زمان برای آنان که انتظار می کشند
بسیار کند می گذرد ...!
برای آنان که می ترسند
بسیار سریع می گذرد ...!
برای آنان که غمگین هستند
بسیار طولانی است ...!
و برای آنان که شادی می کنند
بسیار کوتاه است ...!
اما برای آنان که عشق می ورزند
تا ابد ادامه دارد …
💝 ســلام
🌈صبح قشنگتون با طراوت
🌈روزتون پربار
🌈زندگی تون پر از آرامش و سعادت
🌈 سه شنبه تون عالی
┈••✾•🦋🌞🦋•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#فرنی_با_کادایف
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🧁🍨
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#دسر
#فرنی_با_کادایف
150 گرم رشته کادایف
50 گرم کره
4 ق س شکر
2 ق س آرد
4 ق س نشاسته ذرت
2 /1 پیمانه شکر
200 گرم خامه صبحانه
2 /1 ق چ پودر هل
1 عدد تخم مرغ
3 پیمانه شیر
2 /1 پیمانه گلاب
1. کره را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود. رشته ها را با دست به صورت تکه های 3-2 سانتی خرد کنید و همراه شکر داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا رشته ها به کره آغشته شده ،تفت داده شوند. رنگ رشته ها که طلایی شد، تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
2. برای تهیه فرنی در یک ظرف آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس آنها را داخل یک قابلمه الک کنید. شیر را کم کم به آنها اضافه کرده، با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ را در یک کاسه شکسته و آن را با چنگال بزنید، سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. شکر، پودر هل، خامه و گلاب را هم به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
3. حالا باید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد داخل آن را مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شوند. غلظت مواد باید به غلظت ماست برسد. در این صورت فرنی آماده است. فرنی را کنار بگذارید تا خنک شود. هر از گاهی فرنی را هم بزنید تا رویه نبندد. روی فرنی را هم می توانید نایلون بکشید.
4. یک ظرف پیرکس یا یک قالب کمربندی انتخاب کنید. نیمی از رشته های سرخ شده را داخل ظرف قرار دهید. اکنون فرنی را روی رشته ها بریزید. مابقی رشته ها را هم روی فرنی ریخته و با قاشق آنها را داخل ظرف پخش کنید. روی ظرف را سلفون بکشید و داخل یخچال قرار دهید تا فرنی خنک شود. دسر را داخل چند ظرف یک نفره هم می توانید بریزید.
5. دسر را با خلال پسته تزیین کنید. اگر از قالب کمربندی استفاده کردید، با چاقو دور تا دور دسر را از قالب جدا کرده، کمربند قالب را باز کرده و با همان کفه قالب در ظرف قرار دهید
🍩نوش جون🍩
من توی این دسر از خامه قنادی همراه موز حلقه شده وگردو نگینی و کره شکیلی استفاده کردم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مرغ_با_سس_قارچ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🥘🍛
سینه مرغ ….۲ عدد
ارد….۲قاشق غذاخوری
پیاز……۱عدد
قارچ….۲۵۰ گرم
شیر….۱پیمانه
خامه
نمک و فلفل و جوز
پنیر پیتزا
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را از وسط برش بدید.به ارد ادویه دلخواه اضافه کنید.بعد سبنه مرغ داخل ارد بغلطونید.بعد داخل تابه سرخ کنید.
داخل همان تابه پیاز نگینی را اضافه کنید.
بعد قارچ ورقه شده را به همراه لیمو اضافه کنید،تا ابش کشیده بشه.
