🌸ســــــلام
💗صبح قشنگتون بخیر
🌸حال دلتون خوب
💗وجودتون سلامت
🌸زندگیتونغرقدرخوشبختی
💗ایام به کامتون
🌸و روز و روزگارتون شاد
┈••✾•🌿🌻🌿•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥪🥞🥮
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#براونی_کیک_شکلاتی
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🍫🍩🍮
کره ۱۰۰گرم
شکلات تلخ ۱۵۰گرم
تخم مرغ دو عدد
شکر نصف لیوان
آرد یک لیوان
پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری سرپر
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یه پنس کوچولو
کره رو روی حرارت کم بزارید تا آب بشه شکلات رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکلات هم آب بشه بعد پودر کاکائو رو اضافه کنید وبا قاشق خوب مخلوط کنید،تخم مرغها رو با وانیل مخلوط و خوب بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه مایع کره و شکلات رو اضافه ومخلوط کنید ،ارد سه بار الک شده ونمک وشکر رو آروم آروم ریخته وخوب مخلوط کنید وبریزید تو قالب چرب شده و بزارید تو فر که پونزده دقیقه قبل با دمای ۱۷۰درجه گرم کردید به مدت سی دقیقه.
بچه ها این کیک فاقد شیر یا آبه به همین خاطر بافت منسجمتری نسبت به کیکای دیگه داره.
کیک آماده شده رویه ترد وترک خورده داره.
این کیک بکینگ پودر وجوش شیرین نداره برای همین پف نمیکنه.
من بعد پخت گذاشتم سرد بشه وبا مخلوط خامه و شکلات آب شده گاناش زدم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#بستنی_یخی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍨🍦🧁
#بستنی_یخی_طالبی
مواد لازم :
طالبی دو لیوان
شکر دو ق غ
خامه قنادی دو ق غ
آب نصف لیوان
چوب بستنی
قالب بستنی
طرز تهیه:
همه مواد رو طبق فیلم مخلوط کنید و تو قالب مورد نظرتون بریزید و بذارید فریزر تا کاملا یخ بزنه(24ساعت). این بستنی خیلی خوشمزه ست😋😋
🟡طالبی من خودش آب داشت من آب اضافه نکردم✅
🟡به جای خامه قنادی میتونید از خامه صبحانه استفاده کنید و شکر رو هم کمی بیشتر بریزید✅
🟡میتونین به جای قالب بستنی از لیوان یکبار مصرف کاغذی هم استفاده کنید✅
🟡با انواع میوه ها میتونین درست کنین✅
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#جوجه_کباب_سماقی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🥘🍚
تکه های خورد شده مرغ رو با پیاز خلالی ، سیر رنده شده یا پودر سیر ، نمک ، فلفل ، ماست ، پودر سماق ، آب لیمو ترش و روغن زیتون مخلوط و حداقل دو سه ساعتی توی یخچال استراحت میدم ( از شب قبل آماده میکنم ) . بعد کل مواد رو توی تابه درب دار با کمی روغن روی حرارت متوسط میذارم تا پخته ، سرخ و مغز پخت بشن . میتونین به سیخ کشیده و روی منقل ، کباب و میل کنین ( برای پخت روی منقل ، روی جوجه ها رو با کره هم دمای محیط ، رومال کنین ) . عزیزانی که طرفدار غذاهای ترش هستن ، عاشق طعم این جوجه میشن . من موقع سرو ، مجدد کمی پودر سماق میپاشم . خورشت مرغ هم به همین روش میتونین تهیه کنین . نهایتا با برنج یا نون تازه و مخلفات دلخواه سرو میکنم .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_هل_گلاب
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥠🍥
شکر:یک لیوان
تخم مرغ:سه عدد
آرد :دو و نیم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
شیر :نصف پیمانه
روغن مایع:نصف پیمانه
هل :یک قاشق چ
پکینگ پودر :یک قاشق غ
اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کرم_کارامل_پسته_زعفران
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥧🍥
واسه این خوشمزه جان ابتدا دوبسته پودر کارامل رو به همراه نوک قاشق پودر ژلاتین و چهار لیوان شیر رو در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم و بعد از بجوش اومدن. یک بستت بیسکویت پتی بور شیری بهش اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه کامل با همزن بالنی هم میزنیم تا مایع کاملا یکدست بشه و بعد یک پیمانه خلال پسته و دو قاشق زعفران دمکرده غلیظرو بهش اضافه میکنیم و هنگام خاموش کردن شعله یک بستت خامه صبحانه کوچک هم بهش اضافه میکنیم و دوباره مایع رو هم میزنیم تا خوب مخلوط شه و بعد در قالب ریختت و بعد از خنک شدن داخل یخچال قرار میدیم به مدت ۴-۵ ساعت تا کاملا ببنده و بعد از قالب بر میگردنیم و تزیینش میکنیم نوش جونتون باشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_کنگر
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🍲🍛
کنگر پاک کرده خرد شده ۵۰۰گرم
پیاز يک عدد درشت
جعفری ونعناع تازه ۳۰۰ گرم خرد شده ( نسبت نعناع باید یک سوم جعفری باشه.)
