eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.7هزار دنبال‌کننده
963 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
🌾سلام 🌼صبحتون پُر از عطر خدا 🌾یک سـلامِ بی حسرت 🌼بی نگــــرانی 🌾سلامی سرشار از آرامش 🌼روزتــــوڹ بخیـر 🌾و عاقبتتوڹ بخیـــر 🌼مهرتوڹ مستـدام 🌾محبتِ خــدا 🌼در دلتوڹ پیوسته جاری ┈••✾•🪴🌹🪴•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥪🥞🥮 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍨🍦🍧 شیر ۴ لیوان بستنی وانیلی لیوانی ۱ عدد نشاسته گل ۵ ق غ شکر ۱۰ ق غ گلاب ۲ ق غ خامه صبحانه ۱ ق غ وانیل در صورت تمایل کمی ابتدا شیر ، شکر ، بستنی، خامه ، میریزیم تو قابلمه بعد نشاسته رو با‌گلاب و کمی از شیر مثل تو کلیپ مخلوط میکنیم تا روون بشه بعد بریزید داخل قابلمه ، بزارید روی گاز با شعله ملایم و هم بزنید تا گلوله نشه ، بعد که قوام اومد و غلیظ شد از روی گاز بردارید و بهش کمی وانیل بزنید ( در صورت تمایل) من نزدم. بعد برای این که فرنی تون شکلاتی بشه درون یه کاسه ای کمی پودر کاکائو بریزید و با کمی آب سرد مخلوط کنید ( در حد دو ق ) بعد کمی از مواد فرنی رو بریزید اگه زعفرونی خواستید، یکم از زعفرون رو بریزید تو یه کاسه و یک کوچولو آب جوش بهش اضافه کنید و بعد یکم از مواد فرنی رو بریزید و مخلوط کنید . من به ترتیب شکلاتی ریختم و گذاشتم کمی بست بعد سفید و زعفرونی حتما بزارید یخچال تا سرد بشه خییییییلی خوشمزه اس ، حتما امتحانش کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥖🌯🥙 سبزی کوکو.....۳۰۰گرم تخم مرغ......۴عدد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر .....به مقدار لازم زرشک .....به میزان دلخواه گردو خرد شده..... به میزان دلخواه کره یا روغن مایع.....نصف پیمانه یا ۵۰ گرم طرز تهیه: سبزی کوکوی خرد شده رو داخل ظرفی ریخته بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید. سعی کنید به محض اینکه تخم مرغ رو روی سبزی شکستین قبل از اینکه با سبزی مخلوط کنید کمی با قاشق بافتش رو بهم بریزید و بعد با سبزی مخلوط کنید. اینکار باعث میشه بوی تخم مرغ از بین بره. بعد نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر رو همراه با گردوی خرد شده ، زرشک و روغن (کره آب شده) به مخلوط سبزی و تخم مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط یکدست بشه. بعد کف و دیواره های ظرف مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و مایه کوکو رو داخل ظرف ریخته و روی ظرف رو با فویل بپوشونیدو بذارین به مدت ۲۰ -۲۵ دقیقه داخل سولاردوم (یا مایکرویو یا فر)بمدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزد. بعد فویل رو برداشته بذارید چند دقیقه با گریل بالا روی کوکو کمی سرخ بشه. من چون می خواستم حالت باشه،داخل دستگاه ساندویچ ساز ریختم.عکسشو قبلا هایلایت کردم.فقط کمی چرب کردم.از مواد یه قاشق داخل هر خونه ریختم.گذاشتم حدود ۵ دقیقه موند.نون تست قالب زدم از کوکو روی نون گذاشتم.روشو گوجه گیلاسی و هویج گذاشتم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍕🍩🍺 ارد ۴۵۰ گرم ..(ممکنه کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه) تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایع ۱ قاشق غ شیرولرم ۱/۲ لیوان اب ولرم ۱/۲لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان نمک ۱ قاشق مرباخوری شکر ۱ قاشق غ کالباس به میزان لازم فلفل دلمه به میزان لازم و کمی جعفری خرد شده تخم مرغ نمک روغن رو باهم مخلوط کرده خمیر مایع اب وشکر رو مخلوط واجازه میدیم تا عمل بیاد. مقداری ارد پاشیده ومخلوط کرده کالباس وفلفل رو اضافه ومخلوط کرده انقدری ارد الک میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم خمیر رو به مدت ۱ساعت استراحت داده تا دوبرابر شه خمیر رو ورز داده پهن می کنیم به قطر یک سانت وبا کاتر دونات قالب می زنیم  یا اگه کاتر دونات نداشتین با