حدود یک قاشق ارد بریزد بعد شیر و نمک و فلفل و جوز اضافه کنید.کمی خامه بریزد.وقتی سس غلیظ شد،روی سینه مرغ بریزد.روشم پنیر پیتزا بریزد.داخل فر حدود نیم ساعت قرار بدید بعد گریل روشن کنید تا روش طلایی بشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_مگنولیا
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍓🍮🍰
شیر چهارلیوان
شکر یک لیوان
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف ق چ خ
خامه سه قاشق غذاخوری
ارد سه قاشق غ خ
نشاسته ذرت پنج قاشق غ خ
بیسکوییت پتی بور آسیاب شده دولیوان
شیر و نشاسته رو ترکیب کرده وبعد شکر رو با زرده تخم مرغ ووانیل ترکیب کرده وبه همراه آرد الک شده به شیر اضافه می کنیم روی حرارت می زاریم و مدام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسه بعد حرارت رو خاموش می کنیم از داغی که افتاد بعد خامه رو اضافه کرده و هم می زنیم بعد داخل ظرف سرو یه مقدار بیسکوییت و یه مقدار از مواد می ریزیم می تونید مثل من دورتا دور شات توت فرنگی ورقه شده بچینید و مجددا یه لایه بیسکوییت و یه لایه کرم بریزید تا ظرف موردنظرتون پربشه میتونید لابه لای دسر گردو و موز بریزید خوشمزه تر میشه بعد دسر رو یک شب یا چهار ساعت داخل یخچال استراحت می دیم و بعد سرو می کنیم نوش جان❤️
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوبیده_مرغ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🍗🍚
من این دفعه ران مرغ چرخ شده و سینه مرغ چرخ شده رو باهم استفاده کردم که لطیف تر شد.
ولی اگه خواستید فقط سینه مرغ استفاده کنید،می تونید کمی دنبه که هنوز یخ هست داخلش رنده کنید که لطیف تر بشه.
برای عطر بیشتر غذا می تونید کمی جعفری خرد شده هم بهش اضافه کنید.
سینه مرغ چرخ شده ۵۰۰گرم
پیاز متوسط یک عدد رنده شده
فلفل،زردچوبه،نمک،پودرسیر
فلفل دلمه رنده شده یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
ابتدا سینه مرغ چرخ شده را داخل ظرفی میزاریم و زعفران دم کرده رو بهش اضافه می کنیم و پنج دقیقه استراحت میدیم تا زعفران به خرد مرغ بره.پیاز رو رنده می کنیم و کاملا آبشو میگیریم و به مرغ چرخ شده اضافه می کنیم و ادویه،فلفل و زردچوبه و پودرسیر به مقدار کم اضافه میکنیم و نمک هم اضافه میکنیم و کمی ورز میدیم،حالا فلفل دلمه رنده شده روهم اضافه میکنیم،میتونین حذف کنین،اما به نظر من طعم و عطرغذا رو بیشتر میکنه😋همه مواد بالا رو کاملا ورز میدیم و روی ظرف رو میپوشونیم و به مدت چندساعت میزاریم تو یخچال.سپس داخل تابه رژیمی کمی روغن میریزیم و مواد کوبیده رو داخل تابه کاملا پهن میکنیم،این مقدار موادی که گفتم اندازه یک تابه رژیمی میشه.تابه رو روی حرارت متوسط قرار میدیم،وقتی آب انداخت،زیرشو کم میکنیم تا هم پخته بشه،و هم سرخ بشه.من دوباره روش زعفران هم ریختم و برش های مستطیلی زدم....نوش جان🌺
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پیتزا_کالزونه
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍕🍟🍔
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#پیتزا_کالزونه
کالزونه یک غذای ایتالیایی مشابه #پیتزا هست که نحوه ی شکل دادن خمیرش مانند #پیراشکی هست و در اصل نوعی #پیتزا_لقمه_ای محسوب میشود .😍
شیر نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
آب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه نصف ق غ
روغن مایع نصف لیوان
آرد حدود سه لیوان
شکر نصف ق غ
نمک یک ق چ
مواد میانی فلفل دلمه، قارچ ، سوسیس و کالباس، ،پنیر پیتزا
مواد به دمای محیط رسانده شود .
ابتدا شکر و آب ولرم و خمیر مایه را درون ظرفی بریزید و یک دور هم بزنید و روی آن درپوش گذاشته و ده دقیقه زمان بدهید تا خمیر مایه پف کند و عمل آید .
در ظرفی دیگر تخم مرغ و نمک و روغن مایع و شیر را با هم مخلوط کنید و مایع خمیر عمل آمده را اضافه کنید و حدود سه لیوان آرد به تدریج به آن اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به شما بدهد و خمیر به دستتان نچسبد.(زیاد آرد اضافه نکنید که بعد از پخت خمیر سفت شود)
خمیر را ده دقیقه ورز دهید و روی آن دوباره درپوش گذاشته و یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا خمیر استراحت کنید و حجیم شود.