گوشت خورشتی ۳۰۰گرم( یا به میزان دلخواه)
ابتدا کنگرهارو پاک کنیدو تیغاشو بگیرید بعدخوب بشویید.
پیاز رو رنده درشت کرده سرخ کنید وقتی طلایی شد گوشت رو اضافه کرده کمی تفت بدید و بعد کنگرهارو اضافه کنیدوبذارید تفت بخورند.
سه تاچهارلیوان آب ریخته و بذارید با حرارت ملایم گوشت و کنگرها کاملاپخته شود. سبزی هارو شسته ریز خرد کرده سرخ کنید ادویه مورد نظرتون رو بهش اضافه کرده و بعد از حدود یک ساعت از زمان پخت داخل خورشت بریزید.
چاشنی که معمولا به این خورشت میزنند آبلیمو یا آبغوره است ولی من از رب انار ترش یک قاشق غذاخوری استفاده کردم و همینطور لیمو عمانی هم برای عطر و طعم بهتر غذا داخلش میریزنند که باز من ده دقیقه آخر پخت یک قاشق رب لیمو عمانی که آماده از بیرون گرفته بودم استفاده کردم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شیر_برنج
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍚🍥🍮
مواد لازم
هل (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق مربا خوری
شکر ۲ پیمانه
شیر 4.5 لیتر
برنج ۱ پیمانه
گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا برنج را تمیز بشویید.
۲- آب روی برنج را خالی کنید و شیر را به آن بیفزایید. مخلوط برنج و شیر را روی حرارت ملایم بپزید.
۳- بعد از اینکه برنج کاملاً پخت و له شد،هل آسیاب شده و شکر را به آن اضافه کنید و مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
۴- بعد از اینکه شیر برنج کاملاً جا افتاد،گلاب را اضافه کنید و بعد از ۵دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید. روی شیربرنج را نیز با سیاهدانه تزیین کنید.
سایر نکات
اگر شیر برنج را برای دسر میخواهید آن را بسیار غلیظ کنید و اجازه دهید آب آن کاملا برود ،سپس داخل قالب ریخته و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود
حتما برای تهیه این شیر برنج از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید
در کشور هند، شیربرنج را در میهمانی ها یا برای نذر تهیه می کنند.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پیتزا_پاکتی
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍕🍟🥪
مواد لازم
نان تست بمقدار لازم
مواد میانی اختیاری
طرز تهیه
کناره های تست را با چاقو ببرید بعد با
وردنه کمی نازکش کنید خیلی نکشید که
پاره بشه چون نان تست لطیفه
بعد از مواد میانی دو قاشق روش بریزید
و کناره های نان تست رو با سفیده تخم مرغ
یا آب مرطوب کنید و خیلی آروم بپیچید
بعد گوشه های نان رو که سفیده زدید بهم
فشار دهید تا بچسبد توی عکس نشان دادم
وقتی همه رو به این صورت آماده کردید
توی روغن سرخ کنید
مواد داخل رو به دلخواه خودتون میتونید
از سوسیس یا مرغ ریش شده و ترکیپ سبزیجاتی مثل جعفری، فلفل دلمه ای، ذرت ،
کالباس و یا هر چیز دیگری که دوست دارید
پر کنید
قبل سرخکردن میتونید نانها رو اول توی تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتانید
ولی من این کار رو نکردم فقط توی روغن داغ
سرخ کردم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_توپی
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥧🧁🍩
کیک توپی از مخلوط کردن خردههای کیک و خامه و یا شکلات تشکیل میشود. شکل ظاهری آن شبیه توپ با پوشش شکلات است
مواد لازم
کیک شکلاتی یا کیک ساده به مقدار لازم که میتونید خودتون درست کنید یا مث من آماده استفاده کنید
من ده عدد کیک تک نفره تو خونه داشتم وازش استفاده کردم
خامه صبحانه 100 گرمی ساده یا شکلاتی من از شکلاتی استفاده کردم
شکلات سکه ایی مارک کارات یا سوربن 350 گرم
ی ق غ شیر
