5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه #مرغ_و_پنیر
ادویه داخل فیلم مواد زیره:
جعفری خشک: یک ق غ، شوید خشک: دو ق چ، پودر سیر: یک ق چ، پودر پیاز: یک ق چ، فلفل سیاه: نصف ق غ، پودر باترمیلک: نصف پیمانه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كورن_داگ
🔷مواد لازم
🔹یک فنجان آرد ذرت زرد
🔹یک فنجان آرد
🔹نمک 1/4 قاشق چای خوری
🔹چهار قاشق چای خوری بکینگ پودر
🔹یک فنجان شیر یا آب
🔹2 عدد تخم مرغ
🔹هات داگ به میزان لازم
🔹پنیر بستگی به سلیقه خودتان مثل پنیر چدار، گودا
🔹روغن کانولا یا روغن گیاهی برای سرخ کردن
🔹سس قرمز و خردل برای چاشنی
🔹سیخ چوبی
♨️طرز تهیه:
تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را به مواد خشک اضافه و مخلوط نمایید. آب یا شیر را به مواد افزوده و آنقدر مخلوط میکنیم تا خمیرمان رقیق و یکدست شود.
سوسیس ها را که سیخ زده ایم در مایه آماده فرو برده و در روغن داغ سرخ میکنیم.
پنیرتان را نیز به همین شیوه سرخ کنید.
کورن داگ خانگی شما آماده است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_کچاپ_خانگی
مواد لازم:
گوجه فرنگی رسیده: 24 عدد (حدود 2 كیلوگرم)
پیاز بزرگ: یك عدد
فلفلدلمهای قرمز بزرگ: یك عدد
دانه خردل: یك قاشق چابخوری
فلفل شیرین: یك قاشق چایخوری
دارچین: یك چوب
شكر قهوهای: یك پیمانه
نمك: یك قاشق سوپخوری
سركه سیب: یك و نیم پ
پاپریكا (نوعی فلفل قرمز): یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
گوجه فرنگیها را پوست بكنید و پس از در آوردن قسمتهای داخل، آنها را خرد كنید. پیاز را نیز خرد كنید، دانههای فلفلدلمهای را هم در بیاورید و خرد كنید. حالا گوجه فرنگی، پیاز و فلفلدلمهای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس مواد را در مخلوطكن ریخته و به صورت پوره در بیاورید.
حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانید و به مدت یك ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا غلیظ شود و حجم آن به نصف مقدار اولیه كاهش پیدا كند. حالا در پارچهای تمیز دانههای خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده، سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید.
در این مرحله، شكر و نمك را نیز به مواد اولیه اضافه كنید و بگذارید مواد روی حرارت كم در حالی كه مرتب آن را به هم میزنید به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس سركه سیب و پاپریكا را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔 #همبرگر_خانگی
🔷مواد لازم 👇
🔹یک کیلو گوشت مغز ران گوساله
🔹نیم کیلو گوشت قلوه گاه گوسفندی 🔹250 گرم پیاز
🔹نمک و فلفل به مقدار دلخواه
🔹سس باربیکیو 250 گرم
🔹50 گرم آرد سوخاری
🔆طرز تهیه👇
🔅ابتدا گوشت را با پیاز دو بار خوب چرخ میکنیم تا گوشت یکدست شودسپس نمک و فلفل و سس باربیکیو را به گوشت اضافه می کنیم و آرد سوخاری را روی آن ریخته و به مدت ده دقیقه خوب ورز میدهیم تا یکدست شود در انتها گوشت را به اندازه دلخواه گرد کرده و روی یک پلاستیک پهن میکنیم و روی آن را یک پلاستیک دیگر میگذاریم و به مدت یک ساعت توی فریز نگهداری می کنیم تا خوب خود را بگیرد
این همبرگر خانگی را می توانیم با گریل کباب کرد یا اینکه توی روغن سرخ کرد
ما به شما توصیه می کنیم برای بهتر شدن طعم همبرگر حتما از گریل استفاده کنید و آن را کباب کنید سپس با نان مک دونالد و گوجه و خیار شور و کاهو میل کنید
#نکته
نان مک دونالد مقداری شیرین است و همین یک طعم خوب به همبرگر شما می دهد
برای خوش طعم شدن همبرگر می توانید از مخلوط سس مایونز و خردل و سس کچاپ استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پوآچا_شکلاتی
#نان_شکلاتی
.
مواد لازم:
از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
.
1 بسته خمیر مایه خیس ( یا 1 قاشق غذاخوری پر خمیر مایه خشک )
.
1 استکان شکر (حدود 80گرم)
.
2 لیوان شیر ولرم .
1 قاشق چایخوری نمک
.
2 عدد تخم مرغ .
3 قاشق غذاخوری کره نرم شده در دمای محیط
.
5تا7 لیوان آرد
مواد داخل خمیر:شکلات صبحانه
برای رومال زرده تخم مرغ .
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ خمیر مایه خیس را ریخته وبا دست پودر کنید ،شکر و شیر ولرم را اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید تا خمیر مایه حل شود.
حدود 5 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کند ،نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا خمیر نرم وچسبناکی بدست بیاد سپس روی میز کار کمی آرد بریزید وخمیر را روی میز کار ورز دهید تا چسبندگی خمیر کمتر شود ودر آخر کره را اضافه کنید وورز دهید،خمیر را در یک کاسه بذارید و روی آن را پوشانده و 30 دقیقه استراحت بدیدتا حجم خمیر زیاد بشه و بعد استراحت هوای خمیر را با ورز دادن بگیرید. از خمیر مقداری جدا کنید (چونه های خمیر همه به یک اندازه باشد حدود 16عدد) طبق ویدئو خمیر را به شکل بیضی باز کنیدو مقداری شکلات صبحانه روی خمیر بذارید و خمیر را رول کنید.خمیرها رو با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته وبا زرده تخم مرغ رمال کنید وبزارید در فراز قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا نان ها پخته و طلایی شوند(حدود20تا25دقیقه)ودر آخر هم میتونید روی نانها را کمی گریل کنید.
نکته:اگه از خمیر مایه خشک استفاده میکنید 1قاشق غذاخوری خمیر مایه دو قاشق شکر و1 لیوان شیر ولرم مخلوط کنید وبزارید 10دقیقه بماند بعد که کف کرد مابقی شیر را اضافه کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
نان تست سفید: چند عدد
روغن: ۳-۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: ۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز خرد شده: ۱ عدد
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده: ۲ تکه
ادویه ها (پودر پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری، ادویه مخصوص مرغ: ۱/۲ قاشق چایخوری)
خامه: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
سس باربیکیو یا سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
سس (خامه: ۲ قاشق غذاخوری با پنیر خامه ای: ۲ قاشق غذاخوری)
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه: طبق ذائقه
طرز تهیه🔻
ابتدا مانند فیلم در یک ماهیتابه مواد میانی را تفت دهید و کنار بگذارید، سپس در یک کاسه مواد سس (خامه و پنیر خامه ای) با هم مخلوط کنید، نان تست ها را به وسیله کاتر گرد، قالب بزنید، سپس یک کمی از سس خامه را روی نان بزنید بعد یک قاشق از مواد میانی و پنیر رنده شده و لایه بعدی نان رو بگذارید و لبه ها را به هم فشار دهید تا لبه ها کامل بسته شوند می توانید مقداری شیر روی لبه ها بزنید تا بهم بچسبند، بعد روی آن مقداری سس و پنیر بزنید و تست مرغ ها در سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندید بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد برای حدود ۲۰-۱۵ دقیقه قراردهید تا روی تست ها برشته و طلایی شوند سپس گرم سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