eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.7هزار دنبال‌کننده
959 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥟🧈☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
👈بافتش نرمه 👈بافتش ترده 👈 تو مایه های باقلوا بی معطلی بریم سراغ دستور 👇👇 🌼 زرده تخم مرغ 4عدد کره 200گرم خامه صبحانه 200گرم بکینگ پودر 2ق م وانیل کمی پودر هل 1 ق م آرد به اندازه ای که بدست نچسبه کره رو کمی میزنیم تا باز بشه بعد زرده هارو یکی یکی اضافه میکنیم با همزن کمی میزنیم خامه صبحانه رو اضافه میکنیم  همزن و خاموش میکنیم 2 لیوان آرد و بهمراه بکینگ پودر و هل اضافه میکنیم و بقیه آرد و کم کم اضافه تا جائيكه بدست نچسبه. خمیر و بمدت یکساعت داخل نایلون تو یخچال استراحت میدیم سطح کار و آرد پاشی میکنیم و روی خمیر نایلون میزاریم و به کمک وردنه باز میکنیم قالب گرد میزنیم و از مواد میانی پر میکنیم و تو سینی فر میچینیم درجه 180بمدت 15تا 20 دقیقه. حتما چک بشه احتیاجی به کاغذ روغنی هم نداره. زیرش تغییر رنگ داد شیرینی امادس بعد سرد شدن روش پودر قند میپاشیم. مواد میانی گردو پودر شده+پودر هل+پودر دارچين+پودر قند مخلوط کرده با کمی گلاب مخلوط میکنیم تا حالت خمیری بگیره . خمیر نباید زیاد ورز داده بشه به روغن میفته. میزان آرد زیاد بشه شیرینی سفت میشه 🌸 بجای خامه میشه از ماست پرچرب استفاده کرد 🌸با این ميزان مواد حدود60 تا دونه قطاب میده قطاب_عسلی ۱لیوان شکر ۱/۲لیوان آب ۱ق س گلوکز مایع ۱/۳ لیوان گلاب ۳ ق عسل زعفران به میزان دلخواه میزاریم رو حرارت تا شکر آب بشه بعد قطاب از فر در آوردین همونجور داغ بزارین تو‌شربت چند دقیقه ای بمونه بعد نوش جان کنید 🌹 تخم مرغ ۱ دونه ماست پرچرب ۱/۲ پیمانه آرد تا جاییکه بدست نچسبه بکینگ پودر ۱/۲ ق م گلاب ۱/۴ پیمانه روغن جامد آب شده و به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه روغن و ماست و  تخم مرغ و بکینگ پودر و گلاب و مخلوط کردم بعد آرد و کم کم اضافه کردم تا خمیر لطیفی بدست بیاد مواد داخل قطاب پودر گردو پودر قند دارچین یا هل کمی گلاب که از حالت پودری در بیاد اندازه یه گردو از خمیر برداشتم توش کمی مواد گردویی گذاشتم و پیجیدم تو روغن سرخ کردم بعد اینکه کاملا خنک شد تو پودر قند غلطوندم برای اینکه قطاب تو فر تازه بمونه بعد اینکه پخت و از فر در آوردیم میزاریم کاملا از حرارت بیفته بدون اینکه بهش پودر قند بزنیم میزاریم تو ظرف در دار داخل فریزر هر زمان خواستیم استفاده کنیم دو ساعت قبلش میزاریم تو دمای محیط بعد پودر قند میزنیم و آماده برای پذیرایی _برای قطاب سرخ کردنی بعد اینکه خمیر و با مواد میانی پیچیدیم میزاریم تو ظرف در دار داخل فریزر هر زمان خواستیم استفاده کنیم دو ساعت جلوتر میزاریم بیرون و بعد تو روغن سرخش میکنیم چون قطاب زود بیات میشه این موارد و گفتم تا همیشه قطاب نرم و تازه برای پذیرایی داشته باشین 😊👆 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥓🌯🍟 کرپ کالباس با این مواد دو عدد رولت خواهید داشت,که هرکدوم حدودا ده برش میخوره. تخم مرغ سه عدد شیر یک پیمانه آرد سه چهارم پیمانه روغن دو ق غ نمک و فلفل کالباس .سس مایونز.خیارشور رنده شده و پوره سیب زمینی وجعفری خردشده تمام مواد کرپ را باهم مخلوط کرده و تابه دو طرفه را با قلم مو چرب میکنیم و مواد را میریزیم,یه طرف که سر خ شد,طرف دیگر را چرب کرده و برمیگردنیم تا طرف دوم هم سرخ شود.(در تابه را حین سرخ شدن نمیبندیم).وقتی کرپ سرد شد,یه لایه سس مایونز ,یه لایه کالباس و یه لایه پوره سیب زمینی مخلوط با خیارشور و جعفری ریخته و صاف میکنیم و رول کرده,سلفون پیچیده و تا موقع سرو در یخچال قرار میدهیم و بعد برش رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍡🍮🍨 کیک ساده ژله بلوبری......