eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.7هزار دنبال‌کننده
961 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍧🍨🍦 مواد لازم : شیر دو لیوان نشاسته ذرت دو ق غ سر خالی نشاسته گل دو ق غ سر خالی خامه صبحانه یک بسته شکر شش ق غ پودر کاکائو دو ق غ سر پر شکلات تخته ای 50گرم وانیل نصف ق چ طرز تهیه: ابتدا داخل شیر سرد نشاسته ذرت و نشاسته گل رو میریزیم و با قاشق هم میزنیم تا کامل نشاسته ها در شیر سرد حل بشه بعد شکر رو بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم وقتی شیر داغ شد پودر کاکائو و شکلات تخته ای را به موادمون  اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و چند جوش بزنه(که بستنی طعم نشاسته نگیره) بعد دو سه دقیقه از روی حرارت مواد رو بر میداریم وخامه و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا کاملا مواد با هم مخلوط بشه بعد داخل قالب چوب بستنی میذاریم مواد رو داخلش میریزیم و به مدت پنج الی شش ساعت یا یک شبانه روز داخل فریزر میذاریم تا سفت بشه.‌ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫔🍗🥘 فیله ی مرغ و با کره تفت بده قارچ با کره تفت بده فلفل دلمه ای با پیاز و کره تفت بده و کل مواد باهم مخلوط کن و با نمک و آویشن و فلفل سیاه باهم مخلوط کن  روش پنیر پیتزا بریز بزار آب بشه و بعد نان باگت داخلش سس بزن و مواد بریز داخلش و تووتابه کره زدم و ساندویچ ها رو چیدم داخلش و که کاملا ترد بشه نوش جانتون😋😋 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥨🧇🥠 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
نشاسته گل نصف لیوان شیر ۳چهارم لیوان آرد ۱لیوان تخم مرغ ۳عدد وانیل شکری ۱بسته نمک ۱پنس( مقداری که بین دو انگشت اشاره و شست باشد) گلاب ۱چهارم لیوان رنگ های خوراکی ژله ای در صورت تمایل از هر کدام چند قطره پودر قند تقریبا نصف استکان اول نشاسته و شیر و گلاب رو با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنین بعد یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کرده و هم میزنیم.وانیل و نمک رو اضافه میکنیم و آخر سر آرد رو اضافه و هم میزنیم و مایع به دست اومده رو از صافی رد میکنیم موادمون آمادس من موادو ۳قسمت کردم و ریختم تو کاسه ها و بهشون رنگ خوراکی اضافه کردم و با قاشق های مجزا هم زدم بعد ۳کاسه رو به کمک خواهرم  همزمان ریختم تو کاسه بزرگتر تابه کوچیکی رو انتخاب میکنیم وبه ارتفاع۲سانت توش روغن میریزیم  و میزاریم رو شعله متوسط که گرم شه(نه داغ) قالب رو ۱۰ثانیه میزاریم تو روغن که گرم شه و بعد میزنیم به مواد و میزاریم تو روغن که سرخ شه و قالبو ول کنه نکته اینکه قالب اگه سرد باشه و کم تو روغن گرم گذاشته باشیم ،مواد ۳رنگمون بهش کم میچسبه و شیرینیا نازک و شکننده میشن واگر قالبمون زیاد داغ شه تو روغن ،موقعی که قالبو میزنیم به موادمون مواد زود میپزه و از قالب جدا میشه و میریزه پس ۱۰ثانیه قالب تو روغن بمونه کافیه چندتا درست کنین قلق کار میاد دستتون😉 نکته دوم اینکه حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنین شیرینی ها چند ثانیه ای میپزن، زیاد سرخ نکنین که رنگشون قهوه ای شه🥴 نکته سوم اینکه وسطای کار یه بار موادو با قاشق هم بزنین که ته نشین نشه مواد. بعد از پخت هم شیرینی هارو به صورت برعکس رو دستمال بزارین که روغنشو بکشه سعی کنین رو هم دیگه نچینینشون آخر سر هم به مقدار دلخواه روشون