✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_باگت
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥖🍞🥯
اردنان،،،٥٠٠ گرم(٤ ليوان و١/٤ ليوان)
بهبوددهنده ٠٥،،،يا s500 ,,,١/٢ ق م
كره،،،١٥ گرم يا (روغن مايع )
نمك،،،٨گرم(١ق س)
شكر،،،١٥ گرم(٢ ق س)
خميرمايه خشك،،،١٠ گرم(١ق س پر)
اب،،،٣٠٠ گرم(يك ليوان +١/٣)
طرزتهيه:
موادخشك مخلوط،سپس اب رواضافه كنين وخوب مخلوط كنين تاخميردرست بشه،كره وياروغن مايع رواخراضافه كنين وخميرو١٠ تا١٥ دقيقه ورزبدين،تاصاف ويكدست بشه،روي خميروباكيسه ي چرب پوشانده و١٥ دقيقه استراحت بدين،بعدازاين زمان خمير٨ قسمت بشه،چونه درست كنين و١٥ دقيقه ديگه استراحت بدين سپس هرچونه روكمي بازكنين وعين كليپ رول كنين وبافاصله بذارين داخل سيني ،دوباره روشوبپوشونين ويك ساعت تايك ساعت وربع ديگه استراحت جاي گرم بدين تاحسابي پف كنه ،ميتونين داخل فريك ظرف اب بذارين وفروروي ٥٠ درجه روشن وقتي گرم شدسيني محتوي نان روداخل فرخاموش بذارين ،بعدازاين زمان سيني روازفرخارج كنين وروشوبااب اسپري كنين،كنجدبپاشين وبذارين داخل فرداغ٢٢٠ درجه ي گازي ويا٢٠٠ درجه ي برقي به مدت يك ربع تا٢٠ دقيقه،دودقيقه ي اخروگريل زدم.
نكته
اگرازتازگي خميرمايه تون مطمئن نيستي👇🏻خميرمايه روبا١/٤ پيمانه ازاب دستورويك ق چ شكرمخلوط كنين،درپوش بذارين وبذارين كنار(١٠ دقيقه)تاعمل بياد.
خميرنان خيلي سفت نباشه،خيلي هم شل نباشه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#حلوا_مدرن_زنجبیلی
#حلوا
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥠🍥
آرد : 1 پیمانه
پودر قند : 3/4 پیمانه
کره : 100 گرم
روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری
خلال پسته برای تزیین : مقداری
ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم
کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود
سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم
اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#رولت_گوشت
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥓🥩🍖
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#رولت_گوشت
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه و ادویه از هر کدام۱/۲ قاشق چایخوری
مواد میانی:
هویج آبپز شده ۱ عدد بزرگ
قارچ متوسط ۱۰ عدد
گردو خورد شده ۷ عدد
زرشک ۲ قاشق غذا خوری
آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
مواد سس:
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
فلفل دلمهای خورد شده ۱/۳ لیوان
نخود سبز ۱/۳ لیوان
آب جوش ۲ لیوان
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و آب گرفته مخلوط میکنیم.
ادویه و نمک و زردچوبه و پودر سیر و دارچین رو هم اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا انسجام پیدا کند.
قارچ ها رو ورقه ای میکنیم و داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته با حرارت متوسط تفت کوچکی میدهیم. هویج آبپز شده رو رنده کرده و به قارچ اضافه میکنیم و یه کوچولو زیر و رو کرده و زرشک رو هم بهش اضافه میکنیم. از روی حرارت برداشته و آویشن رو روش پاشیده و یه دور زیر و رو کرده و کنار میگذاریم.
گوشت مون رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم.
روی سطح کارمون نایلون فریزر گذاشته و گوشت رو به صورت مستطیلی به طوری که ارتفاعی حدود نیم میلیمتر داشته باشد روی نایلون باز میکنیم. از مواد تفت داده شده روش میریزیم و گردوی خورد شده رو هم روش پخش میکنیم به طوری که دو سانت از آخر فاصله داشته باشد تا موقع رول کردن بیرون نریزد.
بعد به کمک نایلون رول میکنیم.
