مواد لازم🔻
نان تست سفید: چند عدد
روغن: ۳-۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: ۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز خرد شده: ۱ عدد
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده: ۲ تکه
ادویه ها (پودر پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری، ادویه مخصوص مرغ: ۱/۲ قاشق چایخوری)
خامه: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
سس باربیکیو یا سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
سس (خامه: ۲ قاشق غذاخوری با پنیر خامه ای: ۲ قاشق غذاخوری)
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه: طبق ذائقه
طرز تهیه🔻
ابتدا مانند فیلم در یک ماهیتابه مواد میانی را تفت دهید و کنار بگذارید، سپس در یک کاسه مواد سس (خامه و پنیر خامه ای) با هم مخلوط کنید، نان تست ها را به وسیله کاتر گرد، قالب بزنید، سپس یک کمی از سس خامه را روی نان بزنید بعد یک قاشق از مواد میانی و پنیر رنده شده و لایه بعدی نان رو بگذارید و لبه ها را به هم فشار دهید تا لبه ها کامل بسته شوند می توانید مقداری شیر روی لبه ها بزنید تا بهم بچسبند، بعد روی آن مقداری سس و پنیر بزنید و تست مرغ ها در سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندید بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد برای حدود ۲۰-۱۵ دقیقه قراردهید تا روی تست ها برشته و طلایی شوند سپس گرم سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۱۵ عدد کوکی
اگر بیشتر خواستین درست کنین مقدار همه مواد رو دو برابر کنید
مواد لازم🔻
پودرقند : ۷۵ گرم(۱/۲ پیمانه)
تخم مرغ: یک عدد
کره: ۵۰ گرم
شیر: ۳۵ گرم ( ۱/۶ پیمانه)
آرد سفید : ۱۵۰ گرم (یک پیمانه)
روغن مایع: ۱/۵ ق غ
بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ
وانیل: ۱/۸ پیمانه
پودر کاکائو : ۱/۲ ق غ
گردو خرد شده : ۱/۲ پیمانه
کشمش: ۱/۲ پیمانه
فر رو با برنامه المنت پایین همراه با فن با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید . و بعد با همین برنامه و دما کوکی هارو بزارین طبقه وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه و بعدش تو ظرف دربسته نگهداری کنید تا خشک نشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پيراشكي_سبوسدار
🔷مواد لازم
🔹ارد گندم. دو ليوان دسته دار
🔹سبوس گندم. دو ق غ
🔹روغن زيتون. دو ق غ
🔹نمك. يك ق چ
🔹شكر. يك ق غ
🔹شير ولرم. نصف ليوان
🔹اب ولرم. حدود نصف ليوان
🔹خمير مايه فوري. يك ق س
🔹بكينگ پودر. يك ق چ
🔹وانيل. نوك قاشق
♨️طرز تهیه
مواد خشك رو مخلوط كنيد ،
وسط مواد رو كمي گود كرده ،روغن و سپس شير ولرم رو اضافه كنيد ،اب ولرم رو كم كم و با احتياط اضافه كنيد تا خمير شكل گيرد ،
خمير را صد بار در ظرف بكوبيد
يكساعت در جاي ولرم استراحت دهيد ،
سپس مانند شكل عمل كنيد،
نانها رو بعد از قرار دادن در سيني فر به مدت يك ربع استراحت دوم داده
و سپس روي انها زرده تخم مرغ بزنيد
در فر ١٨٠ كه از قبل گرم كردي. بپزيد ،
نكته: از سالم بودن خمير مايه مطمئن شويد !!!
مواد مياني دلخواه است،من مايه ماكاروني استفاده كردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_ایتالیایی
🔷مواد لازم:
🔹آرد سفید قنادی الک شده 350 گرم
🔹کره ی نرم 120 گرم
🔹پودر شکر 140 گرم (3/4 پیمانه)
🔹وانیل 1/2 ق چ
🔹تخم مرغ 1 عدد
🔹زرده ی تخم مرغ 2 عدد
♨️طرز تهیه
کره و پودر شکر (یا قند) رو خوووووب مخلوط کنید تا کرمی بشه
زرده های تخم مرغ و تخم مرغ و وانیل رو اضافه و کاملا مخلوط کنید
نکته: از هر نوع اسانس یا رنده پوست پرتقال یا لیمو یا زعفران در این مرحله میتونید اضافه و استفاده کنید...
