eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.4هزار دنبال‌کننده
960 عکس
2.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🥐🌯 خمیر دلخواه (میتونید خمیر جادویی درست کنید) 🌸مواد میانی🌸 2 عدد بادمجان 1 عدد پیاز 1 ق غ رب گوجه نمک و فلفل 1 عدد زرده تخم مرغ و کنجد برای رومال ابتداخمیر درست کردم. میتونید خمیر جادویی هم درست کنید یا هر خمیر دلخواه دیگه ای من این خمیرو خیلی دوست دارم عالی وراحت و خوش پخته قبلاچندین بار دستورشوگذاشتم👌😊 بادمجان ها را پوست کنده و خرد کنید و نمک بزنید و در سبد بگذارید تا زهرآب آن خارج شود.و در غذا ساز یا مخلو ط کن بریزید تا کاملا خرد شود.یا می توانید رنده کنید.پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا سبک شود بادمجان را هم اضافه کنید و تفت دهید گوجه فرنگی را هم خرد کنید و بریزید. نمک و فلفل و رب را هم ریخته و بگذارید آرام آرام بپزد. حالا خمیر را با وردنه باز کنید و با کاتر دایره یا لیوان قالب بزنید و یک قاشق از مواد داخل آن بگذارید. و مانند عکس ببندید و در سینی فر بگذارید روی آن زرده تخم مرغ مالیده و کنجد بپاشید. و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم به مدت بیست دقیقه بپزید ‌رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍚🍛🥘 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
برنج:۵پیمانه گوشت تازه گوسفندی: نیم  کیلوگرم (سردست یا ماهیچه) پیاز بزرگ: ۲ عدد نگینی خرد شده زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم زردچوبه: ½ قاشق چایخوری دارچین برای تفت کشمش: ۱ قاشق چایخوری نمک: به مقدار دلخواه ادویه مخصوص ته‌چین گرمساری: دارچین، پودر گوجه خشک، گرده غوره، گرده لیمو، فلفل، پودر زیره هر کدام ۱ قاشق مرباخوری (دارچین ۱ قاشق چایخوری) کشمش: ۱ لیوان فرانسوی برای مزه‌دار کردن گوشت بهتر است ابتدا آن را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید و تقسیم کنید و در ادویه پلویی مخصوص ته‌چین به علاوه مقداری فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز و پودر پاپریکا و دو عدد پیاز نگینی خرد شده بزرگ بخوابانید. کمی گوشت را با دست در این مواد بچرخانید تا تمام قسمت‌ها آغشته شوند. مدت زمان لازم برای مرینیت یا مزه‌دار کردن گوشت ته چین بهتر است از یک شب تا صبح باشد. برنج و کشمش را به صورت جداگانه خیس کنید. مدت زمان خیس خوردن برنج بستگی دارد به نوع برنج شما و تجربه قبلی که از پختن برنج مورد نظرتان دارید. کشمش هم ۱ ساعت خیس شود کافی است. در یک قابلمه مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بپزید. برنج را کمی دان بردارید یعنی همین که دانه برنج یک ترک برداشت کافی است. برنج را آبکش کنید و کف قابلمه مقداری روغن بریزید. وقتی روغن کمی داغ شد کف قابلمه مقداری نان بچینید و ½ برنج آبکش شده را روی نان‌ها بریزید. حالا گوشت مزه‌دار شده را به صورت خام و به همراه سایر موادی که گوشت در آن‌ها مزه‌دار شده یعنی پیاز خرد شده و ادویه خورده را روی برنج بریزید. روی گوشت زعفران دم کرده غلیظ یا زعفران سابیده شده (در ریختن زعفران دست و دل باز باشید) و ادویه پلویی (اختیاری است) بریزید و به اندازه دلخواه نمک بپاشید. سپس روی مواد را با یک لایه دیگر برنج پر کنید. ته‌چین را ابتدا روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا حسابی بخار کند و سپس شعله را ملایم کنید. ته‌چین را روی شعله ملایم گاز دم کنید تا حسابی بخار کند و گوشت حسابی مغز پخت و نرم شود. برای این‌که ته‌چین بهتر بخار کند و دم بکشد ۱/۲ فنجان آب جوش روی برنج بریزید. ۳ الی ۴ ساعت زمان برای دم کشیدن ته‌چین گرمساری لازم است. در این فاصله کشمش‌ها را با کمی روغن حیوانی یا کره تفت دهید و به آن‌ها ½ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید. در یک ساعت پایانی پخت ته‌چین کشمش‌های سرخ شده را روی برنج بریزید. اگر دوست داشتید یک عدد پیاز متوسط را هم ابتدا سرخ و کاراملی کنید و سپس کشمش‌ها را به آن اضافه و سرخ کنید و سپس در یک ساعت پایانی پخت به ته‌چین به همان ترتیب اضافه کنید. نکات مهم طرز تهیه ته‌چین گوشت در شهر‌های مختلف سمنان *در شهر‌های نزدیک گرمسار مثل شاهرود ته‌چین را با تغییر در برخی جزییات درست می‌کنند. برای مثال در ته‌چین شاهرودی دور قابلمه ته‌چین اسفناج و بادمجان آغشته گرد غوره و ته دیگ سیب زمینی یا کدو حلوایی و گاهی لبو می‌چینند تا با برنج دم بکشد. *در گرمسار در مراسم محرم گوسفند را درسته در پارچه توری پیچیده و لای برنج در دیگ می‌گذارند. *گوشت این نوع ته‌چین حتما باید خام باشد و لای پلو بخار پز و مغز پخت شود. *برخی ته‌چین گرمساری را با مرغ هم به همین صورت درست می‌کنند البته بهتر است گوشت مرغ را قبل از گذاشتن لای پلو مقداری در کره یا روغن تفت دهید. *ادویه مخصوص ته‌چین گرمساری شامل ترکیبات زیر است: پودر گوجه خشک، زردچوبه، فلفل، دارچین (کمتر)، گرده غوره، گرده لیمو، پودر زیره رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧇🥖🍞 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
کره 30 گرم(حدود 2 قاشق غذاخوری) شکر 1/3 پیمانه زرده تخم مرغ 2 عدد ◀سفیده ها را برای رومال کنار بگذارید شیر ولرم 3/4 پیمانه خمیرمایه فوری 1 و نیم قاشق چایخوری آرد حدود 4 پیمانه ◀میزان آرد کاملا تقریبی بوده ممکن است کمتر یا کمی بیشتر آرد مصرف شود شکلات صبحانه حدود 1 پیمانه . کره نرم به دمای محیط رسیده+شکر+زرده ها+وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. 1 قاشق مرباخوری شکر+خمیر مایه+شیر ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل کردهذو کف کند. سپس خمیرمایه عمل آمده را هم اضافه و آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر جمع و قابل ورز دادن شود. ◀آرد را از قبل سه مرتبه الک کنید. خمیر را روی سطح آردپاشی 10 دقیقه ورز دهید.اگر خمیر زیاد چسبنده بود کم کم آرد اضافه و دوباره ورز دهید ولی حتی الامکان با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید تا خمیر کاملا لطیف شود. خمیر را در کاسه چرب قرار داده و +روی آن با کارد بزنید و روی ظرف را بموشانید و 1 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بگیرید. خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. قسمت اول را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به کاغذ روغنی انتقال دهید. با قالب گرد 25 سانت روی خمیر رد بیندازید و محدوده دایره را با شکلات صبحانه بپوشانید. قسمت دوم خمیر را باز کرده و روی قسمت اول پهن کرده و دوباره با دهانه قالب روی آن رد بیندازید و محدود را با شکلات صبحانه کاور کنید. قسمت سوم را به همین ترتیب باز کنید و مراحل را تکرار کنید. قسمت چهارم را هم باز کرده و روی سه قسمت قبلی پهن کرده با دهانه قالب رد بیندازید. وسط دایره لیوان قرار داده. سپس ابتدا دایره را به 4 قسمت تقسیم کرده و بعد هز قسنت را دوباره 4 قسمت کنید تا مجموعا دایره به 16 قسمت تقسیم شود. و با کارد یا قیجی برش زده. دو به دو بپیچید و فرم دهید. با سفیده تخم مرغ رومال کنید. در فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. ◀حتما کف فر در زمان پخت یک ظرف آب جوش بگذارید. ◀وقتی خلال دندان تمیز خارج شد نان کاملا پخته. ◀در صورت نیاز چند لحظه گریل روشن کنید تا روی نان طلایی شود. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍛🥘 مواد لازم: مرغ(ران، سینه): 4 عدد برنج: 4 لیوان پیاز: 1 عدد رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری یا پوره گوجه فرنگی دوپیمانه زعفران: به مقدار لازم روغن و کره: به مقدار لازم فلفل دلمه سبز یک عدد نخود فرنگی یک پیمانه البته دلبخواهیه زرشک: به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به مقدار لازم طرزتهیه: ابتدا مقداری نمک و زردچوبه وفلفل سیاه را خوب مخلوط کرده و مرغ ها را به آن آغشته می کنیم، سپس آنها را در روغن سرخ کرده و بعد از سرخ شدن از روغن بر می داریم. پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و در همان روغن سرخ می کنیم حالافلفل دلمه نگینی خرد شده رو اضافه میکنیم سپس رب گوجه یا پوره گوجه، نمک، فلفل، دارچین و زعفران اضافه کرده و همه را خوب تفت می دهیم. بعد مرغ ها را درون سس قرار داده، حدود 1 الی 2 لیوان آب می ریزیم، درپوش تابه را گذاشته و حرارت را کم می کنیم تا مرغ خوب پخته و خورشت ما جا بیفتد و روغن بیندازد. برنج را آبکش کرده و می گذاریم دم بکشد. زرشک را حدود 10 دقیقه در آب خیس می کنیم تا تمیز شود، بعد آبکش کرده و در کره تفت می دهیم، کمی شکر و زعفران به آن اضافه می کنیم تا کمی شیرین و خوش رنگ شود. زرشک نباید زیاد سرخ شود، زیرا سیاه می شود. وقتی خورشت و برنج ما آماده شد، آنها را در ظرف کشیده روی برنج رو با پلو زعفرانی وخلال پسته وبادام وزرشک  تزئین کرده و نوش جان می کنیم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🎂🥮🍰 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم : آرد سفید 2 پیمانه شکر 1 پیمانه ماست 1 پیمانه روغن 1 پیمانه تخم مرغ 4 عدد هل 1 ق چ بیکینگ پودر ۱ ق غ گلاب یک چهارم پیمانه مواد لازم برای شربت آب 1 پیمانه شکر 1 پیمانه گلاب 4/1 پیمانه زعفران 1 ق چ هل ۱ق چ طرز تهیه ابتدا فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا به اندازه کافی گرم شود. روغن و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط و کرم رنگ شود. تخم مرغها را به مخلوط اضافه کرده و با همزن آنرا خوب هم بزنید. تا کرمی وکشدار شود.دقت کنید که مقدار هم زدن در کیفیت کیک تأثیر بسیاری دارد. هل وگلاب ماست را به مخلوط اضافه کنید. و آنرا خیلی خوب هم بزنید. آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید. وبا لیسک زیرو رو کنید. در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نماند. درون سینی فر کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید.سینی۲۵ در ۳۵مناسب این مواد هس. مواد را توی قالب ریخته آن را به مدت 30 تا ۴۰دقیقه در فر قرار دهید . شربت را آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشد. آب و شکر و زعفران را بمدت 10 دقیقه جوشانده و سپس هل و در پایان هم گلاب را به آن اضافه کنید. برای اطمینان از پخت کیک، کاردی را در آن فرو برده و از آن بیرون آورید. اگر چاقو تمیز بیرون آمد، کیک پخته است و باید آن را از فر خارج کنید. معمولا روی کیک کاملا طلایی رنگ شود. باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد شوند ( خیلی مهم). بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد. با کاردی تیز کیک رو از طول به خطوط موازی برش بزنید. سپس سینی را چرخانده و کیک را بطور مایل برش بزنید. شربت رو روی کیک بریزید به طوری که کل کیک رو شربت بگیره. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🍚🥖 موادی که لازم داریم برای حدود پنج تا شش نفر: پنج تا شش عدد بادمجان متوسط شش تا هفت عدد گردو دو عدد پیاز پنج تا شش حبه سیر کشک به میزان دلخواه (مقدارش سلیقه ای هست) نعناع،زردچوبه،فلفل سیاه کمی خب اول بادمجونا رو سرخ میکنیم و میذاریم روی کاغذروغنی،تا روغن اضافیش گرفته بشه. بعد ازون، بادمجونا رو با گوشتکوب دستی، میکوبیم. پیاز رو ریز خورد میکنیم،و تفت میدیم بعد سیر خورد شده رو اضافه و کمی تفت ک خورد، نعناع و زرچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم. با شعله کم،حدود دو دقیقه کافیه،چون ممکنه نعناع بسوزه. بعدش بادمجونارو اضافه و هم میزنیم. کمی بعد، گردو و کشکی که بانیم لیوان آب،رقیق کردیم، بهش اضافه میکنیم؛ و سر قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم حدودنیم ساعت تا چهل دقیقه با شعله کم، جا بیوفته.