کاتر گرد قالب زده وسطش هم با یه کاتر کوچیکتر قالب میزنیم تا شکل دونات شه  این  ۱۵ دقیقه استراحت داده روشو با حوله می پوشونیم  وبعد در روغن سرخ میکنیم طعم عاالی وخوشمزه ایی داره گزینه ی خوبی برای مراسم تولد و مهمانی های خاص ولاکچری هست رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫐🍮🍧 شیر یک پیمانه پنیر ماسکار پونه یک بسته ۲۰۰ گرمی خامه قنادی نیازی به فرم دادن نداره به صورت همون یخ زده میتونید استفاده کنید ۳۵۰ گرم نصف بسته پودر ژله بلوبری استفاده کنید پودر ژلاتین ۲ ق غ ( به همراه نصف لیوان اب بنماری کنید) اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری شکر ۵۰ گرم ( قابل حذف ) ابتدا شیر و خامه قنادی رو‌ میذاریم توی دمای محیط تا هم دما شن ( خامه قنادی کاملا یخش باز بشه ) بعد خامه و‌شیر رو روی‌ حرارت قرار میدیم پودر ژله و شکر رو ‌هم از همون ابتدا اضافه میکنیم مدام هم میزنیم وقتی کاملا این سه تا باهم یکدست شدن حرارت رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم‌ مخلوطمون کاملا خنک بشه پنیر رو‌ در کاسه همزن میریزیم و هم میزنیم با دور‌ تند به مدت ۵ دقیقه تا نرم بشه و‌با همزن یکمی دیگه هم زدم تا مخلوط شن در اخر‌ مخلوط شیر و خامه و ژله که دیگه کاملا خنک شده بود و اضافه کردم و در اخر ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کردم ( باید کاملا از حرارت افتاده باشه ) با همزن دور کند هم میزنیم تا یکدست بشه مقداری از مایه دسر رو داخل لیوان ها ریختم گذاشتم فریزر حدود بیست دقیقه بعد از فریزر خارج کردم مابقی مایه دسر رو بهش دانه چیا یک ق غ میتونید از تخم شربتی هم استفاده کنید به همراه دو قطره رنگ خوراکی اضافه کردم و روی لایه قبلی ریختم نیم ساعت دیگه داخل فریزر گذاشتم سپس از فریزر به یخچال منتقل میکنید تو این نیم ساعت اماده میشه میتونید سرو کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥦🍚🍗 کلم پلو رو میشه به روشای مختلف درست کرد،و شهرای مختلف مثل شیراز،اصفهان و.... هرکدوم روش خودشونو دارند. من از کلم برگ برای پختش استفاده کردم. کلم رو خلالی خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم و کمی که سبک شد، زرد چوبه و نمک اضافه میکنیم تا طعم بگیره و در آخر آبغوره بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم کمی آبش کشیده بشه. گوشت چرخ کرده رو به همراه پیازی که آبش رو کاملا گرفتیم،و آرد نخودچی و نمک و ادویه،ورز میدیم و قلقلی میکنیم و سرخشون میکنیم. برنج رو آبکش میکنیم و سبزی پلویی رو که از قبل خرد کردیم،بهش اضافه میکنیم و لابه لاش،کلم هارو هم میریزیم و روی برنج هم،گوشت قلقلی هارو که از قبل سرخشون کردیم،اضافه می کنیم تا دم بکشه و تمام☺️ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🍰🥠 تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱ ق چ شکر ۱ لیوان روغن مایع  نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد سفید قنادی ۱و ۱/۲ لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ مواد میانی 👇👇 شکر دانه ریز نصف لیوان پودر کاکائو ۱ ق غ پودر دارچین ۱ ق چ تخم مرغ ها رو همراه وانیل و شکر بزنید تا حجیم و کشدار بشه سپس به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه بزنید بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط و ۳ بار الک کنید و در دو مرحله به مواد اضافه کنید و فولد کنید ... کف قالب ۲۰×۳۰ رو چرب و کاغذ روغنی بندازید و نصف مایه رو بریزید و کامل تکون بدید هدایت بشه همه قسمت ها چند بار به سطح کار بکوبید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه.... وقتی کیک پخت مواد میانی رو با هم مخلوط و روی سطح کیک کاور کنید دوباره ۵ دقیقه بزارید تو فر فقط گریل روشن باشه .... چند قاشق از مایه کیک بردارید بهش ۲ ق چ پودر کاکائو بزنید و یکدست کنید و بریزید تو قیف نصف دیگه مایه رو بریزید روی مخلوط شکر با مایه