eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.4هزار دنبال‌کننده
959 عکس
2.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍚🍗🍞 ۲ پیمانه برنج ۱عدد تخم مرغ کامل + ۱ زرده تخم مرغ دو قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیظ چهار قاشق ماست(بهتره چکیده باشه) دو قاشق روغن نمک نوک قاشق سینه مرغ ۲عدد کره به مقدار لازم خلال بادام و‌ پسته به میزان لازم کنجد به میزان لازم اول تکه های سینه مرغ ریش شده رو تفت دادم و بهش نمک و زردچوبه زدم و گذاشتم کنار بعد یک پیاز کوچیک رو خرد کردم و تفت دادم طلایی بشه،با مرغ مخلوط کردم. برنج رو آبکشی درست کردم و زنده تر از وقتهای دیگه برداشتم. چون بعدش مخلوط و فشرده میشه بعد توی کاسه همه مواد یعنی ماست و زرده تخم مرغ و نمک و زعفرون و روغن رو با همزن دستی کاملا مخلوط کردم و برنج ابکش شده رو توش ریختم و کاملا مخلوط کردم بعد کف و دیواره قابلمه کاملا نچسب رو با روغن چرب کردم. نصف برنج رو توش ریختم، فشرده و روشو صاف کردم. بعد یه لایه مرغ و خلال ها و کنجد را ریخته و سعی کردم به دیواره نچسبه و نسوزه تا ظاهر تهچین خوشگل بشه.بقیه برنج رو روش ریختم و با پشت قاشق فشرده و صاف کردم. چند تا سوراخ روش ایجاد کردم و چند تکه کره ریز روش گذاشتم. دمکنی گذاشتم و شعله پخش کن و برای حدود دو ساعت گذاشتم دم بکشه. پنج دقیقه اول شعله زیرش بین متوسط و کم بود، بعد خیلی کم کردم. میتونید برای وقتایی که برنج آبکشی درست میکنید هم بدون مرغ ته قابلمه ته چین درست کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍪🍩🧁 ۲عدد تخم مزغ سه چهارم لیوان  شکر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر دوقاشق غذا خوری عسل وانیل  یا هل پودر شده بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری آرد به میزان لازم طرز تهیه تخم مرغ و شکر روکمی هم بزنید با وانیل ویا هل بعد روغن وشیر وعسل  بریزید هم بزنید بعدم کم کم ارد بریزیدوبکینگ پودر الک شده  تا وقتی که یه خمیر نرم بتون بده بعدم رویه کاغذ پهن کنید باوردنه کاتر بزنیدو رومال زرده و کمی شیر بزنید  برتوفره ۱۸۰ مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه این یه کلوچه ی نرمه باماندکاری یک هفته ای فریزرم میتونید بزارید ونگهداری کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
دلمه اسفناج گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد برنج خیس شده ۱ پیمانه لپه نصف پیمانه سبزی معطر خشک ۲ ق غ من ترخون وجعفری وگشنیز ومرزه زدم رب ۲ ق غ نمک فلفل و زردچوبه ۱ ق چ برای چاشنی  شکر۱ ق غ آبلیمو ۵ ق غ آب حدود ۱۰ ق غ پیاز رنده شده وگوشت چرخی رو سرخ کرده فلفل ونمک وزرچوبه و رب وسبزی معطر و لپه پخته و برنج آبکش شده را اضافه کنید وکمی تفت داده ومواد دلمه آمادس برگهای اسفناج رو داخل آبجوش گذاشته ۱۰ ثانیه و آبکش کرده آبسرد روش گرفته و دوتا برگ کنار هم گذاشته و از مواد دلمه وسط برگا بزارید و به صورت بقچه ای ببندید. ته قابلمه یه ردیف برگ اسفناج خام گذاشته و دلمه ها را چیده ویک بشقاب رو دلمه بزارید تا دلمه ها در هنگام پخت از هم باز نشه نصف لیوان اضافه کرده داخل قابلمه وبا حرارت کم بزارید نیم ساعت بپزه و۱۰ دقیقه آخر چاشنی  رو دلمه ها بریزید برنج آبکش شده یعنی برنج چند ساعت خیس کنید و توی آبجوش بریزید وقتی نرم شد آبکش کنید و به مواد دلمه اضافه کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥓🍚🍝 گوشت چرخ کرده حدود500گرم البته گوشت من قبلاچرخ شده بودویکم دنبه داخلش چرخ شده بودیه پیازمتوسط ... اندازه یه قوطی کبریت کمترهم دنبه دوباره اضافه کردم وچرخ کردم.یع دونه پیازمتوسط چرخ کردم جداابش گرفتم وباگوشت مخلوط کردم بعدهم نمک فلفل سیاه خیلی کم..وزعفرون دم کرده دستم میزدم توی زعفرون دم کرده وباهاش گوشت ورزدادم بعدهم به سیخ کشیدم جوش شیرین هم نزنین بهتره چون جمع میشه موقع پخت رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🍥🧆 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