در آخر هم مزه میکنیم اگر نمکش کم بود، کمی هم نمک بهش اضافه میکنیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍧🍨🍦 مواد لازم : شیر دو لیوان نشاسته ذرت دو ق غ سر خالی نشاسته گل دو ق غ سر خالی خامه صبحانه یک بسته شکر شش ق غ پودر کاکائو دو ق غ سر پر شکلات تخته ای 50گرم وانیل نصف ق چ طرز تهیه: ابتدا داخل شیر سرد نشاسته ذرت و نشاسته گل رو میریزیم و با قاشق هم میزنیم تا کامل نشاسته ها در شیر سرد حل بشه بعد شکر رو بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم وقتی شیر داغ شد پودر کاکائو و شکلات تخته ای را به موادمون  اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و چند جوش بزنه(که بستنی طعم نشاسته نگیره) بعد دو سه دقیقه از روی حرارت مواد رو بر میداریم وخامه و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا کاملا مواد با هم مخلوط بشه بعد داخل قالب چوب بستنی میذاریم مواد رو داخلش میریزیم و به مدت پنج الی شش ساعت یا یک شبانه روز داخل فریزر میذاریم تا سفت بشه.‌ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫔🍗🥘 فیله ی مرغ و با کره تفت بده قارچ با کره تفت بده فلفل دلمه ای با پیاز و کره تفت بده و کل مواد باهم مخلوط کن و با نمک و آویشن و فلفل سیاه باهم مخلوط کن  روش پنیر پیتزا بریز بزار آب بشه و بعد نان باگت داخلش سس بزن و مواد بریز داخلش و تووتابه کره زدم و ساندویچ ها رو چیدم داخلش و که کاملا ترد بشه نوش جانتون😋😋 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥨🧇🥠 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
نشاسته گل نصف لیوان شیر ۳چهارم لیوان آرد ۱لیوان تخم مرغ ۳عدد وانیل شکری ۱بسته نمک ۱پنس( مقداری که بین دو انگشت اشاره و شست باشد) گلاب ۱چهارم لیوان رنگ های خوراکی ژله ای در صورت تمایل از هر کدام چند قطره پودر قند تقریبا نصف استکان اول نشاسته و شیر و گلاب رو با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنین بعد یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کرده و هم میزنیم.وانیل و نمک رو اضافه میکنیم و آخر سر آرد رو اضافه و هم میزنیم و مایع به دست اومده رو از صافی رد میکنیم موادمون آمادس من موادو ۳قسمت کردم و ریختم تو کاسه ها و بهشون رنگ خوراکی اضافه کردم و با قاشق های مجزا هم زدم بعد ۳کاسه رو به کمک خواهرم  همزمان ریختم تو کاسه بزرگتر تابه کوچیکی رو انتخاب میکنیم وبه ارتفاع۲سانت توش روغن میریزیم  و میزاریم رو شعله متوسط که گرم شه(نه داغ) قالب رو ۱۰ثانیه میزاریم تو روغن که گرم شه و بعد میزنیم به مواد و میزاریم تو روغن که سرخ شه و قالبو ول کنه نکته اینکه قالب اگه سرد باشه و کم تو روغن گرم گذاشته باشیم ،مواد ۳رنگمون بهش کم میچسبه و شیرینیا نازک و شکننده میشن واگر قالبمون زیاد داغ شه تو روغن ،موقعی که قالبو میزنیم به موادمون مواد زود میپزه و از قالب جدا میشه و میریزه پس ۱۰ثانیه قالب تو روغن بمونه کافیه چندتا درست کنین قلق کار میاد دستتون😉 نکته دوم اینکه حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنین شیرینی ها چند ثانیه ای میپزن، زیاد سرخ نکنین که رنگشون قهوه ای شه🥴 نکته سوم اینکه وسطای کار یه بار موادو با قاشق هم بزنین که ته نشین نشه مواد. بعد از پخت هم شیرینی هارو به صورت برعکس رو دستمال بزارین که روغنشو بکشه سعی