موقع رول کردن کمی فشار بدین تا رولت به هنگام سرخ شدن وا نره. کناره های رولت رو هم حتما ببندین.
رولت های آماده شده رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا کمی استراحت کنند.
داخل ماهیتابه روغن ریخته و رولت هامون رو توش میچینیم و با شعله متوسط سرخ میکنیم.
حرارت تون نباید کم باشه چون گوشت آب میاندازه و سرخ شدنش زمان می بره.
تمام قسمت های رولت ها رو سرخ میکنیم.
در حین اینکه رولت ها سرخ میشوند سس رو آماده کنین.
یک عدد پیاز رو خلالی کرده و تو کمی روغن سرخ میکنیم. سپس فلفل دلمه ای و نخود سبز و رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کرده و دو لیوان آب جوش رو هم روش ریخته و میزاریم کمی جوش بخوره تا حالت لعابی به خودش بگیره.
وقتی رولت ها کاملا سرخ شدن سس رو بهش اضافه کرده و در تابه رو گذاشته و با حرارت کم حدود نیم ساعت می پزیم.
این دستور غذایی به عنوان غذای اصلی برای چهار نفر مناسب است.
اگر گوشت تون به هنگام ورز دادن انسجام نگرفت میتونین یک تخم مرغ رو شکسته و با چنگال هم زده و نیمی از اون رو داخلش بریزین.
سس رو پس از برش دادن روی رولت ها ریخته و سرو کنین. من به علت تمیز موندن بشقاب به جهت عکاسی سس رو روش نریختم
این غذا رو هم میتوان با برنج سرو کرد و هم با نان
در برخی دستورها روی نایلون فریزر کمی آرد سوخاری ریخته و گوشت رو روش پهن میکنن و بعد رول میکنن.....ولی من این کار رو نکردم.
مواد میانی رولت رو به دلخواه خودتون میتونین تغییر بدین.
میتونین گوشت رو چهار قسمت نکنین و یه رولت کامل درست کرده و بعد از پخت برش زده و میل بفرمایین.
پیشنهاد میکنم اگه تا حالا رولت گوشت درست نکردین دست به کار بشین و حتما امتحانش کنین.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#براونی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍫🍩🍪
❌نكات كيك براوني❌👇🏻👇🏻
اين كيك روميشه روي گازپخت.
ميتونين اين كيك روبادوركندهمزن بزنين.
هم زدن بيش ازحدباعث ميشه،پوسته ي روي كيك ايجادنشه.
اگرازشكلات تلخ استفاده كنين،رنگ براوني تيره ميشه.
ميشه مغزگردوويابادام روبامايع كيك مخلوط كردوياكلا حذف كرد.
ازاسمارتيزوياترافل رنگي هم ميشه استفاده كرد.
اگربراوني روكمتراززمان گفته شده،بپزين،كيك مرطوب تره.
ولي اين زماني كه دادم،هم كيك عالي ومرطوب ومطلوب بود.
#براوني
موادلازم ؛
كره ٧٠ گرم
شكلات شيرين ٧٠ گرم
شكر ١٢٠ گرم
تخم مرغ ٢ عدد
ارد ١٠٠ گرم
پودركاكائو ١٥ گرم (٢ ق غ)
نمك. يك پنس
بكين پودر ١/٤ ق چ
وانيل ١/٤ ق چ
طرزتهيه ؛
فرگازي رودماي ١٨٠ ويافربرقي رودماي ١٦٠(فقط فن)روشن شود.
كره روذوب كنين،شكلات رااضافه وباكره مخلوط كنين،بذارين كنارتاازداغي بيفته
درظرفي تخم مرغ وشكرووانيل روباويسك دو،سه دقيقه بزنين تارنگش روشن بشه،سپس مايع كره وشكلات ولرم رواضافه ومخلوط كنين،ازدوپودركاكائواضافه واروم مخلوط كنين.
زيادهم نزنين،موادروداخل قالب لبه كوتاه ١٠ در١٠ بريزين.روي مايع كيك روباشكلات چيپسي ويا مغزدلخواه تزيين كنين وبذارين داخل فربه مدت ٢٠ تا٣٠ دقيقه،پخت روانجام بدين.