آرد رو هم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی درست بشه. حواستون باشه ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی خراب میشه
خمیر رو که آماده کردید داخل کیسه فریزر 24 ساعت در یخچال استراحت بدین
بعد از این زمان از یخچال خارج کنید
استوانه های کوچک درست کنید و با دست اونو یکم قوس بدین
روی هر کدوم از کوکی ها با چنگال یک شیار درست کنید ویا بین دوکیسه فریزر باز کرده وبا کاترهای مختلف و دلخواه قالب بزنید
فر رو روی 180 درجه روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ بندازید
میتونید به شکل گرد ساده فرم داده و با چنگال روش فشار بدین یا داخل کنجد یا خرده شکلات
یا شکلات چیپسی یا گردو ... بغلطونید ودر فر بذارید.
بعد همه رو با کمی فاصله داخل سینی بچینید
ودر فر به مدت 5 تا 10 دقیقه یا زمانی که زیر کوکی طلایی بشه قرار بدین
بیشتر بمونه خشک وبیسکویتی میشه
البته زمان پخت به فر شما بستگی خواهد داشت
بعد از پخت از سینی خارج و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید
بسیار خوشمزه و لطیف هستند.
راستی داخل خمیر میتونید شکلات چیپسی بریزید. یا از آرد کم کرده و به جاش پودر کاکائو بریزید
خلاصه دستتون بازه وبستگی به سلیقه وذائقه تون داره پیشنهاد میکنم برای پذیرایی از مهمونهای عیدتون درست کنید حتی می تونید خیلی کوچیک درست کنید به اصطلاح انگشتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلق
یک لیوان نشاسته گل را با سه لیوان اب سرد خوب مخلوط کنید تا نشاسته کاملا حل بشود بعد یک ونیم لیوان شکر اگر دوست دارید شیرین تر باشه دولیوان بهش اضافه ومخلوط کنید روی حرارت ملایم بزارید ومرتب بهم بزنید اگر اینکارو نکنید نشاسته ته می گیره وگلوله می شه پس باید مادام بهم بزنید کمی که غلیظ شد نصف لیوان گلاب بریزید وهمینطور بهم بزنید تا غلیظ بشود وحبابهای سنگین بزنید وکاملا شفاف و بدون اب بشود طبق فیلم☝
نکته مهم ...... از روی حرارت که برداشتید حتما بزارید یه کم خنک بشه تا بتونید بهاش کار کنید
ادامه کار....... توی ظرفی نارگیل بریزید ومثل فیلم حفره توی نارگیل ایجاد کنید ویه مغز گردو یا نصف مغز توی حفره بزارید و یه قاسق نشاسته روش بریزید و نارگیل روش بپاشید وبا دست مرتب کنید عین فیلم
روش دوم ....... یه قاشق نشاسته توی نارگیل بیندازید و یه مغز روش بزلرید ونارگیل بپاشید ومرتب کنید این روش متداول است حتما بعد درست کردن باسلق اونها را توی یخچال بزارید تا سفت بشه
توجه بفرمایید 🕪اگر خواستید باسلق شما کاملا سفت باشه یه قاشق غذاخوری پر پودر ژلاتین را درنصف استکان اب ولرم حل کنید وبن ماری کنید ودر موقعی که گلاب را اضافه کردید ژلاتین را هم بریزید تا باسلق سفت تر باشه من نریختم وبافت باسلق نن بسیار لطیف وخوشمزه است دست خودتان است این روش روغن یا کره نداره ولی میتونید اخر پخت یه تکه کوچک کره اضافه کنید
نکته..... میتونید کمی زعفران غلیظ برنید تا زرد رنگ بشه یا رنگ مجاز خوراکی برنید وبه هر رنگی که دوست دارید دربیارید تا رنگی بشه کاملا دلخواه است
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف
آموزش یه غذای خوشمزه که به عنوان پیش غذا در مهمونی ها هم استفاده میشه من که عاشق طعم بی نظیرشم توجه کنید از پیاز خلالی استفاده کنید به هیچوجه زردچوبه نزنید و بعد از اضافه کردن خامه حرارت و خاموش کنید که بریده نشه
