💖 سلام
🌷صبح زیبـاتون بخیر
💖امـیدوارم توشه
🌷امروزتون پُر باشه
💖از سلامتی، نشاط
🌷دل خـوشی
💖عاقبت بخیری
🌷عـشق و مـحبت
💖وخوشبختی و شـادی
🌷شروع صبحتون پُر برکت
┈••✾•🌱🌷🌱•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_پنبه_ای
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🍞🥖🥐
یک و نیم ق غ پودر خمیر مایه و یک ق غ شکر رو با یک چهارم لیوان آب گرم میزاریم عمل بیاد ،یک عدد تخم مرغ رو با ۵ ق غ شکر و ۸۰ گرم روغن مایع و و دو ق غ خامه، یک ق غ پودر هل و کمی وانیل هم میزنیم بعد یک لیوان شیر ولرم بهش اضافه میکنیم بعد خمیر مایه عمل اومده بهش اضافه میکنیم و آرد الک شده کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه ورزش میدیم چسبندگیش رو با ورز میگیریم زیاد آرد نزنید بعد نون خشک میشه میزاریم استراحت کنه ۱ساعت و نیم بعد پفش رو میگیریم و ب هر شکلی دوست دارید حالت میدید و میزارید یه ربع دیگه استراحت کنه روش رو با زرده تخم مرغ و ۱ق م خامه ،۱ق م گلاب و زعفران دم کرده رو مال میکنیم وکنجد یا خرفه منم شکر پاشیدم روش ، میزاریم فر با حرارت ۱۸۰ درجه ۲۰ تا ۲۵ میپزیم خیلی خوشمزه و عالی میشه 😋😋😋🥰
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_شکلاتی
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🍫🥮🍫
مواد لازم
سه عدد تخم مرغ
شیر۱ لیوان
روغن یک لیوان
شکر یک لیوان+۴ ق غ
ارد سفید قنادی۲ لیوان +۲ ق غ
بکینگ پود۱ ق غ
وانیل نوک ق چ
پودر کاکائو ۳ ق غ
نسکافه یک ق چ
✔سس شکلات
۱۵۰ گرم خامه
۱۰۰ گرم شکلات
خامه رو بزارین روی حرارت کم وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد شکلات خرد شده رو اضافه کنید بعد از روی شعله بردارید و هم بزنید
طرز تهیه
اول از همه تخم مرغ ،شکر ،وانیل رو هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد شیر رو اضافه کنید هم بزنید وبعد روغن رو اضافه کنید ودر نهایت ارد وبکینگ پودر و پودر کاکائو و نسکافه الک شده را طی سه مرحله اضافه کنید وبا لیسک هم بزنید. سپس توی فر از قبل گرم شده به دمای۱۷۵دجه به مدت ۴۰ دقیقه بزارید بعد با سیخ تست کنید اگه تمیز در اومد کیکتون اماده هست.💓نوش جونتون
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#آش_عباسعلی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫕🍜🍝
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#آش_عباسعلی #کرمانشاه
گوشت گوسفند....،311 گرم
گندم پوست کند.....1/5 پیمانه
برنج ...،،،نصف پیمانه
عدس.....نصف پیمانه
نخود......نصف پیمانه
لوبیا چیتی.....نصف پیمانه
لوبیا سفید....،نصف پیمانه
پیاز درشت برای پیاز داغ .....5 عدد
سیر برای سیر داغ .....11 حبه
نعناع خشک برای نعناع داغ
نمک ، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا باید حبوبات را از یک روز قبل با آب گرم خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شوند. بعد حبوبات را با مقداری آب و کمی نمک بپزید. بهتر است عدس را جداگانه هم خیس دهید و هم بپزید چون زمان پخت عدس با سایر حبوبات فرق دارد.
برنج را هم از یکی دو ساعت ساعت قبل تر بشویید و خیس دهید.گندم را هم خیس دهید و بعد بپزید . در اواسط پخت گندم برنج را هم به آن اضافه کنید تا بپزند. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و کمی فلفل و زردچوبه بپزید و در اواخر پخت کمی نمک به آن اضافه کنید تا مزه دار شود.بعد از پخته شدن استخوان هایش را جدا کنید و به صورت ریش ریش خرد کنید.
بعد از اینکه همه مواد پختنی جدا گانه پخته شدند آنها را در یک قابلمه بزرگ تر بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم شعله قرار دهید و کمی نمک و فلفل و زردچوبه هم به آنها اضافه کنید تا مواد کنار هم بجوشند و آش کم کم جا بیفتتد. طوری که دانه های برنج و گندم در آن پیدا نباشد.هر چند وقت یکبار هم آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
بخاطر ریش ریش بودن گوشت در این آش ، این آش کشدار است. در اواخر پخت آش پیاز داغ را هم داخل آش بریزید فقط مقداری آز آن را نگه دارید تا با آن آش را هنگام سرو کردن تزیین کنید.بعد از اینکه آش چند جوش زد آن را از روی حرارت بردارید و روغن حیوانی را به آن اضافه کنید .اگر هم از طعم روغن حیوانی خوشتان نمی آید از روغن زیتون استفاده کنید.
