eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.6هزار دنبال‌کننده
958 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
با خودمون تکرار کنیم: میشه بدون توهین، اظهار مخالفت کرد میشه بدون تحقیر، ابراز وجود کرد میشه بدون تخریب، جایگاه پیدا کرد میشه بدون حسادت، به دست آورد 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#حلیم ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ #حلیم #تزئین_غذا #طعم_رنگین_کمان 🫕🍲🍘 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
حلیم نذری مواد لازم؛ گوشت گوسفندی  ۱ کیلو گرم قلم گاو  ۶  عدد گندم ۶  پیمانه سر پر برنج نیم دانه ۱  پیمانه شکر بستگی به ذائقه افراد داره دارچین  به مقدار کافی فلفل سیاه  به  مقدارلازم ادویه  به میزان کافی طرز تهیه؛ قلم رو داخل قابلمه ریخته به اندازه ای آب بریزید که روی قلم رو بپوشونه  فلفل قرمز و زردچوبه و چوب دارچین ریختم با حرارت زیاد وقتی جوش اومد شعله رو کم کرده گذاشتم خوب جا بیفته پیاز  رو خورد کرده به همراه فلفل فراوون به گوشت اضافه کرده  وقتی به جوش اومد حرارتو کم کردم تا خوب جا بیوفته بعد که پخت گذاشتم سرد شد با گوشت کوب کوبیدم تا ریش ریش بشه گندم و برنجو از قبل خیس دادمو چند بار آبشو عوض کردم بعد داخل قابلمه ای ریخته و آب بهش اضافه کردم و روی حرارت زیاد گذاشتم تا به جوش بیاد بعد حرارت روكم کردمواجازه دادم تا گندم و برنج پخته شه و به اصطلاح لعاب بندازه اگه هم زدین هر از گاهی هم بزنین چون ته میگیره  چوب دارچین و فلفل سیاه و پودر دارچین رو هم بهش اضافه کردم تا عطر و بوی دارچین به خورد گندم بره قلم رو داخل یه صافی ریخته تا استخوون ریز نداشته باشه گوشت رو خلال خلال کردمو مغز قلم هارو در آوردم و به گندمی که پخته شده اضافه کردم و آب قلم رو هم ریختم توش ادویه،  و اگه خواستید خیلی کم میخک هم اضافه کنید البته میخک به دلخواهه و بگذارید با حرارت خیلی خیلی ملایم ریز ریز  بجوشه و قوام بیاد و گوشت داخل حلیم حالت کشدار پیدا کنه اگه خیلی سفت شد کنار دستم آب گوشتی که از قبل پختم رو کم کم اضافه کردم تا به اون غلظتی که میخوام برسه یه پینج نمک هم زدم به حلیم بعضی ها حلیم و با نمک یا آب نارنج و شکر میخورن اینم بستگی به ذائقه افراد داره ما شکر دوس داریم که در این مرحله مقداریرشکر هم اضافه کرده و زیر گازو خاموش کردم من حلیم رو پر گوشت دوس دارم رنگ تیره حلیم بخاطر گوشت فراوون و دارچین و فلفلشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍏🥮🍎 مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد آرد دو لیوان شکر یک لیوان معادل ۲۰۰ گرم بکینگ پودر یک ق غ وانیل یک چهارم ق چ ماست یک لیوان روغن مایع یک دوم لیوان مواد میانی: سیب دو عدد دارچین دو قاشق سوپخوری شکر دو قاشق سوپخوری طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید . سپس تخم مرغ ، شکر و وانیل را با هم زن پنج شش دقیقه هم بزنید وقتی کرم رنگ و کش دار شد ماست و روغن اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید آخر هم مخلوط  الک شده آرد و بکینگ پودر و اضافه کنید و هم بزنید وقتی مواد آماده شد دو سوم مواد را داخل قالب که روغن جدا کننده ( مخلوط یک ق غ کره به محیط رسیده + یک ق غ روغن مایع + یک ق غ آرد ) زدید یاکاغذ روغنی انداختید ریخته و به اندازه یک سوم از مواد را نگه دارید سیب ها‌را پوست کنده ورقه کنید و داخل دارچین و دو قاشق شکر