eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
- ناشناس.mp3
5.54M
نوحه بسیار زیبا🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکشنبہ تون منور بہ نور الهے 🍂🍃 به اندازه نعمتهای خدا شادمانی برایتان آرزومیڪنم میدانم ڪه این شادی قرینِ سلامتی ست پس میگویم خدایا یه حالِ خوب نصیبِ دوستانم عطا فرما🍁 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۱ عدد کره یا روغن جامد ۵۰ گرم (حدودا ۲ ق غ) ماست ۵۰ گرم ( حدودا ۲ ق غ) آرد سفید تقریبا ۲۰۰ گرم ( تقریبا یک و یک سوم لیوان) بیکینگ پودر ۴ گرم ( ۱ تا ۱.۵ ق چ) شربت بار ۲۰ گرم ( ۱ تا ۲ ق غ) برای شهد : شکر ۲ لیوان آب ۱ لیوان گلاب یک چهارم لیوان، جوهر لیمو ۱/۴ ق چ( یا آب لیمو ۱ ق م) زعفران به میزان لازم گلوکز ( گلوکز در لوازم قنادی فروشی ها هست باعث شفافیت شهد و خوب قوام اومدنش میشه و همچنین باعث ترد شدن زولبیا و بامیه و گوش فیل و ... میشه) ۱ ق م برای تهیه شهد(شربت) : شکر و آب رو داخل ظرفی ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم . اصلا قاشق بهش نزدم تا شکر بجوشه و بعد بهش جوهر لیمو و گلوکز ( گلوکز بودنی خیلی خوبه اگر ندارید میشه ولی واقعا کیفیت با گلوکز یک چیز دیگه است )رو اضافه کردم . حدودا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه موند ، دیواره های قابلمه هم که شکرک می زد رو با قلمو که آغشته به اب لیمو بود پاک کردم و در اواخر بهش زعفران و گلاب رو اضافه کردم . شربت قوام کافی داشت از حرارت برداشتم. برای خمیر: مواد به دمای محیط برسه .تخم مرغ و شربت بار ( همون شربتی که اولش درست کردم)و کره نرم رو داخل طرفی ریختم . داخل ماست بیکینگ پودر ریختم و حالت کفی میشه این نشان دهنده سالم بودن بیکینگ پودر هستش و داخلش ریختم و مخلوط کردم . آرد الک شده رو هم کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هستش . خمیر نرمی به دست میاد . داخل کیسه فریزر در محیط نزدیک دو ساعت استراحت قرار دادم . بعد خمیر رو با وردنه باز کردم . قطر خمیر نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت باشه . هر طرح و شکلی می تونید برش بدبد . من به شول لوزی برش دادم . داخل ظرفی روغن ریختم و ردی حرارت ملایم قرار دادم تا داغ بشه و از خمیر داخلش انداختم و سرخ کردن کامل و خوب سرخ بشه . بعد گوش فیل ها رو که همون طور گرم هست از روغن بیرون آوردم و بلافاصله داخل شربتی که خنک هست انداختم . اینکه چه قدر توی شربت بمونه بستگی به خودتون داره چه قدر شیرین دوست داشته باشید و بعد از شربت خارج کردم . حدودا هم نزدیک ۶۰۰ ، ۷۰۰ گرم گوش فیل داریم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان نوتلا سعی کنید برای پخت نان از آرد نون باگت و نان های حجیم استفاده کنید این آرد رو میتونید از نانوایی که نان های نان باگت ونان تست درست میکنن تهیه کنید.اگر هم بهش دسترسی ندارید مشکلی نیست از آرد شیرینی پزی استفاده کنید. آرد نان لواش ویا نون سنگک نمیشه. به جای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسه میتونید استفاده کنید. آرد نان حدود سه پیمانه تخم مرغ یک عدد شکر دو قاشق سوپ خوری روغن ۵ قاشق سوپ خوری آب دو سوم پیمانه شاید کمی بیشتر بستگی به آب خوری آردها داره پودر خمیرمایه خشک فوری یک قاشق مرباخوری لوازم قنادیا دارن پودر شیر خشک سه قاشق ندارید نریزید تخم مرغ رو بزنید تا از لختگی در بیاد آب رو بهش اضافه کنید مخلوط آب وتخم مرغ جمعا یک پیمانه باشه در کاسه ای آرد رو بریزید وسطشو گود کنید همه مواد رو بریزید وبا دست ورز بدید.