✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_سوسیس
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧀🌭🥗
مواد لازم
آرد یک و یک چهارم لیوان
تخم مرغ یک عدد
روغن نصف لیوان
نمک یک قاشق چایخوری
شیر یک لیوان
فلفل دلمه ای یک عدد
سوسیس 300 گرم
جعفری به میزان دلخواه
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ را با همزن میزنیم تا کمی سفید رنگ شود و سپس شیر و روغن را به آن اضافه میکنیم و در ادامه آرد الک شده به همراه بکینگ پودر و نمک را به مواد اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا گلوله آرد ها باز شود در ادامه سوسیس و فلفل دلمه ای نگینی و جعفری را اضافه میکنیم و بعد از اینکه کاملا در مایع مواد مخلوط شدند آن را در قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا پخته و پف کند سپس از قالب خارج میکنیم تا خنک شود
نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کلمپه
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥧🧁
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کلمبه یا #کلمپه
روغن جامد قنادی 175 گرم
روغن مایع 25 گرم
ارد 375 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
خامه فرم گرفته 50 گرم
خاکه قند(نثار ) 50 گرم
شربت(بار ) 38 گرم
وانیل کمی
خرمای بدون هسته 250 گرم
گلاب واسه مجاز کردن شل وسفتی خرما
کنجد بوداده 62 گرم
پودر هل كمي
طرز تهیه مواد میانی:
خرما راشسته و هستشو بگيريد توي قابلمه ریخته و روی شعله کم قرار بديد اگه خرماتون خشكو سفته نيم استكان گلاب بهش اضافه كنيد بزاريد رو حرارت تا نرم بشه اگه خرماتون نرمه نيازي نيست در ظرفتون بزاريد تا بخار كند هرازگاهي هم بزنيد تا ته نگيره با پشت قاشق خرماهارو له كنيد بزاريد آبش كامل كشيده بشه تا سفت بشه حرارت رو خاموش كرده هل دارچين در صورت تمايل ميخك و كنجد بو داده و گردو رو بهش اضافه كنيد بزاريد خنك بشه
براي خمير هم ابتدا روغن و خاک قند رو باهمزن مخلوط كنيد تا پوك بشه بعد زرده، کمی وانیل و رنگ زرد یا زعفران بسیارغلیظ رو اضافه كرده (من اضافه نكردم) وقتی کاملا مخلوط شد شربت یا عسل و خامه قنادی یا شیر یا بستنی+روغن مایع رو به خمير اضافه ميكنيم وقتی ترکیب شد اگر همزن شما قدرت کافی داشت بخشی از آرد را زیر همزن اضافه کنید درغیر اینصورت ارد را به کمک قاشق یا لیسک به خورد خمیر بدهید(از دست استفاده نکنید چون گرمای دست خمیر را به روغن می اندازد ) همین که خمیر جمع شد کافیست همزدن زیاد ممنوع چون اگر خمیر به روغن بیفتد درنهایت کیفیت شیرینی پایین می آید
خمیر رادر نایلون قرار داده ومدت کوتاهی در یخچال استراحت دهید تا کمی خودش رو بگیرد(مدت معینی نداره اگر نتوانستین بافاصله کم یا همون روز با خمیر کار کنید نگران نباشید فقط در اثر سرما کمی سفت و منسجم میشه که قبل کار مدتی بزارین در محیط نرم و مناسب کار کردن میشه)
در این فاصله دستتون رو با کمی روغن مایع چرب کنید از مواد میانی خرمایی چونه هایی به وزن 10 گرم بردارید و گرد کنید و در سینی بچینید با فاصله که بهم نچسبه بعد ازخمیر چونه هایی به وزن 20 گرم درست کنید و کمی کف دست پهن کنید و گلوله خرمایی رو بزارید بین خمیر و مثل کوفته کاملا ببندید تا خرما کامل بمونه وسط خمیر قالب فشاری مخصوص فوندانت که معروف شده به قالب کلمپه رو در نشاسته ذرت زده (مهررا در ارد گندم نزنید چون ارد روی شیرینی شما رو تیره میکند)و گلوله که مغز خرما گذاشتین توش رو بزارین تو قالب و روی سطح صاف یا ترجیحا خود سینی پخت اهرم فنری رو فشار بدین پایین تا روی شیرینی نقش مهر بیوفتد بعد با پودر پسته تزیین کنید و در فر از قبل گرم قرار دهید
مدت پخت مثل اکثر شیرینی های خشک فر معمولی نیاز هست نه داغ همین که زیر شیرینی خیلی کم طلایی شد از فر خارج کنید تا سرد شدن کامل از سینی جدا نکنید چون بسیار ترد و شکنندست
نکته: به دلیل تفاوت در اردها دقت کنید افزودن ارد خمیر تا جایی باشه که وقتی خمیر گیری کردین خمیر لطیف باشه و خیلی خشک نشه خمیر به دست امده در نهایت بعد از استراحت راحت قالب بخوره و به قالب نچسبه درصورتی که مطمئن نیستین که انسجام خمیر خوب هست یا نه میتوانید ابتدا یدونه تست کنید اگرخیلی پهن شد یا فرم اصلی خود را از دست داد میتوانید به مابقی خمیر مقدار خیلی کم ارد اضافه تا مجاز شود.