احتمالا الان بعضی دوستان میگن چرا زعفران ریختی چیکن اصل زعفران نداره من توی این پیج سعی میکنم دستورات متفاوت و تغییر داده شده به سبک خودم رو باهاتون به اشتراک بذارم باور کنید این غذا با کمی زعفران طعم بهشتی میده که تصورشم نمیکنید اگر دوست داشتید امتحان کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناومدم با دستور یه #غذای ترکیه ای ب اسم سینی مرغ که خیلی خوشمزه و پرطرفداره امیدوارم که بپسندید😘
مواد مورد نیاز
2 سینه مرغ
2 ران مرغ بدون استخون
2 قطعه فلفل قرمز و سبز
جعفری
3 4 عددسیر
نصف فنجان روغن
نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه پودپاپریکا
👇🏻
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان آب
کمی نمک
نوش جان کنید.😘
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊
🎧 سامے یوسف 👌
🎼 یا رسول الله 💚
❤️میلاد محمد رسول الله (ص) گرامے باد🌹
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحی پُر از لبخند خدا
ان شالله امروز پرباشه
ازخبرهاواتفاقهای خوب
الهی که توی کارهاتون موفق
توی زندگیتون خوشبخت و
پیش خدا عزیز باشید
#صبحتون_بخیروخوشی🌸🍃🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هات_چاکلت_اسنیکرز
مناسب برای 6 نفر
.
🔷مواد لازم
🔹2 عدد شکلات اسنیکرز
🔹2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
🔹950 میلیلیتر شیر، داغ
🔹2 قاشق غذاخوری کره بادامزمینی
🔹1 قاشق غذاخوری کارامل
🔹سس شکلات برای تزیین
🔹بادامزمینی خرد شده برای تزیین
🔹سس کارامل برای تزیین
🔹خامه زده شده برای تزیین
.
♨️طرز تهیه
1. در یک دستگاه مخلوطکن، شکلات اسنیکرز، پودر کاکائو، کره بادامزمینی، کارامل و شیر داغ را تا زمانی که کاملا یکدست شوند، با دور تند مخلوط میکنیم.
2. دهانه لیوانها را ابتدا همانند ویدئو به سس شکلات آغشته کرده و بعد در ظرف بادامزمینی خرد شده میغلتانیم تا تکههای بادامزمینی به آنها بچسبند.
3. با خامه و سس شکلات تزیین و گرم سرو کنید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک فنجونی بدون فر
.
❌با اين مقدار دقيقا ٤تا كيك با فنجون متوسط بهتون ميده( مثل كليپ)
من ديروز مواد رو دوبرابر كردم و داخل فنجون هاى كوچيك ريختم كه ١٠ تا كيك فنجونى شد❌
.
آرد ٤قاشق غذاخورى
بكينگ پودر ١قاشق چايى خورى
پودركاكائو ٢قاشق غذاخورى
شكر ٤قاشق غذاخورى
وانيل كمى
تخم مرغ ١عدد
شير ٥قاشق غذاخورى
روغن مايع ٣قاشق غذاخورى
.
مواد خشك رو باهم مخلوط كنيد(آرد ،پودركاكائو ، بكينگ پودر)
دو الى سه بار الك كنيد
بعد تخم مرغ و وانيل و شكر رو باهمزن دستى بزنيد(من چون عجله داشتم با همزن برقى زدم) وقتى كه كرمى و كشدار شد روغن و شير رو اضافه كنيد و يك دقيقه بزنيد
و بعد مواد خشك رو اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن بزنيد
فنجان ها رو كمى چرب كنيد و مواد رو تا نصف فنجان بريزيد
فنجان ها رو داخل قابلمه ميچينيم و داخل قابلمه آب ميريزيم تا جايى كه نصف فنجان ها در آب باشه
قابلمه رو روى گاز ميذاريم جوش كه اومد در قابلمه رو با دمكنى ميذاريم ١دقيقه ى اول زيرش زياد بعد كم ميكنيم تا يه ربع بپزه ❌بعد از ١٥ دقيقه كه پخت زيرشرو خاموش ميكنيم ولى درش رو بر نميداريم😱تا ١٠ دقيقه با در بسته بايد بمونه تا پُفش نخوابه👍
بعد از اين مدت قابل استفاده اس
.