۱بسته ژله الورا......۱بسته پنیر ماسکارپونه.......۱بسته پودر قند......۳قاشق خامه صبحونه.......۲۰۰گرم طرز تهیه: من یه کیک ساده دو تخم مرغی درست کردم.دستورش قبل براتون گذاشتم.بهتره تو قالب کمر بندی باشه.زیرش حتما کاغذ روغنی بندازید.که راحت از کف قالب جدا بشه.بزارید کیک خنک بشه.دور کیک یه رینگ ببندید.پنیر و خامه و ودر قند با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه.یک بسته ژله بلوبری را با یک لیوان اب جوش حل کنید بزارید خنک بشه.ژله الورا را هم با لیوان اب جوش مخلوط کنید.اونم خنک بشه.بعد مخلوط پنیر و خامه را نصف کرده.به یک ظرف ژله الورا و یه ظرف ژله بلوبری را اضفه کنید.از مواد بلوبری یک ملاقه وسط کیک بریزد ،وسط بلوبری از مواد سفید بریزد.مجدد بلوبری بعد سفید.این کار راتا انتها انجام بدید.تا مواد تموم بشه.بزارید یخچال تا سفت بشه.بعد از سفت شدن با چاقو آروم دور قالب خالی کنید.رینگ  آروم باز کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
و بی گمان فلسفه قربان، سر بریدن نیست. دل بریدن است ✨ دل بریدن از هر چیزی که به آن تعلق داری، دل بریدن از هر چه تو را از او میگیرد✨ عيد قربان، عيد سرسپردگي و بندگي به درگاه احديت است... عيد قربان, سر بريدن «نفس» است ؛ و پا بريدن از «شيطان»... در این عيد قربان سربلندی ابراهیم، آرامش اسماعیل، امیدواری هاجر، عطر عرفه و برکت عید قربان را برای شما خوبآن آرزومندم✨ زندگیتان به زیبایی گلستان ابراهیم و پاکی چشمه‌ی زمزم✨                               🌕🌺🌕عید                         🌕🌺🌕قربان                     🌕🌺🌕عید                🌕🌺🌕ایثار           🌕🌺🌕و عشق       🌕🌺🌕و بندگی    🌕🌺🌕بر شما 🌕🌺🌕دوستان 🌕🌺🌕عزیز    🌕🌺🌕 و خانواده       🌕🌺🌕محترمتان           🌕🌺🌕تبریک و                🌕🌺🌕تهنیت                        🌕🌺🌕باد ┈••✾•🕊🌿🕊•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍫🍮☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم شکلات تخته ای ۴۵۰ گرم کرم فیل وانیلی ۱۵۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکار پونه ۱۵۰ گرم پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری تافی کره ای یا هر نوع تافی دیگر بسکویت لیدی فینگر یا ساقه طلایی به مقدار لازم يك مقدار از شكلات تخته اي رو بنماروي ميكنيم داخل قالبي كه مد نظرتون هست فقط بايد سيليكوني باشه ميريزين و بعده اينكه تمام قسمتهاي قالب وا با شكلات پوشش داديد بمدت ده دقيقه داخل فريزر قرار بديد براي خود دسر هم خامه صبحانه مابقي شكلات تخته اي و پودر كاكائو رو داخل ظرف مناسبي ريخته روي بخار آب قرار ميدهيم حدود 3 الي 4 دقيقه هم نزنين اجازه بدين شكلان ذوب بشه بعده اينكه شكلات و خامه شما شروع به آب شدن كرد شروع ميكنيد به همزدن فقط زياد نبايد هم بزنيد چون شكلات ميبره در ظرف ديگري نيز پنير خامه اي و كرمفيل رو در حد يكي دو دقيقه با همزن هم ميزنيد تا يكدست بشه كرم فيل پنير خامه اي و شكلات رو باهم مخلوط ميكنيم و با همزن يك دقيقه ميزنيم سپس قالبمون رو از فريزر درآورده نيمي از مواد شكلاتي رو داخل قالب ريخته روي مراد بيسكوييت ليدي فينگر (ميتونيد بجاش از ساقه طلايي استفاده كنيد پتي بور استفاده نكنيد چون حالت خودشو از دست ميده هر تافي كه تو منزل داشتين چه تافي كره اي چه ميوه اي خرد ميكنين وسط دسرتون ميزاريد (من از بيسكوييت رنگارنگ بجاي تافي استفاده كردم)بعد بقيه مواد شكلاتي رو روي تافي ها ميريزيم سپس روي دسر رو دوباره با شكلات ذوب شده بپوشونين و بمدت 2 ساعت داخل فريزر قرار بدين بعد براحتي از قالب جدا ميشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🍛 