نوش جان 💐💐💐
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#اشترودل
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥖🥐🧇
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
#اشترودل
شیر نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
آب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه نصف ق غ
روغن مایع نصف لیوان
آرد حدود سه لیوان
شکر نصف ق غ نمک یک ق چ
مواد میانی پیاز، گوشت چرخکرده، فلفل دلمه، قارچ ،در صورت تمایل سوسیس و کالباس، رب نمک و ادویه ،پنیر پیتزا
.
.
مواد به دمای محیط رسانده شود .
برای #خمیر_جادویی شکر و آب ولرم و خمیر مایه را درون ظرفی بریزید و یک دور هم بزنید و روی آن درپوش گذاشته و ده دقیقه زمان بدهید تا خمیر مایه عمل آید .
در ظرفی دیگر تخم مرغ و نمک و روغن مایع و شیر را با هم مخلوط کنید و مایع خمیر عمل آمده را اضافه کنید و حدود سه لیوان آرد به تدریج به آن اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به شما بدهد و خمیر به دستتان نچسبد.(زیاد آرد اضافه نکنید که بعد از پخت خمیر سفت شود)
خمیر را ده دقیقه ورز دهید و روی آن دوباره درپوش گذاشته و یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا خمیر استراحت کنید و حجیم شود.
برای مواد میانی پیاز را سر تف داده و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای سرخ شده و قارچ تف داده و سوسیس و کالباس خرد شده را اضافه کنید، وقتی مواد سر تف خوردند یک ق رب گوجه فرنگی و آویشن و نمک و فلفل به آن اضافه کنید .
بعد از استراحت پف خمیر را گرفته و به پنج قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک مستطیل که گوشه ندارد (تقریبا بیضی)پهن کنید. مواد میانی را وسط خمیر پهن شده به شکل مستطیل بریزید به صورتیکه یک سانت از بالا و یک سانت از پایین مواد نباشد و روی آن پنیر پیتزا بریزید و دو طرف خمیر را به شکل نوارهای اریب با کمک چاقو برش بزنید. از بالا آن یک سانت خمیر را روی مواد آورده و نوارهای ایجاد شده را یکی از چپ و یکی از راست به ۱ورت ضربدری روی خمیر گذاشته تا یک حالت بافته شده به خمیر بدهید.
سپس یک عدد زرده تخم مرغ و یک ق شیر و کمی زعفران دمکرده را با هم مخلوط و روی اشترودل ها را رومال کنید.
سپس درون فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید. می توانید گریل را برای خوش رنگ شده چند دقیقه ای روشن کنید.
داخل فر حتما یک ظرف آب برای لطافت خمیر قرار دهید. .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_تیتاپ
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🧁🍰
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کیک_تیتاپ
تخم مرغ ۴ عدد
آرد یک و نیم لیوان فرانسوی
شکر دو سوم لیوان
ماست سه چهارم لیوان
روغن مایع یک دوم لیوان
بکینگ پودر یک ق م
وانیل یک چهارم ق چ
مواد میانی:
شکر دو سوم لیوان
خامه صبحانه ۷۰ گرم
پودر کاکائو یک ق غ
کره ۲۰ گرم
تمام مواد به دمای محیط رسانده شود و داخل قالبها کاغذ روغنی پهن کنید.
تخم مرغها را درون ظرفی بریزید و کم کم شکر و وانیل را به بهش اضافه کنید و با همزن برقی به مدت هفت تا هشت دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن را اضافه کنید دو دور با همزن بزنید و ماست را اضافه کنید و دو دور دیگر مواد را مخلوط کنید .
مخلوط آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.
از مایه کیک سه ق غ جدا کرده و بهش یک ق غ پودر کاکائو اضافه کنید و مابقی مایه کیک را به طور مساوی در دو قالب هفده در بیست چهار بریزید.
مایه کاکائویی کیک را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را با قیچی ببرید و از مایه کاکائویی روی مواد کیک با فاصله چند ردیف بریزید و با خلال چوبی یکبار از بالا به پایین و یکبار از پایین به بالا طرح بیندازید و سپس قالبها را داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید.
