eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.6هزار دنبال‌کننده
958 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
ژله آلوئه ورا ۱ بسته بستنی وانیلی لیوانی ۱عدد ژله ی هلو ۱ بسته(میتونید از هر رنگ ژله که دوست دارید استفاده کنید) 1- اول یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید. حالا بزارید حدود یک ربع داخل آشپزخانه بمونه تا خنک شود. بستنی را هم بزارید داخل محیط آشپزخانه تا کمی هم دما شوند. وقتی کاملا خنک شد ۲ قاشق بستنی بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید. 2- حالا مواد را داخل قالب چرب شده مستطیل ترجیحا ۲۵ در ۳۵ بریزید. باید قطر ژله از نیم تا یک سانت بیشتر نشود. سپس آن را بزارید یخچال تا کاملا سفت شود. (می توانید از سینی هم استفاده کنید). 3- در این فاصله یک بسته دیگه ژله با رنگ و طعم دلخواه با ۲ لیوان آبجوش حل کرده و کنار بزارید. 4- ژله سفید که کاملا سفت شده را با قالب کوچک گرد قالب بزنید و آن را دور تا دور قالب گل به صورت نامنظم و با فاصله بچینید. 5- ژله های دایره ای را به دیواره فشار بدید که هوا زیرش نباشد و خوب چسبیده باشد. (قالب باید کاملا خشک باشد). 6- حالا از ژله رنگی که درست کردید و خنک شده کمی داخل قالب بریزید. (در حدی که ژله های توپی ثابت بشن )این کار را به آرامی انجام دهید. سپس ژله را داخل بزارید تا کمی سفت شود سپس بقیه ژله رنگی را به آرامی بریزید و داخل یخچال گذاشته تا کمی سفت شود. 7- مابقی ژله سفید که اضافه موند را دوباره روی بخار کتری حرارت دهید تا ذوب شود، سپس بزارید خنک بشه و روی ژله بریزید. و دوباره بزارید یخچال. نوش جان. • می توانید روی ژله ها را با مروارید خوراکی،اکلیل خوراکی یا هر چیزی که دوس دارید تزیین کنید. • برای اینکه دانه های ژله بهتر داخل آب جوش حل شوند می توانید آنها را روی بخار کتری بذارید و هم بزنید تا شفاف شوند. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ #کراکت_مرغ_پنیری #فینگرفود #طعم_رنگین_کمان 🧀🥯🍗 سینه مرغ پخته و خرد شده یک عدد سیب زمینی متوسط آب پز دو عدد فلفل دلمه ای یک عدد سس مایونز سه ق غ سس کچاب دو ق غ خامه صبحانه دو ق غ پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم تخم مرغ دو عدد آرد سفید و پودر سوخاری به میزان لازم نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر ابتدا سینه مرغ را را با پیاز و سیر و نمک و فلفل و ادویه و کمی آب  بگذارید بپزید و سپس خرد کنید . سیب زمینی را آب پز کنید و سپس پوست کنید    و رنده کنید. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید . سپس به مواد بالایی، سس ها و خامه و  نمک و ادویه ها و پنیر پیتزا را اضافه و مخلوط کنید تا جایی که مواد چسبنده شود. داخل ظرف مستطیلی را نایلون فریزری پهن کنید و روی نایلون را با کمی روغن مایع چرب کنید و مواد را داخل ظرف به ضخامت سه سانت بریزید و با پشت قاشق مواد را داخل قالب فشرده کنید  و  ظرف را داخل فریزر به مدت دو تا سه ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس از فریزر خارج و از قالب جدا کنید و مواد را  به شکل دلخواه برش بزنید و برشها را اول درون آرد سفید  و سپس تخم مرغ زده شده و سپس پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شود. