت بودن
من همیشه برای ژله از مارک دراژه یا فرمند استفاده میکنم
برای خوشرنگ تر شدن ژله میتونید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