🌸هیچ آغازیی زیباتر از سلام
💕و هیچ آرزویی ارزشمند تر از
🌸سلامتی نیست
💕هر دو تقدیم شما
🌸روز شما بخیر و پر از شادی
#روزتون_بخیر 🌸🍃🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بیسکوییت موزی
مواد لازم:
2 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
160 گرم شکلات (من مخلوط شکلات شیری و تلخ استفاده کردم)
1 قوطی خامه مایع (یا خامه صبحانه ، 200 میلی)
طرز تهیه:
شکلات را به روش بنماری آب کنید. خامه را روی اجاق گرم کنید(نجوشد) سپس از روی اجاق بردارید و شکلات آب شده را به خامه ولرم اضافه کنید و هم بزنید مقداری از سس شکلاتی را برای تزیین کنار بذارید. بیسکوییت ها را داخل غذاساز به شکل پودر در آورید. موز و سس شکلاتی را به بیسکوییت اضافه کنید و موز را له کنید و هم بزنید اگر مواد خیلی آبکی بود بیسکوییت اضافه کنید و یا اگر خیلی سفت بود میتوانید کمی شیر اضافه کنید(چون مقدار بیسکوییت به گرم گفته نشده از دو پاکت بیسکوییت ایرانی مقداری کنار بذارید و اگر قوام مواد شل بود اضافه کنید)
داخل مخروط آب مرکبات گیر پلاستیک بذارید و مقداری از مواد ، داخل مخروط بذارید و با دست فشار بدید تا شکل قالب را بگیرد. داخل یخچال بذارید تا سفت شود. در آخر به سس شکلاتی که کنار گذاشته بودید بزنید و با پودر نارگیل تزیین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کمپوت گلابی
گلابی نیم کیلو
آب ۲ تا ۲ و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
آب لیمو ۱ ق م
گلابی ها رو شستم و پوستش رو گرفتم . من به ۴ قاچ تقسیم کردم . دونه هاش رو جدا کردم .
برای اینکه توی این مدت گلابی هامون سیاه نشن داخل آب و سرکه انداختم . یه کاسه که کمی اب و خیلی کم سرکه توش ریختم . گلابی های پوست کنده رو داخلش انداختم .
داخل قابلمه دو تا دو و نیم لیوان آب ریختم . شکر اضافه کردم گذاشتم روی حرارت خیلی کم هم آب لیمو ریختم . وقتی جوشید گلابی ها رو از آب و سرکه خارج کردم و داخلش انداختم و گذاشتم بپزه .
خیلی کم هم زعفران ریختم فقط به خاطر اینکه یه کم تغییر رنگ پیدا کنه خیلی کم طوری که مزه زعفرون حس نشه اصلا .
مدت پخت هم تایم نگرفتم شاید حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه .
و بعد از پخت داخل یخچال توی ظرف درب بسته بزارین تا ۱۰ الی ۱۵ روز می مونه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاناپ_قارچ_ژامبون
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 1 تا 2 حبه(من از پودر سیر استفاده کردم)
قارچ 400 تا 500 گرم
ژامبون نگینی یا مرغ پخته شده 200 گرم
سس مایونز یا خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
آویشن به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
نان باگت 2 تا 3 عدد
.
ابتدا پیاز را نگینی کرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود.
(در صورت استفاده از سیر بعد از سبک شدن پیاز،سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت داده و بعد قارچها را اضافه کنید)
سپس قارچهای ورقه شده را با 1 قاشق غذاخوری آبلیمو تفت دهید تا آب اضافی آنها کشیده شود.
ژامبون یا مرغ پخته شده را اضافه و کمی تفت دهید.
سپس پودر سیر و اویشن و جعفری را اضافه و بلافاصله حرارت را خاموش کنید.
مواد را کنار بگذارید تا ولرم شود سپس خامه یا مایونز را اضافه و مخلوط کنید.
من از مایونز استفاده کردم
به هیچ وجه خامه یا مایونز را حذف نکنید چون چسبندگی مواد از بین میره و از طرفی در فر مواد خشک میشه.
در انتها پنیر پیتزا را بیفزائید.
نان ساندویچی یا باگت را به اندازه دلخواه برش زده و از مواد روی نان بکشید.
در سینی فر چیده 5 تا 7 دقیقه در فر 200 درجه قرار دهید در حدی که پنیر پیتزا ذوب شود.
من از نان روگِن استفاده کردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_سوخاری
میزان ادویه ها کاملا به سلیقه شما بستگی داره
من همیشه به جای پودر سیر از سیر ورقه شده استفاده میکنم چون قدرت بیشتری برای گرفتن بوی زُهم ماهی و میگو داره
حتما از سرکه یا آب لیمو ترش برای طعم دار کردن استفاده کنید و البته نباید در حدی باشه که میگو ها ترش مزه بشن...دقت کنید بسته به حجم میگو اضافه کنید ...من برای سی عدد میگوی درشت از دو قاشق غذاخوری پر سرکه سفید استفاده کردم.
یا به جای سرکه از آب لیموترش تازه استفاده کنید چون آبلیموی مونده روی طعم میگو اثر میذاره و طعمشو تغییر میده.
سرکه یا آب لیمو ترش تاثیر زیادی در رفع بوی زُهم میگو داره و گوشت میگو رو ترد میکنه
بهتره نمک رو بعد از پایان زمان استراحت(قبل از اینکه شروع به سرخ کردن کنید) به میگوها اضافه کنید سرخ کردن میگو نیاز به زمان زیاد نداره چون اگه بیش ازحد سرخ کنید سفت و لاستیکی میشه...معمولا در روغن داغ و با حرارت متوسط حدود 5 دقیقه کافیه و میگو خیلی زود میپزه ک سرخ میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته نخود چی
یه غذای خیلی خوشمزه و عالی و دلچسب . .
برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
آرد نخودچی ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب ولرم به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
شیره انگور و آب لیمو و عصاره گوشت کلا به دلخواه در صورت علاقه
یه پیاز رو رنده کردم یه مقداری آبش رو گرفتم .
گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط و ورز دادم .
بعد کنار دستم یه کاسه آب ولرم قرار دادم و هی کم کم بهش اضافه کردم تا حالت شل پیدا کنه و اون قدر سفت نباشه . خیلی هم نریزین کم کم بریزین و ورز بدین تا اون حالت ایده ال مایه کوفته رو پیدا کنه . ورز دادن خیلی مهمه ده دقیقه ورز دادم تا کوفته ها وانرن .
بعد از مواد کوفته به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم .
توی قابلمه یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه و یه قاشق رب هم اضافه کردم و تفت دادم و بعد کمی اب ریختم .
دل به خواهیه من یه عصاره گوشت (دیگه نمک نریزین در این صورت) هم داخلش ریختم و یکی دو قاشق شیره انگور و یه مقدار هم آب لیمو .(اصلا هم مزه شیرین نمی گیره ملس میشه چون آب لیمو هم اضافه میشه )
بعد که جوشید کوفته ها رو داخلش انداختم و حرارت رو ملایم قرار دادم تا بپزه . در قابلمه رو هم نزاشتم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