نكته:با اين مقدار مواد كه من وزن هر كلمپه رو 27 گرم برداشتم 25 تا كلمپه بهم داد بنظرم موادش رو دوبرابر كنين چون طعمش واقعا بينظيره
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
سـلام صبح زیبـاتون بخیر 🌸🍃
لحظه هاتون مثل گـلها 🌸🍃
باطراوت و پـر از
عطر خوش زندگی
خنده هاتون همیشگی🌸🍃
شادیهاتون ماندگار
کاراتون راست وریس
و حال دلتـون خوبِ خوب 🌸🍃
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_توت_فرنگی
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🍓🍰
مواد لازم
۳عددتخم مرغ
۱لیوان شکر
نصف لیوان شیر
۱لیوان روغن مایع
توت فرنگی دونیم شده یک لیوان
ارد ۲لیوان
بکین پودر دو قاشق چایخوری
ابتدا تخم مرغها را به همراه شکر با همزن برقی کاملا میزنیم پوک وسبک شه بعد روغن مایه را اضافه کرده در حد مخلوط شدن بعد شیر در حد مخلوط شدن بعد ارد را به همراه بکین پادر سه بار الک کرده را در سه مرحله به مواد بالا اضافه کنید داخل قالب گرد که کاغذ روغنی انداخته نصف مواد کیک را ریخته و مقداری از توت فرنگی ها را با فاصله میچینیم بعد مابقی مواد کیک را ریخته وتعداد ی دیگه از توت فرنگی روی مواد کیک به دلخواه میچینیم داخل فر از قبل گرم شده درجه حرارت۱۸۰ به مدت تقریبی پنجاه دقیقه قرار میدیم تا پخت شود نوش جانتون
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کلاب_مرغ
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🌭🍗🥪
موادلازم برای ۱۰ عدد
نان تست ۱۰ عدد
سینه مرغ پخته شده ۲ عدد
پیازچه خرد شده ۴ تا ۵ قغ
جعفری خرد شده ۴ تا ۵ قغ
خیارشور سرکه ای ٨ عدد
ذرت آبپز ۴ تا ۵ قغ
گردو خرد شده ۲ تا ۳ قغ
سس مایونز یا سس ماست ۵ قغ سرپر
آبلیمو ۲ قغ
نمک و فلفل سیاه از هرکدوم ۱ قچ
دوتا سینه مرغ کوچیک یا یدونه سینه مرغ بزرگ رو با دو لیوان آب ، یدونه پیاز متوسط ، دو حبه سیر ، آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه و پودر دارچین روی حرارت بزارید تا آبپز بشه
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده رو که میتونید با چاقو یا غذاساز هم درشت خرد کنید با پیازچه و جعفری خرد شده که بهتره زیاد ریزه نشن و خیارشور نگینی شده که بهتره از خیارشور سرکه ای استفاده کنید و ذرت آبپز و گردو خرد شده رو باهم مخلوط کنید
آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه رپ با سس مایونز مخلوط کنید و به مواد میانی کلاب اضافه کنید اگر از خیارشور نمکی استفاده کردید نمک رو از سس حذف کنید
دوتا نون تست رو روی هم بزارید و قسمت قهوه ای رنگ نون با چاقو جدا کنید و از قطر نون ، نون رو به ۲ قسمت تقسیم کنید ۱ یا ۲ قاشق از مواد میانی روی نون اول بزارید و نون دوم روش بزارید و یکم فشار بدید موادی که از نون بیرون اومده رو با قاشق تمیز کنید تا اطرافش صاف و یکدست باشه
برای تزئین کلاب ها میتونید قسمتایی که از نون جدا کردید رو با غذاساز پودر کنید و اطرافشونو سس مایونز بزنید و بعد هم داخل اون پودر بزنید روشم گوجه گیلاسی یا زیتون بزارید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_باگت
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥖🍞🥯
اردنان،،،٥٠٠ گرم(٤ ليوان و١/٤ ليوان)
بهبوددهنده ٠٥،،،يا s500 ,,,١/٢ ق م
كره،،،١٥ گرم يا (روغن مايع )
نمك،،،٨گرم(١ق س)
شكر،،،١٥ گرم(٢ ق س)
خميرمايه خشك،،،١٠ گرم(١ق س پر)