مواد اولیه : برنج و لپه از هر کدام نصف پيمانه تخم‌مرغ سه عدد نمك يك قاشق چايخوري فلفل سياه و ادویه از هر کدام نصف قاشق چايخوري رب گوجه‌فرنگي دو تا سه قاشق سوپخوري سبزي كوفته (تره، جعفري، شويد، مرزه، نعنا و ترخان) 500 گرم آرد نخودچي 75 گرم يا يك پيمانه گوشت چرخ كرده كم‌چرب 500 گرم پياز خرد شده دو عدد آب گوشت دو پيمانه زعفران 1/4قاشق چايخوري زرشك، آلو و گردو به ميزان لازم طرز تهيه:  برنج و لپه را هر كدام جداگانه پخته تا كمي نرم شوند سپس گوشت را كمي ورز دهيد. برنج، لپه، آرد نخودچي و تخم‌مرغ‌ها را داخل گوشت ريخته و خوب ورز دهيد. سبزي را پاك كرده و ريز خرد كنيد و همراه نمك، فلفل و زعفران داخل مايه كوفته بريزيد و به ورز دادن ادامه دهيد. پيازها را با روغن سرخ كنيد و رب‌گوجه‌فرنگي را هم با آن تفت داده و دو پيمانه آب گوشت را با چهار پيمانه آب داخل پياز داغ بريزيد و اجازه دهيد آب كوفته بجوشد. سپس از مايه كوفته به اندازه يك پرتقال برداريد و وسط آن يك عدد آلو و يك عدد گردو و كمي زرشك گذاشته و آن را گرد كنيد و در آب كوفته بيندازيد. حرارت را ملايم كرده و در ظرف را ببنديد بعد از پخت به صورت نيم باز گذاشته تا آب آن كمي غليظ شود. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍕🍟🍺 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
ابتدا روی سطح خمیر پیتزا رو که میتونین تو خونه تهیه کنین کمی با روغن چرب کرده و برای مدت ده دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای دویست درجه تنظیم کردیم میذاریم تا نیم پز بشه یا اینکه میتونیم از خمیر های پیتزا نیمه پخته آماده که در فروشگاه ها موجوده استفاده کنیم. تا خمیر آماده بشه مواد سس روی خمیر رو درست میکنیم به این صورت که ابتدا یک قاشق مرباخوری سیر رنده شده و بیست گرم کره رو با هم تفت میدیم تا کره مزه سیر رو بگیره ولی سرخ نشه. حالا یک قاشق غذاخوری پیاز داغ رو هم داخل مخلوط کره و سیر ریخته و زیر گاز رو خاموش میکنیم. یک عدد کدو رو حلقه حلقه های نازک کرده و کمی بهشون نمک میزنیم و داخل یه ماهیتابه نچسب بدون روغن میذاریمش تا دو طرفش طلایی بشه. البته من خام گذاشتم.اگه نازک و کوچیک باشه کاملا می پزه.پس نگران نباشید.دو پیمونه قارچ رو خورد کرده و با کمی کره و نمک تفت میدیم تا خوب بپزه و آبش کشیده بشه. قارچهارو از ماهیتابه درمیاریم و توی همون ماهیتابه یک پیمونه ذرت رو کمی تفت میدیم تا آب اضافیش بره چون در نهایت  نمیخوایم که پیتزامون آب بندازه . … حالا همه مواد پیتزا حاضره. در این مرحله باید مواد روی پیتزا رو بذاریم اول از همه مخلوط سیر ور پیاز داغ رو روی سطح خمیر پخش میکنیم. حالا دو الی سه قاشق سس گوجه فرنگی رو هم روی سطح خمیر پخش میکنیم و کمی نمک هم میپاشیم. همه سبزیجات رو روی سطح خمیر میچینیم.من کمی فلفل دلمه ای رنگی هم ریختم. درنهایت با توجه به اینکه پیتزامون رو چقدر پنیری دوست داریم روی سطحو با پنیر میپوشونیم. حالا برای مدت نیم ساعت پیتزا رو با دمای صد و هشتاد درجه داخل فر میذاریم تا آماده بشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🍛 مواد اولیه : برنج و لپه از هر کدام نصف پيمانه تخم‌مرغ سه عدد نمك يك قاشق چايخوري فلفل سياه و ادویه از هر کدام نصف قاشق چايخوري رب گوجه‌فرنگي دو تا سه قاشق سوپخوري سبزي كوفته (تره، جعفري، شويد، مرزه، نعنا و ترخان) 500 گرم آرد نخودچي 75 گرم يا يك پيمانه گوشت چرخ كرده كم‌چرب 500 گرم پياز خرد شده دو عدد آب گوشت دو پيمانه زعفران 1/4قاشق چايخوري زرشك، آلو و گردو به ميزان لازم طرز تهيه:  برنج و لپه را هر كدام جداگانه پخته تا كمي نرم شوند سپس گوشت را كمي ورز دهيد. برنج، لپه، آرد نخودچي و تخم‌مرغ‌ها