eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.7هزار دنبال‌کننده
959 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🥗🍲 مواد لازم📝 لوبیای مخصوص باقلاقاتق ۲۵۰ گرم کره ۲۰۰ گرم سیر یک بوته تخم مرغ ۴–۳ عدد شوید خشک ۲/۱ فنجان یا شوید تازه: ۱۰۰ گرم زرد چوبه یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم ✍طرز تهیه: لوبیای مخصوص باقلا قاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس می‌کنیم. سپس پوست آن را می‌گیریم. سیر را پوست گرفته و خرد می‌کنیم و با کره کمی تفت می‌دهیم. باقلای پوست گرفته را اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم. زرد چوبه و شوید را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. به باقلا آنقدر آب اضافه می‌کنیم تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد. شعله را ملایم کرده و می‌گذاریم بپزد، ولی له نشود. نمک و فلفل آن را میزان کرده و ۳ عدد تخم مرغ را هم می‌زنیم و به خورشت اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا تخم مرغ‌ها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می‌کشیم. یکی از تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار می‌دهیم. نکته: ۱_اگر لوبیای باقلا قاتق را کمی سرخ کنیم، هنگام پختن له نمی‌شود. ۲- این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
با قالب ریلیف مت برای 10 نفر مواد لازم سبزی کوکو 400 گرم  ریز تخم مرغ  9  عدد آرد  100  گرم زردچوبه  1  قاشق چای خوری روغن مایع  100  میلی لیتر طرز تهیه : رولت کوکو سبزی با قالب ریلیف مت مواد لازم برای داخل حفره های ریلیف مت : آرد 2 قاشق سوپ خوری * کره 3 قاشق سوپ خوری * تخم مرغ 2 عدد * آب جوش 3 قاشق سوپ خوری* ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده زرده ها را با آب جوش به هم می زنیم. سفیده ها را نیز جداگانه آنقدر می زنیم تا پف کند. کره را به همراه آرد با زرده مخلوط کرده و سپس سفیده را با مواد مخلوط می کنیم. می توانیم این مواد را با رنگ های مجاز به دلخواه رنگی هم بکنید. سپس با پالت مخصوص حفره های ریلیف مت را پر می کنیم. تمام مواد کوکو را با هم مخلوط کرده ، چند دقیقه با همزن برقی به هم می زنیم و پس از اینکه خوب با هم مخلوط شدند مواد را روی ریلیف مت که حفره هایش را پر کرده ایم پخش می کنیم. رولت را به مدت 15 دقیقه روی پنجره ی بالایی فر که از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم می پزیم. برای داخل رولت  هم میتونین 400 گرم پنیر خامه ای و 400 گرم تن ماهی را مخلوط کرده بین رولت می مالیم و لوله می کنیم. واسه مواد میانی هم دستتون بازه میتونین : 1- ماست چکیده ومغز گردو 2- پنیرخامه ای ومغز گردو 3-ماست چکیده وسینه مرغ ریش ریش +مغزگردو وزرشک 4-ماست چکیده وکمی مایونز + سوسیس درسته  یا کالباس ورقه ای 5-ماست چکیده وفلفل دلمه رنگی وسوسیس درسته ویا هرچیزی که مایل بودین بزنین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫔🥗🍗 سینه مرغ     دو عدد پیاز     ۵ عدد متوسط قارچ      ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای     یک عدد خامه صبحانه     ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا     یک‌پیمانه نمک فلفل آویشن زردچوبه  به میزان لازم خمیر یوفکا    یک بسته مرغهای آبپز شده رو ریش ریش میکنیم پیازهارو خلالی میکنیم‌ سرخ میکنیم (پیاز تو طمش خیلی تاثیر داره هرچی پیاز بیشتر طعم بهتر😋) قارچ و اضافه میکنیم تفت ک خورد فلفل دلمه ای و در اخر مرغهارو اضافه میکنیم ادویه میزنیم و تفت میدیم موادو کنار میزاریم خنک که شد خامه و پنیر پیتزا اضافه میکنیم خمیر یوفکارو باز کرده و روش (یک عدد تخم‌مرغ+یک ق غ روغن+ ۴ ق غ شیر که مخلوط کردیم) با فرچه میمالیم‌مواد میریزیم میپیچیم و سرخ میکنیم میتونید داخل فر هم یک ربع با دمای ۱۷۰ بپزید و در اخر گریلش کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍫☕️ مواد لازم: 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر ( لیوان 200 میلی ، یا چهار پنجم لیوان دسته دار) 4 قاشق غذاخوری نشاسته گندم(نشاسته ذرت هم میشه) 1 عدد زرده تخم مرغ (اگر دوست ندارید میتوانید حذف کنید) 80 گرم شکلات شیری 60 گرم شکلات تلخ 1 پاکت خامه صبحانه برای لایه وسط: بیسکوییت کودک (یا هر نوع بیسکوییت دیگر مثل پتی بور ) طرز تهیه: شیر ، نشاسته ، شکر و زرده تخم مرغ را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. سپس روی اجاق بذارید و با حرارت متوسط تا وقتی که بجوشد مدام هم بزنید. وقتی شروع به حباب زدن کرد اجاق را خاموش کنید. حدود 10 دقیقه گاهی هم بزنید تا از داغی بیفتد. خامه صبحانه را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید و بدون معطلی داخل ظرف های مورد نظر بریزید از نصف ظرف کمی کمتر پر کنید. حدود 2 قاشق بیسکوییت پودر شده را داخل هر ظرف بریزید. سپس روی بیسکوییت ها دو عدد موز حلقه ای خرد شده بذارید. کرم باقیمانده را گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. شکلات ها را به کرم باقیمانده اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود. کرم شکلاتی را داخل ظرف ها بریزید و با لیسک روی کرم را صاف کنید. روی دسر را با هر چیزی که دوست دارید میتوانید تزیین کنید. با این مقدار مواد 5 عدد از ظرفهایی که در فیلم میبینید و یک ظرف کوچک دسر آماده میشود اگر داخل ظرف های کوچکتر بریزید تعداد دسرها بیشتر میشود نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌺 ســـلام 🌸صبح زیباتون بخیر 🌺امیدوارم 🌸روزی تون افزون 🌺 وجودتون شادی آفرین 🌸دستاتون روزی رسون 🌺آرزوهاتون دست یافتنی 🌸و تنتون سالم وسلامت باشه 🌺صبح تون پر از بهترینها ┈••✾•🍀🌻🍀•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧁🍮🍨 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
دسر فرانسوی بی نظیر که با توت فرنگی هستش و بمب کالری یکم کارش زیاده اما می ارزه چون بسیار خوشمزه اس از سه قسمت تشکیل شده یک کیک اسفنجی و نازک بعد کرم موسلین و توت فرنگی و یه رویه ی خوشمزه مواد لازم کیک تخم مرغ 4 عدد پودر شکر 125 گرم وانیل کمی کره 50 گرم آرد 125 گرم بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری همه ی مواد رو توی محیط آشپزخونه میذاریم فر رو روی 180 درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم، قالب رو آمادده میکنیم میتونین از دو تا قالب گرد یا سینی فر استفاده کنین تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تقریبا پنچ دقیقه تا حسابی کشدار و سبک بشه بعد کره ی نرم شده رو اضافه میکنیم و باز خوب میزنیم آرد رو تو مایه ی کیک فولد میکنیم وقتی مواد یکدست شد توی قالب میریزیم من نصف این مواد رو تو دو تا قالب گرد ریختم و ده دقیقه توی فر بود و آماده شد با تستر چک کنین از فر بیارین بیرون تا خنک بشه   مواد لازم کرم موسلین شیر 600 میلی لیتر تخم مرغ 5 عدد وانیل کمی پودر شکر 180 گرم نشاسته ذرت 100 گرم کره 150 گرم شیر رو با نصفی از پودر شکر میذاریم تا بجوشه تخم مرغها رو با وانیل و باقی شکر میزنیم به مدت 5 دقیقه تا حسابی کشدار بشه بعد نشاسته رو اضافه میکنیم و میزنیم تا حل بشه شیر که جوشید در حین هم زدن به تخم مرغها اضافه میکنیم مایه ی کرم رو به قابلمه برمیگردونیم و روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد به یه کاسه ی بزرگ منتقل میکنیم