پودر قند الک کنین نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍛🍚 مواد لازم ته چین برنج    3 الی 4 پیمانه زرده تخم مرغ     ۲ عدد  من یه کامل و یه زرده استفاده کردم ماست سفت و شیرین وبدون اب    یک لیوان فرانسه دسته دار زعفرون دم کرده غلیظ    نمک  وفلفل  وزردچوبه   به میزان لازم سینه مرغ     پخته و ریش شده زرشک    نصف لیوان پیاز متوسط     2 عدد سرخ شده کره پاستوریزه  طرز تهیه اول سینه مرغ رو به تیکه های کوچک خرد کنید سپس با کمی روغن ونوک قاشق چای خوری زردچوبه نمک کمی فلفل ویه دونه پیاز تفت بدین و بعد یک لیوان اب بریزید وزعفرون هم کمی بریزید بزارین بپزد اب که تقریبا تمام شد زیرش رو خاموش کنید کمی زرشک هم بریزید وبزارین از حرارت بیفته بعد در ظرفی ماست سفت رو با نصف زعفرون وکمی فلفل سیاه خوب بزنید تا صاف بشه وبعد برنج رو دراب جوش بریزید وقتی جوشید باید کمی زودتر از برنج معمولی که درست میکنین بردارین وابکش میکنیم سپس برنج رو با مخلوط ماست مخلوط میکنیم و داخل قابلمه کمی روغن وکره ریخته و برنج رو میریزیم وبعد با پشت قاشق کمی فشار میدهیم تا فشرده بشه وبه هم بچسبه بعد مرغهارو روی برنج میریزیم وبقیه برنج رو روش ریخته وباقی مانده کره و کمی روغن رو روش میدهیم وروی حرارت میگذاریم تا دم بکشه باید زیر حرارت خیلی ملایم باشه  من تو قالب مخصوص ته چین ریختم و در فر گذاشتم وبه مدت 40 الی 45 دقیقه زمان میبره تا دم بکشه وبعد از دم کشیدن برنج به شکل دلخواه تزیین کنید نکته حتما از برنج ایرانی استفاده کنین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍪🥮🍘 مواد لازم خرما٥٠٠گرم روغن نصف پيمانه گردو٢٠٠گرم هل و دارچین(اختیاری) ،كنجد،پودر نارگيل(بمقدار لازم) طرز تهييه::::: اول هسته  خرما رو ميگيريم بعد  روغن گرم ميكنيم ،،بهش خرما  و هل و دارچین  رو اضافه ميكنيم با گوشت كوب ميكوبيمش بعد  گردش ميكنيم داخلش گردو ميزاريم با کنجد و پودر نارگیل تزیینش میکنیم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥔🥧🍟 موادلازم تخم مرغ:۳عدد سیب زمینی متوسط:۲عدد سوسیس:۲عدد ماست:۱لیوان پنیرپیتزا:۱۰۰گرم روغن مایع:۱/۲لیوان بکینگ پودر:۱ق چ خ نمک،فلفل:بمقدارلازم فلفل دلمه ایی رنگی سبز،زرد،نارنجی:ازهرکدام ۱عدد ارد:۲لیوان تخم مرغهارادرظرفی شکسته هم بزنیدتایکدست بشه،روغن،ماست،پنیرپیتزارواضافه کنید،هم بزنیدتاموادیکدست بشه،سیب زمینی،سوسیس،فلفل دلمه رونگینهای ریزخردمیکنیم،ارد،ب پ،رو۳بارالک میکنیم،به بقیه مواداضافه کنید،نمک،فلفل،روبریزیدهم بزنیدبمدت۲۰دقیقه به مواداستراحت بدین،داخل قالبهای مافین ریخته روش کمی پنیرپیتزابریزید،توفرازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه بمدت۲۰الی۲۵دقیقه،بپزیددراخرگریل روشن کنیدتاروی موادطلایی بشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
در این صبح زیبـای بهاری برایتان دو آرزو دارم اول سلامتی و کانونی گـرم از عشق و محبت دوم آرامـش و دل خـوش روزتون پراز خیر و برکت 🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼 ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥞☕️🥧 آرد یک لیوان ونیم شير یک لیوان روغن مايع يك سوم ليوان شكر 4ق غ وانیل کمی تخم مرغ ١ عدد بكينگ پودر یک ق چ تخم مرغ و شكر وانیل را با همزن ميزنيم سپس شير و اضافه و باز هم با همزن دستي ميزنيم تا كاملا مخلوط بشن حالا ارد و بكينگ پودر الک شدە را اضافه ميكنيم و کمی هم ميزنيم و در اخر روغن رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا يكدست بشه حتماباید تابه خوب و نچسب را انتخاب کنید و روی حرارت بزارين بعد از اين كه داغ شد یا درقیف‌ یک‌بار مصرف‌ بریزید یادتون باشه نباید داخل تابه روغن بریزیددر نهایت به صورت کوچیک داخل تابه بریزید وحرارت زير تابه رو کم کنید وقتي پنكيك ها شروع كردن به حباب زدن يني موقعش شده كه برگردونيد به كمك ليسك. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍸🍹🍷 مواد لازم: ژله نصف بسته آب جوش نصف لیوان شکر یک ق چ گلاب دو ق غ آب سرد نصف لیوان تخم شربتی مقداری طرز تهیه: ابتدا تخم شربتی را با یک لیوان آب خیس کنید بذارید بمونه تا لعابدار بشه حالا نصف بسته ژله رو داخل ظرفی بریزید و نصف لیوان آب جوش بهش اضافه کنید و به روش بن ماری حل کنید و بذارید داخل یخچال که نیم بند بشه وقتی که نیم بند شد خوب هم بزنید تا خرد بشه تخم شربتی و شکر رو به همراه نصف لیوان مخلوط آب و گلاب داخل ژله بریزید و خوب با هم مخلوط کنید شربت شما آماده ست داخل لیوان های سرو شربت رو بریزید و چند تا تکه یخ هم بندازید. 🟣نکات مهم: این شربت رو همونجا که آماده کردین باید سرو کنید اگه بذارید داخل یخچال بمونه سفت میشه چون ژله ست دیگه و باز باید با مقداری آب و شکر مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا یکدست بشه و به غلظت دلخواهتون برسه و بعد سرو کنید. 🟣وقتی تخم شربتی رو با آب و شکر و گلاب به ژله اضافه کردین باید تخم شربتی ها تو شربت معلق باشه اگه دیدین تخم شربتی ها معلق نشدن شربت رو کمی داخل یخچال بذارید تا غلیظ تر بشه و بعد خوب به هم بزنید و استفاده کنید. 🟣منظور از نیم بند شدن این هست که وقتی دستتون رو به ژله میزنید ژله باید به دستتون بچسبه و حالت نرمی داشته باشه . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🍚 گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله).....250 گرم پیاز.....1 عدد سیر......1 حبه گوجه فرنگی......2 عدد فلفل دلمه ای.....1/2 فلفل نمک، فلفل، زردچوبه، سماق......به مقدار لازم روغن زیتون و روغن.....به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز و سیر رنده شده، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه و سماق خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم. سپس گوشت ورز داده شده را درون تابه گذاشته و خوب پهن می کنیم تا جاییکه  قطر گوشت 1 سانت شود. سپس مقداری روغن و روغن زیتون می ریزیم(روغن زیتون باعث خوش طعم شدن گوشت می شود)، تابه را روی شعله ی کم گذاشته و در تابه را می گذاریم. بعد از اینکه یک طرف گوشت برشته شد، برمی گردانیم. با یک کفگیر، کباب ها را به صورت طولی برش می زنیم. گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه برش زده و دور کباب می چینیم، در تابه را می بندیم. آب گوجه باعث خوش مزه شدن کباب ها می شود. وقتی یک طرف گوجه سرخ شد برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. زمانی که کباب ها برشته شدند، غذای ما آماده برای سرو می باشد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🍥 مواد لازم: آرد 2/5لیوان پودرکاکائو به مقدار لازم شکر1/5لیوان روغن1لیوان شیر 1لیوان تخم مرغ4 عدد بیکینگ پودر 1قاشق مربا خوری وانیل کمی طرز تهیه: ابتدا شکروتخم مرغ و وانیل و باهم مخلوط کرده وبا همزن زده تا کرمی رنگ وکشدار بشه ؛ روغن وشیر رو آضافه کرده ویه هم زده در حد مخلوط شدن بعد آردو بکینگ پودرو وپودر کاکائو رو مخلوط وسه بار  الک کرده رو به مواد فوق بالا اضافه میکنیم در سه مرحله ویه هم میزنیم که در حد مخلوط شدن باشه (بطور دورانی) بعدکف قالب مورد نظرو چرب کرده ومایع وکیکو ریخته وچند ضربه اهسته به زمین زده تا اکسیژن مواد گرفته بشه بعد...