شامی کباب
مواد لازم:
• ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوساله بدون چربی
• ۱/۲ فنجان خرده نان
• ۲ قاشق غذاخوری سویا
• ۱/۲ پیاز متوسط، ریز خرد شده
• ۴ قاشق غذاخوری گشنیز، ریز خرد شده
• پودر سیر ۲ قاشق چایخوری
• ۲ قاشق چایخوری تکه های فلفل
• نمک و فلفل
• شیر ۱/۳ پیمانه
• ۱ تخم مرغ
• کره ۱ قاشق غذاخوری
• ۲ سیر میخک، رنده شده،
• سس گوجه فرنگی ۱/۳ فنجان
• ۱/۴ فنجان عسل
طرز تهیه:
۱. در کاسه ای بزرگ گوشت، نان خرد، پیاز، گشنیز، پودر سیر، فلفل و سویا و ادویه را کاملا با هم مخلوط می کنیم.
۲. فر را در دمای ۴۰۰ درجه ی فارنهایت قرار می دهیم.
۳. از مواد گلوله هایی درست می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.
۴. برای سس، کره را روی حرارت ملایم آب کرده و سیر را به آن اضافه می کنیم، و به مدت ۳۰ ثانیه هم میزنیم.
۵. شیر، تخم مرغ،سس گوجه عسل را به کره اضافه می کنیم و اجازه میدهیم به مدت ۵ الی ۷ دقیقه بجوشد.
۶. سس حاضر را روی شامی های پخته شده بریزید.
شامی های شما آماده ی سرور است
نوش جان!😊😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کراکر_مرغ
مواد لازم:
2 عدد ران مرغ
2 لیوان چیپس ذرت(یا کورن فلکس ذرت)
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل کمی
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
1 فنجان آب 1 عدد برگ بو
روغن برای سرخ کردن
مواد مرینت کردن ران مرغ:
یک عدد تخم مرغ
آرد سفید 60 گرم ⠀
آب مرغ 40 میلی لیتر (40گرم)⠀ طرز تهیه :
1. ابتدا چیپس ذرت را در یک کیسه بریزیدوباگوشت کوب خرد کنید.
2. طبق ویدئو با چاقو روی ران مرغ رابرش بزنید و نمک · فلفل · پودر سیررا خوب به رانها بمالید.
3. در تابه رانها را باپوست گذاشته بدون اضافه کردن روغن وبزاریدتا مرغ کمی سرخ شود ومرغ را برگردانده وبرگ بو وآب را اضافه ودر تابه را گذاشته ومیزاریم حدود 8 دقیقه روی حرارت بماند. بعد رانها رابزارید خنک بشه ومقدار آبی که از مرغ مانده(40 گرم) را با تخم مرغ وآرد سفید مخلوط کنید ورانها را خوب به این سس آغشته کنید وبعد درچیپس ذرت بغلطانید ودر آخر درروغن شناور داغ سرخ کنید.
میتونید با دماسنج آپزی درجه حرارت روغن را با 170 تنظیم کتید تا ران مرغها به بهترین شکل سرخ شوند.
نوش جان.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه
مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید
من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم
سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم
یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید
برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید
عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورش داوود_پاشا
موادلازم
گوشت چرخکرده ۳۰۰ تا۴۰۰گرم
رب انار دو قاشق غذاخوری
پیاز ۳عدد
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
نعنا خشک یک قاشق چایخوری
اب جوش یک تایک ونیم لیوان
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد پیاز رنده شده باگوشت ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط و ورز میدیم وبه شگ فلقلی(اندازه گردو)دراورده وباکمی کره تفت داده وکنارمیزاریم،حالا درهمون ماهیتابه دوعدد پیاز نگینی کرده سرخ وکمی زردچوبه زده وگوشتهای قلقلی رااضافه وسپس یک لیوان ابجوش بادوقاشق رب انار ویک قاشق نعنا مخلوط به گوشت فلقلی اضافه ومیزاریم ۳۰تا۴۵دقیقه باشعله ملایم تاپخته وجابیفته
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیازسوخاری_رستورانی
موادلازم روی فیلم نوشته شده
_دوستان برای پیاز سوخاری حتما باید از پیاز درشت استفاده کنید
_برای هر پیاز یک تخم مرغ درشت ،یا دوتا تخم مرغ کوچک نیاز هست
_میتونید پیاز هارو در مواد بزنید و فریز کنید بعد هر موقع که خواستید استفاده کنید
_ یا اینکه شب قبل آماده کنید و در یخچال بگذارید و قبل از سرو سرخش کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
﷽
💫 یا رب العالمین 💫
ای پروردگار جهانیان
🌹سلام صبح بخیر🌹
💫 شنبه💫
💫 ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ هجری شمسی