اگه کیکتون مث من ساده بود ی ق غ پودر کاکائو هم لازم داریم
طرز تهیه:
ابتدا کیک مورد نظر رو که به هر روشی درست کردید کاملا پودر کنیدبعد یه کم خامه به کیک اضافه میکنید در حد اینکه چسبنده شود برای من یک خامه 100 گرمی بعلاوه ی ق غ شیر برد با احتیاط بریزید .سپس با دست ورز داده و به شکل توپی در میاوریم.میتوان از قالبهای پاپ کیک هم استفاده کرد
سپس روی یک کاغذ روغنی که داخل ی سینی گذاشتید 250 گرم شکلات رو بنماری میکنیم ومیریزیم روی کاغذ روغنی وبا پالت صافش میکنیم به اندازه کیکی که میخایم درست کنیم وبعد توپک هایی که درست کردیم روش قرار میدیم
و دوباره 150 گرم شکلات بنماری کنید روی توپک ها بریزید (ودر همین مرحله با هرچی خواستین تزئین کنید چون شکلات که سفت بشه دیگه نمیشه تزیین کرد من پودر پسته ریختم ) تا کاملااا روش رو بگیره و به مدت دوساعت در یخچال نگه دارید تا کاملااا ببنده وسفت بشه خیلی این کیک خوشمزس ومتنوع امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هر روز
که چشم میگشایی
یعنی قرار است که باشی
یعنی هنوز
فرصت داری تا زندگی کنی
و هر روز میتواند آغازی نو باشد
امروزتون پر از اتفاقهای قشنگ🌺
┈••✾•☘🌸☘•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥪🥞🥮
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#موس_توت_فرنگی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍓🍮🍧
موس رو به روش های مختلفی درست میکنن
توت فرنگی پوره شده ۱ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
خامه ۱۰۰ گرم
شکر ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرصاف
آب سرد ۱/۴ لیوان
طرز تهیه:
ابتدا آب سرد روی ژلاتین پاشیده و میزاریم حالت اسفنجی بگیره و بعد اونو روی بخار آب بن ماری می کنیم.
یک لیوان پوره توت فرنگی رو داخل میکسر ریخته و خامه و شیر و شکر رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
در آخر ژلاتین بن ماری شده را به مواد داخل میکسر اضافه می کنیم. دقت کنین که ژلاتین از دما بیفته بعد بریزین
خوب که مخلوط شدن داخل قالب ریخته نیم بند که شد من روی موس رو بیسکوییت کرمدار چیدم و بعد روی بیسکوییتها ژله توت فرنگی که اماده کرده بودم و سرد شده بود ریختم و به مدت سه ساعت داخل یخچال میگذاریم.
بعد از اینکه از یخچال خارج کردین دورش رو با چاقو آزاد کرده و حدود پنج دقیقه در محیط آشپزخونه قرار داده و بعد داخل ظرف سرو برگردونین.
میزان شکر رو بسته به ترشی یا شیرینی توت فرنگی تون میتونین بیشتر یا کمتر کنین.
اگه رنگ دسر تون رو خوش رنگ تر میخوایین کمی رنگ ژله ای رو تو چند قطره آب سرد حل کرده و بهش اضافه کنین(من اضافه نکردم).
برای اینکه دسر یکدست و زیباتری داشته باشیم قبل از ریختن تو قالب از صافی رد کنین
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مرغ_چیلی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🌶🥤
مواد لازم برای مرغ چیلی:
فیله مرغ نیم کیلو
ارد ذرت یه لیوان
ارد گندم یه لیوان
ارد برنج نصف لیوان
ادویه جوش شیرین.. بکین پودر یه قاشق مربارخوری
یه بطری ما العشیر
مواد را مخلوط کرده یه ساعت بمونه و فیله مرغ را با روغن زیاد سرخ میکنیم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مربا_پوست_پرتقال
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍊🍞🧈
مواد لازم
پوست پرتقال 200 گرم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
شکر 500 گرم
آب 2 لیوان
طرز تهیه
برای درست کردن مربای پوست پرتقال باید بعد از جدا کردن پرتقال از پوست ، قسمت سفیدی پوست را جدا کنید و پوست پرتقال را به صورت خلالی خرد کنید.