بغلتونید و روی مواد کیک بچینید و مابقی مواد کیک را روی سیب ها بریزید ( قالب من گالوانیزه و به ابعاد 20 در 30  سانت هست و فقط کف قالب و یکی دو سانت از دیواره را با کاغذ روغنی پوشش دادم ) داخل فر از قبل گرم شده طبقه وسط دمای ۱۸۰ (فر من برقیه  با حرارت ۱۷۰ درجه پایین به همراه فن تنظیم کردم ) به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بزارید  تا وقتی با تست خلال دندان یا چاقو مطمئن شوید پخته و روی کیک طلایی شده از فر خارج کنید . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍲🌮🍚 زرشک پلو برنج ۴پیمانه. زرشک خلال پسته. خلال بادام هر کدام نصف پیمانه. پیاز۱عدد.زعفران.نمک .زردچوبه.ادویه شکرمقدارلازم.  زرشک خلال بادام وخلال پسته در گلاب خیس دادم  بعد هر کدام در روغن کمی تفت دادم( زرشک زعفرون و شکر زدم) کنار گذاشتم. پیازرو تفت دادم سبک که شد مرغ اضافه کردم کمی تغییر رنگ  دادنمک زرچوبه .زعفرون.ادویه ریختم وتفت دادم مقداری آب روی مرغ ریختم گذاشتم بپزه برنج رو دم دادم بعددر قالب ریختم   تزیین کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🫓🥙
سینه مرغ .....300 گرم پیاز متوسط ......1 عدد فلفل دلمه ای ......1/2 پیمانه قارچ....... 2پیمانه رب گوجه فرنگی ......1 قاشق غذاخوری لازانیا .....به تعداد لازم پنیر موزارلا رنده شده .....2 پیمانه سس بشامل.....به مقدار لازم • نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، پودر پاپریکا به میزان لازم طرز تهیه: برای شروع ابتدا پیاز رو به صورت نگینی خرد می کنیم و همراه با کمی روغن که در تابه ریخیتم و داغ شده تفت می دیم تا سبک بشه و حالت شیشه ای پیدا کنه. حالا سینه  مرغ که به تکه های مکعبی شکل یک اندازه خردشون کردیم به سیر و پیاز در حال تفت خوردن اضافه می کنیم و با هم مخلوطشون میکنیم. اجازه میدیم تا تکه های مرغ کم کم تغییر رنگ بدن. حالا فلفل دلمه ای رو که نگینی خرد کردیم و من از دو نوع رنگی و سیزش استفاده کردم رو به مخلوط مرغمون اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه با هم تفت می دیم. حالا نوبت اضافه کردن قارچ هایی هست که به اندازه ایی که نه خیلی بزرگ باشن و نه خیلی کوچک اسلایس کردیم هست. قارچ رو هم که اضافه کردیم همراه با بقیه مواد تفت می دیم ولی نه اونقدری که رنگش عوض بشه و تیره بشه. نمک و فلفل، آویشن و کمی پودر پاپریکا. همه ادویه ها و رب رو با مواد مخلوط کرده و وقتی رنگ فیلینگ خوش رنگ تر شد  و نمک و ادویه ها رو اندازه کردیم، زیر شعله رو کم می کنیم. حالا کف ظرف مورد نظرمون رو یا نیمی از سس بشامل که فبلاً طرز تهیه اش رو با هم یاد گرفتیم می پوشونیم. سپس یک لایه از لازانیا رو روی سس بشامل یا سس سفید می چینیم. در مورد انواع لازانیا باید بگم که اگر از لازانیای معمولی استفاده میشه باید قبل از این مرحله طبق دستور پشت بسته بندی لازانیا اون رو آمده کرده باشین و اگر از لازانیا های نیم پخت و نیمه آماده استفاده کردین، به همون صورت خشک استفاده کنین(البته من همیشه داخل اب گرم می زارم تا کمی نرم بشه) حالا با یک لایه فیلینگ مرغمون روی لازانیا رو می پوشونیم و همه جا به صورت یکنواخت پخشش می کنیم. و بعد با مقدار مورد نظرمون از پنیر روی فیلینگ رو می پوشونیم. به همین صورت همه لایه ها رو روی همدیگه قرار میدیم تا ظرمون پر بشه. روی لایه آخر لازانیا رو با مابقی سس بشامل می پوشونیم. داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت نیم ساعت قرار می دهیم.