💫 ۱۶ محرم ۱۴۴۲ هجری قمری
💫 ۵ سپتامبر ۲۰۲۰ میلادی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت مرغ
گوشت چرخ کرده مرغ ۴۰۰گرم (ترکیب سینه و ران)
آرد سوخاری ۲ قاشق غ
پیاز دو عدد
سیر یک یا دو حبه (من از یک حبه استفاده کردم)
نمک،فلفل سیاه و قرمز ،زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری پر
هویج سه عدد
زرشک،گردوی خرد شده و جعفری و فلفل دلمه ی خرد شده هر کدام سه قاشق غ
آلوی خشک ده عدد
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
یدونه پیاز ویه حبه سیر رو رنده کردم و آب اضافیش رو گرفتم و به گوشت چرخ کرده مرغ اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد سوخاری را به گوشت اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد کاملا مخلوط بشن،یه کیسه فریزر رو باز کردم و با آبپاش نان کمی روشو خیس کردم تا گوشت بهش نچسبه و مواد رولت رو گذاشتم روش و با پشت قاشق مواد رو کمی پهن کردم بعد یه کیسه فریزر دیگه روی مواد گذاشتم و با وردنه مواد رو به ضخامت یک الی دو سانت پهن کردم و کناره های آنرا صاف کردم و به ترتیب گردوی خرد شده و زرشک خیس شده و فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده را روی مواد پهن کردم و در آخر دو تا هویج آبپز رو در یه طرف رولت گذاشتم و از همون سمت شروع به رول کردن مواد کردم وقتی رول کردن تمام شد با انگشت خیس انتهای رول رو به بقیه رولت چسبوندم تا رولت حین پخت باز نشه،چند بار رولت رو داخل کیسه غلتوندم بعد داخل تابه ای روغن ریختم و رولت رو به کمک کیسه فریزر داخل تابه گذاشتم و رولت رو سرخ کردم یه طرفش که سرخ شد طرف دیگشم سرخ کردم،یدونه پیاز رو خلالی کردم و با یکی دو قاشق روغن تفت دادم و بهش زردچوبه و فلفل هم اضافه کردم وقتی پیاز طلایی شد رب رو بهش اضافه کردم و دوباره تفت دادم بعد یک لیوان آب بهش اضافه کردم و سس بدست آمده رو روی رولت ریختم و یدونه هویج رو با کاتر دالبری برش زدم و چند تا آلوی خیس خورده و کمی نمک رو به رولت اضافه کردم و در ماهیتابه رو گذاشتم و اجازه دادم با حرارت ملایم بپزه و مغز پخت بشه اواسط پخت ،رولت رو یه بار برگردوندم تا طرف دیگشم خوب بپزه معمولا رولت تو ۴۰ دقیقه میپزه ولی به خاطر هویجای داخل سسش بهتره تا ۵۰ دقیقه الی یکساعت روی حرارت ملایم اجاق بمونه.
خیلیا به مواد رولت مرغ یدونه تخم مرغ هم میزنن ولی من نزدم فقط موادمو خوب ورز دادم،ولی اگه بخوایین رولت گوشت درست کنید حتما تخم مرغ بزنید.
مواد میانی رولت رو هم به دلخواه خودتون میتونید تغییر بدین ولی معمولا از همین موادی که من نوشتم استفاده میشه،میتونید فقط سس به مواد رولت اضافه کنید و هویج و آلو اضافه نکنید ولی بنظرم با هویج و آلو خوشمزه تر میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ماکارونی
من همیشه مواد رو چشمی میریزم
ترکیب مواد سالاد کاملا به سلیقه شما بستگی داره
حتما پاستا رو با آب و نمک و چند قاشق روغن بجوشانید و آبکش کنید،روغن مانع چسبیدن پاستا به هم شده و جذب سس رو توسط پاستا رو کاهش میده
بعد از اینکه پاستا رو جوشانید آبکش کرده و روی پاستاها آب سرد بریزید تا کاملا خنک شوند
5 دقیقه صبر کنید تا آب آن خارج شده و بعد در کاسه بریزید
زیاد نگذارید آب پاستا کشیده و پاستا خشک بشه چون اینجوری جذب سس توسط پاستا زیاد میشه و پاستا حالت خمیری به خودش میگیره
همیشه سس رو ابتدا به مواد کربوهیدرات سالاد مثل سیب زمینی یا پاستا اضافه میکنیم و بعد سایر ترکیبات رو به سالاد اضافه و مخلوط میکنیم...این یه قاعده کلی هست و برای تمام سالادها صدق میکنه
اگر بلافاصله قراره سالاد سرو بشه تمام سس رو ابتدای کار اضافه کنید در غیر اینصورت اگر تا زمان سرو چند ساعت فاصله ست بهتره نصف بیشتر سس رو ابتدای کار و بقیه اون رو قبل از سرو اضافه و مخلوط کنید.
اگر فقط از مایونز استفاده میکنید و سس خیلی غلیظ بود اون رو با یکی دو قاشق آب رقیق کنید...به طور کلی سس سالاد ماکارونی اگر زیاد غلیظ باشه باعث خمیری و خشک شدن سالاد میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