eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
33هزار دنبال‌کننده
970 عکس
2.7هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی حرام است و اصلا رضایت ندارم ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍪🥮🍘 مواد لازم خرما٥٠٠گرم روغن نصف پيمانه گردو٢٠٠گرم هل و دارچین(اختیاری) ،كنجد،پودر نارگيل(بمقدار لازم) طرز تهييه::::: اول هسته  خرما رو ميگيريم بعد  روغن گرم ميكنيم ،،بهش خرما  و هل و دارچین  رو اضافه ميكنيم با گوشت كوب ميكوبيمش بعد  گردش ميكنيم داخلش گردو ميزاريم با کنجد و پودر نارگیل تزیینش میکنیم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥔🥧🍟 موادلازم تخم مرغ:۳عدد سیب زمینی متوسط:۲عدد سوسیس:۲عدد ماست:۱لیوان پنیرپیتزا:۱۰۰گرم روغن مایع:۱/۲لیوان بکینگ پودر:۱ق چ خ نمک،فلفل:بمقدارلازم فلفل دلمه ایی رنگی سبز،زرد،نارنجی:ازهرکدام ۱عدد ارد:۲لیوان تخم مرغهارادرظرفی شکسته هم بزنیدتایکدست بشه،روغن،ماست،پنیرپیتزارواضافه کنید،هم بزنیدتاموادیکدست بشه،سیب زمینی،سوسیس،فلفل دلمه رونگینهای ریزخردمیکنیم،ارد،ب پ،رو۳بارالک میکنیم،به بقیه مواداضافه کنید،نمک،فلفل،روبریزیدهم بزنیدبمدت۲۰دقیقه به مواداستراحت بدین،داخل قالبهای مافین ریخته روش کمی پنیرپیتزابریزید،توفرازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه بمدت۲۰الی۲۵دقیقه،بپزیددراخرگریل روشن کنیدتاروی موادطلایی بشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
در این صبح زیبـای بهاری برایتان دو آرزو دارم اول سلامتی و کانونی گـرم از عشق و محبت دوم آرامـش و دل خـوش روزتون پراز خیر و برکت 🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼 ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥞☕️🥧 آرد یک لیوان ونیم شير یک لیوان روغن مايع يك سوم ليوان شكر 4ق غ وانیل کمی تخم مرغ ١ عدد بكينگ پودر یک ق چ تخم مرغ و شكر وانیل را با همزن ميزنيم سپس شير و اضافه و باز هم با همزن دستي ميزنيم تا كاملا مخلوط بشن حالا ارد و بكينگ پودر الک شدە را اضافه ميكنيم و کمی هم ميزنيم و در اخر روغن رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا يكدست بشه حتماباید تابه خوب و نچسب را انتخاب کنید و روی حرارت بزارين بعد از اين كه داغ شد یا درقیف‌ یک‌بار مصرف‌ بریزید یادتون باشه نباید داخل تابه روغن بریزیددر نهایت به صورت کوچیک داخل تابه بریزید وحرارت زير تابه رو کم کنید وقتي پنكيك ها شروع كردن به حباب زدن يني موقعش شده كه برگردونيد به كمك ليسك. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍸🍹🍷 مواد لازم: ژله نصف بسته آب جوش نصف لیوان شکر یک ق چ گلاب دو ق غ آب سرد نصف لیوان تخم شربتی مقداری طرز تهیه: ابتدا تخم شربتی را با یک لیوان آب خیس کنید بذارید بمونه تا لعابدار بشه حالا نصف بسته ژله رو داخل ظرفی بریزید و نصف لیوان آب جوش بهش اضافه کنید و به روش بن ماری حل کنید و بذارید داخل یخچال که نیم بند بشه وقتی که نیم بند شد خوب هم بزنید تا خرد بشه تخم شربتی و شکر رو به همراه نصف لیوان مخلوط آب و گلاب داخل ژله بریزید و خوب با هم مخلوط کنید شربت شما آماده ست داخل لیوان های سرو شربت رو بریزید و چند تا تکه یخ هم بندازید. 🟣نکات مهم: این شربت رو همونجا که آماده کردین باید سرو کنید اگه بذارید داخل یخچال بمونه سفت میشه چون ژله ست دیگه و باز باید با مقداری آب و شکر مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا یکدست بشه و به غلظت دلخواهتون برسه و بعد سرو کنید. 