اب،،،٣٠٠ گرم(يك ليوان +١/٣)
طرزتهيه:
موادخشك مخلوط،سپس اب رواضافه كنين وخوب مخلوط كنين تاخميردرست بشه،كره وياروغن مايع رواخراضافه كنين وخميرو١٠ تا١٥ دقيقه ورزبدين،تاصاف ويكدست بشه،روي خميروباكيسه ي چرب پوشانده و١٥ دقيقه استراحت بدين،بعدازاين زمان خمير٨ قسمت بشه،چونه درست كنين و١٥ دقيقه ديگه استراحت بدين سپس هرچونه روكمي بازكنين وعين كليپ رول كنين وبافاصله بذارين داخل سيني ،دوباره روشوبپوشونين ويك ساعت تايك ساعت وربع ديگه استراحت جاي گرم بدين تاحسابي پف كنه ،ميتونين داخل فريك ظرف اب بذارين وفروروي ٥٠ درجه روشن وقتي گرم شدسيني محتوي نان روداخل فرخاموش بذارين ،بعدازاين زمان سيني روازفرخارج كنين وروشوبااب اسپري كنين،كنجدبپاشين وبذارين داخل فرداغ٢٢٠ درجه ي گازي ويا٢٠٠ درجه ي برقي به مدت يك ربع تا٢٠ دقيقه،دودقيقه ي اخروگريل زدم.
نكته
اگرازتازگي خميرمايه تون مطمئن نيستي👇🏻خميرمايه روبا١/٤ پيمانه ازاب دستورويك ق چ شكرمخلوط كنين،درپوش بذارين وبذارين كنار(١٠ دقيقه)تاعمل بياد.
خميرنان خيلي سفت نباشه،خيلي هم شل نباشه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#حلوا_مدرن_زنجبیلی
#حلوا
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥠🍥
آرد : 1 پیمانه
پودر قند : 3/4 پیمانه
کره : 100 گرم
روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری
خلال پسته برای تزیین : مقداری
ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم
کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود
سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم
اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#رولت_گوشت
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥓🥩🍖
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#رولت_گوشت
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه و ادویه از هر کدام۱/۲ قاشق چایخوری
مواد میانی:
هویج آبپز شده ۱ عدد بزرگ
قارچ متوسط ۱۰ عدد
گردو خورد شده ۷ عدد
زرشک ۲ قاشق غذا خوری
آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
مواد سس:
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
فلفل دلمهای خورد شده ۱/۳ لیوان
نخود سبز ۱/۳ لیوان
آب جوش ۲ لیوان
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و آب گرفته مخلوط میکنیم.
ادویه و نمک و زردچوبه و پودر سیر و دارچین رو هم اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا انسجام پیدا کند.
قارچ ها رو ورقه ای میکنیم و داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته با حرارت متوسط تفت کوچکی میدهیم. هویج آبپز شده رو رنده کرده و به قارچ اضافه میکنیم و یه کوچولو زیر و رو کرده و زرشک رو هم بهش اضافه میکنیم. از روی حرارت برداشته و آویشن رو روش پاشیده و یه دور زیر و رو کرده و کنار میگذاریم.
گوشت مون رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم.
روی سطح کارمون نایلون فریزر گذاشته و گوشت رو به صورت مستطیلی به طوری که ارتفاعی حدود نیم میلیمتر داشته باشد روی نایلون باز میکنیم. از مواد تفت داده شده روش میریزیم و گردوی خورد شده رو هم روش پخش میکنیم به طوری که دو سانت از آخر فاصله داشته باشد تا موقع رول کردن بیرون نریزد.
بعد به کمک نایلون رول میکنیم.
