eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.7هزار دنبال‌کننده
962 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
💐ســــــــلام دوستان 💗صبحتون بخیر و شادی 💐به حق خالق صبح 💗وجودتون سرشاراز سلامتی 💐زندگیتون روبه پیشرفت 💗دلتون خانه محبت و 💐سفره تون پر برکت باشه 💐در پناه خدای مهربان ┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍋🥮🧁 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
برای کیک: ۴ تخم مرغ بزرگ،همدمای اتاق(وگرنه ۵ تا متوسط) ۲۵۰ گرم یا یک و یک چهارم پیمانه، شکر ۲۰۰ میلی لیتر یا دو قاشق کمتر از یک پیمانه، روغن مایع ۲۲۰ میلی لیتر یا دو قاشق کمتر از یک پیمانه، شیر ولرم ۴۰۰ گرم آرد وانیل آب یک عدد لیمو ترش زرد(بزرگ) زست یک عدد لیمو(ریز پوستشو رنده کنین) - برای فیلینگ پنیری: ۳۰۰ گرم پنیر خامه ای مثل ویلی یا ماسکارپونه یا ترکیبی از هردو ۱۵۰ گرم پنیر کوآرک یا ماسکارپونه ۸۰ میلی لیتر خامه صبحانه ۱۲۰ گرم شکر ۱ زرده تخم مرغ ۲۰ گرم نشاسته ذرت ۱۰ گرم آرد وانیل ۴ قاشق چایخوری آبلیمو طبیعی مقداری زست لیمو - برای سس: آبلیمو و پودر قند - برای فیلینگ، همه موادو با همزن دستی هم بزنین تا ترکیب شن، زیاد هم نزنین. برای کیک، تخم مرغها، وانیل و شکر رو هم بزنین تا سفید و کشدار شه بعد شیر، روغن و آبلیمو رو اضافه و مخلوط کنید بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کنین و سه بار الک کنید و اضافه کنین و با دور کند همزن خیلیی کم هم بزنین تا فقط ترکیب شن .بعد زست لیمو رو اضافه کنین وبا لیسک زیرورو کنید و داخل قالب ترجیحا توخالی ۲۴-۲۵ سانتیمتری با ارتفاع ۱۲ سانتیمتر، که قشنگ با کره چرب کردین و آردپاشی کردین ، بریزین و فیلینگ رو روش بدین طوریکه دیواره ها نخوره و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه، ۴۵ دقیقه با حرارت از بالا و پایین و سپس ۱۵-۲۰ دقیقه با حرارت از پایین بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز دربیاد. برای سس، داخل مقداری آبلیمو طبیعی، اونقدر پودر قند الک کنین و مخلوط کنین تا مثل سس شه. زست لیمو یا پرتقال یعنی پوستشونو با رنده ریز، رنده کنین طوریکه سفیدی نداشته باشن تا تلخ نشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥛🍶🥡 ابتدا شیرو می جوشونیم، بعد میزاریم کنار تا یه کم از دما بیفته، تا جایی که بتونید انگشتتونو توش نگه دارید نه بسوزونه، نه سرد باشه ، حالا  داخل کاسه  دوقاشق غذاخوری ماست بریزیدبعد دوقاشق غذاخوری هم شیرخشک قنادی شیرین بریزید با ماست قاطی کنید تا یکم روان بشه  اگه دیدین سفت هس یه کوچولو شیر بهش بزنید تا ماست از حالت لختگی دربیاد حالا این ماست رو به شیرتون اضافه کنید و کمی هم بزنید ارام هم بزنید، رو درش رو باپارچه بپیچید که وقتی عرق میکنه آب نندازه، و دورشو با حوله یا پتو مسافرتی بپیچونید که جاش گرم باشه تقریبا 4یا5ساعت دیگه روشو باز کنید بزارید یخچال تا صبح بمونه واقعا طعمش محشره نکته: شیرخشک رو حتما از لوازم قنادی بخرید که دونوع شیرخشک هس یکی یکم شوره یکی شیرین حتما شیرخشک شیرین بخرید (شیرخشک بچه نمیشه) رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥯🍞🥐 