را داخل گوشت ريخته و خوب ورز دهيد. سبزي را پاك كرده و ريز خرد كنيد و همراه نمك، فلفل و زعفران داخل مايه كوفته بريزيد و به ورز دادن ادامه دهيد. پيازها را با روغن سرخ كنيد و رب‌گوجه‌فرنگي را هم با آن تفت داده و دو پيمانه آب گوشت را با چهار پيمانه آب داخل پياز داغ بريزيد و اجازه دهيد آب كوفته بجوشد. سپس از مايه كوفته به اندازه يك پرتقال برداريد و وسط آن يك عدد آلو و يك عدد گردو و كمي زرشك گذاشته و آن را گرد كنيد و در آب كوفته بيندازيد. حرارت را ملايم كرده و در ظرف را ببنديد بعد از پخت به صورت نيم باز گذاشته تا آب آن كمي غليظ شود. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🍫🧁 آرد......250 گرم شکر.......250 گرم روغن........یک دوم پیمانه (دقت کنید توی این دستور لطفا کره جایگزین نکنید) تخم مرغ.......چهار عدد بکینگ پودر......یک و نیم قاشق چایخوری شکلات تخته ای شیرین.......60 گرم پودر کاکائو ......50 گرم آب جوش......یک پیمانه وانیل ......یک چهارم قاشق چایخوری نمک .....یک پنسه طرز تهیه: ابتدا آب جوش و شکلات و پودر کاکائو را مخلوط کرده تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شود، اگر بعد از هم زدن احساس کردید هنوز ترکیب نشد میتونید ظرف را داخل ماکرو به مدت 30 ثانیه گذاشته یا اینکه از روش بن ماری استفاده کنید. حالا روغن را اضافه میکنیم و بعد که از داغی افتاد زرده ها و وانیل رو اضافه میکنیم و بعد شکر، در تمام طول کار میتونید از همزن استفاده کنید، وقتی این مواد کاملا ترکیب شد، همزن را خاموش کرده و در ظرفی دیگر سفیده هارا با دور تند همزن میزنیم تا پفکی شده که وقتی ظرف را وارونه میکنید، سفیده ها برنگردد. حالا سفیده را داخل یخچال گذاشته . ارد و بیکن را مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و به مایع شکلاتی اضافه میکنیم ( با همزن ).حالا سفیده هارا در دو مرحله و با لیسک با مواد ترکیب میکنیم به آرامی و به صورت دورانی در مرحله آخر در فر از قبل گرم شده با دمای 180 و به مدت 45 دقیقه قرار میدیم . مابین لایه های کیک و روی کیک هم گاناش زدم. نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍢🧁🍲 گوشت چرخی رو با ادویه و کمی آرد نخودچی و پیازی که کامل آبش رو گرفته بودم،ورز دادم و قلقلی کردم. فیله های مرغ رو به صورت نواری برش دادم و از قبل چند ساعت گذاشتم تو مواد بمونن تا مزه دار بشه. بعدش اطراف قلقلی هارو با یه نوار مرغ،پیچوندم و با خلال فیکسش کردم.بعد هم تو روغن دوطرفش رو کمی سرخ کردم تا منسجم بشه. . در آخر هم رومال کره و زعفران زدم. و لابلای برنج گذاشتم تا مغز پخت بشه😊 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
با خودمون تکرار کنیم: میشه بدون توهین، اظهار مخالفت کرد میشه بدون تحقیر، ابراز وجود کرد میشه بدون تخریب، جایگاه پیدا کرد میشه بدون حسادت، به دست آورد 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫕🍲🍘 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
حلیم نذری مواد لازم؛ گوشت گوسفندی  ۱ کیلو گرم قلم گاو  ۶  عدد گندم ۶  پیمانه سر پر برنج نیم دانه ۱  پیمانه شکر بستگی به ذائقه افراد داره دارچین  به مقدار کافی فلفل سیاه  به  مقدارلازم ادویه  به میزان کافی طرز تهیه؛ قلم رو داخل قابلمه ریخته به اندازه ای آب بریزید که روی قلم رو بپوشونه  فلفل قرمز و زردچوبه و چوب دارچین ریختم با حرارت زیاد وقتی جوش اومد شعله رو کم کرده گذاشتم خوب جا بیفته پیاز  رو خورد کرده به همراه فلفل فراوون به گوشت اضافه کرده  وقتی به جوش اومد حرارتو کم کردم تا خوب جا بیوفته بعد که پخت گذاشتم سرد شد با گوشت کوب کوبیدم تا ریش ریش بشه گندم و برنجو از قبل خیس دادمو چند بار آبشو