🟣وقتی تخم شربتی رو با آب و شکر و گلاب به ژله اضافه کردین باید تخم شربتی ها تو شربت معلق باشه اگه دیدین تخم شربتی ها معلق نشدن شربت رو کمی داخل یخچال بذارید تا غلیظ تر بشه و بعد خوب به هم بزنید و استفاده کنید. 🟣منظور از نیم بند شدن این هست که وقتی دستتون رو به ژله میزنید ژله باید به دستتون بچسبه و حالت نرمی داشته باشه . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🍚 گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله).....250 گرم پیاز.....1 عدد سیر......1 حبه گوجه فرنگی......2 عدد فلفل دلمه ای.....1/2 فلفل نمک، فلفل، زردچوبه، سماق......به مقدار لازم روغن زیتون و روغن.....به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز و سیر رنده شده، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه و سماق خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم. سپس گوشت ورز داده شده را درون تابه گذاشته و خوب پهن می کنیم تا جاییکه  قطر گوشت 1 سانت شود. سپس مقداری روغن و روغن زیتون می ریزیم(روغن زیتون باعث خوش طعم شدن گوشت می شود)، تابه را روی شعله ی کم گذاشته و در تابه را می گذاریم. بعد از اینکه یک طرف گوشت برشته شد، برمی گردانیم. با یک کفگیر، کباب ها را به صورت طولی برش می زنیم. گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه برش زده و دور کباب می چینیم، در تابه را می بندیم. آب گوجه باعث خوش مزه شدن کباب ها می شود. وقتی یک طرف گوجه سرخ شد برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. زمانی که کباب ها برشته شدند، غذای ما آماده برای سرو می باشد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🍥 مواد لازم: آرد 2/5لیوان پودرکاکائو به مقدار لازم شکر1/5لیوان روغن1لیوان شیر 1لیوان تخم مرغ4 عدد بیکینگ پودر 1قاشق مربا خوری وانیل کمی طرز تهیه: ابتدا شکروتخم مرغ و وانیل و باهم مخلوط کرده وبا همزن زده تا کرمی رنگ وکشدار بشه ؛ روغن وشیر رو آضافه کرده ویه هم زده در حد مخلوط شدن بعد آردو بکینگ پودرو وپودر کاکائو رو مخلوط وسه بار  الک کرده رو به مواد فوق بالا اضافه میکنیم در سه مرحله ویه هم میزنیم که در حد مخلوط شدن باشه (بطور دورانی) بعدکف قالب مورد نظرو چرب کرده ومایع وکیکو ریخته وچند ضربه اهسته به زمین زده تا اکسیژن مواد گرفته بشه بعد...مایع رو توی تابه با شعله کم بزارید حتما دمکنی روش بزارین به مدت 50دقیقه ...تا 30 دقیقه در کیک رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه نوش جان. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍛🍚 مواد لازم ته چین برنج    3 الی 4 پیمانه زرده تخم مرغ     ۲ عدد  من یه کامل و یه زرده استفاده کردم ماست سفت و شیرین وبدون اب    یک لیوان فرانسه دسته دار زعفرون دم کرده غلیظ    نمک  وفلفل  وزردچوبه   به میزان لازم سینه مرغ     پخته و ریش شده زرشک    نصف لیوان پیاز متوسط     2 عدد سرخ شده کره پاستوریزه  طرز تهیه اول سینه مرغ رو به تیکه های کوچک خرد کنید سپس با کمی روغن ونوک قاشق چای خوری زردچوبه نمک کمی فلفل ویه دونه پیاز تفت بدین و بعد یک لیوان اب بریزید وزعفرون هم کمی بریزید بزارین بپزد اب که تقریبا تمام شد زیرش رو خاموش کنید کمی زرشک هم بریزید وبزارین از حرارت بیفته بعد در ظرفی ماست سفت رو با نصف زعفرون وکمی فلفل سیاه خوب بزنید تا صاف بشه وبعد برنج رو دراب جوش بریزید وقتی جوشید باید کمی زودتر از برنج معمولی که درست میکنین بردارین وابکش میکنیم سپس برنج رو با مخلوط ماست مخلوط میکنیم و داخل قابلمه کمی روغن وکره ریخته و برنج رو میریزیم وبعد با پشت قاشق کمی فشار میدهیم تا فشرده بشه وبه هم بچسبه بعد مرغهارو روی برنج میریزیم وبقیه برنج رو روش ریخته وباقی مانده کره و کمی روغن رو روش میدهیم وروی حرارت میگذاریم تا دم بکشه باید زیر حرارت خیلی ملایم باشه  من تو قالب مخصوص ته چین ریختم و در فر گذاشتم وبه مدت 40 الی 45 دقیقه زمان میبره تا دم بکشه وبعد از دم کشیدن برنج به شکل دلخواه تزیین کنید نکته حتما از برنج ایرانی استفاده کنین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍡🍧 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
