✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_کرم_دار
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍔🍕🥯
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کیک_سمولینا_کرم_دار
#کیک_سمولینا
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد درشت
شکر ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آرد سفید ۲/۳ پیمانه
آرد سمولینا یک پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
مواد کرم:
شیر ۱ پیمانه
شکر ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
ابتدا کرم را آماده کنید،همه مواد را به جز وانیل مخلوط کنید و روی حرارت کم بزاریدو مدام هم بزنید تا غلیظ بشه(مدام هم بزنید وگرنه گلوله میشه)وقتی به غلظت رسید وانیل اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید،داخل ظرف دیگری بریزید و روش سلفون بکشید یا بشقاب بزارید تا رویه نبنده و بزارید داخل یخچال تا کمی خنک شود.
حالا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با دور تند همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه،(۵تا ۷ دقیقه )همزن را روی دور کند بزارید،بعد شیررا اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید(زیاد هم نزنید)حالا آرد و بیکینگ پودر که الک کردید را اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه(این قسمت حواستون باشه زیادی هم نزنید وگرنه پف کیک میخوابه)دیگه همزن را کنار بزارید.
در آخر آرد سمولینا را کم کم اضافه کنید و با لیسک و آرام و دورانی مخلوط کنید،داخل قالب پای کپسول(کاغذ مخصوص پای)بزارید و ۲/۳ از قالب را مواد کیک بریزید و کرم را هم داخل قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را با قیچی برش بدید و آرام روی مواد کیک بریزید(من یک خط صاف و بعد ضربه در زدم)
و بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه بزارید،و بعد از پخت عسل یا شربت بار رقیق شده رومال کنید
داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰،طبقه وسط،به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. من وقتی پخت حرارت بالا را روشن کردم تا طلایی بشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#توپک_پنیری
#رول_ژامبون
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍔🍕🥯
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#توپک_پنیری
#رول_ژامبون
مواد لازم
سیب زمینی متوسط چهار عدد(پخته و خنک شده و رنده ریز شده)
کالباس یا ژامبون رندە شده دو لیوان(میتونید یا نریزید یا بجاش مرغ ریش شده بریزید)
جعفری یا پیازچە خوردشدە دو ق غ
پنیر پیتزا یک لیوان
نمک و فلفل زردچوبە پاپریکا کمی
.برای داخل توپکها پنیر موزارلا(قابل حذف)
مواد لازم برای سوخاری:
آرد سفید
تخم مرغ زده شده
پودر سوخاری
.
طرز تهیه
همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و به اندازه یه گردو بردارید و داخلش پنیر موزارلا بزارید و داخل دست بهش فرم بدید
من نصفی از مواد را توپی ونصف را چوبی درست کردم
بعد به ترتیب داخل آرد سفید و بعد تخم مرغ و پودری سوخاری(من یە بستە چیپس را پودر میکنم) بزنید و حداقل بمدت نیم ساعت در یخچال یا فریزر قرار بدید(تا موقع سرخ شدن وانرە)
بعد از نیمساعت تا یکساعت توپکهارو از فریزر درمیاریم و در روغنی که به آرومی داغ شده ،با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید
(دقت کنید کە زمان سرخ کردن نباید طولانی بشه وگرنه پنیرها بیرون می زن)
بعد از خارج کردن از روغن روی دستمال آشپزخونه قرار بدید تا روغن اضافی کامل گرفته بشه و جذب دستمال بشه .
نکتە:
چون ژامبون و پنیر هر دو نمک دارند ،سعی کنید نمک رو با احتیاط بریزید.
رول ژامبون
یک ورق خمیر یوفکا مستطیل رو با برس روش روغن بمالید ژامبون روش بزارید و پنیر گودا روش از بغل خمیر رو تا بزنید و شروع کنید به رول کردن خوب و منسجم رول کنید. رول ها رو بزاریدحداقل سە ساعت توی فریزر بمونە بعد مراحل سوخاری رو سریع انجام بدید و با پودر سوخاری انجام بشە چون دونە های درشت پانکو بە رول نمیچسبە،بعد داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید . عمل سوخاری کردن و سرخ شدن باید سریع انجام بشه تا یخ رول ها باز نشه وگرنه پنیر تو روغن میزنه بیروم. وقتی سرخ شد اجازه بدین کمی سرد بشه بعد برش بزنید. اگر داغ ببرید پنیر میزنه بیرون و حالت رول شدش معلوم نمیشه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شیرینی_خرمایی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍪🥧🍮
ابتدا خرما رو پوست و هسته گیری کنید و با چنگال له کنید بهش پودر هل و دارچین و گردوی ریز شده اضافه کنید
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱پیمانه
پنیر خامه ای ۵۰ گرم
پودر قند یک چهارم پیمانه
کره و پودر قند را خوب باهمزن برقی بزنید
پنیر را اظافه کنید
در نهایت آرد رو قاشق قاشق اظافه کنید تا خمیر به مرحله ای برسه به دست نچسبه آرد زیادی باعث ترک خوردگی خمیر میشه
هر چانه خمیر ۲۰ گرم و توپک خرما ۱۰ گرم
قالب زده و با دمای ۱۸۰ درجه میزاریم داخل فر تا زیرش رنگ بگیره
بعد از خنک شدن به سلیقه تزیین کنین
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ژله_کندو
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍯🐝
من برای این ژله فقط از ۳بسته ژله آلوورا استفاده کردم و ۱ عدد بستنی لیوانی وانیلی....