شکلاتی روی کیک طرح بندازید و دوباره بزارید تو فر ۲۰ دقیقه دیگه بمونه اگه فرتون برقی بود دما بالا و پایین همزمان باشه اگه گازی فقط پایین بعد از خنک شدن برگردونید و کاغذ رو جدا کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🌮🌯🫔 مواد لازم برای کرپ: تخم مرغ. ۱ عدد آرد. ۱ لیوان سرخالی شیر. ۱ لیوان پر پکینگ پودر ۱/۲ ق چ نمک و فلفل کمی روغن مایع ۲ ق غ مواد میانی: سینه مرغ پخته و خرد شده نصف ۱ عدد پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد ذرت آبپز یا کنسرو نصف لیوان نخود فرنگی آبپز یا کنسرو نصف لیوان فلفل دلمه نگینی خرد شده ۱ عدد کوچک گوجه رنده شده ۱ عدد متوسط پنیر پارمیزان به دلخواه طرز تهیه: تمام مواد کرپ رو با هم مخلوط میکنیم تا مایه یکدست و نسبتا روونی به دست بیاد اگه غلیظ شد کمی شیر اضافه کنین تابه کوچکی روی حرارت متوسط بزارین تا داغ بشه از مایه کرپ یه ملاقه کوچک بریزین و بزارین خودشو بگیره و کمی طلایی بشه بعد برش گردونین اون طرفش هم کمی طلایی بشه کرپ ها رو روی هم بزارین تا نرم بشن و خشک نشن برای مواد میانی پیاز رو کمی تفت بدین ؛ فلفل دلمه رو اضافه کرده کمی تفت بدین بقیه مواد رو هم اضافه کنین و تفت بدین بهش کمی نمک و فلفل بزنین و کنار بزارین حالا یه دونه کرپ بردارین از مواد میانی یه طرفش بزارین کمی پارمزان بپاشین و کرپ رو تا کنین کرپ ها رو به سلیقه خودتون تو ظرف سرو بچینین و به دلخواه با سس یا سبزیجات تزئین کنین نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍓🍰🍣 کیک تی تاپ به میزان لازم توت فرنگی 300 گرم شیر دو لیوان شکر یک سوم لیوان نشاسته ذرت ۳ ق غ وانیل مقداری ابتدا تی تاپ ها را برش یک سانتی بزنید و داخل قالب به صورت ایستاده قرار دهید .سپس کف قالب را نیز با برش های تی تاپ به صورت فشرده بپوشانید . برای پودینگ ،توت فرنگی ها را ابتدا خوب شسته و درون میکسر بریزید .به آن شکر و نشاسته ذرت و شیر را اضافه کنید دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب میکس شوند . این مواد را صاف کنید تا پوره های توت فرنگی جدا شود . سپس  مواد را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد از آخر کمی وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت پودینگ را بردارید. می توانید به این مواد کمی ژلاتین بن ماری هم اضافه کنید  . سپس مواد سرد شده را داخل قالبی که تی تاپ گذاشته ریخته و درون یخچال به مدت دو ساعت قرار دهید . من از رینگ استفاده کردم می توانید از قالب کمربندی استفاده کنید.اگر هم این دو را نداشتید می توانید ابتدا داخل ظرفی با دیواره ی صاف را خیس کنید و داخل ظرف نایلون فریزر  یا سلفون را پهن کنید و تی تاپ ها را چیدمان کنید و بعد از ریختن پودینگ و بسته شدنش به کمک نایلون ظرف را از قالب خارج کنید و به ظرف سرو منتقل کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥔🧆🥙 سيب زمينى ٣عدد(٥٠٠ گرم) تخم مرغ ١ عدد آرد  ١/٢ پيمانه گوشت چرخ كرده ١٥٠ گرم پياز ١ عدد فلفل دلمه ١عدد سير ١ يا ٢حبه جعفرى به مقدار دلخواه رب گوجه فرنگى ١ ق غ نمك و فلفل و زردچوبه پنير پيتزا به مقدار لازم براى رومال كردن تخم مرغ و آرد سوخارى (من از پودر سوخارى پانكو استفاده كردم خيلى خوبه👌🏻) مواد ميانى رو مثل مايع ماكارونى درست ميكنيم و سيب زمينى ها رو ابپز كرده و بعد اينكه پختن و خنك شدن خوب با گوشت كوب له ميكنيم ونمك و تخم مرغ و آرد رو اضافه و ورز ميديم تا تقريباً خمير نچسبى به دست بياد و مطابق ويديو به كوكوها فرم ميديم و نيم ساعت داخل يخچال يا يك ربع داخل فريزر استراحت ميديم تا خودشونو بگيرن و اول به تخم مرغ و بعد به پودر سوخارى اغشته و توى روغن داغ با حرارت ملايم دو طرفشو سرخ ميكنيم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍨🍧 شیر نیم لیتر اردبرنج‌۱ق س نشاسته ذرت ۱ق س پودر کاکائو ۱ق س شکر دانه ریز ۳ق س گلاب به میزان‌لازم طرز تهیه شیر.