سپس برای اینکه تلخی پوست پرتقال گرفته شود و کمی هم پخته شوند آن را 3 مرتبه و هر دفعه به مدت 15 دقیقه داخل آب در حال جوش قرار دهید و بعد آبکش کنید.
در این فاصله شکر را با مقدار آب لازم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شهدش قوام بیاید.بعد پوست پرتقال های آماده شده را به همراه 1 قاشق سوپخوری آبلیمو داخل شهد قوام گرفته شده بریزید. تا نیم ساعت همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند.
سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه استفاده کنید و اجازه دهید تا به مدت یک روز تمام در دمای اتاق بماند و بعد در ظرف مورد نظر بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_نخود_فرنگی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🍲🍛
🍲مواد لازم ؛
نخودفرنگی ؛ ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ؛ ۵۰۰ گرم
روغن ؛ ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ؛ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ؛ ۲ قاشق غذاخوری
ادویه ، نمک و فلفل ؛ به اندازه
🍲طرز تهیه ؛
ابتدا پیاز را خرد کرده و به همراه کمی روغن تفت داده تا طلایی رنگ شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده، تفت داده سپس ادویه ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده، تفت میدهیم. نخودفرنگی و یک و نیم پیمانه آب را به مواد اضافه کرده ، اجازه داده تا گوشت کاملا پخته شده و آب آن کشیده شود. در صورت تمایل میتوان از مقداری هویج برای خورشت استفاده نمود.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_موز_برگردان
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🍌🥮🍰
مواد کارامل
شکر ۱۲۰گرم
کره دو ق غ
مواد کیک:
موز بزرگ ۳عدد
ارد ۳۰۰گرم
کره ۱۶۰گرم
موز دوعدد بزرگ
ماست ۳/۴پیمانه
بکینگ پودر ۱/۵قاشق چ
شکر ۱۵۰گرم
برای کارامل ۱۲۰ گرم شکر روتو قالبی که میخواین کیک و داخلش بپزین بریزید وروی حرارت خییییلی کم بزارید تا کاملا حل بشه بعد به هیچ وجه هم نزنید
وقتی شکر ذوب شد دو قاشق کره رواضافه سریع هم بزنید وقتی قشنگ مخلوط شد از رو حرارت بردارید
موز رو از وسط به سه قسمت تقسیم کنید
و بچینید ته قالب
حالا بریم سراغ مواد کیک
شکر و کره ووانیل را ده دقیقه خوب بزنید تا سفید بشه بعد دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه کنید
و هرکدامکه اضافه کردید یک دقیقه بزنید
سپس ماست را اضافه کرده و در اخر ارد و بکینگ پودر اضافه کنید و خوب با لیسک مخلوط کنید و روی موز ها بریزید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰بمدت ۴۵دقیقه بعد این مدت با خلال تست کنید اگر پخت از فر دربیارید و دورشو با چاقو ازادکنید وداخل ظرف مورد نظرتون برگردونید.
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_هویج
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥕🥘🍛
مرغمو او کمی با اب پختم تا کل هورموناش بیاد بیرون وقشنگ شستم
بعد یکم تو زعفران گذاشتم و پیاز نمک
۱ ساعتی موند بعد ازیکساعت داخل روغن قشنگ طلایش کردم بعد مرغارو بیرون اوردم و پیازو تو روغن ریختم کمی زرد چوبه قشنگ که سبک شد رب زدم و سرخ کردم قشنگ تا رنگ پس بده بعد مرغارو اضافه کردم دوتکه فلفل دلمه و هویجو بیضی خورد کردم تو یه تابه قشنگ تفت دادم بعد به خورشت اضافه کردم یکم ابلیمو اب ریختم و اندازه یه نخود دارچین گذاشتم با شعله کم جا بیوفته یه لیمو عمانی نصف کردم هسته هاشو دراوردم و با یکم الو اخرای پخت اضافه کردم و گذاشتم با شعله خیلی کم جابیوفته اینم از خورشت هویج ما امیدوارم که درست کنیدو لذت ببرید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
بهترین وباکیفیت ترین کانال ایتارو پیدا کردم😍✅️
اول قیمتهارو مقایسه کن بعد با خیال راحت خرید کن
انواع لباس#تیشرت#شلوار مازراتی#شلوارخونگی#ست خونگی و ،ورزشی😍👍🏼
https://eitaa.com/joinchat/3053388086Cccbac175eb
بهترینها رو باما تجربه کنید
فروشگاه دادمهر✅️
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#تیرامیسو
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥮🍨
تیرامیسو را میشه فقط با لیدی فینگر درست کرد یا با کیک. همه جورش خوشمزه هست. در اینجا من هم از کیک استفاده کردم و هم از لیدی فینگر.
