eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد سفید 120 گرم(حدود 1 پیمانه سرخالی) آرد نخودچی 60 گرم(کمی بیشتر از نصف پیمانه) مارگارین یا کره 70 گرم پودر قند 50 تا 60 گرم(کمتر از نصف پیمانه) پودر دارچین 1 قاشق چایخورب زنجبیل 1قاشق چایخوری میزان دارچین و زنجبیل به سلیقه شما بستگی داره میتونید کمتر بریزید. شکلات تیره 80 گرم شکلات سفید 90 گرم میزان جذب رطوبت در آردها متفاوت است بنابراین بسته به جنس آرد ممکن است میزان شکلات بیشتری مصرف شود. برای من شکلات بیشتری مصرف شد حدود 140 گرم شکلات تیره و 160 گرم شکلات سفید . ابتدا آرد سفید را در تابه الک کرده و با حرارت ملایم آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن کاملا گرفته شود ولی دقت کنید آرد نباید تغییر رنگ دهد. سپس تابه را خالی کنید. آرد نخودچی را در تابه الک کنید و 7 تا 8 دقیقه با حرارت ملایم کمی تفت دهید. دقت کنید حرارت ملایم باشد چون آرد نخودچی سریع میسوزد. سپس هر دو آرد را مخلوط و الک کرده و به تابه برگردانید. مارگارین یا کره نرم شده را روی حرارت ملایم به آردها اضافه و مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید . در این مرحله مواد به صورت پودری در می آیند. در انتها پور قند را الک و روی حرارت ملایم به مواد داخل تابه اضافه کرده و هم بزنید. حتما پودر قند را الک کنید وگرنه گلوله میشود. مواد را به دوقسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت دارچین و به قسمت دوم زنجبیل اضافه و مخلوط کنید. شکلات ها را روی بن ماری ذوب کرده و به هر قسمت به صورت جداگانه اضافه کنید. بعد از اضافه کردن شکلات خوب هم بزنید تا حلوا کاملا یکدست شود و هیچ گلوله ای نداشته باشد. اگر هنوز حلوا خشک بود کمی دیگر شکلات ذوب و اضافه کنید تا حلوا لطیف شود. سپس هر دو رنگ را در ظرف با هم به تدریج مخلوط و با نوک قاشق کمی هم بزنید تا مرمری شود. زیاد مخلوط نکنید چون دو رنگ با هم یکدست میشود و دیگر حالت مرمری نمیگیرد. اگر بین کار حلوا بست و شروع به سفت شدن کرد کمی آنرا روی حرارت کاملاااا ملایم بگذارید تا دوباره کمی شل شود. مواد حلوا را داخل انواع قالب سیلیکونی میتوناید بریزید که در اینصورت قالب نیازی به چرب شدن ندارد و قالب را در یخچال بگذارید تا حلوا ببندد و سپس از قالب خارج کنید. اگر قالب سیلیکونی در دسترس نداشتید کف ظرف پیرکس را نایلون انداخته و مواد حلوا را در پیرکس پهن کرده و در یخچال بگذارید تا کاملا ببنند. سپس از یخچال خارج و صبر کنید تا کمی نرم شود و بعد به سایز دلخواه برش بزنید. حدود 40 تا 50 عدد حلوای بوتیکی خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی . خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش . برای ۱۸ عدد تارت گوشت برای خمیر تارت آرد سفید یا آرد گندم ۳۰۰ گرم حدودا ۲ لیوان روغن زیتون یا مایع ۸۰ میلی حدودا ۱/۳ لیوان آب ۶۰ میلی حدودا ۱/۴ لیوان نمک به میزان لازم آویشن به میزان لازم زرده تخم مرغ ۱ عدد مواد گوشت به دلخواه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۶ عدد فلفل دلمه نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه . داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه . در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم . خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم . داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش . پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این بیسکویت خوشمزه احتیاج داریم به حدود دومشت پر خرما را بدون هسته کنید وروی بخار اب بذارید با در بسته تا کاملا نرم بشه بعد چنگ بزنید تا یکدست بشه سه تا تخم مرغ را