eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.6هزار دنبال‌کننده
962 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
16.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این که چطور ماهی رو بپزیم که یک طعم جدید داشته باشه یک چالشه 🥲 ولی توی این کلیپ یک راه جذاب و خوشمزه برای پخت می‌بینید که با نمک و فلفل و آویشن مزه دار کرد و با روغن و کره سرخ کرد و یک سس خوشمزه با پیاز ، سیر ، گوجه فرنگی ، خامه و برگ اسفناج درست کرد رشته آسونی هم درست کرد فقط با آرد ، تخم‌مرغ و نمک ❤️ @ashpazi_rooya
16.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یک دنده سنگی خوشمزه توی هوای سرد و برفی 😍 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه نان همبرگر خانگی 😋 مواد لازم آب ولرم نصف پیمانه شکر 1 قاشق غذا خوری نمک 1 قاشق غذا خوری پودر خمیر مایه 2 قاشق غذا خوری شیر گرم نصف پیمانه تخم مرغ 1 عدد کره 100 گرم آرد 3 تا 4 پیمانه ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ترشی فلفل تند 😍🥵 مواد لازم فلفل ۳۰۰ گرم سیر ۴ یا ۵ حبه ترخون و نعناع یک قاشق غذاخوری برای هر شیشه در صورت تمایل نمک نصف قاشق غذاخوری برای هر شیشه سرکه به میزان لازم ❤️ @ashpazi_rooya
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانوما این شیرینی رو توی تیک تاک دیدم ولی دستور تهیه اش نبود 😢 شما میدونید چجوری درست میشه ؟ برام بفرستید ☺️🙏 ❤️ @ashpazi_rooya
27.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم رو که دیدی اینجا رو هم بخون تا بتونی ترشی بادمجون درست کنی. . ۱- همونجوری که ننه گفت اضافه های بادمجون رو بگیرید و وسطش رو برش بزنید 🍆🍆. . ۲- اب که جوش اومد بهش نمک ، زرد چوبه ، فلفل سیاه بزنید و بادمجونا رو بزارید توی اب تا بجوشه و نرم بشه تقریبا نیم ساعت یا کمتر ⏰. . ۳- حالا بزارید توی دستمال و یه جسم سنگین بزارید روش تا اب بامجون چند ساعتی کشیده بشه فقط مواظب باشید بادمجون له نشه ✅✅. . ۴- حالا برای شکم بادمجون : نعنا ، فلفل سیاه و قرمز ، زرد چوبه نمک مخلوط کنید و مثل ویدیو بزارید توی بادمجون و برای چند روز بزارید توی سبد توی افتاب تا خشک بشه . . ۵- حالا اب و سرکه ، نمک ، نعنا ،فلفل ، زرد چوبه که جوش اومد بادمجون رو اضافه کنید بزارید پنج دقیقه بجوشه وتمام .سرد که شد بزارید داخل شیشه و حدودا بعد یکی دوماه اماده میشه. . چند نکته ی مهم ✅✅ این ترشی هر چقدر بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه. کمی شور مزه باشه خیلی خوشمزه میشه. 🍆🍆🍆🍆🍆 @ashpazi_rooya 🍆🍆🍆🍆🍆. .
16.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبگوشتی درست کردیم بدون گوشت که همخوانی عجیبی با این روزگارمون داره 😂😂. .یه پیاز داغ مشتی میگیرید بعد سیبزمینی های نگینی رو‌خرد میکنید و اونا رو هم تفت میدید🍅🧅. . کمی زردچوبه فلفل سیاه اضافه کنید حالا گوجه های که نگینی خرد کردین رو به سیبزمینی و پیاز اضافه کنید . در قابلمه رو بزارید حرارت کم کنید تا گوجه اب بندازه و پخته بشه تقریبا ۲۰ دقیقه بعد ابگوشت بی گوشت ما امادس😂😂. . همراه با سبزی و پیاز و لیمو واااای که نمیدونی چه طعمی داره . . 🍅🍅🍅🍅 @ashpazi_rooya 🍅🍅🍅🍅. .
23.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلو گوشت فقط به این میگن و تمام☺️☺️. . یبار چلو گوشت به این روش امتحان کن پشیمون نمیشی✅✅. . دمپخت سبزی درست کن اخر کارم گوشتای که حسابی پخته شده رو بچین روی برنج 🥩🥩. . البتههههه برنج رو باید با اب گوشت بپزی تا اون مزه ی که میگم رو احساس کنی🥩🥩. . و در اخرم اگه عطر و طعم سیر رو دوست داری میتونی بزاری کنار برنج و لذت ببری😋😋. 🥩🥩🥩🥩🥩 @ashpazi_rooya 🥩🥩🥩🥩🥩. .