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم👇 ۱ لیو‌ان شیر ولرم ۱ لیو‌ان آب ‌لرم ۱ ق غ پودر خمیر مایه خشک ۱ ق غ شکر ۱ ق م نمک ۴-۵ لیوان آرد (کم کم و کنترل شده اضافه کنید چون هر آرد کیفیتش متفاوت است) . مواد رومال👇 یک فنجان چایخوری شیر (معادل نصف لیوان فرانسوی) ۲ ق غ آب . طرز تهیه👇 شیر ولرم و‌ شکر و پودر خمیر مایه را داخل ظرف گودی بریزید و کمی مخلوط کنید و در ظرف را ببندید و ده دقیقه کنار بگذارید تا سطحش حباب حباب شود و فعال شود و بعد آب ولرم و نمک را اضافه کنید و هم بزنید و بعد آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست آید. روی خمیر را بپوشانید و در محیط حدود یک ساعت استراحت دهید تا عمل آید از خمیر عمل آمده چانه هایی به بزرگی داخل عکس جدا کرده و گرد کنید و چانه ها را روی میز کار آردپاشی شده و یا وردنه و به اندازه بشقاب میوه خوری به شکل گرد باز کنید و با چاقو از یک طرف تا وسطش یک برش بزنید و از یک طرف برش به سمت داخل بپیچید یا رول کنید تا شکل غنچه شود و به شکل ایستاده همانطور که در عکس مشخص است داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و به همین شکل داخل سینی به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه درمحیط استراحت ثانویه دهید تا بیشتر پف کند و بعد رویشان مخلوط شیر و آب با فرچه بمالید و کف فر داخل ظرف پیرکسی یک لیوان آب بریزید ‌قرار دهید و فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و ‌نان خا را تا موقعی که سطحشان طلایی شود بپزید (حدود ۳۵-۴۰ دقیقه) برای صبحانه بسیار عالی میشود. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🥙🍚 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
موادلازم برای 5 تا 7 نفر : بامیه نیم کیلو گوشت گوسفندی یا گوساله 400 تا 500 گرم سبزی نعناء جعفری سرخ شده 400 گرم پیاز 1 عدد سیر 1 حبه لیمو عمانی 3 تا 5 عدد نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل، روغن ‌‌ ‌ طرز تهیه : ابتدا دم بامیه ها را جدا کنید، دقت کنید که با چند میلیمتر فاصله از انتها جدا کنید که مواد لیز داخل بامیه وارد خورش نشوند. بامیه ها را شسته و آبکش کنید. مقداری روغن در تابه بریزید و بامیه ها را برای حدود 10 دقیقه با شعله متوسط رو به بالا تفت دهید. پیاز نگینی خرد شده و سیر رنده شده را در کمی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس گوشت را به همراه پیاز کاملا تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و پیازها طلایی شوند. زردچوبه را نیز اضافه کرده و همراه با گوشت تفت کوتاهی دهید. فلفل قرمز و سیاه و مقداری زنجبیل نیز اضافه کنید تا گوشت طعم بگیرد. دو کاسه آبگوشتی آب داغ یا ولرم اضافه کنید و اجازه دهید به نقطه جوش برسد سپس سبزی نعناء جعفری سرخ شده را نیز اضافه کنید و زمان دهید تا خورش با شعله ملایم برای چند ساعت بپزد. بعد از پخت گوشت و سبزی، بامیه ها را اضافه کنید و حدود یک ساعت زمان دهید تا با شعله ملایم و درب بسته بپزند. لیمو عمانی و نمک خورش را نیز اضافه کنید و بعد از پخت لیمو و جا افتادن خورش شعله را خاموش کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید. پ.