eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.7هزار دنبال‌کننده
961 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥙🍗🍚 1 عدد سینه مرغ 3 ق‌ غ روغن زیتون 3 ق‌ غ سرکه سیب 2 حبه سیر رنده شده 3 ق‌ چ پونه کوهی یا آویشن 3 ق‌ چ ریحان خشک یا تازه کمی فلفل قرمز 3 ق‌ غ پنیر موزارلا(من نریختم) ابتدا تمام مواد رو با هم ترکیب کرده و بعد در غذاساز ریخته و میکس میکنیم تا به صورت یک سس سبز رنگ در بیاد...بعد تکه‌ های مرغ رو به این مواد آغشته میکنیم و برای چند ساعت در یخچال استراحت میدیم تا مزه‌ ی مواد به خورد جوجه‌ ها بره...در این زمان میتونید جوجه‌ های آماده رو در فر، باربی‌کیو و یا داخل تابه به صورت آب‌پز، بپزید.🌸من توی تابه درست کردم ویه کوچولو موقع پخت زعفرانم روش ریختم.😊 🌸برای پخت جوجه تابه ای حرارتو کم کنید ودر تابه رو نذارید چون آب میندازه ورنگ مرغ بد میشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧁🍰🎂 آرد ۲ لیوان شکر یک و یک دوم لیوان روغن مایع ۸۰ گرم ارده ۱۰۰ گرم آب یک لیوان تخم مرغ سه عدد بکینگ پودر ۲ونیم ق چ ‌ تخم مرغ هارو با شکر به مدت ۸ دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ وحجیم بشه به ترتیب ارده روغن مایع و آب رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط میکنیم قالب رو با روغن جامد چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک رو داخل قالب ریخته داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۰دقیقه میزاریم با سیخ چوبی چک میکنیم تمیز بیرون اومد کیک پخته و به دلخواه تزیین میکنیم من با سس ارده تزیین کردم نصف پیمانه ارده دو ق غ پودر قند رو مخلوط و روی کیک میریزیم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥘🍚 متبل برای تهیه کبسه مرغ اول مرغها رو بانمک فلفل سیاه زعفران پاپریکا مزه دار می کنیم و اجازه می دیم مرغ چند ساعت استراحت کنه بعدمرغ رو سرخ می کنیم قابلمه پیاز رونگینی خرد کرده و تفت می دیم بعدسه حبه سیر رو نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم بعد زردچوبه ونمک و فلفل اضافه کرده و سه تا برگ بو و چهارتا دونه هل و یه چوب دارچین و به مواد اضافه کرده و کمی تفت می دیم تا بوی ادویه ها بلند بشه بعد دولیوان آب جوش اضافه کرده ومرغ رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم مرغ بپزه بعد از پخت مرغ رو جدا کرده و دونه های برگ بو و دارچین رو جدا کرده آب مرغ رو از صافی جدا می کنیم برای پخت پلو یه پیاز متوسط رو تفت می دیم و یه قاشق رب گوجه بهش اضافه می کنیم بعد چهارتا گوجه متوسط رو پوره کرده و به مواد اضافه می کنیم بعد آب مرغی که از صافی رد کردیم به مواد اضافه می کنیم و بعد برنج رو اضافه می کنیم وقتی آب مواد کشیده شد برنج رو دم می زاریم بعد از اینکه برنج دم کشید با مرغ و پرک بادام سرو می کنیم متبل برای تهیه متبل سه تا بادمجون رو کبابی کرده و پوست می گیریم بعد بهش دو حبه سیر و سه قاشق ارده نمک و فلفل سیاه و دوقاشق روغن زیتون و دوقاشق ماست چکیده اضافه کرده و خوب میکس میکنیم داخل میکسر و بعد با نون پیتای سرخ شده سرو می کنیم می تونید نون پیتا رو برش بزنید با دوقاشق روغن زیتون ترکیب کنید و پنج دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید نوش جان❤ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
چہ زيباست صبح🌸🍃 وقتے روے لبهايمان ذكر مهربانے بـہ شكوفہ مینشيند 🌸🍃 وبا عشق روزمان آغاز میشود🌸🍃 خدايا روز‌‌مان را سرشار از آرامش عشق و محبت ڪن🌸🍃 ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥖🍞🥯 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🔵مواد لازم آرد قنادی.... ۳ لیوان به اندازه ایی که بدست نچسبد خمیر مایه فوری ...  یک قاشق  غذا خوری  سرحالی تخم مرغ ..... ۱ عدد شیر ....  ۱ لیوان روغن ... ۶ قاشق غذاخوری کره...تقریبا 25گرم شکر....  