ابتدا خمیر کمی سفته آب بهش اضافه نکنید. خمیر که جمع شد انتقال بدید به تخته کار تا میتونید بلند کنید ومحکم بکوبید به تخته این کار باعث میشه خمیر موقع پخت پوک بشه. خمیر رو دوباره انتقال بدید به داخل کاسه نایلون فریزیر روش بکشید وبا پارچه بپوشونید. به مدت یک الی دوساعت بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید. از خمیر چونه ای جدا کرده با وردنه باز کنید. خمیر چند میلی باشه نوتلا بریزید یکنواخت ولایه نازکی باشه خمیر رو رول کنید به شکل حلزون جمع کنید روشو رومال کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه تا روش طلای بشه.به جای نوتلا میتونید خرما بریزید خرمای حدود بیست عدد بدون هسته ونصف لیوان اب رو میزاریم رو گاز با شعله کم تا خرما بپزه ونرم بشه یک قاشق کره ویک قاشق چایخوری دارچین اضاقه کرده با پشت قاشق خرما رو له میکنیم آب خرما که کاملا کشیده شد گاز رو خاموش میزاریم کاملا سرد بشه رو خمیر بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فینگر فود گوشت و بادمجان" بادمجان شیرین و بدون تخم 3 تا 4 عدد بشورین ورقه ورقه کنین نمک بپاشین بزارین 15 دقیقه بمونه و زهرابش گرفته بشه بعد بشورینش و بزارین رو حوله اشپزخونه تا ابش گرفته بشه بعد مایع گوشت قلقلی رو حاضر میکنیم گوشت چرخکرده 500 گرم میتونین از مخلوط گوشت و سویای خیس کرده هم استفاده کنین پیاز بزرگ 2 عدد رنده ریز کنین و ابش رو حسابی تو توری بگیرین و خود تفاله ی پیاز رو به گوشت اضافه کنین نمک فلفل زردچوبه اضافه کنین و اگر موادتون شل بود 1 عدد تخم مرغ هم اضافه کنین که وا نره حالا مواد گوشت رو حسابی باهم مخلوط کنین ورز بدین و بزارین تو یخچال 1 ساعت استراحت کنه و جا بیفته بعد از یکساعت گوشتهارو قلقلی کنین و سرخشون کنین ورقه های بادمجان رو هم سرخ کنین حالا گوشت و بادمجان رو مثل شکل بقچه پیچ کنین و برای نگهداریش از خلال دندون یا سیخ چوبی استفاده کنین میتونین روش گوجه گیلاسی ، قارچ ، فلف دلمه ای و هرچیز دیگه ای که دوست دارین استفاده کنین اگر خواستین با برنج سروش کنین حتما سس براش تهیه کنین به اینصورت 1 تا 2 عدد گوجه فرنگی رو پوست بگیرین رنده کنین سرخش کنین تا ابش کشیده شه یکم رب گوجه و ادویه اضافه کنین تفتش بدین وقتی سرخ شد کمی اب اضافه کنین بزارین رو حرارت ملایم تا سس درست جا بیفته و بعد روی بقچه ها اضافه کنین و 15 دقیقه بزارینش تو فر با دمای 180 درجه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋❤️😋❤️😋❤️ مواد لازم: برنج: ۴ پیمانه باقلا تازه: ۲-۱ پیمانه سبزی پلویی یا شوید خشک : ۱/۲ پیمانه ماهیچه گوسفندی: ۱ کیلوگرم پیاز: ۶۰۰ گرم سیر: ۳ حبه برگ بو: ۲ برگ چوب دارچین: ۲ عدد زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز ها را خلالی ریز می کنیم. نصف پیاز ها را با روغن تفت داده بعد کمی سبک شدن ماهیچه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد تغییر رنگ ماهیچه ها، حبه های سیر، بقیه پیاز خلالی، برگ بو، دارچین، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم، بدون