ن: بجای نعناع جعفری میتوانید از سبزی قورمه استفاده کنید و 2 قاشق نعناع خشک نیز به خورش اضافه کنید. پ.ن: برای چاشنی خورش به جز لیمو عمانی میتوانید از گرد لیمو یا آبلیمو نیز استفاده کنید. پ.ن: از همان شروع کار، روی لیمو عمانی را با چنگال یا چاقو چند سوراخ بزنید و در کاسه ای آب قرار دهید و یک لیوان آب را روی لیموها قرار دهید و در فاصله ای که خورش میپزد چند بار آب لیموها را عوض کنید که تلخی آنها گرفته شود و خورش را تلخ نکنند. پ.ن: بریدن ته بامیه و پخت بیش از حد بامیه و هم زدن زیاد خورش باعث له شدن بامیه ها و لیز شدن خورش میشود رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍨☕️ شیر 1 لیتر 2 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 لیوان شکر 1 زرده تخم مرغ 200 گرم پنیر خامه ای لبنه 1 بسته بیسکویت یک فنجان قهوه برای مرطوب کردن بسکویت پودر کاکائو مقداری طرز تهیه؛ همه مواد رو باهم مخلوط کنید،سپس روی حرارت بزارید ،با حرارت ملایم تا ده دقیقه اجازه بدید تا مواد قوام بیاد و حالت فرنی به خودش بگیره،سپس حرارت و خاموش کنید واجازه بدید کمی از حرارت بیوفته ،سپس پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یک دست بشه و به مواد اضافه کنید و میکس کنید تا موادتون یکدست بشه،سپس بسکویت ها رو با قهوه مرطوب کنید و لایه لایه داخل ظروف مورد نظر از مواد کاستار و بسکوییت بریزید،سپس با پودر کاکائو تزئین کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥦🧆🥙 غذای محلی کردستان(سنندج) قیمه وکورگ(گوشت چرخ کرده باتره) پیازداغ درست کرده گوشت چرخ کرده بهش اضافه کرده نمک وزردچوبه فلفل سیاه پودرسیراضافه کرده  تفت داده بعد تره های شسته وخوردشده روهم اضافه میکنیم ومخلوط کرده میذاریم آب تره کشیده بشه تفت بخوره (البته زیادخشک نشه)من اکثر اوقات این غذارو نصفشو اسفناج میریزم یعنی نصف تره نصف اسفناج خیلی خوشمزه تر میشه 😋 . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🥩🍚 مواد لازم برای بادمجان پلو قزوینی : برنج 5 پیمانه/ بادمجان حلقه شده 1 کیلوگرم/ پیاز سرخ شده 1 پیمانه/ گوشت چرخ کرده 500 گرم/ گوجه فرنگی حلقه شده5 عدد/رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری/روغن نصف پیمانه/نمک و فلفل به میزان لازم/ دارچین و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی : ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍩🍨🧁 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مراحل تهیه پیراشکی رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم تخم مرغ یک عدد آرد سفید دو لیوان ( یک لیوان آرد هم دم دستتون بزارید) خمیر مایه یک قاشق غذاخوری شکر نصف لیوان آب ولرم نصف پیمانه شیر نصف لیوان روغن مایع یک چهارم پیمانه نمک یک پنس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه یک قاشق غذاخوری از شکر رو توی آب ولرم حل می کنیم و بعد خمیر مایه رو روی آب می پاشیم  ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد اگه پف نکرد یعنی خمیر مایتون سالم نیست اصلا روی ظرفی که خمیرمایه رو عمل میارید نپوشونید تا خمیر بوی ترشیدگی نگیره. تخم مرغ رو داخل یک کاسه میریزیم  وانیل اضافه میکنیم و باچنگال میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد باقی شکر و اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس روغن مایع+ شیر ولرم+ خمیر مایه را اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .آرد رو الک میکنیم و کم کم شروع میکنیم به اضافه کردن آرد تا جایی که بدست نچسبه نحوه  اضافه کردن آرد مهمه اگه یهویی و بیشتر اضافه بشه امکان این که پیراشکی لایه لایه بشه و خمیرش سفت بشه هس پس باید آرد رو در ۴ مرحله افزوده با قاشق هم میزنیم تا جایی که دیگه حرکت دادن قاشق برامون سخت بشه و خمیر سفت شده باشه اینجا دیگه قاشق رو کنار گذاشته دستمونو به آرد میزنیم و هم میزنیم تا جایی که دیگه بدست نچسبه ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد همین که خمیرتون به دست نچسبه کافیه دیگه آرد اضافه نزنیدیا  ده دقیقه ورز میدیم یا صد بار خمیرو میکوبیم به صفحه ی کار هرچه خمیرمون بهتر وزر داده بشه لطیف تر خواهد شد. حالا خمیر رو داخل یک کاسه که کمی اون رو به روغن آغشته کردیم قرار می دیم و روشو میپوشونیم و یک ساعت تو محیط  استراحت میدیم جاش زیاد گرم نباشه چون باعث میشه پیراشکیها عین سرخ شدن پاره میشن و ترک میخورن. بعد از این مدت، خمیر حجمش دوبرابر میشه. خمیر و رو صفحه ی کار به ضخامت نیم سانت پهن میکنیم و قالب میزنیم بعد  دوباره بیست دقیقه دیگه روشونو پوشونده و  استراحت میدیم یه قابلمه کوچیک برمیداریم توش روغن میریزیم میزاریم رو گاز تا داغ بشه بعد پیراشکیا رو میندازیم تو روغن و با شعله کم سرخ میکنیم بعد سرخ شدنم میزاریم لای دستمال تا روغن اضافیش گرفته بشه این پیراشکی و میتونید با انواع کرم و شکلات پرکنید. .نکته وقتی خمیر رو انداختین توی روغن شروع کنین قاشق قاشق انداختن روغن به روی خمیر که تا روغن میندازیم شروع میکنه به پف کردن طرز تهیه : یک لیوان شیر و نصف لیوان شکرو نصف ق.چ وانیل روباهم مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت و هم میزنیم ذرات شکر که حل شد ۷ قاشق غذاخوری آرد سفید رو اضافه کنین و مدام هم بزنین تا گوله نشه،در آخر یک قاشق.غ گلاب بهش بعد دوباره حسابی هم بزنین. وقتی خوب سرد شد بریزین داخل قیف و با قیف داخل پیراشکیتون بریزین. نکته باید هم پیراشکی هم کرم خوب سرد بشه بعد بریزید وگرنه خمیری میشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍇🍮🍧 ژله انگور  دو بسته بستنی وانیلی  یک و نیم لیوان(یک لیوان هم میشه) ابتدا ژله های انگور رو جدا جدا هر کدام را با دو تا لیوان آب جوش حل می کنیم و می زاریم کنار تا سرد بشه بعد لستنی رو هم در دمای محیط می زاریم تا نرم بشه وقتی ژله ها سرد شدند یکی را با بستنی مخلوط کرده و جند دقیقه با دور تند همزن می زنیم تا مخلوط بشه کف روشو با قاشق بر می داریم حالا همون طور که مراحلو در عکس گذاشتم لیوان ها رو حالت کج می زاریم و با قاشق ژله می ریزیم همون حالت کج می زاریم یخچال تا سفت بشه بعد نوبت ژله بستنی هست یه لایه می ریزیم همون طور ادامه داده تا لیوان پر بشه دقت کنید وقتی لیوان