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ #حلوا_آرد_نخودچی #حلوا #طعم_رنگین_کمان 🥠🍰🍮 آردنخودچی ۲۵۰ گرم آردگندم ۷۵ گرم کره ذوب شده ۱۰۰ گرم روغن جامد ۶ ای ۸ قاشق کنجد تست شده ۱/۲پیمانه یا کمتر پودرقند یک پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی) پودرهل یک قاشق مرباخوری گردوخرد شده و خلال پسته برای تزئین آردها را مخلوط و الک کنید سپس روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت تفت دهید کم کم کره ذوب شده و روغن را اضافه خوب مخلوط کنید بسته به آرد شما ممکن است مقدار روغن بین ۶ تا ۸ قاشق متغیر باشد کره و روغن در حدی باشد که کامل  با کل آرد مخلوط شود ده دقیقه با روغن تفت میدهیم سپس کنجد تست شده را فقط در حد مخلوط شدن به مواد اضافه و از روی حرارت برمیداریم هل و پودر قند را اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده قالب را کمی چرب کرده و بعد در قالب یا سینی با پشت قاشق به قطر ۱ تا ا و نیم سانت پهن کنید صاف کنید و خلال پسته و گردو بدلخواه بپاشید کمی با پشت قاشق فشار داده و یک ساعت داخل فریزر بگذارید سپس حلوا را بدلخواه برش زده و سرو کنید نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥙🍗🍚 1 عدد سینه مرغ 3 ق‌ غ روغن زیتون 3 ق‌ غ سرکه سیب 2 حبه سیر رنده شده 3 ق‌ چ پونه کوهی یا آویشن 3 ق‌ چ ریحان خشک یا تازه کمی فلفل قرمز 3 ق‌ غ پنیر موزارلا(من نریختم) ابتدا تمام مواد رو با هم ترکیب کرده و بعد در غذاساز ریخته و میکس میکنیم تا به صورت یک سس سبز رنگ در بیاد...بعد تکه‌ های مرغ رو به این مواد آغشته میکنیم و برای چند ساعت در یخچال استراحت میدیم تا مزه‌ ی مواد به خورد جوجه‌ ها بره...در این زمان میتونید جوجه‌ های آماده رو در فر، باربی‌کیو و یا داخل تابه به صورت آب‌پز، بپزید.🌸من توی تابه درست کردم ویه کوچولو موقع پخت زعفرانم روش ریختم.😊 🌸برای پخت جوجه تابه ای حرارتو کم کنید ودر تابه رو نذارید چون آب میندازه ورنگ مرغ بد میشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧁🍰🎂 آرد ۲ لیوان شکر یک و یک دوم لیوان روغن مایع ۸۰ گرم ارده ۱۰۰ گرم آب یک لیوان تخم مرغ سه عدد بکینگ پودر ۲ونیم ق چ ‌ تخم مرغ هارو با شکر به مدت ۸ دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ وحجیم بشه به ترتیب ارده روغن مایع و آب رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط میکنیم قالب رو با روغن جامد چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک رو داخل قالب ریخته داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۰دقیقه میزاریم با سیخ چوبی چک میکنیم تمیز بیرون اومد کیک پخته و به دلخواه تزیین میکنیم من با سس ارده تزیین کردم نصف پیمانه ارده دو ق غ پودر قند رو مخلوط و روی کیک میریزیم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥘🍚 متبل برای تهیه کبسه مرغ اول مرغها رو بانمک فلفل سیاه زعفران پاپریکا مزه دار می کنیم و اجازه می دیم مرغ چند ساعت استراحت کنه بعدمرغ رو سرخ می کنیم قابلمه پیاز رونگینی خرد کرده و تفت می دیم بعدسه حبه سیر رو نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم بعد زردچوبه ونمک و فلفل اضافه کرده و سه تا برگ بو و چهارتا دونه هل و یه چوب دارچین و به مواد اضافه کرده و کمی تفت می دیم تا بوی ادویه ها بلند بشه بعد دولیوان آب جوش اضافه کرده ومرغ رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم مرغ بپزه بعد از پخت مرغ رو جدا کرده و دونه های برگ بو و دارچین رو جدا کرده آب مرغ رو از صافی جدا می کنیم برای پخت پلو یه پیاز متوسط رو تفت می دیم و یه قاشق رب گوجه بهش اضافه می کنیم بعد چهارتا گوجه متوسط رو پوره