با کمی وانیل بزنید تا پف کنه بعد سه چهارم لیوان شکر وسه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید بعد سه جهارم لیوان شیر خشک نیدو یا قنادی با نصف قاشق جایخوری پودر هل را اضافه ومخلوط کنید ارد میزان دقیقی تداره کم کم اضافه کنید با یک قاشق مرباخوری بیکنبک پودر ومخلوط کنید تا جایی ارد اضافه کنید که خمیری لطیف وبدست نچسبد کلا این خمیر خیلی نرم ولطیفه ونیاز به استراحت نداره تابه دوطرفه را کاغذ روغنی بذارید دولایه با ارده یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را کف تابه باز کنید خرما را روش باز کنید ومجددا باقی خمیر را باز کنید وکنجد بپاشید وروی حرارت متوسط روبه کم با شعله پخش کن بذارید حدود یک ساعت وقتی طلایی شد تابه را برگردونید تا روی بیسکویت هم طلایی بشه وبه سایز دلخواه برش بزنید توی ظرف در دار تا یکماه توی یخجال قابل نگهداریه فقط هوا وارد ظرف نشه توی فر خواستید درست کنید 180درجه طبفه وسط بمدت تقریبی 45تا 60دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز همراهم امروز براتون دستور یه نان خوشمزه و خوش طعم آوردم امیدوارم که بپسندیدو خوشتون بیاد این ترکیب را از 4تا5 ساعت قبل برای لایه ای شدن داخل نان آماده کنید مواد لازم::::: 40گرم آرد 200گرم آب برای این ترکیب آب و آرد را در یک تابه بریزید و به هم بزنید تا کاملا آب و آرد با هم ترکیب شوند و روی گاز با حرارت کم بپزید و مداوم هم بزنید تا غلیظ شود و قوام آن مانند پودینگ شود و سپس بزارید سرد شود. از آنجا که این ترکیب مانع بخار شدن آب نان در زمان پخت میشود نان شیر آماده شده نرم شده و دیرتر بیات میشود. برای خمیر:::: 600گرم آرد (هر لیوان فرانسوی یا دسته دار 150گرم آرد است) 60گرم شکر(هر ق غ10گرم شکر) 10گرم خمیر مایه خشک فوری معادل 1ق غ 1ق م نمک 1عدد تخم مرغ 50گرم کره بی نمک 300گرم شیر ولرم(یک و یک پنجم لیوان) طرز تهیه :: این نان را میتوانید با دست ورز دهید حدود20تا25دقیقه باید آن را ورز دهید.ابتدا یک ق م شکر با خمیر مایه و شیر ولرم (دمای شیر باید 42درجه باشد) یعنی نه سرد باشد و نه در حدی باشد که دست را بسوزاند.5تا6دقیقه صبر کنید(اگر از خمیر مایه معمولی استفاده میکنید حدود ده دقیقه صبر کنید ) سپس در ظرفی که میخواهید خمیر درست کنید ابتدا ترکیب آرد و آب غلیظ شده و آماده سرد شده را بریزید سپس نمک ،شکر،خمیر مایه فعال شده،کره نرم شده و تخم مرغ که در دمای اتاق است و آرد را کم کم اضافه و با هم ترکیب کنید و ورز بدید تا خمیری بدست آورید که حالت کشسانی داشته باشد.در ابتدا خمیر به دست میچسبد و چسبنده است ولی نگران نباشید.روی خمیر را با سلفون بپوشانید یک ساعت در جای گرم استراحت دهید.بعد از این زمان خمیر را به 8چانه تقسیم کنید و روی جانه ها را بپوشانید و 15دقیقه دیگر استراحت دهید و بعد از این استراحت در قالب مثل کلیپ بچینید و روی آن را سلفون کشیده و دوباره45 دقیقه استراحت بدید.بعد از استراحت سوم 1عدد زرده تخم مرغ و یک ق شیر را با هم ترکیب کنید و با فرچه روی چانه ها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بپزید.بعد از اینکه خارج کردن نان از فر روی آن با فرچه کمی آب بمالیدنان شیر لایه لایه و نرم ما آماده است. نکته:زمان پخت تو دستور اصلی گفته نشده ولی شما با توجه به دمای فرتون بین 30تا45دقیقه درنظربگیرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم آموزش مدل های مختلف شکل دادن به خمیر برای نون شیرمال یا نون ساده.👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل حلوای رولی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ادویه برای غذاها👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