eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
33هزار دنبال‌کننده
961 عکس
2.7هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی حرام است و اصلا رضایت ندارم ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🧁 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
دوستانی که فر در دسترس ندارین ویا اینکه دوست دارین تنوع داشته باشین و‌کیکهاتون رو بدون کمک فر و‌همزن درست کنیدحتما با این روش به نتیجه دلخواه میرسین😍 کیکی بسیار لطیف با بافتی عالی و اسفنجی عطر بی نظیرش کل خونه رو پر کرده😍😋 این راحت درست کنید اونم بدون فرو‌همزن😳🤗اسلاید ورق بزنید عکس مراحل کار ببینید❤ ✅این مواد نیاز داریم تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲٫۵پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شکر  ۱پیمانه سرخالی شیر ۱پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری ❤من توکیکم از هل و دارچین و‌موزو کمی شکلات چیپسی استفاده کردم که شما می تونید ساده درست کنید. ✅ابتدا تخم مرغ٬شکر و وانیل با همزن دستی ۴دقیقه  مخلوط کنید تا کرمی رنگ بشه. ✅بعد شیر وروغن را اضافه‌کنید و کمی هم بزنید ✅آرد و بکینگ پودر را دوبار الک کنید و تو چند مرحله به مایع اضافه کنید و با لیسک دورانی یعنی به یک جهت هم بزنید تا مخلوط بشند. ✅این قسمت دوملاقه پر از مواد داخل ظرفی ریختم یک قاشق غذاخوری پودر دارچین و هل اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه. ✅کف تابه را کمی چرب کنید مواد بریزیدداخلش ✅سپس مایع کیک دارچینی بریزید روی کیک با خلال کمی هم بزنید موزها خرد شده بچینید روی کیک (من کمی شکلات چیپسی هم پاشیدم روی کیک ) ✅بزارید روی گاز حرارت روشن کنید شعله پخش کن بزاریدو شعله را ملایم کنید. نیم ساعت زمان بدید تا خوب بپزه بعد اگه پخته بود خاموش کنید تا از داغی بیوفته برش بدید نوش جان😍 🔺نکته حتما واشر پلاستیکی دور تابه ۲طرفه دربیارید تا کیکتون هنگام پخت عرق نکنه خمیری نشه. 🔺نکته اگه از تابه معمولی استفاده کردید روی درش دم کش بزارید حتما. 🔺نکته شعله پخش کن فراموش نشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍚🥘 مواد لازم برای ۶ تا ۷ نفر گردوی میکس شده ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط مرغ تیکه شده به تعداد لازم رب انار ملس ۳ قاشق غذاخوری رب سرد ۴ لیوان نمک و فلفل سیاه و زعفران طرز تهیه؛ ابتدا پیاز و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه،بعد گردویی که خوب میکسش کردیم و کاملا له شده رو اضافه میکنیم،اولین ترفند روغن انداختن فسنجون همینه، یعنی گردو کاملا له و خمیری شده باشه،من با دستگاه مولینکس میکش کردم، با حرارت خیلی ملایم گردو و پیاز و کمی تفت بدین،حالا اب سرد اضافه کرده و حرارت بالا باشه تا گردو بالا بیاد ،اینجا مواظب باشید که  خورشت سر نره ،حالا حرارت و کم کنید تا خورشت اروم اروم بجوشه یک ساعت که گذشت مرغامون و با کمی نمک و زعفران تفت میدیم هر دو طرفش  که تفت خورد به خورشت اضافه کنید، دو ساعت که از پخت خورشت بگذره،روغن خوبی پس میده ،حالا رب انار اضافه کنید،چون رب انار من غلیظ بود با کمی اب رقیقش کردم و با نمک و فلفل به خورشت اضافه کردم،اضافه کردن رب گوجه و شکر کاملا سلیقه ای هستش،که شما تو این مرحله میتونید اضافه کنید که من اینکارو نمیکنم. دیگه از این به بعد خورشت کاری نداره و باید با حرارت خیلی ملایم و در نیمه باز قابلمه جا بیوفته. اگه همه این مراحل و خوب انجام بدین اصلا به تیکه های یخ نیازی نیست. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥧🍮🥠 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم شیر ۳ لیوان شکر نصف لیوان نشاسته ذرت ۳ق غ وانیل نوک ق چ تخم مرغ ۱عدد پودر ژلاتین ۳ ق غ خامه قنادی ۲۰۰گرم پنیر خامه ای ۱۵۰گرم گردو ۱۵۰گرم موز ۳عدد بيسکوئيت پتی بور نصف بسته طرز تهیه: شیر ، شکر ، وانیل،  نشاسته ذرت و پودر ژلاتین رو توی قابلمه میریزیم و ۱۰ دقیقه اجازه میدیم تا ژلاتین اسفنجی بشه... بعد روی حرارت ملایم میذاریم تا موادمون غلیظ بشه مثل فرنی... ✅اینجا مواد رو مدام باید هم بزنید تا ته نگیره. حرارت رو خاموش کنید و تخم مرغ رو توی یه ظرف دیگه بزنید و به مواد اضافه کنید..‌ خامه و پنیر خامه ای رو با هم توی یه کاسه بریزید و بنماری کنید... پنیر و خامه رو به مواد بالا اضافه و خوب مخلوط کنید تا مواد یکنواخت بشه... بيسکوئيت ها رو خرد کنید به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا مواد روکر یکم از دما بیفته... موز و گردو رو خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید ... ۲بسته ژله موز رو با ۲لیوان آب جوش حل و بنماری کنید... ✅برای پررنگ تر شدن میتونید ۲قطره رنگ زرد به ژله اضافه کنید... ✅تا ژله داغ هست باید رنگ رو بریزید وگرنه رنگ حالت تیکه تیکه توی ژله میمونه. قالبتون رو چرب کنید و یک ربع داخل فریزر بذارید... ژله رو داخل قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه... بعد مواد روکر رو خیلی آروم روی ژله بریزید تا قالب پره پر بشه... ✅ برای قشنگ تر شدن دسرتون قالب رو تا جایی که جا داره پر کنید. ✅مواد رو خیلی آروم روی ژله پخش بریزید چون ژله نیمبنده احتمال پاره شدنش هست... کم کم اضافه کنید... قالب رو ۶ساعت داخل یخچال بذارید. ✅ بعد بدون استفاده از آب جوش و چاقو فقط با انگشت هاتون دسر رو از دیواره جدا کنید و توی ظرف مورد نظرتون برگردونید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍇🫔🥙 برنج  یک پیمانه لپه  یک پیمانه سبزی معطر  نصف پیمانه گوشت چرخ کرده  سیصد گرم پیاز  یک عدد برگ مو  به میزان لازم نمک و فلفل و ادویه  به میزان لازم اول برنج و لپه خیس شده را جداگانه بپزید و بعد از پخت آبکش کنید، برنج باید حالت وارفتگی داشته باشد. بعد پیاز رنده شده را با کمی روغن تف داده و  گوشت چرخکرده و نمک و  ادویه های مورد نظر را بهش اضافه کنید و بگذارید سر تف بخورد . سبزی شسته شده  را هم خرد کنید، از سبزی معطر مثل مرزه و ریحون میتونید استفاده کنید. بعد برنج و لپه و گوشت و سبزی را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. برگهای دلمه را شسته و در آب جوش به مدت پنج دقیقه بجوشانید و آبکش کنید و سپس با آب سرد آبکشی کنید . از مواد به اندازه یک قاشق روی برگ دلمه گذاشته و دلمه را به شکل بقچه ای یا سیگاری ببندید. کف قابلمه را با دو لایه برگ بپوشانید و دلمه ها را کنار هم قرار دهید و یک بشقاب روی دلمه بگذارید و یک شی سنگین روی بشقاب بذارید که هنگام جوشیدن  دلمه ها تکان نخورند و شکلشون بهم نریزد . آب جوش را در قابلمه بریزید تا جاییکه روی دلمه ها پوشیده شود  و سپس گوجه سبز یا پوره غوره اضافه کنید و بگذارید تانیم ساعت آب دلمه کشیده بشود و سپس سرو کنید. برای تزئین به مقداری سس مایونز رنگ خوراکی قرمز و زرد و نارنجی اضافه کردم و با یک مسواک تمیز روی بشقاب سس ها را پاشیدم . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هرچیزی در زمان خودش رخ میدهد باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند... سلام به همگی🌺🍃 الهی حال دلتون خوب باشه🌺🍃 ❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💛💚💙💜 ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍷🍹🧋 لایه اول شربت زعفران غلیظ لایه دوم تخم شربتی که باید خیس بشه وشسته بشه به اندازه دوسه قاشق غذاخوری لایه سوم یک قاشق پنیرک باآب سرد مخلوط کنید بزارید یکساعت بمونه تا این رنگ ابی وبنفش خوشگل نمایان بشه بعدبه ارومی روی لایه های بعدی بریزید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6