و میزنیم تا فرم بگیره و سرد بشه، نصفی از کره رو میریزیم و خوب میزنیم روی سطحش رو نایلون میکشیم و میذاریم خوب سرد بشه بعد از سرد شدن نصف دیگه ی کره رو اضافه کرده و خوب میزنیم تا پفکی و فرم دار بشه   مواد لازم دسر خوشمزه ی فغذیه کیک بالا کرم موسلین بالا توت فرنگی نیم کیلو مارمالاد 3 قاشق آب جوش 4 قاشق سس توت فرنگی یا خمیر مارزیپان برای روی دسر کیک رو کف قالب میذاریم، مارمالاد رو با آب جوش رقیق میکنیم و نصفیش رو روی کیک میدیم و مرطوبش میکنیم تعدادی از توت فرنگی ها رو نصف میکنیم و دور تا دور به دیواره میزنیم تا نصف ارتفاع توت فرنگیا کرم میریزیم و روش یه لایه توت فرنگی خورد شده میریزیم یک سوم دیگه ی کرم رو روی توت فرنگیا میریزیم لایه ی بعدی کیک رو میذاریم و با بقیه مارمالاد رقیق شده مرطوبش میکنیم مابقی کرم رو روی کیک میریزیم و کامل صافش میکنیم میذاریم برای 5 ساعت توی یخچال تا خوب ببنده  برای سرو دور دسر رو جدا میکنیم و کمربندشو باز میکنیم روی دسر از سس توت فرنگی یا مارزیپان یا شکلات آب شده و توت فرنگی استفاده میکنیم توی قالب کمربندی یا ظروف شیشه ای مرتفع درستش کنین هر بیشتر تو یخچال باشه بهتره میبنده و تمیزتر اين  دستور  اصلى هست شما ميتونيد از كيك  شكلاتى  يا قهوه و نسكافه براى  درست كردن فغزيه شكلاتى استفاده كنيد براى كرم يا موس شكلات ميتونيد توى دستور پودر كاكائو يا نسكافه يا شكلات دلخواه كه بن مارى شده استفاده كنيد فقط به مقدار شكر توجه كنيد كه كم شيرين نشه توى دسر شكلاتى يا قهوه نسكافه ميتونيد از فندوق يا گردو و موز و اناناس بهره بگيريد كه خيلى هم خوشمزه ميشه و براى روى كار هم از گاناش سفت و هم از نوتلا ميتونيد استفاده کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🍚 مواد لازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلو پیاز بزرگ     یک عدد جعفری و ریحان خرد شده  کمی گلپر نمک و فلفل  مقداری روغن زیتون   مقداری گوجه فرنگی     نیم کیلو رب گوجه        یک قاشق سبزی پلنگ موشت (بوانجیل) خشک شده   یک قاشق غ طرز تهیه: گوشت چرخ شده با پیاز رنده شده و اب گرفته نمک وفلفل سیاه و گلپر و سبزیها خوب چنگ زده بعد به اندازه کف دست و نازک پهن می کنیم سپس در روغن زیتون با حرارت خیلی کم سرخ میکنیم . گوجها را پوست کنده و رنده میکنیم یک پیاز کوچک را با روغن زیتون تفت داده تا طلایی شود یک قاشق رب گوجه را اضافه کرده بعد از این که رنگ باز کرد به ان نمک فلفل زردچوبه اضافه کرده در اخر پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده می گذاریم تا جا بیوفتد در اخر هنگام سرو کف ظرف سس ریخته شامی را روی سس قرار داده کمی گلپر روی ان می ریزیم و میل میکنیم نوش جان پ.ن تمام مراحل سرخ شدن این غذا حتما باید با روغن زیتون بودار بوده تا طعم و مزه اصیل ان حفظ شود نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍭🍵🍭 (مارشمالو)  ژله .......۲بسته (دو رنگ)  آب.....یک سوم پیمانه برای هر بسته ژله شکر......یک چهارم پیمانه برای هر بسته ژله  پودر نارگیل طرز تهیه : یک بسته ژله رو با یک سوم پیمانه آب و یک چهارم پیمانه شکر رو شعله کم قرار میدید و با قاشق هم میزنید تا شکر و ژله خوب حل بشن.حواستون باشه قل نخوره.بعد که حل شدن از رو گاز برمیدارید یک ربع با همزن برقی اول دور کند بعد هم دور تند میزنید تا بافتش شبیه خامه بشه داخل قالب پودر نارگیل ریخته مواد خامه ای شکل را توش میریزیم و صاف میکنیم سیخ چوبی و از وسط دو قسمت کرده داخلش میذاریم و میزارید یخچال تا ببنده حدود ۱۰ دقیقه. بعد از یخچال خارج کرده چاقو را خیس کنید(برای راحتی کار)دور ژله رو از قالب جدا کرده و به آرومی جدا کنید و داخل پودر نارگیل میغلتونید. من دور ژله رو داخل ترافل زدم.  