شکر،پودرکاکائو،اردبرنج،نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیم‌و باهمزن دستی خوب هم‌میزنیم‌تا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهم‌اضافه میکنیم ومیذاریم‌روی حرارت مدام‌هم میزنیم تا مایع غلیظ‌بشه به غلظت مناسب که رسید شعلرو‌خاموش میکنیم و فرنی رو‌توی ظرف مورد نظر ریخته تزیین‌میکنیم و نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍔🍟🍕 فیله مرغ🍗 آرد سوخاری آرد گندم تخم مرغ 🥚 قارچ 🍄 زیتون 🫒 پنیر پیتزا 🧀 نمک و فلفل سیاه 🧂 کف قالب پیتزا رو من چرب کرده بودم میتونید کمی ارد بپاشید که نچسبه.🤌🏻 دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه(حتما حواستون باشه و چک کنید) رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍓🍧🍮   تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱/۵ پیمانه شیر یک لیتر (چهار لیوان) آرد ۱/۲ پیمانه آرد نشاسته گندم یا ذرت  ۲ قاشق س گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه   وانیل ۱/۲ قاشق چ بیسکویت بتی پور ۳ بسته   خامه ۱۵۰ گرم موز و توت فرنگی بهمقدار لازم طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و کش دار شود. آرد ها را درون قابلمه ای مناسب باهم مخلوط کم کم شیر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.در آخر وانیل و خامه را اضافه کنید. دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن پودر کاکائو قهوه ای درست کرد به این شکل که مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف کنیم داخل دو تا قابلمه می ریزیم یکی را ۳ قاشق سوپخوری پودرکاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند . (من پودر کاکائو اضافه نکردم) ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را بصورت ولرم می ریزیم بعد گردوی خرد شده و موز حلقه شده رو میچینیم و دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و موز میچینیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و ادامه میدیم تا مواد تموم بشه روی آن را تزئین می کنیم. من بصورت تک نفره این دسر و درست کردم و دیواره ظرف را توت فرنگی و موز اسلایس شده چیدم روش هم بیسکوییت پودر شده ریختم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
سلام صبحتون به روشنایی روز به زیبایی گلهای بهشتی و به زلالی قلب های پاک... صبحتون مملواز عاشقانه های خداوند و الطاف بی انتهایش... سـلام صبحتون بخیر و شادی🕊 ┈••✾•🍀🌻🍀•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥪🥞🥮 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍹🍸🥤 دانه چیانصف پیمانه شیر یک پیمانه عسل ۳ق غ موز له شده ۱عدد اول دانه چیارو با شیر مخلوط میکنیم میذاریم یخچال بعد ۱ساعت عسل رو اضافه میکنیم و موز له شدرو پودینگمون امادست میریزیم توی لیوان ونوش جان میکنیم میتوتید از توت فرنگی یا هرمیوه دیگه که دوست داریداستفاده کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🌭🍗🌮 سینه مرغ رو نواری برش بدین داخل تابه حسابی تفت بدین،بعد پیاز نگینی و سیر ریز شده رو اضافه کنید و اجازه بدین خوب تفت بخورن،زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید تفت که خوردن بعد  قارچهای اسلایس شده رو اضافه کنید و بذارید با شعله زیاد آبش کشیده بشه،بعد فلفل دلمه های رنگی رو اضافه کنید و اجازه بدین خوب باهم سرخ بشن،نمک و آویشن اضافه کنید بهمراه سس کچاپ،اگه دوست داشتین میتونین پنیر پیتزا هم بریزین داخل مواد که من نریختم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍭🍹 طرز تهیه: یک بسته پودر ژله‌ی انار و یک بسته پودر ژله هندوانه بستنی وانیلی ۲ عدد ژله انار را با ۱/۵ لیوان آبجوش حل کردم سرد شد گزاشتم یخچال تا کامل ببنده وقتی خودشو گرفت ژله هندوانه را با یک لیوان آبجوش حل کردم وقتی ژله سرد شد دوتا بستنی رو مخلوط کردم و بجای یه لیوان ۲ تا بستنی بهش اضافه کردم وهم زدم و بعد ژله انار رو رنده کردم کامل هم زدم و قالب رو چرب کردم و ریختم داخل قالب نکته: بستنی رو بجای اب سرد ریختم بستنی رو بیرون از یخچال بزارین که اب بشه و بعد به ژله استفاده کنید ک ژله صاف و شفاف باشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥟🥩🥐 گوشت.....250 گرم پیاز.....1عدد قارچ......150 گرم رب.....2قاشق فلفل دلمه ای.......1عدد مواد خمیر: آرد.....