اول یک کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی در یک پیرکس یا قالب مستطیل ۲۳ در ۳۲ سانتی درست کنید. من به مواد کیک مقدار ۲ تا ۳ ق غ قهوه اکسپرسو غلیظ اضافه کردم. وقتی کیکخنک شد. ۲۰۰ گرم خامه، ۱/۴ لیوان شکر، ۲ ق مرباخوری پودر کاکائو و 2 ق غ قهوه غلیظ را خوب زده تا خودش را بگیرد. سپس ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپون به این مواد اضافه کرده و با نصف این مواد یک لایه روی کیک پخش کنید. لیدی فینگر ها را در قهوه زده و مثل عکس و با فاصله روی لایه خامه قرار دهید و با بقیه مواد خامه ایی روی آنها را بپوشانید. کیک را پلاستیک کشیده و در یخچال تمام شب قرار دهید. سپس روی آن را به طور دلخواه تزیین کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مرغ_بریان
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🥘🍚
ابتدا مرغ رو نمک و زعفرون زدم گذاشتم یخچال بعد دوساعتی تو قابلمه کمی کره ریختم و دو طرف مرغ رو سرخ کردم با شعله رو به بالا که آب نندازه بعد یه پیاز بزرگ رو حلقه کردم و یه هویج هم تیکه کردم و چند حبه سیر کمی پودر زنجبیل پاپریکا و ادویه مرغ زدم وبا نصف لیوان آب و شعله کم گذاشتم بپزه در آخر هم یه تیکه کره اضافه کردم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_خرما
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥠🥧
کیک خرمای بدون آرد و شکر
مواد لازم؛
خرمای بدون دانه ۱۶۰ گرم
شیر ۲۰۰ گرم
جوی دوسر ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۸۰ گرم
تخم مرغ دو عدد
بکینگ پودر ۲ ق م
وانیل چند قطره
دارچین نصف تا یک قاشق م
برای روی کیک؛
گردو ،بادام ،،خرمای نگینی شده ،
جو دو سر به میزان لازم و ....
طرز تهیه ؛
برای تهیه کیک خرمای بدون آرد ابتدا جو دوسر پرک رو با غذاساز کاملاً آردش کنید و کنار بگذارید. دانه های خرما رو جدا کنید در صورتی که دوست داشتین پوستش هم بگیرید و بعد شیر داغ رو بهش اضافه کنید ۲۰ دقیقه کنار بگذارید و با بلندر میکس کنید و کاملاً با هم ترکیب کنید از این مرحله به بعد تخم مرغ و وانیل رو به میکس بالا اضافه کنید یک دقیقه دستی هم بزنید و روغن مایع را اضافه کنید یکدست کنید و در آخر پودر دارچین، بکینگ پودر و آرد جو رو اضافه کنید دستی هم بزنید داخل قالب ۲۵ سانت کاغذ روغنی دار خمیر کیک رو بریزید روی کیک را با انواع آجیل میتونی تزیین کنید حتماً با دست کمی فشار بدید و بعد در فر از قبل گرم شده بگذارید پس از اینکه کیک خنک شد به راحتی آن را از قالب جدا کنید و کاغذ روغنی و ازش جدا کنید و در ظرف سرو قرار دهید. *پیشنهاد میکنم کارامل روی کیک بریزید و سرو کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_پایه
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥧🎂🍰
#کیک_شیفون
ارد ۳۰۰گرم
شکر ۲۰۰گرم
تخم مرغ ۶عدد
ب پ ۲ق چ سرخالی
وانیل ۱/4ق چ
آب ۱/3پیمانه
روغن ۱/3پیمانه
پودر کاکائو ۲/۵ق غ
فرراروشن و روی دمای ۱۸۰درجه قرارداده تا گرم شود.
