eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
33.2هزار دنبال‌کننده
964 عکس
2.7هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی حرام است و اصلا رضایت ندارم ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ ۴ عدد آرد یک و نیم لیوان فرانسوی شکر  دو سوم لیوان ماست سه چهارم لیوان روغن مایع یک دوم لیوان بکینگ پودر یک ق م وانیل یک چهارم ق چ مواد میانی: شکر دو سوم لیوان خامه صبحانه ۷۰ گرم پودر کاکائو یک ق غ کره ۲۰ گرم تمام مواد به دمای محیط رسانده شود و داخل قالبها کاغذ روغنی پهن کنید. تخم مرغها را درون ظرفی بریزید و کم کم شکر و وانیل را به بهش اضافه کنید و با همزن برقی به مدت هفت تا هشت دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. روغن را اضافه کنید دو دور با همزن بزنید و ماست را اضافه کنید و دو دور دیگر مواد را مخلوط کنید . مخلوط آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود. از مایه کیک سه ق غ جدا کرده و بهش یک ق غ پودر کاکائو اضافه کنید و مابقی مایه کیک را به طور مساوی در دو قالب هفده در بیست چهار بریزید. مایه کاکائویی کیک را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را با قیچی ببرید و از مایه کاکائویی روی مواد کیک با فاصله چند ردیف بریزید و با خلال چوبی یکبار از بالا به پایین و یکبار از پایین به بالا طرح بیندازید و سپس  قالبها را داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید. برای مواد میانی خامه صبحانه را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود. شکر را درون تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود و حالت کاراملی پیدا کند و سپس خامه گرم شده را بهش اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مایع باز و یکدست شود و سپس بهش پودر کاکائو و کره را اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید و درون قیف یکبار مصرف بریزید . کناره های کیک را بعد از پخت و سرد شدن برش بزنید و آن را به ابعادی که دوست داشتید برش زده و هر برش کیک را از وسط نصف کرده و از مواد میانی وسط آن بریزید و دو لایه کیک را بهم بچسبانید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🌭🥙 با پنیر و اسفناج سینه مرغ  4 عدد روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به ميزان دلخواه پودر سیر و پیاز  به میزان دلخواه پنیر خامه ای نرم شده  100 گرم پنیر پارمزان رنده شده  1/4 پیمانه سس مایونز  2 قاشق غذاخوری اسفناج خرد شده  1 ونیم پیمانه سیر ریز خرد شده  1 قاشق چایخوری ● ابتدا فر رو روشن کرده و روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه.  مرغ ها رو به روغن زیتون آغشته میکنیم.  تو یه ظرف دیگه نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز رو مخلوط کرده و سینه های مرغ رو توی ادویه ها میغلطونیم. ● در ظرفی پنیر خامه ای، پارمزان، سس مایونز، اسفناج، سیر و کمی نمک رو خوب مخلوط ميكنيم.  حالا کنار سینه ها رو برش میزنیم و داخل سینه ها رو با مواد پنیری اسفناجی پر میکنیم. سینه ها رو توی ظرف مناسب چیده و حدود نیم ساعت توی فر گرم شده میپزیم. نوش جانتون 😉 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥧🍮🥠 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم: آرد سه صفر قنادی ۶ لیوان فرانسه روغن جامد یک و نیم لیوان زعفران غلیظ به میزان لازم پودر پسته ۱ فنجان ورنگ خوراکی سبز پودر قند یک و نیم لیوان زنجبیل ۱ق غ پودرهل ۱ق غ دستور تهیه: اول آرد رو حدود ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم در تابه تفت دادم  تا بوی خامیش بره بعد الک کردم و روغن رو اضافه کردم و پنج دقیقه رو حرارت تفت دادم و گذاشتم کنار  تا یکم از حرارت بیوفته  وبعد پودر قند و پودر هل رو اضافه کردم به سه قسمت تقسیم کردم به یکیش پودر پسته به یکیش زعفران و قسمت ساده رو هم زنجبیل زدم داخل ظرف مستطیل به شکل سه طبقه قرار دادم و طبق فیلم برش زدم دو ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد تو ظرف مورد نظر چیدم. . نکته : روغن فقط باید جامد باشه مایع نمیشه یا میتونید