مایع رو توی تابه با شعله کم بزارید حتما دمکنی روش بزارین به مدت 50دقیقه ...تا 30 دقیقه در کیک رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه نوش جان. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍛🍚 مواد لازم ته چین برنج    3 الی 4 پیمانه زرده تخم مرغ     ۲ عدد  من یه کامل و یه زرده استفاده کردم ماست سفت و شیرین وبدون اب    یک لیوان فرانسه دسته دار زعفرون دم کرده غلیظ    نمک  وفلفل  وزردچوبه   به میزان لازم سینه مرغ     پخته و ریش شده زرشک    نصف لیوان پیاز متوسط     2 عدد سرخ شده کره پاستوریزه  طرز تهیه اول سینه مرغ رو به تیکه های کوچک خرد کنید سپس با کمی روغن ونوک قاشق چای خوری زردچوبه نمک کمی فلفل ویه دونه پیاز تفت بدین و بعد یک لیوان اب بریزید وزعفرون هم کمی بریزید بزارین بپزد اب که تقریبا تمام شد زیرش رو خاموش کنید کمی زرشک هم بریزید وبزارین از حرارت بیفته بعد در ظرفی ماست سفت رو با نصف زعفرون وکمی فلفل سیاه خوب بزنید تا صاف بشه وبعد برنج رو دراب جوش بریزید وقتی جوشید باید کمی زودتر از برنج معمولی که درست میکنین بردارین وابکش میکنیم سپس برنج رو با مخلوط ماست مخلوط میکنیم و داخل قابلمه کمی روغن وکره ریخته و برنج رو میریزیم وبعد با پشت قاشق کمی فشار میدهیم تا فشرده بشه وبه هم بچسبه بعد مرغهارو روی برنج میریزیم وبقیه برنج رو روش ریخته وباقی مانده کره و کمی روغن رو روش میدهیم وروی حرارت میگذاریم تا دم بکشه باید زیر حرارت خیلی ملایم باشه  من تو قالب مخصوص ته چین ریختم و در فر گذاشتم وبه مدت 40 الی 45 دقیقه زمان میبره تا دم بکشه وبعد از دم کشیدن برنج به شکل دلخواه تزیین کنید نکته حتما از برنج ایرانی استفاده کنین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍡🍧 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
ژله آلوئه ورا ۱ بسته بستنی وانیلی لیوانی ۱عدد ژله ی هلو ۱ بسته(میتونید از هر رنگ ژله که دوست دارید استفاده کنید) 1- اول یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید. حالا بزارید حدود یک ربع داخل آشپزخانه بمونه تا خنک شود. بستنی را هم بزارید داخل محیط آشپزخانه تا کمی هم دما شوند. وقتی کاملا خنک شد ۲ قاشق بستنی بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید. 2- حالا مواد را داخل قالب چرب شده مستطیل ترجیحا ۲۵ در ۳۵ بریزید. باید قطر ژله از نیم تا یک سانت بیشتر نشود. سپس آن را بزارید یخچال تا کاملا سفت شود. (می توانید از سینی هم استفاده کنید). 3- در این فاصله یک بسته دیگه ژله با رنگ و طعم دلخواه با ۲ لیوان آبجوش حل کرده و کنار بزارید. 4- ژله سفید که کاملا سفت شده را با قالب کوچک گرد قالب بزنید و آن را دور تا دور قالب گل به صورت نامنظم و با فاصله بچینید. 5- ژله های دایره ای را به دیواره فشار بدید که هوا زیرش نباشد و خوب چسبیده باشد. (قالب باید کاملا خشک باشد). 