عوض کردم بعد داخل قابلمه ای ریخته و آب بهش اضافه کردم و روی حرارت زیاد گذاشتم تا به جوش بیاد بعد حرارت روكم کردمواجازه دادم تا گندم و برنج پخته شه و به اصطلاح لعاب بندازه اگه هم زدین هر از گاهی هم بزنین چون ته میگیره  چوب دارچین و فلفل سیاه و پودر دارچین رو هم بهش اضافه کردم تا عطر و بوی دارچین به خورد گندم بره قلم رو داخل یه صافی ریخته تا استخوون ریز نداشته باشه گوشت رو خلال خلال کردمو مغز قلم هارو در آوردم و به گندمی که پخته شده اضافه کردم و آب قلم رو هم ریختم توش ادویه،  و اگه خواستید خیلی کم میخک هم اضافه کنید البته میخک به دلخواهه و بگذارید با حرارت خیلی خیلی ملایم ریز ریز  بجوشه و قوام بیاد و گوشت داخل حلیم حالت کشدار پیدا کنه اگه خیلی سفت شد کنار دستم آب گوشتی که از قبل پختم رو کم کم اضافه کردم تا به اون غلظتی که میخوام برسه یه پینج نمک هم زدم به حلیم بعضی ها حلیم و با نمک یا آب نارنج و شکر میخورن اینم بستگی به ذائقه افراد داره ما شکر دوس داریم که در این مرحله مقداریرشکر هم اضافه کرده و زیر گازو خاموش کردم من حلیم رو پر گوشت دوس دارم رنگ تیره حلیم بخاطر گوشت فراوون و دارچین و فلفلشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍏🥮🍎 مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد آرد دو لیوان شکر یک لیوان معادل ۲۰۰ گرم بکینگ پودر یک ق غ وانیل یک چهارم ق چ ماست یک لیوان روغن مایع یک دوم لیوان مواد میانی: سیب دو عدد دارچین دو قاشق سوپخوری شکر دو قاشق سوپخوری طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید . سپس تخم مرغ ، شکر و وانیل را با هم زن پنج شش دقیقه هم بزنید وقتی کرم رنگ و کش دار شد ماست و روغن اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید آخر هم مخلوط  الک شده آرد و بکینگ پودر و اضافه کنید و هم بزنید وقتی مواد آماده شد دو سوم مواد را داخل قالب که روغن جدا کننده ( مخلوط یک ق غ کره به محیط رسیده + یک ق غ روغن مایع + یک ق غ آرد ) زدید یاکاغذ روغنی انداختید ریخته و به اندازه یک سوم از مواد را نگه دارید سیب ها‌را پوست کنده ورقه کنید و داخل دارچین و دو قاشق شکر بغلتونید و روی مواد کیک بچینید و مابقی مواد کیک را روی سیب ها بریزید ( قالب من گالوانیزه و به ابعاد 20 در 30  سانت هست و فقط کف قالب و یکی دو سانت از دیواره را با کاغذ روغنی پوشش دادم ) داخل فر از قبل گرم شده طبقه وسط دمای ۱۸۰ (فر من برقیه  با حرارت ۱۷۰ درجه پایین به همراه فن تنظیم کردم ) به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بزارید  تا وقتی با تست خلال دندان یا چاقو مطمئن شوید پخته و روی کیک طلایی شده از فر خارج کنید . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍲🌮🍚 زرشک پلو برنج ۴پیمانه. زرشک خلال پسته. خلال بادام هر کدام نصف پیمانه. پیاز۱عدد.زعفران.نمک .زردچوبه.ادویه شکرمقدارلازم.  زرشک خلال بادام وخلال پسته در گلاب خیس دادم  بعد هر کدام در روغن کمی تفت دادم( زرشک زعفرون و شکر زدم) کنار گذاشتم. پیازرو تفت دادم سبک که شد مرغ اضافه کردم کمی تغییر رنگ  دادنمک زرچوبه .زعفرون.ادویه ریختم وتفت دادم مقداری آب روی مرغ ریختم گذاشتم بپزه برنج رو دم دادم بعددر قالب ریختم   تزیین کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🫓🥙
