✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#رولت_گوشت
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥓🥩🍖
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#رولت_گوشت
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه و ادویه از هر کدام۱/۲ قاشق چایخوری
مواد میانی:
هویج آبپز شده ۱ عدد بزرگ
قارچ متوسط ۱۰ عدد
گردو خورد شده ۷ عدد
زرشک ۲ قاشق غذا خوری
آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
مواد سس:
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
فلفل دلمهای خورد شده ۱/۳ لیوان
نخود سبز ۱/۳ لیوان
آب جوش ۲ لیوان
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و آب گرفته مخلوط میکنیم.
ادویه و نمک و زردچوبه و پودر سیر و دارچین رو هم اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا انسجام پیدا کند.
قارچ ها رو ورقه ای میکنیم و داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته با حرارت متوسط تفت کوچکی میدهیم. هویج آبپز شده رو رنده کرده و به قارچ اضافه میکنیم و یه کوچولو زیر و رو کرده و زرشک رو هم بهش اضافه میکنیم. از روی حرارت برداشته و آویشن رو روش پاشیده و یه دور زیر و رو کرده و کنار میگذاریم.
گوشت مون رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم.
روی سطح کارمون نایلون فریزر گذاشته و گوشت رو به صورت مستطیلی به طوری که ارتفاعی حدود نیم میلیمتر داشته باشد روی نایلون باز میکنیم. از مواد تفت داده شده روش میریزیم و گردوی خورد شده رو هم روش پخش میکنیم به طوری که دو سانت از آخر فاصله داشته باشد تا موقع رول کردن بیرون نریزد.
بعد به کمک نایلون رول میکنیم.
موقع رول کردن کمی فشار بدین تا رولت به هنگام سرخ شدن وا نره. کناره های رولت رو هم حتما ببندین.
رولت های آماده شده رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا کمی استراحت کنند.
داخل ماهیتابه روغن ریخته و رولت هامون رو توش میچینیم و با شعله متوسط سرخ میکنیم.
حرارت تون نباید کم باشه چون گوشت آب میاندازه و سرخ شدنش زمان می بره.
تمام قسمت های رولت ها رو سرخ میکنیم.
در حین اینکه رولت ها سرخ میشوند سس رو آماده کنین.
یک عدد پیاز رو خلالی کرده و تو کمی روغن سرخ میکنیم. سپس فلفل دلمه ای و نخود سبز و رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کرده و دو لیوان آب جوش رو هم روش ریخته و میزاریم کمی جوش بخوره تا حالت لعابی به خودش بگیره.
وقتی رولت ها کاملا سرخ شدن سس رو بهش اضافه کرده و در تابه رو گذاشته و با حرارت کم حدود نیم ساعت می پزیم.
این دستور غذایی به عنوان غذای اصلی برای چهار نفر مناسب است.
اگر گوشت تون به هنگام ورز دادن انسجام نگرفت میتونین یک تخم مرغ رو شکسته و با چنگال هم زده و نیمی از اون رو داخلش بریزین.
سس رو پس از برش دادن روی رولت ها ریخته و سرو کنین. من به علت تمیز موندن بشقاب به جهت عکاسی سس رو روش نریختم
این غذا رو هم میتوان با برنج سرو کرد و هم با نان
در برخی دستورها روی نایلون فریزر کمی آرد سوخاری ریخته و گوشت رو روش پهن میکنن و بعد رول میکنن.....ولی من این کار رو نکردم.
مواد میانی رولت رو به دلخواه خودتون میتونین تغییر بدین.
میتونین گوشت رو چهار قسمت نکنین و یه رولت کامل درست کرده و بعد از پخت برش زده و میل بفرمایین.
پیشنهاد میکنم اگه تا حالا رولت گوشت درست نکردین دست به کار بشین و حتما امتحانش کنین.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#براونی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍫🍩🍪
❌نكات كيك براوني❌👇🏻👇🏻
اين كيك روميشه روي گازپخت.
ميتونين اين كيك روبادوركندهمزن بزنين.
هم زدن بيش ازحدباعث ميشه،پوسته ي روي كيك ايجادنشه.
اگرازشكلات تلخ استفاده كنين،رنگ براوني تيره ميشه.
ميشه مغزگردوويابادام روبامايع كيك مخلوط كردوياكلا حذف كرد.
ازاسمارتيزوياترافل رنگي هم ميشه استفاده كرد.
اگربراوني روكمتراززمان گفته شده،بپزين،كيك مرطوب تره.
ولي اين زماني كه دادم،هم كيك عالي ومرطوب ومطلوب بود.
#براوني
موادلازم ؛
كره ٧٠ گرم
شكلات شيرين ٧٠ گرم
شكر ١٢٠ گرم
تخم مرغ ٢ عدد
ارد ١٠٠ گرم
پودركاكائو ١٥ گرم (٢ ق غ)
نمك. يك پنس
بكين پودر ١/٤ ق چ
وانيل ١/٤ ق چ
طرزتهيه ؛
فرگازي رودماي ١٨٠ ويافربرقي رودماي ١٦٠(فقط فن)روشن شود.