6- حالا از ژله رنگی که درست کردید و خنک شده کمی داخل قالب بریزید. (در حدی که ژله های توپی ثابت بشن )این کار را به آرامی انجام دهید. سپس ژله را داخل بزارید تا کمی سفت شود سپس بقیه ژله رنگی را به آرامی بریزید و داخل یخچال گذاشته تا کمی سفت شود. 7- مابقی ژله سفید که اضافه موند را دوباره روی بخار کتری حرارت دهید تا ذوب شود، سپس بزارید خنک بشه و روی ژله بریزید. و دوباره بزارید یخچال. نوش جان. • می توانید روی ژله ها را با مروارید خوراکی،اکلیل خوراکی یا هر چیزی که دوس دارید تزیین کنید. • برای اینکه دانه های ژله بهتر داخل آب جوش حل شوند می توانید آنها را روی بخار کتری بذارید و هم بزنید تا شفاف شوند. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧀🥯🍗 سینه مرغ پخته و خرد شده یک عدد سیب زمینی متوسط آب پز دو عدد فلفل دلمه ای یک عدد سس مایونز سه ق غ سس کچاب دو ق غ خامه صبحانه دو ق غ پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم تخم مرغ دو عدد آرد سفید و پودر سوخاری به میزان لازم نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر ابتدا سینه مرغ را را با پیاز و سیر و نمک و فلفل و ادویه و کمی آب  بگذارید بپزید و سپس خرد کنید . سیب زمینی را آب پز کنید و سپس پوست کنید    و رنده کنید. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید . سپس به مواد بالایی، سس ها و خامه و  نمک و ادویه ها و پنیر پیتزا را اضافه و مخلوط کنید تا جایی که مواد چسبنده شود. داخل ظرف مستطیلی را نایلون فریزری پهن کنید و روی نایلون را با کمی روغن مایع چرب کنید و مواد را داخل ظرف به ضخامت سه سانت بریزید و با پشت قاشق مواد را داخل قالب فشرده کنید  و  ظرف را داخل فریزر به مدت دو تا سه ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس از فریزر خارج و از قالب جدا کنید و مواد را  به شکل دلخواه برش بزنید و برشها را اول درون آرد سفید  و سپس تخم مرغ زده شده و سپس پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شود. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥠🍰🍮 آردنخودچی ۲۵۰ گرم آردگندم ۷۵ گرم کره ذوب شده ۱۰۰ گرم روغن جامد ۶ ای ۸ قاشق کنجد تست شده ۱/۲پیمانه یا کمتر پودرقند یک پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی) پودرهل یک قاشق مرباخوری گردوخرد شده و خلال پسته برای تزئین آردها را مخلوط و الک کنید سپس روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت تفت دهید کم کم کره ذوب شده و روغن را اضافه خوب مخلوط کنید بسته به آرد شما ممکن است مقدار روغن بین ۶ تا ۸ قاشق متغیر باشد کره و روغن در حدی باشد که کامل  با کل آرد مخلوط شود ده دقیقه با روغن تفت میدهیم سپس کنجد تست شده را فقط در حد مخلوط شدن به مواد اضافه و از روی حرارت برمیداریم هل و پودر قند را اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده قالب را کمی چرب کرده و بعد در قالب یا سینی با پشت قاشق به قطر ۱ تا ا و نیم سانت پهن کنید صاف کنید و خلال پسته و گردو بدلخواه بپاشید کمی با پشت قاشق فشار داده و یک ساعت داخل فریزر بگذارید سپس حلوا را بدلخواه برش زده و سرو کنید نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥙🍗🍚 1 عدد سینه مرغ 3 ق‌ غ روغن زیتون 3 ق‌ غ سرکه سیب 2 حبه سیر رنده شده 3 ق‌ چ پونه کوهی یا آویشن 3 ق‌ چ ریحان خشک یا تازه کمی فلفل قرمز 3 ق‌ غ پنیر موزارلا(من نریختم) ابتدا تمام مواد رو با هم ترکیب کرده و بعد در غذاساز ریخته و میکس میکنیم تا به صورت یک سس سبز رنگ در بیاد...