بعد به مدت یک ربع گریل روشن می کنیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🧁🍨 شیر دو و نیم لیوان شکر ۵۰ گرم زعفران به میزان لازم پودر ژلاتین ۳ ق غ خامه قنادی ۱۰۰ گرم گلاب 2 ق غ وانیل 1/4 ق چ(من به جاش عصاره هل ریختم 😊) اول پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه اب سرد میریزیم و بن ماری میکنیم . شیر و شکر و زعفران رو توی ظرفی ریخته روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه . خامه رو توی ظرف دیگری میریزیم و روی حرارت خیییلی کم میذاریم تا شل بشه .وقتی شیر جوش اومد از روی حرارت برمیداریم وانیل و گلاب رو اضافه میکنیم و میذاریم کمی خنک بشه بعد خامه رو میریزیم .دقت کنید اگه خامه رو به شیر داغ اضافه کنید میبره.و دراخر ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکنواخت بشه بعد توی قالب میریزیم و حدود 4_3ساعت توی یخچال میذاریم تا ببنده. این دسر مزه بستنی سنتی میده 😋😋😋😋برا همین فکر کنم مورد پسند اکثریت واقع بشه.نوش جان❤️ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥘🍛 مواد لازم: مرغ ۳ تکه پیاز بزرگ ۳ عدد سیر ۲ حبه به دلخواه زعفران غلیظ ۱۰ قاشق غذاخوری نمک،فلفل ،روغن به میزان لازم کره ۵۰ گرم آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: داخل تابه،کره و مقداری روغن بریزید.پیازها رو خلالی باریک برش بزنید. نصف پیازها رو داخل تابه بریزید.مرغ ها رو روی پیازها بچینید. روی مرغ ها ،نمک،فلفل و زعفران بریزید.بقیه پیازهای خلالی رو ،روی مرغ بریزید.اگر تمایل دارید،در اینجا ۲ حبه سیر اضافه کنید.در تابه رو بزارید .نیم ساعت زمان بدید تا بپزه.بعد نیم ساعت ،در تابه ،دم کنی بزارید.یک ساعت دیگه زمان بدید تا مرغ کاملا بپزه.بعد از پخت کامل مرغ،آبلیمو بریزید و گاز رو خاموش کنید.در این روش پخت،پیازها نرم و کاراملی شدند.در این روش، احتیاجی نیست که داخل تابه آب بریزید.پیازها ،در حین پخت ،آب میندازند. وقتی مرغ پخت،به دلخواه داخل تابه ای ،روغن بریزید و دو طرف مرغ رو سرخ کنید. مرغ ها رو از تابه خارج کنید و مقداری زرشک رو با کمی شکر، تفت بدید . این مرغ زعفرانی خوشمزه رو در کنار برنج زعفرانی و زرشک سرو کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
آرامش سهم کسانی است که بی منت میبخشند بی کینه میخندند و در نهایت با سخاوت محبتشان را بذل میکنند ... ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍞🧈🧀 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥙🍛🍗 اول تیکه های  مرغ رو به همراه پیاز سرخ شده و کمی روغن داخل تابه ریختم و کمی تفت دادم بهش نمک و فلفل و ادویه و چند تیکه هویج اضافه کردم و باز هم خوب تفت دادم تا این مواد خوب به خورد مرغ بره و طعم دار بشه مقدار کمی حدود نصف تا یک لیوان آب ریختم و گذاشتم با حرارت ملایم و در بسته مرغمون کامل پخته بشه حدود یک تا یک ساعت و نیم بعد مقداری زعفران دم کرده اضافه کردم و و زیرش رو خاموش کردن نمکش رو  بکشید که اندازه باشه. برنج کته گذاشتم بهش ۳قاشق غذاخوری شوید خشک اضافه کردم و روغن و نمک و در آخر وقتی آبش کشیده شد کناره هاش ساقه سیر تازه چیدم که باهاش دم بکشه. نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🌭🍟 اینم یه خوشمزه😋😋😋 من هر وقت مرغ می گیرم بال هاشو تنهایی می زارم داخل یه کیسه برای این جور موقع ها که ادم نمی دونه چی درست کنه.