کرده و به مواد اضافه می کنیم بعد آب مرغی که از صافی رد کردیم به مواد اضافه می کنیم و بعد برنج رو اضافه می کنیم وقتی آب مواد کشیده شد برنج رو دم می زاریم بعد از اینکه برنج دم کشید با مرغ و پرک بادام سرو می کنیم متبل برای تهیه متبل سه تا بادمجون رو کبابی کرده و پوست می گیریم بعد بهش دو حبه سیر و سه قاشق ارده نمک و فلفل سیاه و دوقاشق روغن زیتون و دوقاشق ماست چکیده اضافه کرده و خوب میکس میکنیم داخل میکسر و بعد با نون پیتای سرخ شده سرو می کنیم می تونید نون پیتا رو برش بزنید با دوقاشق روغن زیتون ترکیب کنید و پنج دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید نوش جان❤ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
چہ زيباست صبح🌸🍃 وقتے روے لبهايمان ذكر مهربانے بـہ شكوفہ مینشيند 🌸🍃 وبا عشق روزمان آغاز میشود🌸🍃 خدايا روز‌‌مان را سرشار از آرامش عشق و محبت ڪن🌸🍃 ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥖🍞🥯 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🔵مواد لازم آرد قنادی.... ۳ لیوان به اندازه ایی که بدست نچسبد خمیر مایه فوری ...  یک قاشق  غذا خوری  سرحالی تخم مرغ ..... ۱ عدد شیر ....  ۱ لیوان روغن ... ۶ قاشق غذاخوری کره...تقریبا 25گرم شکر....  نصف لیوان کشمش... مقداری 🔵مواد رومال👇👇👇 زرده تخم مرغ. می تونید از زده تخم مرغ دستور کمی بردارید. شیر. یک قاشق و زعفران. مقداری کنجد، خرفه، پودر نارکیل برای تزیین 🔵طرز تهیه خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق از شکر دستور راداخل کاسه ای میریزیم  و مخلوط کنید روشو می پوشونیم سپس  10 دقیقه کنار قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند پف کنه( کف کند ). تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن  را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه عمل اومده  رو به مواد تخم مرغی اضافه  می کنیم ، کمی هم میزنیم  تا مواد ترکیب شوند سپس  آرد را اضافه کنید. پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود بعد کره به دمای محیط رسیده اضافه می کنیم ورز میدیم ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ❌سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن برطرف کنید دستتونو کمی آرد بزنید یا چرب کنید. داخل ظرفی بزرگتر  را چرب می کنیم  و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را با مشنبا بزاریدو دستمالی یاپارچه ای بپوشانید. و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیریم و دوباره ورز میدیم و و به قسمت های دلخواه تقسیم می کنیم و با دست لوله ایی کرده و روی اون کشمش ها را قرار میدیم و رول می کنیم داخل سینی کمی چرب شده و با فاصله میذاریم دستمال می کشیم و یک رب تا 20 دقیقه باز استراحت میدیم . وفر روشن می کنیم. رومال هم همه مواد مخلوط کرده و روی نونها رو رومال میزنیم و کنجد یا خرفه میریزیم. و فر از قبل داغ شده دمای 170 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه و آخرهم دو سه دقیقه دمای بالا گریل می کنیم. توستر هم 140 درجه ❌دمای فرها متفاوته قلقشو خودتون پیدا کنید. ❌دقت کنید همون خمیر جادویی که قبلا گذاشتم هستش فقط شکرش بیشتره 🥰 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🌮 خمیر یوفکا آماده(مثلث)......1بسته گوشت چرخ کرده......300 گرم پیاز.....1 عدد فلفل دلمه ای.....2 قاشق غذاخوری رب..... 1 قاشق غذاخورى آویشن,فلفل سیاه,زیره,پودر فلفل و نمک......