بعد تکه‌ های مرغ رو به این مواد آغشته میکنیم و برای چند ساعت در یخچال استراحت میدیم تا مزه‌ ی مواد به خورد جوجه‌ ها بره...در این زمان میتونید جوجه‌ های آماده رو در فر، باربی‌کیو و یا داخل تابه به صورت آب‌پز، بپزید.🌸من توی تابه درست کردم ویه کوچولو موقع پخت زعفرانم روش ریختم.😊 🌸برای پخت جوجه تابه ای حرارتو کم کنید ودر تابه رو نذارید چون آب میندازه ورنگ مرغ بد میشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧁🍰🎂 آرد ۲ لیوان شکر یک و یک دوم لیوان روغن مایع ۸۰ گرم ارده ۱۰۰ گرم آب یک لیوان تخم مرغ سه عدد بکینگ پودر ۲ونیم ق چ ‌ تخم مرغ هارو با شکر به مدت ۸ دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ وحجیم بشه به ترتیب ارده روغن مایع و آب رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط میکنیم قالب رو با روغن جامد چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک رو داخل قالب ریخته داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۰دقیقه میزاریم با سیخ چوبی چک میکنیم تمیز بیرون اومد کیک پخته و به دلخواه تزیین میکنیم من با سس ارده تزیین کردم نصف پیمانه ارده دو ق غ پودر قند رو مخلوط و روی کیک میریزیم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥘🍚 متبل برای تهیه کبسه مرغ اول مرغها رو بانمک فلفل سیاه زعفران پاپریکا مزه دار می کنیم و اجازه می دیم مرغ چند ساعت استراحت کنه بعدمرغ رو سرخ می کنیم قابلمه پیاز رونگینی خرد کرده و تفت می دیم بعدسه حبه سیر رو نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم بعد زردچوبه ونمک و فلفل اضافه کرده و سه تا برگ بو و چهارتا دونه هل و یه چوب دارچین و به مواد اضافه کرده و کمی تفت می دیم تا بوی ادویه ها بلند بشه بعد دولیوان آب جوش اضافه کرده ومرغ رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم مرغ بپزه بعد از پخت مرغ رو جدا کرده و دونه های برگ بو و دارچین رو جدا کرده آب مرغ رو از صافی جدا می کنیم برای پخت پلو یه پیاز متوسط رو تفت می دیم و یه قاشق رب گوجه بهش اضافه می کنیم بعد چهارتا گوجه متوسط رو پوره کرده و به مواد اضافه می کنیم بعد آب مرغی که از صافی رد کردیم به مواد اضافه می کنیم و بعد برنج رو اضافه می کنیم وقتی آب مواد کشیده شد برنج رو دم می زاریم بعد از اینکه برنج دم کشید با مرغ و پرک بادام سرو می کنیم متبل برای تهیه متبل سه تا بادمجون رو کبابی کرده و پوست می گیریم بعد بهش دو حبه سیر و سه قاشق ارده نمک و فلفل سیاه و دوقاشق روغن زیتون و دوقاشق ماست چکیده اضافه کرده و خوب میکس میکنیم داخل میکسر و بعد با نون پیتای سرخ شده سرو می کنیم می تونید نون پیتا رو برش بزنید با دوقاشق روغن زیتون ترکیب کنید و پنج دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید نوش جان❤ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
چہ زيباست صبح🌸🍃 وقتے روے لبهايمان ذكر مهربانے بـہ شكوفہ مینشيند 🌸🍃 وبا عشق روزمان آغاز میشود🌸🍃 خدايا روز‌‌مان را سرشار از آرامش عشق و محبت ڪن🌸🍃 ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥖🍞🥯 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🔵مواد لازم آرد قنادی.... ۳ لیوان به اندازه ایی که بدست نچسبد خمیر مایه فوری ...  یک قاشق  غذا خوری  سرحالی تخم مرغ ..... ۱ عدد شیر ....  ۱ لیوان روغن ... ۶ قاشق غذاخوری کره...تقریبا 25گرم شکر....  