نعناع و سیر را هم جدا گانه در کمی روغن تفت دهید و برای تزیین آش استفاده کنید. این آش هر چقد تند تر باشد خوشمزه تر است. در نهایت آش را در ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شیر_عسلی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍯🍮🍥
مواد لازم:
شیر : ۳ لیوان
شکر: ۳/۴ لیوان
کره : ۳۰ گرم
وانیل: نوک ق چ اختیاری
طرز تهیه:🍃🍃🌻
ابتدا شیر و شکر رو در تابه ی نسبتا بزرگ و نچسب مخلوط کرده و روی حرارا متوسط رو به پایین قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل بشهدر شیر عسلی شیر به هیچ عنوان نباید بجوشه حتما هر ۵ دقیقه مخلوط شیر رو هم بزنید و با لیستک کناره هاش رو هم تمیز کنید تا شکرک نزنه چون حرارت پایین هستش یکم زمان می بره تقریبا ۲ الی ۲/۵ ساعت یکم که غلیظ شد تو تصویر نشون دادم کره رو اضافه کرده مخلوط کرده و حرارت رو خاموش کرده و به ظرف در دار انتقال بدین بعد خنک شدن درش رو ببندید بزارین یخچال وقتی خنک شد یکم سفتر و غلیظتر خواهد شد
نکته : من چون عجله داشتم حرارت رو زیاد گردم و مدام هم زدم تا زودتر غلیظ شود تقریبا تو ۴۰ دقیقه فقط نباید بزارین بجوشه
این شیر عسلی به مدت ا تا ۲ ماه قابل نگهداری در یخچال هستش
شیر عسلیتون باید یک دست بدون شکرک باشه
نوش جان💕💕
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#میگو_پفکی
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍤🥗🥖
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#بنیه_میگو 🍤
#میگو_پفکی 🍤
#بنیه
مواد لازم:
میگو ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد بزرگ
نمک، فلفل سیاه و قرمز و زعفران به میزان لازم
مواد بنیه:
تخم مرغ یک عدد
دلستر ساده نصف لیوان
شیر ولرم یک سوم لیوان
خمیر مایه یک ق چ
آرد به میزان لازم (حدود ۲/۳ لیوان)
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا میگوهای پاک شده و رگ گیری شده را با پیاز و ادویه ها مخلوط کرده دو سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشن.
#بنیه
خمیر مایه را با شیر ولرم مخلوط کرده کنار بزارید (لازم نیست عمل بیاد همینکه خمیر مایه مرطوب بشه کافیه) سفیده را پنج الی شش دقیقه با دور تند بزنید تا کاملا فرم بگیره وقتی کاسه را بر میگردونید نریزه، زرده و دلستر را با همزن بزنید.
خمیر مایه و سفیده را به مواد زرده اضافه کنید اروم همبزنید بکینگ پودر را هم اضافه کرده سپس آرد را کمکم و قاشق اضافه کنید تا خمیر به غلظت ماست برسه روی ظرف را سلفون بکشید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
بعد از یک ساعت میگوها را از مواد مرینت خارج کرده و به بنیه اضافه کنید داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید.
همین روش را با فیله یا سینه مرغ با حلقه های پیاز و تیکه های سوسیس و ... .
#سس_تارتار
#سس_تار_تار
سس مايونز ٨ ق س
خيارشور كوچك رنده شده يا ساطوری دو عدد
سس خردل ١ ق س
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
جعفري ساطوری شده دو ق س
آب ليمو تازه ۴ ق س
سیر یک حبه رنده شده
تخم مرغ آب پز رنده شده یک عدد در صورت تمایل
میتونید همه مواد را داخل میکسر ریخته یا با گوشت کوب برقی میکس کنید تا خوب مخلوط شوند.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ژله_فالوده
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍧🍮🍨
یک بسته پودر ژله با رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش کاملا حل کردم بعد به دو قسمت تقسیمش کردم که یکیش رو با یک لیوان فالوده نیمه یخ زده مخلوط کردم و داخل قالبم که کمی چربش کرده بودم ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده و قسمت دوم رو هم با نصف لیوان شیر مخلوط کردم که رنگ ژله کمی مات بشه و بعد از بستن لایه اول، دومی رو روش ریختم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_شیرمال
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥯🍞🥖
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6