سینه مرغ .....300 گرم پیاز متوسط ......1 عدد فلفل دلمه ای ......1/2 پیمانه قارچ....... 2پیمانه رب گوجه فرنگی ......1 قاشق غذاخوری لازانیا .....به تعداد لازم پنیر موزارلا رنده شده .....2 پیمانه سس بشامل.....به مقدار لازم • نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، پودر پاپریکا به میزان لازم طرز تهیه: برای شروع ابتدا پیاز رو به صورت نگینی خرد می کنیم و همراه با کمی روغن که در تابه ریخیتم و داغ شده تفت می دیم تا سبک بشه و حالت شیشه ای پیدا کنه. حالا سینه  مرغ که به تکه های مکعبی شکل یک اندازه خردشون کردیم به سیر و پیاز در حال تفت خوردن اضافه می کنیم و با هم مخلوطشون میکنیم. اجازه میدیم تا تکه های مرغ کم کم تغییر رنگ بدن. حالا فلفل دلمه ای رو که نگینی خرد کردیم و من از دو نوع رنگی و سیزش استفاده کردم رو به مخلوط مرغمون اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه با هم تفت می دیم. حالا نوبت اضافه کردن قارچ هایی هست که به اندازه ایی که نه خیلی بزرگ باشن و نه خیلی کوچک اسلایس کردیم هست. قارچ رو هم که اضافه کردیم همراه با بقیه مواد تفت می دیم ولی نه اونقدری که رنگش عوض بشه و تیره بشه. نمک و فلفل، آویشن و کمی پودر پاپریکا. همه ادویه ها و رب رو با مواد مخلوط کرده و وقتی رنگ فیلینگ خوش رنگ تر شد  و نمک و ادویه ها رو اندازه کردیم، زیر شعله رو کم می کنیم. حالا کف ظرف مورد نظرمون رو یا نیمی از سس بشامل که فبلاً طرز تهیه اش رو با هم یاد گرفتیم می پوشونیم. سپس یک لایه از لازانیا رو روی سس بشامل یا سس سفید می چینیم. در مورد انواع لازانیا باید بگم که اگر از لازانیای معمولی استفاده میشه باید قبل از این مرحله طبق دستور پشت بسته بندی لازانیا اون رو آمده کرده باشین و اگر از لازانیا های نیم پخت و نیمه آماده استفاده کردین، به همون صورت خشک استفاده کنین(البته من همیشه داخل اب گرم می زارم تا کمی نرم بشه) حالا با یک لایه فیلینگ مرغمون روی لازانیا رو می پوشونیم و همه جا به صورت یکنواخت پخشش می کنیم. و بعد با مقدار مورد نظرمون از پنیر روی فیلینگ رو می پوشونیم. به همین صورت همه لایه ها رو روی همدیگه قرار میدیم تا ظرمون پر بشه. روی لایه آخر لازانیا رو با مابقی سس بشامل می پوشونیم. داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت نیم ساعت قرار می دهیم.بعد به مدت یک ربع گریل روشن می کنیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🧁🍨 شیر دو و نیم لیوان شکر ۵۰ گرم زعفران به میزان لازم پودر ژلاتین ۳ ق غ خامه قنادی ۱۰۰ گرم گلاب 2 ق غ وانیل 1/4 ق چ(من به جاش عصاره هل ریختم 😊) اول پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه اب سرد میریزیم و بن ماری میکنیم . شیر و شکر و زعفران رو توی ظرفی ریخته روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه . خامه رو توی ظرف دیگری میریزیم و روی حرارت خیییلی کم میذاریم تا شل بشه .وقتی شیر جوش اومد از روی حرارت برمیداریم وانیل و گلاب رو اضافه میکنیم و میذاریم کمی خنک بشه بعد خامه رو میریزیم .دقت کنید اگه خامه رو به شیر داغ اضافه کنید میبره.و دراخر ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکنواخت بشه بعد توی قالب میریزیم و حدود 4_3ساعت توی یخچال میذاریم تا ببنده. این دسر مزه بستنی سنتی میده 😋😋😋😋برا همین فکر کنم مورد پسند اکثریت واقع بشه.نوش جان❤️ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥘🍛 مواد لازم: مرغ ۳ تکه پیاز بزرگ ۳ عدد سیر ۲ حبه به دلخواه زعفران غلیظ ۱۰ قاشق غذاخوری نمک،فلفل ،روغن به میزان لازم کره ۵۰ گرم آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: داخل تابه،کره و مقداری روغن بریزید.پیازها رو خلالی باریک برش بزنید. نصف پیازها رو داخل تابه بریزید.مرغ ها رو روی پیازها بچینید. روی مرغ ها ،نمک،فلفل و زعفران بریزید.بقیه پیازهای خلالی رو ،روی مرغ بریزید.اگر تمایل دارید،در اینجا ۲ حبه سیر اضافه کنید.در تابه رو بزارید .نیم ساعت زمان بدید تا بپزه.بعد نیم ساعت ،در تابه ،دم کنی بزارید.یک ساعت دیگه زمان بدید تا مرغ کاملا بپزه.بعد از پخت کامل مرغ،آبلیمو بریزید و گاز رو خاموش کنید.در این روش پخت،پیازها نرم و کاراملی شدند.در این روش، احتیاجی نیست که داخل تابه آب بریزید.پیازها ،در حین پخت ،آب میندازند. وقتی مرغ پخت،به دلخواه داخل تابه ای ،روغن بریزید و دو طرف مرغ رو سرخ کنید. مرغ ها رو از تابه خارج کنید و مقداری زرشک رو با کمی شکر، تفت بدید . این مرغ زعفرانی خوشمزه رو در کنار برنج زعفرانی و زرشک سرو کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