موقع رول کردن کمی فشار بدین تا رولت به هنگام سرخ شدن وا نره. کناره های رولت رو هم حتما ببندین.
رولت های آماده شده رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا کمی استراحت کنند.
داخل ماهیتابه روغن ریخته و رولت هامون رو توش میچینیم و با شعله متوسط سرخ میکنیم.
حرارت تون نباید کم باشه چون گوشت آب میاندازه و سرخ شدنش زمان می بره.
تمام قسمت های رولت ها رو سرخ میکنیم.
در حین اینکه رولت ها سرخ میشوند سس رو آماده کنین.
یک عدد پیاز رو خلالی کرده و تو کمی روغن سرخ میکنیم. سپس فلفل دلمه ای و نخود سبز و رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کرده و دو لیوان آب جوش رو هم روش ریخته و میزاریم کمی جوش بخوره تا حالت لعابی به خودش بگیره.
وقتی رولت ها کاملا سرخ شدن سس رو بهش اضافه کرده و در تابه رو گذاشته و با حرارت کم حدود نیم ساعت می پزیم.
این دستور غذایی به عنوان غذای اصلی برای چهار نفر مناسب است.
اگر گوشت تون به هنگام ورز دادن انسجام نگرفت میتونین یک تخم مرغ رو شکسته و با چنگال هم زده و نیمی از اون رو داخلش بریزین.
سس رو پس از برش دادن روی رولت ها ریخته و سرو کنین. من به علت تمیز موندن بشقاب به جهت عکاسی سس رو روش نریختم
این غذا رو هم میتوان با برنج سرو کرد و هم با نان
در برخی دستورها روی نایلون فریزر کمی آرد سوخاری ریخته و گوشت رو روش پهن میکنن و بعد رول میکنن.....ولی من این کار رو نکردم.
مواد میانی رولت رو به دلخواه خودتون میتونین تغییر بدین.
میتونین گوشت رو چهار قسمت نکنین و یه رولت کامل درست کرده و بعد از پخت برش زده و میل بفرمایین.
پیشنهاد میکنم اگه تا حالا رولت گوشت درست نکردین دست به کار بشین و حتما امتحانش کنین.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#براونی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍫🍩🍪
❌نكات كيك براوني❌👇🏻👇🏻
اين كيك روميشه روي گازپخت.
ميتونين اين كيك روبادوركندهمزن بزنين.
هم زدن بيش ازحدباعث ميشه،پوسته ي روي كيك ايجادنشه.
اگرازشكلات تلخ استفاده كنين،رنگ براوني تيره ميشه.
ميشه مغزگردوويابادام روبامايع كيك مخلوط كردوياكلا حذف كرد.
ازاسمارتيزوياترافل رنگي هم ميشه استفاده كرد.
اگربراوني روكمتراززمان گفته شده،بپزين،كيك مرطوب تره.
ولي اين زماني كه دادم،هم كيك عالي ومرطوب ومطلوب بود.
#براوني
موادلازم ؛
كره ٧٠ گرم
شكلات شيرين ٧٠ گرم
شكر ١٢٠ گرم
تخم مرغ ٢ عدد
ارد ١٠٠ گرم
پودركاكائو ١٥ گرم (٢ ق غ)
نمك. يك پنس
بكين پودر ١/٤ ق چ
وانيل ١/٤ ق چ
طرزتهيه ؛
فرگازي رودماي ١٨٠ ويافربرقي رودماي ١٦٠(فقط فن)روشن شود.
كره روذوب كنين،شكلات رااضافه وباكره مخلوط كنين،بذارين كنارتاازداغي بيفته
درظرفي تخم مرغ وشكرووانيل روباويسك دو،سه دقيقه بزنين تارنگش روشن بشه،سپس مايع كره وشكلات ولرم رواضافه ومخلوط كنين،ازدوپودركاكائواضافه واروم مخلوط كنين.
زيادهم نزنين،موادروداخل قالب لبه كوتاه ١٠ در١٠ بريزين.روي مايع كيك روباشكلات چيپسي ويا مغزدلخواه تزيين كنين وبذارين داخل فربه مدت ٢٠ تا٣٠ دقيقه،پخت روانجام بدين.
نوش جان 💐💐💐
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#اشترودل
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥖🥐🧇
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
#اشترودل
شیر نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
آب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه نصف ق غ
روغن مایع نصف لیوان
آرد حدود سه لیوان
شکر نصف ق غ نمک یک ق چ
مواد میانی پیاز، گوشت چرخکرده، فلفل دلمه، قارچ ،در صورت تمایل سوسیس و کالباس، رب نمک و ادویه ،پنیر پیتزا
.