نصف روغن جامد نصف کره بزنید زنجبیل چون من زیاد تند دوست ندارم برا همین یه ق زدم شما میتونید دو ق اضافه کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🍚 گوشت چرخ‌کرده رو با یک عدد پیاز بزرگ رنده شده واب گرفته همراه با نمک و فلفل و زردچوبه وسماق وپودر سیر و۲ق غ آرد سوخاری با آرد نان خانگی و۲قاشق غ جعفری خرد شده یا سبزی معطر مخلوط کرده و خوب ورز دادم. نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم و بعد توی تابه مقدار کم روغن ریخته و مواد رو به سیخ های کوچک زده و داخل تابه با دربسته گذاشتم. گاهی پشت و رو کردم. تا پخته بشه. به دلخواه با برنج یا نان سرو کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🧁 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
دوستانی که فر در دسترس ندارین ویا اینکه دوست دارین تنوع داشته باشین و‌کیکهاتون رو بدون کمک فر و‌همزن درست کنیدحتما با این روش به نتیجه دلخواه میرسین😍 کیکی بسیار لطیف با بافتی عالی و اسفنجی عطر بی نظیرش کل خونه رو پر کرده😍😋 این راحت درست کنید اونم بدون فرو‌همزن😳🤗اسلاید ورق بزنید عکس مراحل کار ببینید❤ ✅این مواد نیاز داریم تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲٫۵پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شکر  ۱پیمانه سرخالی شیر ۱پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری ❤من توکیکم از هل و دارچین و‌موزو کمی شکلات چیپسی استفاده کردم که شما می تونید ساده درست کنید. ✅ابتدا تخم مرغ٬شکر و وانیل با همزن دستی ۴دقیقه  مخلوط کنید تا کرمی رنگ بشه. ✅بعد شیر وروغن را اضافه‌کنید و کمی هم بزنید ✅آرد و بکینگ پودر را دوبار الک کنید و تو چند مرحله به مایع اضافه کنید و با لیسک دورانی یعنی به یک جهت هم بزنید تا مخلوط بشند. ✅این قسمت دوملاقه پر از مواد داخل ظرفی ریختم یک قاشق غذاخوری پودر دارچین و هل اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه. ✅کف تابه را کمی چرب کنید مواد بریزیدداخلش ✅سپس مایع کیک دارچینی بریزید روی کیک با خلال کمی هم بزنید موزها خرد شده بچینید روی کیک (من کمی شکلات چیپسی هم پاشیدم روی کیک ) ✅بزارید روی گاز حرارت روشن کنید شعله پخش کن بزاریدو شعله را ملایم کنید. نیم ساعت زمان بدید تا خوب بپزه بعد اگه پخته بود خاموش کنید تا از داغی بیوفته برش بدید نوش جان😍 🔺نکته حتما واشر پلاستیکی دور تابه ۲طرفه دربیارید تا کیکتون هنگام پخت عرق نکنه خمیری نشه. 🔺نکته اگه از تابه معمولی استفاده کردید روی درش دم کش بزارید حتما. 🔺نکته شعله پخش کن فراموش نشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍚🥘 مواد لازم برای ۶ تا ۷ نفر گردوی میکس شده ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط مرغ تیکه شده به تعداد لازم رب انار ملس ۳ قاشق غذاخوری رب سرد ۴ لیوان نمک و فلفل سیاه و زعفران طرز تهیه؛ ابتدا پیاز و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه،بعد گردویی که خوب میکسش کردیم و کاملا له شده رو اضافه میکنیم،اولین ترفند روغن انداختن فسنجون همینه، یعنی گردو کاملا له و خمیری شده باشه،من با دستگاه مولینکس میکش کردم، با حرارت خیلی ملایم گردو و پیاز و کمی تفت بدین،حالا اب سرد اضافه کرده و حرارت بالا باشه تا گردو بالا بیاد ،اینجا مواظب باشید که  خورشت سر نره ،حالا حرارت و کم کنید تا خورشت اروم اروم بجوشه یک ساعت که گذشت مرغامون و با کمی نمک و زعفران تفت میدیم هر دو طرفش  که تفت خورد به خورشت اضافه کنید، دو ساعت که از پخت خورشت بگذره،روغن خوبی پس میده ،حالا رب انار اضافه کنید،چون رب انار من غلیظ بود با کمی اب رقیقش کردم و با نمک و فلفل به خورشت اضافه کردم،اضافه کردن رب گوجه و شکر کاملا سلیقه ای هستش،که شما تو این مرحله میتونید اضافه کنید که من اینکارو نمیکنم. دیگه از این به بعد خورشت کاری نداره و باید با حرارت خیلی ملایم و در نیمه باز قابلمه جا بیوفته. اگه همه این مراحل و خوب انجام بدین اصلا به تیکه های یخ نیازی نیست. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥧🍮🥠 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6