آرامش سهم کسانی است که بی منت میبخشند بی کینه میخندند و در نهایت با سخاوت محبتشان را بذل میکنند ... ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍞🧈🧀 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥙🍛🍗 اول تیکه های  مرغ رو به همراه پیاز سرخ شده و کمی روغن داخل تابه ریختم و کمی تفت دادم بهش نمک و فلفل و ادویه و چند تیکه هویج اضافه کردم و باز هم خوب تفت دادم تا این مواد خوب به خورد مرغ بره و طعم دار بشه مقدار کمی حدود نصف تا یک لیوان آب ریختم و گذاشتم با حرارت ملایم و در بسته مرغمون کامل پخته بشه حدود یک تا یک ساعت و نیم بعد مقداری زعفران دم کرده اضافه کردم و و زیرش رو خاموش کردن نمکش رو  بکشید که اندازه باشه. برنج کته گذاشتم بهش ۳قاشق غذاخوری شوید خشک اضافه کردم و روغن و نمک و در آخر وقتی آبش کشیده شد کناره هاش ساقه سیر تازه چیدم که باهاش دم بکشه. نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🌭🍟 اینم یه خوشمزه😋😋😋 من هر وقت مرغ می گیرم بال هاشو تنهایی می زارم داخل یه کیسه برای این جور موقع ها که ادم نمی دونه چی درست کنه.😊 داخل یه کاسه روغن زیتون یا کنجد بریزد.حدودا 3 قاشق.بهش پودر سیر،نمک؛فلفل سیاه، ادویه تندوری  و پودر پیاز اضافه کنید .خوب مخلوط کنید.بالها رو هم بهش اضافه کنید.حدودا یک ساعت بمونه تا کاملا مزه دار بشه.من یه دستکش یکبار مصرف دستم کردم. بالها ر خوب با سس ماساژ دادم.تا کاملا مزه دار بشه.بعد داخل سینی مخصوص فر بچنید.بهتر روی هم نزازید.بعد از پخت گریل روشن کنید تا کمی روشم برشته بشه.روشم می تونید کنجد یا گشنیز خرد شده بریزد. برای سیب زمینی ها اول سیب زمینی خوب با اسکاچ بشورید.البته با پوست.حدودا 7 تا دقیقه بزارید بپزه.البته میشه داخل فر هم خام بزارید فقط زملن بیشتری طول میکشه بپزه.بعد برشهای بزرگ و درشت بزنید.با ادویه دلخواه مزه دار کنید.من روغن و پاپریکا و زردچوبه و نمک و فلفل زدم.کنار همون بالها گذاشتم تا کاملا تنوری شد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥬🥙🥗 كلم خرد شده، خيار شور خردشده،  سيب زمينى اب پز ورنده شده ، هويج رنده شده و سس و نمك همه رو مخلوط كرده وتزيين ميكنيم. براى جعبه: شش تا نون تست رو دورشو گرفته ورو هم گذاشته و وسطشو برميداريم و يدونه زيرش گذاشته و كلشو سس زده وبراى درش دو تاتست دورشو گرفته وسس زده وتزيين ميكنيم و از مواد داخلش ميريزيم. نوش جون رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
آرد نخودچی ۱۵۰گرم حدود ۱ لیوان پودر قند ۸۰ گرم (نصف لیوان) روغن جامد یا کره ۱۰۰ گرم هل آسیاب شده ۱  چ سر خالی شکلات تخته ای حدود ۱۰۰ گرم شکلات و به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم ) آب میکنیم داخل قالب سیلیکونی کوچیک به اندازه یک سوم قالب رو با قاشق چایخوری از شکلات می ریزیم  و میزاریم یخچال تا شکلات بسته بشه تو این فاصله میریم سراغ درست کردن مواد برشتوک . آرد نخودچی ‌الک می کنیم روی حرارت ملایم قرار میدیم مدام هم میزنیم حدودا یه ربع . حواستون باشه حرارت زیاد باشه آرد نخودچی بلافاصله میسوزه بعد روغن جامد یا کره رو اضافه میکنیم ( من از مخلوط کره و‌روغن استفاده کردم ) مدام هم میزنیم و