.
مواد به دمای محیط رسانده شود .
برای #خمیر_جادویی شکر و آب ولرم و خمیر مایه را درون ظرفی بریزید و یک دور هم بزنید و روی آن درپوش گذاشته و ده دقیقه زمان بدهید تا خمیر مایه عمل آید .
در ظرفی دیگر تخم مرغ و نمک و روغن مایع و شیر را با هم مخلوط کنید و مایع خمیر عمل آمده را اضافه کنید و حدود سه لیوان آرد به تدریج به آن اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به شما بدهد و خمیر به دستتان نچسبد.(زیاد آرد اضافه نکنید که بعد از پخت خمیر سفت شود)
خمیر را ده دقیقه ورز دهید و روی آن دوباره درپوش گذاشته و یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا خمیر استراحت کنید و حجیم شود.
برای مواد میانی پیاز را سر تف داده و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای سرخ شده و قارچ تف داده و سوسیس و کالباس خرد شده را اضافه کنید، وقتی مواد سر تف خوردند یک ق رب گوجه فرنگی و آویشن و نمک و فلفل به آن اضافه کنید .
بعد از استراحت پف خمیر را گرفته و به پنج قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک مستطیل که گوشه ندارد (تقریبا بیضی)پهن کنید. مواد میانی را وسط خمیر پهن شده به شکل مستطیل بریزید به صورتیکه یک سانت از بالا و یک سانت از پایین مواد نباشد و روی آن پنیر پیتزا بریزید و دو طرف خمیر را به شکل نوارهای اریب با کمک چاقو برش بزنید. از بالا آن یک سانت خمیر را روی مواد آورده و نوارهای ایجاد شده را یکی از چپ و یکی از راست به ۱ورت ضربدری روی خمیر گذاشته تا یک حالت بافته شده به خمیر بدهید.
سپس یک عدد زرده تخم مرغ و یک ق شیر و کمی زعفران دمکرده را با هم مخلوط و روی اشترودل ها را رومال کنید.
سپس درون فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید. می توانید گریل را برای خوش رنگ شده چند دقیقه ای روشن کنید.
داخل فر حتما یک ظرف آب برای لطافت خمیر قرار دهید. .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_تیتاپ
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🧁🍰
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کیک_تیتاپ
تخم مرغ ۴ عدد
آرد یک و نیم لیوان فرانسوی
شکر دو سوم لیوان
ماست سه چهارم لیوان
روغن مایع یک دوم لیوان
بکینگ پودر یک ق م
وانیل یک چهارم ق چ
مواد میانی:
شکر دو سوم لیوان
خامه صبحانه ۷۰ گرم
پودر کاکائو یک ق غ
کره ۲۰ گرم
تمام مواد به دمای محیط رسانده شود و داخل قالبها کاغذ روغنی پهن کنید.
تخم مرغها را درون ظرفی بریزید و کم کم شکر و وانیل را به بهش اضافه کنید و با همزن برقی به مدت هفت تا هشت دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن را اضافه کنید دو دور با همزن بزنید و ماست را اضافه کنید و دو دور دیگر مواد را مخلوط کنید .
مخلوط آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.
از مایه کیک سه ق غ جدا کرده و بهش یک ق غ پودر کاکائو اضافه کنید و مابقی مایه کیک را به طور مساوی در دو قالب هفده در بیست چهار بریزید.
مایه کاکائویی کیک را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را با قیچی ببرید و از مایه کاکائویی روی مواد کیک با فاصله چند ردیف بریزید و با خلال چوبی یکبار از بالا به پایین و یکبار از پایین به بالا طرح بیندازید و سپس قالبها را داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید.
برای مواد میانی خامه صبحانه را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.
شکر را درون تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود و حالت کاراملی پیدا کند و سپس خامه گرم شده را بهش اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مایع باز و یکدست شود و سپس بهش پودر کاکائو و کره را اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید و درون قیف یکبار مصرف بریزید .
کناره های کیک را بعد از پخت و سرد شدن برش بزنید و آن را به ابعادی که دوست داشتید برش زده و هر برش کیک را از وسط نصف کرده و از مواد میانی وسط آن بریزید و دو لایه کیک را بهم بچسبانید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6