ها پر میشوند لیوان کم کم حالت صاف پیدا می کند بعد یخچال تا سفت بشود رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🍓هر روز که با عشق تو آغاز کنيم ☕️شعر و غزل و ترانه را ساز کنيم 🍓تا آخر هفته کاممان شيرين است ☕️وقتى که زبان به نام تو باز کنيم 🍓سـلام ☕️صبحتون بخیر ┈••✾•🕊🌱🕊•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥔🌮🥙 موادلازم: سیب زمینی نیم کیلو پیازنگینی خردشده یک عدد کره 50گرم گوجه فرنگی 2عدد قارچ ریز خردشده 200گرم زرده تخم مرغ2عدد جعفری  ساطوری شده 2ق غ نمک وفلفل به میزان لازم طرز تهیه: سیب زمینی رابا پوست  ابپزکرده وتا گرم هست پوستش گرفته له کرده وپوره میکنیم ونصف کره نمک جعفری ساطوری شده  وفلفل وزرده تخم مرغ مخلوط کرده وهم میزنیم تا داغی سیب زمینی باعث اب شدن کره بشه  کبعد پوره رو داخل قیف ماسوره دار ریخته وکف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته وبه شکل دایره تو خالی( تقریبا شبیه لانه پرنده)ازپوره توی سینی فر که کاغذروغنی انداختیم میزاریم . فررا ازده دقیقه قبل با درجه حرارت 180درجه گرم کردیم سینی را داخل فرمیزاریم. حدود پنج دقیقه تا مارکوئیس کمی حرارت ببینه و تخم مرغ باعث چسبندگی فینگر فود  بشه پیاز وبا باقی مانده کره توی ماهیتابه تفت میدیم .مرغ ابپز وریش ریش کرده به پیازداغ اضافه میکنیم گوجه روپوستش گرفته وفیله میکنیم وتوی پیازداغ ریخته هم میزنیم .وقارچ ها راریز خرد کرده ووقتی اب گوجه ها کشید به ماهیتابه افزوده نمک وفلفل واویشن میزنیم وهم میزنیم وازروی حرارت برمیداریم ووقتی پوره ها اماده شد وسط پوره ها را پر میکنیم 🍴🍟   🍟🍴 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍫🍨 مواد لازم: شکلات تلخ 160 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد خامه 100 میلی لیتر شیر ​​نصف لیوان خامه (سرد) 200 میلی لیتر بیسکویت مینی پتی‌بور طرز تهیه: شکلات را ریز خرد کنید و کنار بذارید. شیر و صد میلی‌لیتر خامه را درون قابلمه ریخته روی حرارت متوسط بذارید و مدام هم بزنید. وقتی مخلوط خامه کمی شروع به جوشیدن کرد آن را از روی حرارت بردارید. زرده تخم مرغ را در کاسه ریخته و هم بزنید سپس مقدار کمی از مخلوط خامه و شیر را اضافه کرده و هم بزنید. تخم مرغ که دمای آن متعادل شده را به خامه درون قابلمه اضافه کرده و سریع مخلوط کنید. شکلات خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط کنید اجازه بدید کامل ذوب شه. با سرعت بالای همزن، مخلوط خامه را به مدت 2 دقیقه بزنید. وقتی آماده شده 200 میلی‌لیتر خامه را کم کم اضافه کنید. و با کفگیر به صورت دورانی از پایین به بالا مخلوط کنید. وقتی کاملا مخلوط شدند درون ظرف سرو لایه لایه بيسکوئيت و دسر را بریزید. به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت بذارید سپس با تزئین و سرو کنید. نوشجان ❤️ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🥙🌯 بقچه کشک بادمجان بادمجان ها رو سرخ کرده پیاز وسیر رو با هم تفت تا سبک وکمی طلایی بشه بعد زرد چوبه ونمک وفلفل و نعناع رو اضافه کرده وکمی کوچولو تفت میدیم وبعد کشک و یه لیوان اب رو اضافه کرده ومیزاریم جوش بیاد