حدودا 4پیمانه روغن مایع......نصفه پیمانه تخم مرغ.....1عدد خمیر مایه......1قاشق غذاخوری شکر.....1قاشق مربا خوری نمک....کمی آب گرم.....نصفه پیمانه طرز تهیه: ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه. برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد. تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍩🍪🍫 تی تاپ......3 عدد خامه......150 گرم شکلات تخته ای......150 گرم گردو و فندق.....نصف پیمانه طرز تهیه: ابتدا تی تاب قشنگ با دست خرد کنید.گردو و فندق نگینی خرد کنید.به تی تاب اضافه کنید.خامه رو روی حرارت بزارید.تا یکم نرم بشه .لازم به جوشیدن نداره.فقط گرم بشه.بعد شکلات تخته ای رو بریزد تا کاملا داخل خامه آب بشه.بعد از آب شدن به کیک اضافه کنید.یکم با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه. یه تکه سلفون پهن کنید از مواد روی سلفون بریزد.با کمک دست کیک رو به صورت رولت دربیارید.خوب صافش کنید تا به شکل استوانه دربیاد.بعد حدود 1 ساعت داخل فریزر بزارید .تا سفت بشه.بعد دربیارید برش بزنید.شکلات تخته ای روی حرارت غیر مستقیم بن ماری کنید.برشها را تا نیمه داخل شکلات بزنید و روشم ترافل رنگی بریزد. اینم یه رولت فوق العاده خوشمزه.😋😋😋 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🧆🥙 بادمجون ۳عدد گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم پیاز درشت یک عدد ارد سوخاری ۵قاشق غ جعفری ۵قاشق غ نمک فلفل زردچوبه پودرسیر و آویشن به میزان لازم بادمجون رو کبابی و پوستشو میگیریم و ساتوری میکنیم پیاز رو رنده و ابشو میگیریم داخل ظرف گوشت چرخکرده به همراه پیاز و بادمجون و ارد سوخاری و جعفری ساتوری شده و ادویه ها مخلوط و ورز میدیم یک ساعت میزاریم داخل یخچال بعد به شکل دلخواه داخل روغن سرخ میکنیم این مرحله دوست داشتید مثل من سس درست کنید پوره گوجه رو به همراه کره تفت و بهش رب گوجه و اب بهمراه نمک و ابغوره یا اب نارنج اصافه جوش ک خورد کتلت ها رو اضافه کنید سس ک غلیظ شد با پلو نوش جان کنید🤩🤩 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥧🍮🍧 مواد لازم👇🏻 رشته تل کادایف ۱۱۰ گرم کره ذوب شده ۵۰ گرم زعفرون دم کرده به مقدار لازم پنیر موزارلا به مقدار لازم برای شربت👇🏻 اب نصف لیوان شکر نصف لیوان پودر هل کمی ابلیمو نصف ق چ گلاب ۱ ق غ 🔺بهتره از رشته تل کادایف تازه استفاده کنید ولی اگه پیدا نکردید با رشته خشک هم عالیه👌🏻 🔺اگه قالب مخصوص کنوفه نداشتید از تابه استفاده کنید. 🔺حتما تا زمانی که گرمه میل کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍞🥘 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
👈🏻خمیر دو پیمانه آرد یک چهارم پیمانه شیرخشک نصف لیوان آب ولرم(میتونید به جای آب ولرم و شیر خشک از شیر به مقدار کمی بیشتر از نصف پیمانه استفاده کنید) یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری مایه خمیر خشک فوری یک قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر دو قاشق غذاخوری ماست یک چهارم پیمانه روغن مایع طرز تهیه برای خمیر اگر خمیر مایه تون معمولی هست به همراه آب ولرم و یک ق غ شکر در ظرفی بریزید و مخلوط کرده و روی آن را بپوشانید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود. در غیر این صورت خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد .همه مواد به جز آرد و نمک را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید سپس نمک را افزوده و آرد را به صورت کنترل شده و کم کم اضافه کنید و  خوب ورز دهید تا خمیری به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد  بعد از اینکه خمیر آماده شد خمیر ره در یک ظرف چرب شده بزارید و  روی خمیر را بپوشانید و حدود یکساعت استراجت بدید تا حجم خمیر دو برابر شود و پف کند برای فیلینگ یک پیاز تفت داده  و دو سینه مرغ خرد شده و دو حبه سیر خرد شده اضافه کرده و بعد از تفت دادن  یک فلفل دلمه ای کوچک و یک هویج کوچک رنده شده و 4 قاشق غذاخوری ذرت اضافه کنید.ادویه و نمک را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید وقتی مخلوط مرغ پخته شد زیر آن را خاموش کرده و کنار بزارید خمیر را به دو نیم تقسیم کرده و یک قسمت خمیر را با وردنه باز کرده و‌داخل سینی فر قرار بدین  و‌روی آن پنیر  خامه ای مایع (پنیر خامه ای ایرانی را با کمی شیر هم بزنید تا غلظت آن شل بشه)و مخلوط مرغ و پنیر پیتزا  بریزید  و  خمیر دیگر را با وردنه باز کرده  و با کمک کاغذ روغنی روی مخلوط مرغ  قرار داده و‌روی مخلوط مرغ را بپوشانید و لبه های کناری را با دست فشار داده و مانند فیلم  فیکس کنید و روی خمیر را با دست شکل بدید و روی نان سیاه دانه و پنیر پیتزا و جعفری بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بپزید تا روی نان طلایی شودنوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥠🥮🥧 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
کیک کره ای‌گردویی با سس کارامل تخم مرغ۳ عدد شیر½ پیمانه کره½ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر½ و ⅛ پیمانه آرد۱ و ¼ پیمانه بکینگ پودر½ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده½ پیمانه وانیل نوک قاشق چایخوری کشمش پلویی۳ قاشق غذاخوری نمک۱ پنس پودر کاکائو (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه کیک گردویی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده یا کاغذ روغنی پوشش داده و کنار می گذاریم. در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک با هم ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کره هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم. ترکیب کره و شکر را حدود ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا سبک شود، سپس زرده های تخم مرغ را به همراه شیر اضافه می کنیم و چند دقیقه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس ترکیب آرد را در دو مرحله اضافه می کنیم. هنگام اضافه کردن آرد، مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه مایه کیک یکدست شد، گردوی خرد شده را به همراه کشمش درون آرد می غلطانیم تا به خوبی آردی شوند، سپس به مایه کیک اضافه می کنیم. در این مرحله سفیده های تخم مرغ را درون یک ظرف جداگانه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا فرم بگیرند، سپس در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و دو مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند، سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک بپزد. زمان پخت این کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه می باشد. پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با سیخ چوبی یا خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود از فر خارج می کنیم. در نهایت کیک را از پس از خنک شدن از قالب خارج کرده و با سس کارامل پوشش میدهیم در ظرف مورد نظرمان به صورت دلخواه برش می زنیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥘🍚 مرغ ها را به همراه هویج ، فلفل دلمه، چوب دارچین ، زعفران و نمک کمی نیم پز کردم. مرغ ها را داخل آبکش قرار دادم تا خشک شود. بعد داخل روغن سرخ کردم. یک پیاز را رنده درشت کرده کنار مرغ تفت دادم. رب را به همراه ادویه های دلخواه (زردچوبه، دارچین، آویشن) اضافه کردم کمی تفت دادم تا رنگ باز کند سپس درب قابلمه را بستم تا یک ربع خوراک جا بیفتد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6