😊 داخل یه کاسه روغن زیتون یا کنجد بریزد.حدودا 3 قاشق.بهش پودر سیر،نمک؛فلفل سیاه، ادویه تندوری  و پودر پیاز اضافه کنید .خوب مخلوط کنید.بالها رو هم بهش اضافه کنید.حدودا یک ساعت بمونه تا کاملا مزه دار بشه.من یه دستکش یکبار مصرف دستم کردم. بالها ر خوب با سس ماساژ دادم.تا کاملا مزه دار بشه.بعد داخل سینی مخصوص فر بچنید.بهتر روی هم نزازید.بعد از پخت گریل روشن کنید تا کمی روشم برشته بشه.روشم می تونید کنجد یا گشنیز خرد شده بریزد. برای سیب زمینی ها اول سیب زمینی خوب با اسکاچ بشورید.البته با پوست.حدودا 7 تا دقیقه بزارید بپزه.البته میشه داخل فر هم خام بزارید فقط زملن بیشتری طول میکشه بپزه.بعد برشهای بزرگ و درشت بزنید.با ادویه دلخواه مزه دار کنید.من روغن و پاپریکا و زردچوبه و نمک و فلفل زدم.کنار همون بالها گذاشتم تا کاملا تنوری شد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥬🥙🥗 كلم خرد شده، خيار شور خردشده،  سيب زمينى اب پز ورنده شده ، هويج رنده شده و سس و نمك همه رو مخلوط كرده وتزيين ميكنيم. براى جعبه: شش تا نون تست رو دورشو گرفته ورو هم گذاشته و وسطشو برميداريم و يدونه زيرش گذاشته و كلشو سس زده وبراى درش دو تاتست دورشو گرفته وسس زده وتزيين ميكنيم و از مواد داخلش ميريزيم. نوش جون رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
آرد نخودچی ۱۵۰گرم حدود ۱ لیوان پودر قند ۸۰ گرم (نصف لیوان) روغن جامد یا کره ۱۰۰ گرم هل آسیاب شده ۱  چ سر خالی شکلات تخته ای حدود ۱۰۰ گرم شکلات و به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم ) آب میکنیم داخل قالب سیلیکونی کوچیک به اندازه یک سوم قالب رو با قاشق چایخوری از شکلات می ریزیم  و میزاریم یخچال تا شکلات بسته بشه تو این فاصله میریم سراغ درست کردن مواد برشتوک . آرد نخودچی ‌الک می کنیم روی حرارت ملایم قرار میدیم مدام هم میزنیم حدودا یه ربع . حواستون باشه حرارت زیاد باشه آرد نخودچی بلافاصله میسوزه بعد روغن جامد یا کره رو اضافه میکنیم ( من از مخلوط کره و‌روغن استفاده کردم ) مدام هم میزنیم و بعد مواد و از روی حرارت بر میداریم پودر قند و هل و اضافه میکنیم و خوب که مخلوط شدن اونوقت قالب ها رو از یخچال در میاریم و از مواد روی شکلات می ریزیم حتما مواد باید گرم باشه اگر سرد بشه دبگه به شکلات نمیچسبه . به مدت یکی دو ساعت داخل بخچال میزاریم بعد براحتی از قالب در میاریم. _قالب نیازی به چرب کردن نداره من به مقدار از شکلات سفید استفاده کردم و بعد در آوردن از قالب قسمت شکلات و با رنگ طلایی رنگ کردم . _ حتما اگر مواد برشتوک سرد شد دوباره روی حرارت ملایم بزارین گرم بشه بعد روی شکلات بریزید _ با کره حدود دو هفته در ظرف بسته در جای خنک با کیفیت میمونه با روغن جامد تا یکی دو ماه ماندگاری داره. _با این مقدار مواد  ۳۴عدد برشتوک تو این سایز شد _اگر قالب ندارین اول مواد برشتوک رو درست کنید کف ظرف پیرکس و بعد روش شکلات بریزید بزارید یخچال بعد بسته شدن کمی تو دمای محیط بمونه و بعد با چاقو برش بدین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍭🍬🍫   شیر عسلی......یک قوطی حدودا 400 گرم گلوكز...... 130 گرم شير...... 160 گرم شكر......400 گرم كره...... 60 گرم وانيل......  