نصف لیوان کشمش... مقداری 🔵مواد رومال👇👇👇 زرده تخم مرغ. می تونید از زده تخم مرغ دستور کمی بردارید. شیر. یک قاشق و زعفران. مقداری کنجد، خرفه، پودر نارکیل برای تزیین 🔵طرز تهیه خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق از شکر دستور راداخل کاسه ای میریزیم  و مخلوط کنید روشو می پوشونیم سپس  10 دقیقه کنار قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند پف کنه( کف کند ). تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن  را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه عمل اومده  رو به مواد تخم مرغی اضافه  می کنیم ، کمی هم میزنیم  تا مواد ترکیب شوند سپس  آرد را اضافه کنید. پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود بعد کره به دمای محیط رسیده اضافه می کنیم ورز میدیم ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ❌سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن برطرف کنید دستتونو کمی آرد بزنید یا چرب کنید. داخل ظرفی بزرگتر  را چرب می کنیم  و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را با مشنبا بزاریدو دستمالی یاپارچه ای بپوشانید. و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیریم و دوباره ورز میدیم و و به قسمت های دلخواه تقسیم می کنیم و با دست لوله ایی کرده و روی اون کشمش ها را قرار میدیم و رول می کنیم داخل سینی کمی چرب شده و با فاصله میذاریم دستمال می کشیم و یک رب تا 20 دقیقه باز استراحت میدیم . وفر روشن می کنیم. رومال هم همه مواد مخلوط کرده و روی نونها رو رومال میزنیم و کنجد یا خرفه میریزیم. و فر از قبل داغ شده دمای 170 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه و آخرهم دو سه دقیقه دمای بالا گریل می کنیم. توستر هم 140 درجه ❌دمای فرها متفاوته قلقشو خودتون پیدا کنید. ❌دقت کنید همون خمیر جادویی که قبلا گذاشتم هستش فقط شکرش بیشتره 🥰 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🌮 خمیر یوفکا آماده(مثلث)......1بسته گوشت چرخ کرده......300 گرم پیاز.....1 عدد فلفل دلمه ای.....2 قاشق غذاخوری رب..... 1 قاشق غذاخورى آویشن,فلفل سیاه,زیره,پودر فلفل و نمک......به مقدار لازم  ماست بادمجان......250 گرم روغن مایع برای سرخ کردن جعفری..... برای تزیین طرز تهیه: یوفکای مثلثی را از طول دو قسمت میکنم تا رول های کوچکی بشن(یوفکاهای ساده را میتونین مثلثی برش بزنین)سپس از قسمت قاعده مثلث یک سیخ چوبی(یا نی) گذاشته خمیر را دور آن پیچیده و سیخ را بیرون بیاورید. یوفکاهای این شکلی بعد از سرخ شدن خیلی خوب دیده میشن .قسمت خمیر را میتوانید با آب بچسبانید. یوفکاها را بعد از رول کردن در روغن داغ سرخ کنین. در تابه داغ کره ریخته وگوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم. پیاز و فلفل ریز خرد شده را سرخ کنین و رب را اضافه کرده تفت بدین. ادویه ها و کمی آب اضافه کرده 5 دقیقه بزارین در حرارت متوسط بپزن. در این فاصله را حاضر کنین.(دستور ماست بادمجان هم قبلا گذاشتم) برای گرفتن روغن یوفکاهای سرخ شده روی دستمال کاغذی آشپزخانه بزارین .برای سرو ابتدا یوفکاهاى رول شده را دور تا دور ظرف بچینین . میتونین وسط ظرف ماست بریزین و روى ماست مخلوط کوشت را به آرامى بریزین. در صورت تمایل میتونین با جعفری تزیین کنین . می تونید قارچ و ذرت هم به مخلوط گوشتی اضافه کنید .نوش جاااان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍇🫑🥗 برگ مو یک کیلو گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز دو عدد لپه یک لیوان برنج یک لیوان سبزی دلمه یک کیلو سرکه یک لیوان رب گوجه فرنگی دو تا سه ق غ شکر نصف لیوان نمک به مقدار لازم برگ موها را شسته و در حد یک قل زدن بجوشانید و در آبکش برگردانید. لپه و برنج را نیز بپزید. من از برنج دانه درشت استفاده کردم اگر از برنج نیم دانه مصرف میکنید ۱/۵ تا دو لیوان مناسبتر است. پیاز داغ را آماده کنید یک سوم از آنرا کنار بگذارید گوشت را تفت دهید نمک فلفل دارچین کمی زیره زردچوبه و ادویه های دلخواه و همچنین رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. حرارت را خاموش کرده برنج لپه و سبزی را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. من یک کیلو سبزی پاک