به مقدار لازم  ماست بادمجان......250 گرم روغن مایع برای سرخ کردن جعفری..... برای تزیین طرز تهیه: یوفکای مثلثی را از طول دو قسمت میکنم تا رول های کوچکی بشن(یوفکاهای ساده را میتونین مثلثی برش بزنین)سپس از قسمت قاعده مثلث یک سیخ چوبی(یا نی) گذاشته خمیر را دور آن پیچیده و سیخ را بیرون بیاورید. یوفکاهای این شکلی بعد از سرخ شدن خیلی خوب دیده میشن .قسمت خمیر را میتوانید با آب بچسبانید. یوفکاها را بعد از رول کردن در روغن داغ سرخ کنین. در تابه داغ کره ریخته وگوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم. پیاز و فلفل ریز خرد شده را سرخ کنین و رب را اضافه کرده تفت بدین. ادویه ها و کمی آب اضافه کرده 5 دقیقه بزارین در حرارت متوسط بپزن. در این فاصله را حاضر کنین.(دستور ماست بادمجان هم قبلا گذاشتم) برای گرفتن روغن یوفکاهای سرخ شده روی دستمال کاغذی آشپزخانه بزارین .برای سرو ابتدا یوفکاهاى رول شده را دور تا دور ظرف بچینین . میتونین وسط ظرف ماست بریزین و روى ماست مخلوط کوشت را به آرامى بریزین. در صورت تمایل میتونین با جعفری تزیین کنین . می تونید قارچ و ذرت هم به مخلوط گوشتی اضافه کنید .نوش جاااان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍇🫑🥗 برگ مو یک کیلو گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز دو عدد لپه یک لیوان برنج یک لیوان سبزی دلمه یک کیلو سرکه یک لیوان رب گوجه فرنگی دو تا سه ق غ شکر نصف لیوان نمک به مقدار لازم برگ موها را شسته و در حد یک قل زدن بجوشانید و در آبکش برگردانید. لپه و برنج را نیز بپزید. من از برنج دانه درشت استفاده کردم اگر از برنج نیم دانه مصرف میکنید ۱/۵ تا دو لیوان مناسبتر است. پیاز داغ را آماده کنید یک سوم از آنرا کنار بگذارید گوشت را تفت دهید نمک فلفل دارچین کمی زیره زردچوبه و ادویه های دلخواه و همچنین رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. حرارت را خاموش کرده برنج لپه و سبزی را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. من یک کیلو سبزی پاک نکرده گرفتم تمیز کرده و خرد کردم و همه این مقدار را مصرف کردم. مواد را داخل برگ موها به صورت لوله ای پیچیدم و به صورت عمودی کنار هم در یک ماهیتابه لبه بلند چیدم. یک لیوان سرکه، دو لیوان آب، نصف لیوان شکر، کمی نمک و یک قاشق غذاخوری رب را کاملا باهم مخلوط کنید و روی دلمه ها بریزید. پیاز داغ را نیز روی دلمه ها بریزید. در قابلمه را دم کنی بگذارید و با حرارت متوسط ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بجوشد. وسط پخت کمی از آب دلمه را بچشید و با توجه به ذائقه تان شکر یا سرکه اضافه کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍧🍨 مواد لازم: ۱- شیر پرچرب: 4پیمانه ۲- خامه:  1پاکت ۳- شکر : 1پیمانه 4پودر ژلاتین: 2/5 قاشق غذاخوری 5وانیل: ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه: ۱- خامه و شیر را درون ظرف مناسب ریخته و هم زنید تا مخلوط شوند، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. ۲- در دومین مرحله از طرز تهیه پاناکوتا، وانیل را به خامه و شیر اضافه کرده و همزدن را ادامه دهید. صبر کنید تا مخلوط به جوش آید. ۳- بعد از یکی دو جوش زدن مخلوط، شکر را به آن اضافه کنید، دقت کنید اگر طعم شیرینی را نمی پسندید، بهتر است کم کم شکر را اضافه کرده و هر بار مخلوط را کمی بچشید و مطابق میل و علاقه شکر را اضافه کنید. ۴- زمانی که شکر در مخلوط کاملا حل شد، ظرف حاوی مخلوط