برای مواد میانی خامه صبحانه را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.
شکر را درون تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود و حالت کاراملی پیدا کند و سپس خامه گرم شده را بهش اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مایع باز و یکدست شود و سپس بهش پودر کاکائو و کره را اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید و درون قیف یکبار مصرف بریزید .
کناره های کیک را بعد از پخت و سرد شدن برش بزنید و آن را به ابعادی که دوست داشتید برش زده و هر برش کیک را از وسط نصف کرده و از مواد میانی وسط آن بریزید و دو لایه کیک را بهم بچسبانید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مرغ_اسفناج_پنیر
#مرغ
#طعم_رنگین_کمان 🍗🌭🥙
#مرغ_شکم_پر با پنیر و اسفناج
سینه مرغ 4 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به ميزان دلخواه
پودر سیر و پیاز به میزان دلخواه
پنیر خامه ای نرم شده 100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/4 پیمانه
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
اسفناج خرد شده 1 ونیم پیمانه
سیر ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری
● ابتدا فر رو روشن کرده و روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه. مرغ ها رو به روغن زیتون آغشته میکنیم. تو یه ظرف دیگه نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز رو مخلوط کرده و سینه های مرغ رو توی ادویه ها میغلطونیم.
● در ظرفی پنیر خامه ای، پارمزان، سس مایونز، اسفناج، سیر و کمی نمک رو خوب مخلوط ميكنيم. حالا کنار سینه ها رو برش میزنیم و داخل سینه ها رو با مواد پنیری اسفناجی پر میکنیم. سینه ها رو توی ظرف مناسب چیده و حدود نیم ساعت توی فر گرم شده میپزیم. نوش جانتون 😉
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#حلوا_بوتیکی
#حلوا
#طعم_رنگین_کمان 🥧🍮🥠
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#حلوا_سه_رنگ
#حلوا_بوتیکی
مواد لازم:
آرد سه صفر قنادی ۶ لیوان فرانسه
روغن جامد یک و نیم لیوان
زعفران غلیظ به میزان لازم
پودر پسته ۱ فنجان ورنگ خوراکی سبز
پودر قند یک و نیم لیوان
زنجبیل ۱ق غ
پودرهل ۱ق غ
دستور تهیه:
اول آرد رو حدود ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم در تابه تفت دادم تا بوی خامیش بره بعد الک کردم و روغن رو اضافه کردم و پنج دقیقه رو حرارت تفت دادم و گذاشتم کنار تا یکم از حرارت بیوفته وبعد پودر قند و پودر هل رو اضافه کردم به سه قسمت تقسیم کردم به یکیش پودر پسته به یکیش زعفران و قسمت ساده رو هم زنجبیل زدم داخل ظرف مستطیل به شکل سه طبقه قرار دادم و طبق فیلم برش زدم دو ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد تو ظرف مورد نظر چیدم.
.
نکته : روغن فقط باید جامد باشه مایع نمیشه یا میتونید نصف روغن جامد نصف کره بزنید
زنجبیل چون من زیاد تند دوست ندارم برا همین یه ق زدم شما میتونید دو ق اضافه کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کباب_لبنانی
#کباب
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🍚
گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز بزرگ رنده شده واب گرفته همراه با نمک و فلفل و زردچوبه وسماق وپودر سیر و۲ق غ آرد سوخاری با آرد نان خانگی و۲قاشق غ جعفری خرد شده یا سبزی معطر مخلوط کرده و خوب ورز دادم. نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم و بعد توی تابه مقدار کم روغن ریخته و مواد رو به سیخ های کوچک زده و داخل تابه با دربسته گذاشتم. گاهی پشت و رو کردم. تا پخته بشه. به دلخواه با برنج یا نان سرو کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_تابه_ای
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥠🧁
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کیک_بدون_فر
#کیک_بدون_همزن
دوستانی که فر در دسترس ندارین ویا اینکه دوست دارین تنوع داشته باشین وکیکهاتون رو بدون کمک فر وهمزن درست کنیدحتما با این روش به نتیجه دلخواه میرسین😍
کیکی بسیار لطیف با بافتی عالی و اسفنجی عطر بی نظیرش کل خونه رو پر کرده😍😋
این #کیک راحت درست کنید اونم بدون فروهمزن😳🤗اسلاید ورق بزنید عکس مراحل کار ببینید❤
#کیک_تابه_ای
✅این مواد نیاز داریم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲٫۵پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شکر ۱پیمانه سرخالی
شیر ۱پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
❤من توکیکم از هل و دارچین وموزو کمی شکلات چیپسی استفاده کردم که شما می تونید ساده درست کنید.