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نسبت مواد ترشی لبو و انار رو براتون اینجا نوشتم که کارت راحت باشه✅. . اول یه لا❤️یک بزن بعد برو بخون 🥰. . مواد مورد نیازمون : لبو ۲ عدد انار ۲ عدد اب لبو ۲ لیوان سرکه ۱ لیوان نبات چند تکه . چند تا نکته که باید بدونی ✅. .نبات حتما استفاده کن که تندی سرکه رو میگره و ملس میشه. .لبو حتما باید پخته باشه اصلا از سیر و اینجور چیزا هم استفاده نکنید بهتره . 🌺🌺🌺 @@ashpazi_rooya 🌺🌺🌺. .
20.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیا و ببین چه غذای ارزون و راحتی اوردم باب این روزگارمون 🥲🥲. . والا من تا الان نفهمیدم اسم این غذا چیه ولی ما بهش میگیم گوجه بادموجون 🍆🍅 و از غذاهای بهشتی برامون محسوب میشه البته اگه با بادمجونای محلی خودمون باشه 🍆🍆🌶🍆🧅. . روش خاصی هم نداره دقیقا همین کاری که ننه توی ویدیو انجام داد رو درست کنید🥦🍆🥦. . ادویه هم نمک کمی زردچوبه و رب گوجه با روغن تفت بدید و بریزد روی گوجه و بادمجون تا کامل بپزه. . البتهههه اب زیاد اضافه نکنید چون بادمجون خودش اب میندازه و زیاد نتیجه ی جالبی نداره غذا💧💧. . ❤️ @ashpazi_rooya
23.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردی که ننه میگه همون بیحالی و کسلی هست که ادم نمیدونه چی شده که نمیتونه از جاش بلند بشه✅✅. . حالا واقعا بعد از خوردن یه سری غذاها مثل ماهی و خورش سبزی ادم جون توی دست و پاش نیست و راه چارشم خوردن گرمی مثل همین رنگینک رطب هست😋 😋😋😋😋 @ashpazi_rooya 😋😋😋😋 .
23.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوب اول بگم اندازه دقیق مواد اش رشته توی ویدیو قبلی کامل گفتم✅ . دوم : روش پخت اش رشته هم توی این ویدیو کامل نشون داده شده مابقی هم اینجا مینویسم براتون 🖍🖍. . سبزی خیلی ریز نباشه✅ . بعد با کمی اب بزارید سبزی پخته بشه و ابش کامل کشیده بشه که پخته ی پخته بشه . به سبزی اب و حبوبات رو اضافه کنید و پیاز داغی که با زردچوبه درست کرده بودین هم اضافه بشه. . چند دقیقه که جوشید رشته ها رو بریزید داخل اب و اجازه بدید که اش رشته بپزه و جا بیافته. . نکته: اگه رشته ی شما لعاب نداشت دو قاشق ارد توی یه لیوان اب بریزید و ۱۰ دقیقه اخر به اش اضافه کنید تا اش رشته حسابی جا افتاده بشه😋😋. . 🌾🌾🌾🌾 @ashpazi_rooya
سلام از جمعه و آلاچیق باصفایِ دی جونی 😘 حال و احوالتون چطوره ؟؟ ❤️ @ashpazi_rooya
دی جونی هر روزانه سر ظهر سبزی می چینه 🌱👌 عایا میدونی سبزی ای که خودت بکاری یه مزه دیگه داره 😋😍 ❤️ @ashpazi_rooya
دیشب یادم رفت تبریک بگم 😐😢 چندتا 👩‍⚕ گل داریم تو پیجمون دست همشونو به احترام میبوسم😘 روزتون خیلی خیلی مبارک 💐 ❤️ @ashpazi_rooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازم میگم غذاش مهم نیست مهم دورهم بودنه 😍 هوس ساندویچ کرده بودیم ،دی جونی بساط برگر زغالی رو بپا کرد.. گوشت چرخ کرده ۸۰۰گرم پیاز دوعدد رنده زده (۵۰درصد آب گرفته) نون باگت خیس شده وکامل آب گرفته شده ادویه(نمک،فلفل سیاه،زرچوبه،پودسیر،پاپریکا هر کدام یه ق چای خوری) همه رو باهم مخلوط کرد وحسابی ورز داد یکساعت توی یخچال استراحت داد بعد روی زغال کباب کرد آخر سرم یه ساندویچ لر پسندی گرفت وتقدیمتون کرد😌😍 ❤️ @ashpazi_rooya
17.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه خورشت کرفس 😋 من که عاشقشم 😍 مواد لازم برای ۶ نفر ۷۰۰ گرم مغز ران گوسفندی ۲ عدد پیاز متوسط ۱۵۰ گرم جعفری ۱۰۰ گرم نعنا ۲۵۰ گرم برگ کرفس ۴۰۰ گرم ساقه کرفس ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش ،نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان دلخواه ❤️ @ashpazi_rooya
این بادمجون شکم پر برای هوای پاییزی عالیه 😃 یک طبع متعادل و عالی داره 😋 ❤️ @ashpazi_rooya