کنین رو هم دیگه نچینینشون آخر سر هم به مقدار دلخواه روشون پودر قند الک کنین نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍛🍚 مواد لازم ته چین برنج    3 الی 4 پیمانه زرده تخم مرغ     ۲ عدد  من یه کامل و یه زرده استفاده کردم ماست سفت و شیرین وبدون اب    یک لیوان فرانسه دسته دار زعفرون دم کرده غلیظ    نمک  وفلفل  وزردچوبه   به میزان لازم سینه مرغ     پخته و ریش شده زرشک    نصف لیوان پیاز متوسط     2 عدد سرخ شده کره پاستوریزه  طرز تهیه اول سینه مرغ رو به تیکه های کوچک خرد کنید سپس با کمی روغن ونوک قاشق چای خوری زردچوبه نمک کمی فلفل ویه دونه پیاز تفت بدین و بعد یک لیوان اب بریزید وزعفرون هم کمی بریزید بزارین بپزد اب که تقریبا تمام شد زیرش رو خاموش کنید کمی زرشک هم بریزید وبزارین از حرارت بیفته بعد در ظرفی ماست سفت رو با نصف زعفرون وکمی فلفل سیاه خوب بزنید تا صاف بشه وبعد برنج رو دراب جوش بریزید وقتی جوشید باید کمی زودتر از برنج معمولی که درست میکنین بردارین وابکش میکنیم سپس برنج رو با مخلوط ماست مخلوط میکنیم و داخل قابلمه کمی روغن وکره ریخته و برنج رو میریزیم وبعد با پشت قاشق کمی فشار میدهیم تا فشرده بشه وبه هم بچسبه بعد مرغهارو روی برنج میریزیم وبقیه برنج رو روش ریخته وباقی مانده کره و کمی روغن رو روش میدهیم وروی حرارت میگذاریم تا دم بکشه باید زیر حرارت خیلی ملایم باشه  من تو قالب مخصوص ته چین ریختم و در فر گذاشتم وبه مدت 40 الی 45 دقیقه زمان میبره تا دم بکشه وبعد از دم کشیدن برنج به شکل دلخواه تزیین کنید نکته حتما از برنج ایرانی استفاده کنین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍪🥮🍘 مواد لازم خرما٥٠٠گرم روغن نصف پيمانه گردو٢٠٠گرم هل و دارچین(اختیاری) ،كنجد،پودر نارگيل(بمقدار لازم) طرز تهييه::::: اول هسته  خرما رو ميگيريم بعد  روغن گرم ميكنيم ،،بهش خرما  و هل و دارچین  رو اضافه ميكنيم با گوشت كوب ميكوبيمش بعد  گردش ميكنيم داخلش گردو ميزاريم با کنجد و پودر نارگیل تزیینش میکنیم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥔🥧🍟 موادلازم تخم مرغ:۳عدد سیب زمینی متوسط:۲عدد سوسیس:۲عدد ماست:۱لیوان پنیرپیتزا:۱۰۰گرم روغن مایع:۱/۲لیوان بکینگ پودر:۱ق چ خ نمک،فلفل:بمقدارلازم فلفل دلمه ایی رنگی سبز،زرد،نارنجی:ازهرکدام ۱عدد ارد:۲لیوان تخم مرغهارادرظرفی شکسته هم بزنیدتایکدست بشه،روغن،ماست،پنیرپیتزارواضافه کنید،هم بزنیدتاموادیکدست بشه،سیب زمینی،سوسیس،فلفل دلمه رونگینهای ریزخردمیکنیم،ارد،ب پ،رو۳بارالک میکنیم،به بقیه مواداضافه کنید،نمک،فلفل،روبریزیدهم بزنیدبمدت۲۰دقیقه به مواداستراحت بدین،داخل قالبهای مافین ریخته روش کمی پنیرپیتزابریزید،توفرازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه بمدت۲۰الی۲۵دقیقه،بپزیددراخرگریل روشن کنیدتاروی موادطلایی بشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
در این صبح زیبـای بهاری برایتان دو آرزو دارم اول سلامتی و کانونی گـرم از عشق و محبت دوم آرامـش و دل خـوش روزتون پراز خیر و برکت 🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼 ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥞☕️🥧 آرد یک لیوان ونیم شير یک لیوان روغن مايع يك سوم ليوان شكر 4ق غ وانیل کمی تخم مرغ ١ عدد بكينگ پودر یک ق چ تخم مرغ و شكر وانیل را با همزن ميزنيم سپس شير و اضافه و باز هم با همزن دستي ميزنيم تا كاملا مخلوط بشن حالا ارد و بكينگ پودر الک شدە را اضافه ميكنيم و کمی هم ميزنيم و در اخر روغن رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا يكدست بشه حتماباید تابه خوب و نچسب را انتخاب کنید و روی حرارت بزارين بعد از اين كه داغ شد یا درقیف‌ یک‌بار مصرف‌ بریزید یادتون باشه نباید داخل تابه روغن بریزیددر نهایت به صورت کوچیک داخل تابه بریزید وحرارت زير تابه رو کم کنید وقتي پنكيك ها شروع كردن به حباب زدن يني موقعش شده كه برگردونيد به كمك ليسك. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍸🍹🍷 مواد لازم: ژله نصف بسته آب جوش نصف لیوان شکر یک ق چ گلاب دو ق غ آب سرد نصف لیوان تخم شربتی مقداری طرز تهیه: ابتدا تخم شربتی را با یک لیوان آب خیس کنید بذارید بمونه تا لعابدار بشه حالا نصف بسته ژله رو داخل ظرفی بریزید و نصف لیوان آب جوش بهش اضافه کنید و به روش بن ماری حل کنید و بذارید داخل یخچال که نیم بند بشه وقتی که نیم بند شد خوب هم بزنید تا خرد بشه تخم شربتی و شکر رو به همراه نصف لیوان مخلوط آب و گلاب داخل ژله بریزید و خوب با هم مخلوط کنید شربت شما آماده ست داخل لیوان های سرو شربت رو بریزید و چند تا تکه یخ هم بندازید. 🟣نکات مهم: این شربت رو همونجا که آماده کردین باید سرو کنید اگه بذارید داخل یخچال بمونه سفت میشه چون ژله ست دیگه و باز باید با مقداری آب و شکر مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا یکدست بشه و به غلظت دلخواهتون برسه و بعد سرو کنید. 🟣وقتی تخم شربتی رو با آب و شکر و گلاب به ژله اضافه کردین باید تخم شربتی ها تو شربت معلق باشه اگه دیدین تخم شربتی ها معلق نشدن شربت رو کمی داخل یخچال بذارید تا غلیظ تر بشه و بعد خوب به هم بزنید و استفاده کنید. 🟣منظور از نیم بند شدن این هست که وقتی دستتون رو به ژله میزنید ژله باید به دستتون بچسبه و حالت نرمی داشته باشه . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🍚 گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله).....250 گرم پیاز.....1 عدد سیر......1 حبه گوجه فرنگی......2 عدد فلفل دلمه ای.....1/2 فلفل نمک، فلفل، زردچوبه، سماق......به مقدار لازم روغن زیتون و روغن.....به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز و سیر رنده شده، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه و سماق خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم. سپس گوشت ورز داده شده را درون تابه گذاشته و خوب پهن می کنیم تا جاییکه  قطر گوشت 1 سانت شود. سپس مقداری روغن و روغن زیتون می ریزیم(روغن زیتون باعث خوش طعم شدن گوشت می شود)، تابه را روی شعله ی کم گذاشته و در تابه را می گذاریم. بعد از اینکه یک طرف گوشت برشته شد، برمی گردانیم. با یک کفگیر، کباب ها را به صورت طولی برش می زنیم. گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه برش زده و دور کباب می چینیم، در تابه را می بندیم. آب گوجه باعث خوش مزه شدن کباب ها می شود. وقتی یک طرف گوجه سرخ شد برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. زمانی که کباب ها برشته شدند، غذای ما آماده برای سرو می باشد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🍥 مواد لازم: آرد 2/5لیوان پودرکاکائو به مقدار لازم شکر1/5لیوان روغن1لیوان شیر 1لیوان تخم مرغ4 عدد بیکینگ پودر 1قاشق مربا خوری وانیل کمی طرز تهیه: ابتدا شکروتخم مرغ و وانیل و باهم مخلوط کرده وبا همزن زده تا کرمی رنگ وکشدار بشه ؛ روغن وشیر رو آضافه کرده ویه هم زده در حد مخلوط شدن بعد آردو بکینگ پودرو وپودر کاکائو رو مخلوط وسه بار  الک کرده رو به مواد فوق بالا اضافه میکنیم در سه مرحله ویه هم میزنیم که در حد مخلوط شدن باشه (بطور دورانی) بعدکف قالب مورد نظرو چرب کرده ومایع وکیکو ریخته وچند ضربه اهسته به زمین زده تا اکسیژن مواد گرفته بشه بعد...مایع رو توی تابه با شعله کم بزارید حتما دمکنی روش بزارین به مدت 50دقیقه ...تا 30 دقیقه در کیک رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه نوش جان. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6