✅ابتدا تخم مرغ٬شکر و وانیل با همزن دستی ۴دقیقه مخلوط کنید تا کرمی رنگ بشه.
✅بعد شیر وروغن را اضافهکنید و کمی هم بزنید
✅آرد و بکینگ پودر را دوبار الک کنید و تو چند مرحله به مایع اضافه کنید و با لیسک دورانی یعنی به یک جهت هم بزنید تا مخلوط بشند.
✅این قسمت دوملاقه پر از مواد داخل ظرفی ریختم یک قاشق غذاخوری پودر دارچین و هل اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه.
✅کف تابه را کمی چرب کنید مواد بریزیدداخلش
✅سپس مایع کیک دارچینی بریزید روی کیک با خلال کمی هم بزنید موزها خرد شده بچینید روی کیک (من کمی شکلات چیپسی هم پاشیدم روی کیک )
✅بزارید روی گاز حرارت روشن کنید شعله پخش کن بزاریدو شعله را ملایم کنید.
نیم ساعت زمان بدید تا خوب بپزه بعد اگه پخته بود خاموش کنید تا از داغی بیوفته برش بدید نوش جان😍
🔺نکته حتما واشر پلاستیکی دور تابه ۲طرفه دربیارید تا کیکتون هنگام پخت عرق نکنه خمیری نشه.
🔺نکته اگه از تابه معمولی استفاده کردید روی درش دم کش بزارید حتما.
🔺نکته شعله پخش کن فراموش نشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#فسنجان
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍚🥘
مواد لازم برای ۶ تا ۷ نفر
گردوی میکس شده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
مرغ تیکه شده به تعداد لازم
رب انار ملس ۳ قاشق غذاخوری
رب سرد ۴ لیوان
نمک و فلفل سیاه و زعفران
طرز تهیه؛
ابتدا پیاز و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه،بعد گردویی که خوب میکسش کردیم و کاملا له شده رو اضافه میکنیم،اولین ترفند روغن انداختن فسنجون همینه، یعنی گردو کاملا له و خمیری شده باشه،من با دستگاه مولینکس میکش کردم، با حرارت خیلی ملایم گردو و پیاز و کمی تفت بدین،حالا اب سرد اضافه کرده و حرارت بالا باشه تا گردو بالا بیاد ،اینجا مواظب باشید که خورشت سر نره ،حالا حرارت و کم کنید تا خورشت اروم اروم بجوشه یک ساعت که گذشت مرغامون و با کمی نمک و زعفران تفت میدیم هر دو طرفش که تفت خورد به خورشت اضافه کنید، دو ساعت که از پخت خورشت بگذره،روغن خوبی پس میده ،حالا رب انار اضافه کنید،چون رب انار من غلیظ بود با کمی اب رقیقش کردم و با نمک و فلفل به خورشت اضافه کردم،اضافه کردن رب گوجه و شکر کاملا سلیقه ای هستش،که شما تو این مرحله میتونید اضافه کنید که من اینکارو نمیکنم.
دیگه از این به بعد خورشت کاری نداره و باید با حرارت خیلی ملایم و در نیمه باز قابلمه جا بیوفته.
اگه همه این مراحل و خوب انجام بدین اصلا به تیکه های یخ نیازی نیست.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#روکر_موز
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🥧🍮🥠
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#روکر_موز
مواد لازم
شیر ۳ لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته ذرت ۳ق غ
وانیل نوک ق چ
تخم مرغ ۱عدد
پودر ژلاتین ۳ ق غ
خامه قنادی ۲۰۰گرم
پنیر خامه ای ۱۵۰گرم
گردو ۱۵۰گرم
موز ۳عدد
بيسکوئيت پتی بور نصف بسته
طرز تهیه:
شیر ، شکر ، وانیل، نشاسته ذرت و پودر ژلاتین رو توی قابلمه میریزیم و ۱۰ دقیقه اجازه میدیم تا ژلاتین اسفنجی بشه...