برای رنگ کردنش از رنگ خوراکی ژله ای استفاده کردم😊
هر بسته ژله رو با ۱/۵ لیوان آبجوش حل کردم وقتی خنک شد بستنی اضافه کردم و ۳قسمت کردم به یک قسمت رنگ زرد زدم و به قسمت دیگه رنگ زرد و قرمز زدم تا نارنجی بشه...
به سلیقه ی خودم تو هر قسمت رنگای ژله رو ریختم و بعد از الوورا بستنی ریختم گذاشتم نیم بند شد بعد هم ژله های رنگی....
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#قیمه_خشک
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍲🍛🍚
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
لپه سه چهارم لیوان
پیاز متوسط سه عدد
رب گوجه فرنگی
لیمو عمانی
.
لپه خیس کرده را می گذاریم بپزد.
پیاز را رنده درشت کرده تفت میدهیم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم.
نمک ، زردچوبه ، فلفل ، دارچین و رب را اضافه کرده مخلوط میکنیم ، لپه پخته شده را به همراه لیموعمانی که قبلا نیم ساعت خیس کرده بودیم اضافه میکنیم مقدار کمی آب روی مخلوط می ریزیم و می گذاریم تا خورشت با همان مقدار آب جا بیفتد.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#حلوا_شیر_عسلی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🫓🍮🍨
▫️نصف قوطی شیرعسلی
▫️رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە
▫️ارد یک لیوان
▫️کره دە گرم
▫️روغن مایع یک سوم لیوان
▫️پودر هل و زعفران به میزان لازم
▫️گردو خرد شده نصف پیمانه
🔸رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه
مراقب باشین نسوزه چون نازکه
ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهید(اگە خواستید رنگش تیرە تر باشە بیشتر تفت دهید)
گردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین و در نهایت
شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه
اگه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
امروز خوبتر باش
برای خودت،
برای همه،
برای زمینی که به خوب بودنت نیاز دارد ...
سلام
صبحتون به طراوات و شادابی گلها
روزتون پر خیر و برکت .
💜❤️💛💚💙💜❤️💛💚💙
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_زبرا
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥧🍨
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#دسر_زبرا
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره..
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یا گندم دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
شیر دو پیمونه
شکر دو سوم پیمونه
خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
( میتونین از کره به همین نسبت ، جایگزین کنین )
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
نشاسته رو با شیر سرد حل کنین تا گلوله نشه و بعد شکر و آرد سفید رو اضافه کنین . مرتب هم بزنین تا کمی غلظت بگیره . در آخر خامه هم دمای محیط رو به همراه وانیل و پودر ژلاتین بن ماری شده به مایه دسر اضافه و در حد یک دست شدن بزنین و از روی حرارت بردارین . حالا مایه دسر رو به دو نیم تقسیم کنین . به یه نیمه ، پودر کاکائو الک شده رو اضافه کنین . بعد داخل ظرف سروتون یا قالب دلخواهتون ، یه ملاقه از مایه سفید ( توی مرکز ظرف ) بریزین و روی اون یه ملاقه مایه کاکائویی ( به روش زبرا ) . به این ترتیب ادامه بدین تا مایه ها تموم بشه . نهایتا حداقل دو سه ساعتی داخل یخچال بذارین تا کاملا بسته بشه .
#نکات
- برای ریختن مایه ها توی ظرف سرو ، باید سرعت عمل داشته باشین . چون اگه سرد بشن ، به مشکل میخورین برای ریخته شدن مایه های دسر به شکل زبرا .
- ریختن مایه دسر رو از مرکز ظرف یا قالبتون انجام بدین که تعداد لایه ها هم بستگی به خودتون داره . با ملاقه بریزین یا قاشق .
- داخل هر ظرف و قالبی میتونین تهیه کنین ولی حتما باید چرب شده باشه .
- خامه ، هم دمای محیط باشه چون در غیر این صورت داخل مایه دسر ، میبره .
- پودر کاکائو رو حتما الک کنین .
- هر قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری و بعد به مایه دسر اضافه کنین .
نوش جونتون عزیزانم 😍
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6