هم زدن مواد درب ماهیتابه را قرار داده و شعله را کم می کنیم، بعد از حدود سه تا چهار ساعت که ماهیچه ها پخت نمک را اضافه می کنیم. برای باقلا پلو، داخل آب جوش برنج و باقلا ریخته و بعد آبکش کردن داخل قابلمه، همراه با ته دیگ نان برنج، باقلا و سبزی پلویی را اضافه کرده، با یک لیوان آب و روغن برای یک ساعت برنج را دم می کنیم. نوش جان😄😍 نکات: برای پخت ماهیچه به این روش نیاز به اضافه کردن آب نیست، پیاز ها آب انداخته و با آب خود پیاز ماهیچه ها می پزند. مقدار پیاز را زیاد نکنید وگرنه گوشت شما طعم شیرین پیدا می کند. به ماهیچه برای ادویه زردچوبه اضافه نکنید وگرنه طعم آبگوشت خواهید داشت!! سعی کنید بجای پودردارچین چوب دارچین اضافه کنید، پودردارچین رنگ غذا رو سیاه می کنه. نمک را حتما بعد پخت گوشت اضافه کنید. پیاز و آب آن بعنوان سس در کنار این غذا سرو می شود، در صورت نیاز می توانید کمی رب گوجه را با کره و پودرسیر تفت دهید و بعنوان سس استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکاتی در مورد زولبیا من چند ساله با این روش درست میکنم طعمش عالیه شما هم میتونید بشرطی که نکات رو رعایت کنید بدون آرد وجوش شیرین ماستی که برای زولبیا استفاده میکنید نباید تازه باشه ماست نه زیاد شل ونه زیاد سفت باشه کمی ترش مزه وپر چرب واسه زولبیا عالیه (زیادی ترش وکف کرده نباشه) بهتره از ماست خونگی استفاده کنید ندارید از ماست پرچرب پاستوریزه استفاده کنید وقتی مایه زولبیا رو آماده کردید دوش حباب زد آماده س عزیزان مواد زولبیا اندازه گیریش دقیق نیست چشمی شلی وسفتی تو فیلم نشون دادم وقتی قاشق رو بلند میکنید تکه تکه رو قاشق نریزه وزیاد روان هم نباشه به فیلم دقت کنید حتما از نشاسته گل استفاده کنید استوری واضح نشون میدم سوپر مارکت ها فراونه نشاسته پودری خوشمزه نمیشه ومخصوص زولبیا نیست . مواد لازم نشاسته گل دولیوان ماست دولیوان شاید کمی کمتر یا کمی بیشتر بستگی به شلی وسفتی ماست داده زعفران به مقدار لازم نشاسته رو در کاسه ای بریزید یک لیوان ماست روش وقاطی کنید سپس لیوان دیگه روش بریزید وخوب مخلوط کنید تا یکدست بشه زعفران بریزید واز صافی رد کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آگه مایه سفت بود نصف قاشق ماست بزنید آگه شل بود کمی نشاسته دوباره بزنید وسلفون بکشید وروشو بپوشید تا ۲۴ ساعت (دمای محیط باید ترش بشه ) بعد از طی این مدت با قاشق دوباره بزنید تا پفش بخوابه روغن رو داغ کنید ومواد رو بریزید تو قیف مخصوص آگه مثل من نداشتید از قوطی سس استفاده کنید به صورت مارپیچی یا دورانی داخل روغن داغ بهش شکل بدید ودوطرفشو سرخ کنید وسپس بلافاصله بزارید تو شربت ولرم رو به سردی زولبیا رو یه دفعه داخل شهد کن تا ابلق ودورنگ نشه عزیزانی که زولبیا شون نرم وخمیری میشه شربت به خوبی قوام نیومده آگه شکرک میزنه شربت زیادی قوام اومده زولبیا باید تو روغن داغ شناور سرخ بشه عزیزان تووووووجه کنید بسیاری آز عزیزان آگه آز ماست پاستوریزه استفاده میکنن وکم ترش میشه وبالا نمیاد بعد از بیست چهار ساعت آگه دیدی بالا نیومده یک پنس جوش شیرین یا یک هشتم قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنید ودرست کنید عالی میشه تا جای که میتونید آز ماست محلی استفاده کنید.