بعد روی حرارت ملایم میذاریم تا موادمون غلیظ بشه مثل فرنی...
✅اینجا مواد رو مدام باید هم بزنید تا ته نگیره.
حرارت رو خاموش کنید و تخم مرغ رو توی یه ظرف دیگه بزنید و به مواد اضافه کنید..
خامه و پنیر خامه ای رو با هم توی یه کاسه بریزید و بنماری کنید...
پنیر و خامه رو به مواد بالا اضافه و خوب مخلوط کنید تا مواد یکنواخت بشه...
بيسکوئيت ها رو خرد کنید به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا مواد روکر یکم از دما بیفته...
موز و گردو رو خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید ...
۲بسته ژله موز رو با ۲لیوان آب جوش حل و بنماری کنید...
✅برای پررنگ تر شدن میتونید ۲قطره رنگ زرد به ژله اضافه کنید...
✅تا ژله داغ هست باید رنگ رو بریزید وگرنه رنگ حالت تیکه تیکه توی ژله میمونه.
قالبتون رو چرب کنید و یک ربع داخل فریزر بذارید...
ژله رو داخل قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه...
بعد مواد روکر رو خیلی آروم روی ژله بریزید تا قالب پره پر بشه...
✅ برای قشنگ تر شدن دسرتون قالب رو تا جایی که جا داره پر کنید.
✅مواد رو خیلی آروم روی ژله پخش بریزید چون ژله نیمبنده احتمال پاره شدنش هست... کم کم اضافه کنید...
قالب رو ۶ساعت داخل یخچال بذارید.
✅ بعد بدون استفاده از آب جوش و چاقو فقط با انگشت هاتون دسر رو از دیواره جدا کنید و توی ظرف مورد نظرتون برگردونید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دلمه_برگ_مو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍇🫔🥙
برنج یک پیمانه
لپه یک پیمانه
سبزی معطر نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
پیاز یک عدد
برگ مو به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
اول برنج و لپه خیس شده را جداگانه بپزید و بعد از پخت آبکش کنید، برنج باید حالت وارفتگی داشته باشد.
بعد پیاز رنده شده را با کمی روغن تف داده و گوشت چرخکرده و نمک و ادویه های مورد نظر را بهش اضافه کنید و بگذارید سر تف بخورد .
سبزی شسته شده را هم خرد کنید، از سبزی معطر مثل مرزه و ریحون میتونید استفاده کنید.
بعد برنج و لپه و گوشت و سبزی را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
برگهای دلمه را شسته و در آب جوش به مدت پنج دقیقه بجوشانید و آبکش کنید و سپس با آب سرد آبکشی کنید .
از مواد به اندازه یک قاشق روی برگ دلمه گذاشته و دلمه را به شکل بقچه ای یا سیگاری ببندید.
کف قابلمه را با دو لایه برگ بپوشانید و دلمه ها را کنار هم قرار دهید و یک بشقاب روی دلمه بگذارید و یک شی سنگین روی بشقاب بذارید که هنگام جوشیدن دلمه ها تکان نخورند و شکلشون بهم نریزد .
آب جوش را در قابلمه بریزید تا جاییکه روی دلمه ها پوشیده شود و سپس گوجه سبز یا پوره غوره اضافه کنید و بگذارید تانیم ساعت آب دلمه کشیده بشود و سپس سرو کنید.
برای تزئین به مقداری سس مایونز رنگ خوراکی قرمز و زرد و نارنجی اضافه کردم و با یک مسواک تمیز روی بشقاب سس ها را پاشیدم .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هرچیزی در زمان
خودش رخ میدهد
باغبان حتی اگر باغش
را غرق آب کند،
درختان خارج از فصل
خود میوه نمیدهند...
سلام به همگی🌺🍃
الهی حال دلتون خوب باشه🌺🍃
❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💛💚💙💜
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6