سپس پف خمیر را با ورز دادن بگیرید و از خمیر به اندازه ی یک پرتقال بزرگ جدا و روی کاغذ روغنی چرب شده به شکل دایره خمیر را باز کنید.
نصف خمیر دایره ای را سس کچاب بزنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و سوسیس و کالباس خرد شده و فلفل دلمه ای ریز شده و قارچ بلانچ شده را بریزید و دوباره پنیر پیتزا بریزید و با کمک کاغذ روغنی خمیر را روی مواد میانی برگردانید .
دور تا دور خمیر را به کمک چنگال یا با دست بهم بچسبانید و با چنگال روی خمیر را سوراخ کنید و با یک عدد زرده تخممرغ و یک ق شیر و یک ق م زعفران دمکرده مخلوط شده رومال بزنید و کمی از مواد میانی را روی سطح خمیر شکل داده شده بریزید و پنیر پیتزا بریزید و داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید. می توانید گریل را برای خوش رنگتر شدن چند دقیقه ای روشن کنید.
داخل فر حتما یک ظرف آب برای لطافت خمیر قرار دهید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پاناکوتا_زعفرانی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥧🍨
مواد لازم
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- پودر ژلاتین رو بانصف پیمانه شیر سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)
۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.
۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.
۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.
۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!
۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در يخچال مى گذاريم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دلمه_کلم
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥦🌮🥗
مواد لازم
۱ عدد کلم
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ فنجان چایخوری برنج
۱ فنجان چایخوری بلغور
۱ عدد پیاز رنده شده
۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری روغن
هر کدام از چاشنی ها یک قاشق چایخوری؛ آویشن، نعناع، پاپریکا، فلفل سیاه
نمک
یک عدد جعفری ریز خرد شده
برای مخلوط گوشت چرخ کرده، همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید، در این مرحله، اگر می خواهید فضای داخلی نرم تری داشته باشید، می توانید ۲_۳ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.
کلم را مانند تصویر برش دهید و حدود پنج دقیقه در آب نمک در حال جوش بجوشانید.
برگ های کلم که آب اضافی آن را در صافی کشیده اید، آماده هستند.
از مخلوط داخل برگها بریزید و آن را محکم بپیچید.
کف قابلمه تان را با برگ های کلم که استفاده نمی کنید بپوشانید تا کلم تان به ته نچسبد.
تمام کلم های پیچیده شده را پشت به پشت بچینید.
در یک قابلمه جداگانه،۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را سرخ کنید.با مقداری آب بازشون کنیدونوک قاشق چایخوری نمک و شکر اضافه کن
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#برشتوک_پسته
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🥜🍪🍩
مواد لازم:
آرد نخودچی 125 گرم
آرد سفید 125 گرم
پودر قند یا پودر شکر 100 گرم
کره 50 گرم
روغن جامد 50 گرم
هل یک دوم قاشق چایخوری
پودر پسته 40گرم
طرز تهیه
آرد نخودچی و آرد سفید را در ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید و با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد سپس کنار گذاشته شود تا خنک شود.
کره،روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کمی روشن شود سپس هل را افزوده و آرد نخودچی و آرد سفید خنک شده را اضافه کرده و با دست ورز دهید تا منسجم شد.در آخر پودر پسته را افزوده و مجددا ورز دهید تا کامل با مواد مخلوط شود. برشتوک آماده را داخل قالب مربع 18یا 20 سانتی متری که کاغذ روغنی انداخته اید پرس کنید(کاغذ روغنی را از دو طرف بلند تر بگیرید تا بتوانید به کمک آن راحتتر برشتوک را از قالب جدا کنید).
در صورت دلخواه روی برشتوک را پودر پسته پاشیده و کمی با دست فشار دهید تا به مواد بچسبد. قالب آماده را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید سپس به اندازه دلخواه برش بزنید.
نکته:
روغن جامد و کره قابل جایگزین کردن هست. می توانید کامل از کره یا روغن استفاده کنید.
از مغزهای دیگر هم می توانید استفاده کنید.
مقدار مواد را می توانید دو برابر کرده و در قالب بزرگتر بریزید یا اینکه مواد را پشت سینی پرس کرده و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
✅ برشتوک نوعی حلوا میباشد در صورت تمایل به عنوان شیرینی هم می توانید سرو کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6