ژله آلوئه ورا ۱ بسته بستنی وانیلی لیوانی ۱عدد ژله ی هلو ۱ بسته(میتونید از هر رنگ ژله که دوست دارید استفاده کنید) 1- اول یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید. حالا بزارید حدود یک ربع داخل آشپزخانه بمونه تا خنک شود. بستنی را هم بزارید داخل محیط آشپزخانه تا کمی هم دما شوند. وقتی کاملا خنک شد ۲ قاشق بستنی بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید. 2- حالا مواد را داخل قالب چرب شده مستطیل ترجیحا ۲۵ در ۳۵ بریزید. باید قطر ژله از نیم تا یک سانت بیشتر نشود. سپس آن را بزارید یخچال تا کاملا سفت شود. (می توانید از سینی هم استفاده کنید). 3- در این فاصله یک بسته دیگه ژله با رنگ و طعم دلخواه با ۲ لیوان آبجوش حل کرده و کنار بزارید. 4- ژله سفید که کاملا سفت شده را با قالب کوچک گرد قالب بزنید و آن را دور تا دور قالب گل به صورت نامنظم و با فاصله بچینید. 5- ژله های دایره ای را به دیواره فشار بدید که هوا زیرش نباشد و خوب چسبیده باشد. (قالب باید کاملا خشک باشد). 6- حالا از ژله رنگی که درست کردید و خنک شده کمی داخل قالب بریزید. (در حدی که ژله های توپی ثابت بشن )این کار را به آرامی انجام دهید. سپس ژله را داخل بزارید تا کمی سفت شود سپس بقیه ژله رنگی را به آرامی بریزید و داخل یخچال گذاشته تا کمی سفت شود. 7- مابقی ژله سفید که اضافه موند را دوباره روی بخار کتری حرارت دهید تا ذوب شود، سپس بزارید خنک بشه و روی ژله بریزید. و دوباره بزارید یخچال. نوش جان. • می توانید روی ژله ها را با مروارید خوراکی،اکلیل خوراکی یا هر چیزی که دوس دارید تزیین کنید. • برای اینکه دانه های ژله بهتر داخل آب جوش حل شوند می توانید آنها را روی بخار کتری بذارید و هم بزنید تا شفاف شوند. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧀🥯🍗 سینه مرغ پخته و خرد شده یک عدد سیب زمینی متوسط آب پز دو عدد فلفل دلمه ای یک عدد سس مایونز سه ق غ سس کچاب دو ق غ خامه صبحانه دو ق غ پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم تخم مرغ دو عدد آرد سفید و پودر سوخاری به میزان لازم نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر ابتدا سینه مرغ را را با پیاز و سیر و نمک و فلفل و ادویه و کمی آب  بگذارید بپزید و سپس خرد کنید . سیب زمینی را آب پز کنید و سپس پوست کنید    و رنده کنید. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید . سپس به مواد بالایی، سس ها و خامه و  نمک و ادویه ها و پنیر پیتزا را اضافه و مخلوط کنید تا جایی که مواد چسبنده شود. داخل ظرف مستطیلی را نایلون فریزری پهن کنید و روی نایلون را با کمی روغن مایع چرب کنید و مواد را داخل ظرف به ضخامت سه سانت بریزید و با پشت قاشق مواد را داخل قالب فشرده کنید  و  ظرف را داخل فریزر به مدت دو تا سه ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس از فریزر خارج و از قالب جدا کنید و مواد را  به شکل دلخواه برش بزنید و برشها را اول درون آرد سفید  و سپس تخم مرغ زده شده و سپس پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شود. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6