《لیوان مورد نظر من لیوان دسته دار فرانسوی می باشد》 قالب کیکم قطر ۲۰ سانت است. آرد دو لیوان شکر یک لیوان تخم مرغ ۶ عدد روغن نصف لیوان شیر نصف لیوان بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری وانیل نوک قاشق چایخوری نمک یک پینس👌 آرد و بکینگ پودر و نمک سه بار الک شود. تخم مرغ از قبل در دمای محیط قرار گیرد. زرده و سفید جدا شده و سفیده با نصف شکر ابتدا با دور کند در حد یک دقیقه و بعد تا فرم گرفتن آن با دور تند هم بزنید. سفیده فرم گرفته شده را در یخچال بگذارید. زرده ، وانیل و بقیه شکر را نیز با هم زن بزنید تا کرم و کشدار شود. (حداقل ۵ دقیقه) طی مدت هم زدن زرده چند مرتبه با لیسک مخلوط را از دیواره تمیز کرده و داخل کیک بریزید . سفیده را در سه مرحله به زرده اضافه کرده و دورانی و در یک جهت هم بزنید. در مرحله آخر آرد را نیز در سه مرحله اضافه کرده و آنرا نیز به صورت دورانی در یک جهت و به آرامی هم بزنید. کف قالب را کاغذ روغنی بگذارید مایه کیک را داخل قالب بریزید دقت کنید که در هنگام ریختن مایع کیک فقط آنرا وسط قالب نریزید و در سطح کف قالب بگردانید. قالب را دو سه بار به زمین بکوبید و سپس داخل فر قرار دهید. فر با دمای ۱۸۰ از یک ربع قبل گرم شود. قالب را در طبقه وسط به مدت ۳۵ دقیقه بگذارید. قبل از سی دقیقه اصلا در کیک باز نشود. بعد از زمان گفته شده سیخ چوبی را از مرکز کیک تا انتها فرو کنید اگر چیزی از کیک به سیخ نچسبیده بود کیک آماده است و یک دقیقه گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود. و بعد از ده دقیقه که کیک در فر خاموش قرار داشت آنرا از فر در آورید. اگر روی سیخ چوبی مقداری از مایع کیک چسبیده بود درجه حرارت را ۵۰ درجه کم کنید (`۱۷۵)و پنج دقیقه دیگر در فر باقی بماند. ** اگر فر شما فن دارد درجه ۱۸۰ و اگر فن ندارد درجه ۱۷۵ مناسب است. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🌮🌯🫔 يك عصرونه سريع و خوشمزه ابتدا سيب زميني هاي خورد شده را سرخ ميكنيم و سپس با نمك و فلفل و پودرسير طعم دار ميكنيم. نون باگت رو برش ميديم و داخلشو با سيب زميني ها پر ميكنيم و همينطور كه داغ هست پنير ورقه اي رو روي كار ميگذاريم چنددقيقه اي اجازه ميديم تا پنير جذب نان و سيب زميني ها شود. احتياجي به پخت نداره و عصرونه ما آماده است . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🥪 برای پونزده تا کوکو ، یک و نیم پیمونه نخود که از شب قبل ، خیس میشه رو با یه دونه فلفل دلمه ای ، یه دونه گوجه ، یه دونه سیب زمینی خام ، یه دونه پیاز ، چند حبه سیر ، داخل غذاساز خوب میکس میکنم . بعد دو تا تخم مرغ و چهار پنج قاشق غذاخوری پودر سوخاری ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، زیره ، پاپریکا رو اضافه و بعد از ورز دادن و خوب مخلوط شدن مایه کوکو ، برای حداقل نیم ساعت توی یخچال استراحت میدم و نهایتا به شکل دلخواه روی حرارت متوسط سرخ میکنم . نوش جونتون عزیزانم 😍 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6