ماست محلی چند روز مونده باشه عااالیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر استکان معادل ۱۲۵میلی لیتر=نصف لیوان دسته دار فرانسوی و لیوان معادل ۲۰۰میلی لیتر=چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی مواد لازم🔻 کره: ۲۰۰گرم روغن مایع :یک استکان معادل۱۳۰ گرم پودر شکر: نصف استکان معادل ۶۵ گرم ماست: ۱ ق غ سرپر تخم مرغ: ۱ عدد وانیل: ۱ ق چ آرد: ۴تا ۴/۵ لیوان مواد میانی🔻 سیب :۳ تا ۴ عدد شکر: ۵ ق غ دارچین: ۱ ق غ طرز تهیه🔻 ابتدا مواد میانی را آماده کنید سیب ها را پس از پوست گرفتن رنده درشت بزنید سیب ها را روی حرارت کم قرار دهید ومرتب هم بزنید شکر ودارچین هم اضاف کنید وهم بزنیدبین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کافیه بعد از این مدت کنار بزارید تا سرد شود . برای درست کردن خمیر🔻 تخم مرغ وکره ووانیل وروغن هم بزنید شکر وماست هم اضاف کنیدوکمی هم بزنید. در نهایت آرد را کم کم اضاف کنید. آرد در حدی بریزید که خمیر نرم ومنسجم داشته باشید. خمیر را باز کنید وبقیه مراحل طبق فیلم عمل کنید خمیر به استراحت احتیاج نداره. ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. بعد از ۲۰ دقیقه چک کنید این زمان بسته به نوع فر متفاوت است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در مناطق مختلف کشور از حبوبات مختلف و گاهی بلغور در این آش استفاده میکنن... در شیراز فقط از خرده برنج و لپه در ترکیب این آش استفاده میشه 1 لیوان لپه که از چند ساعت قبل خیس کردید 1 لیوان خرده برنج معطر ایرانی که از چند ساعت قبل با مقداری نمک خیسانده شده 2 عدد پیاز متوسط نگینی شده برای داخل آش سبزی آش خرد شده 500 گرم آب انار ملس 4 لیوان رب انار 1/4 تا 1/3 لیوان رب انار به دلخواه و قابل حذف هست ولی طعم انار رو در آش بیشتر مشخص میکنه(من از رب انار ملس استفاده کردم) نعناع داغ به میزان لازم برای داخل آش و تزیین ترکیب آب انار به همراه نعناع داغی که داخل آش میریزیم یه ترکیب جادوئی هست...من برای این مقدار مواد داخل آش حدود 3 قاشق نعناع داغ ریختم...ولی دقت کنید حتما کم کم اضافه و بچشید چون نعناع داغ زیاد باعث تلخ شدن آش میشه. گوشت چرخکرده 200 تا 300 گرم که به همراه یک عدد پیاز متوسط رنده شده که آب اونو کامل گرفتید و 1 قاشق آرد سوخاری(به دلخواه) و نمک و فلفل و زروچوبه خوب ورز بدید و کوفته قلقلی ها رو آماده و سرخ کنید به روش سنتی و اصیل در این آش حتما کوفته قلقلی استفاده میشه. من کوفته ها رو سرخ میکنم و ترجیحا 10 دقیقه آخر به آش اضافه میکنم...به نظرم اینجوری آش حسابی مجلسی و معرکه میشه میتونید کوفته قلقلی رو حذف و استفاده نکنید برای داخل آش از فلفل،زردچوبه استفاده میشه در این آش در صورت تمایل میتونید به دو صورت از پودر گلپر استفاده کنید...میشه ابتدای کار مقداری پودر گلپر رو همراه فلفل و زردچوبه در پیاز داغ کمی تفت داد و بعد بقیه مراحل رو اجرا کرد یا اینکه در هنگام سرو مقداری پودر گلپر روی آش بریزید. من بنا به ذائقه و سلیقه خانواده پودر گلپر رو حذف کردم برای تزئین آش از پیازداغ+نعناع داغ+دونه های انار استفاده میشه بهتره برای طعم بهتر آش از مقداری استاک گوشت به همراه آب معمولی استفاده کنید... برنج باید حتما در حدی بپزه که کاملا شکفته و نرم بشه لپه رو ابتدای کار در پیاز داغ کمی تفت میدیم که در طول مراحل پخت له نشه آب انار رو در انتها وقتی سبزی و برنج و لپه خوب پخته شدند اضافه میکنیم...