را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. ۵- پودر ژلاتین را به همراه نصف, لیوان آب سردمخلوط کنید و تا زمانی که حل شود, رو بخار آب قرار بدین ۶- مخلوط به دست آمده در مرحله قبل را به ترکیب شیر و خامه اضافه کرده و مجدد خوب هم زنید. دسر پاناکوتا وانیلی آماده است. ۷- دسر را درون ظرف دلخواه ریخته و حداقل به مدت ۵ الی ۶ ساعت آن را درون یخچال قرار دهید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#کیک_یزدی فوق العاده وگنبدی تخم مرغ   ۳عدد شکر       یک لیوان وانیل        یک هشتم قاشق چایخوری ماست        دوسوم لیوان گلاب         سه قاشق غذاخوری هل             یک قاشق چایخوری روغن         یک لیوان سرخالی آرد           دوونیم لیوان بکینگ پودر      یک قاشق غذاخوری نمک میوه      نوک قاشق چایخوری کشمش درصورت دلخواه سه قاشق غذاخوری طرزتهیه: ابتداتخم مرغ ،شکر،ماست،روغن ،وانیل وگلاب روداخل ظرفی میریزیم وحدودپنج دقیقه هم میزنیم تاموادکاملابه خوردهم بروند سپس آردوهل ونمک میوه وبکینگ پودرراکه قبل سه بارالک کرده ایم به موادخیسمون اضافه میکنیم وبادورکندهمزن هم میزنیم تاکاملامخلوط شوندسپس کشمش هارواضافه میکنیم وباموادمخلوط میکنیم داخل قالب مافین کپسول های کاغذی میندازیم وازموادداخل آن میریزیم حدوددوسوم قالب بایدپرشود بعدبایک چاقوکه داخل روغن زده ایم روی موادمون یک بعلاوه میزنیم تاموقع پخت گنبدی شود فرروهم ازقبل بادمای ۲۳۰ درجه روشن میکنیم تاکاملا داغ شودوبه مدت ۲۰ دقیقه کیک هاراداخل فرمیگذاریم وقتی کامل پخت چنددقیقه هم گریل راروشن میکنیم تاطلایی بشن رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥩🍖🫕 این مدل طبخ چلو گوشت واقعا عالیه و گوشت اصلا بوی زهم نمی ده برای تهیه چلو گوشت دوتا پیاز درشت رو خلالی خرد کرده و داخل قابلمه تفت می دیم تا حالت شیشه ای بشه بعد گوشت رو اضافه کرده و کمی تفت می دیم نصف قاشق چایخوری زردچوبه و فلفل سیاه و کمی ادویه اضافه می کنیم و با پیاز ترکیب می کنیم  و در قابلمه رو می بندیم تا گوشت و ادویه و پیاز سرخ بشه بعد که پیاز و گوشت سرخ شد سه تا برگ بو ودوتکه چوب دارچین و  چهار حبه سیر وچهار قاشق زعفرون دم کرده غلیظ و چهار لیوان آب به گوشت اضافه می کنیم و یه فلفل دلمه ای خرد شده و یه هویج رو خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دیم گوشت بپزه اواسط پخت نمک رو اضافه کنید پنج دقیقه نهایی مجدد چند قاشق زعفران دم کرده اضافه می کنیم تا عطر خوبی به گوشت بده با دست و دلبازی زعفرون بریزید 😊 بعد از اینکه گوشت پخت با پلو سرو کنید نوش جان❤ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍎🥧🧁 مواد لازم کره ۲۵ گرم روغن مایع ۱/۲پیمانه آرد ۲پیمانه تخم مرغ ۳عدد ماست ۱پیمانه شکر۱پیمانه سیب ۲عدد دارچین به میزان لازم وانیل ۱/۴قاشق چایخوری بکینگ پودر۱قاشق چایخوری ابتدا کره وروغن مایع وشکر رو حدود۵ دقیقه با همزن زدم .بعد تخم مرغها رو یکی یکی به مواد اضافه کردم وخوب زدم .وانیل رو هم اضاف کردم .حالا نوبت ماست هست که با مواد مخلوط کردم .ودرنهایت طی چند مرحله آرد رو اضافه کردم وبا همزن زدم ودرکپسول ها یک قاشق از مواد ریختم از سیب برش خورده که با دارچین مخلوط کرده بودم روش گذاشتم ودوباره ازمواد با قاشق ریختم روش تا روی سیب رو پوشش بده .ودرفر۱۸۰ به مدت نیم ساعت گذاشتم بپزه . بکینگ پودر رو با آرد الک شده مخلوط کنید بعد به مواد اضاف کنید . من روش رو با شابلون وپودر شکر تزیین کردم . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥐🍞🥖 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🍞🍞 مواد لازم:آرد نول ۵۰۰گرم.نمک ۸گرم.آب خنک۲۷۰-۳۰۰گرم.مخمر فوری ۱۰گرم.کره ۲۰ گرم.ایزی تست(بهبوددهنده) ۱۰گرم.شکر ۱۰گرم. طرز تهیه: آرد،نمک،مخمر،ایزی تست و شکر رو با هم مخلوط کرده آب را اضافه کنید.مقدار آب همیشه متغییره لطفا با احتیاط مصرف کنید ابتدا ۲۷۰ گرم را بریزید و ورز دهید.کره همدمای محیط نیز اضافه کرده و مجدد ورز دهید خمیر باید نرم و لطیف باشه در عین حال به دست نچسبه اگه لازم بود کم کم آب اضافه کنید.تا جایی خمیر رو ورز بدین که وقتی بازش می کنید خمیر پاره نشه.سپس چونه بگیرین و روی سطحی که کمی چربه استراحت بدین روش بپوشونید. وقتی خمیر حجیم شد اونو دو قسمت کنید و هر قسمت رو مجدد چونه بگیرین و با پوشش یه کاسه استراحت بدین تا مجدد خمیر حجم بگیره سپس هر چونه رو با دست باز کنید و بپیچین و داخل قالب لوف یا نون تست به اندازه ۱۰×۲۰ و ارتفاع ۱۰ سانت یا ۱۰×۲۲ ارتفاع ۸ قرار بدین.پیشنهاد میکنم قالب تفلون باشه اما اگه نیست قالب رو کمی چرب و آردپاشی کنید. در صورت تمایل روی خمیر آب اسپری کنید و کنجد بپاشید.روش بپوشونید و استراحت بدین تا حجم بگیره( تقریبا سه برابر) سپس در فری که از قبل با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم شده همراه با بخار به مدت تقریبا ۳۵-۴۵ دقیقه قرار بدین و پس از بیرون آوردن از فر کمی صبر کنید و بعد از قالب بیرون بیارین و روی توری فلزی خنک کنید.وقتی نان کاملا خنک شد برش بزنید.اگه پس از خنک شدن چند ساعتی رو در نایلون نگهداری کنید بهتر میتونید برش بزنید. ایزی تست رو از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید. اگه می خواین نونتون به همین نرمی و سبکی و لطافت بشه لطفا مواد لازم را طبق دستور استفاده کنید.از تغییر مواد اطلاعی ندارم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥕🍥🍨 هویج1کیلو شکر1کیلو هل درست 3یا4 دونه زعفران هم میتونیدبصورت خشک استفاده کنیدهم دمکرده که اگه خشک ریختیدازوسطای پخت بریزیدکه عطرش نپره گلاب نصف استکان طرزتهیه:👇👇 هویج رارنده کنید یاباغذاساز کمی لهش کنید ابتدا آب و شکر رو مخلوط کرده گذاشته تا جوش بیاد وقتی شکر اب شد  شعله رو کم کرده تا ریز جوش بزنه وقوام بیاد حالا هویج رنده شده را به شربت اضافه کرده گذاشته به مدت 1 ساعت البته بعد جوش آمدن با شعله ی کم جا بیفته وچند دونه هل را شکسته وکمی زعفران آب شده را داخل مربا می ریزیم وقتی مربا جا افتاد کمی گلاب اضافه  کرده 5 دقیقه روی گاز بمونه  بعد گاز را خاموش کرده  چند ساعت دریخچال گذاشته تا کاملا خنک شود وبعد  درظرف مربا میریزیم😋😋 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍔🍕🥯 یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین غذاهاییه که میتونین درست کنین و بچه ها هم عاشقش میشن😋♥️ ‌ ‌ 📍مواد لازم: 🧅پیاز ۱ عدد 🥩گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم 🫑فلفل دلمه ۱ عدد 🍄قارچ ۲۰۰ گرم 🧂نمک و ادویه دلخواه (من اینا رو استفاده کردم: زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، ادویه فست فود، پاپریکا، پولبیبر، پودر دارچین و آویشن) ‌ 🌮نان لواش ۴ عدد 🧀پنیر پیتزا به میزان دلخواه ‌ ‌ 🔻موادی که استفاده میکنین به سلیقه خودتونه فقط نباید خیلی آبدار باشه، مثلا میتونین از مرغ، سوسیس یا انواع سبزیجات استفاده کنین. ‌ 🔻با این اندازه ها برای من ۱۲ تا لقمه شد. ‌ نوش جان😍♥️ ‌ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍧🍨🍦 پودر ژله ۳ رنگ به دلخواه هر کدوم نصف بسته (من از یه رنگ استفاده کردم) میوه دلخواه خرد شده به میزان دلخواه بستنی لیوانی یه عدد ( من وانیلی استفاده کردم) انواع مغزی دل به خواه . یعنی میزان مواد و نوع مواد و اندازه اش یه چیز کاملا دل به خواهی و به میزان لازم هستش  ژله رو می تونین تک رنگ استفاده کنین . با یه لیوان آب جوش به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم یخچال بسته بشه و بعد خرد کردم داخل مخلوط کن نصفی از ژله ها رو ریختم و ۳ تا ۴ اسکوپ بستنی هم ریختم و میکس کردم جام ها رو یه چند دقیقه فریزر گذاشتم که خنک باشه و وقتی ژله و بستنی رو می ریزم آب نشه زود بعد لایه ها با ژله و بستنی و میوه های خرد شده من از موز و کیوی استفاده کردم و کمی گردو خرد شده شکلات چیپسی پر کردم و اخر هم  بستنی و خامه فرم گرفته به دلخواه استفاده کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥞🧇🫓 آرد: 3 پیمانه روغن جامد: نصف پیمانه پودر قندیا شکر دو ق غ بیکینگ پودر : دو ق م شیر: نصف پیمانه هل ساییده‌شده برای طعم دادن به خمیر یک ق م خرما : 30 عدد زرده ی تخم مرغ برای رنگ دادن به سطح کلوچه طرز تهیه: روغن و آرد را داخل ظرفی ریخته و اونارو کاملا با هم مخلوط کنید تا روغن به خورد آرد بره. برای این کار نیازی به همزن نیست , میشه این کارو با دست انجام داد. بیکینگ پودر و پودر شکر رو داخل ظرف ریخته و شیر رو کم کم اضافه کنید .اول ممکنه که مواد به دستتون بچسبه اما بعد از اینکه ورز دادین شیر به خورد مواد میره و حتما حدود 5 دقیقه مواد رو کاملا ورز بدین تا موقع درست کردن کلوچه ها حالت خودشو بهتر حفظ کنن .خرماهارو هم پوست بگیرین و بعد از جدا کردن هسته به همراه زیره سیاه ویه قاشق روغن مایع داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار بدین تا نرم بشه .حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم برای این کار کافیه .همزمان خمیرها رو هم برای هر کلوچه به اندازه ی  یه گردو جدا کنید. برای درست کردن این کلوچه‌ها میتونین از روش های مختلفی برای پیچیدن خمیرش استفاده کنید و کمی خرما و گردو داخلش بذارین و ببندینش و روش مهر بزنید یا طرح بدین البته من از کارد میوه خوری استفاده کردم چون مهر کلوچه نداشتم زرده ی تخم مرغ رو هم بزنید و به وسیله ی قلم مو روی کلوچه ها بزنین. و کمی کنجد بپاشید. برای پخت هم فر رو از قبل گرم کنید و کلوچه هارو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای 200 درجه بذارین، رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🍚 سوپ شیر فرنی دورنگ اگه عاشق کباب تابه ای با طعم ترش هستید این کباب رو امتحان کنید برای تهیه این کباب من یه سینه مرغ رو با یه رون مرغ چرخ کردم یه پیاز درشت رو رنده کردم آبش رو گرفتم با نمک و زردچوبه وفلفل به مرغ اضافه کردم و خوب ورز دادم بعد داخل سیخ زدم سروته کباب رو به سیخ چسبوندم تا از سیخ جدا نشه بعد داخل تابه سرخ کردم نصف لیوان سماق آسیاب نشده رو با نصف لیوان آب حدود ۴۰ دقیقه خیس کردم و از صافی رد کردم و داخل تابه ریختم حرارت رو زیاد کردم تا سس به خورد کباب بره وبا پلو سرو کردم نوش جان❤ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥔🧆🥐 یک پیشنهاد شیک و مجلسی😉 ابتدا مایه ماکارونی را آماده کنید (پیاز و گوشت چرخ کرده و رب و فلفل دلمه…. درست مثل وقتی که ماکارونی میپزید) . این مایه رو کف ظرف بریزید . مرحله بعد قارچ های اسلایس شده روی مایه بچینید. سپس سس بشامل درست کنید (یک پیمانه شیر را با یک قاشق آرد روی حرارت هم بزنید و همراه نمک و فلفل تا غلیظت سس پیدا کنه و بعد از اینکه از حرارت برداشتید بهش کره یا خامه بزنید ) این سس رو بریزید روی قارچ ها .