نکته : با هرطعم ژله ای که دوست دارید میتونیددرست کنید ولی مواد طبق دستورباشه و حرارت زیاد ندهید فقط شکر اب بشه بنظر من شکر زیاد بود یک ششم پیمانه شکر بنظرم کافیه من از دو طعم ژله بلوبری و آناناس و رنگ خوراکی بنفش و مشکی استفاده کردم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍲🫕🥘 ‎سه عدد بادمجون رو نگینی خورد میکنیم و‌ یک ساعت توی آب نمک میذاریم که تلخیش گرفته بشه  بعد آبکش میکنیم ‎هویج نگینی شده، و بادمجون نگینی شده رو جداگونه سرخ میکنیم و‌کنار میذاریم ‎یه پیاز متوسط رو نگینی میکنیم و تفت میدیم، وقتی نرم شد گوشت چرخ شده رو اضاف میکنیم و سرخ میکنیم، ‎سپس دو قاشق رب گوجه، نمک فلفل زردچوبه کمی دارچین رو‌اضاف میکنیم و هم میزنیم ، وقتی رنگ رب باز شد، به اندازه نصف استکان زعفرون دم کرده اضاف میکنیم و پنج دقیقه زمان میدیم که آب اون کشیده بشه ‎سپس هویج و بادمجون سرخ شده به همراه جعفری خورد شده رو اضاف میکنیم و بلافاصله شعله رو خاموش میکنیم ، جعفری نباید حرارت ببینه . ‎برنج و‌عدس رو دم میندازیم و از مواد بالا برای تزیین استفاده میکنیم ‎من کمی زرشک هم برای تزیین استفاده کردم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🥙🍵 دو کیلو بادمجون بنفش که همگی متوسط بودن رو شستم و تاجشونو کمی کوتاه کردم. گذاشتم حدودا یکروز روی پارچه اشپزخونه خشک بشه. توی شکمشون یه شکاف عمودی کم عمق دادم و توی سرکه انگور درحال جوش بمدت ده دقیقه جوش دادم.قبلش توی سرکه کمی زردچوبه ریخته بودم. از سرکه خارجشون کردم. گذاشتم سرکه خنک بشه. مواد میانی رو از قبل درست کرده بودم .با هردو دستم اروم داخل شکم بادمجون رو فشار دادم تا گود بشه و هر بادمجون رو با دو قاشق غذاخوری از مواد پر کردم و لبه های بادمجون رو روی هم قرار دادم . توی شیشه مرتب چیدمشون چندحبه سیر خرد شده و نصف یه فلفل تند خشک شده رو لابلای بادمجونا قرار دادم. توی سرکه، نمک و ادویه ترشی حل کردم و اروم روی بادمجونا ریختم.تا کاملا سطح بادمجون از سرکه پر بشه. اون رو در جای خنک مث سایه ی باغچه (در فصل سرما )گذاشتم تا یک هفته و بعد هم مصرف کردم. اگه این ترشی رو در فصل گرم درست میکنید باید حتما از ابتدا در یخچال نگهداری کنید. مواد میانی: هویج، ریحان، سیر، ترخون، کمی شوید، اگه داشتید یه کم مرزه، نمک، فلفل، سیاهدانه، تخم گشنیز همه رو باهم در غذاساز خرد کردم و وسط بادمجونا گذاشتم. میتونید تمام این ها رو با چاقو ریز خرد کنید و مخلوط کنید. 📍نکته: عطرو طعم خوب این ترشی به ریحون و ترخون و سیر اونه پس حذفشون نکنید. نوش جانتون رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🥖 فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزی (کوکوی ریز شده) 100 گرم تخم مرغ 4 عدد نان باگت 1 عدد روغن به میزان لازم طرز تهیه کوکو سبزی با نان باگت ابتدا در ظرفی تخم مرغ و سبزی را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود.  نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم می زنیم.سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید. میتونید کمی سیر رنده شده هم اضافه کنید.  روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های 2تا 3 سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم. نکات 1. در تهیه ی این شکل از کوکو می توان از نان باگت بیات هم استفاده کرد.  2. میتوانید به مواد این کوکو زرشک یا گردو هم اضافه کنید. 3. مواد داخل نان باگت را دور نریزید و آن را خشک کنید و به عنوان یک ارد سوخاری بسیار سالم و خوشرنگ استفاده کنید (برای طبخ ماهی و مرغ). رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6