كره روذوب كنين،شكلات رااضافه وباكره مخلوط كنين،بذارين كنارتاازداغي بيفته
درظرفي تخم مرغ وشكرووانيل روباويسك دو،سه دقيقه بزنين تارنگش روشن بشه،سپس مايع كره وشكلات ولرم رواضافه ومخلوط كنين،ازدوپودركاكائواضافه واروم مخلوط كنين.
زيادهم نزنين،موادروداخل قالب لبه كوتاه ١٠ در١٠ بريزين.روي مايع كيك روباشكلات چيپسي ويا مغزدلخواه تزيين كنين وبذارين داخل فربه مدت ٢٠ تا٣٠ دقيقه،پخت روانجام بدين.
نوش جان 💐💐💐
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#اشترودل
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥖🥐🧇
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
#اشترودل
شیر نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
آب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه نصف ق غ
روغن مایع نصف لیوان
آرد حدود سه لیوان
شکر نصف ق غ نمک یک ق چ
مواد میانی پیاز، گوشت چرخکرده، فلفل دلمه، قارچ ،در صورت تمایل سوسیس و کالباس، رب نمک و ادویه ،پنیر پیتزا
.
.
مواد به دمای محیط رسانده شود .
برای #خمیر_جادویی شکر و آب ولرم و خمیر مایه را درون ظرفی بریزید و یک دور هم بزنید و روی آن درپوش گذاشته و ده دقیقه زمان بدهید تا خمیر مایه عمل آید .
در ظرفی دیگر تخم مرغ و نمک و روغن مایع و شیر را با هم مخلوط کنید و مایع خمیر عمل آمده را اضافه کنید و حدود سه لیوان آرد به تدریج به آن اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به شما بدهد و خمیر به دستتان نچسبد.(زیاد آرد اضافه نکنید که بعد از پخت خمیر سفت شود)
خمیر را ده دقیقه ورز دهید و روی آن دوباره درپوش گذاشته و یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا خمیر استراحت کنید و حجیم شود.
برای مواد میانی پیاز را سر تف داده و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای سرخ شده و قارچ تف داده و سوسیس و کالباس خرد شده را اضافه کنید، وقتی مواد سر تف خوردند یک ق رب گوجه فرنگی و آویشن و نمک و فلفل به آن اضافه کنید .
بعد از استراحت پف خمیر را گرفته و به پنج قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک مستطیل که گوشه ندارد (تقریبا بیضی)پهن کنید. مواد میانی را وسط خمیر پهن شده به شکل مستطیل بریزید به صورتیکه یک سانت از بالا و یک سانت از پایین مواد نباشد و روی آن پنیر پیتزا بریزید و دو طرف خمیر را به شکل نوارهای اریب با کمک چاقو برش بزنید. از بالا آن یک سانت خمیر را روی مواد آورده و نوارهای ایجاد شده را یکی از چپ و یکی از راست به ۱ورت ضربدری روی خمیر گذاشته تا یک حالت بافته شده به خمیر بدهید.
سپس یک عدد زرده تخم مرغ و یک ق شیر و کمی زعفران دمکرده را با هم مخلوط و روی اشترودل ها را رومال کنید.
سپس درون فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید. می توانید گریل را برای خوش رنگ شده چند دقیقه ای روشن کنید.
داخل فر حتما یک ظرف آب برای لطافت خمیر قرار دهید. .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_تیتاپ
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🧁🍰
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کیک_تیتاپ
تخم مرغ ۴ عدد
آرد یک و نیم لیوان فرانسوی
شکر دو سوم لیوان
ماست سه چهارم لیوان
روغن مایع یک دوم لیوان
بکینگ پودر یک ق م
وانیل یک چهارم ق چ
مواد میانی:
شکر دو سوم لیوان
خامه صبحانه ۷۰ گرم
پودر کاکائو یک ق غ
کره ۲۰ گرم
تمام مواد به دمای محیط رسانده شود و داخل قالبها کاغذ روغنی پهن کنید.
تخم مرغها را درون ظرفی بریزید و کم کم شکر و وانیل را به بهش اضافه کنید و با همزن برقی به مدت هفت تا هشت دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن را اضافه کنید دو دور با همزن بزنید و ماست را اضافه کنید و دو دور دیگر مواد را مخلوط کنید .
مخلوط آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.
از مایه کیک سه ق غ جدا کرده و بهش یک ق غ پودر کاکائو اضافه کنید و مابقی مایه کیک را به طور مساوی در دو قالب هفده در بیست چهار بریزید.
مایه کاکائویی کیک را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را با قیچی ببرید و از مایه کاکائویی روی مواد کیک با فاصله چند ردیف بریزید و با خلال چوبی یکبار از بالا به پایین و یکبار از پایین به بالا طرح بیندازید و سپس قالبها را داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید.
برای مواد میانی خامه صبحانه را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.
شکر را درون تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود و حالت کاراملی پیدا کند و سپس خامه گرم شده را بهش اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مایع باز و یکدست شود و سپس بهش پودر کاکائو و کره را اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید و درون قیف یکبار مصرف بریزید .
کناره های کیک را بعد از پخت و سرد شدن برش بزنید و آن را به ابعادی که دوست داشتید برش زده و هر برش کیک را از وسط نصف کرده و از مواد میانی وسط آن بریزید و دو لایه کیک را بهم بچسبانید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6