یک چهارم قاشق چای خوری طرز تهيه : شير و شكر را مخلوط مي كنيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا بجوش ايد. از لحظه جوش امدن، با شعله کم درب قابلمه را مي گذاريم و سه دقيقه مي جوشانيم ( از قابلمه بزرگ استفاده مي كنيم كه مواد هنگام جوشيدن سر ريز نشود). سپس گلوكز را اضافه مي كنيم و با مواد مخلوط مي كنيم و مرتب بهم مي زنيم تا مواد ته نگيرد. مواد را با حرارت متوسط مي جوشانيم تا به دمایش به 115 درجه برسد (برای من حدود 6 دقیقه طول کشید). سپس شير عسلی و كره را اضافه مي كنيم و مواد را مي جوشانيم تا به دمای  120 درجه برسد (برای من حدود 30 دقیقه طول کشید). باید دقیقا هم رنگ تافیهای من بشه. دما خیلی مهمه. سپس از روي حرارت برميداريم و وقتي که از حرارت اوليه آن كم شد، وانيل را اضافه مي كنيم و مخلوط مي كنيم. مواد را داخل قالب هاي سيليكوني پر مي كنيم و در يخچال قرار مي دهيم تا كاملاً بسته شود سپس به راحتی از قالب خارج كرده و در ظرف مورد نظر مي چينيم. تافیها را در ظرف دربسته نگه دارید. ماندگاری در دمای محیط 10 روز است و در یخچال یا فریزر مدت زمان زیادی میتوان آن را نگه داشت. اگه هنگام ریختن در قالب موادتون سفت شد، یکم روی حرارت بزارید تا دوباره نرم بشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍖🍚🥙 گوشت ماهیچه تازه......2 عدد پیاز.....2عدد سیر.....1 حبه دارچین ، نمک،فلفل،زردچوبه و زعفران دم کرده برنج ......3 پیمانه باقالی......به مقدار لازم شوید تازه.....به مقدارلازم طرز تهیه: طرز تهیه باقالی پلو رو که همه دوستان بلد هستن.خب بریم سر اصل مطلب ، برای درست کردن ماهیچه خیلی نرم ، پیاز رو خرد می کنیم. با کمی کره تفت می دهیم تا کمی سبک بشه.ماهیچه ها رو روی پیاز ها گذاشته کمی زردچوبه و چوب دارچین به ماهیچه اضافه می کنیم.در ظرف را می زاریم( بدون اضافه کردن آب)روی شعله متوسط.تا خودش با آب خودش پخته شود.راستی بهش سیر هم اضافه کنید.صبر کنید تا حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بگذره.هرز گاهی نگاهی بهش بکنید .اگه شعله گاز بالا هست حتما از شعله پخش کن استفاده کنید(.ماهیچه هاتون نسوزه بندازید گردن من😉) بعد از این مدت نمک و فلفل و زعفران دم کرده رو اضافه کنید.اگه دوست دارید ماهیچه تون آب دار باشه می تونید یک پیمانه آب داغ بهش اضافه کنید. کلا حدود 3 تا 4 ساعتی طول میکشه تا این ماهیچه ها تبدیل بشن به باقلوااا.😋 رب هم سلیقه ایه.می تونید حذفش کنید.فقط زعفرون بزنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🥮🍥 یک کیک به عنوان پایه درست کنید ک من کیک شیفون درست کردم.شما از هر کیکی ک دوست دارید میتونین به عنوان زیرساز استفاده کنید . و یا حتی از پودکیک آماده کمک بگیرید واسه لایه دوم یک بسته پرتقال رو در یک لیوان ابجوش  حل کردم و بعد از اینکه کاملا خنک شد، یک لیوان خامه قنادی اب شده که هیچ یخی نداشته باشه بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد از اینکه کیک خنک شد روی اون ریختم و داخل یخچال گذاشتم تا نیم بند بشه و بعد به دلخواه میوه چیدم و چند دقیقه دیگه داخل یخچال قراردادم و بعد یک بسته پودر ژله کیوی رو  تنها با یک لیوان ابجوش حل کردم و وقتی خنک شد روی لایه قبل ریختم و سه ساعت داخل یخچال گذاشتم و تاماااااام😍 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌷 پروردگارا🌷 چه غم هایی که تنها با نگاه رحمتت رفع کردی و چه اندوه هایی که با مهربانیت برطرف ساختی چه بگویم!؟ که همیشه برمنِ غفلت زده مهربانی و من هنوز عبدِ ناسپاس تو...