نکرده گرفتم تمیز کرده و خرد کردم و همه این مقدار را مصرف کردم. مواد را داخل برگ موها به صورت لوله ای پیچیدم و به صورت عمودی کنار هم در یک ماهیتابه لبه بلند چیدم. یک لیوان سرکه، دو لیوان آب، نصف لیوان شکر، کمی نمک و یک قاشق غذاخوری رب را کاملا باهم مخلوط کنید و روی دلمه ها بریزید. پیاز داغ را نیز روی دلمه ها بریزید. در قابلمه را دم کنی بگذارید و با حرارت متوسط ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بجوشد. وسط پخت کمی از آب دلمه را بچشید و با توجه به ذائقه تان شکر یا سرکه اضافه کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍧🍨 مواد لازم: ۱- شیر پرچرب: 4پیمانه ۲- خامه:  1پاکت ۳- شکر : 1پیمانه 4پودر ژلاتین: 2/5 قاشق غذاخوری 5وانیل: ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه: ۱- خامه و شیر را درون ظرف مناسب ریخته و هم زنید تا مخلوط شوند، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. ۲- در دومین مرحله از طرز تهیه پاناکوتا، وانیل را به خامه و شیر اضافه کرده و همزدن را ادامه دهید. صبر کنید تا مخلوط به جوش آید. ۳- بعد از یکی دو جوش زدن مخلوط، شکر را به آن اضافه کنید، دقت کنید اگر طعم شیرینی را نمی پسندید، بهتر است کم کم شکر را اضافه کرده و هر بار مخلوط را کمی بچشید و مطابق میل و علاقه شکر را اضافه کنید. ۴- زمانی که شکر در مخلوط کاملا حل شد، ظرف حاوی مخلوط را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. ۵- پودر ژلاتین را به همراه نصف, لیوان آب سردمخلوط کنید و تا زمانی که حل شود, رو بخار آب قرار بدین ۶- مخلوط به دست آمده در مرحله قبل را به ترکیب شیر و خامه اضافه کرده و مجدد خوب هم زنید. دسر پاناکوتا وانیلی آماده است. ۷- دسر را درون ظرف دلخواه ریخته و حداقل به مدت ۵ الی ۶ ساعت آن را درون یخچال قرار دهید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فوق العاده وگنبدی تخم مرغ   ۳عدد شکر       یک لیوان وانیل        یک هشتم قاشق چایخوری ماست        دوسوم لیوان گلاب         سه قاشق غذاخوری هل             یک قاشق چایخوری روغن         یک لیوان سرخالی آرد           دوونیم لیوان بکینگ پودر      یک قاشق غذاخوری نمک میوه      نوک قاشق چایخوری کشمش درصورت دلخواه سه قاشق غذاخوری طرزتهیه: ابتداتخم مرغ ،شکر،ماست،روغن ،وانیل وگلاب روداخل ظرفی میریزیم وحدودپنج دقیقه هم میزنیم تاموادکاملابه خوردهم بروند سپس آردوهل ونمک میوه وبکینگ پودرراکه قبل سه بارالک کرده ایم به موادخیسمون اضافه میکنیم وبادورکندهمزن هم میزنیم تاکاملامخلوط شوندسپس کشمش هارواضافه میکنیم وباموادمخلوط میکنیم داخل قالب مافین کپسول های کاغذی میندازیم وازموادداخل آن میریزیم حدوددوسوم قالب بایدپرشود بعدبایک چاقوکه داخل روغن زده ایم روی موادمون یک بعلاوه میزنیم تاموقع پخت گنبدی شود فرروهم ازقبل بادمای ۲۳۰ درجه روشن میکنیم تاکاملا داغ شودوبه مدت ۲۰ دقیقه کیک هاراداخل فرمیگذاریم وقتی کامل پخت چنددقیقه هم گریل راروشن میکنیم تاطلایی بشن رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥩🍖🫕 این مدل طبخ چلو گوشت واقعا عالیه و گوشت اصلا بوی زهم نمی ده برای تهیه چلو گوشت دوتا پیاز درشت رو خلالی خرد کرده و داخل قابلمه تفت می دیم تا حالت شیشه ای بشه بعد گوشت رو اضافه کرده و کمی تفت می دیم نصف قاشق چایخوری زردچوبه و فلفل سیاه و کمی ادویه اضافه می کنیم و با پیاز ترکیب می کنیم  و در قابلمه رو می بندیم تا گوشت و ادویه و پیاز سرخ بشه بعد که پیاز و گوشت سرخ شد سه تا برگ بو ودوتکه چوب دارچین و  چهار حبه سیر وچهار قاشق زعفرون دم کرده غلیظ و چهار لیوان آب به گوشت اضافه می کنیم و یه فلفل دلمه ای خرد شده و یه هویج رو خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دیم گوشت بپزه اواسط پخت نمک رو اضافه کنید پنج دقیقه نهایی مجدد چند قاشق زعفران دم کرده اضافه می کنیم تا عطر خوبی به گوشت بده با دست و دلبازی زعفرون بریزید 😊 بعد از اینکه گوشت پخت با پلو سرو کنید نوش جان❤ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6