حالا روی سس رو با پنیر پیتزا بپوشانید . در مرحله ی آخر سیب زمینی هایی رو که پختیم رو پوره می کنیم و نمک وفلفل زده و قلقلی می کنیم.روی پنیر می چینیم. در آخر ظرف رو در فر با حرارت ۱۸۰ درجه و بمدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه می گذارییم تا پنیر ها آب بشه .می تونیم در آخر گریل روشن کنیم تا روشم طلایی بشه. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸ســــــلام 💗صبح قشنگتون بخیر 🌸حال دلتون خوب 💗وجودتون سلامت 🌸زندگیتون‌غرق‌درخوشبختی 💗ایام به کامتون 🌸و روز و روزگارتون شاد ┈••✾•🌿🌻🌿•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥪🥞🥮 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍫🍩🍮 کره  ۱۰۰گرم شکلات تلخ  ۱۵۰گرم تخم مرغ  دو عدد شکر  نصف لیوان آرد  یک لیوان پودر کاکائو  سه قاشق غذاخوری سرپر وانیل  یک چهارم قاشق چایخوری نمک  یه پنس کوچولو کره رو روی حرارت کم بزارید تا آب بشه شکلات رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکلات هم آب بشه بعد پودر کاکائو رو اضافه کنید وبا قاشق خوب مخلوط کنید،تخم مرغها رو با وانیل مخلوط و خوب بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه مایع کره و شکلات رو اضافه ومخلوط کنید ،ارد سه بار الک شده ونمک وشکر رو آروم آروم ریخته وخوب مخلوط کنید وبریزید تو قالب چرب شده و بزارید تو فر که پونزده دقیقه قبل با دمای ۱۷۰درجه گرم کردید به مدت سی دقیقه. بچه ها این کیک فاقد شیر یا آبه به همین خاطر بافت منسجمتری نسبت به کیکای دیگه داره. کیک آماده شده رویه ترد وترک خورده داره. این کیک بکینگ پودر وجوش شیرین نداره برای همین پف نمیکنه. من بعد پخت گذاشتم سرد بشه وبا مخلوط خامه و شکلات آب شده گاناش زدم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍨🍦🧁 مواد لازم : طالبی دو لیوان شکر دو ق غ خامه قنادی دو ق غ آب نصف لیوان چوب بستنی قالب بستنی طرز تهیه: همه مواد رو طبق فیلم مخلوط کنید و تو قالب مورد نظرتون بریزید و بذارید فریزر تا کاملا یخ بزنه(24ساعت). این بستنی خیلی خوشمزه ست😋😋 🟡طالبی من خودش آب داشت من آب اضافه نکردم✅ 🟡به جای خامه قنادی میتونید از خامه صبحانه استفاده کنید و شکر رو هم کمی بیشتر بریزید✅ 🟡میتونین به جای قالب بستنی از لیوان یکبار مصرف کاغذی هم استفاده کنید✅ 🟡با انواع میوه ها میتونین درست کنین✅ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥘🍚 تکه های خورد شده مرغ رو با پیاز خلالی ، سیر رنده شده یا پودر سیر ، نمک ، فلفل ، ماست ، پودر سماق ، آب لیمو ترش و روغن زیتون مخلوط و حداقل دو سه ساعتی توی یخچال استراحت میدم ( از شب قبل آماده میکنم ) . بعد کل مواد رو توی تابه درب دار با کمی روغن روی حرارت متوسط میذارم تا پخته ، سرخ و مغز پخت بشن . میتونین به سیخ کشیده و روی منقل ، کباب و میل کنین  ( برای پخت روی منقل ، روی جوجه ها رو با کره هم دمای محیط ، رومال کنین ) . عزیزانی که طرفدار غذاهای ترش هستن ، عاشق طعم این جوجه میشن . من موقع سرو ، مجدد کمی پودر سماق میپاشم . خورشت مرغ هم به همین روش میتونین تهیه کنین . نهایتا با برنج یا نون تازه و مخلفات دلخواه سرو می‌کنم . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6