چون مانع پخته شدن مواد میشه بعد از اضافه کردن آب انار و رب انار حرارت رو ملایم کنید و صبر کنید تا آش خوب جا بیفته و غلیظ بشه سبزی آش...تره+جعفری+گشنیز+اسفناج آش طعم ملس و فوق العاده دلچسبی داره...پیشنهاد میکنم امتحان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سینه مُرغ/ ۲۵۰گرم پَنیر پارمسان/ ۵۰گرم آردِسفید/ به میزانِ لـازم پودرِ سوخاری/ به میزانِ لـازم تُخمِ مُرغ/ به میزانِ لـازِم سیب زَمینی آبپز/ ۱۰۰ گرم پَنیرموزارلا ورقه ای/ به میزانِ لـازم پَنیرِ موزارلا، گودا، پروسس رَنده شده/ به میزانِ لـازم نَمَک،فِلفل سیاه، فِلفِل قِرمز، پودرپیاز، پودر سیر/ به میزانِ لـازم روغنِ زیتون یا روغَن مایع برایِ چرب کردنِ دست طَرزِ تَهیّه🔻 ۱. سینه یِ مُرغ چَرخ شُده رو به هَمراهِ پَنیرِپارمسان، سیب زَمینی آبپزشده و ادویه ها کاملاً مخلوط کن. ۲. دستت رو با روغَن کمی چَرب کن، به اندازی یه قاشُق غَذاخوری از مواّد بردار و داخلِش پَنیرِ موزارلا وَرَقه ای و مخلوطِ پَنیرموزارلا،پَنیر گودا و پَنیرپروسس رَنده شده به همراهِ چوب بَستنی قرار بده و نیم ساعَت بذار داخلِ فریزر. ۳. بعد از اینکه از فریزر آوردی بیرون، ابتدا داخلِ آرد سِفید،تُخمِ مُرغ و بعد پودرِ سوخاری بزن و داخلِ روغنی که از قبل داغ کردی، سُرخشون کن. ⚠️نُکته:به جایِ سُرخ کردن میتونی داخلِ فِر هم قرارِش بدی. به مدّت ۳۰ دَقیقه در دَمایِ ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰🍰 آرد دو ليوان شكر يك و يك چهارم ليوان تخم مرغ چهارعدد شير ولرم نصف ليوان روغن دو سوم ليوان وانيل نصف ق چ بيكينگ پودر دو ق م گلاب یک ق غ زعفران دم شده دو ق غ 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه های خوشمزه😍😍 مواد لازم : _خمیر پیتزا _سس کچاب یا رب چهار قاشق _گوجه دو عدد _سوسیس یا کالباس ۲۰۰ گرم _پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم _یک عدد زرده تخم مرغ و چهار قاشق شیر (برای رنگ سطح لقمه ها ) . پ.ن : مدت زمان پخت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه پ.ن : مواد روی لقمه ها رو به سلیقه ی خودتون می تونید تغییر بدید 😉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
38.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سوهان کنجدی👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی . خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش . برای ۱۸ عدد تارت گوشت برای خمیر تارت آرد سفید یا آرد گندم ۳۰۰ گرم حدودا ۲ لیوان روغن زیتون یا مایع ۸۰ میلی حدودا ۱/۳ لیوان آب ۶۰ میلی حدودا ۱/۴ لیوان نمک به میزان لازم آویشن به میزان لازم زرده تخم مرغ ۱ عدد مواد گوشت به دلخواه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۶ عدد فلفل دلمه نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه . داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه . در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم . خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم . داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش . پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