کف یک قالب ۲۵سانتی یا دوقالب ۱۸سانت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
ابتدا در ظرف کاملا تمیزی زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا و سفیده راهم با دور تند همزن بزنید تا حالت پفکی پیدا کند.
سپس شکررا بصورت بارشی اضافه و آنقدر میزنیم تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد.
دور همزن را کند کنید و زرده هارا به همراه وانیل یکی یکی به سفیده ها اضافه و بزنید.
درظرفی آرد،بکینگ پودر و پودر کاکائو رو اضافه و الک کنید.
روغن و آب رو اضافه و ترکیب کنید..
ودرآخر مواد خشک رو کم کم اضافه و با دور کند همزن بزنید تا ترکیب شوند.
مایه را داخل قالبها بریزید و داخل فر بمدت ۴۵ دقیقه بپزید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پاناکوتا_شکلاتی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍫🍨
مواد لازم:
شیر 2 پیمانه
خامه صبحانه 1/4 پیمانه
پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری
شکر 6 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
شکلات 20 گرم
روش تهیه:
پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر خنک می ریزیم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس با ماکروفر یا به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود حل که شد از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود.
این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید و یا به صورت تک نفره آماده کنید.
بعد به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین، برای خارج کردن دسر از ظرف لبه های دسر رو به با چاقو از ظرف جدا کنید بعد راحت خارج میشه.
برای تزیین میتونید از شکلات تخته ای که روی حرارت غیر مستقیم کاملا ذوب و روان شده استفاده کنید. البته نباید داغ روی پاناکوتا بریزید که پاناکوتا از حالت خارج نشه. نیم ساعت هم برای سفت شدن شکلات داخل یخچال بزارید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کشک_بادمجان
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍆🍲🥖
موادی که لازم داریم برای حدود پنج تا شش نفر:
پنج تا شش عدد بادمجان متوسط
شش تا هفت عدد گردو
دو عدد پیاز
پنج تا شش حبه سیر
کشک به میزان دلخواه (مقدارش سلیقه ای هست)
نعناع،زردچوبه،فلفل سیاه کمی
خب اول بادمجونا رو سرخ میکنیم و میذاریم روی کاغذروغنی،تا روغن اضافیش گرفته بشه.
بعد ازون،
بادمجونا رو با گوشتکوب دستی،
میکوبیم.
پیاز رو ریز خورد میکنیم،و تفت میدیم
بعد سیر خورد شده رو اضافه و کمی تفت ک خورد،
نعناع و زرچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم.
با شعله کم،حدود دو دقیقه کافیه،چون ممکنه نعناع بسوزه.
بعدش بادمجونارو اضافه و هم میزنیم.
کمی بعد،
گردو و کشکی که بانیم لیوان آب،رقیق کردیم،
بهش اضافه میکنیم؛
و سر قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم حدودنیم ساعت تا چهل دقیقه با شعله کم،
جا بیوفته.در آخر هم مزه میکنیم اگر نمکش کم بود،
کمی هم نمک بهش اضافه میکنیم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#چیز_کیک_کارامل
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍨🍹
بیسکویت پتی بور شکلاتی یا کیک شکلاتی یک بسته
پنیر ماسکار پونه یک بسته
خامه صبحانه پاکتی یک بسته
پودر قند به مقدار دلخواه
پودر کرم کارامل نصف بسته
شیر نصف لیوان
نسکافه ۱ق غ
اول بیسکویتها رو داخل غذا ساز خرد کنید وبه اندازه یک قاشق سر پر ته لیوان مورد نظرتون بریزید.
پنیر وخامه وپودر قند رو با همزن بزنید تا حسابی مخلوط بشه.نصف بسته پودر کرم کارامل رو با نصف لیوان شیر بجوشونید و بزاریدخنک بشه وبه مایع پنیری اضافه کنید
ی ق غ نسکافه رو هم با آب باز کنید و اضاف کنید
روی بیسکویتها از مواد پنیری بریزید و بزارید یخچال تا ببنده.
روی مواد پنیری میتونید نوتلا یا شکلات ابشده بریزید و در یخچال بزارید و نوش جان کنید.
🌸حتما از پنیر ماسکارپونه توی دسر ها استفاده کنید چون پنیر های دیگه بخاطر نمکی که دارن قطعا طعم اصلی دسر رو تغییر میدن.
🌸با این مقدار مواد همین چهار لیوان دسر رو میتونید داشته باشید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6