نصف لیوان کشمش... مقداری 🔵مواد رومال👇👇👇 زرده تخم مرغ. می تونید از زده تخم مرغ دستور کمی بردارید. شیر. یک قاشق و زعفران. مقداری کنجد، خرفه، پودر نارکیل برای تزیین 🔵طرز تهیه خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق از شکر دستور راداخل کاسه ای میریزیم  و مخلوط کنید روشو می پوشونیم سپس  10 دقیقه کنار قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند پف کنه( کف کند ). تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن  را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه عمل اومده  رو به مواد تخم مرغی اضافه  می کنیم ، کمی هم میزنیم  تا مواد ترکیب شوند سپس  آرد را اضافه کنید. پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود بعد کره به دمای محیط رسیده اضافه می کنیم ورز میدیم ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ❌سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن برطرف کنید دستتونو کمی آرد بزنید یا چرب کنید. داخل ظرفی بزرگتر  را چرب می کنیم  و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را با مشنبا بزاریدو دستمالی یاپارچه ای بپوشانید. و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیریم و دوباره ورز میدیم و و به قسمت های دلخواه تقسیم می کنیم و با دست لوله ایی کرده و روی اون کشمش ها را قرار میدیم و رول می کنیم داخل سینی کمی چرب شده و با فاصله میذاریم دستمال می کشیم و یک رب تا 20 دقیقه باز استراحت میدیم . وفر روشن می کنیم. رومال هم همه مواد مخلوط کرده و روی نونها رو رومال میزنیم و کنجد یا خرفه میریزیم. و فر از قبل داغ شده دمای 170 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه و آخرهم دو سه دقیقه دمای بالا گریل می کنیم. توستر هم 140 درجه ❌دمای فرها متفاوته قلقشو خودتون پیدا کنید. ❌دقت کنید همون خمیر جادویی که قبلا گذاشتم هستش فقط شکرش بیشتره 🥰 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🌮 خمیر یوفکا آماده(مثلث)......1بسته گوشت چرخ کرده......300 گرم پیاز.....1 عدد فلفل دلمه ای.....2 قاشق غذاخوری رب..... 1 قاشق غذاخورى آویشن,فلفل سیاه,زیره,پودر فلفل و نمک......به مقدار لازم  ماست بادمجان......250 گرم روغن مایع برای سرخ کردن جعفری..... برای تزیین طرز تهیه: یوفکای مثلثی را از طول دو قسمت میکنم تا رول های کوچکی بشن(یوفکاهای ساده را میتونین مثلثی برش بزنین)سپس از قسمت قاعده مثلث یک سیخ چوبی(یا نی) گذاشته خمیر را دور آن پیچیده و سیخ را بیرون بیاورید. یوفکاهای این شکلی بعد از سرخ شدن خیلی خوب دیده میشن .قسمت خمیر را میتوانید با آب بچسبانید. یوفکاها را بعد از رول کردن در روغن داغ سرخ کنین. در تابه داغ کره ریخته وگوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم. پیاز و فلفل ریز خرد شده را سرخ کنین و رب را اضافه کرده تفت بدین. ادویه ها و کمی آب اضافه کرده 5 دقیقه بزارین در حرارت متوسط بپزن. در این فاصله را حاضر کنین.(دستور ماست بادمجان هم قبلا گذاشتم) برای گرفتن روغن یوفکاهای سرخ شده روی دستمال کاغذی آشپزخانه بزارین .برای سرو ابتدا یوفکاهاى رول شده را دور تا دور ظرف بچینین . میتونین وسط ظرف ماست بریزین و روى ماست مخلوط کوشت را به آرامى بریزین. در صورت تمایل میتونین با جعفری تزیین کنین . می تونید قارچ و ذرت هم به مخلوط گوشتی اضافه کنید .نوش جاااان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6