بعد بادمجانهای سرخ  شده و کوبیده رو بهش اضافه میکنیم ومیزاریم کشک بادمجان به روغن بیافتاد چند ورق بادمجان رو که سرخ کردیم بصورت به اضافه کنار دیس میچینیم واز کشک بادمجان اماده  کمی میریزیم وسطش وبادمجان ها رو جمع وبا گوجه گیلاسی فیکس وبا گردو وکشک به دلخواه تزیین میکنیم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍞🥖🥐 مواد لازم آرد نان پانصد گرم خمیر مایه ده گرم یا یک ق غ تخم مرغ کوچک یک عدد روغن مایع چهل گرم نمک یک ق چ شکر چهار ق چ وانیل کمی آب ولرم دویست و بیست میلی لیتر که مستقیما از شیر آب ریخته شده برای شربت یک استکان کوچک شیره انگور و یک استکان آب و کنجد بمیزان لازم طرز تهیه ابتدا نوک قاشق شکر و خمیر مایه رو درآب ولرم بریزید و با درپوش بزارید حدود هشت تا ده دقیقه خمیر مایه عمل بیاد سپس آرد الک شده شکر نمک تخم مرغ و وانیل و آبی که خمیر مایه رو باهاش عمل آوردیمو اضافه میکنیم و حسابی ورز میدهیم و در انتهای ورز دادن روغن مایع را اضافه میکنیم و باز هم ورز میدهیم اگر خیلی چسبیده بود فقط میتونین دو ق آرد اضافه کنید  و ده دقیقه به خمیر استراحت بدید روشو‌با کیسه چرب شده بپوشونید و بعد از آن از خمیر چونه های صد گرمی بگیرید و ده دقیقه با کیسه چرب شده بازهم استراحت بدید و بعد هر چونه رو به شکل نواری دربیارید  و با پیتزا بر یا چاقو از وسط برش بدید و به هم بتابونینش و انتهاشو به هم بچسبونید و حلقه درست کنید و بعد داخل شهد یعنی مخلوط شیره و‌آب بزارید و بعد داخل کنجد و سپس با فاصله در سینی فر بزارید و روشو‌کیسه چرب شده بکشید و بزارید چهل و پنج دقیقه استراحت کنن و بعد روشون آب اسپری کنید و داخل فر از قبل گرم شده بزارید با دمای صدو هشتاد درجه و حدودا بیست دقیقه تا رنگ بگیرن این نونا عالین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍧🥧 پودر کاستر : 4 قاشق غذاخوری شیر سرد : 2 لیوان شکر : 8 قاشق غذاخوری گلاب : 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه : پودر را با شیر سرد خوب مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم. مرتب مخلوط را هم می زنیم تا به شکل فرنی در بیاید. سپس شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. در انتها گلاب را اضافه کرده و از روی شعله برداشته و در ظرف مخصوص سرو ریخته و بعد از این که کمی سرد شد به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم. من یک ژله طالبی با بمو نیم لیوان آب حل کردم وقتی کاسترم خوب خودشو گرفت ژله ربختم روش به همین سادگی  و خوشمزه گی رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍒🍚🍛 مواد لازم : برنج ۷ پیمانه آلبالو 🍒 هسته گرفته به میزان لازم شکر  تقریبا نصف میزان آلبالوها فیله مرغ۷۰۰ گرم پیاز یک عدد نمک ،زعفران ،پاپریکا، پودر سیر،فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه : فیله های مرغ را با نمک فلفل زعفران کمی پودر سیر،پاپریکا و پیاز خرد شده مزه دار کردم و بصورت حلزونی پیچیدم و با کمی روغن و کره تفت دادم با حرارت ملایم بدون آب گذاشتم بپزن. آلبالو بدون هسته  را داخل قابلمه ریخته شکر را اضافه کردم بدون اضافه کردن آب روی حرارت