❌اگر كاكائو رو حذف كردين به جاش ارد اضافه كنين
.
❌اگر از همزن دستى هم استفاده كنيد هيچ مشكلى پيش نمياد فقط مرحله ى شكر و تخم مرغ رو خوب بزنيد تا دونه هاى شكر كمى حل بشه
.
❌مي تونيد كاكائو نريزيدوانيلى درست كنيد
.
❌يا يه قاشق غذا گلاب و زعفرون بريزيدتاكيك زعفرونى داشته باشيد
.
❌ميتونيد كشمش و گردو داخلش
بريزيد،يا كنجد بپاشيد
.
❌چون با بخار آب پخته ميشه خيلى لطيف
خيلى راحت و سريع اماده ميشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان روغنی فوری
شیر نصف لیوان
روغن جامد یک چهارم لیوان
شکر یک سوم لیوان
آرد تاجایی که خمیر بدست نچسبه(دولیوان به بالا)
بکینگ پودر نصف قاشق مربا خ
.
ابتدا شیر و شکر و روغن رو باهم داخل کاسه ای بریزید و باهمزن دستی مخلوط کنید. بعد بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید چند دقیقه کنار بذارید تا بکینگ داخل شیر عمل بیاد بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و ابتدا که شله با همزن دستی و در آخر با دست ورز بدین تاخمیرمون درست بشه و به دست نچسبه. اگر نیاز بود آرد بیشتری بریزید چون جذب آب آردها باهم دیگه فرق میکنه. خمیرو داخل کیسه فریزر یک ساعت داخل یخچال بذارید بعد روی سطح کار آرد بپاشید خمیر رو با وردنه بازکنید(هرچی نازکتر پهن کنید تردتر و بهتر میشه) و خمیر رو به شکلهای مختلف برش بزنید یا باقالب طرح های مختلف درست کنید و داخل روغن سرخ کنید. میتونید هم بدون یخچال گذاشتن سرخ کنید فرقی نمیکنه.
.
نکات🙋🙋👇👇
با آرد سنگک یا تافتون هم میشه فقط کم کم اضافه کنید و ورز بدین وقتی دیدین که به دست نمیچسبه کافیه.
من آرد شیرینی پزی زدم.
فقط میزان آرد مهمه که باید کم کم اضافه بشه که خمیرتون رو سفت نکنه
.
.
من نصف لیوان شیرخشک قنادی هم زدم(چون خمیر رو ترد و خوشمزه میکنه)(این گزینه اختیاری هست) بعد آرد رو کم کم اضافه کردم.
بجای روغن کره نرم شده یا روغن محلی هم میشه ریخت. روغن جامد یانیمه جامد فرق نمیکنه.
البته یه سری دوستان گفتن با روغن مایع هم درست کردن
بجای شیر ماست هم میشه زد.
.
من با روغن سرخ کردنی سرخ کردم با روغن جامدم میشه ولی سرخ کردنی بهتره.
هرچی توی روغن شناور باشن روغن کمتری موقع سرخ کردن جذب میکنند.
میتونید مقدار موادو چند برابر کنید.
میتونید پودرهل و دارچین هم بزنید من امروز دوباره دارم درستش میکنم و اسانس نارگیل توش زدم.
بکین پودر تاریخ گذشته نباشه.
.
خیلی ترد و خوشمزس مخصوصا بچه ها دوست دارند
بعنوان میان وعده یا نان صبحانه عالیه
درصورت تمایل میتونید روش پودر قند بپاشید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_خردل_خانگی
مواد لازم🤔
❇️ آبلیمو ۱/۴پیمانه
❇️پودر خردل دو قاشق سوپخوری
❇️ خامه چهار قاشق سوپخوری
❇️نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
❇️فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
💬طرز تهیه
🔴ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی میریزیم و با قاشق کاملا هم میزنیم تا یکدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه میکنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط میکنیم. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشهای در بسته میتوان نگه داشت.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان مربایی 😋
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
شکر ۴۵ گرم (حدودا ۳ ق غ)
روعن مایع ۳۰ میلی (۳ ق غ)
آرد سفید قنادی یا آرد نان فانتزی تقریبا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (یک و دو سوم لیوان تا دو لیوان)
نمک کمتر از نصف ق چ
رنده پوست پرتقال ۱ ق چ
مربای پوره شده یا مارمالاد .