بعد مواد و از روی حرارت بر میداریم پودر قند و هل و اضافه میکنیم و خوب که مخلوط شدن اونوقت قالب ها رو از یخچال در میاریم و از مواد روی شکلات می ریزیم حتما مواد باید گرم باشه اگر سرد بشه دبگه به شکلات نمیچسبه . به مدت یکی دو ساعت داخل بخچال میزاریم بعد براحتی از قالب در میاریم. _قالب نیازی به چرب کردن نداره من به مقدار از شکلات سفید استفاده کردم و بعد در آوردن از قالب قسمت شکلات و با رنگ طلایی رنگ کردم . _ حتما اگر مواد برشتوک سرد شد دوباره روی حرارت ملایم بزارین گرم بشه بعد روی شکلات بریزید _ با کره حدود دو هفته در ظرف بسته در جای خنک با کیفیت میمونه با روغن جامد تا یکی دو ماه ماندگاری داره. _با این مقدار مواد  ۳۴عدد برشتوک تو این سایز شد _اگر قالب ندارین اول مواد برشتوک رو درست کنید کف ظرف پیرکس و بعد روش شکلات بریزید بزارید یخچال بعد بسته شدن کمی تو دمای محیط بمونه و بعد با چاقو برش بدین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍭🍬🍫   شیر عسلی......یک قوطی حدودا 400 گرم گلوكز...... 130 گرم شير...... 160 گرم شكر......400 گرم كره...... 60 گرم وانيل......  یک چهارم قاشق چای خوری طرز تهيه : شير و شكر را مخلوط مي كنيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا بجوش ايد. از لحظه جوش امدن، با شعله کم درب قابلمه را مي گذاريم و سه دقيقه مي جوشانيم ( از قابلمه بزرگ استفاده مي كنيم كه مواد هنگام جوشيدن سر ريز نشود). سپس گلوكز را اضافه مي كنيم و با مواد مخلوط مي كنيم و مرتب بهم مي زنيم تا مواد ته نگيرد. مواد را با حرارت متوسط مي جوشانيم تا به دمایش به 115 درجه برسد (برای من حدود 6 دقیقه طول کشید). سپس شير عسلی و كره را اضافه مي كنيم و مواد را مي جوشانيم تا به دمای  120 درجه برسد (برای من حدود 30 دقیقه طول کشید). باید دقیقا هم رنگ تافیهای من بشه. دما خیلی مهمه. سپس از روي حرارت برميداريم و وقتي که از حرارت اوليه آن كم شد، وانيل را اضافه مي كنيم و مخلوط مي كنيم. مواد را داخل قالب هاي سيليكوني پر مي كنيم و در يخچال قرار مي دهيم تا كاملاً بسته شود سپس به راحتی از قالب خارج كرده و در ظرف مورد نظر مي چينيم. تافیها را در ظرف دربسته نگه دارید. ماندگاری در دمای محیط 10 روز است و در یخچال یا فریزر مدت زمان زیادی میتوان آن را نگه داشت. اگه هنگام ریختن در قالب موادتون سفت شد، یکم روی حرارت بزارید تا دوباره نرم بشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍖🍚🥙 گوشت ماهیچه تازه......2 عدد پیاز.....2عدد سیر.....1 حبه دارچین ، نمک،فلفل،زردچوبه و زعفران دم کرده برنج ......3 پیمانه باقالی......به مقدار لازم شوید تازه.....به مقدارلازم طرز تهیه: طرز تهیه باقالی پلو رو که همه دوستان بلد هستن.خب بریم سر اصل مطلب ، برای درست کردن ماهیچه خیلی نرم ، پیاز رو خرد می کنیم. با کمی کره تفت می دهیم تا کمی سبک بشه.ماهیچه ها رو روی پیاز ها گذاشته کمی زردچوبه و چوب دارچین به ماهیچه اضافه می کنیم.در ظرف را می زاریم( بدون اضافه کردن آب)روی شعله متوسط.تا خودش با آب خودش پخته شود.راستی بهش سیر هم اضافه کنید.صبر کنید تا حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بگذره.هرز گاهی نگاهی بهش بکنید .اگه شعله گاز بالا هست حتما از شعله پخش کن استفاده کنید(.ماهیچه هاتون نسوزه بندازید گردن من😉) بعد از این مدت نمک و فلفل و زعفران دم کرده رو اضافه کنید.اگه دوست دارید ماهیچه تون آب دار باشه می تونید یک پیمانه آب داغ بهش اضافه کنید. کلا حدود 3 تا 4 ساعتی طول میکشه تا این ماهیچه ها تبدیل بشن به باقلوااا.😋 رب هم سلیقه ایه.می تونید حذفش کنید.فقط زعفرون بزنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6