••• 🌷خدایا فاصله بگذار میان من و هر آنچه نمی گذارد بندگی کنم 🌹 اللهم عجل لولیک الفرج 💚 سلام صبحتون بخیر و خوشی به برکت صلوات بر محمد و آل محمدص💚 ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍞🧈🧀 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫕🍲🍜 قارچ.....۲۵۰ گرم جو پرک....۱پیمانه اب مرغ......۲لیوان هویج.....۱عدد پیاز.....۱عدد ارد....۲قاشق سیر.....۱حبه کره.....۱قاشق شیر.....۱لیوان خامه....۳قاشق جعفری،نمک،فلفل سفید طرز تهیه: ابتدا روغن و کره مخلوط کنید.بزارید کمی گرم بشه.پیاز بهش اضافه کنید.بزارید کمی طلایی بشه.سیر اضافه کنید تا عطر سیر بلند بشه.بعد قارچ اسلایس شده را بریزد.قارچ خوب تفت بدید تا ابش کشیده بشه.ارد اضافه کنید و تفت بدید.بعد اب مرغ اضافه کنید.(اگه اب مرغ در دسترس ندارید دوتا قرص مرغ داخل دو لیوان اب حل کنید و اضافه کنید)بزارید قارچ کمی بپزد.حدود دو ملاقه از مواد بردارید و با هر وسیله ای که دارید میکس کنید.مجدد به مواد اضافه کنید.بعد جو و هویج رنده شده اضافه کنید.حدود نیم ساعت بزارید بپزد.خامه به شیر اضافه کنید.به سوپ اضافه کنید.بعد جعفری خرد شده را بریزد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍳🧀🥔 شپردز پای(پای چوپان): گوشت چرخی ۳۰۰ گرم رب گوجه فرنگی دو ق غ نمک وادویه وپودر اویشن. سیر رنده شده دوحبه. پیاز ی عدد. فلفل دلمه ای سبز ی عدد. هویج دو عددرن ه شده. قارچ ۲۰۰ گرم  .خرد شده پنیر پیتزا رنده شده لازم. سس سفید (سس بشامل) ی لیوان. سیب زمینی ابپز۳ عدد.بزرگ ابتدا مایه گوشتی رو مثه مایه ماکارونی اماده کنید. فلفل دلمه وهویج وقارچهارو افزوده و ی تف کوچولو داده. کنار گذاشته تا کمی خنک شود. در ظرف پیرکس از مایه گوشتی بریزید وروشو باپنیر پوشونده. وسپسسس بشامل رو روش کاور کنید. ودر انتها هم سیب زمینی های ابپزو پوست گرفته وله کنید.وبا شیر سرد هم زده تا به غلظت ماست بشه میزان شیرتقریبی ی پ هست دو۲ ق م کره افزوده. وهم بزنید تا یکدست شود. ودر قیف ریخته وشکوفه زده روی سس سفید طوری که تمام قسمتهای اونو پوشش بدهد. ودر فر ۱۸۰ درجه سی دقیقه بپزد. ودو دقیقه اخرم گریل رو روشن کنید تا روش طلایی شود. وسپس با جعفری خرد شده دیزاین کنید. نوش جون. سس بشامل: کره ۵۰ گرم. ارد دو ق غ شیر ۱ونیم پ. فلفل سیاه ونمک لازم. رو حرارت ملایم کره رو گرم کنید واردو افزوده وکم کم شیر بریزید. تا ی مایه فرنی مانند بدست بیاد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🍥 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
تخم مرغ سه عدد شکر یک لیوان فرانسوی آرد دو لیوان شیر یک لیوان روغن سه چهارم لیوان پودر کاکائو سه ق غ شکلات صد گرم‌ بکینگ پودر یک و نیم ق چ وانیل یک چهارم ق م پنیر خامه ای یک بسته ۲۰۰ گرمی خامه صبحانه صورتی یک بسته پودر ژلاتین یک ونیم ق غ پودر قند نصف لیوان آب سرد یک سوم  لیوان کف قالب بیست گرد را کاغذ روغنی انداخته و دور تا دور قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کنید و کنار بگذارید . شکلات تخته ای را خرد کنید و درون ظرفی بریزید و روی حرارت کتری قرار دهید تا ذوب شود. تخم مرغها را با شکر و پودر وانیل حدود پنج دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجیم و کشدار شود. سپس روغن و شیر به دمای محیط رسانده و شکلات ذوب شده که از دما افتاده را اضافه مواد کنید و چند دور با همزن برقی بزنید. سپس مخلوط آرد را در سه مرحله به مواد کیک اضافه و با لیسک مواد را خوب مخلوط کنید . مایه کیک را داخل قالب بریزید و داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید. بعد از پخت کیک و سرد شدن داخل کیک را با یک قاشق خالی کنید به صورتیکه یک تا دو سانت از لبه ها فاصله داشته باشد . برای مواد میانی، پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط و  روی حرارت کتری ظرف را قرار دهید تا پودر ژلاتین در آب حل شود. یک بسته خامه صبحانه و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کمی حجیم شود سپس پنیر خامه ای  و کمی پودر وانیل را اضافه کنید و سپس ژلاتین حل شده را اضافه کنید و این مواد را داخل کیک که داخلش را خالی کردید بریزید و داخل یخچال سه ساعت بگذارید تا مایه پنیری خودش را بگیرد .من کمی از کیک را پودر کردم و روی مواد پنیری ریختم .سپس برش بزنید و نوش جان کنید. 😍 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍛🍚🍗 پیاز رو رنده کردم آبش رو گرفتم یه سیر کوچیک رو هم رنده کردم بعد به گوشت چرخ کرده اضافه کردم بهش نمک زردچوبه فلفل سیاه یکم پودر سوخاری و یکم آویشن اضافه کردم خوب ورز دادم بعد قلقلی کردم و تو روغن سرخ کردم و گذاشتم کنار. توهمون تابه که قلقلی ها رو سرخ کردم پیاز رو خلالی کردم و سرخ کردم و بهش ادویه زدم بهش دو قاشق رب لوبیا سبز و‌ غوره اضافه کردم یکم که سرخ شد بهش یک لیوان آب اضافه کردم و زیر گاز رو کم کردم تا آماده بشه و‌ جا بیفته رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🍥 مواد لازم : شکلات بلوبری : 1 بسته تخم مرغ : 1 عدد شکر : 2 قاشق غذاخوری بیسکویت پتی پور ساده : 1 بسته و نیم بیسکویت پتی پور کاکائویی :  چند عدد وانیل : نصف قاشق چایخوری کره : 100 گرم گردو ریز شده : 2 قاشق غذاخوری خلال پسته : 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه : ابتدا شکلات بلوبری رو به روش بن ماری حل کرده و بعد بیسکویت پتی پور ها رو به صورت درشت خرد کرده و سپس 1 عدد تخم مرغ ، 2 قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل رو داخل همزن ریخته و هم بزنید تا کرم و کشدار بشه و بعد کره آب شده رو هم به مخلوط  مون اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم  و حالا شکلات بلوبری آب شده  رو به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کرده و سپس گردو ، پسته و بیسکویت های پتی پور خرد شده رو هم به این موادمون اضافه میکنبم و با قاشق هم میزنم تا کاملا یکدست بشه بعد نایلون فریزر رو داخل قالب قرار داده و همه مواد رو داخل قالب میریزیم و به مدت 7 ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد از قالب مون خارج کرده و برش میرنیم . نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍛🍚 مرغ ترش مازندران برای تهیه مرغ ترش من پوست مرغ رو جدا کردم با زعفران  وادویه مرغ رو ماساژ دادم اجازه دادم چند ساعت بمونه با زردچوبه هم میشه مزه دار کرد منتها من زعفران رو ترجیح می دم بعد مرغ رو سرخ کردم یه پیاز درشت رو رنده کردم و تفت دادم بعد نمک و ادویه اضافه کردم ۳۰۰گردو وسبزی میکس شده  رو اضافه کردم خوب تفت دادم  بعد ازتفت خوردن سبزی رب انار ترش رو اضافه کردم و بعد به قابلمه آب اضافه کردم و مرغ رو داخل قابلمه گذاشتم چند تا دونه آلو رو تفت دادم به خورشت اضافه کردم و اجازه دادم مرغ بپزه و خورشت جا بیفته می تونید اواخر پخت نصف لیوان آب نارنج یا آبغوره به خورشت اضافه کنید نوش جان❤️ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍘🍨🥠 آرد سفید یک لیوان آرد برنج دو سوم لیوان آرد نخودچی یک چهارم لیوان روغن مایع نصف لیوان شکر یک و نیم لیوان آب دو لیوان گلاب نصف لیوان پودر هل یک ق م زعفران دمکرده دو ق غ شکر و آب درون قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید .لزومی ندارد که شهد بجوشد همینکه شکر در آب حل شد کافیست و سپس حرارت را خاموش کنید . سپس زعفران دمکرده و گلاب و پودر هل را به شهد اضافه کنید. آرد سفید را درون تابه ای روی حرارت کم قرار دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن طلایی شود. حدو یک ربع زمان میبرد و سپس درون بشقابی الک کنید و کنار بگذارید . آرد برنج و آرد نخودچی را با هم مخلوط و آنها را هم  ده دقیقه تف دهید تا طلایی شود، فقط مواظب باشید چون آرد نخودچی زود میسوزد. سپس آنها را هم الک و با آرد سفید مخلوط کنید. آردها را به تابه برگردانده و روغن مایع را اضافه کنید و حدود دو دقیقه آردها را با روغن تف دهید و سپس شهد را به حلوا اضافه کنید و تند تند حلوا را هم بزنید تا حلوا وسط تابه جمع شود. سپس حلوا را درون تابه به صورت گهواره ای تکان دهید تا به اصطلاح به روغن بیفتد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍦🥧🧁 شیر ۴ لیوان بستنی وانیلی لیوانی ۱ عدد نشاسته گل ۵ ق غ شکر ۱۰ ق غ گلاب ۲ ق غ خامه صبحانه ۱ ق غ وانیل در صورت تمایل کمی ابتدا شیر ، شکر ، بستنی، خامه ، میریزیم تو قابلمه بعد نشاسته رو با‌گلاب و کمی از شیر مثل تو کلیپ مخلوط میکنیم تا روون بشه بعد بریزید داخل قابلمه ، بزارید روی گاز با شعله ملایم و هم بزنید تا گلوله نشه ، بعد که قوام اومد و غلیظ شد از روی گاز بردارید و بهش کمی وانیل بزنید ( در صورت تمایل) من نزدم. بعد برای این که فرنی تون شکلاتی بشه درون یه کاسه ای کمی پودر کاکائو بریزید و با کمی آب سرد مخلوط کنید ( در حد دو ق ) بعد کمی از مواد فرنی رو بریزید اگه زعفرونی خواستید، یکم از زعفرون رو بریزید تو یه کاسه و یک کوچولو آب جوش بهش اضافه کنید و بعد یکم از مواد فرنی رو بریزید و مخلوط کنید . من به ترتیب شکلاتی ریختم و گذاشتم کمی بست بعد سفید و زعفرونی حتما بزارید یخچال تا سرد بشه خییییییلی خوشمزه اس ، حتما امتحانش کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورتون میشه ۲۰ دقیقه درست میشه😋 اول از همه پیازچه یه دسته رو همراه یه دسته جعفری و یه دونه سیبزمیمی همه رو پوره میکنیم و با نمک نصف قاشق فلفل سیاه نصف قاشق زردچوبه نصف قاشق با هم مخلوط میکنیم سه دونه تخم مرغ و سه قاشق زعفرون دم شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و کف تا به پهن میکنیم و دو طرفش رو میزاریم بپزه برای هر طرف ۳ تا ۴ دقیقه کافیه به همین سادگی این کوکی پیازچه خوشمزه رو درست کنید
15.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا شیرین پلو این مدلی دیده بودین؟ 😉🥘مواد لازم برای درست کردن شیرین پلوی زنجانی برای ۵ نفر برنج ۵ پیمانه گوشت ۴۰۰ گرم زعفران به میزان لازم هویج ۵۰۰ گرم کشمش ۳قاشق غذاخوری زرشک ۳قاشق غذاخوری خلال پوست پرتقال یا نارنج۲ قاشق غذاخوری نکته:حتما تلخی گیری کنید یعنی حداقل سه بار با آب بجوشونید تا تلخیش گرفته بشه. خلال بادام ۲ قاشق غذاخوری خلال پسته یک و نیم قاشق غذا خوری کره ۱۰۰ گرم برای روی برنج روغن برای سرخ کردن هویج و زرشک و کشمش و گوشت قلقلی به میزان لازم نمک فلفل زردچوبه برای گوشت به میزان لازم پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط برای مرینیت گوشت