داخل شیر ولرم یک ق م شکر ریختم و بعد پودر خمیر مایه رو ریختم و گذاشتم ۵ تا ده دقیقه تا به عمل بیاد . البته من بارها گفتم اینجا هم ذکر می کنم 🙂 این خمیر مایه فوری هست که اگر صد در صد مطمین هستید که سالمه نیاز به عمل اومدن نداره . اما چون ما توی خونه نهایتا یکی دو بار بخوایم چیزی درست کنیم پس خیییلی خوبه که همیشه از قبل به عمل بیاریم تا از کیفیتش و سالم بودنش مطمین بشیم 🙂 و اگر صد در صد مطمین هستید که سالمه می تونین مستقیم داخل مواد بریزین و عمل نیارین .
تخم مرغ و مابقی شکر و نمک و روعن مایع و نمک و رنده پوست پرتقال رو مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و آرد رو کم کم اضافه کردم .
ادامه آموزش در پست بعدی❤️👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه آموزش نان مربایی
خمیر رو شروع کردم به ورزدادن و ارد تا جایی که خمیر به دست نچسبه اما حواستون باشه اردزیادی نونتون رو سفت می کنه .
داخل ظرف تمیز که یک کم چرب کردم ، قرار دادم و روش رو پوشوندم به مدت یک تا یک و نیم ساعت جای نسبتا گرم استراحت قرار دادم .
بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و تقسیم کردم . من به چونه های حدودا ۴۰ ، ۵۰ گرمی تقسیم کردم ۹ تا شد و هر کدوم رو یک کم پهن کردم و وسطش رو با ته استکان گودی ایجاد کردم .
روش دستمال تمیز کشیدم ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم قرار دادم .
بعد دیدم نیاز هست یک سریشون دوباره یک کم گود کنم .
داخل گودی ها هر نوع مربای پوره شده و یا حالا مارمالاد می تونین بریزین .
من مربای هویج ریختم
بعد روش رو رومال ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران زدم و داخل فر از یک ربع قبل گرم شده در طبقه وسط با دمای ۱۹۰ درجه ۲۵ دقیقه قرار دادم .
ظرف حاوی آب هم مثل همیشه داخل فر قرار دادم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
اسفناج: ۵۰۰ گرم
مغزگردو: ۳۰۰ گرم
گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۳ عدد
ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
دو عدد پیاز چرخ یا رنده می کنیم.
مغزگردو را سه بار چرخ می کنیم.
پیاز با کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن پیازها، مغزگردو و ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، چهار لیوان آب ریخته بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و مواد می پزیم.
یک پیاز را بصورت نگینی ریز می کنیم.
پیازها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن، گوشت ها را اضافه و تفت می دهیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، نصف زردچوبه، ادویه کاری و فلفل می ریزیم و تفت می دهیم، دو لیوان آب ریخته و با شعله کم گوشت ها را می پزیم.
اسفناج ها را با نصف لیوان آب داخل تابه ریخته، بعد از حدود بیست دقیقه و کشیده شدن آب اسفناج ها، کمی روغن می ریزیم و تفت می دهیم.
بعد از حدود سه ساعت پخت مغزگردوها، یک لیوان یخ داخل خورشت می ریزیم تا خورشت به روغن بیافته، گوشت پخته شده، اسفناج تفت داده شده، ترشی انار، شکر و نمک ریخته و با شعله کم پخت خورشت ادامه می دهیم تا خورشت به خوبی جا بیافته.
⚠️نکات🔻
مقدار شکر و ترشی انار به ذائقه شما بستگی دارد.
این خورشت و با گوشت مرغ، بره و گوساله می توان پخت.
موقعی خورشت جا افتاده که روغن کامل از مواد جدا بشه و هر چه بیشتر روی شعله باشه بهتره.
این غذای محلی دامغان هست، که طعم آن با فسنجون فرق می کنه و فوق العاده خوشمزه هست.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