گذاشته تا به جوش آید مراقب باشید سر نره پنج شش دقیقه که با حرارت ملایم جوشید کافیه سپس خاموش میکنیم . برنج از قبل خیس خورده را طبق روش همیشگی آبکش کرده کمی زنده تر بردارید چون آلبالو آب داره و بخاطر وجود شکر ممکن برج کمی نرم بشه سپس کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ نان بزارید و یک لایه برنج یکم آلبالو مجدد برنج و آلبالو ادامه بدید تا آخر از همون آب باقی مانده آلبالو به همراه کمی روغن روی برنج بریزید تا جایی که برای دم کشیدن نیاز اگر همش زیاد میشه نریزید که برنج خمیر نشه . در قابلمه دمکنی بزارید با حرارت ملایم اجازه بدید تا برنج دم بکشه . موقع سرو به همراه فیله های مرغ وخلال پسته و بادام و برنج زعفرانی تزیین کردم. ✅ میزان شکر کاملا سلیقه ای و بستگی به میزان ترش بودن آلبالو ها سلیقه ای هست رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫑🍮🧁 مواد لازم: ژله 4 بسته باطعم های مختلف آب جوش برای هر بسته ژله یک لیوان شیر برای هر بسته ژله نصف لیوان بطری نوشابه یا دلستر 4 عدد طرز تهیه: چهار بسته ژله رو داخل کاسه بریزید و به هر کدام یک لیوان آب جوش اضافه و حل کنید تا ذرات ژله کاملا حل بشه. ژله که خنک شد به هر ژله نصف لیوان شیر به دمای محیط رسیده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه در این مرحله اگه دیدین ژله هاتون کم رنگ شده میتونید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید تا پررنگ بشه، بطری نوشابه رو از ته برش بزنید کمی چرب کنید ژله رو داخلش بریزین و بذارین داخل یخچال تا خوب ببنده ، وقتی ژله بست تو ظرف دلخواه بذارین واسه اینکه شبیه فلفل دلمه ای بشه کلاهک فلفل دلمه رو روش قرار بدین. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🍥 برای درست کردن این خوشمزه ها خرما را له کرده و با انواع مغز و کمی کره مخلوط کنید، روی شعله گذاشته و بعد آنها را به صورت دلخواه شکل داده و داخل ترافل یا پودر نارگیل بغلطانید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🫓 200 گرم گوشت چرخکرده 1عددسیب زمینی بزرگ 1لیوان بلغورنخود 1الی2 ق غ سبزی قرمه سبزی 1عددتخم مرغ 2عددپیازمتوسط نمک.زردچوبه.فلفل سیاه زرشک وآلوبخارا به مقدارلازم آب نارنج به مقداردلخواه 🌸گوشت .بلغورنخود.تخم مرغ.پیازوسیب زمینی رنده شده راباادویه هامخلوط وخوب ورز میدهیم تاچسپنده شود. به اندازه نارنگی ازموادبرداشته کف دست پهن میکنیم یکعددآلووکمی زرشک گذاشته وگوله میکنیم. همه کوفته هاکه آماده شد بامقداری روغن دوروبرشونوسرخ میکنیم. 🌸برای سس کوفته. یه دونه پیازوخوردوتفت میدیم یک قاشق رب گوجه فرنگی ریخته تفت داده بعدسبزی وآب وکمی نمک میریزیم جوش که آمدکوفته های سرخ شده رویکی یکی توی سس درحال جوش میگذاریم. بعدحرارتوملایم کرده اجازه میدهیم یکساعت ونیم الی دوساعت بپزه. اواخرپخت آب نارنج روبسته به ذائقه اضافه کنیدکمی که پخت خاموش کنید. 🌸این کوفته زیادنبایدآب داشته باشه. 🌸اگربلغورنخودندارید خودتون.تهیه کنیدنخودرو 12ساعت خیس کنیدبعدآبکش کنیدودرغذاساز بریزیدتابلغوربشه. 🌸این مقدارمواد10عددکوفته شد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6